-
[QUOTE=Balenciaga;1318773][U]Meganium[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון החדש שלך, והפוקידע מתחיל לדבר. "ג'ונובי - פוקימון הגולם. שריונם של הג'ונובים קשיח מאוד, והם נוהגים להיתלות על עצים כשראשם למטה על מנת לשפר את טווח ראייתם. הם אמנם איטיים, אך מסוגלים להתמודד בקרבות פוקימונים." אומר הפוקידע.
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך אל הפוקדורים, ומודה להם.
"אני חושב שזה היה קרב מצויין," אמר פטר. "לנצח פוקימון אבן באמצעות פוקימון חרק זה לא עניין של מה בכך." הוא אומר לך בהרהור.
אתם ממשיכים ללכת עוד מספר שעות, ושעת ערב מאוחרת מגיעה.
][/QUOTE]
"אתה יודע איפה יש מרכז פוקימונים?" אשאל את פטר, "ועוד שאלה,עכשיו ג'ונובי יתפתח עם הזמן נכון? לא צריך לאמן אותו יותר מדי" אשאל את פטר תוך כדי שאנחנו מחפשים את מרכז הפוקימונים
-
[U]Meganium[/U]
פטר הקשיב לשאלותיך, ונראה מהורהר לרגע. "מרכז פוקימונים יש רק בכפר רוג'ין. אנחנו לא רחוקים ממנו מאוד, נותר לנו לא יותר מכמה שעות הליכה בלבד. מחר בצהריים לדעתי כבר ניהיה שם." הוא השיב לך. "ולגבי ג'ונובי, אני חושב שכן כדאי לך לאמן אותו ולהילחם איתו בקרבות. אמנם זה עשוי להיות קשה, אך בהחלט אפשרי. פוקימון שלא נלחם לא מתפתח." הוא מסביר לך. "בינתיים נראה לי שכדאי שנקים מחנה ונלך לישון. כבר מאוחר עכשיו, והשינה תחזק את הפוקימונים שלך ותאפשר להם לנוח. מחר בבוקר הם יקומו כמו חדשים."
-
[QUOTE=Balenciaga;1318784][U]Meganium[/U]
פטר הקשיב לשאלותיך, ונראה מהורהר לרגע. "מרכז פוקימונים יש רק בכפר רוג'ין. אנחנו לא רחוקים ממנו מאוד, נותר לנו לא יותר מכמה שעות הליכה בלבד. מחר בצהריים לדעתי כבר ניהיה שם." הוא השיב לך. "ולגבי ג'ונובי, אני חושב שכן כדאי לך לאמן אותו ולהילחם איתו בקרבות. אמנם זה עשוי להיות קשה, אך בהחלט אפשרי. פוקימון שלא נלחם לא מתפתח." הוא מסביר לך. "בינתיים נראה לי שכדאי שנקים מחנה ונלך לישון. כבר מאוחר עכשיו, והשינה תחזק את הפוקימונים שלך ותאפשר להם לנוח. מחר בבוקר הם יקומו כמו חדשים."[/QUOTE]
יש לי מחנה? XD
"אוקיי" אומר לו ואתחיל להקים מחנה.
כשאסיים להקים את המחנה אברך את פטר בלילה טוב ואשכב לישון
-
[quote=Balenciaga;1318773]
[U]NivX10[/U]
חחח אתה אחד ההזויים
------
השיירה מביטה בך בתמיהה, ונראית נזעמת.
"אני לא חושב שזה עובד כל כך..." אומר לך גילברט בחשש, וזיעה קרה מופיעה על מצחו.
עוד ועוד אנשים מתקבצים סביבכם, ויוצרים סביבכם מעגל. מבין כל האנשים, יוצא מולכם אדם נמוך קומה, וזקן במיוחד. הוא היה מכוסה בבדים רבים ומלוכלים, ורק עיניו בקעו מתוכם. "מי אתם?" הוא שואל אותכם במבטא כבד. "אנחנו לא אוהבים זרים." הוא אומר, ושולף פוקדור מכיסו. הוא זורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצא פוקימון שאותו לא ראית מעולם. הפוקימון ריחף מולך, ורדרד ומהפנט.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/cztmod5dmbmg.png[/IMG][/quote]
תגיד... למה כל העולם שונא אותי במשחק שלך, אני ילד נחמד! מה הבעיה שלהם פאקינג להכיר אותי. נעל דודה שלהם.
---------------
אפתח את הפוקדע ואבדוק על שני הפוקימונים, הצב והג'יני...
לאחר מכן אומר שוב לזקן, אנסה לדבר לאט כדי שיבין אותי "אנחנו - רק - עברנו - כאן - והבטנו - בכם" אם אראה בעיניו שהוא מתחיל להבין את השפה אוסיף.
"רק - רצינו - לדעת -מי - אתם - ולאן - אתם - הולכים?"
-
[U]Meganium[/U]
בוודאי שכן! כאילו, אוהל ושק שינה, אם תרצה.
------
אתה ופטר מקימים טת המחנה הקטן שלכם תחת עץ גדול, בסמוך לאחד השדות. אתה אומר לפטר לילה, טוב, ונשכב לישון. פטר נרדם על ידך תוך שניות, וכך גם אתה.
אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש זורחת בשמים ומכוסה בענני כבשה לחילופין. עוד יום יפה, חשבת לעצמך. פטר כבר היה ער, טהספיק לארגן מדורה קטנה עליה בישל ארוחת בוקר צנועה.
