-
[quote=Astral;1238988]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*מהקרב הבא טוב?
אתה שולף שני קלפים,אתה לא מספיק לראות מהם ואתה שומע סירנות משטרה,אתה שומע את אחותי של הישורי,טרי אומרת:"כמו שאתם יודעים,ליגת קרבות הרחוב היא לא חוקית,המשטרה פה אז לברוח!" אתה רואה את הישורי ובורח עם אחותו,אתה רואה שוטרים עוצרים אנשים בלי היסוס,אתה מצליח להתחמק לסמטה צרה וארוכה,המשטרה לא תצליח לתפוס אותך פה.[/FONT][/quote]
"מה הולך כאן.." אמלמל בשקט כאשר התחבא במקום בוא אפשר לצפות אל האיזור.
לאחר מכן אחפש אם העיניים את הישורי ואת טרי שברחו, וכאשר אמצע אותם אקח נשימה עמוקה וארוץ אליהם דרך השוטרים.
אתחמק מהם באצמעות ריצה על ספסלים התטעיות והפלות פחים.
כשאגיע אליהם בריצה אצעק, מעט מתנשם "היי! היי! עצרו, לא סי.. לא סיימנו את הקרב.."
ואז העצור, אחזיק את ברכי ואנתשף מעט בכדי לסדר את הנשימה, אוסיף בחיוך "אוקיי אני מודה אתה טוב!"
-
[QUOTE=Astral;1238988]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 30,תבחר מפלצת מסוג [/FONT][FONT=Arial]Wind[/FONT][FONT=Arial] דרגה 4 ומעטה.[/FONT]
[FONT=Arial]בליץ',ההגיוני שבחבורה אומר:"הוא צודק,המשטרה לא הצליחה לתפוס אותנו,סייר התגלה כחלאה,ומקרה אנחנו מוצאים רכב שטח חדש מאוד זרוק פה עם מפתחות,משהו פה לא הגיוני".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[/QUOTE]
*אני רוצה טנגו ריבורן אבל הוא פועל רק כשיש כמה... נראה לי שאני אקח אותו ואנסה להשיג עוד...
"בואו נסרוק את המכונית" (אני מחפש דברים חשודים במכונית)
-
[FONT=Arial]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*בחפיסה או לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מחפש דברים חשודים על הרכב ואתה לא מוצא כלום,אתה רואה את נרווין מוציא דיסק דו-קרב כחול-ירוק,הוא אומר:"זה דיסק דו-קרב של המשטרה,כנראה שמפעילים את הרכב גם הדיסק פועל" הוא זורק את הדיסק לתוך בניין,אתם מחפשים באוטו ואתם לא מוצאים עוד משהו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רץ בחזרה,מפיל כול מה שאתה רואה כולל שוטרים,בסופו של דבר אתה מגיע אל הישורי ומדבר איתו,אחרי זה הוא אומר לך:"גם אתה טוב,אבל אפשר להמשיך את השיחה הזו אחר כך" אתה רואה שלושה שוטרים נוסעים לכיוונכם,אתה שומע את הישורי אומר:"מוח נקי" הוא עוצם את עיניו ועוצר,המשטרה מתקרבת,הוא פותח את עיניו ואומר בקול בטוח יותר:"תיקח את אחותי ותברח,אני אעכב אותם" אתה לוקח את טרי ובורח אתה שומע פיצוץ ואחרי זה אתה רואה את הישורי רוכב על אופנוע דו-קרב של המשטרה,הוא אומר לכם:"זה היה קל".[/FONT]
[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239073][FONT=Arial]
