[QUOTE=NivX10;1208911]מזה משחק חת"ם?!?!?
ברור שאפשר... כמה שיותר יותר טוב! :D[/QUOTE]
אתה מצליח לעשות קרב עכשיו?
Printable View
[QUOTE=NivX10;1208911]מזה משחק חת"ם?!?!?
ברור שאפשר... כמה שיותר יותר טוב! :D[/QUOTE]
אתה מצליח לעשות קרב עכשיו?
וואי איזה מהלך היה לי עכשיו נגד דארק וורלד לי היו 600 LP הזירה שלי הייתה עם שתי הפוכים לו היו גראפה, מורפינג ג'אר עוד דארק וורלד אחד(זה עם ה1900) הקלף זירה ושתי הפוכים עם 7800 LP
לפני שהגיע תורי הוא הפעיל MST והרס לי דימושיונל פריזון, עכשיו היו לי איזה 5 קלפים ביד וידעתי שאם אני שולף קריסטיה עוד יש לי סיכוי קלוש לנצח והופ מה שלפתי? קריסטיה, עכשיו שימו לב למהלך:
שלחתי מהיד תקלף ההוא שאם אני עושה לו דיסקרד אני מוסיף סאנטצ'י אוף סקיי ליד הוספתי והפעלתי אותו ובכך גם הרסתי לו תקלף זירה
אחרי זה מחקתי מהגרייב תטונר אייג'נט רמה 2 וזימנתי היפריון! אחר כך זימנתי את אייג'נט יופיטר ובכך החייתי את האייג'נט טונר האחר לזירה, עשיתי להם סינכרו 4+2=6 הופ הנה בריונק בזירה
אחר כך זה לא נגמר מה שמתי לב?, שיש לי 4 מפלצות פיירי בגרייב ז"א קריסטיה!, זימנתי קריסטיה ולזירה ואז הוא הפעיל פתאום תמלכודת שלו, טורניטל טריבוט או איך שלא אומרים(אף פעם לא ידעתי להגיד תשם XD) עכשיו זוכרים תהפוך שהיה לי?!, זה היה divine punismat! למי שלא מכיר זה קלף מלכודת שאם יש לי את סאנטצ'רי אוף סקיי בזירה, אני יכול לנגד אפקט של מפלצת כלשהי, מלכודת או קסם, הפעלתי אותו והעפתי לו תטריבוט!
עכשיו אני מנחש שכולכם יודעים מה קרה, מחקתי שתיים מהגרייב ובזכות היכולת של היפריון השמדתי לו 2 קלפים, עוד שימוש באפקט של בריונאק כדי להחזיר לו את הקלף השלישי ליד והזירה שלו הייתה ריקה לגמרי!
עכשיו מה יפה בטוח לא היה לו גורז כי היה לו רק קלף 1 ביד! זה שהחזרתי
מיד לאחר מכן תקפתי עם שלושתם: 2800+2700+2300=7800 אם כי לו היו רק 7000 אז ניצחתי P:!
עריכה:שכחתי לציין שהוספתי ליד פיירי מונסטר בגלל קריסטיה אבל זה שולי כי עדיין היו לי 2 מפלצות פיירי XD
[QUOTE=Hei;1208927]וואי איזה מהלך היה לי עכשיו נגד דארק וורלד לי היו 600 LP הזירה שלי הייתה עם שתי הפוכים לו היו גראפה, מורפינג ג'אר עוד דארק וורלד אחד(זה עם ה1900) הקלף זירה ושתי הפוכים עם 7800 LP
לפני שהגיע תורי הוא הפעיל MST והרס לי דימושיונל פריזון, עכשיו היו לי איזה 5 קלפים ביד וידעתי שאם אני שולף קריסטיה עוד יש לי סיכוי קלוש לנצח והופ מה שלפתי? קריסטיה, עכשיו שימו לב למהלך:
שלחתי מהיד תקלף ההוא שאם אני עושה לו דיסקרד אני מוסיף סאנטצ'י אוף סקיי ליד הוספתי והפעלתי אותו ובכך גם הרסתי לו תקלף זירה
אחרי זה מחקתי מהגרייב תטונר אייג'נט רמה 2 וזימנתי היפריון! אחר כך זימנתי את אייג'נט יופיטר ובכך החייתי את האייג'נט טונר האחר לזירה, עשיתי להם סינכרו 4+2=6 הופ הנה בריונק בזירה
אחר כך זה לא נגמר מה שמתי לב?, שיש לי 4 מפלצות פיירי בגרייב ז"א קריסטיה!, זימנתי קריסטיה ולזירה ואז הוא הפעיל פתאום תמלכודת שלו, טורניטל טריבוט או איך שלא אומרים(אף פעם לא ידעתי להגיד תשם XD) עכשיו זוכרים תהפוך שהיה לי?!, זה היה divine punismat! למי שלא מכיר זה קלף מלכודת שאם יש לי את סאנטצ'רי אוף סקיי בזירה, אני יכול לנגד אפקט של מפלצת כלשהי, מלכודת או קסם, הפעלתי אותו והעפתי לו תטריבוט!
