[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"אוי לא שוב!" אתה אומר ושולח את ידייך להגן על ראשך.
התנין נושך, דם יורד מזרועותיך, דם רב.
מה תעשה?[/quote]
"או פ*ק!" אומר לעצמי ואסתכל על ידי.לאחר מכן אנסה לצוף ולשחות אל עבר הגדה השניה בעיקר עם רגלי.
Printable View
"אוי לא שוב!" אתה אומר ושולח את ידייך להגן על ראשך.
התנין נושך, דם יורד מזרועותיך, דם רב.
מה תעשה?[/quote]
"או פ*ק!" אומר לעצמי ואסתכל על ידי.לאחר מכן אנסה לצוף ולשחות אל עבר הגדה השניה בעיקר עם רגלי.
שם פרטי: ליאור
שם במשחק: לי אוזמאקי
כינוי בפורום: monster
תיאור מראה של הדמות:לי תמיד לובש חולצה אדומה שבמרכזה כתוב" RED".לי לובש מכנסים קצרות בצבע כחול שחור כזה.על יד ימין שלו נמצא צמיד שהוא קיבל מאביו.צבע עורו של לי הוא לבן בהיר.צבע השיער שלו הוא שחור.השיער שלו תמעד פרוע כי הוא לא מסרק אותו. הוא לובש נעלים אדומות שמתאימות לחולצה שלו.
אופי: חכם,בעל מזג רע,יכול להתרגז בקלות,אוגאיסט,לא מוותר בקלות רבה,קצת בישן גם
רקע:הוריו שלי היו אחראים על הספארי הכי מפרוסם ביפן שבעיר טוקיו.בסאפרי שלהם היו מלא חיות מוזרות שאין באף ספארי אחר.לי בתור ילד קטן אהב לבוא לספארי מידי יום ולשחק עם הבע לי החיים שם .בעיקר עם החיות שהם ילדים.לי אהב מאוד את הספארי ואת הבעלי החיים שהם.כשהוא הגיע לגיל 6 הוא היה צריך ללכת לבית הספר ולא היה לו זמן לבוא לבקר את הספארי של הוריו.לי היה עצוב מזה אך הוא חשב שזה לא נורא בחופשות הוא יבקר את החיות שבספארי ש הוריו.יום אחד כשלי היה בגיל 14 הביא לספארי של הוריו חיה יחידה במינה.קראו לחיה ארנב אנגורה(לא המצאתי אותה).חיה מאוד גדולה שיה לה פרווה לבנה גדולה מאוד שכמעט מכסה את כול גופה.הוריו של לי סיפרו לו על הבעל חיים היוצא דופן.לי מיד רץ לספארי כדי לראות את ארנב האנגרו שנמצא בסאפרי.לי הגיע לסאפרי והוא פגש את ארנב אנגרו.הוא מיד התאב באנגרו ארנב וזה נהיה הבעל חיים הכי אהוב עליו בספארי.
חיה שאיתה הדמות ממוזגת: אנגרו ארנב.[IMG]http://i43.photobucket.com/albums/e356/SLiTHERGrant/MySpace%202/angora_rabbit.jpg[/IMG]
איך התמזגתם איתה?: יום אחד כשלי היה כבר בין 18 הוא היה בסאפרי והסתכל על אנגרו ארנב כמו שהוא עושה כול.מאחורי לי הופיעע מישהו בגלימה שחורה שהוא לא מכיר.הוא דחף את לי לתו הכלב של אנגרו ארנב.האנגרו הארנב ניגש אל לי ונגע בו.באותו רגע לי ואנגרו התמזגו לישות אחת.
הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: מה שבא לכם ושאין לו מקום בטופס הרשמה [=להירשם עם החיה המוזרה
[quote=Real Spartan;1162371]
[B][COLOR=darkorange][COLOR=#696969][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]"אני לא מכיר אותם בכלל והאמת שגם לא אותך, חח מצטער" אתה אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אז מה אתם עושים כאן בכלל? באתם בשבילי?" אתה מסתכל על סיא.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"לא, באנו בשביל החזיר" הוא מגחך "חלית במחלת השכחה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"הוא מועד למאסטר?" אתה שומע את קרסיליוס האיום ממלמל לסיא, אבל לא מבין מה סיא עונה לו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"על מה אתם מתלחששים שם?" אגיד ואתקרב על מנת לנסות לשמוע את שיחתם
[quote=Real Spartan;1165232][B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"היי! ג'יי! מה קרה? מה יש שם? אתה חייב לומר לי!" אתה צועק לעברו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]<כלום לא קורה> הוא אומר בתוך ראשך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]<אל תלך לשם>[/COLOR]
[/quote]
"למה? מה יש שם?" אשאל במעט חשש.