[FONT=Arial]*בחפיסה או לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מחפש דברים חשודים על הרכב ואתה לא מוצא כלום,אתה רואה את נרווין מוציא דיסק דו-קרב כחול-ירוק,הוא אומר:"זה דיסק דו-קרב של המשטרה,כנראה שמפעילים את הרכב גם הדיסק פועל" הוא זורק את הדיסק לתוך בניין,אתם מחפשים באוטו ואתם לא מוצאים עוד משהו.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
*כרגע לא בחפיסה
"נראה לי שאפשר לצאת... מה אתם אומרים ?" אני עולה על האופנוע
-
[FONT=Arial]אתה עולה על האופנוע שלך,החבורה על הג'יפ,אתם נוסעים במהירות לכיוון הגשר,אחרי חצי שעה של נסיעה אתם מגיעים לעיר הדומינו החדשה,אתה רואה שהאזור ריק מאדם,אתם יורדים מהרכבים ומשאירים אותם שם,אתה שומע פיצוץ אתה מסתכל ואתה רואה את הג'יפ והאופנוע עולים באש,נרווין מלמל:"זו הייתה מלכודת".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239086][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה עולה על האופנוע שלך,החבורה על הג'יפ,אתם נוסעים במהירות לכיוון הגשר,אחרי חצי שעה של נסיעה אתם מגיעים לעיר הדומינו החדשה,אתה רואה שהאזור ריק מאדם,אתם יורדים מהרכבים ומשאירים אותם שם,אתה שומע פיצוץ אתה מסתכל ואתה רואה את הג'יפ והאופנוע עולים באש,נרווין מלמל:"זו הייתה מלכודת".[/FONT][/QUOTE]
"חבל, אהבתי את האופנוע הזה... מישהו נפגע ?"
-
[quote=Astral;1239073][FONT=Arial]
[FONT=Arial]אתה רץ בחזרה,מפיל כול מה שאתה רואה כולל שוטרים,בסופו של דבר אתה מגיע אל הישורי ומדבר איתו,אחרי זה הוא אומר לך:"גם אתה טוב,אבל אפשר להמשיך את השיחה הזו אחר כך" אתה רואה שלושה שוטרים נוסעים לכיוונכם,אתה שומע את הישורי אומר:"מוח נקי" הוא עוצם את עיניו ועוצר,המשטרה מתקרבת,הוא פותח את עיניו ואומר בקול בטוח יותר:"תיקח את אחותי ותברח,אני אעכב אותם" אתה לוקח את טרי ובורח אתה שומע פיצוץ ואחרי זה אתה רואה את הישורי רוכב על אופנוע דו-קרב של המשטרה,הוא אומר לכם:"זה היה קל".[/FONT]
[/FONT][/quote]
אביט בוא המום ואומר "מה?!? מה כבר עשית?!?" וליפני שיספיק לענות לי אקטע אותו ואמר "אוקיי ספר לי על זה בדרך.. כך אותנו מכאן. קדימה!"
ארים את אחותו על האופנו ואתפוס חזק מאחור אם ידיי ורגליי העלה בצפיפות גם אני ואומר "סע נעוף מפה מהר!"
בדרך אכוון אותו לבית שלי ואומר "אוקיי פנה עוד שתי פניות ימינה... תגיד מה עשית לשוטרים שם?"
-
[QUOTE=Astral;1239006][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה יורד לניקו ומספר לה מה ראית ומה קאלין סיפר לך,היא אומרת:"זה מה שקורה למי שהנשמה שלו קרועה,היא באמת נקרעת,ככול שהצער גדול יותר ככה הכוח הזה יותר חזק,לקאלין יש שלושה צדדים,שקט,מסוכן ועוד אחד שאנחנו לא מכירים,זה הצד שקאלין שלנו נלחם בו".[/FONT][/QUOTE]
"אני אבל לא חושב שהוא יהיה מסוכן.הוא אמר שהצד המסוכן שלו נשאר בקראש טאוון, כך שבינתיים אנחנו בטוחים, לפחות מקאלין.הוא אמר לי שהצד השלישי שלו זה הצד שהיה באוכפים."
