-
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אקווס מצליחה להדוף את מתקפת המים שלך,אתה רואה שמקרח מושלם היא הופכת להיות יצור מים מושלם,אתה רואה שהיא מתמזגת עם הזירה והופכת להיות יצור מים חזק ביותר,היא אומרת לך:"נשארו לך שתי קלפים,ואז אני אתקיף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201471][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אקווס מצליחה להדוף את מתקפת המים שלך,אתה רואה שמקרח מושלם היא הופכת להיות יצור מים מושלם,אתה רואה שהיא מתמזגת עם הזירה והופכת להיות יצור מים חזק ביותר,היא אומרת לך:"נשארו לך שתי קלפים,ואז אני אתקיף".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מפעיל הדף קרח. אם הוא פוגע אז שניה אחרי שהוא מתרסק עליה אני הופך אותו למים ומתקיף אותה מאחור עם שליטה במים וקרח.
-
[QUOTE=Primo;1201426][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*פתחת את ע''מ 30,קיבלת אבן יסוד![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה עוברים בשער,אתה רואה שאתה נמצא בפסגת הר,אתה רואה שהשמיים שחורים ויוצרים ברקים,אבל לא ברקים כמו שאתה או הלנה יוצרים,אלא ברקים אדומים,ברקים מוזרים,הלנה אומרת לך:"כנראה הגענו מאוחר מדי,הקוסם האפל היה פה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]*פתאום קלטתי הקוסם האפל הוא מפלצת מיוגי הו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חח וואלה..
אתה יודע שיש לי את הקוסם האפל?
--------------------------------------------
"אוי לא.." אומר להלנה "הגענו מאוחר מדי.קדימה, בואי לפחות ננצל את השהות שלנו כאן."
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לי יש את כחול העיניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שברק אדום אחד פוגע לידכם ומעיף אתכם,אתה תוך כדי תעופה מאבד את ההכרה,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה לבד,באמצע חורבות,אתה רואה שפעם החורבות האלה היו פעם עיר קטנה,אתה מחפש את הלנה ואתה לא מוצא אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה שולף רק קלפים אקראיים?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה הדף קרח אתה רואה שגם אותו אקווס הודפת ביד שמאל,אתה רואה שידה השמאלית הופכת להיות עשויה קרח,אקווס אומרת לך:"רק עוד קלף אחד",אתה שולף אותו ואתה רואה שזה שליטה במים ובקרח וקלף הזירה הופך להיות שריון ואתה מתמזג איתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201484][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לי יש את כחול העיניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שברק אדום אחד פוגע לידכם ומעיף אתכם,אתה תוך כדי תעופה מאבד את ההכרה,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה לבד,באמצע חורבות,אתה רואה שפעם החורבות האלה היו פעם עיר קטנה,אתה מחפש את הלנה ואתה לא מוצא אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה שולף רק קלפים אקראיים?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה הדף קרח אתה רואה שגם אותו אקווס הודפת ביד שמאל,אתה רואה שידה השמאלית הופכת להיות עשויה קרח,אקווס אומרת לך:"רק עוד קלף אחד",אתה שולף אותו ואתה רואה שזה שליטה במים ובקרח וקלף הזירה הופך להיות שריון ואתה מתמזג איתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מה אני אמור לעשות עכשיו? כאילו... אני מפעיל עוד קלפים אבל מה אני אמור לעשות?
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממוזג עם שריון,אקווס עם אגרוף עשוי קרח עומדים על אגם קפוא,אתה רואה שגם הרגליים שלה מתחילות להיות קפואות,ואז אתה מבין כול פעם שאקווס נוגעת במים או בקרח האיבר שנוגע בזה משתנה בהתאם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש באגרוף המשוריין שלך בפניה של אקווס שמאבדת אותו,אתה רואה שהיא קטנה ומגדלת ראש חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U][QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]*"[B]אקשיב [/B]לו בכיליון [B]עיניים[/B]"? [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית על דמיון,דמיון הוא אחיו התאום של האוס,שליט האור ובגלל זה הוא שליט האופל,צריך איכשהו לשבור את הכישוף ואז מעגל הקסמים יתחיל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE][/U][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
XD
~~~
"טוב, אבל איך...?" אשאל את ג'ון בהבנה מה קורה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"מעגל הקסמים ייווצר לבד,כול מה שצריך זה להרחיק את דמיון מהטירה,שמת לב שהוא הפסיק לרדוף אחרינו ברגע שעזבנו את השער החלוד" ג'נט אומרת לך ולאחיה:"הכישוף נמצא בשער,יש לנו שתי אופציות או להרוס את השער או להוציא את דמיון משם" ג'ון אומר לך:"קדימה יוצאים" אתה שואל:"לאן?" ג'ון אומר לך:"לטירת האופל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
*לי יש את כחול העיניים.
