-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1118034][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מוציא אקדח ומכוון אותו ליבך הוא אומר לך:"מחתרת הפוקימונים שואלת,ועכשיו,תענה לי אתה מהצידיים או מצוות די,תענה עכשיו או שתמות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו גבר, תרגע. אני מהציידים, אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לשאול את פרופסור אוק." אני אומר ומושיט לו את הפוקדקס שלי בבהלה.
-
[QUOTE]Born This Way
אתה יורד במעלית ואתה רואה את ג'ון מחכה לך מחוץ לבניין,אתה מוציא את הפוקימון שבפוכדור ואתה רואה בידריל זוהר ואדום,אתה רואה שג'ון מסתכל על הבידריל האדום בהערצה". [/QUOTE]
"יאללה בוא נביא אותו למנהיג מכון, דארק." אגיד לג'ון ואז אחזיר את הבידריל האדום לפוכדור שלו ואז ארוץ משם עם ג'ון למכון שבו נמצא דארק.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1116614][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]*שיש "..."[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]זה אומר שיש הפרעות בקשר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של פרופסור רואן בוקע מהמכשיר הוא אומר לך:"יואב...תקשיב...טוב...סכנה...צוות...ציידים...זהירות!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"טוב,שאר הרמזים אצל שאר חבורת המחקר הזו,אחד מהחבורה נעלם באופן מסתורי מאוד,הדבר האחרון שידוע שהוא היה בקרב פוקימונים נגד איזה מאמן ששמו דארץ או משהו כזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך עם הקול של הנחש,אתה נכנס לתוך יער אפל אתה שומע שהלחשוש של הנחש הולך וגובר,לבסוף אתה שומע קול רועם של איש שאומר:"מי מעז להגיע ליער הנחשים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא עם טורצ'יק ממרכז הפוקימונים,אתה מרגיש כאב קל ברגלך השמאלית אך אתה מצליח להתגבר על הכאב,אתה רואה שלושה פוקימוני כנף אחרים ממה שפגשת קודם הפעם ששלושתם הם קורומורי,פוקימון מתכת-כנף ממחוז ג'וטו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור מנסה להשתמש במתקפת עלי תער שוב אבל הוא לא מצליח,אתה שומע קול של ילדה שאומרת:"לא נורא,באלבזור אמיתי חייב ללמוד עלי תער בשביל להיות פוקימון עשב טוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את הדלת,אתה רואה שני אנשים,אחד בעל איש עם שיער אפור מתכת קצת עייף בעל עיניים שחורות,האיש השני עם גלימה אדומה,אתה רואה שהאיש בעל הגלימה האדומה מתקרב לחלון ואז הוא קופץ ממנו,האיש האחר אומר לך:"מוזר מאוד,מעניין למה הוא קפץ?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"מצטער אבל אני חייב ללכת לעיר קנלייב,יש לי משהו להעביר למנהל הספרייה של המחוז" הוא מראה לך מזוודת מתכת שעליה יש שתי אותיות [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]KC[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו משתמש במתקפת חשמל לא ברורה שנשלחת אל הנינדורן הזכר שמתחמק בצורה מהירה מאוד ממתקפת החשמל המסתורית,המהירות של פיקאצ'ו נשלחת מדויקת מאוד לפניו של נינדורן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גליגר שלך משתמש בכנף מתכת יחד עם ניב הקרח ויצר ניב מתכת חזק מאוד שפוגע בנינדוקינג בידו השמאלית אך נינדוקינג משתמש בקרן על שפוגעת ישירות בגליגר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל או שילדון או קרינדוס,לפי בחירתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"באלבזור תשתמש עכשיו בכמה שיותר עלי תער ותנסה לפגוע בו חזק!!"אני אומר לו ומסתכל לעבר הילדה"מי את?"אני שואל אותה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1118034][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מוציא אקדח ומכוון אותו ליבך הוא אומר לך:"מחתרת הפוקימונים שואלת,ועכשיו,תענה לי אתה מהצידיים או מצוות די,תענה עכשיו או שתמות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"אבל קודם אני צריך שתעשה בשבילי משהו,בעיר ויולט יש מגדל גבוה מאוד,בראש המגדל יש מישהו שמישהו מסתורי מאוד,אני רוצה שתבקש ממנו את פוכדור ה-[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial]GC[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial],אוקיי?