שוקו חם ואלפחורס-כי החורף כבר כאן.
Printable View
שוקו חם ואלפחורס-כי החורף כבר כאן.
[quote=סאות' פארק;1255310]הייתה הבנה מחתחילה מה הכוונה שלך?
וניסיתי סה"כ להבין למה אתה לא מעדיף ליהיות טיפוס חברתי...
יש אנשים שהיו רוצחים בשביל שיהיה להם חברים,ואתה מעדיף פשוט שלא יהיה לך..
זה מאד מוזר,חברים שנמצאים בשבילך תמיד ובכל מצב לפי דעתי זה Must.
אבל תשמע תן לזה קצת מחשבה..
טוב אנשים מקווה שתקחו את זה קצת למחשבה בראש,אני חושב שאתם יכולים לחיות חיים מעולים בלי ליהיות בנ"וד 24/7.
אני הולך לדבר עם ידידות קצת בפייסבוק,זזתי :-)[/quote]
בכל פעם שאני נמצא בחברת אדמים (אל תגיד לי שאין מילה כזו, החיתים השתמשו בה; זה הופיע באיזה טקסט במיקודית לשון שלי שנה שעברה), אני מרגיש סבל נפשי עצום כתוצאה מהטמטום האנושי. אז אוקיי, אם אני נמצא בחברת בני אדם שמקרינים טמטום אנושי קטן יותר, אני אהיה מרוצה. אם הטמטום האנושי שמוקרן גדול מדי, אני אתחיל להתעוות. אני לא רוצה להתעוות כי זה מעיד על חוסר שלמות. לכן יש לי את קבוצה לא ריקה במידה אפס של חברים (כלומר, קבוצה לא ריקה, אבל אני יכול לכסות אותה באיזה כמות של קטנים שאני רוצה, וסכום הקטעים קטן כרצוני), וזהו. אין טעם בעוד אנשים, כי אז אני אתחיל להתעוות.
אגב, במתמטיקה מוגדרת התכונה "להיות חבר של-", הבעיה היא שקצת קשה להחיל את התכונה הזו על בני אדם (כי הם, כמובן, מאוד לא מושלמים!!)
הממ... כל השטויות המתמטיות שכתבתי עכשיו גורמות לי לחשוב האם באמת יש היגיון בכל מה שאמרתי. התכונה להיות חבר נכונה ב... UFD נראה לי.. אז אני צריך לחשוב האם יש UFD ב-R שיש בו איבר שקבוצת החברים שלו אינה במידה אפס. (ברור שיש כאלו שקבוצת החברים שלהם במידה אפס עבור UFD מסויים, ניקח את Z ואז לכל X, רק פלוס מינוס X הם חברים שלו וברור שקבוצה זו היא במידה אפס)
יגעתי.
[QUOTE=LordAbizi;1255312]בכל פעם שאני נמצא בחברת אדמים (אל תגיד לי שאין מילה כזו, החיתים השתמשו בה; זה הופיע באיזה טקסט במיקודית לשון שלי שנה שעברה), אני מרגיש סבל נפשי עצום כתוצאה מהטמטום האנושי. אז אוקיי, אם אני נמצא בחברת בני אדם שמקרינים טמטום אנושי קטן יותר, אני אהיה מרוצה. אם הטמטום האנושי שמוקרן גדול מדי, אני אתחיל להתעוות. אני לא רוצה להתעוות כי זה מעיד על חוסר שלמות. לכן יש לי את קבוצה לא ריקה במידה אפס של חברים (כלומר, קבוצה לא ריקה, אבל אני יכול לכסות אותה באיזה כמות של קטנים שאני רוצה, וסכום הקטעים קטן כרצוני), וזהו. אין טעם בעוד אנשים, כי אז אני אתחיל להתעוות.
אגב, במתמטיקה מוגדרת התכונה "להיות חבר של-", הבעיה היא שקצת קשה להחיל את התכונה הזו על בני אדם (כי הם, כמובן, מאוד לא מושלמים!!)