אתה רואה שברק אדום אחד פוגע לידכם ומעיף אתכם,אתה תוך כדי תעופה מאבד את ההכרה,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה לבד,באמצע חורבות,אתה רואה שפעם החורבות האלה היו פעם עיר קטנה,אתה מחפש את הלנה ואתה לא מוצא אותה.[/QUOTE]
מניאק.תענה לה"פ.
--------------------------
"הלנה!" אצעק בתקווה שהיא תשמע את הצעקה שלי.בינתיים אסתובב במקום.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*איזה ה''פ?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קורא בשמה של הלנה שוב ושוב,אתה רואה אישה מבוגרת,דומה מאוד להלנה,היא אומרת לך:"אתה מכיר את הבת שלי,אתה מכיר את הלנה,תגיד לה שניסינו לעצור אותו אך הוא הצליח להרוס הכול,ותיתן לה את זה" היא נותנת לך שרשרת שמשובצת בה אבן טופז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201502][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"מעגל הקסמים ייווצר לבד,כול מה שצריך זה להרחיק את דמיון מהטירה,שמת לב שהוא הפסיק לרדוף אחרינו ברגע שעזבנו את השער החלוד" ג'נט אומרת לך ולאחיה:"הכישוף נמצא בשער,יש לנו שתי אופציות או להרוס את השער או להוציא את דמיון משם" ג'ון אומר לך:"קדימה יוצאים" אתה שואל:"לאן?" ג'ון אומר לך:"לטירת האופל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אלך איתם לממלכת האופל בביטחון "יש למישהו רעיון איך נוציא אותו משם..?" אשאל את ג'ון וג'נט.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"דווקא האפשרות של להוציא,חשבתי שגם אתה כמוני תרצה להרוס את השער,תראה אם המכשף האפל שולט ככה ברוב הנתינים שלו,בעזרת השער נשחרר מאות מכשפים ויצורים ועוד כול מיני דברים" ג'נט אומרת לך:"כן אבל אם נהרוס את השער המכשף יחזור ואז בכלל אנחנו וכול העולם יהיה בסכנה" ג'ון אומר לך:"אז במה אתה בוחר בהרס או בחוכמה?אם לא הבנת,אני האפשרות שלי היא ההרס ושל ג'נט היא החוכמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201512][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"דווקא האפשרות של להוציא,חשבתי שגם אתה כמוני תרצה להרוס את השער,תראה אם המכשף האפל שולט ככה ברוב הנתינים שלו,בעזרת השער נשחרר מאות מכשפים ויצורים ועוד כול מיני דברים" ג'נט אומרת לך:"כן אבל אם נהרוס את השער המכשף יחזור ואז בכלל אנחנו וכול העולם יהיה בסכנה" ג'ון אומר לך:"אז במה אתה בוחר בהרס או בחוכמה?אם לא הבנת,אני האפשרות שלי היא ההרס ושל ג'נט היא החוכמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט על שניהם ואחליט "מצטער ג'נט, אני חייב להרוס את השער. ככה נשחרר אלפי אנשים, אני בוחר בדרך של ג'ון..." אמלמל.
~~
אני יכול לפתוח רומן עם ג'נט..? XD
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*נסה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט קצת נפגעת אבל היא אומרת:"בסדר,נהרוס את השער,אבל אם המכשף האפל מגיע,אני אומרת 'אמרתי לכם' אוקיי?" ג'ון אומר:"שיהיה" ושלושתכם יוצאים לכיוון משער המעבר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי שאתם יוצאים מהשער:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתם נמצאים בהר הגעש,אתה רואה את מגמיוס,אתה רואה שהוא אומר לך:"מה אתה עושה פה,אתה צריך להיות רחוק מפה כול המקום הזה הולך להתפוצץ,המכשף האפל יצא למתקפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201507][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*איזה ה''פ?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קורא בשמה של הלנה שוב ושוב,אתה רואה אישה מבוגרת,דומה מאוד להלנה,היא אומרת לך:"אתה מכיר את הבת שלי,אתה מכיר את הלנה,תגיד לה שניסינו לעצור אותו אך הוא הצליח להרוס הכול,ותיתן לה את זה" היא נותנת לך שרשרת שמשובצת בה אבן טופז.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
שלחתי לך כבר..
