-
[quote=Ritsuka Kun;1244802]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange][B]רודני-[/B]
אתה מוצא בקלות דוכן המאפשר לך לקנות כרטיסים לשיט לאי שברצונך ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אליך שאתה מתעניין על שייט למקום "טוב יש לנו שלושה הצעות שיכולות לעניין אותך. הראשונה היא בספינת תענוגות לאי שיקח רק יומיים של התהוללות ומסיבות והמחיר מצחיק של 1500$. יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שתיקח אותך בזמן מובטח של שלושה ימים לאי והמחיר הוא סמלי ביותר של 700$ ובנוסף בשיט הזו תהיה גם הופעה וטורניר מאמנים! ויש לנו עוד שיט של ספינת מהגרים המחיר הוא סמלי ביותר של 300$ וייקח לך שמונה עד שניים עשר ימים להגיע לשם" היא אומרת בחיוך מעט צבוע כשהיא מספרת על האחרון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/SIZE][/quote]
היא נראת טוב?
~~~~~~~~~~~
אביט בנערה הצעירה והחמודה ואחייך עליה, אנסה לעשות לה עיניים ולראות איך היא מגיבה לזה.
לאחר שאשמע את הצעותיה אחשוב מעט ואומר "1500 היא השייט הקצר ביותר ונשמע גם שהמהנה מכולם, אבל זה הרבה כסף... 700$ זה גם לא מעט, אבל זו בהחלט ספינה נחמדה והמחיר הרבה פחות גבוהה."
ואז אבקש ממנה "כרטיס אחד של השייט בספינה של שלושה ימי שייט!" ואשלוף את המזומנים.
לאחר מכן אבדוק אם יש עליי כסף קטן ואתן לה "10$ טיפ כי אתה יפייפיה"
-
[quote=Ritsuka Kun;1244802]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מתחיל ללכת מנסה לחשוב מה יכול לעצור מתקפות מים ומתהלך לך ליד הזירות מנסה לחשוב על משהו שיכול להיות ומבחין בקרב של שתי מאמנות הנלחמות עם וולפיקס האחת והשנייה עם פסידאק. והבחורה עם הוולפיקס משתמשת עם צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפות של פסיידאק. אחרי עוד כמה מטרים אתה רואה קרב בין גרבלר ולפיקאצ'ו המשתמש בעליית מגנט כדי להתחמק ממתקפות אדמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי עוד כמה דקות אתה רואה קרב של אלקאזם נגד ארידוס המשתמש בהגנה (Protect) כדי להגן על עצמו ממתקפות העל חושיות של אלאקזם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני ממשיך להסתובב שם וסורק עוד קרבות אם יש. אם אין, חוזר לקרב של וולפיקס נגד פסיידק.
-
חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
תזכור שאתה יכול להשתמש בו כמה פעמים :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ההורים שלי עברו למחוז סינו בשביל עבודה" הוא אומר בחיוך ומעביר את ידו בשערו "עכשיו אני פה בשביל הפרס" הוא אומר בחיוך "נו מה דעתך על איזה קרב קטן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור באוויר ותופס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
"לא נורא הם מסדרים את זה בשתי שניות תסתכל בטלוויזיה" היא אומרת בחיוך ומראה לך איך בשניות בעזרת שלושה פוקמונים עם שלושה ראשים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_5b_051.png[/IMG]) מסדרים את המגרש בחזרה לקדמותו.
אחרי כמה דקות עולה שוב המנחה "ועכשיו נוכל להמשיך בתחרות ונעבור עכשיו למתמודדת הבאה שלנו אלכסיס!" הוא קורא ובחורה אחת עולה למגרש ושולחת את שני הפוקימונים שלהם ועולה את התעלולים שלה.
לבסוף הוא קורא לקים אשר שולחת את קלפייבל ואת סוואבלו המבצעים ביחד דואט יפהפה בעזרת מתקפת שירה ולבסוף הם משתמשות שתיהן באס אווירי כדי ליצור במהירות צורת לב מרחפת באוויר.
הקהל יוצא מגדרו.
"עכשיו נקח עוד כמה דקות לחשב ציונים" אומר המנחה והולך ליד אנגלי ומתחיל לדבר איתה בשקט.
"נו איך הייתי?" שואלת קים במעט חוסר בטחון ומסתכלת לעבר כמה מהמאמנים והמאמנות היושבים בחדר ונראים רגועים לגמרי.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אבל אמרתי לך שזה לא תיאום >>
וואי זה ארוך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיפלאפ שולחת במהירות מפיה קרן קרח ענקית לעברו של סורסקיט המתחמק בעזרת מתקפה מהירה וקופץ לגובה ומשם שולח מהקודקוד שעל ראשו קרן צבעונית העפה לעברו של ריידון שיוצר סביבו שתי טבעות כחולות המתחילות להסתובב סביבו והפוכות עצמן לגושי אבנים. עיניו של ריידון זוהרות בכתום והטבעות נשלחות לעברר סורסקיט המנסה להתחמק מהמתקפה אבל נפגע ממנו קשות. ריידון מהסס קצת אבל יוצא עם מתקפת קרן לעברה של פיפלאפ הקופצות ושולחת מהאוויר בועות העפות לעברו של ריידון העוצר ומתחיל לסובב את הקרן שעל ראשו ומפוצץ את כולם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
[IMG]http://i54.tinypic.com/zkskuh.gif[/IMG] סבבה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבחורה מחייכת ומסמיקה ומביאה לך כרטיס ומעטפה ובתוכה תוכניה עם פירוט על כל התעסוקה בספינה במהלך השיט. בנוסף אתה מחפש בארנק עוד כסף ונותן לה טיפ והיא בכלל מסמיקה "שיהיה לך שיט נעים" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומכניסה את הטיפ לכיס מבלי שאף אחד רואה.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
אבל אמרתי לך שזה לא תיאום >>
וואי זה ארוך XD
פיפלאפ שולחת במהירות מפיה קרן קרח ענקית לעברו של סורסקיט המתחמק בעזרת מתקפה מהירה וקופץ לגובה ומשם שולח מהקודקוד שעל ראשו קרן צבעונית העפה לעברו של ריידון שיוצר סביבו שתי טבעות כחולות המתחילות להסתובב סביבו והפוכות עצמן לגושי אבנים. עיניו של ריידון זוהרות בכתום והטבעות נשלחות לעברר סורסקיט המנסה להתחמק מהמתקפה אבל נפגע ממנו קשות. ריידון מהסס קצת אבל יוצא עם מתקפת קרן לעברה של פיפלאפ הקופצות ושולחת מהאוויר בועות העפות לעברו של ריידון העוצר ומתחיל לסובב את הקרן שעל ראשו ומפוצץ את כולם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
הבחורה מחייכת ומסמיקה ומביאה לך כרטיס ומעטפה ובתוכה תוכניה עם פירוט על כל התעסוקה בספינה במהלך השיט. בנוסף אתה מחפש בארנק עוד כסף ונותן לה טיפ והיא בכלל מסמיקה "שיהיה לך שיט נעים" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומכניסה את הטיפ לכיס מבלי שאף אחד רואה.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני חושב שכדאי שנלך לתחרות! סורסקיט אתה תהיה בסדר,ריידון ופיפלאפ כל הכבוד" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם,אאפא אותם איפה שאשלי הראתה לי וארוץ מהר להירשם לתחרות
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
תזכור שאתה יכול להשתמש בו כמה פעמים :)
"ההורים שלי עברו למחוז סינו בשביל עבודה" הוא אומר בחיוך ומעביר את ידו בשערו "עכשיו אני פה בשביל הפרס" הוא אומר בחיוך "נו מה דעתך על איזה קרב קטן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור באוויר ותופס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
בדיוק באתי לשאול את זה D:
-------------
"בשמחה" אומר ואוציא את צארמיליון,"שנתחיל ?"הוסיף עם חיוך קטן.