"התעוררתי לפני שעה בערך. לא רציתי להעיר אותך, אנחנו לא ממהרים לשום מקום." הוא אמר לך. "עוד כמה שעות הליכה נגיע לכפר רוג'ין, ושם נוכל להעביר יום או יומיים ולצבור כוחות כמו שצריך." הוא אומר לך.
[U]NivX10[/U]
כי אזזז זה לא יהיה כיף (:
------
אתה שולף את הפוקידע מכיסף, והאנשים שסביבך נרתעים לאחור. אתה מכוון את אהפוקידע תחילה לפוקימון הצב הגדול, והפוקידע מתחיל לדבר.
"קורטויס - פוקימון צב האש המשוריין. שריונו של קורטטויס שוקל פי שמונה ממשקל גופו ללא השריון, והוא מהווה הגנה מצויינת מפני כמעט כל מתקפה. קורטויסים הם התפתחות שלישית, ובדרך כלל לא ניתן למצוא אותם בטבע, אלא רק את צורותיו הקטנות יותר. פוקימון זה נמצא באיזורים צחיחים, והוא מסוג אש טהור."
אתה מכוון את הפוקידע לפוקימון הורדרד המרחף מול פניך, ושום הפוקידע מדבר. "וויג'ין - פוקימון הג'יני. וויג'ין נוהג להסתתר בתוך כדים ואיזורים חשוכים, ולכן הוא נחשב נדיר וקשה למציאה. וויג'ין הוא פוקימון מסוג רוח ועל-חושי." מסיים הפוקידע, וכבה.
האיש הקטן שמולך לא נראה מרוצה מהשימוש שלך בפוקידע. תהית אם הוא אי פעם ראה פוקידע במו עיניו. הוא הביט בך בזעם, ומילמל מספר דברים בשפתו הלא מובנת. למשמע המילמולים של האיש, וויג'ין פוקימון הרוח החל להתקדם לכיוונך כשעינין זוהרות באור ורדרד.
לפתע, התחלת להרגיש עייפות כבדה, ונפלת על ברכיך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1319144][U]Meganium[/U]
בוודאי שכן! כאילו, אוהל ושק שינה, אם תרצה.
------
אתה ופטר מקימים טת המחנה הקטן שלכם תחת עץ גדול, בסמוך לאחד השדות. אתה אומר לפטר לילה, טוב, ונשכב לישון. פטר נרדם על ידך תוך שניות, וכך גם אתה.
אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש זורחת בשמים ומכוסה בענני כבשה לחילופין. עוד יום יפה, חשבת לעצמך. פטר כבר היה ער, טהספיק לארגן מדורה קטנה עליה בישל ארוחת בוקר צנועה.
"התעוררתי לפני שעה בערך. לא רציתי להעיר אותך, אנחנו לא ממהרים לשום מקום." הוא אמר לך. "עוד כמה שעות הליכה נגיע לכפר רוג'ין, ושם נוכל להעביר יום או יומיים ולצבור כוחות כמו שצריך." הוא אומר לך.[/QUOTE]
"אוקיי נאודיל וג'ונובי צאו!" אקרא ואשחרר את שניהם, "תספגו את אור השמש הזורחת ותהנו מבוקר יפה!" אומר להם בחיוך ואראה מה עם ארוחת הבוקר,כשתהיה מוכנה אגיש לג'ונובי ונאודיל לאכול ואחר כך גם אני אתחיל לאכול,אסתכל על פטר ואשאל אותו "תוציא את הפוקימון שלך שיאכל גם" אציע לו, "תגיד הכאב מהמכה של באשיפ עוד משפיע עליך?" אשאל אותו
-
[U]Meganium[/U]
"לא," עונה לך פטר, ומשחרר את פוקימון הלחימה שלו הארוק מהפוקדור. "המכה עברה מזמן." הוא אומר.
הפוקימונים אוכלים זה עם זה, ונראים נהנים מהבוקר השימשי והנעים.
אבל לפתע, קול חד של צרחה העיר את תצומת ליבך. הצרחה הידהדה, ונשמעה כמו קול צרחה של אישה. אתה ופטר קפאתם במקום למספר שניוץ, ועוד צרחה קטנה נשמעה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1319153][U]Meganium[/U]
"לא," עונה לך פטר, ומשחרר את פוקימון הלחימה שלו הארוק מהפוקדור. "המכה עברה מזמן." הוא אומר.
הפוקימונים אוכלים זה עם זה, ונראים נהנים מהבוקר השימשי והנעים.
אבל לפתע, קול חד של צרחה העיר את תצומת ליבך. הצרחה הידהדה, ונשמעה כמו קול צרחה של אישה. אתה ופטר קפאתם במקום למספר שניוץ, ועוד צרחה קטנה נשמעה.[/QUOTE]
"פטר תישאר פה,אני לא רוצה שתיפגע שוב" אומר לו ואסתכל על הפוקימומים שלי "בואו נבדוק מה מתרחש שם,תהיו דרוכים,הארוק תבוא גם" אומר להארוק ולפוקימונים ואתקדם בזהירות לכיוון שנשמעה הצרחה
-
[quote=Balenciaga;1319144]
[U]NivX10[/U]
כי אזזז זה לא יהיה כיף (:
------
אתה שולף את הפוקידע מכיסך, והאנשים שסביבך נרתעים לאחור. אתה מכוון את אהפוקידע תחילה לפוקימון הצב הגדול, והפוקידע מתחיל לדבר.