-
[quote=Astral;1238717][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחפש קרבות שאפשר להילחם מולם,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה דו-קרב בין שוטר תנועה לנער בגילך,אתה רואה שהנער גם הוא משתמש בחפיסת חיות קריסטל,אתה רואה שהוא משתמש בפגסוס ספיר,הוא אומר לו:"פגסוס חסל את השוטר הזה!"[/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שפגסוס מתקיף ישירות את השוטר ומביס אותו.[/FONT]
[FONT=Arial].[/FONT][/quote]
"היי ילד!" אקרא לו "תלחם מולי, אני משתמש גם בחיות קריסטל".
"אתה נראה לי טוב" אוסיף ואחשוב 'אבל תכף נראה אם מספיק טוב כדי להביס אותי'.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הילד אומר לך:"נעים מאוד,קוראים לי כריס,איך לך?" אתה מציג את עצמך והוא אומר לך:"קלפי חיות הקריסטל שלי מעולים,רק חסר לי דרקון הקשת האגדי,קלף המפתח שלי הוא המון לורד הרעם האגדי,אני מחפש שני שחקני חיות קריסטל בשביל להקים איתם צוות להיכנס לטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial],אתה רוצה להצטרף אליי?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"ממה שהבנתי,את הצד המסוכן השמדת,הוא כבר לא יחזור,אבל לך תדע,אולי הוא נמצא במדבר הנשמות האבודות,לפני שנים,שמלך המשחקים האגדי יוגי מוטו נלחם נגד כוחות האוריקלקוס הוא הפסיד בקרב אחד,הנשמה של הילד,יוגי מוטו נלכדה במדבר ופרעה שנא את עצמו על זה,הוא יצא למדבר הנשמות האבודות בשביל לסגור מעגל,אולי כדאי ללכת לשם ביום מין הימים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסתכל סביבך ורואה את נרווין,טנק,ריילי,בליץ' אתה מסתכל באזור של הפיצוץ ואין שמה אף נפגע,אתה רואה שעומד על ראש עמוד גבוה במיוחד אדם בעל גלימה שחורה שמתאספת מסביבו כמו שמיכה,אתה רואה אותו משחק עם קלף,אתה רואה שנוצר משום מקום "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתם מגיעים לבית שלך ושל בליסטר,הישורי אומר לך:"השתמשתי ביכולת המיוחדת שלי,מוח נקי,זה עוזר לי למצוא את הפתרון המושלם לכול בעיה שאני נתקל בה,השתמשתי בכוח הזה והשתמשתי בכוח הזה בשביל למצוא דרך להרחיק מאיתנו את השוטרים האלה,עכשיו,איפה אנחנו עכשיו?".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו אומרת לך:"ממה שהבנתי,את הצד המסוכן השמדת,הוא כבר לא יחזור,אבל לך תדע,אולי הוא נמצא במדבר הנשמות האבודות,לפני שנים,שמלך המשחקים האגדי יוגי מוטו נלחם נגד כוחות האוריקלקוס הוא הפסיד בקרב אחד,הנשמה של הילד,יוגי מוטו נלכדה במדבר ופרעה שנא את עצמו על זה,הוא יצא למדבר הנשמות האבודות בשביל לסגור מעגל,אולי כדאי ללכת לשם ביום מין הימים".
[/QUOTE]
"כנראה." אומר לניקו "טוב, כדאי לבדוק מה קורה עם קאלין כדי שנצא לדרך." ואלך לבדוק מה קורה עם קרבו של קאלין.
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה בא להיכנס למפקדה שקאלין יוצא הוא אומר לך:"ניצחתי את קאלין האחר,בלי גולגולת האור הדק הזה לא שווה הרבה,כמעט שחררתי שד מהבקבוק או יותר נכון דרקון החפיסה,כמעט זימנתי את הדרקון המסוכן והאפל ביותר "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]",זה היה יכול להיגמר בשחרורו של קאלין האפל".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239243]
[FONT=Arial]אתם מגיעים לבית שלך ושל בליסטר,הישורי אומר לך:"השתמשתי ביכולת המיוחדת שלי,מוח נקי,זה עוזר לי למצוא את הפתרון המושלם לכול בעיה שאני נתקל בה, והשתמשתי בכוח הזה בשביל למצוא דרך להרחיק מאיתנו את השוטרים האלה, טוב,איפה אנחנו עכשיו?".[/FONT][/quote]
"קודם כל תזיז מכאן את האפנוע, שלא יגלו אותנו..." אומר לו בהתחקמות ואחכה שיזיז. לאחר מכן אכניס אותם לביתי.