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב,פתחת את ע''מ 30,במה אתה בוחר,קרינדוס או שילדון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק גם מחייכת אליך,חיוכה נראה קצת מאולץ אך היא יורדת מידיך,היא מסתכלת על שיח קרוב כאילו היא מחכה למשהו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]סטיבן מדליק את המחשב שלו,הוא מפעיל תוכנה,אתה שומע את קולו של דארק מגיע מהמחשב הוא אומר:"סטיבן,למה התקשרת אליי?" סטיבן אומר לו:"יש פה איזה ילד שאומר ששלחת אותו למציאת הבידריל הנדיר,זה נכון?" אתה שומע שדארק אומר:"תסובב את המחשב" הוא מסתובב את המחשב לכיוונך אך דארק אומר:"כן,זה הוא תיתן לו אותו" סטיבן מושיט לך פוכדור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נפרד מג'ון קיסר וממשיך בדרכך למרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם,אתה נכנס למרכז ואתה רואה שהאחות ג'וי נראת טיפה לחוצה,היא רושמת משהו בפנקסה,אתה שומע אחות ג'וי נוספת אומרת לראשונה:"החבורה מכה שנית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח מתקפת חשמל לא ברורה לנינדורן הזכר שמצליח להתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח שלושה כוכבי מהירות חזקים ומהירים אך נינדורן משתמש בניב רעל שמפוצץ את שלושת הכוכבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אזהרה צהובה,עוד שתי פעמים ואתה לא משקיע אתה עף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*ניב אש ומתקפת זנב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גליגר מתאושש מהמתקפה של נינדוקינג והוא משתמש בכנף מתכת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הכנפיים של גליגר הופכות להיות אפורות יותר ויותר הכנפיים של גליגר פוגעות בפניו של נינדוקינג שמשתמש במתקפת קרן מלכותית ששוב מפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]VipNick[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני יודעת איפה אפשר להשיג פוקימוני מים,יש ליד העיר ויולט מערה קטנה שקוראים לה מערת החיבור,במערה הזו יש שלושה פוקימונים מאוד חזקים ונדירים,לפרס,דרטיני ויש גם לוגיה,לפי מה שהבנתי המנהיגה מקבלת גם דרטיני בתור פוקימון מים,לא יודעת למה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה לעזעזל..?" אמלמל לעצמי ואגש לאחיות ג'וי "למה אתם נראות לחוצות? ואיזה חבורה מכה שנית בדיוק..?" אשאל אותם בסקרנות..
-
[quote=Yuma Tsukumo;1116812]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"שמי רפאל ואני חוקר פוקימונים,כמו שאמרתי אני מחפש את האוצר של המחוז האבוד,רק שתדע יום יבוא והמים יחדרו לתוך המחוזות וישמידו אותם כליל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תקשיבו,אם לא תשקיעו בתגובות אני מעיף אתכם מהמשחק הזה,אין לי בעיה להעיף אתכם אני אביא שחקנים אחרים שרוצים ויכולים להשקיע,למה שכאלה שלא משקיעים יתפסו להם את המקום?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]עוד פעם אחת מישהו לא משקיע בתגובות הוא עף מהמשחק,זה ברור?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[I]תבין משהו...בלי להתלונן כלכך,גם אתה יכול להשקיע יותר בתגובות,כי הן לא מפרטות מספיק מידע וזה מעצבן.[/I]
[I]~[/I]
"תגיד...אז מה אני צריך לעשות,כלומר כדי למצוא את האוצר של המחוז האבוד? יש בידי את הרמז האחרון,עכשיו...מה אני עושה?" אשאל את רפאל.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1118034]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב,פתחת את ע''מ 30,במה אתה בוחר,קרינדוס או שילדון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק גם מחייכת אליך,חיוכה נראה קצת מאולץ אך היא יורדת מידיך,היא מסתכלת על שיח קרוב כאילו היא מחכה למשהו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
שילדון, אני מבקש שתשלב אותו במסע ושהוא לא סתם יהיה אצלי. (יענו שאני אפגוש אותו ואלכוד אותו).
----------------
אביט בטורצ'יק הקטנה הנועצת מבט בשיח. אתכופף מעט ואשאל בקול תמים "מה קרה טורצ'יק?" ואחכה לתגובתה.