עכשיו אני מנחש שכולכם יודעים מה קרה, מחקתי שתיים מהגרייב ובזכות היכולת של היפריון השמדתי לו 2 קלפים, עוד שימוש באפקט של בריונאק כדי להחזיר לו את הקלף השלישי ליד והזירה שלו הייתה ריקה לגמרי!
עכשיו מה יפה בטוח לא היה לו גורז כי היה לו רק קלף 1 ביד! זה שהחזרתי
מיד לאחר מכן תקפתי עם שלושתם: 2800+2700+2300=7800 אם כי לו היו רק 7000 אז ניצחתי P:!
עריכה:שכחתי לציין שהוספתי ליד פיירי מונסטר בגלל קריסטיה אבל זה שולי כי עדיין היו לי 2 מפלצות פיירי XD[/QUOTE]
יפה מהלך 'מהסידרה' XD.
תגיד איך אתה מצליח לעשות עכשיו דו קרב למה רק לי יש כל שניה Disconect!?!?
לא יודע פשוט קורה Xd
אולי המחשב שלך לא חזק מספיק?
[QUOTE=Hei;1208937]לא יודע פשוט קורה Xd
אולי המחשב שלך לא חזק מספיק?[/QUOTE]
אין מצב יש לי את המחשב נראה לי הכי חדש בשוק סידרו לי..... רק הוא עלה 5K שקל
אה וואלה Xd זה לא חייב להיות קשור למחשב עכשיו נזכרתי כנראה שהראוטר שלך חלש יחסית או ששהאנטרנט שלך איטי בכל מקרה לפעמים למחשב לוקח זמן להתרגל למשחק גם לי זה היה במשך שבועיים(ויש לי מחשב סוס) ואחרי זה הסתדר מעצמו
חחחחחחחח יפה יפה כל הכבוד
[אגב הדבריס הירו שלי יהיה בצרות צרורות אחרי הבאן. דבריס ל1, Mst ל3[רוצח Ff], הבי והmst כמובן מורידים לי הפוכים....... ומה לא]
כן, זה גם דפק את פלאנט ברמות והבי ושלוש Mst זה פשוט טרור לכל דק חוץ מפרוג מונארך או Otk
קונאמי פשוט אוהבים להתעלל =[ במיוחד בפלאנטס Xd
טוב על הפלאנטים אני לא בוכה כל כך... ולמה כל הפסד יורד לי 12 נקודות??!?!!?! מנצח 3 פעמים, מקבל 3, 6, עוד קצת, והפסד אחד מוריד אותי מתחת ל1000 בכל פעם!
מוזר שאני מפסיד זה או 9 או 12 אבל שאני מנצח זה לא פחות מ10 14 אולי זה תלוי ביריב שנלחמת תלחם רק ב1000+ למרות שכבר אמרת שאתה נלחם בין 800 ל1000
תנסה לרשום את ה rate וה reputation של מי שאתה נלחם נגדו ומנצח ותראה אם אתה מקבל אותם נקודות. אם לא, תנסה למצוא קשר כלשהו. יהיה מעניין :)
זה ממש מעצבן אותי כשאני נכנס ואני רוצה לראות כמה מחוברים זה עושה לי 0 ואחרי כמה שניות lost conection חיביתי את הראוטר ל10 דקות כלום לא עוזר מה זה יכול להיות אולי בגלל שיש לי 12 mega אינטרנט?