"קורטויס - פוקימון צב האש המשוריין. שריונו של קורטטויס שוקל פי שמונה ממשקל גופו ללא השריון, והוא מהווה הגנה מצויינת מפני כמעט כל מתקפה. קורטויסים הם התפתחות שלישית, ובדרך כלל לא ניתן למצוא אותם בטבע, אלא רק את צורותיו הקטנות יותר. פוקימון זה נמצא באיזורים צחיחים, והוא מסוג אש טהור."
אתה מכוון את הפוקידע לפוקימון הורדרד המרחף מול פניך, ושום הפוקידע מדבר. "וויג'ין - פוקימון הג'יני. וויג'ין נוהג להסתתר בתוך כדים ואיזורים חשוכים, ולכן הוא נחשב נדיר וקשה למציאה. וויג'ין הוא פוקימון מסוג רוח ועל-חושי." מסיים הפוקידע, וכבה.
האיש הקטן שמולך לא נראה מרוצה מהשימוש שלך בפוקידע. תהית אם הוא אי פעם ראה פוקידע במו עיניו. הוא הביט בך בזעם, ומילמל מספר דברים בשפתו הלא מובנת. למשמע המילמולים של האיש, וויג'ין פוקימון הרוח החל להתקדם לכיוונך כשעינין זוהרות באור ורדרד.
לפתע, התחלת להרגיש עייפות כבדה, ונפלת על ברכיך.[/quote]
אויי שיט הולכים לאנוס אותי...
-----
אנסה לקרוא קריאה נואשת ותשושה אל פלוטובר למרות כל העייפות ואומר "פלוטובר קרן בועות מהר!"
במידה וזה יצליח ואתחיל קצת להתעורר אצעק "ערפל קדימה!"
ולאחר מכן נברח יחד אל מאחורי הגבעה... ניקח את בגדינו ונברח במהמקום בבכל המהירות!
-
[U]Meganium[/U]
"לא, אני אבוא איתך. אני לא מסכים להשאיר אותך לבד." אומר לך פטר בתקיפות. אתה רואה בעיניו שאין מה להתווכח עם הקביעה שלו, ואתה מהנהן לו לאישור.
אתם מתקדמים במהירות לכיוון הקול של הצרחה, עוברים בין סווך הדשא הגבוהה, מפלסים את דרככם בין השיחים. הפוקימונים שלכם הלכו מאחוריכם, מוכנים להגן עליכם מפני כל רע.
לאחר חצי דקשה של התקדמות, אתם מפלסים מפניכם שיח גדול שחסם את הדרך, ולפתע רואים מולכם שני אגמים גדולים, צמודים זה לזה, היוצרים בינההם שביל דרכו ניתן לעבור.
אתם רואים נערה בת שש עשרה לכל היותר, שיערה החום אסוף לשני צמות ארוכות, ושמלתה הכחולה מתבדרת ברוח. היא החזיקה חכה בידה, וניסתה לדוג פוקימון מתוך המים. היא משכה את החכה במאמץ, צווחת צווחות קטנות תוך כדי ניסיון.
"אני לא מאמין שבשביל זה מיהרנו לכאן." אומר לך פטר בתיסכול.
[U]NivX10[/U]
אתה פוקד על פלוטובר לתקוף בקרן בועות, אבל פוקימון המים שלך מתחיל גם הוא לחוש בעייפות, והוא קורס על שני רגליו - ונרדם. אתה המום ומפוחד מהמתרחש סביבך, אבל אתה רואה שאין שום מוצא, ושום דבר שאפשר לעשות. העיניים שלך נעצמות עוד ועוד, והחושך משטלת עליך. אתה מספיק לראות את עיניו של האיש הקטן, ואז אתה צולל לתוך שינה נטולת חלומות...
אתה מתעורר בפתאומיות, וראשך הולם מכאב. אתה מביט סביבך, עיניך עוד רואות במטושטש מעט, ומבחין בגילבט השוכב לידך על הרצפה. אוטומטית אתה ממשש את החגורה שלך, ומבחין בהקלה אדירה כי הפוקדורים של הפוקימונים שלך עדיין איתך.
הייתם בחדר אטום לחלוטין, כשקירות מתקלפים סוגרים עליכם, ורק מנורה קטנטנה האירה את החדר. החדר היה מחניק ומלוכלך, ולא היה בו שום רהיט - מלבד דלת גדולה מבטון.
-
[QUOTE=Balenciaga;1319633][U]Meganium[/U]
"לא, אני אבוא איתך. אני לא מסכים להשאיר אותך לבד." אומר לך פטר בתקיפות. אתה רואה בעיניו שאין מה להתווכח עם הקביעה שלו, ואתה מהנהן לו לאישור.
אתם מתקדמים במהירות לכיוון הקול של הצרחה, עוברים בין סווך הדשא הגבוהה, מפלסים את דרככם בין השיחים. הפוקימונים שלכם הלכו מאחוריכם, מוכנים להגן עליכם מפני כל רע.
לאחר חצי דקשה של התקדמות, אתם מפלסים מפניכם שיח גדול שחסם את הדרך, ולפתע רואים מולכם שני אגמים גדולים, צמודים זה לזה, היוצרים בינההם שביל דרכו ניתן לעבור.
אתם רואים נערה בת שש עשרה לכל היותר, שיערה החום אסוף לשני צמות ארוכות, ושמלתה הכחולה מתבדרת ברוח. היא החזיקה חכה בידה, וניסתה לדוג פוקימון מתוך המים. היא משכה את החכה במאמץ, צווחת צווחות קטנות תוך כדי ניסיון.
