[quote=~prinny;1325639]גם לי יש מחר מתכונת בלשון..
אוי ליאור, יצא כבר הפרק של נארוטו שיפודן??[/quote]
כן. הפרקים מועלים לרשת בערך ב-1430 שעון ישראל...
Printable View
[quote=~prinny;1325639]גם לי יש מחר מתכונת בלשון..
אוי ליאור, יצא כבר הפרק של נארוטו שיפודן??[/quote]
כן. הפרקים מועלים לרשת בערך ב-1430 שעון ישראל...
[QUOTE=~prinny;1325639]גם לי יש מחר מתכונת בלשון..
אוי ליאור, יצא כבר הפרק של נארוטו שיפודן??[/QUOTE]
כע ,תדע הפרקים מושדרים ביפן ב7 בערב יום חמישי והפרק מגיע אלינו לרשת ב2 וחצי בצהריים מתורגם לאיטרנט. זה תוך כמה שעות מהשידור ביפן.
טוב כנראה שאני לא אראה היום כי אני הולך להתכונן למתכונת בלשון... ביי..
מחר אני מקדיש את כל היום שלי לסיים את הארכ של הקאזקאגה
חזרתי המשחק שלי Pokemon emerald islands מומלץ לאוהבי פוקימון הקישור בחתימה!
[quote=עולה אושאוט;1325651]חזרתי המשחק שלי Pokemon emerald islands מומלץ לאוהבי פוקימון הקישור בחתימה![/quote]
בהצלחה גבר
נחמד הפרק היה היום ..
[quote=RangerForce;1325653]נחמד הפרק היה היום ..[/quote]
אבל... [SPOILER]לשכנע מישהו שאין לו סיבה טובה להמשיך לחיות זו הדרך להשמיד את המוחים? קצת עלוב לדעתי. [/SPOILER]
טעות באנימה של וואן פיס, סתכלו על הפה של הבנאדם: LOL
[SPOILER][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=30775521.png&res=landing[/IMG][/SPOILER]
[quote=Monkey D Luffy;1325656]טעות באנימה של וואן פיס, סתכלו על הפה של הבנאדם: LOL
[spoiler][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=30775521.png&res=landing[/IMG][/spoiler][/quote]
חחח... נדיר למצוא דברים כאלה , מה גם שאתה יכול לראו תדברים כאלה פחות משניה
[QUOTE=Prince;1325652]בהצלחה גבר[/QUOTE]
תודה אני מחפש רשומים בדיוק עריכה : פתחתי עמוד!
יש לי יכולת הבחנה, גם יש לי זכרון צילומי (לתמונות, אני יכול לזכור טקסטים אבל לא להצליח ''לקרוא'' אותם בזיכרון)
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325660]יש לי יכולת הבחנה, גם יש לי זכרון צילומי (לתמונות, אני יכול לזכור טקסטים אבל לא להצליח ''לקרוא'' אותם בזיכרון)[/QUOTE]
מה זאת אומרת אתה זוכר אותם אבל אתה לא מצליח להקריא אותם? זה כאילו אתה זוכר את זה אבל אתה לא זוכר את זה
[quote=Monkey D Luffy;1325660]יש לי יכולת הבחנה, גם יש לי זכרון צילומי (לתמונות, אני יכול לזכור טקסטים אבל לא להצליח ''לקרוא'' אותם בזיכרון)[/quote]
יש לי זכרון צילומי למספרים , אני כול להסתכל לשניה על מספר של אוטו ולזכור אותו בעל פה.. למרות שהיכולת הזאת נעלמת עם השנים :D
עולה אושאוט - עליי לא הייתי בונה אין לי כל כך זמן חחחח
[URL="http://images.wikia.com/yugioh/images/3/32/NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg"][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120517124256/yugioh/images/thumb/3/32/NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg/300px-NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg[/IMG][/URL]
הכאוס נאמבר החדש C32-Shark Drake Vice
[QUOTE=Prince;1325662]
עולה אושאוט - עליי לא הייתי בונה אין לי כל כך זמן חחחח[/QUOTE]
בסדר אני מחפש רשומים אחרים קישור בחתימה
אני זוכר את המראה של זה אבל לא מצליח להבין מה כתוב שם מילה במילה..
מילה במילה יותר נוח כבר ללמוד בעל פה אם כבר..