[QUOTE=Hei;1209071]מוזר שאני מפסיד זה או 9 או 12 אבל שאני מנצח זה לא פחות מ10 14 אולי זה תלוי ביריב שנלחמת תלחם רק ב1000+ למרות שכבר אמרת שאתה נלחם בין 800 ל1000[/QUOTE]
ה Rating קשור ל"מד כושר" שאמור להיות איזשהו דירוג של שחמטאים( Elo Rating System). זה יותר מסובך מ-4 פעולות חשבון ולא הבנתי את זה לגמרי. אבל מה שכן הבנתי שכששחקן חזק מפסיד לחלש הוא מאבד הרבה נקודות וכשהוא מנצח שחקן חזק ממנו הוא מקבל יותר נקודות. כך שבעצם כשאתה מפסיד לחלשים יקח ל rating הרבה זמן לחזור לעצמו. השיטה ב DN דומה לא זהה, יש גם קשר להפרש נק' החיים וההפרשים בין 2 הזירות (כמות המפלצות שלך לעומת של היריב). זה מה שהצלחתי למצוא ולהבין. מקווה שעזרתי.
כן אבל אביב בכל זאת משחק דרביס הירו, הזירה שלו כשהוא מנצח אמורה להיות מפוצצת סינכרואים ופיוז'נים אז זה לא הגיוני שהוא מקבל ניקוד נמוך אולי אתה נלחם נגד כאלה שהרייט שלהם נמוך ממך
שאלה דארק ארמנד דרגון זה שילוב טוב עם בלאק ווינג ואיך אני בונה חפיסת כאוס טובה?
אין לי מושג לגבי כאוס אבל דארק ארמד דרגון זה שילוב מאוד טוב עם בלקווינגס. הוא והאפקט שלו הצילו אותי לא פעם ולא פעמיים מהפסד בטוח.לא מזמן עשיתי Otk בעזרתו.
[quote=rondoll;1209198]אין לי מושג לגבי כאוס אבל דארק ארמד דרגון זה שילוב מאוד טוב עם בלקווינגס. הוא והאפקט שלו הצילו אותי לא פעם ולא פעמיים מהפסד בטוח.לא מזמן עשיתי Otk בעזרתו.[/quote]
הוא טוב אם הוא בא בהתחלה אם לא הוא סתם פייל שתוקע לך את כל המשחק P: אבל בסה"כ כן הוא הולך מצוין
חברים אני צריך את עזרת המבינים כאן, אני רוצה לבנות לי עכשיו עוד חבילה רצינית חוץ מהדרגוניטי. [SIZE=3][B]כאילו אני לא יפסיק שחק בא[/B][/SIZE], היא עדיין תיהיה "חפיסת הבית", החפיסה שתעמוד אצלי בראש, וגם החפיסה שאני הכי אוהב ומי שמעתיק מות יומת... (X-machine לא מצליח לשחק אז אני בכל זאת היחיד :D)
אבל נגדכם ונגד אחרים אני תמיד משתמש בהם... הייתי רוצה לגוון נגדכם קצת, תסכימו איתי שזה יהיה נחמד.. לא?!
הייתי רוצה ללכת לכיוון קלפי Agent.. ולראות מה אפשר לעשות איתם, לא ללכת על בנייה רגילה שלהם. אלה להוסיף עוד כמה קלפים.
Chaos Sorcerer
Archlord Kristya
Breaker the Magical Warrior
Effect Vieler
[B]
כאלה קלפים.. אני צריך בעיקר את אביב ואת מור.. לא להיעלב חברים, אבל הם הכי מבינים. בכל מקרה אשמח גם למישהו אחר אם רעיון שיגיב.[/B]
אה הבנתי כעיקרון הכיוון שאתה רוצה זה אג'נט כאוס אני מניח סבבה אז אני משחק דרגוניטי סתם חחחח
עכשיו ברצינות אם הכיוון שאתה רוצה ללכת אליו הוא אג'נט כאוס, זאת דק מאוד קשה שמשלבת גם קלפי אג'נט פיירי וכל השטויות וגם קלפי דארק פיינד אפילו זומבי אני מניח
אני לא ממש ניסיתי אי פעם תדק הזאת, עוד מעט אני יבדוק ויוסיף לך תשובה יותר מפורטת אבל עכשיו בהתחשב לבאן ליסט של ספטמבר(כשהוא יכנס לפעולה כן?)