-----------------------
"כן אני מכיר אותה," אומר לאישה המבוגרת "את יודעת במקרה איפה אנחנו?"
-
[QUOTE=Primo;1201526][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*נסה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט קצת נפגעת אבל היא אומרת:"בסדר,נהרוס את השער,אבל אם המכשף האפל מגיע,אני אומרת 'אמרתי לכם' אוקיי?" ג'ון אומר:"שיהיה" ושלושתכם יוצאים לכיוון משער המעבר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי שאתם יוצאים מהשער:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתם נמצאים בהר הגעש,אתה רואה את מגמיוס,אתה רואה שהוא אומר לך:"מה אתה עושה פה,אתה צריך להיות רחוק מפה כול המקום הזה הולך להתפוצץ,המכשף האפל יצא למתקפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה נעשה?" אפנה אל ג'ון וג'נט. "בוא ננסה להשתגר מפה.." אמלמל ואחכה לתשובתם.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"אנחנו לא הולכים לברוח,אנחנו צריכים להכין את מעגל הקסמים,גם אם נמות!" ג'נט אומרת:"נכון" שלושתכם יורדים מהר הגעש ומגיעים למדבר,מהמדבר אתם מגיעים לאגם הקפוא ומשם לארמון האופל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אמה של הלנה אומרת לך:"רק שתדע אתה דורך בדיוק איפה שהלנה שלי נולדה לפני שנים לא כל כך רבות,פה היה הבית שלה,הבית שבו גדלה,בו התאמנה ועכשיו הוא הרס אותו" אתה רואה שהיא מתחילה לבכות,אתה רואה שהיא מתמוטטת,אתה שם לב שהיא הפסיקה לנשום,היא מתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
אמה של הלנה אומרת לך:"רק שתדע אתה דורך בדיוק איפה שהלנה שלי נולדה לפני שנים לא כל כך רבות,פה היה הבית שלה,הבית שבו גדלה,בו התאמנה ועכשיו הוא הרס אותו" אתה רואה שהיא מתחילה לבכות,אתה רואה שהיא מתמוטטת,אתה שם לב שהיא הפסיקה לנשום,היא מתה.[/QUOTE]
"אוי לא..היא מתה בגללי.." אומר לעצמי ואנסה לברוח מהמקום הזה.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"אנחנו לא הולכים לברוח,אנחנו צריכים להכין את מעגל הקסמים,גם אם נמות!" ג'נט אומרת:"נכון" שלושתכם יורדים מהר הגעש ומגיעים למדבר,מהמדבר אתם מגיעים לאגם הקפוא ומשם לארמון האופל.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"טוב, קדימה!" אצעק ואשלוף ארבעה קלפים בוא זמנית, במטרה שהתוצאה תהיה קטלנית לגמרי.