"אני לא מאמין שבשביל זה מיהרנו לכאן." אומר לך פטר בתיסכול.[/QUOTE]
"נו באמת..." אומר במעט עצבנות על כל ההליכה, " בוא נחזור" אומר לפטר,אנסה למצוא פוקימונים בדרך כדי להתאמן,אם לא אמצא נחזור למחנה,נארוז הכל ונמשיך בדרך לכפר רוג'ין
-
[quote=Balenciaga;1319633]
[U]NivX10[/U]
אתה פוקד על פלוטובר לתקוף בקרן בועות, אבל פוקימון המים שלך מתחיל גם הוא לחוש בעייפות, והוא קורס על שני רגליו - ונרדם. אתה המום ומפוחד מהמתרחש סביבך, אבל אתה רואה שאין שום מוצא, ושום דבר שאפשר לעשות. העיניים שלך נעצמות עוד ועוד, והחושך משטלת עליך. אתה מספיק לראות את עיניו של האיש הקטן, ואז אתה צולל לתוך שינה נטולת חלומות...
אתה מתעורר בפתאומיות, וראשך הולם מכאב. אתה מביט סביבך, עיניך עוד רואות במטושטש מעט, ומבחין בגילבט השוכב לידך על הרצפה. אוטומטית אתה ממשש את החגורה שלך, ומבחין בהקלה אדירה כי הפוקדורים של הפוקימונים שלך עדיין איתך.
הייתם בחדר אטום לחלוטין, כשקירות מתקלפים סוגרים עליכם, ורק מנורה קטנטנה האירה את החדר. החדר היה מחניק ומלוכלך, ולא היה בו שום רהיט - מלבד דלת גדולה מבטון.[/quote]
אמא שלהם זו**ההההההההההה!!!!!!!! גלעד שליט 2...
------------
"איפה אני לעזזל.." אמלמל כעוס ומבוהל מאוד, אתחיל לקלל אותם בשקט. אעיר את גילברט ומיד אשים יד על פיו שלא יבהל ויצעק.
אביט בקירות החדר ואנסה לחפש, חלון קטן, פתח אוויר, סדק או חריץ שאפשר להביט דרכו החוצה ולהבין קצת היכן אנחנו!
-
[U]Meganium[/U]
אתה בדיוק עומד להסתובב בזעם, כשלפתע הנערה קוראת לכיוונך.
"היי!" היא קוראת לך. "אתה לא מתכוון לעזור לנערה במצוקה?" היא שואלת אותך בציניות מובהקת. "איזה מן גבר אתה!"
[U]NivX10[/U]
אתה מביט סביבך, מחפש הואשות יחד עם גילברט רמז כלשהו למקום הימצאכם, ואיזשהו חלון או פתח מילוט. לאחר דקות אחדות של חיפוש, הבנת שאין יותר מדי מה לבדוק.
"המקום אטום לחלוטין," אמר גילברט בייאוש. "כל מה שיש כאן זה רק את דלת הבטון הזאת. אבל היא לא נראית כל כך קלה להזזה." הוא הודה, תוך שהוא מנסה לדחוף אותה מספר שניות.
לפתע, הצלחת לשמוע קולות מילמול מהצד השני של הדלת - מישהו היה שם. לא ידעת מי זה, אך הנחת שמדובר בשובאים שלך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320172][U]Meganium[/U]
אתה בדיוק עומד להסתובב בזעם, כשלפתע הנערה קוראת לכיוונך.
"היי!" היא קוראת לך. "אתה לא מתכוון לעזור לנערה במצוקה?" היא שואלת אותך בציניות מובהקת. "איזה מן גבר אתה!" [/QUOTE]
"עם הצעקות האלה חשבתי ששודדים אותך והגעמו מרחוק אז בפעם הבאה תנסי לצעוק פחות חזק" אומר לה בציניות ואקרוץ לה,אגש לחכה ואחזיק אותה "גונובי תשתמש בפתיל עבה ותקשור את החכה לקרקע,ככה היא לא תיפול"אומר לו ואתחיל למשוך את החכה
-
[quote=Balenciaga;1320172]
[U]NivX10[/U]
אתה מביט סביבך, מחפש הואשות יחד עם גילברט רמז כלשהו למקום הימצאכם, ואיזשהו חלון או פתח מילוט. לאחר דקות אחדות של חיפוש, הבנת שאין יותר מדי מה לבדוק.
"המקום אטום לחלוטין," אמר גילברט בייאוש. "כל מה שיש כאן זה רק את דלת הבטון הזאת. אבל היא לא נראית כל כך קלה להזזה." הוא הודה, תוך שהוא מנסה לדחוף אותה מספר שניות.
לפתע, הצלחת לשמוע קולות מילמול מהצד השני של הדלת - מישהו היה שם. לא ידעת מי זה, אך הנחת שמדובר בשובאים שלך.[/quote]
'שיט נראה לי שהם רוצים להיכנס...' אחשוב לעצמי ואז אלחש "זה הדרך שלנו לברוח! עמוד משמאל לדלת!"
ואז אדלג ואעמוד מימין, אוצי את פלוטובר ואלחש לאוזנו "שמע חבר, השתמש בערפל, אבל לא יותר מידי, שיקשה על הראייה אך לא יטשטש אותו לגמריי..."
ברגע שאחד מהם יכנס נתנפל עליו ובעזרת חבטה בראש של פלוטובר נעלף את השומר.
נחפש עליו דברים כמו מפתחות או נשק..