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזאמאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=#9acd32]רשום, התחלה:[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]יום אחד אתה הולך לספארי, אתה מביט על החיות ומגיע לארנב האנגורו, כרגיל.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]איש אחד לבוש בשחור ניגש אליך, הוא דוחף אותך לתוך הכלוב של הארנב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה נוחת על גוש הפרווה הלבן הצמרירי בעל האוזניים, רגע לפני שאתה מועך אותו למוות-[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]העולם מסתחרר במערבולת של אור לבן, אתה פותח את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה נמצא בשדה, שדה עצום, ואף צלם אנוש או ארנב אגורו לא נראה באזור.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אדם~ג'ייק בונד-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]"לא משנה, לא משנה" קרסיליוס אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה רוצה ללכת לביסטיה?" סיא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"למה? מה יש שם?" אתה שואל מעט בחשש.[/COLOR]
[COLOR=#006400]<כלום> הוא אומר <שום דבר>[/COLOR]
[COLOR=#006400]<יש שם פשוט... שממה- כן שממה!> ג'ו ממשיך <אין מה לעשות בשממה..>[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה שורט את עצמך תוך כדי השאלה, אתה מרגיש כאב אך לא כל כך נוראי בזכות העור המחוספס והקשה שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אז תכנס" הג'ירף אומר ונכנס פנימה, אתה נכנס אחריו, אתה זוחל במין מנהרה שמותאמת היטב לגודל הג'ירף, הצפרדע נכנס אחריכם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתם מגיעים תוך 15 דקות אל סוף המנהרה, אתה שרוי בהלם כשאתה רואה מה נמצא שם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]בקתות אבן היו חצובות בכל מקום, שווקים, דוכנים וחנויות עמדו להם שם, הרחובות היו הומי אדם, או יותר נכון חצאי אדם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שם גם קנטאורים, סאטירים, אנשים חצויי אדם חצויי חיה ואפילו איש או שניים רגילים.[/COLOR]
[COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"או פ*ק!" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שוחה במהירות, התנין לא ממשיך לרדוף אחריך ואתה מגיע לגדה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי וסאלי עוזרים לך לעלות לגדה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]הוא בערך בגובה מטר ואתה בגובה 2 מטר, אתה ממש לא יכול למחוץ אותו עם הרגל..[/COLOR]
[COLOR=#800080]-----[/COLOR]
[COLOR=#800080]"ולמה אתה כל כך כועס? מה,אתה רוצה להלחם בי?" אתה שואל ומגחך בלב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא" הוא עונה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אהההההההההה!!!!" צעקה בוקעת מפיך.[/COLOR]
[COLOR=purple]אההההההה!!!" אתה ממשיך לצרוח ואז הצרחה משתנה "אהההההההסססססססס!!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]הלשון שלך נעשית צרה יותר ומתפצלת ל- 2, היא נשלפת ודוגמת את האוויר.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש... דם חם, יצורים קטנים מתרוצצים בסביבתך, בכל מקום![/COLOR]
[COLOR=#800080]אך אתה לא רואה אותם, אתה חש אותם, אתה יודע שהם שם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]השיניים שלך מתארכות, נעלמות לך השיניים ונשארות לך רק 2 שיניים, הניבים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הם מתעקלים, אתה חש את הארס, אתה חש חזק מאוד, הארס שנמצא בבלוטות אשר צמודות לשינייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]עורך נהיה מחוספס ומשחיר ועמוד השדרה שלך נעשה גמיש, אך עדיין נוקשה מספיק כדי להחזיק את גופך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ידייך נהיו חלשות יותר, אך לא התנוונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הגמד מתכווץ בבהלה במקומו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטורה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"אני צריך ללמוד להילחם" אתה אומר ומתחיל ללכת כמה שיותר רחוק מהדבורים האלה "יש מקום שאני אוכל ללמוד בו?"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בקיק" אנג'י עונה "אני למדתי שם".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מול מי אתה רוצה להלחם?" אנג'י שואלת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"רגע" היא אומרת כשצץ לה רעיון "תצטרף לAD"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[quote]מתן~לוקאס אודיטורה-
"אני צריך ללמוד להילחם" אתה אומר ומתחיל ללכת כמה שיותר רחוק מהדבורים האלה "יש מקום שאני אוכל ללמוד בו?"
"בקיק" אנג'י עונה "אני למדתי שם".
"מול מי אתה רוצה להלחם?" אנג'י שואלת.
"רגע" היא אומרת כשצץ לה רעיון "תצטרף לad"
מה תעשה?[/quote]
"מי הם הad האלה? ואיפה אני יכול למצוא אותם?" אומר לה ואז אענה לשאלתה "אני לא רוצה להילחם אבל אני צריך לשרוד פה איכשהו"
[QUOTE=Real Spartan;1170375][COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזאמאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=#9acd32]רשום, התחלה:[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]יום אחד אתה הולך לספארי, אתה מביט על החיות ומגיע לארנב האנגורו, כרגיל.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]איש אחד לבוש בשחור ניגש אליך, הוא דוחף אותך לתוך הכלוב של הארנב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה נוחת על גוש הפרווה הלבן הצמרירי בעל האוזניים, רגע לפני שאתה מועך אותו למוות-[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]העולם מסתחרר במערבולת של אור לבן, אתה פותח את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה נמצא בשדה, שדה עצום, ואף צלם אנוש או ארנב אגורו לא נראה באזור.[/COLOR]
[B][COLOR=darkorang[/COLOR][/QUOTE]
אני מתחיל לצעוק לכול עבר" הי הלון יש פה מישהו?.יש פה מישהו?.אפשר לדעת איפה אני ומה זה המקום המוזר הזה.?.אני רוצה לחזור לסאפרי ". אני אתחיל ללכת סביבי כדי לגלות איפה אני נמצא
"או פ*ק!" אתה אומר לעצמך.
