-
[quote=Brook;1374439]בpbe צריך לענות על שאלות שם בהתחלה לא אלון?[/quote]
לא
[quote=Gamatatsu;1374438]מישהו יכול להביא לי הורדה של Pbe או איך שלא קוראים לזה [התוכנה שעוזרת לבדוק צ'מפיונים][/quote]
[URL]https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index[/URL]
[quote=Brook;1374435]ווליביר 2..?
מה הוא? מילי בטוח מה עוד?[/quote]
אני כמעט בטוח שזה WW
[quote=Ziggs;1374430]גם לאניביה אני יכול^^
בסדר, אני אכין.
דמות חדשהההה
אני עכשיו משחק איתו בPBE, הוא מעאגניב.
[IMG]http://up351.siz.co.il/up1/nzm0eywazzmm.png[/IMG]
עריכה: נמר הכסף XD[/quote]
אלון איך הסתדר לך הPBE?
[quote=Brook;1374425]אשמח לאמומו, קסרת' או שיוואנה
כי את שלושתם אני מתכנן לקנות
אה כע גם זיגס יהיה אחלה, תעשה על מי שבא לך ^^[/quote]
תקנה הארי היא כוסית מגניבה
-
מה התפקידים שלה? כמה היא עולה?
נראלי שאקנה את טרינדה כי הוא בהנחה וחבל לפספס את זה
-
לא, איתי.
הוא בהנחה של RP, וזה לא כדאי לבזבז RP על דמויות.
חכה שיהיה הנחה לסקין של וולי או טימו או מישהו
[quote=Brook;1374435]ווליביר 2..?
מה הוא? מילי בטוח מה עוד?[/quote]
נממ..
הפאסיב שלו זה שבתוך שיחים ההתקפות הרגילות משתפרות אני חושב, שהוא קופץ על אנשים. יש לזה RANGE 800
הQ שלו משפר ת'אוטו אטק [התקפות רגילות] ומעלה אטאק ספיד
הW שלו זו שאגה שמורידה לכל מי שקרוב
הE שלו זה כמו השרשראות האלה שיש בבתי כלא, הוא זורק את זה על אויב והוא מואט [האויב]
הR [אולטי] שלו עושה שלא יוכלו לראות אותו.
אל תשכח, זה רק מה שאני הבנתי..
-
הוא גם בהנחה של Lp לא?
Rp אני לא מתכוון לבזבז בכלל..
והסקינים של טימו לא משו האמת <<
-
עכשיו אני גם מנסה אותו :d
עוד מעט ביקורת
-
-
[quote=Spider Man;1374481]מזה pbe..?[/quote]
גרסאת ניסיון של המשחק האמרקאי לבדיקת באגים ודמויות.
אז מתי שעומד לצאת דמות חדשה הם מפרסמים אותה שבוע-שבועיים לפני.
-
[quote=Brook;1374474]הוא גם בהנחה של Lp לא?
Rp אני לא מתכוון לבזבז בכלל..
והסקינים של טימו לא משו האמת <<[/quote]
דיברתי בכללי, זה IP אני חושב, והוא עדיין לא יצא למשחק הרגיל, אבל בPBE הוא עולה 10RP. (ממש קצת, יחסית לעצם זה שאתה מקבל 4000)
הוא AD/JUNGLE כנראה.
-
אני מת לנסות את הדמות החדשה בpbe אבל השרת מלא לכן יקח לי 10 דקות עד שאני אכנס :( :( :( :( :( :(
-
אל תתלהבו כל דמות חדשה היא op shit,אבל כשהיא יוצאת מורידים לה את ההסטאטים במלא.
-
למה כל פעם אחרי שאני נכנס ל-pbe המשחק הרגיל לא עובד לי ואני צריך להתקין אותו מחדש?
-
[quote=Gamatatsu;1374563]למה כל פעם אחרי שאני נכנס ל-pbe המשחק הרגיל לא עובד לי ואני צריך להתקין אותו מחדש?[/quote]
גם לי זה ככה וזה מעצבן :(
-
זה קורה , יש פתרון.