-
[QUOTE]KaKashi
הקול אומר לך:"כן,כדור ה-GS באמת מחזיק את סלבי אך לא כרגע" אתה רואה שמופיע לפניך פוקימון ירוק וקטן בעל עיניים גדולות,אתה מסתכל על סלבי,הוא מחייך אליך ואומר לך:"אני צריך את כדור ה-GS בשביל לקבל את מלוא כוחי ושאני אקבל את זה אני אגמול לך,בסדר?".[/QUOTE]
"אוקיי סלבי, אבל זה יקח קצת זמן.." אומר לסלבי במחילה.לאחר מכן אלך לכיוון העיר הבאה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1118034][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח מתקפת חשמל לא ברורה לנינדורן הזכר שמצליח להתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח שלושה כוכבי מהירות חזקים ומהירים אך נינדורן משתמש בניב רעל שמפוצץ את שלושת הכוכבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו אני יודע שאתה יכול לנצח אותו" ואז אני ממשיך: "פיקאצ'ו תשתמש במהירות הכי חזקה שלך וביחד עם המהירות תשלח רעם ושהכל יגיע אל הפוקימון הזה" ואז אני מחכה שהמהלך יקרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1115950][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן המוזר הזה אומר לך:"אם באת בשביל ללמד מנצ'קלס מתקפות אופל אז טעית במקום,היית צריך ללכת לארץ לעולם-לא,מנצ'קלס לא יכול ללמוד מתקפות אופל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קצת מתבאס בגלל מה שהמאמן המסתורי אמר לך,אתה רואה שהוא נעלם ואחרי זה אתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל לצפצף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]החוקר המסתורי הזה אומר לך:"לפני עשרת אלפים שנה בערך המחוז האבוד 'אסטריה' שהיה בעל פוקימונים שבחיים שלך לא ראית ובחיים לא תראה שלט מלך שהוא שלט בממלכה הזו הממלכה הזו שגגה אבל שהוא מת או נרצח הוא השאיר רמזים לאוצר האבוד שלו,זה אחד הרמזים האחרונים,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש פוקימון עשב באזור אתה מצליח לראות פוקימון אחד,אתה מצליח לראות ברמי ירוק וקטן ולידו יש שני ברמי,אחד חום ואחד ורוד,אתה מבין שאלו שלושת הסוגים של הברמי:עשב,מתכת ואדמה![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מושיט את ידך השמאלית למאמן,בהתחלה הוא נראה לך נחמד אבל שהוא מביט ביד השמאלית שלך בזלזול והוא אומר לך:"כן,להתראות" הוא ממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מתקרבת אל טורצ'יק רושמת משהו בפנקס קטן והיא אומרת לך:"יש לטורצ'יק שלך מזל,היא לא נפגעה הרבה אבל לא כדאי שהיא תלחם בזמן הקרוב,אם היא תילחם אז שתשתמש במתקפות שלא פיזיות,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'י הפראי משתמש במתקפת סופת חול שמעוורת לכמה דקות את באלבזור שלך,באלבזור שלך משתמש בעיוורון מושלם בשלושה כדורי אנרגיה חזקים במיוחד שלא פוגעים בפיג'י הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נותנים את הפוקדע שלכם לאנשי הביטחון,הם בודקים את הפוקדע במכשירים מיוחדים,המאבטח שהחזיק אותך אמר לך:"תומר מהעיירה לילירוט,אין תגים ומחזיק פיפלאפ האם המידע הזה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"בשביל לשלוט במתקפת מיקוד אנרגיה אתה צריך להיות מחובר לפוקימון שלך,סניבי שלך הרגישה שאתה די מפחד אז היא גם פחדה,מה שגרם למתקפת מיקוד האנרגיה לשלוט על סניבי ולנצח את סניבי,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"לא יודעת,דיינו שלי ואני חזקים אבל לא מספיק,נראה לי אני אלך לכיוון צפון המחוז,לדוג'ו הדרקון שבעיר הצפונית ביותר,יש האומרים שכבר מאה שנים שהעיירה הזו קיימת,מכון העיר הוא מסוג דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שכול אחד ישלח לי את הכינוי הקודם שלו ואת הכינוי הנוכחי שלו,מובן,מי שלא ישלח יצא מהמ''ת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יופי זה יהיה אימון מצוין בשביל בידוף וצ'ימצ'אר'' ואני זורק את הפוכדור שלהם באוויר ואומר ''צאו צ'ימצ'אר ובידוף'' אחרי זה אני אומר לבידוף ''תתקוף את הבורמי אדמה באקדח מים'' ואני מוסיף לצ'ימצ'אר ''תתקוף את הבורמי עשב ובורמי מתכת בגלגל להבה בכל הכוח שלך'' ואני חושב 'אני יהיה מוכן למכון שבעיר הזאת עם אני ינצח את כל השלושה ביחד' ואני מחכה לראות מה קורה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1118034]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]VipNick[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני יודעת איפה אפשר להשיג פוקימוני מים,יש ליד העיר ויולט מערה קטנה שקוראים לה מערת החיבור,במערה הזו יש שלושה פוקימונים מאוד חזקים ונדירים,לפרס,דרטיני ויש גם לוגיה,לפי מה שהבנתי המנהיגה מקבלת גם דרטיני בתור פוקימון מים,לא יודעת למה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מגניב,תודה ו...