-
[quote]ניק-
"לא נורא הם מסדרים את זה בשתי שניות תסתכל בטלוויזיה" היא אומרת בחיוך ומראה לך איך בשניות בעזרת שלושה פוקמונים עם שלושה ראשים () מסדרים את המגרש בחזרה לקדמותו.
אחרי כמה דקות עולה שוב המנחה "ועכשיו נוכל להמשיך בתחרות ונעבור עכשיו למתמודדת הבאה שלנו אלכסיס!" הוא קורא ובחורה אחת עולה למגרש ושולחת את שני הפוקימונים שלהם ועולה את התעלולים שלה.
לבסוף הוא קורא לקים אשר שולחת את קלפייבל ואת סוואבלו המבצעים ביחד דואט יפהפה בעזרת מתקפת שירה ולבסוף הם משתמשות שתיהן באס אווירי כדי ליצור במהירות צורת לב מרחפת באוויר.
הקהל יוצא מגדרו.
"עכשיו נקח עוד כמה דקות לחשב ציונים" אומר המנחה והולך ליד אנגלי ומתחיל לדבר איתה בשקט.
"נו איך הייתי?" שואלת קים במעט חוסר בטחון ומסתכלת לעבר כמה מהמאמנים והמאמנות היושבים בחדר ונראים רגועים לגמרי.
מה תעשה? [/quote]
''אין סיכוי שאת לא עולה!'' אפרגן בהתלהבות ''היית מעולה''
-
אתה מחזיר את סורסקיט ורץ במהירות ומרפא את הפוקימונים שלך ורץ לתחרות. שם אתה מוצא מוקד להרשמה ורושם את עצמך לפתע אתה מבחין בקול ובאשלי עומדים במרחק מה ממך ומדברים ביניהם בחביבות כשלפתע קול מבחין בך וקורא לך לבוא .
"נו נרשמת?" הוא שואל בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה "יהיה טורניר מעולה! אני כל כך הולכת לנצח את שניכם!" היא אומרת בחיוך ומוציאה לשון וקורצת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"בטח הוא אומר ומשחרר מהפוקדור שלו פוקימון כחול וקצת שמנמן הנראה כמו פינגווין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_394.png[/IMG]) "אתה זוכר את פרינפלופ?" שואל אותך בחיוך בליין "כמובן כשראית אותו הוא היה רק פיפלאפ אבל מאז עברנו המון" הוא אומר בחיוך "וכמובן זאת הצ'אמליון שלך גם היא נראת נהדר! אבל זה לא יעזור" אומר בליין בחיוך שובבי "קרן בועות!" הוא קוראת לפתע והפירנפלופ שלו יוצא עם סילון של בועות העפות במהירות לכיוונה של צ'ארמליון.
מה תעשה.[/COLOR][/SIZE]
"בוא נקווה" היא אומרת בחיוך נבוך ומתיישבת על אחד מהספסלים. כעבור כמה דקות עולה המנחה בחזרה "ואלה ששת המתחרים שעלו לשלב הבא!" הוא מכריז "אלכסיס, רמי, דון, ניק, אנה וקים!" הוא מכריז בשמחה "הקרב הראשון שלנו יהיה ניק נגד אנה!" הוא אומר ומזמין אותך ואת המאמנת ששמה אנה לבמה.
הפעם אתה מבחין בה בפעם הראשונה ורואה שזו בחורה בערך בגילך [IMG]http://i53.tinypic.com/5xk7cl.jpg[/IMG] והאמת היא קצת פוסטמה לטעמך אבל מאחל לה בהצלחה והיא מחייכת בסנוביות וזורקת לאוויר ביוטיפליי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_267_f.png[/IMG] ומנטריק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/62/Spr_5b_310.png[/IMG].
"ברגע שהוא משחרר את הפוקימונים שלו בובו השתמשי ברוח כסופה טיק צא עם ניצוצות ואז ניב אש!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1244999][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בוא נקווה" היא אומרת בחיוך נבוך ומתיישבת על אחד מהספסלים. כעבור כמה דקות עולה המנחה בחזרה "ואלה ששת המתחרים שעלו לשלב הבא!" הוא מכריז "אלכסיס, רמי, דון, ניק, אנה וקים!" הוא מכריז בשמחה "הקרב הראשון שלנו יהיה ניק נגד אנה!" הוא אומר ומזמין אותך ואת המאמנת ששמה אנה לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]הפעם אתה מבחין בה בפעם הראשונה ורואה שזו בחורה בערך בגילך [IMG]http://i53.tinypic.com/5xk7cl.jpg[/IMG] והאמת היא קצת פוסטמה לטעמך אבל מאחל לה בהצלחה והיא מחייכת בסנוביות וזורקת לאוויר ביוטיפליי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_267_f.png[/IMG] ומנטריק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/62/Spr_5b_310.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"ברגע שהוא משחרר את הפוקימונים שלו בובו השתמשי ברוח כסופה טיק צא עם ניצוצות ואז ניב אש!" קוראת אנה. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אם הם יספיקו" אחייך לעצמי בתחמנות "פלאפי צא במכת ברק על ביוטיפליי! נאמל צאי בתזוזת אדמה על מנקטריק!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מחליט להוציא את קומבאסקין וקורפיש החוצה "אוקיי שניכם, אני רוצה שננסה שוב. קורפיש תשתמש במתקפות כדי לגרום לו לא להגיע אליה, ואתה קומבאסקין תנסה להגיע אליו פנים אל פנים, רק שהפעם נסה לבוא אליו עם הזרוע בתוך הקרקע לפני כן, כדי להעיף אליו חול שיבלום אותו מספיק זמן כדי שתפגע בו. קדימה לעמדות!" אני אומר לשניהם ומחכה לראות מה קורה.
~~~~~~
מתי הוא אמור ללמוד בערך חיתוך שמיים? Sky Uppercut
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
חחחח... הייתי "מאחר את השייט" בגללה. XP
~~~~~~~~~~
אלך לי לדרכי אם ידיים בכיסים בוהה בבחורה מבט אחרון ואומר לגרובייל מבלי שיבין "ידידי אני כמעט מצטער שאני עוזב"
במהרה אתחיל להגביר קצב ואחפש בין הרציפים את הספינה אותה אני צריך!
אשלם את הכרטיס העלה ואז אעיין במפה ואומר "בוא נראה את כל מה שמציע לי השייט הזה.."
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244999][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מחזיר את סורסקיט ורץ במהירות ומרפא את הפוקימונים שלך ורץ לתחרות. שם אתה מוצא מוקד להרשמה ורושם את עצמך לפתע אתה מבחין בקול ובאשלי עומדים במרחק מה ממך ומדברים ביניהם בחביבות כשלפתע קול מבחין בך וקורא לך לבוא .