יגעתי.[/QUOTE]
סבל נפשי עצום? למה זה? זה ביישנות או שמעליבים אותך או סתם שריטה?
ותשמע תצטרך ללמוד להסתדר עם ילדים קצת פחות חכמים ממך או עם אינטילגנציה יותר נמוכה..
יכול ליהיות שהם גם רוצים ליהיות חברים שלך ומנסים לדבר איתך ואתה לא יודע ולפתוח איתך שיחה...
אגב,חשוב מאד שתידע שאם תשתמש במשלב לשוני גבוה גם בבית ספר כמו שאתה משתמש בפורום אנשים לא יבינו את השפה שלך ממש(או לפחות רובם) ואולי בגלל זה לא ירצו להסתובב איתך,תשתמש במשלב לשוני נמוך עד ממוצע.
ואם אתה לא מוכן לרדת לרמה כזאתי,אני לא יודע מה להגיד לך כי זה העברית של כיום..
[quote=סאות' פארק;1255314]סבל נפשי עצום? למה זה? זה ביישנות או שמעליבים אותך או סתם שריטה?
ותשמע תצטרך ללמוד להסתדר עם ילדים קצת פחות חכמים ממך או עם אינטילגנציה יותר נמוכה..
יכול ליהיות שהם גם רוצים ליהיות חברים שלך ומנסים לדבר איתך ואתה לא יודע ולפתוח איתך שיחה...
אגב,חשוב מאד שתידע שאם תשתמש במשלב לשוני גבוה גם בבית ספר כמו שאתה משתמש בפורום אנשים לא יבינו את השפה שלך ממש(או לפחות רובם) ואולי בגלל זה לא ירצו להסתובב איתך,תשתמש במשלב לשוני נמוך עד ממוצע.
ואם אתה לא מוכן לרדת לרמה כזאתי,אני לא יודע מה להגיד לך כי זה העברית של כיום..[/quote]
סבל נפשי עצום כי הטמטום צורם לי. כשאני שומע על מישהי שלא מביאה ספרים לבית הספר ובמקום זה מביאה מחליק שיער למקרה שירד גשם ויהרס לה הפוני, אני סובל. מצד שני, זה מזכיר לי כמה דברים שייתכן ושכחתי, למשל, למה אני בחרתי להשתמש במסמרים. (לא נכנס לדיון הזה כאן)
אני יכול להסתדר עם כל אחד, במידה שאני רואה למתאימה. למשל, אותה אחת שתוארה לעיל היא למשל מישהי שלומדת טניס באותה קבוצה בא אני נמצא, ולמרות הסבל שחשתי כשהיא התחילה להתחרפן מטיפות שנופלות, הצלחתי לדרבן אותה לנצח מהר יותר את היריבים (זה היה משחק זוגות, ומתקיים חוק המספרים הגדולים).
ובנוגע לתמיהה שלי מההודעה הקודמת, הגעתי למסקנה שבאמת עליי להפסיק, כי R כולו הוא UFD (אני די בטוח בזה), וכל R בלי 0 חברים זה לזה, ו-R בלי 0 הם בטח קבוצה במידה גדולה מ-0. (אין לי מושג עדיין מה זה מידה!!!)
עכשיו יגעתי ואידך זיל גמור. (אין לי מושג מה הביטוי הזה אומר, אבל ראיתי אותו בהוכחה באחד הספרים והבנתי שהמשמעות שלו היא בערך "וזהו".)
[QUOTE=LordAbizi;1255315]סבל נפשי עצום כי הטמטום צורם לי. כשאני שומע על מישהי שלא מביאה ספרים לבית הספר ובמקום זה מביאה מחליק שיער למקרה שירד גשם ויהרס לה הפוני, אני סובל.