-
[U]Meganium[/U]
ג'נובי, אתה, והנערה מושכים את החכה בעוצמה, במטרה להוציא את מה שמושך אותה מהמים. אתם מושכים במשך מספר שניות ארוכות, ולא לאט הדבר מתחיל לצאת מהמים. פוקימון דג סגלגל ושמנמן התחיל לצאת מהמים, ראשו מבצבץ ושפתיו הרחבות אוחזור בחוט החכה.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/nymzuxmmjmyj.png[/IMG]
"לא פלא שהיה כל כך קשה להוציא אותו מהמים, היוזלאק הזה ענקי!" קרא פטר.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר יוצא מחוץ לפוקדור שלו, פותח את פיו, ומפזר ערפל בכל החדר האטום. הערפל מתפזר עוד ועוד, עד שלא ניתן לראות כמעט שום דבר מבעד אליו.
"מצויין, מי שייכנס לא יבין מ קורה כאן. זה יפתיע אותו." אומר לך גילברט.
פלוטובר נראה דרוך ומוכן לקיפה. הוא עומד בצמוד אליך, ידיו מוכנות להכות במהירות כל אדם שייכנס.
אתה שומע את רעשי המפתחות פותחות לאט לאט את הדלת, ואז היא נפתחת. הצלחת לזהות שני אנשים עומדים בפיתחה, ומתבוננים בערפל בתדהמה. הם צועקים מילמולים לא ברורים בשפתם, ואז פלוטובר מתפל על אחד צהם, ותוקף אותו בראשו. האיש סופג חברה חזקה מפלוטובר, ומתעלף מיד. האיש השני, כשגלביה לגופו, מצליח להתחמק מהמכה של פפלוטובר, ומיד שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדוא נפתח, ופוקימון חום ומאורך יוצא ממנו.
ההאיש צווח כמה פקודות בשפתו, והפוקימון מתחיל לרוץ לכיוון פלוטובר במטרה מובהקת לתקוף.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tbzummrnw2l2.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1320279][U]Meganium[/U]
ג'נובי, אתה, והנערה מושכים את החכה בעוצמה, במטרה להוציא את מה שמושך אותה מהמים. אתם מושכים במשך מספר שניות ארוכות, ולא לאט הדבר מתחיל לצאת מהמים. פוקימון דג סגלגל ושמנמן התחיל לצאת מהמים, ראשו מבצבץ ושפתיו הרחבות אוחזור בחוט החכה.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/nymzuxmmjmyj.png[/IMG]
"לא פלא שהיה כל כך קשה להוציא אותו מהמים, היוזלאק הזה ענקי!" קרא פטר.
,nw2l2.png[/IMG][/QUOTE]
"מה זה הפוקימון הזה?" אומר ואבדוק אותו בפוקידע
-
[U]Meganium[/U]
אתה מוציא את הפוקידע מכיסך, ומכוון אותו כלפי פוקימון הדג הסגול. הפוקידע מיד מתחיל לדבר -
"יוזלאק - פוקימון דג האגם. את יוזלאק ניתן למצוא אך ורק במים מתוקים כמו אגמים ונחלים. יוזלאק לא מסוגל להשתמש באף מתקפה מלבד מתקפת דחיפה, אך כשהוא מתפתח דבר זה משתנה באופן קיצוני. בתרבויות רבות יוזלאק נחשב לפוקימון המביא מזל למאמנו, ולכן מאמנים רבים נוהגים לשאת אותו איתם, גם אם לא בשביל להלחם." אומר הפוקידע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320282][U]Meganium[/U]
אתה מוציא את הפוקידע מכיסך, ומכוון אותו כלפי פוקימון הדג הסגול. הפוקידע מיד מתחיל לדבר -
"יוזלאק - פוקימון דג האגם. את יוזלאק ניתן למצוא אך ורק במים מתוקים כמו אגמים ונחלים. יוזלאק לא מסוגל להשתמש באף מתקפה מלבד מתקפת דחיפה, אך כשהוא מתפתח דבר זה משתנה באופן קיצוני. בתרבויות רבות יוזלאק נחשב לפוקימון המביא מזל למאמנו, ולכן מאמנים רבים נוהגים לשאת אותו איתם, גם אם לא בשביל להלחם." אומר הפוקידע.[/QUOTE]
האח המזויף של מג'יקראפ....
"איך אפשר לאמן פוקימון כזה?" אשאל את פטר ואסתכל על הילדה, "את מתכוומת לתפוס אותו?" אשאל אותה ואפנה לפטר, "איפה אפשר להשיג חכה?"
-
[U]Meganium[/U]
"בהחלט אפשר לאמן פוקימון כזה." אומר לך פטר. "זה קשה יותר, אבל אפשרי. אי אפשר להילחם איתו מחוץ למים כמובן, כך שעליך למצוא אגם או בריכה בה אפשר להתאמן איתו. זה מעט קשה, אבל בדרך כלל כדאי. ביוחד עם פוקימון כמו יוזלאק, ששמעתי שהמפותח שלו הוא אכזרי ביותר... בנוסף, אתה כן תוכל להשתמש בו בקרבות רשמיים כמו בקרבות מכון ותחרויות מיוחדות, שכן כל מכון מחוייב לאפשר לפוקימוני מים שלא יכולים ללכת על האדמה להשתתף. תמיד יש שם בריכה." הוא אומר בידענות.
אתה פונה גם אל הנערה, והיא עונה לך. "אני לא מתכוונת לתפוס אותו. דייג אצלי זה רק תחביב, אני לא מאמנת פוקימונים. אני מתכוונת לשחרר אותו. אם אתה רוצה, אתה יכול להילחם בו בעצמך." היא אומרת. "ובאשר לחכה, אפשר לקנות אחת בכל מיני מקומות."