להתראות" אגיד בחיוך בזמן שאצא לדרכי אל עבר מערת החיבור
'מעניין אם יצא לי לראות את לוגיה' אחשוב בהתרגשות בזמן ההליכה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1118034]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אזהרה צהובה,עוד שתי פעמים ואתה לא משקיע אתה עף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*ניב אש ומתקפת זנב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גליגר מתאושש מהמתקפה של נינדוקינג והוא משתמש בכנף מתכת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הכנפיים של גליגר הופכות להיות אפורות יותר ויותר הכנפיים של גליגר פוגעות בפניו של נינדוקינג שמשתמש במתקפת קרן מלכותית ששוב מפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
תאשר את ההמספר פוקימון שלך בהשרדות פוקימונ'ס, שלחתי ה"פ לפני כמה ימים..
---
"תנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש!" אורה לגליגר בהימור מוחלט.
'אני מקווה שיהיו תוצאות טובות" אגיד לעצמי
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]*עדיין לא שנית,אבל בסדר,לא נורא בעיה שלך. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אוקיי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אישרתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1120927][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
תסתכל באשכול הכי חדש בנעוץ.
---
"טוב, אז תשתמש בניב אש!" אורה לגליגר כדי שנידוקינג ייתחמם.
"עכשיו תשתמש בניב קרח!" אורה לגליגר כדי שנידוקינג ייתקרר במהירות ויהיה נזק גדול יותר.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1120927][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]*עדיין לא שנית,אבל בסדר,לא נורא בעיה שלך. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני עם פרופסור רואן. לפני דקה קיבלתי את מנצ'לקס שלי מהפרופסור רואן." אני אומר בדאגה ומושיט לו את הפוקדקס שלי כדי שידבר עם הפרופסור
-
[QUOTE]Born This Way
אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.[/QUOTE]
"בוא ניכנס." אומר לג'ון, ואז אכנס איתו כדי להביא למנהיג המכון את הבידריל האדום.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1120927]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#800000][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני אצא איתך לחיפוש אחר האוצר,בסדר?" אומר לו ואתחיל ללכת כמה צעדים לעברו.
"שינו כוח גדול ביחד,נוכל לנצח הרבה" אוסיף.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1120927][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נשמעת כמו צרה רצינית..." אמלמל לעצמי
"נו,טוב,הרפתקאות זה אני! אני אעזור לכם!" אומר להם בשמחה,
"מה צריך לעשות? איפה הם?" אומר להם ואז אזכר "אה,כן,ותוכלו לרפות לי את סניבי?" אשאל אותם ואושיט להם את הפוכדור שלה.
-
[QUOTE] KaKashi
*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?
אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.
[/QUOTE]
אתה מעתיקן מעצמך עומר.אני מקווה שזה לא יתקע אותי בעלילה כן?
------------------------------------------------------------------------------
"קדימה-למגדל!" אומר וארוץ אל המגדל במחשבה של:"יופי, אני אעזור לסלבי!"
-
[/QUOTE]
"טורצ'יק!" אקרא ואאחוז בטורצ'יק הקטנה. ארים את טורצ'יק מעל פני האדמה ואלחש לה בחביבות "אין לך ממה להיבהל, הוא יכול להיות חבר חדש למסע הארוך שאנו עומדים להתחיל. אין כל רע בחבר צוות חדש".