תבנה כעיקרון דק אג'נט ותוסיף 3 טור גייד
סאנגן
בלאק לאסטר סולידר(כשהוא יצא מבאן)
כאוס סרוקר
כאיוס
וכל מיני, אני בנתיים לא יכולל ממש לגבש לך אסטרטגיה כי לא ממש ניסיתי אותם אבל אל תדאג עוד עשרים דקות חצי שעה אני יחזור אם תשובה =]
עריכה:גם גורז גייל וdad חשובים שכחתי לציין XD
מוות ל agent! קלף הזירה המעצבן ביותר בתולדות היו גי הו!! טוב, נלחמתי נגד הרבה ממכם בעזרת בעזרת בלקווינגס ואפילו בניתי חפיסה למישהו (לא קיבלתי קרדיט ואפילו לא אמר לי תודה >.<)אז הנה החפיסה שלי (תתעלמו מהסינכרו הוא דורש שיפור) [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/koftznzcyjd4.png[/IMG][/URL]
[quote=Hei;1209302]אה הבנתי כעיקרון הכיוון שאתה רוצה זה אג'נט כאוס אני מניח סבבה אז אני משחק דרגוניטי סתם חחחח
עכשיו ברצינות אם הכיוון שאתה רוצה ללכת אליו הוא אג'נט כאוס, זאת דק מאוד קשה שמשלבת גם קלפי אג'נט פיירי וכל השטויות וגם קלפי דארק פיינד אפילו זומבי אני מניח
אני לא ממש ניסיתי אי פעם תדק הזאת, עוד מעט אני יבדוק ויוסיף לך תשובה יותר מפורטת אבל עכשיו בהתחשב לבאן ליסט של ספטמבר(כשהוא יכנס לפעולה כן?)
תבנה כעיקרון דק אג'נט ותוסיף 3 טור גייד
סאנגן
בלאק לאסטר סולידר(כשהוא יצא מבאן)
כאוס סרוקר
כאיוס
וכל מיני, אני בנתיים לא יכולל ממש לגבש לך אסטרטגיה כי לא ממש ניסיתי אותם אבל אל תדאג עוד עשרים דקות חצי שעה אני יחזור אם תשובה =]
עריכה:גם גורז גייל וdad חשובים שכחתי לציין XD[/quote]
[SIZE=4]לא חייב את הכיוון הזה חוץ מיזה יש עוד כיוונים שאני חשבתי עליהם!
אני רוצה לשמוע את כל האפשריים..:wink:
[SIZE=2][COLOR=Red][U][B]
לרון החתיך:[/B][/U][/COLOR]
רון החפיסה שלך דורשת שיפור.. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה. גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה!
אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.[/SIZE]
[/SIZE]
[QUOTE=rondoll;1209306]מוות ל agent! קלף הזירה המעצבן ביותר בתולדות היו גי הו!! טוב, נלחמתי נגד הרבה ממכם בעזרת בעזרת בלקווינגס ואפילו בניתי חפיסה למישהו (לא קיבלתי קרדיט ואפילו לא אמר לי תודה >.<)אז הנה החפיסה שלי (תתעלמו מהסינכרו הוא דורש שיפור) [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/koftznzcyjd4.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
וגם מהterraforming והזירה. נו, אז מה דעתכם?!?!?!
דק עם 44? קלפים במיין אחי? תעיף מהר תקלף זירה או לפחות תשאיר ממנו רק עותק אחד הוא סתם יקשה לך על השליפות והוא לא כזה עוזר...
ותוציא טטרהפורמינג(או איך שלא קוראים לזה) מה שמביא תקלף זירה ליד, אתה בנית תדק כאילו העיקר שלה זה להביא תקלף זירה הזה ליד
עריכה:xddddddd כתבתי תתגובה הזאת בדיוק שניה אחרי שהגבת
[QUOTE=Hei;1209309]דק עם 44? קלפים במיין אחי? תעיף מהר תקלף זירה או לפחות תשאיר ממנו רק עותק אחד הוא סתם יקשה לך על השליפות והוא לא כזה עוזר...