-
[QUOTE=Primo;1201493][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממוזג עם שריון,אקווס עם אגרוף עשוי קרח עומדים על אגם קפוא,אתה רואה שגם הרגליים שלה מתחילות להיות קפואות,ואז אתה מבין כול פעם שאקווס נוגעת במים או בקרח האיבר שנוגע בזה משתנה בהתאם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש באגרוף המשוריין שלך בפניה של אקווס שמאבדת אותו,אתה רואה שהיא קטנה ומגדלת ראש חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נותן לה הכי הרבה אגרופים בראש שאני יכול תוך כדי חסימת התקופותיה
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' ו'שליטה בלהבות' ויוצר להבה אחת גדולה שפוגעת בשער אך לא שורטת אפילו,אתה רואה שג'ון מעט נלחץ,הוא אומר לך:"המצב גרוע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בורח מהמקום,מחזיק חזק את שרשרת אבן הטופז,אתה רואה דמות משונה מתקרבת אליך,אתה רואה שברק אדום פוגע בדמות אבל היא לא מרגישה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ברגע שאתה מתכנן להתקיף את ראשה של אקווס אך היא מצליחה להתחמק,היא שוברת קצת קרח ומתחילה לשתות מים,אתה רואה שהיא גדלה ומתחזקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon Man
אתה שולף 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' ו'שליטה בלהבות' ויוצר להבה אחת גדולה שפוגעת בשער אך לא שורטת אפילו,אתה רואה שג'ון מעט נלחץ,הוא אומר לך:"המצב גרוע".[/QUOTE]
אשלוף עוד שני קלפים בניסיון נואש "תעזרו לי! בוא ננסה כולנו יחד!" אצעק לג'ון ולג'נט.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט אומרת לך:"זה חסר כול טעם,אם ארבעה כשפים לא הצליחו אין סיכוי שנצליח,נצטרך ללכת עם התוכנית שלי,להוציא את דמיון החוצה,עכשיו אנחנו צריכים את היהלום האפל שיוציא את דמיון החוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201985][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' ו'שליטה בלהבות' ויוצר להבה אחת גדולה שפוגעת בשער אך לא שורטת אפילו,אתה רואה שג'ון מעט נלחץ,הוא אומר לך:"המצב גרוע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בורח מהמקום,מחזיק חזק את שרשרת אבן הטופז,אתה רואה דמות משונה מתקרבת אליך,אתה רואה שברק אדום פוגע בדמות אבל היא לא מרגישה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ברגע שאתה מתכנן להתקיף את ראשה של אקווס אך היא מצליחה להתחמק,היא שוברת קצת קרח ומתחילה לשתות מים,אתה רואה שהיא גדלה ומתחזקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא" אצעק ואנסה לתת לה עוד אגרוף בראש,כדי להסיח את דעתה. לאחר מכן אני אנסה לתת לה אגרופים ושהיא לא תצליח לשתות מים
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האגרוף המשוריין שלך פוגע בגופה של אקווס,אתה רואה שהשריון שלך מתפוגג והופך להיות חזרה למים,אתה נופל למים,אתה רואה מערבולת ששואבת אותך,כשאתה יוצא אתה רואה שאתה יבש לגמרי ואתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא במקום עם הרבה אגמים,הגעת לממלכת הכאוס של המים,הגעת לאטלנטיס,אתה רואה שקלף שריון המים אצלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1201422][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שקבוצת הסיירים צוחקת,והמבוגר מביניהם אומר לך בחשד:"אתה?איפה לילי?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה מספר למבוגר מביניהם על הרצח של לילי,אתה רואה שהוא מתמוטט,אתה רואה שיש לו דמעות בעיניים,הוא מלמל:"אני לא מאמין,אחותי הקטנה!" הוא תופס אותך,ואומר לך בהתקפת טירוף:"מי רצח אותה!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*"[B]אקשיב [/B]לו בכיליון [B]עיניים[/B]"? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית על דמיון,דמיון הוא אחיו התאום של האוס,שליט האור ובגלל זה הוא שליט האופל,צריך איכשהו לשבור את הכישוף ואז מעגל הקסמים יתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהלנה מתעוררת,אחרי כמה שניות אלקטרה אומרת לך:"היהלום?" הלנה קמה ואומרת:"כן גברת אלקטרה,הבאנו לך את אחד משני היהלומים,הבאנו את יהלום הברק" היא מוציאה את יהלום הברק,אתה רואה שאלקטרה לוקחת את האבן ומתמזגת איתה,אתה רואה שהיא הופכת להיות גדולה יותר וחזקה יותר,היא אומרת לכם:"הפרס שלכם" היא פותחת שער בקיר,היא אומרת לכם:"השער לממלכת הברק,בבקשה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אקווס אומרת לך:"כול חבר מסדר,זאת אומרת כול אחד שלא נמצא תחת שליטת המכשף האפל,כמו אחי,דמיון,שליט האופל,בכול מקרה,כול אחד חייב להתאים את עצמו ואת הכשפים שלו למכשף שאיתו הוא נלחם,הבנת,אם אתה מכשף בדרגה אחד או שתיים אני אהיה בדרגה אחת עם קסמים של דרגה אחת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*אם לא ידעת יש לך כמה עותקים מאותו קלף וכול קלף שאתה אוסף העותקים יורדים,לדוגמא בהתחלה יש לך שלושה קלפים,חמישה עותקים,ארבעה קלפים,ארבע עותקים,הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזה שליטה ברוחות בדיוק בזמן,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש חזק ביותר 'הוריקן' ובזכות השליטה שלך ה'הוריקן' הורסת את הקרח,אתה רואה יצור שדומה לטייפון,אך לעומתו היצור עשוי מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מהיצור וממשיך להלחם בטיפון אני משתמש בשליטה ברוחות ומסובב את ההוריקן במהירות יותר גדולה עד שיוצר טורנדו ואז אעיף אותו לעבר טיפון
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטייפון יותר חומת מגן שלא נותנת לך לעבור,אתה רואה שטייפון מדבר עם אחותו:"אקווס,אני יודע את חומרת המצב,דמיון נמצא תחת שליטה מוחית ועד שלא נהרוס את השער דמיון יהיה בצד של המכשף האפל,למרות שדמיון טבעו אופל הוא בפנים טוב לב ואת יותר מכול השבעה אמורה לדעת את זה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1202030][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האגרוף המשוריין שלך פוגע בגופה של אקווס,אתה רואה שהשריון שלך מתפוגג והופך להיות חזרה למים,אתה נופל למים,אתה רואה מערבולת ששואבת אותך,כשאתה יוצא אתה רואה שאתה יבש לגמרי ואתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא במקום עם הרבה אגמים,הגעת לממלכת הכאוס של המים,הגעת לאטלנטיס,אתה רואה שקלף שריון המים אצלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שריון מים,אדיר!" אומר ואתחיל להסתובב באטלנטיס,לחפש מפלצות ללכוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
תקשיב,לא הבנתי את הקטע אני לא יכול להסתכל איזה קלפים יש לי ולהפעיל כישוף בעזרתם?
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא יודע איזה קלף אתה עומד לשלוף ברגע שאתה שולף הכישוף מופעל אוטומטית,הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בממלכת הכאוס של המים,אתה רואה גשר אתה עובר בגשר אבל בדיוק שאתה מגיע לאמצע הגשר יצור מים ענק בעל ראש אחד גדול ושניים קטנים מופיע מולך,אתה רואה הידרת מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1202045][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא יודע איזה קלף אתה עומד לשלוף ברגע שאתה שולף הכישוף מופעל אוטומטית,הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בממלכת הכאוס של המים,אתה רואה גשר אתה עובר בגשר אבל בדיוק שאתה מגיע לאמצע הגשר יצור מים ענק בעל ראש אחד גדול ושניים קטנים מופיע מולך,אתה רואה הידרת מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו" אומר "אני רוצה ללכוד אותה" אריץ בראשי את מה שאני יודע על הידרות 'התקפה מאחורה לא תעזור היא תגלה אותי מיד... אז אני פשוט אפעיל כישוף' אחשוב ואפעיל קלף
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*ההידרה מולך,שים לב על כול ראש תקבל נקודת ניסיון אחת,אם תהרוג את הראש הגדול השניים האחרים יפלו ותקבל 3 נקודות,אבל לא תוכל ללכוד את ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אתה רואה שזה שריון המים 'הגנה נחמדה' אתה חושב לעצמך,אתה רואה שההידרה הגדולה יורדת עליך כדור מים חזק אתה מתחמק אבל מקום הפגיעה בגשר מתפרק,אתה רואה ששני הראשים הקטנים יוצאים להתקפה ישירה עליך,ראש אחד אתה מצליח להוריד באגרוף אבל השני זריז יותר והוא מתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1202037][SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטייפון יותר חומת מגן שלא נותנת לך לעבור,אתה רואה שטייפון מדבר עם אחותו:"אקווס,אני יודע את חומרת המצב,דמיון נמצא תחת שליטה מוחית ועד שלא נהרוס את השער דמיון יהיה בצד של המכשף האפל,למרות שדמיון טבעו אופל הוא בפנים טוב לב ואת יותר מכול השבעה אמורה לדעת את זה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שולף קלף נוסף וצועק לו "מי זאת אקווס הזאת???ומי זה דימיון ומי זה המכשף האפל???ומה קורה פה בכלל בעולם הזה!!!!!!"אני צועק