אוריד את טורצ'יק בחזרה לפני האדמה ואקרא "טורצי'ק! גחלת!" בהתרשות 'אסור לה להילחם קשה מידי' אחשוב לעצמי ואנשוך את שפתיי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדור של סניבי,היא מכניסה את הפוכדור לתוך מכונה בעלת שישה תאים בגודל של פוכדור רגיל,כעבור חמש דקות אתה רואה שעל הצג כתוב:"סניבי,מאה אחוזי אנרגיה" האחות ג'וי מוציאה את הפוכדור ונותנת לך אותו,האחות ג'וי השנייה אומרת לך:"תחפש בעיירה,החבורה תמיד פה בשעות האלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*עשיתי מה שכתוב שמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".[/QUOTE]
"כן השגנו אבל לפני כן, מה הפרס שלנו?" אשאל את דארק באי-הבנה בגלל שהוא לא סיפר לנו בהתחלת המשימה מה הפרס שלנו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1121081]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טוב, אז אני אשמור אותו אצלי" אומר ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE]KaKashi
אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לאיש ואוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו ואחכה למהלך של האיש.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1121081][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תנסה שוב בניב קרח!" אגיד בשניה שהוא מפספס, הרי נידוקינג לא יהיה יצליח להתחמק פעמיים בהפרש של שניה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1120927]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"נגיע לשם?, מה הכוונה נגיע לשם? את מתכוונת לבוא איתי?" אשאל בחיוך ובמבוכה
"הרי את אמרת שאת רוצה ללכת לעיר הדרקון או משהו כזה" אגיד בזמן שאתקרב אל הילדה בחיוך
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1121081]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טורצ'יק!" אקרא בדאגה ואביט באפרוח הקטן קם על רגליו בחזרה.
"טורצ'יק, את בטוחה שאת רוצה להמשיך להילחם? את פצועה אחרי הכל.." אשאל בדאגה ואחכה לתגובתה של טוקצ'יק.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1121081][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדור של סניבי,היא מכניסה את הפוכדור לתוך מכונה בעלת שישה תאים בגודל של פוכדור רגיל,כעבור חמש דקות אתה רואה שעל הצג כתוב:"סניבי,מאה אחוזי אנרגיה" האחות ג'וי מוציאה את הפוכדור ונותנת לך אותו,האחות ג'וי השנייה אומרת לך:"תחפש בעיירה,החבורה תמיד פה בשעות האלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בסדר.." אמלמל ואגש לעבר היציאה
"ביי בינתיים!" אנופף להם ואצא החוצה..
"טוב בוא נראה,סניבי! צאי!" אוציא אותה ואומר לה "אנחנו צריכים למצוא איזשהי חבורת ילדים פראית שצריך ללמד אותם לקח.."
אז אתחיל לשוטט עם סניבי בסביבה בתקווה למצוא את החבורה או אחד מהם..
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1121081][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נכון בהחלט." אני אומר בתמימות ומוציא את מנצ'לקס שיכיר את האנשים באומרי:" וזה המנצ'לקס שלי."
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]הבחור השני מלטף את ראשו של מנצ'קלס אתה רואה שמנצ'קלס די נהנה מהליטוף הזה,אתה שומע את הפוקדע מצפצף שוב,קולו של פרופסור רואן שוב בוקע מין המכשיר:"סכנה,לא לחזור לעיירה סנדג'ם,בריחה לעיר סאנישור,סכנה מסוג [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]F[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]!" אתה רואה ששני האנשים מסירים את הברדסים שלהם ואתה רואה שהאיש שהביא אותך לפה בעל כובע,שיער שחור,עיניים כתומות-שחורות ואיש השני יש שיער חום-ג'ינג'י עיניים ירוקות,הראשון אומר לכם:"צריך להגיע לעיר סאנישור ומהר!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש מכה חזקה מאוד בגב,אתה נופל,אתה שומע את הקול של רפאל שאומר:"מצטער" אתה מרגיש שמשהו נלקח מהיד שלך,אתה מתרומם ואתה רואה שהפתק נעלם ואיתו גם רפאל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]טורצ'יק מסתכלת עליך,מחייכת ואומרת:"טורצ'יק!" |אני מוכנה לקרב!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שעיניה השחורות הקטנות של טורצ'יק מלאות בכעס ובמוכנות לקרב,אתה רואה ששילדון מוכן גם הוא לסיבוב הבא.