[B][COLOR="Red"]אוקיי,בנות זה עם מצחיק,אתה לא אמור לסבול מזה ;)
חוץ מזה שזה גיל ההתבגרות אצל בנות והם דואגות שהם יראו פרפקט,והכל טוב אצלהם וכד'.
למה?
כנראה בגלל שהם רוצות חבר אז הם משקיעות כמה שיותר בעצמם(גיל ההתבגרות,תופעה מאד מוכרת אם לא שמעתה עלייה..) ושוכחות קצת מהלימודים.
חוץ מזה שזה לא אמור לעניין אותך,זה בעיה שלה אל תסבול מזה! [/COLOR][/B]
מצד שני, זה מזכיר לי כמה דברים שייתכן ושכחתי, למשל, למה אני בחרתי להשתמש במסמרים. (לא נכנס לדיון הזה כאן)
אני יכול להסתדר עם כל אחד, במידה שאני רואה למתאימה. למשל, אותה אחת שתוארה לעיל היא למשל מישהי שלומדת טניס באותה קבוצה בא אני נמצא, ולמרות הסבל שחשתי כשהיא התחילה להתחרפן מטיפות שנופלות, הצלחתי לדרבן אותה לנצח מהר יותר את היריבים (זה היה משחק זוגות, ומתקיים חוק המספרים הגדולים).
ובנוגע לתמיהה שלי מההודעה הקודמת, הגעתי למסקנה שבאמת עליי להפסיק, כי R כולו הוא UFD (אני די בטוח בזה), וכל R בלי 0 חברים זה לזה, ו-R בלי 0 הם בטח קבוצה במידה גדולה מ-0. (אין לי מושג עדיין מה זה מידה!!!)
עכשיו יגעתי ואידך זיל גמור. (אין לי מושג מה הביטוי הזה אומר, אבל ראיתי אותו בהוכחה באחד הספרים והבנתי שהמשמעות שלו היא בערך "וזהו".)[/QUOTE]
התשובה באדום! ;)
לילה טוב כולם. זזתי לישון.
ביי הלכתי לישון.
[quote=סאות' פארק;1255318]התשובה באדום! ;)[/quote]
אתה אשכרה מנסה להגיע להיגיון עם אביזי?
תשלים עם זה שהוא בן אדם לא הגיוני זה מה שאני עשיתי וככה זה יותר טוב :)
בוקר....
בוקר...
[QUOTE=scizor-x;1255328]בוקר...[/QUOTE]
בוקר טוב מר "אני אגיב בשרשור מחר" עכשיו מחר!
בוקר...
בוקר..
בוקר..
זה מילה מדבקת ><
נמתח לי שריר ברגל באופן משמעותי אז אני בבית היום. זה כואב אם אני מסובב את הרגל שלי מילימטר ימינה או שמאלה...
חולה..
כיך לשנינו...
צהריים. שתמיד יהיו לי כאלו הפתעות טובות שיאפשרו לי לחזור מבית הספר בשעות כאלו.
אני כל היום לא הייתי בבית ספר... נכון כיף לי?
[QUOTE=nairo908;1255354]אני כל היום לא הייתי בבית ספר... נכון כיף לי?[/QUOTE]
תלוי... אתה חולה?
[QUOTE=RabbiKingler;1255356]תלוי... אתה חולה?[/QUOTE]
לא. אני לא חולה. נמתח לי אתמול בג'ודו שריר ברגל, ואני בקושי יכול לדרוך עליה...
[QUOTE=nairo908;1255357]לא. אני לא חולה. נמתח לי אתמול בג'ודו שריר ברגל, ואני בקושי יכול לדרוך עליה...[/QUOTE]
אז זה שלושת רבעי הכיף. אחותי נשארה בבית בגלל שעשו לה ניתוח סופי אחרי שהיא שברה את הרגל לפני מלא זמן (כדי להוציא את המסמרים).