"נו נרשמת?" הוא שואל בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה "יהיה טורניר מעולה! אני כל כך הולכת לנצח את שניכם!" היא אומרת בחיוך ומוציאה לשון וקורצת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"חיה בסרט" אומר ואקרוץ לה, "בהצלחה לכולם" אומר לשניהם ואחכה לראות מתי התחרות תתחיל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244999]
"בטח הוא אומר ומשחרר מהפוקדור שלו פוקימון כחול וקצת שמנמן הנראה כמו פינגווין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_394.png[/IMG]) "אתה זוכר את פרינפלופ?" שואל אותך בחיוך בליין "כמובן כשראית אותו הוא היה רק פיפלאפ אבל מאז עברנו המון" הוא אומר בחיוך "וכמובן זאת הצ'אמליון שלך גם היא נראת נהדר! אבל זה לא יעזור" אומר בליין בחיוך שובבי "קרן בועות!" הוא קוראת לפתע והפירנפלופ שלו יוצא עם סילון של בועות העפות במהירות לכיוונה של צ'ארמליון.
מה תעשה.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
שכחת להוסיף את קצה אבן:P
--------
"צארמיליון חפירה ואז אגרוף מגה!"אומר במהירות.
-
בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
למרות המרחק אני אצא עכשיו כל חודש עם צ'ק שמנמן של 6000 ש"ח (שזה כולל החזרי נסיעות XP)
אז הפעילות שלי כנראה קצת תרד אז אני אשתדל להגיב כמה שיותר בערבים.
מוזמנים למזל"ט ^^
פלאפי מקיף את עצמו בחשמל כחול ובוהק ושולח אותו במהירות לעברו של ביוטיפליי הנפגע מהמתקפה אבל בכל זאת ממשיך ושולח לעבר הפוקימונים שלך רוח בצבע ירוק מנצנץ המעופפת את שני הפוקימונים שלך.
נאמל יוצאת עם תזוזת אדמה ומרעידה את המגרש כולו. ביוטיפליי בהיותה סוג מעופף אינה נפגעת אבל פלאפי למרות שהוא בצד שלך נפגע מהמתקפה גם הוא.
מנטריק הפצוע אינו מוותר ומשחרר עשרות ניצוצות לאוויר עשר יוצרים פיצוץ יחד עם הרוח הכסופה של ביוטיפליי ומעיפה את שני הפוקימונים שלך לאחור. מיד לאחר מכן מנטריק יוצא עם פיו פתוח לרווחה ואחת משיניו מתחילה להעלות אש והוא פוגע בחוזקה בפלאפי.
"עכשיו ביוטיפליי השתמשי בשאיבת מגה על נאמל ומנטריק שוב ניב אש!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
רק בשביל להבין אתה מנסה לגרום לו ללמוד מתקפת חול? ם=
וכשהוא התפתח או תנסה ללמוד אותו לבד.
ואל תעשה תגובות כאלה! אתה מפיל עליי לתכנן לפוקימונים שלך מהלכים תגיד לקורפיש בדיוק מה אתה רוצה שהוא יעשה וכך גם לקאבוסקין כי לתקוע את היד באדמה זה ממש לא מובן. ושוב מצטער אבל תגיב שוב או שתערך[/COLOR][/SIZE]
אתה עוד יכול לחזור חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתרחק משם כשגרובייל הולך לצדך ומסתכל לך מרחוק בנערה שאולי אינך תראה לעולם והיא מנופפת לך לשלום.
אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהירות לנמל עצמו ומתחיל לשוטט בין כל הספינות. אחרי כמה דקות אתה מוצא את הספינה שאתה אמור לשוט בה לאי ועולה עליה אחרי בדיקה ביטחונית קצרה.
אתה מגיע לסיפון גדול ורחב מאוד ובו כמה בריכות, מגרשי טניס וגולף, בר ואתה מבחין גם בכמה זירות לאימונים.
אתה מוצא לעצמך מקום נוח ומסתכל על התוכנייה של הספינה ומגלה שיש בספינה מלא חנויות ובתי קפה, בית קולנוע, מגרשים טניס וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מחכה וכעבור כמה דקות כל המאמנים מתחילים לעבור לחדר גדול האמור להיות חדר המתנה לכם.
אחרי כמה דקות עולה בחורה המנופפת לכולם לשלום. "ברוכים הבאים לטורניר המאמנים של הספינה אס. אס. אטלנטה מהאי לאמין לאי קומקוואט!" האישה מכריזה "שמי מריה ואני אהיה המנחה שלכם להערב. בואו נתחיל עם הזוג הראשון שלי בקרבות הטורניר בוא נזמין את אנג'לה ואת טייסון!" היא קוראת ושני מאמנים מהחדר קמים ועולים למגרש.
אתה צופה בקרבות אחת אחרי השני עד שקוראים לך ולבחור ששמו אריק.
אתה עולה לבמה ומתקבל במחיאות כפיים סוערות. המאמן מאחל לך בהצלחה ואז משחרר מהפוקדור שלו סאבליי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/ff/Spr_5b_302.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
כבר יתווסף.
בדיוק בזמן צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ומתחמקת בקלות מהקרן בועות. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה" אומר בליין בחיוך ולפתע גם הפירנפלופ שלו מתחפר מתחת לאדמה ונעלם. מתחת למגרש אתה שומע המון רעשים ופה ושם עולים גחלות אש או בועות.
"פרינפלופ צא מהר והשתמש בפעימת מים לתוך הבור!" קורא בליין.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1245599][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פלאפי מקיף את עצמו בחשמל כחול ובוהק ושולח אותו במהירות לעברו של ביוטיפליי הנפגע מהמתקפה אבל בכל זאת ממשיך ושולח לעבר הפוקימונים שלך רוח בצבע ירוק מנצנץ המעופפת את שני הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל יוצאת עם תזוזת אדמה ומרעידה את המגרש כולו. ביוטיפליי בהיותה סוג מעופף אינה נפגעת אבל פלאפי למרות שהוא בצד שלך נפגע מהמתקפה גם הוא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מנטריק הפצוע אינו מוותר ומשחרר עשרות ניצוצות לאוויר עשר יוצרים פיצוץ יחד עם הרוח הכסופה של ביוטיפליי ומעיפה את שני הפוקימונים שלך לאחור. מיד לאחר מכן מנטריק יוצא עם פיו פתוח לרווחה ואחת משיניו מתחילה להעלות אש והוא פוגע בחוזקה בפלאפי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"עכשיו ביוטיפליי השתמשי בשאיבת מגה על נאמל ומנטריק שוב ניב אש!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"טוב, שילובי מתקפות יהיו נחמדים" אמלמל לעצמי ואורה לנאמל "חפירה! פלאפי תכנס אחריה לבור, תשלבו גחלת ומכת ברק שיצא מהפתח של הבור!"
"נאמל צאי בהסתערות על ביוטיפליי עם גלגול והסתערות אש, פלאפי דחיפה על מנקטריק!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1245599]
כבר יתווסף.
בדיוק בזמן צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ומתחמקת בקלות מהקרן בועות. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה" אומר בליין בחיוך ולפתע גם הפירנפלופ שלו מתחפר מתחת לאדמה ונעלם. מתחת למגרש אתה שומע המון רעשים ופה ושם עולים גחלות אש או בועות.
"פרינפלופ צא מהר והשתמש בפעימת מים לתוך הבור!" קורא בליין.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
מזל טוב D:::::::::::::
צ'ק שמן במיוחד D:
אל תשכח מי גידל אותך.
---------------------
"צארמיליון תחסמי בלהביור מתמשך ואז תצאי במהירות מהאדמה ותשתמשי בהסתערות אש"אקרא בקול.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1245599]בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
למרות המרחק אני אצא עכשיו כל חודש עם צ'ק שמנמן של 6000 ש"ח (שזה כולל החזרי נסיעות XP)
מוזמנים למזל[SIZE="1"][COLO
וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מחכה וכעבור כמה דקות כל המאמנים מתחילים לעבור לחדר גדול האמור להיות חדר המתנה לכם.