-
[QUOTE=Balenciaga;1320285][U]Meganium[/U]
"בהחלט אפשר לאמן פוקימון כזה." אומר לך פטר. "זה קשה יותר, אבל אפשרי. אי אפשר להילחם איתו מחוץ למים כמובן, כך שעליך למצוא אגם או בריכה בה אפשר להתאמן איתו. זה מעט קשה, אבל בדרך כלל כדאי. ביוחד עם פוקימון כמו יוזלאק, ששמעתי שהמפותח שלו הוא אכזרי ביותר... בנוסף, אתה כן תוכל להשתמש בו בקרבות רשמיים כמו בקרבות מכון ותחרויות מיוחדות, שכן כל מכון מחוייב לאפשר לפוקימוני מים שלא יכולים ללכת על האדמה להשתתף. תמיד יש שם בריכה." הוא אומר בידענות.
אתה פונה גם אל הנערה, והיא עונה לך. "אני לא מתכוונת לתפוס אותו. דייג אצלי זה רק תחביב, אני לא מאמנת פוקימונים. אני מתכוונת לשחרר אותו. אם אתה רוצה, אתה יכול להילחם בו בעצמך." היא אומרת. "ובאשר לחכה, אפשר לקנות אחת בכל מיני מקומות."[/QUOTE]
"אולי יש פוקימוני מים אחרים?" אשאל את פטר ואסתכל על הנערה "את מגדלת פוקימונים אם כך? אני אנסה להילחם איתו א
ואני אחליט אם לתפוס אותו" אומר לה ואסתכל על ג'ונובי, "מוכן להילחם?" אשאל אותו בחיוך
-
[U]Meganium[/U]
"זה קשה למצוא פוקימון מים באמצעות דיג. זה יכול לקחת שעות של המתנה." הוא מסביר לך.
ג'ונובי מהנהן באישור, ונראה מוכן לקרב. הוא מבין בפוקימון המים שמולו, שעדיין אוחז בחכה, וממתין לפקודה שלך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320290][U]Meganium[/U]
"זה קשה למצוא פוקימון מים באמצעות דיג. זה יכול לקחת שעות של המתנה." הוא מסביר לך.
ג'ונובי מהנהן באישור, ונראה מוכן לקרב. הוא מבין בפוקימון המים שמולו, שעדיין אוחז בחכה, וממתין לפקודה שלך.[/QUOTE]
אני אבקש מפטר ומהנערה שיעזרו לי להוריד את יוזלאק על הקרקע, "ג'ונובי תשתמש בפתיל כדי לטוות את יוזלאק כדי שלא ינסה לברוח למים,אחר כך דחיפה!" אומר לו
-
[U]Meganium[/U]
פטר והנערה מנסים לגרור את יוזלאק אל היבשה באמצעות החכה, אך פוקימון המים מתנגד, וגורר אותם איתו.
ג'ונובי פוקימון הגולם מציית מיד חפקודה שלך, ויורה מכיוונו פתיל דקיק ומהיק שפוגע בפוקימון הדג. הפתיל עוזר למשוך את יוזלאק, והוא לא מצליח לברוח לכיוון המים. ג'ונובי קופץ לכיוון יריבו, ודוחף אותו דחיפה חזקה תוך שהקור עדיין דבוק אליו. פוקימון הדג נהדף, אך מתייצב במהירות בתוך המים הרדודים.
ג'ונובי נוחת על הקרקע היבשה. הוא מביט בפוקימון הדג שנראה נזעם מהמכה. יוזלאק מתקדם עוד לכיוון היבשה, וקוץ מהמים במהירות גבוהה, תוך שהוא מנסה לפגוע בג'ונובי בדחיפה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320293][U]Meganium[/U]
פטר והנערה מנסים לגרור את יוזלאק אל היבשה באמצעות החכה, אך פוקימון המים מתנגד, וגורר אותם איתו.
ג'ונובי פוקימון הגולם מציית מיד חפקודה שלך, ויורה מכיוונו פתיל דקיק ומהיק שפוגע בפוקימון הדג. הפתיל עוזר למשוך את יוזלאק, והוא לא מצליח לברוח לכיוון המים. ג'ונובי קופץ לכיוון יריבו, ודוחף אותו דחיפה חזקה תוך שהקור עדיין דבוק אליו. פוקימון הדג נהדף, אך מתייצב במהירות בתוך המים הרדודים.
ג'ונובי נוחת על הקרקע היבשה. הוא מביט בפוקימון הדג שנראה נזעם מהמכה. יוזלאק מתקדם עוד לכיוון היבשה, וקוץ מהמים במהירות גבוהה, תוך שהוא מנסה לפגוע בג'ונובי בדחיפה.[/QUOTE]
"יש לי רעיון.." אמלמל בחיוך, "ג'ונובי תקפוץ אחורה! לאחר מכך מיד תדחוף את יוזלאק! אחר כך תירה פתיל ותקשור את יוזלאק יותר! תניף את החוט שאליו יוזלאק קשור ותטיח אותו בעץ הקרב אליך!" אומר לג'ונובי ואחכה לראות מה יקרה
-
[U]Meganium[/U]
פוקימון הגולם שלך קולט את ההוראות במהירות. הוא קופץ לאחור, ויוזלאק מפספס את מתקפת הדחיפה ונוחת על האדמה. ג'ונובי דוחף אותו, ויוזלאק נהדף לאחור כשהוא מתגלגל לסף הבריכה. ג'ונובי יורה קורה מכיוונו, והקור נדבר אל יוזלאק ותופס אותו בעוצמה. פוקימון הגולם שלך מניף את הקור בעוצמה, ויוזלאק מועף באוויר ומוטח בעוצמה אדירה בעץ הקרוב אליו.