כמעט כל היום חרשתי על המשחק הזה:
[url]http://armorgames.com/play/12550/pursuit-of-hat[/url]
משחק גדול, אני מת עליו
[QUOTE=nairo908;1255366]כמעט כל היום חרשתי על המשחק הזה:
[url]http://armorgames.com/play/12550/pursuit-of-hat[/url]
משחק גדול, אני מת עליו[/QUOTE]
מה זה? איך משחקים בזה? מה המטרה? איזה סגנון משחק זה? למה אני שואל את כל השאלות האלה?
1) זה כיף
2) עם החיצים ומקש רווח
3) להגיע לכובע
4) כי אתה רוצה להצחיק...
חזרתי
קיבלתי 100 במבחן בספרות! ו48 בלשון אבל לא נורא Xd
דניס דואל?
[quote=סאות' פארק;1255318]התשובה באדום! ;)[/quote]
אבל זה כן גורם לי לכאב. הטמטום שמוקרן לעולם כתוצאה מפעולה שכזו מזעזעת את עצם היסודות שהעולם שלי נשען עליהם. זה פשוט האנטי-תזה המוחלטת לכל טיפה של היגיון שיש בעולם הזה. זה צורם. זה דוקר את העין ומקומם את הלב. זה נורא. זה למה זה כואב.
והיו, וגם יהיו, עוד אנשים שברוח השקפת עולמם אני חי. לדעתי השאיפה שלי היא פאול ארדש. GOOGLE IT.
וכשאמרתי אתמול "ואידך זיל גמור", כתבתי שטות מוחלטת, והיום נודע לי שהפירוש של זה הוא "ומכאן תראה את הפתרון" או משהו כזה. אז... באמת הייתי יגע מדי בשביל זה.
דניס תענה
טוב, אני רוצה לנסות דק באמת..
אבל תדע מראש שיש לי לוסטים
תשתמש בדק שיש בו סיכרונים טוב?
אבל אני רוצה לבדוק דק שאין בו..
[QUOTE=Tigraro;1255370]חזרתי
קיבלתי 100 במבחן בספרות! ו48 בלשון אבל לא נורא Xd[/QUOTE]
לא נורא חבר, יש צרות גדולות יותר, כמו שלי, נמחק לי הפייק הראשון שעשיתי אי פעם כי לא הספקתי לשמור והתחלת הסיפור החדש שאני כותב בגלל הפסקת חשמל שכיבתה רק את המחשב שלי!
שיהיה :(
טוב [=
קיבלתי 0 בבוחן בספרות (כי לא עשיתי אותו P=) וכ60 במבחן בכימיה (אחד הטובים בכיתה. רציני.)
[QUOTE=גרסררה;1255381]לא נורא חבר, יש צרות גדולות יותר, כמו שלי, נמחק לי הפייק הראשון שעשיתי אי פעם כי לא הספקתי לשמור והתחלת הסיפור החדש שאני כותב בגלל הפסקת חשמל שכיבתה רק את המחשב שלי![/QUOTE]
לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר, כמו:
לא לשחק במשחק המעולה pursuit of hat
להזמין פיצה ולגלות שהמשלוח מאחר בשעה בערך (כשהם עומרים חצי שעה עוברת שעה וחצי)
אין לך נייר אוריגמי בבית
אתה לא יודע להכין magic ball מאוריגמי.
זה צרות גדולות יותר.
גיל, איך משיגים זהב באיריפובליק?
[quote=Pizza;1255386]קיבלתי 0 בבוחן בספרות (כי לא עשיתי אותו P=) וכ60 במבחן בכימיה (אחד הטובים בכיתה. רציני.)[/quote]
אני קיבלתי פעם 0 במטלה ב"מבודא למדעי המחשב ושפת JAVA 20441" כי המנחה לא הצליח לפתוח את הקובץ עם הפתרון.