אחרי כמה דקות עולה בחורה המנופפת לכולם לשלום. "ברוכים הבאים לטורניר המאמנים של הספינה אס. אס. אטלנטה מהאי לאמין לאי קומקוואט!" האישה מכריזה "שמי מריה ואני אהיה המנחה שלכם להערב. בואו נתחיל עם הזוג הראשון שלי בקרבות הטורניר בוא נזמין את אנג'לה ואת טייסון!" היא קוראת ושני מאמנים מהחדר קמים ועולים למגרש.
אתה צופה בקרבות אחת אחרי השני עד שקוראים לך ולבחור ששמו אריק.
אתה עולה לבמה ומתקבל במחיאות כפיים סוערות. המאמן מאחל לך בהצלחה ואז משחרר מהפוקדור שלו סאבליי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/ff/Spr_5b_302.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
מזל טוב! בהצלחה!
"סורסקיט אני צריך אותך!" אקרא ואשחרר את סורסקיט מהפוכדור שלו, "תיתן את כל כולך" אומר לו בחיוך שיעלה לו את המוטיבציה, "תהיה מוכן להחמק מכל מתקפה! אתה מהיר! השתמש בקרן איתור!" אקרא ואצפה בקרב
-
[quote=Ritsuka Kun;1245599]בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
מוזמנים למזל"ט ^^
אתה עוד יכול לחזור חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתרחק משם כשגרובייל הולך לצדך ומסתכל לך מרחוק בנערה שאולי אינך תראה לעולם והיא מנופפת לך לשלום.
אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהירות לנמל עצמו ומתחיל לשוטט בין כל הספינות. אחרי כמה דקות אתה מוצא את הספינה שאתה אמור לשוט בה לאי ועולה עליה אחרי בדיקה ביטחונית קצרה.
אתה מגיע לסיפון גדול ורחב מאוד ובו כמה בריכות, מגרשי טניס וגולף, בר ואתה מבחין גם בכמה זירות לאימונים.
אתה מוצא לעצמך מקום נוח ומסתכל על התוכנייה של הספינה ומגלה שיש בספינה מלא חנויות ובתי קפה, בית קולנוע, מגרשים טניס וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
וואווו שיחקת אותה, מזל-טוב! באיזה תפקיד אתה בדיוק? אני מבין בזה קצת :P
~~~~~~~~~~~~
"שיוווא איזו ספינה מרהיבה!!!" אמלמל בהתפעלות. אביט סביב ואז אומר בחיוך רחב "נו.. שלושה ימים יש לנו להעביר כאן!"
אגש אל החדר מיד, העלה על מכנס גלישה (בגד ים) ואפרוק בחדר את כל מה שלא חיוני.
אקח איתי את שלושת הפוקימונים שלי. ואוציא אותם החוצה "אוקיי חברים הקשיבו טוב. אנחנו נלך לעשות אימון קצר כולם ביחד.. ומשם כבר נראה מה נעשה!"
אנעל את החדר ואלך איתם אל מגרש האימונים.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.[/COLOR][/SIZE]
אני מחליט להוציא את קומבאסקין וקורפיש החוצה "אוקיי שניכם, אני רוצה שננסה שוב. קורפיש תשתמש בבועות כדי לבלום אותו, ואתה קומבאסקין תנסה להגיע אליו פנים אל פנים, רק שהפעם נסה לבוא אליו עם הזרוע בתוך הקרקע לפני כן, מקד שם את האנרגיה שלך! נסה להכות בו עם הזרוע שלך!" אני אומר לשניהם ומחכה לראות מה קורה.
~~~~~~
><
מתקפת חול הוא כבר יודע, אני רוצה שהוא ינסה ללמוד לבד אגרוף שמיים >>
ובנוגע לעבודה... בן כמה אתה כבר?! וחיקוי של הרון הרון מדידי לוקאלי - תן ת'עשר (אלף שקל חח)
-
אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
אל תהיו בנאלים! תהיו מקוריים ויצירתיים תפתחו את הדמות שלכם. תנסו להכיר את הפוקימונים שלכם יש לכל אחד ואחת מהם אופי שיכול לפתח לכם עלילה כ"כ מעניינת וזה אפילו לא מדבר אליכם!
באמת! יצירתיות וחשיבה זה מה שיעזור לכם פה במשחק!
נאמל מתחפרת באדמה ופלאפי קופץ ישר אחריה דרך הבור ושניהם מצליחים להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי ושל מאנטריק.
ואז מתוך הבור יוצא סילון של אש עפוף בניצוצות חשמליים. אבל המתקפה עולה רק למעלה ולא מתפשטת ושום פוקימון לא נפגע. אחרי כמה רגעים נאמל נשלחת מהאדמה במהירות לעברה של ביוטיפליי עם הסחרור אש המהיר הזה, אבל ביוטיפליי משתמשת במהירות בהגנה ומעיפה ממנה את נאמל.
מהצד השני פלאפי קופץ מהבור ודוחף את מנטריק שאחרי כמה שניות דוחף אותו בחזרה.
"בו בו השתמשי במשיכה על פלאפי ואז רוח כסופה טיק טיק השתמש בניב קרח על נאמל!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
תודה נשמה! 3>
אמאבא? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פרינפלופ קופץ מהבור ושולח כדור מים ענקי לתוכו ונעלם מהעין.
כעבור כמה שניות צ'ארמליון עולה מהאדמה ונראית מעט תשושה אבל עוטפת עצמה בלהבות ומתנגחת בבטנו של פרינפלופ בחוזקה.
"פרינפלופ שוב פעימת מים על צ'ארמליון!" קורא בליין ומתווך אפס פרינפלופ שולח כדור מים ענק הנשלח על פרצופה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה משחרר את סורסקיט כנגד סאבליי והוא שולח במהירות את מתקפת קרן האיתור שלו לעברו של סאבליי אשר שניות לפני שנפגע נעלם מהזירה ויוצא אחרי חצי שנייה מאחורי סורסקיט ומשתמש עליו בשריטה ואז שוב חוזר לצללים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פקיד בכניסה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לחדר ולובש במהירות בגד ים ועולה לזירות. ואחרי כמה דקות זירה שקטה שאין בה אף אחד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
18 וחצי ם:
והוא לומד את זה ברמה ממש גבוהה כאילו הוא לא יילמד את זה עד שהוא יתפתח...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
אתה משחרר את קורפיש ואת קאמובסקין ומסביר להם מה לעשות. קורפיש מחכה שקאמבוסקין יתחיל בזמן שהוא רץ ומחדיר את ידו לתוך האדמה וכמה שניות לפני שהוא מתקרב קורפיש מתחיל לשלוח בועות לכל עבר אבל לפתע ידו של קאמובסקין נתקעת כנראה באבן מתחת לאדמה והוא נתפס לאחור ונופל על הגב ואז כל הבועות מתפוצצות עליו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1247335]
אתה משחרר את סורסקיט כנגד סאבליי והוא שולח במהירות את מתקפת קרן האיתור שלו לעברו של סאבליי אשר שניות לפני שנפגע נעלם מהזירה ויוצא אחרי חצי שנייה מאחורי סורסקיט ומשתמש עליו בשריטה ואז שוב חוזר לצללים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סורסקיט השתמש בריקוד גשם!" אומר, "אחר כך תנסה להתחמק מהמתקפות שך סייבלי!בעזרת המהירות תנוע במהירות בזירה ותתקיף את סייבלי כשהוא מופיע!אחר כך תשתמש בקרן איתור" אומר לו ואצפה בקרב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1247335]אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
אל תהיו בנאלים! תהיו מקוריים ויצירתיים תפתחו את הדמות שלכם. תנסו להכיר את הפוקימונים שלכם יש לכל אחד ואחת מהם אופי שיכול לפתח לכם עלילה כ"כ מעניינת וזה אפילו לא מדבר אליכם!