אפתח ידיים לרוחב "זה? זה ביתי הדל... מוצא חן בעינכם?" אומר צחקוק ואביט בהם. "כאן ניהיה בנתיים!"
"אוקיי אז אני רוצה לדעת עוד על הכוחות האלה? מה אתה בעצם? גם את כזאת? איך זה התחיל?" אציף את שניהם בשאלות, מסוקרן.
-
[FONT=Arial]אתם מחביאים את האופנוע מאחורי פחי הזבל הגדולים,אתם עולים לדירה שלך,אתה רואה פתק מבליסטר שאומר:"יצאתי לקניות,לא אחזור מאוחר,בליסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"כול מה שאני יודע על הכוח הזה סיפרתי לך,אני בן אדם רגיל כמוך,רק עם כוחות,לטרי אין יכולת,אני קיבלתי את זה שנלחמתי נגד יוסיי פודו והשתמשתי בקלף שליטה על "[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אחרי זה התחלתי לראות את העולם בצורה אחרת,אבל אחרי זה יוסיי נעלם ואני לא יודע איפה הוא,אני יודע שגם לו יש את היכולת הזו".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239266][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה בא להיכנס למפקדה שקאלין יוצא הוא אומר לך:"ניצחתי את קאלין האחר,בלי גולגולת האור הדק הזה לא שווה הרבה,כמעט שחררתי שד מהבקבוק או יותר נכון דרקון החפיסה,כמעט זימנתי את הדרקון המסוכן והאפל ביותר "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]",זה היה יכול להיגמר בשחרורו של קאלין האפל".[/FONT][/QUOTE]
"אז אם אתה לא רוצה לזמן אותו, למה אתה שומר אותו?" אשאל את קאלין בזמן שאחזור איתו לניקו.
-
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני לא יכול לא לשמור אותו,הוא והדרקון השני קשורים זה לזה,אם שניהם לא יהיו ביחד אני לא אצליח לשמור על הרשע בתוכי,כול עוד אני לא מזמן אותי הרשע לא משתחרר" אתה מסתכל על השמיים ורואה שוב את סימן האינסוף,אתה רואה פלאש זריז,אתה רואה את אחד האנשים בלבן אומר:"תודה,המידע שסיפקת לי עזר מאוד תודה" אתה רואה את ניקו משתחווה לאיש בלבן ואומר לו:"הכול בשבילך האדון פרימו".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239243]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסתכל סביבך ורואה את נרווין,טנק,ריילי,בליץ' אתה מסתכל באזור של הפיצוץ ואין שמה אף נפגע,אתה רואה שעומד על ראש עמוד גבוה במיוחד אדם בעל גלימה שחורה שמתאספת מסביבו כמו שמיכה,אתה רואה אותו משחק עם קלף,אתה רואה שנוצר משום מקום "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[/QUOTE]
"אתה עשית את זה ?! יכולנו לההיהרג, מה לך ולנו ? תציג את עצמך !!!"
-
[FONT=Arial]האיש המסתורי קופץ מהמגדל אל ראשו של "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אם אתה רוצה תשובות,לך למקום בו הכול התחיל,לסלע שהגיע מהשמיים" והוא טס על "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו ונעלם.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את בליץ' מוציא את המחשב הנייד שלו הוא בודק על "הסלע שהגיע מהשמיים" והוא אומר:"הסלע נחת בדיוק שבוע לפני תחילת ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],שלושה מדענים נשלחו לחקור את האבן ולא מצאו כלום,מוזר לא?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239484][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש המסתורי קופץ מהמגדל אל ראשו של "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אם אתה רוצה תשובות,לך למקום בו הכול התחיל,לסלע שהגיע מהשמיים" והוא טס על "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו ונעלם.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את בליץ' מוציא את המחשב הנייד שלו הוא בודק על "הסלע שהגיע מהשמיים" והוא אומר:"הסלע נחת בדיוק שבוע לפני תחילת ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],שלושה מדענים נשלחו לחקור את האבן ולא מצאו כלום,מוזר לא?".[/FONT][/QUOTE]
"נצטרך לבדוק את זה, בליץ', אתה יכול למצוא איפה האבן נמצאת עכשיו ? או שהיא נעלמה לגמרי ?"