[QUOTE=nairo908;1255387]לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר, כמו:
לא לשחק במשחק המעולה pursuit of hat
להזמין פיצה ולגלות שהמשלוח מאחר בשעה בערך (כשהם עומרים חצי שעה עוברת שעה וחצי)
אין לך נייר אוריגמי בבית
אתה לא יודע להכין magic ball מאוריגמי.
זה צרות גדולות יותר.
גיל, איך משיגים זהב באיריפובליק?[/QUOTE]
אצלי זה הכול לא, אני אנסה לשחק עכשיו
[QUOTE=LordAbizi;1255374]אבל זה כן גורם לי לכאב. הטמטום שמוקרן לעולם כתוצאה מפעולה שכזו מזעזעת את עצם היסודות שהעולם שלי נשען עליהם. זה פשוט האנטי-תזה המוחלטת לכל טיפה של היגיון שיש בעולם הזה. זה צורם. זה דוקר את העין ומקומם את הלב. זה נורא. זה למה זה כואב.
והיו, וגם יהיו, עוד אנשים שברוח השקפת עולמם אני חי. לדעתי השאיפה שלי היא פאול ארדש. GOOGLE IT.
וכשאמרתי אתמול "ואידך זיל גמור", כתבתי שטות מוחלטת, והיום נודע לי שהפירוש של זה הוא "ומכאן תראה את הפתרון" או משהו כזה. אז... באמת הייתי יגע מדי בשביל זה.[/QUOTE]
ואידך זיל גמור = והשאר לך ולמד (בעצמך) מקור: ארמית.
מעשה שהיה בגוי שבא לפני שמאי, ואמר לו: "רוצה אני להתגייר, אבל על מנת שתלמדני את התורה כולה על רגל אחת".
דחה אותו שמאי באמת הבניין שבידו.
בא אותו גוי לפני הילל ואמר לו: (אותו דבר, חבל על האצבעות שלי).
אמר לו הילל: "דעליך שָׂאנֵי, לחבריך לָא תעביד (מה ששנוא עליך, לא תעשה לחברך. הגויים לא יודעים טוב עברית, אז מדברים איתם בארמית כי זה היה פעם כמו אנגלית). זאת כל התורה כולה. ואידך (והשאר), זיל גמור (לך ולמד. כלומר, השאר זה הסברים ודרכי הביטוי של הרעיון הנ"ל)."
מה קורה אביזי? הרבה זמן לא דיברנו.
[quote=RabbiKingler;1255390]ואידך זיל גמור = והשאר לך ולמד (בעצמך) מקור: ארמית.
מעשה שהיה בגוי שבא לפני שמאי, ואמר לו: "רוצה אני להתגייר, אבל על מנת שתלמדני את התורה כולה על רגל אחת".
דחה אותו שמאי באמת הבניין שבידו.
בא אותו גוי לפני הילל ואמר לו: (אותו דבר, חבל על האצבעות שלי).
אמר לו הילל: "דעליך שָׂאנֵי, לחבריך לָא תעביד (מה ששנוא עליך, לא תעשה לחברך. הגויים לא יודעים טוב עברית, אז מדברים איתם בארמית כי זה היה פעם כמו אנגלית). זאת כל התורה כולה. ואידך (והשאר), זיל גמור (לך ולמד. כלומר, השאר זה הסברים ודרכי הביטוי של הרעיון הנ"ל)."
מה קורה אביזי? הרבה זמן לא דיברנו.[/quote]
שום דבר לא קורה כי שום דבר לא יכול לקרות.
וכל החפירה שכתבת עכשיו היא [B]בערך [/B]אותו דבר כמו "ומכאן תראה את הפתרון", או יותר נכון, אם לא הייתי משוגע והייתי גם יכול לכתוב את מה שאני רוצה להביע, אז הייתי כותב משהו יותר קרוב. אבל המוח שלי קצת כבוי עכשיו.
וספרי מתמטיקה זו אחלה דרך ללמוד ארמית.