אתה שוחה במהירות, התנין לא ממשיך לרדוף אחריך ואתה מגיע לגדה.
אבי וסאלי עוזרים לך לעלות לגדה.
מה תעשה?[/quote]
"תודה רבה שעזרתם לי!" אומר לאבי וסאלי "יש דרך שאוכל להוריד את הדימום מהידיים שלי?"
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B][/COLOR]
[COLOR=red]"תודה רבה שעזרתם לי!" אתה אומר לאבי וסאלי "יש דרך שאוכל להוריד את הדימום מהידיים שלי?"[/COLOR]
[COLOR=red]אבי מושיט לך משהו לאכול, אתה אוכל אותו, אי אפשר לתאר במילים כמה הוא מגעיל.[/COLOR]
[COLOR=red]אך ידייך נרפאות והפצעים נעלמים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עיניי התנין [או האקטיזיפוס כמו שהקול כינה אותו] מבצבצות מהמים קרוב אליכם.[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזימאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הי הלון יש פה מישהו?.יש פה מישהו?.אפשר לדעת איפה אני ומה זה המקום המוזר הזה.?.אני רוצה לחזור לסאפרי" אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע אתה שומע רחש משיח קרוב אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטורה-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"מי הם הad האלה? ואיפה אני יכול למצוא אותם?" אתה אומר לה ואז עונה לשאלתה "אני לא רוצה להילחם אבל אני צריך לשרוד פה איכשהו".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"צבא ההגנה כנגד דינאקס" היא משיבה כאילו זה מובן מאליו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"למצוא אותם?" היא שואלת.[/COLOR]
"תודה רבה שעזרתם לי!" אתה אומר לאבי וסאלי "יש דרך שאוכל להוריד את הדימום מהידיים שלי?"
אבי מושיט לך משהו לאכול, אתה אוכל אותו, אי אפשר לתאר במילים כמה הוא מגעיל.
אך ידייך נרפאות והפצעים נעלמים.
עיניי התנין [או האקטיזיפוס כמו שהקול כינה אותו] מבצבצות מהמים קרוב אליכם.
מה תעשה?[/quote]
"תרחיקו את הדבר הזה ממני!" אצעק לאבי וסאלי ואנסה להתרחק מהתנין.
[QUOTE=Real Spartan;1170491][COLOR=red][B]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזימאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הי הלון יש פה מישהו?.יש פה מישהו?.אפשר לדעת איפה אני ומה זה המקום המוזר הזה.?.אני רוצה לחזור לסאפרי" אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע אתה שומע רחש משיח קרוב אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש בזהירות ובחחש רב אל השיח הקרוב. כשאר אני מטר מן השיח אומר למי שנמצא מאחורי השיח " הי מי שלא תהיה תזהדה.אני לא אסס לפגוע בך אם תרצה לפגוע בי. אז תזדהה". לאחר מכן אבדוק מי מאחורי השיח שמולי
[QUOTE]מתן~לוקאס אודיטורה-
"מי הם הad האלה? ואיפה אני יכול למצוא אותם?" אתה אומר לה ואז עונה לשאלתה "אני לא רוצה להילחם אבל אני צריך לשרוד פה איכשהו".
"צבא ההגנה כנגד דינאקס" היא משיבה כאילו זה מובן מאליו.
"למצוא אותם?" היא שואלת.[/QUOTE]
"כן למצוא אותם" אומר ואגלגל את עיניי "אז איפה הם?!"
[quote=Real Spartan;1170375][B][COLOR=darkorange]אדם~ג'ייק בונד-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]"לא משנה, לא משנה" קרסיליוס אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה רוצה ללכת לביסטיה?" סיא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"כן" אגיד לסיא ואנו מתחילים ללכת לכיוון ביסטיה
'מעניין מה הם מסתירים ממני?!' אחשוב בסקרנות ואסתכל על שניהם בעודנו הולכים
[QUOTE=Real Spartan;1170375]
[COLOR=#800080]הוא בערך בגובה מטר ואתה בגובה 2 מטר, אתה ממש לא יכול למחוץ אותו עם הרגל..[/COLOR]
[COLOR=#800080]-----[/COLOR]
[COLOR=#800080]"ולמה אתה כל כך כועס? מה,אתה רוצה להלחם בי?" אתה שואל ומגחך בלב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא" הוא עונה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אהההההההההה!!!!" צעקה בוקעת מפיך.[/COLOR]
[COLOR=purple]אההההההה!!!" אתה ממשיך לצרוח ואז הצרחה משתנה "אהההההההסססססססס!!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]הלשון שלך נעשית צרה יותר ומתפצלת ל- 2, היא נשלפת ודוגמת את האוויר.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש... דם חם, יצורים קטנים מתרוצצים בסביבתך, בכל מקום![/COLOR]
[COLOR=#800080]אך אתה לא רואה אותם, אתה חש אותם, אתה יודע שהם שם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]השיניים שלך מתארכות, נעלמות לך השיניים ונשארות לך רק 2 שיניים, הניבים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הם מתעקלים, אתה חש את הארס, אתה חש חזק מאוד, הארס שנמצא בבלוטות אשר צמודות לשינייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]עורך נהיה מחוספס ומשחיר ועמוד השדרה שלך נעשה גמיש, אך עדיין נוקשה מספיק כדי להחזיק את גופך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ידייך נהיו חלשות יותר, אך לא התנוונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הגמד מתכווץ בבהלה במקומו.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני יודע התכוונתי תיאורתית למחוץ אותו..