תודה נשמה! 3>
אמאבא? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פרינפלופ קופץ מהבור ושולח כדור מים ענקי לתוכו ונעלם מהעין.
כעבור כמה שניות צ'ארמליון עולה מהאדמה ונראית מעט תשושה אבל עוטפת עצמה בלהבות ומתנגחת בבטנו של פרינפלופ בחוזקה.
"פרינפלופ שוב פעימת מים על צ'ארמליון!" קורא בליין ומתווך אפס פרינפלופ שולח כדור מים ענק הנשלח על פרצופה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
הם עדיין לא עשו איתך את השיחה הא?
--------------------
הסתערות אש מוסיפה למהירות נכון ם:?
"תתחמקי!"אומר בלי לבזבז זמן ואז הוסיף"תשתמשי במסך עשן ואז בחפירה"
'תחשוב תחשוב תחשוב !' אחשוב לעצמי ואז אחשוב על רעיון.
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]18 וחצי ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]והוא לומד את זה ברמה ממש גבוהה כאילו הוא לא יילמד את זה עד שהוא יתפתח...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה משחרר את קורפיש ואת קאמובסקין ומסביר להם מה לעשות. קורפיש מחכה שקאמבוסקין יתחיל בזמן שהוא רץ ומחדיר את ידו לתוך האדמה וכמה שניות לפני שהוא מתקרב קורפיש מתחיל לשלוח בועות לכל עבר אבל לפתע ידו של קאמובסקין נתקעת כנראה באבן מתחת לאדמה והוא נתפס לאחור ונופל על הגב ואז כל הבועות מתפוצצות עליו.[/COLOR][/SIZE]
אתה לא מתגייס בקרוב? :O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קומבאסקין, אתה בסדר?" אני שואל אותו. אני מתכופף אליו ומסתכל בעיניים שלו "אתה מרגיש באמת בסדר? אולי יש לך רעיון משלך? פשוט דבר איתי תראה לי. אם קשה לך פשוט תאמר לי" אני אומר לו ומתרומם "כל הכבוד קורפיש, תחזור לנוח" אני אומר לו ומחזיר אותו "קומבאסקין, בוא נראה אם הצלחת לחשוב על משהו" אני אומר לו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל מתחפרת באדמה ופלאפי קופץ ישר אחריה דרך הבור ושניהם מצליחים להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי ושל מאנטריק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]ואז מתוך הבור יוצא סילון של אש עפוף בניצוצות חשמליים. אבל המתקפה עולה רק למעלה ולא מתפשטת ושום פוקימון לא נפגע. אחרי כמה רגעים נאמל נשלחת מהאדמה במהירות לעברה של ביוטיפליי עם הסחרור אש המהיר הזה, אבל ביוטיפליי משתמשת במהירות בהגנה ומעיפה ממנה את נאמל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מהצד השני פלאפי קופץ מהבור ודוחף את מנטריק שאחרי כמה שניות דוחף אותו בחזרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בו בו השתמשי במשיכה על פלאפי ואז רוח כסופה טיק טיק השתמש בניב קרח על נאמל!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
חחח מה זה השמות האלו XD
---
"נאמל אל תאפשרי לו, תזוזת אדמה כדי להפיל את מנקטריק ואז גחלת כדי שיקבל כוויות!"
אורה לפוקימונים שלי.
"פלאפי" אגיד אחרי שביוטיפליי תתפוס אותו עם המשיכה "מכת ברק! היא לא יכולה להתחמק במצב הזה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335]אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
פקיד בכניסה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לחדר ולובש במהירות בגד ים ועולה לזירות. ואחרי כמה דקות זירה שקטה שאין בה אף אחד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
תגיד יש מצב שאתה מעלה את גיל הדמות ל-16. זה יפתך לי יותר דברים לעשות שב-15 אי אפשר.
יש כמה דברים מעניינים שתככנתי לעשות ואני לא בטוח שאוכל עם הגיל שכתבתי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נחמד... זירה רק לנו, אוקיי מוכנים?" אומר ואראה מה מצב הרוח של כולם.
לאחר מכן אחשוב מעט ואדריך אותם "אוקיי קודם כל נעבוד עם גרובייל, על המהירות ויכולת ההתחמקות שלו, סקורפי ופוליוואג עמדו כאן, כשאסמן לכם תקפו את גרובייל בטיל סיקות אקדח מים!"
ואז אביט בגרובייל ואוסיף "המטרה שלך היא להתחמק ולפעול בזריזות, תוכל להשתמש במתקפה מהירה וכדומה לעזר, אם את נלכד בין המתקפות, ורק אז! הגן על עצמך אם מתקפה!"
אנסה את התרגיל פמעיים או שלוש ואראה למה הוא מוביל ומה התוצאות.
-
אל תגיב ככה מזאת אומרת 'מתי שמזדמן לך'? תגיד מה אתה רוצה וזהו לא פעולות כלליות!
אני לא מקבל תגובה כזאת תערוך או תגיב מחדש.
[/COLOR][/SIZE]
נורא מצחיק...
וכן.
במעט איחור הפעימת מים מתפוצצת על פרצופה של צ'ארמליון ומטיחה אותה לאחור בעצמה. לאחר מכן היא מתאפסת ושולחת מסך עשן על הזירה ומכסה אותו ואז נעלמת למתחת לאדמה.
"פרינפלופ" קורא בליין מעבר למסך עשן "השתמש גם אתה בפעימת מים ואז קרן בועות!" הוא קורא ושני הפוקימונים חוזרים למתחת לאדמה ומנהלים ביניהם קרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
נכון לכרגע התאריך שלי זה לסוף מרץ תחילת אפריל...
ושוב אתה מפיל עליי לחשוב בשבילו...
אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור ומסתכל בתקווה על קאמובסקין אבל הוא מניד את ראשו לשלילה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פרחוש? D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מנטריק וביוטיפליי שולחים ביחד את המתקפות שלהם וביוטיפליי שולחת ממנה לב ורוד וגדול המתנפץ על פלאפי ההופך למאוהב בביוטיפליי ומתחיל לדלג לכיוונה בחיבה עזה. מצד השני נאמל מחכה להזדמנות הנכונה ומזיזה את האדמה וגורמת למנטריק לפול ורק במזל המתקפה אינה משפיעה על פלאפי כי הוא בדיוק קפץ לאוויר בניסיון לחבק את ביוטיפליי המתחילה לנפנף בכנפיה ויוצרת רוח כסופה ומעיפה אותו ממנה. מהצד השני נאמל פותחת את פיה ושולחת משם גחלת אימתנית לעברו של מנטריק ופוצאת אותו קשה.
"בו-בו כדור צל! טיק טיק חבטת ראש! קדימה צאו!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
בטח חח
ומה אתה רוצה לעשות להצביע בבחירות? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך ומסביר להם את שיטות האימון והם מהנהנים בראשם. גרובייל תופס צד בזירה בזמן שפוליוואג וסקרופי תופסים צד מהעבר השני.
שניהם בדיוק מושלם שולחים את המתקפות שלהם. סרופי מושיט את שתי צבתותיו קדימה ומשחרר משם עשרות טילים קטנים העפים במהירות לעברו של גרובייל ופוליוואג שולח סילון מים מפיו ושניהם מכוונים למיקומו של גרובייל המצליח להתחמק מהגל הראשון בקלות אבל בגל השני הוא מצליח להתחמק ממש עם הקשקש ואילו בפעם השלישית הוא כבר נאלץ להשתמש במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248041]
נורא מצחיק...