לכו למנהל משימות - תהליכים ותסגרו תהליך שקוראים לו Rads_user_karmel או Lol.luancer
-
למה תמיד הדברים הכי פשוטים אנל'א יודע אותם ):
ועוד שאלה צריך להיכנס ל-lol לאנצ'ר אדמין או ל-lol לאנצ'ר הרגיל שבתקיית ה-pbe?
-
תגידו בטעינה של משחק, נכון יש ליד הקסמים כדור ומספר שמשתנה כזה? מה זה?
-
[quote=Brook;1374599]תגידו בטעינה של משחק, נכון יש ליד הקסמים כדור ומספר שמשתנה כזה? מה זה?[/quote]
איפה שרשום את הגרסא של המשחק?
[quote=Gamatatsu;1374593]למה תמיד הדברים הכי פשוטים אנל'א יודע אותם ):
ועוד שאלה צריך להיכנס ל-lol לאנצ'ר אדמין או ל-lol לאנצ'ר הרגיל שבתקיית ה-pbe?[/quote]
lol לאנצ'ר אדמין.
-
לא, אחרי הבחירת דמויות ולפני ההתחלה
זה כדור כזה בצבע ירוק/צהוב/כתום/אדום ולידו מספר וליד המספר את הsummoner Spell
-
League of Legends - Mid August Patch Preview
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Q3BHSoTjeug&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]
באפים לגארן.
רימייק לקאטארינה.
ונארף לזיירה.
-
קטרינה וגארן!
מאגניב!!! :)
אלון אמרתי לך ידפקו לZyra נרף
-
פירוט מלא לגבי זיירה:[url]http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=473981[/url]
הם לא אמרו בסרטון כלום כמעט,הינה כל מה שהם עושים.
-
[quote=Doctor Who;1374634]פירוט מלא לגבי זיירה:[URL]http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=473981[/URL]
הם לא אמרו בסרטון כלום כמעט,הינה כל מה שהם עושים.[/quote]
וואו , היא חטפה רציני.
אלון נראה אותך עכשיו XD
-
עד שסופסוף מישהי הביסה אותך ): אולי אני ארד ממנה
או שאני אעבור לדיאנה D:
-
יש אולי מצב לUI חדש
[IMG]http://i.imgur.com/CG1ry.jpg[/IMG]
AMA
[url]http://www.reddit.com/r/leagueoflege...ut_the_wip_ui/[/url]
-
[quote=Doctor Who;1374648]יש אולי מצב לUI חדש
[IMG]http://i.imgur.com/CG1ry.jpg[/IMG]
AMA
[URL]http://www.reddit.com/r/leagueoflege...ut_the_wip_ui/[/URL][/quote]
זה נראה טוב
[quote=Ziggs;1374647]עד שסופסוף מישהי הביסה אותך ): אולי אני ארד ממנה
או שאני אעבור לדיאנה D:[/quote]
"הביסה"...
ניצחה בקושי.
-
[QUOTE=Brook;1374614]לא, אחרי הבחירת דמויות ולפני ההתחלה
זה כדור כזה בצבע ירוק/צהוב/כתום/אדום ולידו מספר וליד המספר את הsummoner Spell[/QUOTE]
עדיין תקף^^
-
מה עם זה, איתי?
אני רק יודע שקוראים לזה pings ><
-
שחר יגבר.. אתה לא מבין!
כולם אמרו לי במשחקים שאני נוב, רציתי כבר להפסיק לשחק, חשבתי שאני תמיד יהיה גרוע..
קיצר שאתה אמרת לי לא לוותר ניסיתי שוב לשחק, הפעם, (ושוב) עם גארן. שיחקתי עם בוטים בהתחלה, כדי להתאמן, והתחלתי אשכרה להבין מה אני צריך לעשות איתו, כאילו ממש להבין אותו.
הסתכלתי בכמה בילדים שלו, אפילו עצות שלו וכאלה.. הבנתי כמה דברים.. הרגשתי שאני כאילו משנה סטטוס מנוב ליותר מיומן.
