[QUOTE=Pooh;1323352]שימו לב - כן כן, בקרוב אני הולך לפתוח מ"ת חדש :)[/QUOTE]
על מה?
Printable View
[QUOTE=Pooh;1323352]שימו לב - כן כן, בקרוב אני הולך לפתוח מ"ת חדש :)[/QUOTE]
על מה?
[quote=LordAbizi;1323383]כנראה שכן...
בכל מקרה, בקושי יש לי רעיונות למה שהם יעשו אחרי שהם יירשמו. כל כך התמקדתי בלהפוך את המשחק לכזה שאי אפשר להרשם אליו, שבכלל לא תכננתי את האפשרות מה יקרה אם מישהו יירשם. נו טוב, אני מניח שאני אקח כמה רעיונות מהסיפור שלי... לא שבו יש יותר מדי...[/quote]
[quote=LordAbizi;1323385]טוב, אין מנוס מזה עכשיו. הבטחתי לפתוח את המשחק היום, ובין אם אני שלם עם זה ובין אם לא, אני חייב לעשות את זה. פאלדו קליב, הגיע הזמן להסתכן.[/quote]
חחחחח בהצלחה עם זה ((: אני ארשם כניראה.
ועפתי להיתקלח אני כולי מסריח מזיעה אחרי העבודה.
מה קורה כולם?
[QUOTE=LordAbizi;1323385]טוב, אין מנוס מזה עכשיו. הבטחתי לפתוח את המשחק היום, ובין אם אני שלם עם זה ובין אם לא, אני חייב לעשות את זה. פאלדו קליב, הגיע הזמן להסתכן.[/QUOTE]
אני אוהב לעשות משהו בלתי אפשרי
אני מקווה מאוד שליאון לא מדבר אליי
רומה ואביזי,שלחתי לכם ה''פ
מגל,הוא מדבר על בנדוד שלך [אופס אתה מכחיש את קיומו Xd]
הסייג' מוד של נארוטו הוא באמת משהו אדיר עידן,ואני אומר את זה רק בתור מישהו ששיחק ב-nsuni
חח.. איזה מטומטם טאיצ'י בעברית "אתה יכול להיות מי שתרצה, ילד גדול" והוא אומר את זה למי שכל מה שהוא אומר נשמע כאילו הוא עושה גרפס עם המילים!
רומה,אני מצטער אם זה לא ממש מושקע
למזלי ההשדמה שלי באמצעות המשחק תדחה מעט, כי נזכרתי שעשיתי חוק שאסור להרשם ב-24 השעות הראשונות של המשחק.
אביזי,סתם שאלה,אתה אחד שמתבודד נכון?
לורד אביזי המשחק שלך נראה מפחיד מה עשית לו?
אביזי,יש משחק אחר,יותר מפורט ומלא. כדי לחסוך תהליכים,אני אשלח לך אותו עכשו. אם יש שיפור מהמ"תים האחרים,אנחנו נעבוד עליו,אם לא אז תשכח ממנו
[quote=Death The Kid;1323407]אביזי,סתם שאלה,אתה אחד שמתבודד נכון?[/quote]
למה אתה מתכוון? אני בינתיים אענה לפחות חלקית על השאלה: אני בוודאי לא מהטיפוס שיוצא בשישי בערב לבלות עם החבר'ה ולהשתכר.
[quote=monster;1323408]לורד אביזי המשחק שלך נראה מפחיד מה עשית לו?[/quote]
זה האפקט המתוכנן. אתה אמור לסלוד מהמשחק שלי עד מוות ולהרתע מאוד מהאפשרות על להרשם אליו.
עזוב את זה,לא חשוב
[quote=LordAbizi;1323410]למה אתה מתכוון? אני בינתיים אענה לפחות חלקית על השאלה: אני בוודאי לא מהטיפוס שיוצא בשישי בערב לבלות עם החבר'ה ולהשתכר.
זה האפקט המתוכנן. אתה אמור לסלוד מהמשחק שלי עד מוות ולהרתע מאוד מהאפשרות על להרשם אליו.[/quote]
ואם אני יוצא בשישי הערב לבלות עם החברה ולהשתכר, אבל לא מצליח להישתכר כי בירה לא משפיעה עלי ו-וודקה כבר נמאס לי לשתות.