ותוציא טטרהפורמינג(או איך שלא קוראים לזה) מה שמביא תקלף זירה ליד, אתה בנית תדק כאילו העיקר שלה זה להביא תקלף זירה הזה ליד
עריכה:xddddddd כתבתי תתגובה הזאת בדיוק שניה אחרי שהגבת[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא אחי :sorry: הקלף זירה זה במיוחד לניב! XD כי הוא יותר מידי טוב. אבל סך הכול זה סבבה נכון?
[QUOTE=rondoll;1209306]מוות ל agent! קלף הזירה המעצבן ביותר בתולדות היו גי הו!! טוב, נלחמתי נגד הרבה ממכם בעזרת בעזרת בלקווינגס ואפילו בניתי חפיסה למישהו (לא קיבלתי קרדיט ואפילו לא אמר לי תודה >.<)אז הנה החפיסה שלי (תתעלמו מהסינכרו הוא דורש שיפור) [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/koftznzcyjd4.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
אמרתי לך תודה!
אם לא אמרתי אז באמת תודה אחי
היא חמודה שמע, בד"כ Bw זה סוג של דק שאמורה לרוץ מהר מאוד ולהביא סינכרואים יציבים וחזקים(כמו ארמור מאסטר) תוך שניות אבל אני לא ממש רואה איך הדק הזאת הולכת לרוץ מהר אחי באמת, עם 47 קלפים, אפילו עם מתעלמים מהזירה ומטררהפורמינג, צריך לדוגמא להעיף את מג'יק קלינדר ולהכניס דימסיונל פריזון ויש עוד מלא שינויים שחייבים לעשות בה אני כבר שם לב אבל היא ממש לא מסודרת אז קשה לי להבחים(תנסה לעשות קודם מפלצות אז קסמים ואז מלכודות ולשים אותם לפי סדר גם נגיד שיש שלוש מאחד אז שיבואו אחד אחרי השני)
[SIZE=4][SIZE=2][COLOR=Red][U][B]לרון החתיך:[/B][/U][/COLOR]
רון החפיסה שלך דורשת שיפור. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה...
גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה!
אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.
סדר גם את החבילה בצורה יותר נוחה לעין, מזה הקשקוש בלבוש הזה, איך אני אמור לעזור לך ככה? :D
חבילת הבלאקווינגס מזכירה במובן מסויים בלאק-סברס... חבילה של שליפות וזימונים מהירים.
שכאשר אתה מגיע לזירה אם סנכרואים חזקים, לדוגמא: ארמור, 2 ארמד-קינג, ועוד איזה בלאקווינג רגיל.. כבר אפשר להגיד שעשית את שלך וזה עניין של זמן.
[/SIZE][/SIZE]
[quote=NivX10;1209318][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=red][U][B]לרון החתיך:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]רון החפיסה שלך דורשת שיפור.. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה. גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.[/SIZE]
[SIZE=4]עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה![/SIZE]
[SIZE=4]אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.[/SIZE]
[SIZE=4]סדר גם את החבילה בצורה יותר נוחה לעין, מזה הקשקוש בלבוש הזה, איך אני אמור לעזור לך ככה? :D[/SIZE]
[/SIZE][/quote]
מה שהתכוונתי אליו ירק בפחות עדינות ויתר קטילה XDDDD
טוב נו אבל ניב צודק, ובגדול, גם אל תיעלב רון אבל ככה צריכה להיות ביקורת דק תחרותית היא לתהיה
[quote=Hei;1209320]מה שהתכוונתי אליו ירק בפחות עדינות ויתר קטילה XDDDD
טוב נו אבל ניב צודק, ובגדול, גם אל תיעלב רון אבל ככה צריכה להיות ביקורת דק תחרותית היא לתהיה[/quote]
כן אני אחד מגעיל בקטעים האלה.. בגלל זה לא לקחו אותי למשוב על משחקים בחת"ם... כי יש אחד שעוקץ (הבנאדם הנוכחי שעושה שם עכשיו)
ויש אחד שממש אוכל אותך חיי ונהנה מיזה, שיורד ומציק ועוקץ ואחריי שסיים רוקד על הפצעים עם בגדים לבנים ונעליי עקב שפיציות!!! (שזה אני)
[quote=NivX10;1209323]כן אני אחד מגעיל בקטעים האלה.. בגלל זה לא לקחו אותי למשוב על משחקים בחת"ם... כי יש אחד שעוקץ (הבנאדם הנוכחי שעושה שם עכשיו)
ויש אחד שממש אוכל אותך חיי ונהנה מיזה, שיורד ומציק ועוקץ ואחריי שסיים רוקד על הפצעים עם בגדים לבנים ונעליי עקב שפיציות!!! (שזה אני)[/quote]
טוב נו ואני עוד בניתי על לשלוח לך תביילד של האיג'נט שלי בפרטי כדי שתקבל רעיונות אבל עכשיו XD
סתם אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לך
[quote=Hei;1209330]טוב נו ואני עוד בניתי על לשלוח לך תביילד של האיג'נט שלי בפרטי כדי שתקבל רעיונות אבל עכשיו XD
סתם אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לך[/quote]
אפשרי אחי... איפה אביב לעזזל, אני יודע שאתה יכול לעזור לי מלא.. אבל בוא נודה בזה, הבנאדם יודע יותר טוב מיוגי על קלפים.