במשחק האחרון שלי, שנמשך שעה, אגב. עשיתי טריפל קיל.. ניצחתי את הדרקון (בקושי אמנם), הייתי בין הראשונים שעלו ל18 ואפילו רשמו לי כזה nice one garen וכאלה בצ'אט..
חח תמיד שכולם היו ב18 הייתי ב15 ככה.. XD תודה.. בלעדיך 90 אחוז הייתי פורש.. /=
-
למה שאני מנסה להתחבר דרך המשתמש שלי ב-lol לאנצ'ר אדמין ב-pbe זה אומר שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים? [וכן המשתמש והסיסמא נכונים -_-] זה רק לי או שזה קורה לעוד מישהו?
-
ולמה כל פעם שאני עובר את הteritorial ונכנס לעוד teritorial אז זה מתנתק לי פתאום ?
-
יפה עומר, הטריפל קיל הראשון שלי היה בערך ברמה 12 XD אחרי שמבינים דמויות באמת נהפכים לאוברפאוור איתם. אגב, לגארן גם יוציאו באף בקרוב, אז תצפה לטוב :wink:
חח אני תמיד אומר שהייתי גרוע בהתחלה, אבל אנשים חושבים שזה סתם כדי לנחם אותם.. הם לא מבינים שבאמת הייתי גרוע ברמה כזו שבזכותי בוטים היו לג'נדרי XD
[quote=Gamatatsu;1374689]למה שאני מנסה להתחבר דרך המשתמש שלי ב-lol לאנצ'ר אדמין ב-pbe זה אומר שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים? [וכן המשתמש והסיסמא נכונים -_-] זה רק לי או שזה קורה לעוד מישהו?[/quote]
אתה צריך לעשות משתמש נפרד, הזה למשחק הרגיל ולPBE הם שונים.
[quote=matan0066;1374692]ולמה כל פעם שאני עובר את הteritorial ונכנס לעוד teritorial אז זה מתנתק לי פתאום ?[/quote]
למה אתה נכנס לכמה כאלה? אני חושב שמספיק רק אחד :/
טוב אז.. אני אנחש FW:
twisted fate
nasus
lux
janna
zyra
nidalee
kayle
udyr
vladimir
talon
-
בליצ'קראנק ואהרי זה כזה נאצי Lol
-
חח אלון Xd
הכי כיף זה להיות בטופ כי זה קשה D:
אני תמיד מנסה לבחור טלפורט ראשון, כדי להיות בטופ Lol
-
עומר זה תלוי בדמות
Ad Carry ילך לbot עם הסופורט (אם יש)
ואתה יודע שיש דבר שנקרא צ'אט שאתה יכול להגיד שאתה בטופ..?
וגם כל דמות יש לה את הליין שמתאים לה, אז אם תעשה סולו מיד ליין נגיד עם דמות כמו אליסטר זה פשוט לא ילך
וזה לא בהכרח נכון, תלוי מי היריבים וכמה הם טובים << (לא כיף לשחק מול כאלו שנותנים לך Feed וגם מול יריב שהורג אותך בקלות כל שניה זה לא כיף)
-
[QUOTE=Brook;1374733]עומר זה תלוי בדמות
Ad Carry ילך לbot עם הסופורט (אם יש)
ואתה יודע שיש דבר שנקרא צ'אט שאתה יכול להגיד שאתה בטופ..?
וגם כל דמות יש לה את הליין שמתאים לה, אז אם תעשה סולו מיד ליין נגיד עם דמות כמו אליסטר זה פשוט לא ילך
וזה לא בהכרח נכון, תלוי מי היריבים וכמה הם טובים << (לא כיף לשחק מול כאלו שנותנים לך Feed וגם מול יריב שהורג אותך בקלות כל שניה זה לא כיף)[/QUOTE]
מה זה FEED אחי..?