וד''א תיאור נהדר של השינוי כל הכבוד אני רואה שניהול פורום ירוק עזר לך מאוד :D
------------------------------------------------------------
'ואו לשון מפוצלת,עור שחור ,עמוד שדרה גמיש וארס.. כנראה שאני נחש! רק רגע.. עור שחור? לאיזה נחש יש עור שחור?' אהרהר לעצמי ואז אזכר 'בלאק ממבה... אני כנראה איכשהו התמזגתי עם הנחש.. מצוין! מעניין אם אני יכול להכיש את הגמד,כדאי שאנסה את זה.' אחשוב לעצמי ואז אנסה להרגיש את מיקומו ולהכיש אותו.
[QUOTE=DarkTiger;1170375][COLOR=yellowgreen][B]
[COLOR=darkred][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה שורט את עצמך תוך כדי השאלה, אתה מרגיש כאב אך לא כל כך נוראי בזכות העור המחוספס והקשה שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אז תכנס" הג'ירף אומר ונכנס פנימה, אתה נכנס אחריו, אתה זוחל במין מנהרה שמותאמת היטב לגודל הג'ירף, הצפרדע נכנס אחריכם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתם מגיעים תוך 15 דקות אל סוף המנהרה, אתה שרוי בהלם כשאתה רואה מה נמצא שם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]בקתות אבן היו חצובות בכל מקום, שווקים, דוכנים וחנויות עמדו להם שם, הרחובות היו הומי אדם, או יותר נכון חצאי אדם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שם גם קנטאורים, סאטירים, אנשים חצויי אדם חצויי חיה ואפילו איש או שניים רגילים.[/COLOR]
[COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
וואי אני לא בעניינים, קשה להבין מה קורה חח..
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי ו.... איפה אני אמור לחיות מעכשיו?" אני שואל את הג'ירף כי אני שם לב שהוא היחיד שענה לי עד עכשיו.
[quote=DarkTiger;1170375]
[COLOR=darkgreen]"למה? מה יש שם?" אתה שואל מעט בחשש.[/COLOR]
[COLOR=#006400]<כלום> הוא אומר <שום דבר>[/COLOR]
[COLOR=#006400]<יש שם פשוט... שממה- כן שממה!> ג'ו ממשיך <אין מה לעשות בשממה..>[/COLOR]
[/quote]
"אתה מסתיר ממני משהו" אומר ואלך לאט לכיוון המקום שאכלתי בו מקודם.
"אני עוד מעט בא, תחכה לי" אומר לו ואלך אל האזור בו אכלתי, לראות אם הם עדיין שם.
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"תרחיקו את הדבר הזה ממני!" אתה צועק לאבי וסאלי ונצמד לקיר הרחוק מהביוב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]התנין מזנק, אבי מתחיל לרוח ומסמן לכם לבוא אחריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם בורחים מהאקטיזיפוס בריצה מהירה, והוא מאבד אותכם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, זה המקום" סאלי אומרת ומצביעה כלפי מעלה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]חור גדול שמיועד לביוב שופך לביוב דלק ומים כסופים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קצת מגעיל אבל נחייה עם זה" אבי אומר ומטפס פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מטפס גם אתה, ואז סאלי מזנקת פנימה בזריזות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אנחנו במרתף" אבי אומר "אני מציע ללכת דרך פתחי האוורור".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"אתה מסתיר ממני משהו" אתה אומר והולך לאט לכיוון המקום שאכלת בו מקודם.