וכן.
במעט איחור הפעימת מים מתפוצצת על פרצופה של צ'ארמליון ומטיחה אותה לאחור בעצמה. לאחר מכן היא מתאפסת ושולחת מסך עשן על הזירה ומכסה אותו ואז נעלמת למתחת לאדמה.
"פרינפלופ" קורא בליין מעבר למסך עשן "השתמש גם אתה בפעימת מים ואז קרן בועות!" הוא קורא ושני הפוקימונים חוזרים למתחת לאדמה ומנהלים ביניהם קרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
>:
---------------
"צארמיליון תצאי במהירות מהבור ואז תשלחי להביור לתוך הבור בו נמצא פרינפלופ"אומר.
"אחר כך תיכנסי לבור תוך כדאי שימוש בזנב אש !"הוסיף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041]
[SIZE=1][COLOR=red]נכון לכרגע התאריך שלי זה לסוף מרץ תחילת אפריל...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ושוב אתה מפיל עליי לחשוב בשבילו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור ומסתכל בתקווה על קאמובסקין אבל הוא מניד את ראשו לשלילה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אה נחמד... יש יעוד כבר לאיפה בצבא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון, אבל השאלה אם תצליח לבצע אותה" אני אומר לו "אתה צריך ליצור מערבולת אש לעבר היריב שלך, שינסה לבלום אותה. אתה תצטרך לרוץ דרכה ולתקוף עם אגרוף חשמל" אני אומר לו "ננסה את זה בתחרות, בינתיים בוא ננוח לפני התחרות" אני אומר לו, מחזיר אותו וחוזר אל החדר לנוח כמה שעות עד התחרות. אח"כ אחפש את רובי.
-
D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לצ'ארמליון מה לעשות ובעודך עדיין עיוור אתה רואה לפתע כמה הבזקים של אש מבעד לערפל וקריאת כאב מפרינפלופ.
"קדימה פרינפלופ השתמש בטפרי מתכת!" קורא בליין מבעד לערפל ושוב אחרי כמה שניות אתה מבחין בהבזק ענקי של אש הצוללת ונעלמת מתחת לאדמה.
אחרי כמה שניות הרוח מיפה את העשן מהסביבה ואתה חוזר ורואה שפרינפלופ וצ'ארמליון על האדמה נאבקים בידיהם וברגליהם.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
כלל צהלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאמובסקין מעיף את זרועותיו אחורה ומהנהן בראשו בחוסר עיניין.
אתה מחזיר גם אותו לפוקדור וחוזר לחדר ונח לך בחדר עד השעה שש בערב כשאתה מתעורר ומחליט לחפש את רובי.
אחרי עשרים דקות אתה מוצא אותו על אחת מהזירות מתאמן עם נייניטלס שלו ועם עוד פוקימון שאינך ראית עדיין. הפוקימון החדש שאתה רואה הוא נחש ענקי וסגול[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_5b_024.png[/IMG] בעזרת הפוקידע שלך אתה מגלה שזה הוא ארבוק פוקימון הקוברה והוא מסוג רעל. אבל מהמידע שאתה מקבל מהפוקידע למה שאתה רואה בעין עין כ"כ משהו דומה כי הארבוק הזה ענק בערך פי שלוש מהמידע המפורט בפוקידע שלך והדוגמה שעל "בטנו" קצת שונה מהדוגמה של הפוקידע.
"היי תומאס" אומר רובי בחצי ריכוז בזמן שהוא מחלק לפוקימונים שלו הוראות "נייניטיילס עכשיו תשעה להביורים בו זמנים. ארבוק השתמש בשאיבת ג'יגה כדי לספוק את האנרגיה הזו ותשחרר אותה בעזרת פצצות רפש!" הוא קורא להם "נו איך הולך?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248053][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לצ'ארמליון מה לעשות ובעודך עדיין עיוור אתה רואה לפתע כמה הבזקים של אש מבעד לערפל וקריאת כאב מפרינפלופ.
"קדימה פרינפלופ השתמש בטפרי מתכת!" קורא בליין מבעד לערפל ושוב אחרי כמה שניות אתה מבחין בהבזק ענקי של אש הצוללת ונעלמת מתחת לאדמה.
אחרי כמה שניות הרוח מיפה את העשן מהסביבה ואתה חוזר ורואה שפרינפלופ וצ'ארמליון על האדמה נאבקים בידיהם וברגליהם.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"צארמיליון תשתמשי במהלך שלמדת אתמול,זנב אש ואז תעברי לזעם!"אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248053]
[SIZE=1][COLOR=red]כלל צהלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קאמובסקין מעיף את זרועותיו אחורה ומהנהן בראשו בחוסר עיניין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחזיר גם אותו לפוקדור וחוזר לחדר ונח לך בחדר עד השעה שש בערב כשאתה מתעורר ומחליט לחפש את רובי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי עשרים דקות אתה מוצא אותו על אחת מהזירות מתאמן עם נייניטלס שלו ועם עוד פוקימון שאינך ראית עדיין. הפוקימון החדש שאתה רואה הוא נחש ענקי וסגול[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_5b_024.png[/IMG] בעזרת הפוקידע שלך אתה מגלה שזה הוא ארבוק פוקימון הקוברה והוא מסוג רעל. אבל מהמידע שאתה מקבל מהפוקידע למה שאתה רואה בעין עין כ"כ משהו דומה כי הארבוק הזה ענק בערך פי שלוש מהמידע המפורט בפוקידע שלך והדוגמה שעל "בטנו" קצת שונה מהדוגמה של הפוקידע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"היי תומאס" אומר רובי בחצי ריכוז בזמן שהוא מחלק לפוקימונים שלו הוראות "נייניטיילס עכשיו תשעה להביורים בו זמנים. ארבוק השתמש בשאיבת ג'יגה כדי לספוק את האנרגיה הזו ותשחרר אותה בעזרת פצצות רפש!" הוא קורא להם "נו איך הולך?" הוא שואל בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
"לא טוב" אני אומר לו ומתיישב לידו בעגמומיות קלה "יש לי בעיה עם מתקפות מים נגד קומבאסקין. ניסיתי לגרום לו לחסום את המתקפות מים עם אגרוף החשמל שהוא למד, אבל זה לא הולך בדיוק" אני מספר לו "אולי יש לך איזושהי עצה?" אני שואל אותו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041]
בטח חח
ומה אתה רוצה לעשות להצביע בבחירות? XD
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך ומסביר להם את שיטות האימון והם מהנהנים בראשם. גרובייל תופס צד בזירה בזמן שפוליוואג וסקרופי תופסים צד מהעבר השני.
שניהם בדיוק מושלם שולחים את המתקפות שלהם. סרופי מושיט את שתי צבתותיו קדימה ומשחרר משם עשרות טילים קטנים העפים במהירות לעברו של גרובייל ופוליוואג שולח סילון מים מפיו ושניהם מכוונים למיקומו של גרובייל המצליח להתחמק מהגל הראשון בקלות אבל בגל השני הוא מצליח להתחמק ממש עם הקשקש ואילו בפעם השלישית הוא כבר נאלץ להשתמש במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אמרת שיש בר לא? תבין לבד... גם אפשר בצורה יותר נורמאלית ליצור קשרים גם אם נשים...