-
[FONT=Arial]בליץ' צוחק ואומר:"הדבר הזה שוקל מאה טון בערך,אי אפשר בשום צורה להזיז את זה או להעלים את זה,אם זה היה נופל זה היה מוחק חצי עיר רק מההדף,אבל זה נמצא באמצע מדבר שומם ליד העיר דומינו ואנחנו לא יכולים ללכת לשם ברגל,אין לנו רכב,אנחנו לא יכולים להגיע לשם".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239490][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]בליץ' צוחק ואומר:"הדבר הזה שוקל מאה טון בערך,אי אפשר בשום צורה להזיז את זה או להעלים את זה,אם זה היה נופל זה היה מוחק חצי עיר רק מההדף,אבל זה נמצא באמצע מדבר שומם ליד העיר דומינו ואנחנו לא יכולים ללכת לשם ברגל,אין לנו רכב,אנחנו לא יכולים להגיע לשם".[/FONT][/QUOTE]
"אני אומר שנתמקם איפה שהו, מלון או בית של חבר וותיק, למישהו יש רעיון איפה נישן ?"
-
[FONT=Arial]נרווין אומר:"אנחנו גרים כבר חמש שנים בתחנת רכבת תחתית אז כול מקום אפשרי שיש מערכת חשמל,מים וביוב כמו שצריך אנחנו נהיה שמה,גם אם זה בדירת חדר מסריחה",ריילי אומר:"אנחנו בניו דומינו סיטי חבר'ה!יוסיי כאן חברות גאונים!בואו נחפש אותו והוא יארגן לנו הכול".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239429][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתם מחביאים את האופנוע מאחורי פחי הזבל הגדולים,אתם עולים לדירה שלך,אתה רואה פתק מבליסטר שאומר:"יצאתי לקניות,לא אחזור מאוחר,בליסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"כול מה שאני יודע על הכוח הזה סיפרתי לך,אני בן אדם רגיל כמוך,רק עם כוחות,לטרי אין יכולת,אני קיבלתי את זה שנלחמתי נגד יוסיי פודו והשתמשתי בקלף שליטה על "[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אחרי זה התחלתי לראות את העולם בצורה אחרת,אבל אחרי זה יוסיי נעלם ואני לא יודע איפה הוא,אני יודע שגם לו יש את היכולת הזו".[/FONT][/quote]
"וואוו נשמע מעניין!" אומר לו בהתעניינות רבה. לאחר מכן אחזור לנושא שבגללו בכלל נפגשנו "תוציאו את המכתבים שלכם בבקשה!"
לאחר שכולנו נוציא אותם ונשים על השולחן אומר "אוקיי אז כפי שאתם יודעים, גם אני קיבלתי את המכתב ואני מחפש לי קבוצה להקים בכדי לזכות באליפות"
ואז אביט בהישורי וטרי בחיוך ואומר "מה דעתכם... תרצו לשחק בליגות של הגדולים?!"