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"עשיתם את המשימה רק בשביל הפרס,לא יפה" הוא מחייך ואומר לכם:"לא נורא כול אחד מכם יקבל פוקימון בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אופל,תומר אתה תקבל סניזל ואתה ג'ון תקבל מרקורו,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מסתובבים בעיירה הקטנה,אתה רואה חבורת ילדים מתקרבת אליך,אתה רואה שלושה בנים צעירים,עוד לא עברו את גיל עשר עומדים מאחורי ילדה שבת אחד עשרה שנראת מסוכנת יותר,אתה שומע את הילדה אומרת לך:"היי אתה,או שאתה נלחם מולנו או שתביא לנו את הפוקדע שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שהמאמן מוציא גם הוא טוטודייל אך הטוטודייל שלו נראה יותר מרושע משלך,אתה מבין שהפוקימון הזה קיבל את האופי של המאמן שלו,אתה רואה שהטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב שפוגעת ישירות בטוטודייל היריב.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גליגר משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע ישירות בפרצופו של נינדוקינג,אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד,אתה רואה שלושה מכשירי קידוח גדולים במיוחד מתפרצים לזירה,אתה רואה שהפוקימונים בורחים,אתה רואה כשלושים אנשים יוצאים מהמתקנים האלה,אתה רואה את מלך הזירה בורח מהקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"האמת,בעיר ויולט יש אזור אימונים לפוקימונים בדרגת התפתחות ראשונה,דיינו שלי צריך ללמוד לייצר הילת דרקון או הילת אופל,כמו שטרטוויג השתמש בטרטוויג בהילת עשב בצורה מרשימה ביותר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
דארק אומר לך:"עשיתם את המשימה רק בשביל הפרס,לא יפה" הוא מחייך ואומר לכם:"לא נורא כול אחד מכם יקבל פוקימון בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אופל,תומר אתה תקבל סניזל ואתה ג'ון תקבל מרקורו,בסדר?".[/QUOTE]
"יש מצב לדיינו? או לזוראה?" אשאל ואם הוא יענה שלא אז אקח את סניזל שהוא יתן לי ויאתגר אותו לקרב נוסף.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"לדיינו אין מצב,לזורא יש מצב אבל הוא די חלש הוא יודע להשתמש רק בשתי מתקפות,כדור צל ואשליה,מתקפה מיוחדת רק לזורא וזורארק,טוב,קח את זורא" הוא זורק לך פוכדור אדום-לבן וגם לג'ון הוא זורק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לכם:"נעשה קרב של שתיים על שתיים,אני נגד שניכם יחד?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת זורא![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123530]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גליגר משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע ישירות בפרצופו של נינדוקינג,אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד,אתה רואה שלושה מכשירי קידוח גדולים במיוחד מתפרצים לזירה,אתה רואה שהפוקימונים בורחים,אתה רואה כשלושים אנשים יוצאים מהמתקנים האלה,אתה רואה את מלך הזירה בורח מהקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
''מי אתם?'' אצעק אל האנשים ''למה עשיתם את זה?''
''אל תברחו!'' אנסה לגרום למלך הזירה ולפוקימונים להשאר ולא לברוח
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול של אחד מהאנשים שאומר:"האיש הזה הוא סוכן מסוכן מאוד של צוות די ואני מצטער מאוד שהרסנו לך את הקרב,אבל נראה לי גורל המחוז יותר חשוב מגורל של קרב אחד קטן,אנחנו במלחמה ילד,אז לך הביתה לשחק בצעצועים שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1123530]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"האמת,בעיר ויולט יש אזור אימונים לפוקימונים בדרגת התפתחות ראשונה,דיינו שלי צריך ללמוד לייצר הילת דרקון או הילת אופל,כמו שטרטוויג השתמש בטרטוויג בהילת עשב בצורה מרשימה ביותר".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"חח תודה" אגיד בחיוך
"אז את רוצה לבוא איתי לשם? אולי שם אני אמצא פוקימוני מים" אגיד בחיוך
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123534][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"לדיינו אין מצב,לזורא יש מצב אבל הוא די חלש הוא יודע להשתמש רק בשתי מתקפות,כדור צל ואשליה,מתקפה מיוחדת רק לזורא וזורארק,טוב,קח את זורא" הוא זורק לך פוכדור אדום-לבן וגם לג'ון הוא זורק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לכם:"נעשה קרב של שתיים על שתיים,אני נגד שניכם יחד?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת זורא![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה, ובסדר אני מוכן לקרב." אומר ואז אוציא את פיפלאפ החוצה ואשים את הפכודור של זוראה בתוך כיסי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123546][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול של אחד מהאנשים שאומר:"האיש הזה הוא סוכן מסוכן מאוד של צוות די ואני מצטער מאוד שהרסנו לך את הקרב,אבל נראה לי גורל המחוז יותר חשוב מגורל של קרב אחד קטן,אנחנו במלחמה ילד,אז לך הביתה לשחק בצעצועים שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''מול מי אתם נלחמים בכלל?'' אשאל אותם ''זה לא סיבה להרוס קרב!''