אפשר כבר להתחיל לעבוד בגיל 16. כל מיני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי זה היה מצויין, באמת, שלושתיכם!" אשבח אותם בחיוך. לאחר אתן לגרובייל חצי דקה של מנוחה לסדר מעט את הנשימה ואבקש אותם לבצע עוד שלושה פעמים נוספות.
ואז אחר כך העבור לסקורפי ואחשוב מה לעשות איתו, אהרהר מעט לעצמי 'טיל סיקות ועוקץ רעל הם מתקפות דומות אך שונות במקצת וכל אחד עם פלוסים משלה..'
ואמשיך 'אך אם אשלב בניהם אוכל ליצור מתקפה יעילה יותר ואולי גם חזקה יותר!'
ואז אומר לגרובייל לנוח מעט ואציב את פוליוואג ואת סקורפי זה מול זה "אוקיי סקורפי הקשב, אני רוצה שתשתמש בטיל קוצים ואז כשאתה מרגיש מוכן הוסף לזה מן עוקץ הרעל, המתקפות יתווספו אחת לשנייה ויעשו צפופות, מה שיתן לנו מתקפה חזקה שתדחק את היריב לפינה פעמים רבות!"
"פוליוואג השתמש בקרן בועות על סקורפי תתחיל אתה ראשון, סקורפי חכה שזה יתקרב ואז התחל לתקוף!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פרחוש? D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מנטריק וביוטיפליי שולחים ביחד את המתקפות שלהם וביוטיפליי שולחת ממנה לב ורוד וגדול המתנפץ על פלאפי ההופך למאוהב בביוטיפליי ומתחיל לדלג לכיוונה בחיבה עזה. מצד השני נאמל מחכה להזדמנות הנכונה ומזיזה את האדמה וגורמת למנטריק לפול ורק במזל המתקפה אינה משפיעה על פלאפי כי הוא בדיוק קפץ לאוויר בניסיון לחבק את ביוטיפליי המתחילה לנפנף בכנפיה ויוצרת רוח כסופה ומעיפה אותו ממנה. מהצד השני נאמל פותחת את פיה ושולחת משם גחלת אימתנית לעברו של מנטריק ופוצאת אותו קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בו-בו כדור צל! טיק טיק חבטת ראש! קדימה צאו!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
XD
---
"טוב פלאפי, רוצה לחבק אותה?" אשאל אותו בחיבה "תשתמש במכת ברק ברק בשביל התנופה, כדי שתצליח לחבק אותה!"
*מוחעחעחעחע ולחשמל אותה XD*
"נאמל, גלגול על מנקטריק, תשלבי הסתערות אש!" אורה לה "קדימה את גומרת אותו!"
-
סורסקיט מתחיל להזיז את רגליו מצד לצד ומתחיל לרקד בצורה מעט מעות אבל לפתע ענן שחור וענק מכסה את המגרש ומתחיל להזיל גשם פראי המשתולל בזירה ויוצר את אדמת הזירה לשלולית ענקית.
סורסקיט מתחיל לגלוש על השלולית במהירות מצד לצד בניסיון לאתר את סאבליי אבל הוא אינו מוצא אותו. לפתע ממש מתחת לסורסקיט יד עולה מהשלולית וחובטת בו מלמטה ומעיפה אותו לשמיים. סורסקיט למרות המכה לא מוותר ושולח קרן איתור לעבר המקום של היד. את היד שוקעת במים ונעלמת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
בעודה נאבקת בפרינפלופ זנבה מתחיל להעלות באש ולפתע היא חובטת בפרינפלופ בעצמה ומטיחה אותו הצידה ואז קופצת עליו ומתחילה להכות אותו בזעם רב.
"פרינפלופ אל תוותר השתמש בטפרי מתכת וסילון אקווה!" קורא בליין ופרינפלופ נעמד ומרים את ידיו למעלה ובועה ענקית נוצרת סביבו והוא משגר את עצמו במהירות לעברה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
"טוב יש את השיטות הרגילות של מתקפות בסגנון של הגנה או צוות כפול שאלו נועדו להגן על הפוקימון או לפחות לעכב קצת את הקרב" אומר רובי ואז מניח את ידו על ראשו ומנסה לחשוב "אתה יכול גם לנסות לחפש מתקפות שמעלות לקאבוסקין את המהירות או להפך מאטות את היריב. אחרי הכל קאמובסקין לא הפוקימון הכי מהיר" הוא אומר ומתבונן לעבר הפוקימונים שלו הממשיכים להיאבק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
טוב חח ולעבוד במה בדיוק? XD
הפוקימונים שלך מהנהנים ומחכים כמה רגעים שגרובייל יסדיר את הנשימה שלו וימתח והם עושים את המהלך שוב הפעם בקצת פחות ממה שאתה רוצה גרובייל משתמש רק במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפות או לפחות מרובן כי הוא נפגע כמה פעמים ממתקפת הבועות של פוליוואג.
אתה פונה לסקרופי ומסביר לו מה לעשות והוא מהנהן בהסכמה ובחיוך ונעמד מול ,פוליוואג המתכונן עם בועות (אין לו קרן בועות >>), ומושיט את זרועותיו הקטנות ושולח משם טיל קוצים כמה שניות אחרי שהבועות של פוליוואג יוצאות לדרך ואחרי עוד כמה שניות הוא שוב מרים את ידיו ושולח סילונים של עוקצי רעל סגולים העפים באטיות רבה ואחרי שהטיל קוצים מפוצץ את רוב הבועות העוקץ רעל מפוצץ את השאר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
D:
פלאפי מסתכל עליך וקורץ בעיניו ומחייך אל ביוטיפליי ושולח מישבנו מכת ברק ועף במהירות לעברה של ביוטיפליי ומחבק אותה בחוזקה אבל היא מצליחה להרים אותו גבוהה לאוויר ואז מסתובבת במהירות ומעיפה את פלאפי ממנה ושולחת עליו כדור צל מפיה, אשר דוחף בחוזקה את פלאפי ומרסק אותו על אדמת המגרש."פלאפי אינו יכול להלחם" קורא השופט
מהצד השני נאמל מצליחה נהדר להתגלגל ותוך כדי ליצור סביבה כדור אש ענקי החובט ישירות בראשו של מאנטריק ומעיפה אותו הצידה ואחרי כמה שניות היא יוצאת שוב עם הגלגול ודורסת אותו.
"מנטריק אינו יכול להלחם. לכל מתמודד נשאר פוקימון אחד!" קורא שוב השופט.
"אוקי בו- בו השתמשי בכדור צל!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248718][SIZE="1"]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
בעודה נאבקת בפרינפלופ זנבה מתחיל להעלות באש ולפתע היא חובטת בפרינפלופ בעצמה ומטיחה אותו הצידה ואז קופצת עליו ומתחילה להכות אותו בזעם רב.
"פרינפלופ אל תוותר השתמש בטפרי מתכת וסילון אקווה!" קורא בליין ופרינפלופ נעמד ומרים את ידיו למעלה ובועה ענקית נוצרת סביבו והוא משגר את עצמו במהירות לעברה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
"צארמיליון תתחמקי בעזרת חפירה !"אומר במהירות ואז הוסיף "תשתמשי בזעם דרקון ואז בהסתערות אש"
-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות למתחת לאדמה ומצליחה להתחמק מהסילון אקווה ועולה מאחורי פרינפלופ ויורה לעברו כדור אש מעט סגלגל ופוגעת לו בדיוק בראש וגורמת לו ליפול על פרצופו ואז מתרסקת בו עם הסתערות אש ומעלפת אותו.