יוזלאק שכב על הרצפה כשהוא מפרפר בעייפות. לא היה ספק שהוא אינו מסוגל להמשיך להילחם.
"זה היה מהלך מצויין," אומרת הנערה. "אתה מאמן פוקימונים טוב."
-
[QUOTE=Balenciaga;1320295][U]Meganium[/U]
פוקימון הגולם שלך קולט את ההוראות במהירות. הוא קופץ לאחור, ויוזלאק מפספס את מתקפת הדחיפה ונוחת על האדמה. ג'ונובי דוחף אותו, ויוזלאק נהדף לאחור כשהוא מתגלגל לסף הבריכה. ג'ונובי יורה קורה מכיוונו, והקור נדבר אל יוזלאק ותופס אותו בעוצמה. פוקימון הגולם שלך מניף את הקור בעוצמה, ויוזלאק מועף באוויר ומוטח בעוצמה אדירה בעץ הקרוב אליו.
יוזלאק שכב על הרצפה כשהוא מפרפר בעייפות. לא היה ספק שהוא אינו מסוגל להמשיך להילחם.
"זה היה מהלך מצויין," אומרת הנערה. "אתה מאמן פוקימונים טוב."[/QUOTE]
"תודה רבה" אומר לה בחיוך, "כל הכבוד ג'ונובי זה היה מהלך נהדר וביצעת אותו טוב מאוד" אחמיא לג'ונובי ואזרוק פוכדור ריק על יוזלאק ואסתכל על הפוכדור בציפיה.
"את לבד כאן?" אשאל אותה
-
[U]Meganium[/U]
אתה שולף פוקדור ריק, וזורק אותו על יוזלאק. הפוקדור נוחת על פוקימון הדג, ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד במשך מספר שניות מותחות, ואז נעצר. היוזלאק היה שלך.
"מזל טוב!" קוראת הנערה באושר. "אני נמצאת כאן לבד, אבל זה לא כל כך נורא. הכפר רוג'ין נמצא במרחק לא רב מכאן." היא אומרת בחיוך ומצביעה לכיוון מערב, שם ידעת שנמצא הכפר. "אני פשוט אוהבת לדוג לפעמים, זה מנקה את הראש, אז אני באה לכאן." היא מסבירה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320302][U]Meganium[/U]
אתה שולף פוקדור ריק, וזורק אותו על יוזלאק. הפוקדור נוחת על פוקימון הדג, ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד במשך מספר שניות מותחות, ואז נעצר. היוזלאק היה שלך.
"מזל טוב!" קוראת הנערה באושר. "אני נמצאת כאן לבד, אבל זה לא כל כך נורא. הכפר רוג'ין נמצא במרחק לא רב מכאן." היא אומרת בחיוך ומצביעה לכיוון מערב, שם ידעת שנמצא הכפר. "אני פשוט אוהבת לדוג לפעמים, זה מנקה את הראש, אז אני באה לכאן." היא מסבירה.[/QUOTE]
"פוקימון חדש בצוות" אמלמל בחיוך ואקח את הפוכדור של יוזלאק, "אם את לבד אז בואי איתנו,אנחנו גם הולכים לכפר רוג'ין,המחנה שלנו נמצא באזור,נוכל לארוז את הדברים ולהתחיל ללכת,אם את רוצה כמובן" אציע לה ואחכה לראות את תשובתה
-
[U]Meganium[/U]
"אני אשמח ללוות אתכם לכפר רוג'ין! אחרי הכל זה כפר הולדתי." היא אומרת בחיוך. "שמי לורי, אגב." היא מציגה את עצמה. "אח שלי הוא במיקרה גם מאמן מכון הפוקימונים, כך שאם תרצה להילחם מולו, אני אשמח להציג אותו בפניך."
-
[QUOTE=Balenciaga;1320306][U]Meganium[/U]
"אני אשמח ללוות אתכם לכפר רוג'ין! אחרי הכל זה כפר הולדתי." היא אומרת בחיוך. "שמי לורי, אגב." היא מציגה את עצמה. "אח שלי הוא במיקרה גם מאמן מכון הפוקימונים, כך שאם תרצה להילחם מולו, אני אשמח להציג אותו בפניך."[/QUOTE]
"אם כך בואו נצא!" אומר ואחזור עם כולם ביחד,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ונחזור למחנה
-
[U]Meganium[/U]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדור, ואתם חוזרים יחד לכיוון המכנה. לאחר מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים למכנה.
לפתע בתוך האוהל שהקמת אתה ופטר, אתם רואים צל הנמצא בפנים. לא ברור לך של מה הצל, של אדם או פוקימון, אך לא לקחת סיכון - ידעת היטב שזה בהחלט יכול להיות האדם שאיתו נפגשת בבית של הזקן.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320313][U]Meganium[/U]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדור, ואתם חוזרים יחד לכיוון המכנה. לאחר מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים למכנה.
לפתע בתוך האוהל שהקמת אתה ופטר, אתם רואים צל הנמצא בפנים. לא ברור לך של מה הצל, של אדם או פוקימון, אך לא לקחת סיכון - ידעת היטב שזה בהחלט יכול להיות האדם שאיתו נפגשת בבית של הזקן.[/QUOTE]
אשחרר את נאודיל מהפוכדור שלו, "לך בזהירות לבדוק מה נמצא בתוך האוהל,אם זה בן אדם תביט עליי אם זה פוקימון תשתמש בנשיכה ותוציא אותו מהאוהל" אדריך את נאודיל
-
[U]Meganium[/U]
אתה שולח את נאודיל אל תוך האוהל, ופוקימון העשב שלך מתקרב אליו באיטיות. הוא מתקרב לאט לאט, ומכניס תחילה את ראשו פנימה. לפתע, נאודיל מסובב את ראשו, ומביט בך.
