יאי שחררו אותי מוקדם D:
Printable View
יאי שחררו אותי מוקדם D:
חרא של עולם!
[QUOTE=Kaiser;1315864]חרא של עולם![/QUOTE]
למה?
כל יום הולכים להוסיף לנו עוד שעתיים מתמטיקה והכל בגלל המיצ''ב המז**** הזה!!!!!
[quote=Blackbeard;1315852]תודה, גם לך.
לא מבין אנשים... נכון שאתם אוהבים פוקימון ונהנים להמשיך לצפות, גם אני אהבתי ורציתי עד שהבנתי כמה זה חרא. תגידו לי, איך אתם מסוגלים אחרי שזלזלו בכם כשבליגה נתנו לאש איזה יריב רנדום שלא נראה בחיים עם 2 אגדיים שפתחו אותו? אתם לא קולטים תזלזול בכם? אל תצפו בזה!
אני הייתי חכם וקלטתי כבר בפרקים הראשונים של Dp מה זה פוקימון(האנימה) והתבגרתי.[/quote]
לא יודע אל מי דיברת, אני אישית לא צופה בזה.
[quote=The Sir;1315868]לא יודע אל מי דיברת, אני אישית לא צופה בזה.[/quote]
הוא כתב את זה בשביל הנושא של לוקאס,כנראה בטעות הוא רשם את זה פה [או אולי במכוון,אני אישית לא יודע]
Hala Madridddddddddddddddddddd
אני אוהב את זה.. (פוקימון) זה כיף לי לראות פוקימונים חדשים, כיף לי לראות קרבות, זה פשוט כיף. אני גדלתי על זה ואני אוה את זה גם עכשיו, אנשים אומרים שזה נהיה חרא כי אין להם זמן לצפות או שהם פשוט מקנאים בדור של הילדים הצעירים.. זה עניין פסיכולוגי.. הם חושבים לעצמם ״זאת סדרה שלי, אני זה שאהבתי אותה כשהייתי קטן ואתם לא צריכים להכיר אותה״ והם גורים לילדים הקטנים לחשוב שזה חרא כדי ש״יבינו״ שזה לא כמו פעם..
בקיצור, אני ממש אוהב פוקימון ושום דבר לא ישנה את דעתי..
Lol לנו לא יוסיפו שעתיים בכלל בגלל המיצ"ב P:
ניצן אני לא סובל את כל אוהדי ריאל האלה משחק אחד כולה ניצחתם מה התחלתם לעוף?
גם כן שיחקתם משחק לא יפה בכלל..
[quote=~prinny;1315872]אני אוהב את זה.. (פוקימון) זה כיף לי לראות פוקימונים חדשים, כיף לי לראות קרבות, זה פשוט כיף. אני גדלתי על זה ואני אוה את זה גם עכשיו, אנשים אומרים שזה נהיה חרא כי אין להם זמן לצפות או שהם פשוט מקנאים בדור של הילדים הצעירים.. זה עניין פסיכולוגי.. הם חושבים לעצמם ״זאת סדרה שלי, אני זה שאהבתי אותה כשהייתי קטן ואתם לא צריכים להכיר אותה״ והם גורים לילדים הקטנים לחשוב שזה חרא כדי ש״יבינו״ שזה לא כמו פעם..
בקיצור, אני ממש אוהב פוקימון ושום דבר לא ישנה את דעתי..[/quote]
גם אני אוהב פוקימון אבל לא אמרתי לך לא לצפות בגלל כל זה. אמרתי לא לצפות כי זה טמטום, כי האנימה היא כל כך מחורבנת וכל כך מזלזלת בכל מי שמעל גיל 10 שזה מביך לצפות בזה. וכמו הדוגמא שנתתי, לא הספיק הדארקראי והאגדי הרנדום לטיאס לטיאוס ההוא כדי להמחיש זאת...
צריכים להבין משהו, הקונספט של פוקימון חרא מלכתחילה. עד שיסתיימו המשחקים עוד שנים רבות, תמשיך האנימה חסרת המטרה הזו ששימו לב: אש לא ייקח בה ליגה אפילו פעם אחת, עד הליגה האחרונה שבה כן ייקח. מילה שלי.
[QUOTE=Kaiser;1315867]כל יום הולכים להוסיף לנו עוד שעתיים מתמטיקה והכל בגלל המיצ''ב המז**** הזה!!!!![/QUOTE]
לא נורא תשרוד,לי יש 4 שעות מחר מתמטיקה בגגל מבחן.
אח אני זוכר תמייצב שהיה לי בשנה שעברה במתמטיקה.