-
[FONT=Arial]הישורי וטרי מוציאים את המכתבים שלהם מהכיסים,אתה רואה שהם מאוד דומים לשלך,הישורי אומר:"יהיה נחמד לעזוב את ליגת הרחוב הלא חוקית ששמע אני מצליח ולעבור לליגה מקצועית,רשמית,חוקית שאם אני מצליח בה אני הופך להיות מקצוען,אני איתך!" טרי אומרת:"הקלפים שלי ואני מוכנים להביס כול אחד ואחד מהאויבים שלנו!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239559][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]נרווין אומר:"אנחנו גרים כבר חמש שנים בתחנת רכבת תחתית אז כול מקום אפשרי שיש מערכת חשמל,מים וביוב כמו שצריך אנחנו נהיה שמה,גם אם זה בדירת חדר מסריחה",ריילי אומר:"אנחנו בניו דומינו סיטי חבר'ה!יוסיי כאן חברות גאונים!בואו נחפש אותו והוא יארגן לנו הכול".[/FONT][/QUOTE]
"טוב, למישהו יש מושג איך למצוא אותו ?"
-
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"לא פגשנו אותו שנתיים בערך אבל אני בטוח שהוא יזכור אותנו,לפי דעתי הוא במפקדה של צוות פייב דיס,זה נמצא איפשהו ליד עיר הדומינו החדשה במקום שנקרא כיכר המכונות" אתה רואה שלט עץ שאומר:"[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה-10 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]כיכר המכונות-20 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]עיר הדומינו החדשה-40 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]הלווין-10 ק''מ".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239569][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי וטרי מוציאים את המכתבים שלהם מהכיסים,אתה רואה שהם מאוד דומים לשלך,הישורי אומר:"יהיה נחמד לעזוב את ליגת הרחוב הלא חוקית ששמע אני מצליח ולעבור לליגה מקצועית,רשמית,חוקית שאם אני מצליח בה אני הופך להיות מקצוען,אני איתך!" טרי אומרת:"הקלפים שלי ואני מוכנים להביס כול אחד ואחד מהאויבים שלנו!".[/FONT][/quote]
תגיד אני עני? איך המצב הכספי שלי?
~~~~~~
"מצויין, אז זה סגור!" אומר להם בחיוך מעט נרגש אך אשתדל לא להראות זאת.
ואז אשען בנוחות לאחור אם ידיים משולבות מאחורי הראש ואומר "אוקיי, אז מה אתם אומרים על השם: צוות דו-קרב? או שלושת המלכותיים?"
"אצטרך לקנות גם בגדים יותר אלגנטיים, אולי חליפה יפה או משהו.."
-
[FONT=Arial]*יש בדף הרשומים,בשביל לכסוף לך את הטרחה יש לך 500$,זה די הרבה.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אתה לא הגזמת אתה,חליפה אלגנטית,בעוד שצוות יוניקורן לובש את חליפת המרוצים הרגילה שלו,לא צריך לקנות חליפה,תשאיר את הכסף בשביל לקנות קלפים חדשים,לקח לי שנים עד שהסגתי את הקלפים שלי" טרי אומרת:"היה לך מזל זה הכול,היום יום שני נכון?" הישורי מהנהן וטרי ממשיכה:"מוכרים היום קלפי מים בחנות,טוב אני אחכה ליום חמישי,יום קלפי האור".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239573][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"לא פגשנו אותו שנתיים בערך אבל אני בטוח שהוא יזכור אותנו,לפי דעתי הוא במפקדה של צוות פייב דיס,זה נמצא איפשהו ליד עיר הדומינו החדשה במקום שנקרא כיכר המכונות" אתה רואה שלט עץ שאומר:"[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה-10 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]כיכר המכונות-20 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]עיר הדומינו החדשה-40 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]הלווין-10 ק''מ".[/FONT][/QUOTE]
"אז נלך לכיכר המכונות ? אני מקווה שיוסיי אכן יזכור אותכם ויתן לנו מקום להישאר XD"
~~~~~~~~~~
XD= הדמות שלי מחייכת במקום לעשות את הסיבוך עם סוגריים וכו... -_-
-
[FONT=Arial]ריילי אומר:"הוא יזכור אותנו,תאמין לי" אתם מתחילים ללכת לכיוון כיכר המכונות,כעבור שעה של הליכה בערך אתם מגיעים לכיכר קטנה,שלט עץ קטן מודיע לכם שאתם במקום הנכון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה איש בן 20 בערך,בלונדיני,גבוהה,בעל חליפה לבנה שותה קפה במקום שנקרא "קפה כחול העיניים",ריילי אומר:"זה ג'ק!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239603][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר:"הוא יזכור אותנו,תאמין לי" אתם מתחילים ללכת לכיוון כיכר המכונות,כעבור שעה של הליכה בערך אתם מגיעים לכיכר קטנה,שלט עץ קטן מודיע לכם שאתם במקום הנכון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה איש בן 20 בערך,בלונדיני,גבוהה,בעל חליפה לבנה שותה קפה במקום שנקרא "קפה כחול העיניים",ריילי אומר:"זה ג'ק!".[/FONT][/QUOTE]
"מי זה ג'ק ? אתם מכירים אותו ? הוא מכיר את יוסיי ?"