הוא מכיר ים של חפיסות וסגנונות.
[quote=NivX10;1209333]אפשרי אחי... איפה אביב לעזזל, אני יודע שאתה יכול לעזור לי מלא.. אבל בוא נודה בזה, הבנאדם יודע יותר טוב מיוגי על קלפים.
הוא מכיר ים של חפיסות וסגנונות.[/quote]
חחחח לא אמרתי שלא הוא ענק אבל סמוך עליי שאני יודע מספיק בשביל לעזור לך לבנות דק מצוינת בכל מקרה לשלוח או לא?
[quote=Hei;1209334]חחחח לא אמרתי שלא הוא ענק אבל סמוך עליי שאני יודע מספיק בשביל לעזור לך לבנות דק מצוינת בכל מקרה לשלוח או לא?[/quote]
ברור.. שלח בבקשה, אתה יכול ללמד אותי להכין חבילה חזקה מאוד.. גם סביר להניח שאני יקח את הסגנון שלך כי אני ואתה באותו ראש.
ניב שמע אני גמור מעייפות אני ישלח לך כנראה מחר טוב? אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ מסריח Xd אבל בקושי היה לי כוח להתחבר ולכתוב תתגובה הזאת בגלל ששכחתי מזה לגמרי
מישהו רוצה דו קרב? אף פעם לא שיחקתי נגדכם ועוד כמה זמן אני אתחיל לבכות!:cry:
[QUOTE=NivX10;1209318][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=Red][U][B]לרון החתיך:[/B][/U][/COLOR]
רון החפיסה שלך דורשת שיפור. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה...
גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.
סדר גם את החבילה בצורה יותר נוחה לעין, מזה הקשקוש בלבוש הזה, איך אני אמור לעזור לך ככה? :D
חבילת הבלאקווינגס מזכירה במובן מסויים בלאק-סברס... חבילה של שליפות וזימונים מהירים.
שכאשר אתה מגיע לזירה אם סנכרואים חזקים, לדוגמא: ארמור, 2 ארמד-קינג, ועוד איזה בלאקווינג רגיל.. כבר אפשר להגיד שעשית את שלך וזה עניין של זמן.