"אני עוד מעט בא, תחכה לי" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אין שם אף יצור שאוכל, רק מעטים שמתרוצצים בבהלה ובמתח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]עידן~ברי וולפר-[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]תקרא המשכים קודמים..ותיתן לי את הטופס שלך, אין לי אותו..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אוקיי ו.... איפה אני אמור לחיות מעכשיו?" אתה שואל את הג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אתה לא" אומר הצפרדע "אתה נווד".[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"קראנו למישהו שייקח אותך" הג'ירף אומר.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטורה-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"כן למצוא אותם" אתה אומר ומגלגל את עינייך "אז איפה הם?!"[/COLOR]
[COLOR=blue]"לא מוצאים אותם" היא צוחקת "יש נציג שלנו בכל מקום, כמעט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בכל מקרה, אתה מיועד לביסטיה" היא אומרת "תעבור את היער ותגיע לעיר, תחפש אדם בשם רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=#9acd32]אתה עדיין לא ממוזג עם הארנב, אתה אדם רגיל.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]----[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"הי מי שלא תהיה תזדהה. אני לא אסס לפגוע בך אם תרצה לפגוע בי. אז תזדהה" אתה אומר כשאתה מגיע למרחק של מטר מהשיח.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה בודק מי מאחורי השיח שמולך, אתה לא מספיק לראות ואתה מרותק לאדמה על ידי יצור גדול, כל מה שאתה רואה זה פרווה שחורה שמכסה אותך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אדם~ג'ייק בונד-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]"כן" אתה אומר לסיא ומתחיל ללכת לכיוון ביסטיה
'מעניין מה הם מסתירים ממני?!' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתם עוברים הרבה חול ונזהרים מחול טובעני בדרך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם מגיעים לעיר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080]גם, וגם קריאת אנימורפס עשתה לי טוב P=[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]'ואו לשון מפוצלת,עור שחור ,עמוד שדרה גמיש וארס.. כנראה שאני נחש! רק רגע.. עור שחור? לאיזה נחש יש עור שחור?' אתה מהרהר.[/COLOR]
[COLOR=purple]'בלאק ממבה... אני כנראה איכשהו התמזגתי עם הנחש.. מצוין! מעניין אם אני יכול להכיש את הגמד,כדאי שאנסה את זה.' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מביט על הגמד המבוהל ובתנועה מהירה מכיש אותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הגמד מזיע, אך לא נפצע כלל, פגעת בשריונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה לעזאזל?" הגמד שואל "מה אתה? מה אתה רוצה ממני? יש לי משפחה לדאוג לה, תתקוף אותי עד פעם ותפרד מהראש שלך".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מבחין בגרזן החד שיש בבעלותו, הוא מרים אותו באיום.[/COLOR]
[quote]מתן~לוקאס אודיטורה-
"כן למצוא אותם" אתה אומר ומגלגל את עינייך "אז איפה הם?!"
"לא מוצאים אותם" היא צוחקת "יש נציג שלנו בכל מקום, כמעט".
"בכל מקרה, אתה מיועד לביסטיה" היא אומרת "תעבור את היער ותגיע לעיר, תחפש אדם בשם רסטאם".
מה תעשה?[/quote]
ביסטיה מקורי דניס מקורי
~~~~~~~~~~~~
"אוקיי" אומר ואלך ביער, אהיה דרוך ואסתכל לכל עבר היות ואני מפחד מג'וקים, זאבים שיקפצו עלי "איפה העיר הזאת לעזאזל!" אומר לעצמי ואמשיך ללכת ביער עד שאגיע לעיר
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]מה לא מקורי?[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקיי" אתה אומר והולך ביער, אתה דרוך ומסתכל לכל עבר היות ואתה מפחד מג'וקים וזאבים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"איפה העיר הזאת לעזאזל?!" אתה שואל את עצמך בקול רם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שומע זמזום מוכר בסביבתך, מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;1174023][B][COLOR=red]
[COLOR=#9acd32]אתה עדיין לא ממוזג עם הארנב, אתה אדם רגיל.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]----[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"הי מי שלא תהיה תזדהה. אני לא אסס לפגוע בך אם תרצה לפגוע בי. אז תזדהה" אתה אומר כשאתה מגיע למרחק של מטר מהשיח.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה בודק מי מאחורי השיח שמולך, אתה לא מספיק לראות ואתה מרותק לאדמה על ידי יצור גדול, כל מה שאתה רואה זה פרווה שחורה שמכסה אותך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אתחיל לאכול את הפרווה השחורה של היצור כדי שאכל להשתחחר מן היצור בקלות רבה. לאאחר מכן אומר ליצור" מי אתה לעזעל? מה אתה רוצה מימני?תעשה לי טובה תסלתק מפה לפני שאוכל לך את הפרווה השחורה הנעימה שלך"
[QUOTE=DarkTiger;1174023]
[COLOR=#800080]גם, וגם קריאת אנימורפס עשתה לי טוב P=[/COLOR]
[COLOR=purple]'ואו לשון מפוצלת,עור שחור ,עמוד שדרה גמיש וארס.. כנראה שאני נחש! רק רגע.. עור שחור? לאיזה נחש יש עור שחור?' אתה מהרהר.[/COLOR]
[COLOR=purple]'בלאק ממבה... אני כנראה איכשהו התמזגתי עם הנחש.. מצוין! מעניין אם אני יכול להכיש את הגמד,כדאי שאנסה את זה.' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מביט על הגמד המבוהל ובתנועה מהירה מכיש אותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הגמד מזיע, אך לא נפצע כלל, פגעת בשריונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה לעזאזל?" הגמד שואל "מה אתה? מה אתה רוצה ממני? יש לי משפחה לדאוג לה, תתקוף אותי עד פעם ותפרד מהראש שלך".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מבחין בגרזן החד שיש בבעלותו, הוא מרים אותו באיום.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
קראתי קצת בויקיפדיה על הנחש בלאק ממבה אז אני מקווה שזה בסדר לנסות להשתמש בדברים שהממבה עושה..