-
[QUOTE=Astral;1239456][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני לא יכול לא לשמור אותו,הוא והדרקון השני קשורים זה לזה,אם שניהם לא יהיו ביחד אני לא אצליח לשמור על הרשע בתוכי,כול עוד אני לא מזמן אותי הרשע לא משתחרר" אתה מסתכל על השמיים ורואה שוב את סימן האינסוף,אתה רואה פלאש זריז,אתה רואה את אחד האנשים בלבן אומר:"תודה,המידע שסיפקת לי עזר מאוד תודה" אתה רואה את ניקו משתחווה לאיש בלבן ואומר לו:"הכול בשבילך האדון פרימו".[/FONT][/QUOTE]
"ניקו?! את עם הרעים?!" אשאל את ניקו בזעם עצום.
-
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,אתה שומע צעדים,אתה רואה את האיש בלבן,אתה רואה שבצד שמאל של חגורתו יש ניצב חרב וחרב,האיש בלבן אומר:"די,די ניקו אין צורך לשחק יותר,עשית תפקיד חשוב,ארגון ליאסטר מודה לך" ניקו אומרת לאיש בלבן בלחץ:"אני לא יודעת מי אתה!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]נרווין אומר:"כן,אנחנו מכירים אותו וכן הוא מכיר את יוסיי,ריילי תספר לו" ריילי מרכין ראש ואומר:"לפני שנים היינו שישה,נרווין,טרק,בליץ',אני,יוסיי וג'ק,יום אחד ג'ק ויוסיי רבו,ג'ק נעלם,אחרי כמה ימים מצאתי אוטו,זה היה באותו יום שיוסיי סיים את "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" האופנוע שלו,ג'ק חטף אותי,שם אותי על סירה באמצע הים וקרא ליוסיי,בזמן שיוסיי השאיר את האופנוע שלו ואת החפיסה שלו ובא להציל אותי,ג'ק גנב את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" וברח לעיר הדומינו החדשה,מאז לא ראינו אותו".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,אתה שומע צעדים,אתה רואה את האיש בלבן,אתה רואה שבצד שמאל של חגורתו יש ניצב חרב וחרב,האיש בלבן אומר:"די,די ניקו אין צורך לשחק יותר,עשית תפקיד חשוב,ארגון ליאסטר מודה לך" ניקו אומרת לאיש בלבן בלחץ:"אני לא יודעת מי אתה!".[/QUOTE]
*הניצב הוא החלק בו מחזיקים.אתה כנראה התכוונת לנדן, המקום בו שומרים את החרב.
"שלא תעז להרוג את ניקו!" אומר ואזמן(לא בהולוגרמה) את בלאקווינג דרגון כדי לשרוף את האיש רוצה לפגוע בניקו.