''טוב נו אני מוכן לעזור לכם'' אמשיך אחרי חשיבה ''צריכים עזרה?''
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אני קיוויתי שתוציא את הזורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את פיפלאפ,הוא נראה מותש מאוד מהקרב הקודם שלו,אתה רואה שג'ון הוציא את מרקורו שלו,ודארק הוציא את פדווין הזוהר שלו,אתה מבין שלא כדי לקחת סיכון כזה גדול ולהוציא את זורא שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"אנחנו נלחמים נגד האיש הכי רשע בעולם,נגד אס-פי המרושע,אני מאוד מקווה שאתה שמעת עליו ועל הקרב של מחתרת הפוקימונים נגד צוות די המרושע וצבא הצידיים שלצדו,אנחנו מאוד מצטערים על כך שהרסו לך את הקרב ואנחנו מבטיחים לפצות אותך,בוא נחזור לעיירה ניו-ברק ושמה תקבל את הפרס שלך,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]VipNick[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003366][FONT=Arial]המאמנת אומרת לך:"כן,אני מאוד אשמח ללכת לשמה איתך,אגב מה שמך?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial]ברגע שהיא שואלת את השאלה הזו אתה קולט שאתה לא יודע בעצם את השם של השותפה שלך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE]Born This Way
*אני קיוויתי שתוציא את הזורא.
אתה מוציא את פיפלאפ,הוא נראה מותש מאוד מהקרב הקודם שלו,אתה רואה שג'ון הוציא את מרקורו שלו,ודארק הוציא את פדווין הזוהר שלו,אתה מבין שלא כדי לקחת סיכון כזה גדול ולהוציא את זורא שלך.[/QUOTE]
"אני מחליף פוקימון." אומר ואז אחליף את פיפלאפ לזוראה, "תשתמש באשליה ואז בכדור צל!" אפקוד על זוראה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123574][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אני קיוויתי שתוציא את הזורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את פיפלאפ,הוא נראה מותש מאוד מהקרב הקודם שלו,אתה רואה שג'ון הוציא את מרקורו שלו,ודארק הוציא את פדווין הזוהר שלו,אתה מבין שלא כדי לקחת סיכון כזה גדול ולהוציא את זורא שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"אנחנו נלחמים נגד האיש הכי רשע בעולם,נגד אס-פי המרושע,אני מאוד מקווה שאתה שמעת עליו ועל הקרב של מחתרת הפוקימונים נגד צוות די המרושע וצבא הצידיים שלצדו,אנחנו מאוד מצטערים על כך שהרסו לך את הקרב ואנחנו מבטיחים לפצות אותך,בוא נחזור לעיירה ניו-ברק ושמה תקבל את הפרס שלך,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003366][FONT=Arial]המאמנת אומרת לך:"כן,אני מאוד אשמח ללכת לשמה איתך,אגב מה שמך?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial]ברגע שהיא שואלת את השאלה הזו אתה קולט שאתה לא יודע בעצם את השם של השותפה שלך.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
''אז אתם צריכים עזרה?'' אשאל אותם תוך כדי שאני הולך איתם לניו בארק
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"בסדר אבל זו הפעם האחרונה,אי אפשר להחליף יותר בקרב הזה פוקימונים,פדווין תשתמש בקרן פלאש שחורה על מרקורו!" אתה רואה סילון שחור גדול מגיע אל מרקורו,אתה רואה שזורא משתמש באשליה ומעביר את ההתקפה אל פדווין.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה הולך רק עם איש אחד,השאר נשארו לחפש את מלך הקרבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"כן,אנחנו במחתרת צריכים כול עזרה אפשרית,מכול פוקימון שאכפת לו מהעולם ומכול מאמן שאכפת לו מפוקימונים,אם תוכל לעזור לנו זה יהיה נחמד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]