------------------------------------------------------------------------------------
"שאני אבין אני מריח איום ממך?" אסנן בזעם "אני לא אוהב לרחם על האויבים שלי" אגיד ואז אתכונן לתקוף:אתנפח כדי להראות גדול יותר ומפחיד יותר,אושיט את ראשי קדימה, אשרוק שריקה חזקה ואז אנסה להכיש אותו בראש איפה שהוא לא מוגן עם שיריון
[quote=DarkTiger;1174023]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה מסתיר ממני משהו" אתה אומר והולך לאט לכיוון המקום שאכלת בו מקודם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אני עוד מעט בא, תחכה לי" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אין שם אף יצור שאוכל, רק מעטים שמתרוצצים בבהלה ובמתח.[/COLOR]
[/quote]
"מה יש שם?" אשאל ואצביע על הדרך שאליה ג'יי אמר לי לא ללכת.
[COLOR=darkgreen]"מה יש שם?" תה שואל ומצביע על הדרך שג'יי אמר לך לא ללכת אליה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]היצורים והאנשים מתעלמים, ממשיכים בעיסוקיהם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אדם אחד, עוטה ברדס שמסתיר את פניו מתקרב אליך ואומר "דבר שיכול להרוג את החכם ביותר".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה נושך את הפרווה, היצור שואג מכאב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא קם ממך ואתה אומר " מי אתה לעזעל? מה אתה רוצה מימני?תעשה לי טובה תסלתק מפה לפני שאוכל לך את הפרווה השחורה הנעימה שלך".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה רואה את היצור שריתק אותך, הוא דומה מאוד לדוב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מולך עומד איש-דוב-חזיר![/COLOR]
[spoiler][IMG]http://images.wikia.com/manbearpig/images/7/74/Manbearpig.jpg[/IMG][/spoiler]
[COLOR=#800080]כן, אבל לא תמיד הכל יעבוד לך כי אתה חצי אדם, בכל זאת..[/COLOR]
[COLOR=#800080]----[/COLOR]
[COLOR=purple]"שאני אבין אני מריח איום ממך?" אתה מסנן בזעם "אני לא אוהב לרחם על האויבים שלי".[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מתכונן לתקוף: מתנפח כדי להראות גדול יותר ומפחיד יותר, הגמד לא נראה מבוהל יותר ממקודם.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מושיט את ראשך קדימה, שורק שריקה חזקה ואז מנסה להכיש אותו בראש איפה שהוא לא מוגן.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את האנדרנלין זורם בכל גופך, אתה מזנק על הגמד, נושך בראשו העסיסי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את זה, את שינייך ננעצות וחודרות בעד בשרו, את הארס זולג לתוכו כאשר בלוטות הארס נלחצות במגע עם ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה עוזב אותו והוא מתיישב על האדמה, סובל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אבל... למה?" אתה שם לב לסימני השיניים אשר השארת על מצחו.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;1174064][B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]מה לא מקורי?[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקיי" אתה אומר והולך ביער, אתה דרוך ומסתכל לכל עבר היות ואתה מפחד מג'וקים וזאבים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"איפה העיר הזאת לעזאזל?!" אתה שואל את עצמך בקול רם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שומע זמזום מוכר בסביבתך, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שיט" אני אלחש לעצמי "אני חייב לדבר בשקט" אומר לעצמי שנית ואתחיל לרוץ יותר מהק לסוף היער
[quote=DarkTiger;1175412][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה יש שם?" תה שואל ומצביע על הדרך שג'יי אמר לך לא ללכת אליה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]היצורים והאנשים מתעלמים, ממשיכים בעיסוקיהם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אדם אחד, עוטה ברדס שמסתיר את פניו מתקרב אליך ואומר "דבר שיכול להרוג את החכם ביותר".[/COLOR]
[/quote]
"החכם ביותר? מה זה הדבר הזה?" אשאל.
'מוזר מאוד' אחשוב לעצמי.
[QUOTE=DarkTiger;1175412][COLOR=darkgreen]
[COLOR=#800080]כן, אבל לא תמיד הכל יעבוד לך כי אתה חצי אדם, בכל זאת..[/COLOR]
[COLOR=#800080]----[/COLOR]
[COLOR=purple]"שאני אבין אני מריח איום ממך?" אתה מסנן בזעם "אני לא אוהב לרחם על האויבים שלי".[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מתכונן לתקוף: מתנפח כדי להראות גדול יותר ומפחיד יותר, הגמד לא נראה מבוהל יותר ממקודם.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מושיט את ראשך קדימה, שורק שריקה חזקה ואז מנסה להכיש אותו בראש איפה שהוא לא מוגן.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את האנדרנלין זורם בכל גופך, אתה מזנק על הגמד, נושך בראשו העסיסי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את זה, את שינייך ננעצות וחודרות בעד בשרו, את הארס זולג לתוכו כאשר בלוטות הארס נלחצות במגע עם ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה עוזב אותו והוא מתיישב על האדמה, סובל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אבל... למה?" אתה שם לב לסימני השיניים אשר השארת על מצחו.[/COLOR][/QUOTE]
"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אגיד בעצב כשאחשוב על מה שעשיתי ואז ארים אותו ואנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.." אגיד לו בפחד.