עוד מעט יש לי מפמר.
באסה אולי אני אצטרך לבוא לבית הספר בחופש לשעיורי מתמטיקה.
מחר בבית יום מנוחה לפני מתכונת ((:
[QUOTE=The Sir;1315876]מחר בבית יום מנוחה לפני מתכונת ((:[/QUOTE]
רומה מתי תתחיל את המשחק?
[quote=Pooh;1315877]רומה מתי תתחיל את המשחק?[/quote]
4 רשומים . כלומר עוד מישהו מתקבל.
[QUOTE=The Sir;1315879]4 רשומים . כלומר עוד מישהו מתקבל.[/QUOTE]
אוקיי רק שתדע אני לא אהיה פעיל ממחר בבוקר עד יום שלישי בבוקר...
אולי אני אספיק להתחבר רק פעם אחת במקרה אבל בכלל לא בטוח.
פירסמתי בבוקר אז אני אופטימי לעוד תגובות בצהריים:
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=49499[/url]
יש!החיים נראים יותר יפים!
השבוע מוסיפים לי רק ביום שלישי עוד שעה!
[quote=Ilan;1315883]פירסמתי בבוקר אז אני אופטימי לעוד תגובות בצהריים:
[URL]http://myforum.co.il/showthread.php?t=49499[/URL][/quote]
למה שהוא זה מראה לי את בעמוד של הפורום הישן.
חזרתי אחרי יומיים שלא הייתי.. היה יבש פה מאוד אני רואה.
לא הבנתי את הקטע שלכם עם הkill Or Save.. לא הבנתי בכלל איך המשחק הזה עובד..
אוף אנשים לא נרשמים >>
[quote=הנואש לווינר;1315889]חזרתי אחרי יומיים שלא הייתי.. היה יבש פה מאוד אני רואה.
לא הבנתי את הקטע שלכם עם הkill Or Save.. לא הבנתי בכלל איך המשחק הזה עובד..[/quote]
נגיד בקיל אנד סייב של אמ''מ יש חמש אנימות\מנגות\קרטון לכל אחד יש חמש נקודות,כל פעם אתה יכול לבחור שתי אנימות,לאחת אתה מוסיף נקודה [סייב] ולאחד אתה מוריד [קיל] שאנימה מגיעה ל-10 נקודות היא מגיעה ל"היכל התהילה" ובמקומה באה אנימה אחרת,ושאנימה יש לה 0 נקודות היא מגיעה ל"היכל הבושה" ושוב מחליפים אותה.
הבנת?
אהלן :),
שיניתי חתימות.
אהלן
שיניתי כינוי :s
מה קורה עומר?.
בסדר מה קורה איתך?
סבבה,
יש חדש?.
[QUOTE=Death The Kid;1315900]בסדר מה קורה איתך?[/QUOTE]
איך שינית כינוי?
כולם,אני טוב בינתיים במ"ת?
אתה לא יכול,אתה צריך לחכות עוד כמה ימים
אבי,חוץ מכינוי שום דבר
[quote=Death The Kid;1315904]אתה לא יכול,אתה צריך לחכות עוד כמה ימים
אבי,חוץ מכינוי שום דבר[/quote]
מזל טוב,
אוף איזה באסה שגילתם אותי,
כנראה כל קירא בסוף בגלל טעות, טוב נלמד פעם הבאה גם לא להגיב כל רמז חח.
אבל גם אם לא, הייתי רוצה את עומר ווינר ומעביר את המחברת.
[quote=SportMan;1315905]מזל טוב,
אוף איזה באסה שגילתם אותי,
כנראה כל קירא בסוף בגלל טעות, טוב נלמד פעם הבאה גם לא להגיב כל רמז חח.
אבל גם אם לא, הייתי רוצה את עומר ווינר ומעביר את המחברת.[/quote]
אתה הפללת את עצמך [לא היית צריך להגיב ראשון כל הזמן],רק שתדע הקירא האחרון יהיה הקירא האוליטמטיבי,אם הוא ילמד מכל הטעויות של האחרים...
אמת,
אתה צודק.
[quote=stavis1001;1315910]אמת,
אתה צודק.[/quote]
אני מצטער שאני טיפה מגעיל אבל איך לעזאזל אתה קשור!