"וואו אני לא מאמין" אומר בליין ורץ לפרינפלופ ובודק שהוא בסדר "אני לא מאמין שניצחת אותי!" הוא אומר במירמור "אתה חייב ללמד אותי איך עשית את זה!" הוא הוא אומר ומחזיר את פרינפלופ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248718][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל להזיז את רגליו מצד לצד ומתחיל לרקד בצורה מעט מעות אבל לפתע ענן שחור וענק מכסה את המגרש ומתחיל להזיל גשם פראי המשתולל בזירה ויוצר את אדמת הזירה לשלולית ענקית.
סורסקיט מתחיל לגלוש על השלולית במהירות מצד לצד בניסיון לאתר את סאבליי אבל הוא אינו מוצא אותו. לפתע ממש מתחת לסורסקיט יד עולה מהשלולית וחובטת בו מלמטה ומעיפה אותו לשמיים. סורסקיט למרות המכה לא מוותר ושולח קרן איתור לעבר המקום של היד. את היד שוקעת במים ונעלמת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"מה אפשר לעשות?" אמלמל ואנסה לחשוב על רעיון, "סורסקיט קדימה אל תיתן לו לפגוע בך! אם אתה רואה סימן כל שהוא שקשור לסייבלי תתקיף בבועות! תנסה להתחמק מהמתקפות שלו כמה שיותר! אחרי הבועות תשתמש בקרן איתור!" אומר לו ואקווה לטוב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248731][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות למתחת לאדמה ומצליחה להתחמק מהסילון אקווה ועולה מאחורי פרינפלופ ויורה לעברו כדור אש מעט סגלגל ופוגעת לו בדיוק בראש וגורמת לו ליפול על פרצופו ואז מתרסקת בו עם הסתערות אש ומעלפת אותו.
"וואו אני לא מאמין" אומר בליין ורץ לפרינפלופ ובודק שהוא בסדר "אני לא מאמין שניצחת אותי!" הוא אומר במירמור "אתה חייב ללמד אותי איך עשית את זה!" הוא הוא אומר ומחזיר את פרינפלופ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"איזה מהלך בדיוק?"אשאל עם חיוך בזמן שאתקרב לצארמיליון על מנת לבדוק את חומרת מצבה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248718]
טוב חח ולעבוד במה בדיוק? XD
הפוקימונים שלך מהנהנים ומחכים כמה רגעים שגרובייל יסדיר את הנשימה שלו וימתח והם עושים את המהלך שוב הפעם בקצת פחות ממה שאתה רוצה גרובייל משתמש רק במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפות או לפחות מרובן כי הוא נפגע כמה פעמים ממתקפת הבועות של פוליוואג.
אתה פונה לסקרופי ומסביר לו מה לעשות והוא מהנהן בהסכמה ובחיוך ונעמד מול ,פוליוואג המתכונן עם בועות (אין לו קרן בועות >>), ומושיט את זרועותיו הקטנות ושולח משם טיל קוצים כמה שניות אחרי שהבועות של פוליוואג יוצאות לדרך ואחרי עוד כמה שניות הוא שוב מרים את ידיו ושולח סילונים של עוקצי רעל סגולים העפים באטיות רבה ואחרי שהטיל קוצים מפוצץ את רוב הבועות העוקץ רעל מפוצץ את השאר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
סתם הייתה דוגמה.. אפשר על לעבוד על אנשים. לא חייב עבודה ממש! XDD
~~~~~~~~~~~~~
'אוקיי זה לא יצא כמו שחשבתי...' אומר, אחייך חיוך צבוע לשניים ואחוש מעט מושפל.
לאחר עוד חשיבה קלה אומר "אוקיי סקורפי, בוא ננסה לשלב את זה, את הכוח ועצמה של טילי הסיקות עם היעילות שיש ברעל.. נקרא לזה טיל רעיל!"
"אני רוצה שתנסה לשגר טילי סיקות בתום יש עוקץ רעל... נסה את זה!"
"פוליאווג הפעם במקום בועות אני רוצה משהו אם יותר כוח, נסה אקדח מים!" אוסיף
אסמן להם אם היד להתחיל לפעול.
-
סורי הסתבכתי עם הציטוט.. אייפודים..
---
״תשתמשי בחפירה כדי לחמוק ותירי גחלת אחורה כדי לפגוע בה תוך כדי החמיקה!״ אורה לנאמל ואחזיר את פלאפי לפוקדור.
״תצאי בגלגול משולב עם הסתערות אש!״ אורה לה לצאת מהבור שחפרה.
-
סורסקיט מתחיל לזוז במהירות ברחבי הזירה מנסה לברוח מהמתקפות של סאבליי ומצליח להתחמק פעמיים מהמתקפות שלו ובפעם השלישית הוא מטיח בעוצמה מתקפת בועות על ידו של סאבלי- אשר מוריד אותה בחזרה לצללים של מתחת לשלולית אשר נוצרה מהגשם המתחיל לרדת בכבדות.
"סאבליי השתמש באגרוף מגה!" קורא המאמן.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"הכל!" קורא בליין בהתלהבות ומרים את ידיו באוויר "אני חייב לדעת לאמן ככה!" הוא אומר שוב בזמן שאתה הולך לבדוק מה שלום צ'ארמליון אשר נראית יחסית לקרב הארוך במצב בסדר רק נורא עייפה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]רודני-
סבבה אני אשנה את הגיל חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקרופי מהנהן בראשו הקטן ונעמד שוב מול פוליוואג- אשר שולח מפיו הקטן אקדח מים גדול הנשלח לעברו של סקרופי.
סקרופי מרים את זרועותיו הקטנות ושולח משם במהירות משם עשרות עוקצי רעל המשאירים שובל של אור סגלגל מאחריהם והם מתפוצצים עם המגע עם המים.
ועדיין משהו לא מצליח שם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק
לא נורא חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
שניות לפני שהכדור צל של ביוטיפליי פוגע בנאמל, היא מתחפרת באדמה ומצליחה להתחמק ממנו והיא שולחת מאחוריה גחלת אבל ביוטיפליי מתרחקת מהאש בקלות בעזרת כנפייה והיא מתחילה לרחף במהירות בזירה ולפתע נאמל יוצאת משום מקום עם גילגול והסתערות אש ביחד ופוגעת בביוטיפליי ישירות ומעלפת אותה.
"ניק הוא המנצח!" קורא השופט ואנה מחזירה את ביוטיפליי שלה לפוקדור מרימה את אפה ומסתלקת משם.
אתה יורד מהבמה ואחריך נקראת קים ועוד מאמן בשם אנדרו.
קים עולה ומשחררת את קלפייבל ואת מאוויל ואנדרו שולח שני פוקימונים שאתה מכיר כבר מתמונות האחד מהם הוא היטמונלי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/99/Spr_5b_106.png[/IMG]) ופוניטה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/bf/Spr_5b_077.png[/IMG]
אשר יוצאים שניהם במהירות לעבר הפוקימונים של קים ומתחילים להלחם.
אחרי עשר דקות של קרב קים מפסידה ומחזירה את הפוקימונים שלה ובורחת מהאזור בבכי.
"ועכשיו לקרב האחרון שלנו אנדרו נגד ניק. אנחנו נצא להפסקה של חמש דקות בינתיים כל המאמנים יכולו לרפא את הפוקימונים שלהם. תשארו באזור" אומר השופט ויורד מהבמה.
הבחור אנדרו יורד מהבמה ומאכל לך בהצלחה בזמן שהוא מכניס את הפוקדורים שלו למכונת ריפוי.
אחרי חמש דקות קוראים לכם לעלות לקרב האחרון.
אנדרו משחרר שוב את היטמונליי ואת פוניטה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]