[QUOTE=DarkTiger;1175412][COLOR=darkgreen][B]
[COLOR=#9acd32]אתה נושך את הפרווה, היצור שואג מכאב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא קם ממך ואתה אומר " מי אתה לעזעל? מה אתה רוצה מימני?תעשה לי טובה תסלתק מפה לפני שאוכל לך את הפרווה השחורה הנעימה שלך".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה רואה את היצור שריתק אותך, הוא דומה מאוד לדוב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מולך עומד איש-דוב-חזיר![/COLOR]
[spoiler][IMG]http://images.wikia.com/manbearpig/images/7/74/Manbearpig.jpg[/IMG][/spoiler]
.[/COLOR][/QUOTE]
מגניב לקחת את זה מסאות'פארק לא?
--------------------------------
אני מתפאל מן הגוף של איש-דוב-חזיר שעומד מולי.לאחר מכן אומר לאיש-דוב-חזיר" נעים לפגוש אותך איש-דוב-חזיר.חשבתי שאתה רק אגדה אבל מסתבר שיש יצור שמורכב בן אדם,חזיר ודוב.אני מצטער שנשכתי את הפרווה שלך חשבתי שרצית להרוג אותי ולכן נשכתי לך תפרוה הנעימה שלך.טוב רצית ממני משהו?"
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"שיט" אתה לוחש לעצמך "אני חייב לדבר בשקט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחיל לרוץ, אתה מתעייף מהר, הזמזום ממשיך להשמע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מסתובב ורואה את הדבורים.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]כן[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר [אני אקרא לו בקיצור MBP] שואג.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא מביט עליך ומלקק את שפתיו, ריר נוזל על גופו.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה היפוכונדרי אתה יודע? XD[/COLOR]
[COLOR=purple]===[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אתה אומר בעצב כשאתה חושב על מה שעשית.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מרים אותו ומנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.."[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אין בית חולים כאן" הוא אומר "מה זה בית חולים?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה מתכוון למרפאים? אנחנו באמצע מדבר.. אין סיכוי ש..-" הוא מגלגל את עינייו, גופו נהיה דומם, אתה מגריש את נשימתו נעצרת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"החכם ביותר? מה זה הדבר הזה?" אתה שואל.
'מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב אחורה לכיוון האיש, הוא לא שם.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;1175806]
[COLOR=purple]אתה היפוכונדרי אתה יודע? XD[/COLOR]
[COLOR=purple]===[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אתה אומר בעצב כשאתה חושב על מה שעשית.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מרים אותו ומנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.."[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אין בית חולים כאן" הוא אומר "מה זה בית חולים?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה מתכוון למרפאים? אנחנו באמצע מדבר.. אין סיכוי ש..-" הוא מגלגל את עינייו, גופו נהיה דומם, אתה מגריש את נשימתו נעצרת.[/COLOR]
[/QUOTE]
אתה מתכוון הפכפך? היפוכונדר זה אחד שחייב כל הזמן לקחת תרופות גם אם הוא לא חולה
----------------------------------
"זהו.. הוא מת.." אגיד בעצב. "הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס." אגיד ואבדוק אם הגמד באמת מת.
[QUOTE=DarkTiger;1175806][COLOR=blue][B]
[COLOR=#9acd32]כן[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר [אני אקרא לו בקיצור MBP] שואג.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא מביט עליך ומלקק את שפתיו, ריר נוזל על גופו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות" אני מתחיל לברוח מן היצור במהירות רבה
[COLOR=purple]כן, לא יודע למה התבלבלתי..[/COLOR]
[COLOR=purple]"זהו.. הוא מת.." אתה אומר בעצב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס."[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק אם הגמד באמת מת, אתה שומע קול ממנו, בעוד עינייו עדיין עצומות "לא, אני לא מת, למה לעזאזל חשבת שאני מת?"[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מתחיל לברוח, אתה רץ מהר מאוד, אתה מתעייף ומסתובב אחורה, הMBP רץ לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פוער את פיו לרווחה, חושף שיניים קטלניות וריר מוקצף לבן אשר משתרבב לו בפה תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא בערך במרחק של 50 מטרים כאשר הוא פוער את פיו לרווחה, הוא מסתער![/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;1176704][B][COLOR=purple
[COLOR=yellowgreen]אתה אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מתחיל לברוח, אתה רץ מהר מאוד, אתה מתעייף ומסתובב אחורה, הMBP רץ לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פוער את פיו לרווחה, חושף שיניים קטלניות וריר מוקצף לבן אשר משתרבב לו בפה תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא בערך במרחק של 50 מטרים כאשר הוא פוער את פיו לרווחה, הוא מסתער![/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליצור "הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם " .אני מששיךל לברוח ומנסה לשים ספרינט כדי להתחמק מן היצור
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
"שיט" אתה לוחש לעצמך "אני חייב לדבר בשקט".
אתה מתחיל לרוץ, אתה מתעייף מהר, הזמזום ממשיך להשמע.
אתה מסתובב ורואה את הדבורים.
מה תעשה?[/quote]
אני ממשיך לרוץ, חסר כל תקווה "למה!!!!" אצעק בעצבים וארוץ כמו הרוח
[QUOTE=DarkTiger;1175806][COLOR=blue][B]
[COLOR=darkgreen]"החכם ביותר? מה זה הדבר הזה?" אתה שואל.
'מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב אחורה לכיוון האיש, הוא לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"ג'יי? אייפה אתה?" אשאל ואתחיל ללכת למקום שהוא היה בו, אסתכל על בובות הקרב.
לאחר מכן אני אסתכל על האדמה אולי חטפו אותו או משהו.
לאחר מכן אני אתחיל להסתער לכיוון הדרך השנייה,הלא מסוכנת.
[COLOR=yellowgreen]"הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם" אתה ממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר שואג, הוא כמעט מגיע אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע את מתנפח, גופך מתעטף בפרווה, אפיך נהיה רגיש מאוד, רגליך נהיות קופצניות, חוש השמיעה שלך מאוד משתפר כאשר אוזנייך מתארכות.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך לרוץ, ואז אתה מוקף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מוקף בעשרים דבורים ענקיות.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ג'יי? אייפה אתה?" אתה שואל וחוזר אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא משסע בובות אימון, כמו בפעם הקודמת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
אתה ממשיך לרוץ, ואז אתה מוקף.
מוקף בעשרים דבורים ענקיות.
מה תעשה?[/quote]
מה יש לי לעשות?
~~~~~~~~~~~
אני מחפש כלי לחימה בו אוכל להרחיק את הדבורים, אני לא אסתכן בנשיכתן...
[quote=DarkTiger;1176854]
[COLOR=darkgreen]"ג'יי? אייפה אתה?" אתה שואל וחוזר אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא משסע בובות אימון, כמו בפעם הקודמת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
לא אמרת שאני לא מבחין בו?
~
"טוב ,רוצה ללכת לדרך השנייה?" אשאל ואצביע עליה, לאחר מכן אקח תא החרב שלי ואשסע את אחת מבובות האימון שלו.
"בוא כבר" אומר בחיוך.
[QUOTE=DarkTiger;1176854][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם" אתה ממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר שואג, הוא כמעט מגיע אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע את מתנפח, גופך מתעטף בפרווה, אפיך נהיה רגיש מאוד, רגליך נהיות קופצניות, חוש השמיעה שלך מאוד משתפר כאשר אוזנייך מתארכות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעצמי" מגניב,גדול שינתי את הצורה שלי לאנגרו ארנב.עכשיו אוכל להביס את איש דוב החזיר הזה בקלות רבה .אני אומר לו" תכונן למות לחפש לך טרף אחר". אני מתחייל לקפץ לי עד שאגיע לגובה רב מאוד.כשאגיע לגובה רב מאוד אנחת על היצור ואנסה לרסק אותו למות
[QUOTE=DarkTiger;1176704][B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]כן, לא יודע למה התבלבלתי..[/COLOR]
[COLOR=purple]"זהו.. הוא מת.." אתה אומר בעצב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס."[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק אם הגמד באמת מת, אתה שומע קול ממנו, בעוד עינייו עדיין עצומות "לא, אני לא מת, למה לעזאזל חשבת שאני מת?"[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אולי כי הפסקת לנשום וסגרת עיניים?" אגיד לו בעצבנות "טוב,לאן אני יכול לקחת אותך כדי לטפל בך? סליחה שניסיתי עליך את הכוחות חשבתי שאתה מאיים עליי" אתנצל
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]מה אין לך לעשות?[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחפש כלי לחימה שתוכל להרחיק את הדבורים באמצעותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מרגיש כאב חד ברגליך, הנעליים שלך נקרעות כאשר צפרים פורצים מהן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אותו דבר קורה לידייך, טפרים צומחים לצליל 'ווש' מהיר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לא אמרתי שזה הוא בכלל..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב ,רוצה ללכת לדרך השנייה?" אתה שואל ואצביע עליה, לאחר מכן אקתה לוח את החרב שלך ומשסע אחת מבובות האימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בוא כבר" אתה אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין סיכוי" הוא אומר, ונעמד לפניך, חוסם את הדרך, אתה לא מצליח לראות את פניו, רק עיניים נוצצות, אישונייו צהובים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה תצטרך לעבור אותי" הוא שולף מקל במבוק משום מקום.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"מגניב,גדול שינתי את הצורה שלי לאנגרו ארנב.עכשיו אוכל להביס את איש דוב החזיר הזה בקלות רבה" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תכונן למות לחפש לך טרף אחר" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה קופץ, מתפלא מהגובה שהצלחת להגיע אליו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]האיש-דוב-חזיר מזנק, תופס אותך ברגל השמאלית שלך ומפיל אותך כמה מטרים ממנו, הוא רץ לכוונך.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מור~מגנוס רידלסן-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple]"אולי כי הפסקת לנשום וסגרת עיניים?" אתה אומר לו בעצבנות "טוב,לאן אני יכול לקחת אותך כדי לטפל בך? סליחה שניסיתי עליך את הכוחות חשבתי שאתה מאיים עליי".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני בסדר גמור" הוא אומר "אני לא צריך שיטפלו בי".[/COLOR]
[COLOR=purple]משום מה, הוא מרגיש לך, למרות שאתה לא נוגע בו כקר, אתה יודע את זה כי אתה לא מרגיש את חום גופו בחושי הנחש שלך.[/COLOR]