כע בטח אני מזה צ'אט אני כל שנייה חופר להם "dodge.." , "noob team" וכל מיני כאלה XD
-
אה אתה מהטמבלים האלו שמתים פי 4 מכל שאר הקבוצה וקוראים לקבוצה נובים? <<
Feed זה שאתה מת הרבה פעמים ושחקן אויב משיג הרבה כסף מזה (כאילו רוצח אותך מלא)
יש מילון מושגים שאני בטוח שfeed מוגדר שם גם
-
לא יעני הם חופרים לי ):
הקבוצה האחרת.
יאוו דניס מה אתה שלילי אליי כלכך פתאום
עריכה: אה הבנתי למה התכוונת..
התכוונתי שכאילו, הם רושמים "noob team" ואז אני רושם dodge חח
-
[quote=Doctor Who;1374717]בליצ'קראנק ואהרי זה כזה נאצי Lol[/quote]
נכון XD
[quote=Gamatatsu;1374689]למה שאני מנסה להתחבר דרך המשתמש שלי ב-lol לאנצ'ר אדמין ב-pbe זה אומר שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים? [וכן המשתמש והסיסמא נכונים -_-] זה רק לי או שזה קורה לעוד מישהו?[/quote]
זה לא אותו משחק , צריך משתמש אחר
[quote=Spider Man;1374684]שחר יגבר.. אתה לא מבין!
כולם אמרו לי במשחקים שאני נוב, רציתי כבר להפסיק לשחק, חשבתי שאני תמיד יהיה גרוע..
קיצר שאתה אמרת לי לא לוותר ניסיתי שוב לשחק, הפעם, (ושוב) עם גארן. שיחקתי עם בוטים בהתחלה, כדי להתאמן, והתחלתי אשכרה להבין מה אני צריך לעשות איתו, כאילו ממש להבין אותו.
הסתכלתי בכמה בילדים שלו, אפילו עצות שלו וכאלה.. הבנתי כמה דברים.. הרגשתי שאני כאילו משנה סטטוס מנוב ליותר מיומן.
במשחק האחרון שלי, שנמשך שעה, אגב. עשיתי טריפל קיל.. ניצחתי את הדרקון (בקושי אמנם), הייתי בין הראשונים שעלו ל18 ואפילו רשמו לי כזה nice one garen וכאלה בצ'אט..
חח תמיד שכולם היו ב18 הייתי ב15 ככה.. XD תודה.. בלעדיך 90 אחוז הייתי פורש.. /=[/quote]
אתה רוצה להפסיק בגלל שאומרים לך גרוע?
על כל פעם שאמרו לי במשחק שאני אפס והייתי מקבל 100IP הייתי כבר קונה את כולם :)
-
איך אני עושה משתמש אחר?
ניסיתי להירשם רגיל אבל זה כנראה ל-lol הרגיל
-
[QUOTE=Fizz;1374798]נכון XD
זה לא אותו משחק , צריך משתמש אחר
אתה רוצה להפסיק בגלל שאומרים לך גרוע?
על כל פעם שאמרו לי במשחק שאני אפס והייתי מקבל 100IP הייתי כבר קונה את כולם :)[/QUOTE]
חחח אתה יודע איזה מפדח זה שכל שנייה כל הקבוצה שלי צריכה לבוא לחפות עליי, כי אינ לא יכול בקרב מסכן?
אתה נולדת טוב במשחק הזה ):
-
שחק צודק. אם היה לי 100 Ip על כל פעם שקראו לי נוב במשחק, (ואני משחק הרבה פחות ממנו!) הייתי כבר קונה את כולם, ואם היה לי 1 Rp על כל פעם שאמרו לי שעשיתי Ks (גניבת הריגה) שלא בצדק, הייתי כבר קונה את כל הסקינים. על תשים על אף אחד שבא אליך בביקורת פוגענית. אם הם אומרים שאתה קצת פחות מוכשר ונותנים לך טיפים, אני לא הייתי משאיר את הדלת פתוחה בפניהם, אני הייתי תולש את הדלת מהצירים ומשאיר את זה בלי דלת. אל תפרוש בגלל כל אלה שמתנהגים ככה, ואל תקרא לאחרים נוב.