[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
תודה רבה ל [COLOR="Red"][SIZE="5"]ניב המלך![COLOR="Black"][SIZE="3"]כמו שאמרתי הזירה זה במיוחד בשבילך כדי להרוס לך את שלך:big_wink:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] אני אפטר מכל מיני קלפים ואוסיף כמה אחרים. אני אשאיר כל מיני קלפים שהאפקט שלהם זה זימון מיוחד. אני לא חושב שאפרסם חפיסה משופרת אלא אם יבקשו...וקלפי מלכודות כמו דימנשיונל פריסון הם לקפים שאני שונא שנאת מוות. לדעתי צריך לתת לחפיסות שלך ושל יריבך להראות את האפקטים שלהם ולהוכיח עד כמה הם שוות ולא כל פעם שמישהו תוקף להפעיל דימנשיונל פריסון:oing: ובטח שלא יהיו לך 3 בחפיסה (אהמ אהמ מור XD הכל בצחוק מור :big_wink: )
[quote=rondoll;1209365]תודה רבה ל [COLOR=Red][SIZE=5]ניב המלך![COLOR=Black][SIZE=3]כמו שאמרתי הזירה זה במיוחד בשבילך כדי להרוס לך את שלך:big_wink:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] אני אפטר מכל מיני קלפים ואוסיף כמה אחרים. אני אשאיר כל מיני קלפים שהאפקט שלהם זה זימון מיוחד. אני לא חושב שאפרסם חפיסה משופרת אלא אם יבקשו...וקלפי מלכודות כמו דימנשיונל פריסון הם לקפים שאני שונא שנאת מוות. לדעתי צריך לתת לחפיסות שלך ושל יריבך להראות את האפקטים שלהם ולהוכיח עד כמה הם שוות ולא כל פעם שמישהו תוקף להפעיל דימנשיונל פריסון:oing: ובטח שלא יהיו לך 3 בחפיסה (אהמ אהמ מור XD הכל בצחוק מור :big_wink: )[/quote]
במקום לדאוג מהזירה שלי, אם אתה הולך אל חבילת בלאקווינג חזקה, אם מנגנון של זימון מהיר. אתה יכול תוך טור או שתיים לתת לי בראש, כי הריי אם יש לך 3 מפלצות בזירה, ועוד סיינכרו 1 מה אני כבר יכול לעשות?
אני יכול.. אבל יהיה כאן קשה מאוד.
[U][B]
למור השקס:[/B][/U]
תודה רבה רבה על הדק.. אבל זאת חפיסת אג'נט נטו, זה יכול להיות בשבילי אחלה בסיס!
אבל אמרתי שאני רוצה לשלב את זה עם כמה קלפים אפלים חמודים. ולתת לזה את הגוון האפל, להביא חפיסה שסוגרת עליך מכל הכיוונים.
לעבוד איתה כמו שעבדתי על דרגוניטי עד שאני מגיע איתה לשלמות בעבודה... אני יעצור אם הדרגוניטי לאיזה שבוע וחצי.
וזהו ואז יהיו לי 2 סוסות ועוד אחת לפאן (שזה fables)
מצטער ניב אבל לא אוכל לעזור, כיוון ש....... מחר טירונות ם:::[הכי לא בחיוך שאפשר].
שמחתי לראות שיש כאן קהילת יוגיהו, תמשיכו לשחק ולהנות, אני נוסע לי לחודש עם הפסקות של סופי שבוע שבהם די אמות... הדבריס הירו ייפגע רצח בבאן, נראה מה יהיה איתו...
נדבר
Fable היא אחלה חפיסה אם אתה יודע להשתמש בה. לAce Ventura יש חפיסה והוא ניצח אותי הרבה פעמים איתה. אתם מוזמנים להזמין אותו לקרב איתה
[quote=NivX10;1209461]במקום לדאוג מהזירה שלי, אם אתה הולך אל חבילת בלאקווינג חזקה, אם מנגנון של זימון מהיר. אתה יכול תוך טור או שתיים לתת לי בראש, כי הריי אם יש לך 3 מפלצות בזירה, ועוד סיינכרו 1 מה אני כבר יכול לעשות?
אני יכול.. אבל יהיה כאן קשה מאוד.
[U][B]למור השקס:[/B][/U]
תודה רבה רבה על הדק.. אבל זאת חפיסת אג'נט נטו, זה יכול להיות בשבילי אחלה בסיס!
אבל אמרתי שאני רוצה לשלב את זה עם כמה קלפים אפלים חמודים. ולתת לזה את הגוון האפל, להביא חפיסה שסוגרת עליך מכל הכיוונים.
לעבוד איתה כמו שעבדתי על דרגוניטי עד שאני מגיע איתה לשלמות בעבודה... אני יעצור אם הדרגוניטי לאיזה שבוע וחצי.
וזהו ואז יהיו לי 2 סוסות ועוד אחת לפאן (שזה fables)[/quote]
חחח זה מה שאמרתי לך שהתכוונת בהתחלה, דק מסוג אג'נט כאוס