[quote=Death The Kid;1315907]אתה הפללת את עצמך,רק שתדע הקירא האחרון יהיה הקירא האוליטמטיבי,אם הוא ילמד מכל הטעויות של האחרים...[/quote]
מה שאמרתי, נלמד פעם הבאה להגיב באמצע (לא להגיב הרבה אבל לא להגיב זה גם מחשיד)
אני למדתי מניר לצפות לזה שN והשוטר יעשו מהלכים כדי להעיף אותך, לכתוב רמזים שקשורים לכולם וגם לנסות לנחש מי זה N, אני הייתי בסיבוב קודם אז ידעתי שאיתי שוטר אבל לא רציתי להרוג אותו ישר כי ידעו שזה אני קירא, אותו דבר עם עומר ווינר שאחרי שאמר שהוא שאנ קירא אז ידעו שאני קירא, אם אהרוג אותו ידעו שזה אני, גרמתי לזה שיחשידו לעמית כדי לראות אם הוא N, אבל לא הצליח, נותן לקירא הבא לראות את הטעויות שלי ושל ניר.
חזרתי
[quote=Chopper;1315914]חזרתי[/quote]
היי
[quote=SportMan;1315913]מה שאמרתי, נלמד פעם הבאה להגיב באמצע (לא להגיב הרבה אבל לא להגיב זה גם מחשיד)
אני למדתי מניר לצפות לזה שN והשוטר יעשו מהלכים כדי להעיף אותך, לכתוב רמזים שקשורים לכולם וגם לנסות לנחש מי זה N, אני הייתי בסיבוב קודם אז ידעתי שאיתי שוטר אבל לא רציתי להרוג אותו ישר כי ידעו שזה אני קירא, אותו דבר עם עומר ווינר שאחרי שאמר שהוא שאני, אם אהרוג אותו ידעו שזה אני, גרמתי לזה שיחשידו לעמית כדי לראות אם הוא N, אבל לא הצליח, נותן לקירא הבא לראות את הטעויות שלי ושל ניר.[/quote]
אוקיי
[quote=SportMan;1315913]מה שאמרתי, נלמד פעם הבאה להגיב באמצע (לא להגיב הרבה אבל לא להגיב זה גם מחשיד)
אני למדתי מניר לצפות לזה שN והשוטר יעשו מהלכים כדי להעיף אותך, לכתוב רמזים שקשורים לכולם וגם לנסות לנחש מי זה N, אני הייתי בסיבוב קודם אז ידעתי שאיתי שוטר אבל לא רציתי להרוג אותו ישר כי ידעו שזה אני קירא, אותו דבר עם עומר ווינר שאחרי שאמר שהוא שאנ קירא אז ידעו שאני קירא, אם אהרוג אותו ידעו שזה אני, גרמתי לזה שיחשידו לעמית כדי לראות אם הוא N, אבל לא הצליח, נותן לקירא הבא לראות את הטעויות שלי ושל ניר.[/quote]
אבל אני בחיים לא אבין מה היה הקטע של ההודעות מקירא של מאסטר ליאון...
[quote=LordAbizi;1315918]אבל אני בחיים לא אבין מה היה הקטע של ההודעות מקירא של מאסטר ליאון...[/quote]
זה לא היה בתקופתי חח, שאל את ניר (למרות שגם הוא נראה לי לא אדע).
[QUOTE=Death The Kid;1315912]אני מצטער שאני טיפה מגעיל אבל איך לעזאזל אתה קשור![/QUOTE]
אני יודע שאני לא קשור.
אבל עדיין משעמם לי!
[quote=SportMan;1315919]זה לא היה בתקופתי חח, שאל את ניר (למרות שגם הוא נראה לי לא אדע).[/quote]
אף אחד לא ידע.
כי אין שום הסבר הגיוני תופעה הזו.
לקירא אין סיבה לשלוח הודעות באופן ישיר לאף אחד, כי אז הזהות שלו תחשף. משמע, אם מישהו טוען שהוא קיבל הודעות מקירא באופן ישיר, הוא משקר. ולמה לעזאזל שאזרח רגיל ישקר ועוד שקר כל כך מוזר....???
[quote=LordAbizi;1315923]אף אחד לא ידע.
כי אין שום הסבר הגיוני תופעה הזו.
לקירא אין סיבה לשלוח הודעות באופן ישיר לאף אחד, כי אז הזהות שלו תחשף. משמע, אם מישהו טוען שהוא קיבל הודעות מקירא באופן ישיר, הוא משקר. ולמה לעזאזל שאזרח רגיל ישקר ועוד שקר כל כך מוזר....???[/quote]
חח מאסטר ליאון בטח אדע למה הוא עשה את זה, ואם הוא היה באמת יודע מי זה קירא, הוא היה יכול היה לאומר מי זה בגלל שאז היה תורנו לבחור.