[quote=מאסטר ליאון;1323387]על מה?[/quote]
נתחיל מזה שזה לא פוקימון ולא שום דבר שקשור לאנימות.
אני לא רוצה לגלות בדיוק, אבל אני לא חושב שדבר כזה נעשה בפורום וזה נושא יפה.
אני רק אוסיף שהוא מבוסס על סדרת סרטים כלשהי.
[quote=The Sir;1323413]ואם אני יוצא בשישי הערב לבלות עם החברה ולהשתכר, אבל לא מצליח להישתכר כי בירה לא משפיעה עלי ו-וודקה כבר נמאס לי לשתות.[/quote]
אני לא הצבתי את השאלה, אני בטח לא הכתובת לפסיקה בנושא הזה. אני רק סיפרתי על עצמי מידע עלול לענות על השאלה שנשאלה.
[quote=LordAbizi;1323415]אני לא הצבתי את השאלה, אני בטח לא הכתובת לפסיקה בנושא הזה. אני רק סיפרתי על עצמי מידע עלול לענות על השאלה שנשאלה.[/quote]
אופס שכחתי להוסיף כמה מילים, מה זה אומר עלי אם אני עושה את זה?
[quote=The Sir;1323416]אופס שכחתי להוסיף כמה מילים, מה זה אומר עלי אם אני עושה את זה?[/quote]
אני השלמתי אותן בדמיון.
והתשובה שלי נשארת זהה - אני לא שאלתי את השאלה, אז לי אין את הסקלה שבה אני מעריך את תשובות... את השאלה הזו יש לשאול את מי ששאל את השאלה המקורית....
הייתי שואל מה הדעות על המשחק שלי, אבל לא נראה לי שמישהו מספיק פסיכופט כדי לקרוא את כולו...
[quote=LordAbizi;1323417]אני השלמתי אותן בדמיון.
והתשובה שלי נשארת זהה - אני לא שאלתי את השאלה, אז לי אין את הסקלה שבה אני מעריך את תשובות... את השאלה הזו יש לשאול את מי ששאל את השאלה המקורית....
הייתי שואל מה הדעות על המשחק שלי, אבל לא נראה לי שמישהו מספיק פסיכופט כדי לקרוא את כולו...[/quote]
אני הולך לקרוא אותו קצת לפני שאמשיך לעבוד על המשחק שלי.
נו באמת.. לא רק שלא מצאתי עוד תמוה של סייג' מוד טובה, גם אף אחד לא עזר לי בבעיה שלי..
לא משנה.. חזרתי מעוד פרק מאנגה של שיפודן.. צ'וג'י המטומטם הזה..
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_lUid4VM4KWk/THZEBwJ3TKI/AAAAAAAAAP8/sOICfnbDylc/s1600/naruto-sage-mode.jpg%20[/IMG]
הנה תמונה של סייג' מוד
אביזי סיימתי לקרוא את העלילה, וסגנון הכתיבה שלך מזכיר רומח הדרקון.
[quote=The Sir;1323425]אביזי סיימתי לקרוא את העלילה, וסגנון הכתיבה שלך מזכיר רומח הדרקון.[/quote]
המממ... את עיקר העלילה נראה לי שכתבתי לפני שנכנסתי עמוק לרומח הדרקון... (אם כי את רוב חלקי המשחק האחרים כן כתבתי בזמן שאני קראתי ברצף הרבה ספרי רומח הדרקון).
באיזה מובן אתה מתכוון שזה מזכיר את זה?
[quote=LordAbizi;1323428]המממ... את עיקר העלילה נראה לי שכתבתי לפני שנכנסתי עמוק לרומח הדרקון... (אם כי את רוב חלקי המשחק האחרים כן כתבתי בזמן שאני קראתי ברצף הרבה ספרי רומח הדרקון).
באיזה מובן אתה מתכוון שזה מזכיר את זה?[/quote]
לא יודע פשוט באמצע הקריאה עלו הרבה קטעים בראש שנראו דומים לקטעים שזכורים לי מספרי רומח הדרקון שקראתי.