-
[FONT=Arial]*כן לזה התכוונתי,טעות שלי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה להבה שחורה פוגעת באיש בלבן,ברגע שהאש נפסקת אתה רואה את האיש בלבן עומד על הרגליים בלי שום שריטה,הוא אומר לך:"בפעם הבאה נסה להשתמש במפלצת חזקה יותר ולא בדרקון צעצוע שלך".[/FONT]
[FONT=Arial]האיש בלבן נעלם באותה פתאומיות שבה הוא הופיע,ניקו אומרת לך:"אני נשבעת לך שאני לא ראיתי את האיש הזה בחיים שלי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239689][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*כן לזה התכוונתי,טעות שלי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה להבה שחורה פוגעת באיש בלבן,ברגע שהאש נפסקת אתה רואה את האיש בלבן עומד על הרגליים בלי שום שריטה,הוא אומר לך:"בפעם הבאה נסה להשתמש במפלצת חזקה יותר ולא בדרקון צעצוע שלך".[/FONT]
[FONT=Arial]האיש בלבן נעלם באותה פתאומיות שבה הוא הופיע,ניקו אומרת לך:"אני נשבעת לך שאני לא ראיתי את האיש הזה בחיים שלי".[/FONT][/QUOTE]
"אז למה השתחווית אליו וקראת לו 'האדון פרימו'?" אשאל את ניקו בעצבנות בזמן שאחזיר את בלאק ווינג דראגון.
-
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,היא אומרת לך:"מתי אני יכולתי להספיק?בחצי דקה שהסגרתי בחדר?מתי שהלכת ל-2 דקות לחפש את קאלין,או בדקה הזו שבאת עם קאלין?תענה לי מתי יכולתי!" אתה שומע שוב את הקול של האיש בלבן בראש שלך:"הילד הזה בטוח שהחברה שלו בצד שלנו,עבודת התחפשות טובה לאסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]*זכור אתה לא רואה את האיש בלבן והאחרים לא שומעים אותו.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239673]
[FONT=Arial]נרווין אומר:"כן,אנחנו מכירים אותו וכן הוא מכיר את יוסיי,ריילי תספר לו" ריילי מרכין ראש ואומר:"לפני שנים היינו שישה,נרווין,טרק,בליץ',אני,יוסיי וג'ק,יום אחד ג'ק ויוסיי רבו,ג'ק נעלם,אחרי כמה ימים מצאתי אוטו,זה היה באותו יום שיוסיי סיים את "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" האופנוע שלו,ג'ק חטף אותי,שם אותי על סירה באמצע הים וקרא ליוסיי,בזמן שיוסיי השאיר את האופנוע שלו ואת החפיסה שלו ובא להציל אותי,ג'ק גנב את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" וברח לעיר הדומינו החדשה,מאז לא ראינו אותו".[/FONT][/QUOTE]
"אז אני מבין שהוא לא ממש חבר אה... אתם חושבים שהוא יודע איפה יוסיי ? אולי העניינים ביניהם כבר קצת נרגעו..."
-
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"נרגעו,נרגעו תאמין לי הם נרגעו,כבר שלוש שנים הם חברים,הם הולכים להיות צוות עם עוד חבר וותיק שלהם בשם קרו להשתתף ב-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,כמובן הוא החזיר ליוסיי את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו,שמעתי שיש לו עוד 3 דרקונים דומים ל-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial]",הדרקונים הם "[/FONT][FONT=Arial]Majestic Star[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Shooting Star[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar[/FONT][FONT=Arial]",בעזרת הרביעייה הזו יוסיי לא יכול להפסיד".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239693][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,היא אומרת לך:"מתי אני יכולתי להספיק?בחצי דקה שהסגרתי בחדר?מתי שהלכת ל-2 דקות לחפש את קאלין,או בדקה הזו שבאת עם קאלין?תענה לי מתי יכולתי!" אתה שומע שוב את הקול של האיש בלבן בראש שלך:"הילד הזה בטוח שהחברה שלו בצד שלנו,עבודת התחפשות טובה לאסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]*זכור אתה לא רואה את האיש בלבן והאחרים לא שומעים אותו.[/FONT][/QUOTE]
"רגע אחד, זה היה מישהו בתחפושת!" אומר לניקו וקאלין. "תראה את עצמך דפוק!" אומר לקול.