"זה בן אדם." אומר פטר באימה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320329][U]Meganium[/U]
אתה שולח את נאודיל אל תוך האוהל, ופוקימון העשב שלך מתקרב אליו באיטיות. הוא מתקרב לאט לאט, ומכניס תחילה את ראשו פנימה. לפתע, נאודיל מסובב את ראשו, ומביט בך.
"זה בן אדם." אומר פטר באימה.[/QUOTE
אשחרר את ג'ונובי ואלחש לו, "תתקדם לפתיחת האוהל ותקשור בפתיל עבה את הבן אדם שנמצא בתוך האוהל ואחר כך תמשוך אותו למחוץ האוהל בשביל שנראה אותו" אומר לו ואחכה לראות מה יקרה
-
[U]Meganium[/U]
אתה מוציא את ג'נובי מהפוקדור, ופוקימון הגולם נוחת על האדמה.
הרעש מתוך האוהל נפסק, וברור לך לחלוטין שהאדם שנמצא בפנים שמע את רעש הפוקדור הנפתח, והבין שמישהו נמצא בחוץ.
שמעת רעש והיבהוק בוהק ואדום בתוך האוהל נשמע, והבנת שגם האיש הנמצא בתוך האוהל הוציא פוקימון משלו. פתח האוהל נפתח, והצלליות נחשפו לאור השמש - נער שמנמן עמד בפתח האוהל, ושיערו החום הקצר היה פרוע לחלוטין ומלוכלך. הוא הביט בנאודיל שהיה קרוב לפתח האוהל,ואז הביט בכם. עיניו היו אמנם טיפשות, אך לא מאיימות.לצידו של הנער עמד פוקימון שמנמן גם הוא. הפוקימון היה דומה לפיל קטן, והוא נראה כבד אך תמים למראה.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/mymidhzvznjm.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1320334][U]Meganium[/U]
אתה מוציא את ג'נובי מהפוקדור, ופוקימון הגולם נוחת על האדמה.
הרעש מתוך האוהל נפסק, וברור לך לחלוטין שהאדם שנמצא בפנים שמע את רעש הפוקדור הנפתח, והבין שמישהו נמצא בחוץ.
שמעת רעש והיבהוק בוהק ואדום בתוך האוהל נשמע, והבנת שגם האיש הנמצא בתוך האוהל הוציא פוקימון משלו. פתח האוהל נפתח, והצלליות נחשפו לאור השמש - נער שמנמן עמד בפתח האוהל, ושיערו החום הקצר היה פרוע לחלוטין ומלוכלך. הוא הביט בנאודיל שהיה קרוב לפתח האוהל,ואז הביט בכם. עיניו היו אמנם טיפשות, אך לא מאיימות.לצידו של הנער עמד פוקימון שמנמן גם הוא. הפוקימון היה דומה לפיל קטן, והוא נראה כבד אך תמים למראה.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/mymidhzvznjm.png[/IMG][/QUOTE]
"מי אתה ולמה אתה מחטט בדברים שלא שלך?!" אשאל אותו בקשיחות ואיום
-
[U]Meganium[/U]
"אני... אני צטער מאוד!" אמר הנער, שנראה כעת לא יותר מבן 14. "לא חשבתי שזה של מישהו כבה. הייתי בטוח שזה ננטש..." הוא ניסבה להסביר לך.
פטר הביט בנער בזעם. "אידיוט," הוא פשלט. "למה שמישהו ינטוש ככה את כל הציוד שלו?" הוא שאל אתה הנער בציניות.
"אני לא יודע..." אמר הנער השמנמן במבוכה. "יש קצת בעיות באיזור הזה לאחרונה. יכול להיות שמישהו הבריח אתכם. הרבה אנשים מעדיפים לא להתקרב לכאן."
-
[QUOTE=Balenciaga;1320336][U]Meganium[/U]
"אני... אני צטער מאוד!" אמר הנער, שנראה כעת לא יותר מבן 14. "לא חשבתי שזה של מישהו כבה. הייתי בטוח שזה ננטש..." הוא ניסבה להסביר לך.
פטר הביט בנער בזעם. "אידיוט," הוא פשלט. "למה שמישהו ינטוש ככה את כל הציוד שלו?" הוא שאל אתה הנער בציניות.
"אני לא יודע..." אמר הנער השמנמן במבוכה. "יש קצת בעיות באיזור הזה לאחרונה. יכול להיות שמישהו הבריח אתכם. הרבה אנשים מעדיפים לא להתקרב לכאן."[/QUOTE]
"למה הם פוחדים?" אשאל את הנער בסקרנות
-
[U]Meganium[/U]
"הרבה רנשים מסתוריים התחילו להופיע באיזור." הוא אמר בקול חושש. "גם אני ראיתי אותם... הם עצרו אותי, ושאלו אותי כל מיני שאלות מוזרות על פוקימון אדום ומעופף... לא ידעתי מה להגיד להם, כי לא ראיתי שום דבר כזה. באיזשהו שלב הם פשוט עזבו אותי במנוחה." הוא אמר. "אני רואה שאתה מאמן פוקימונים, בא לך קרב?" הוא שאל אותך.