יש סיכוי שזה פשוט אני והשיגעונות שלי.
אביזי,מה עם ההודעה ששלחתי לך?
[quote=Death The Kid;1323432]אביזי,מה עם ההודעה ששלחתי לך?[/quote]
ראיתי אותה. תטופל כנראה מחר בבוקר. (למעשה מחר בערב אני לא היה בבית, כי אני ברבע לחמש צריך להיות בפתח תקווה ליום עיון לשופטי שחמט, שבסופו אני אוכל לעשות מבחן כדי לקבל דרגת שופט מוסמך. לכן כל תגובה שלי תהיה או מחר בבוקר (ב-9 בבוקר בערך), או בין הזמן שאני חוזר מבית הספר עד לזמן שבו אני אצטרך לצאת, וזה אמור להיות פרק זמן די קצר)
זה הודעה שלוקח לקרוא 2-3 דקות
[quote=Death The Kid;1323435]זה הודעה שלוקח לקרוא 2-3 דקות[/quote]
לקרוא קראתי. להבין מה אני רוצה זה יותר מסובך.
חזרתי
מאוד מאכזב אותי שאנשים לא נרשמים למשחק..
מה אני אעשה איתכם.. נותנים לכם משחק פצצה, שעתיד להיות המשחק הכי ארוך של הפורום ואתם לא רוצים לשתף פעולה מה יהיה...
בקצב הזה עדיף לפתוח סיפור או משהו..
אביזי יש לי משפט אחד להגיד לך
mother of טופס הרשמה, למה זה כל כך גדול ומפחיד.
וchallange accepted.
[quote=The Sir;1323442]אביזי יש לי משפט אחד להגיד לך
mother of טופס הרשמה, למה זה כל כך גדול ומפחיד.
וchallange accepted.[/quote]
כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)
מור אני רוצה לערוך רקע אבל לא אמרת מה שרר בכל מחוז אחרי זה..
אז אין לי מושג מה לכתוב בתור רקע.
וככה זה, הקהילה הזאת לא מעריכה השקעה
[quote=LordAbizi;1323444]כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)[/quote]
אבל אם אף אחד לא יירשם לא יהיה משחק, ואם לא יהיה משחק אז לא תוכל לגעור באנשים על זה שהם לא יירשמו למשחק שלך כי לא יהיה משחק
בקיצור,פרדוקס
המטרה של אביזי היא ליצור משחק שלא יוכלו או ירצו להרשם אליו, אביזי תכין משחק על בייגלה וזה יעבוד
[quote=ξένος;1323446]אבל אם אף אחד לא יירשם לא יהיה משחק, ואם לא יהיה משחק אז לא תוכל לגעור באנשים על זה שהם לא יירשמו למשחק שלך כי לא יהיה משחק
בקיצור,פרדוקס[/quote]
אין כאן פרדוקס כי ההקשה הראשונה לא טובה. אם יש משחק ואף אחד לא נרשם אליו, זה לא אומר שאין משחק... או שואלי יש כאן משחק על המשמעות של המילה משחק, כי יש משחק כעצם, ויש משחק כתהליך. בטיעון הראשון שלך אתה משתמש במילה משחק כתהליך, ובטיעון השני אתה משתמש במשחק כעצם. זה למה אין פרדוקס.
[quote=LordAbizi;1323444]כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)[/quote]
הטופס הארוך לא מפחיד אותי.
[quote=The Sir;1323450]הטופס הארוך לא מפחיד אותי.[/quote]
אז אתה חייב להיות קנדר.
[QUOTE=Death The Kid;1323421][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_lUid4VM4KWk/THZEBwJ3TKI/AAAAAAAAAP8/sOICfnbDylc/s1600/naruto-sage-mode.jpg%20[/IMG]
הנה תמונה של סייג' מוד[/QUOTE]
ראיתי אותה, נראית טוב..
בכל מקרה, אני לא יכול לשים אותה בחתימה (סתכל בנושא שלי במשוב..)
יא ווארדי קשה הצ'וג'י הזה.. לפחות סוף סוף הפסיק להיות ילד קטן.