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון אומר לך:"אקווס ודמיון הם האחים שלי,אקווס היא שליטת המים והקרח וגם השליטה של המקום שאנחנו נמצאים בו,דמיון הוא שליט האופל,שניהם גם חלק ממסדר השמונה ששופטים את כול הקוסמים,המכשף האפל הוא המכשף הכי רע בעולם,העולם הזה בסכנה אבל אם אתה רוצה להמשיך בקרב ולשמור רק על עצמך ולא אכפת לך מהעולם אז שלום" אתה רואה שאקווס וטייפון נעלמים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1202063][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*ההידרה מולך,שים לב על כול ראש תקבל נקודת ניסיון אחת,אם תהרוג את הראש הגדול השניים האחרים יפלו ותקבל 3 נקודות,אבל לא תוכל ללכוד את ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אתה רואה שזה שריון המים 'הגנה נחמדה' אתה חושב לעצמך,אתה רואה שההידרה הגדולה יורדת עליך כדור מים חזק אתה מתחמק אבל מקום הפגיעה בגשר מתפרק,אתה רואה ששני הראשים הקטנים יוצאים להתקפה ישירה עליך,ראש אחד אתה מצליח להוריד באגרוף אבל השני זריז יותר והוא מתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אשלוף עוד קלף ולאחר מכן אנסה להתחמק כמה שיותר מההידרה,עד שהיא תיהיה מוכנה ללכידה
-
[QUOTE=Primo;1202073][SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון אומר לך:"אקווס ודמיון הם האחים שלי,אקווס היא שליטת המים והקרח וגם השליטה של המקום שאנחנו נמצאים בו,דמיון הוא שליט האופל,שניהם גם חלק ממסדר השמונה ששופטים את כול הקוסמים,המכשף האפל הוא המכשף הכי רע בעולם,העולם הזה בסכנה אבל אם אתה רוצה להמשיך בקרב ולשמור רק על עצמך ולא אכפת לך מהעולם אז שלום" אתה רואה שאקווס וטייפון נעלמים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'מה לעזאזל הכונה שלו בלשמור על העולם'אני חושב לעצמי 'מה הוא מתכון שאני אלך למצוא תמכשף הזה אז הוא כנראה קצת לא שם לב לרמה שלי אני ממש חלש ולא נראה לי שאני אצליח לנצח אותו'
-
[QUOTE=Primo;1201422][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שקבוצת הסיירים צוחקת,והמבוגר מביניהם אומר לך בחשד:"אתה?איפה לילי?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה מספר למבוגר מביניהם על הרצח של לילי,אתה רואה שהוא מתמוטט,אתה רואה שיש לו דמעות בעיניים,הוא מלמל:"אני לא מאמין,אחותי הקטנה!" הוא תופס אותך,ואומר לך בהתקפת טירוף:"מי רצח אותה!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גובלינים,הרגתי את כולם." אני אומר בטון רציני,מקווה שהוא ירגע קצת.
-
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה בורח מהמקום,מחזיק חזק את שרשרת אבן הטופז,אתה רואה דמות משונה מתקרבת אליך,אתה רואה שברק אדום פוגע בדמות אבל היא לא מרגישה אותו.[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי ואלך אל עבר הדמות.
-
[QUOTE=Primo;1201987][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט אומרת לך:"זה חסר כול טעם,אם ארבעה כשפים לא הצליחו אין סיכוי שנצליח,נצטרך ללכת עם התוכנית שלי,להוציא את דמיון החוצה,עכשיו אנחנו צריכים את היהלום האפל שיוציא את דמיון החוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.. אבל מישהו יודע איפה הוא?" אשאל את שניהם.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1203394][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חלק ברחו,ולדעתי הם לא יעזו להתעסק עם מכשפי טבע יותר.ואלקטריק-כשהוא שמע את זה,הוא הגיב בדיוק כמוך. הוא הרוס מזה שהוא לא היה שם כדי לעצור אותם." אמרתי בטון עצוב ואז עניתי לשאלה שלו:"אני פגשתי אותה במקרה. היא נתנה לי את הקלף הזה." אני אורמ ומראה לו את הקלף "קיסוס רעיל."