אבל תמונות אני זוכר בבירור
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325666]אני זוכר את המראה של זה אבל לא מצליח להבין מה כתוב שם מילה במילה..
מילה במילה יותר נוח כבר ללמוד בעל פה אם כבר..
אבל תמונות אני זוכר בבירור[/QUOTE]
אה זה משהו אחר
[quote=Death The Kid;1325663][URL="http://images.wikia.com/yugioh/images/3/32/NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg"][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120517124256/yugioh/images/thumb/3/32/NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg/300px-NumberC32SharkDrakeVice-ABYR-JP-OP.jpg[/IMG][/URL]
הכאוס נאמבר החדש C32-Shark Drake Vice[/quote]
קלפים ביפנית גועל נפש , בכלל יפנית זאת שפה מגעילה
אבל זה כן סוג של צילומי ם.ם
[QUOTE=Prince;1325668]קלפים ביפנית גועל נפש , בכלל יפנית זאת שפה מגעילה[/QUOTE]
זה שפה מעניינת אבל נשמעת מגעילה ערבית אבל הרבה יותר מגעיל!!!!!
[QUOTE=Prince;1325668]קלפים ביפנית גועל נפש , בכלל יפנית זאת שפה מגעילה[/QUOTE]
אריגטו XD
חח אני דווקא אוהב יפנית, זאת שפה מצחיקה כזאת
אני עכשיו גיליתי שהחתימה שלי לא יותר ארוכה משלך חצי מהפעילים בפורום
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325656]טעות באנימה של וואן פיס, סתכלו על הפה של הבנאדם: LOL
[SPOILER][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=30775521.png&res=landing[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
מה הטעות?
יאי אני בפרק האחרון של ארכ ארלונג פארק(מאנגה).
[QUOTE=Amitlv;1325672]אני עכשיו גיליתי שהחתימה שלי לא יותר ארוכה משלך חצי מהפעילים בפורום[/QUOTE]
קודם עם התמונה של הדמויות אנימה שמנגנות היא הייתה יותר גדולה
אני לא מתכוון לריב איתך על זה עוד
אני רק אסכם את השיחה בבקשה שתתחיל להתחשב גם במשתמשים אחרים, שוב אני מזכיר לך שלא רק אני ביקשתי ממך לשים את הדבר הכחול הזה בספוילר
[quote=Monkey D Luffy;1325671]אריגטו XD
חח אני דווקא אוהב יפנית, זאת שפה מצחיקה כזאת[/quote]
איך אפשר לאהוב יפנית? גם עד שרושמים משהו לוקח שנה
[quote=Amitlv;1325672]אני עכשיו גיליתי שהחתימה שלי לא יותר ארוכה משלך חצי מהפעילים בפורום[/quote]
על תכנס לזה שוב עמית
[quote=monster;1325673]מה הטעות?
יאי אני בפרק האחרון של ארכ ארלונג פארק(מאנגה).[/quote]
תסתכל על הפה.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325669]אבל זה כן סוג של צילומי ם.ם[/QUOTE]
זה גם סוג של... ו-prince תודה שערבית יותר גרוע מיפנית!
אני לא אוהב את הכתב, לדעתי הוא יפה אבל לא מעניין אותי לדעת לקרוא או לכתוב ביפנית
לדעתי גם עברית וערבית אלו שפות מכוערות אבל כל אחד ודעתו
[QUOTE=monster;1325673]מה הטעות?
יאי אני בפרק האחרון של ארכ ארלונג פארק(מאנגה).[/QUOTE]
לא שמת לב שרואים חרב דרך הפה שלו? חח
[quote=עולה אושאוט;1325677]זה גם סוג של... ו-prince תודה שערבית יותר גרוע מיפנית![/quote]
ערבית איך שהוא בכיתה ח' הצלחתי להבין אבל יפנית? כאילו זה כמו סימנים כאלה
[quote=Monkey D Luffy;1325678]אני לא אוהב את הכתב, לדעתי הוא יפה אבל לא מעניין אותי לדעת לקרוא או לכתוב ביפנית
לא שמת לב שרואים חרב דרך הפה שלו? חח[/quote]
עברית כשפה עגולה מאוד חמודה , מה גם שקל מאוד לכתוב אותה.
[QUOTE=עולה אושאוט;1325677]זה גם סוג של... ו-prince תודה שערבית יותר גרוע מיפנית![/QUOTE]
קודם חשבתי שדיברתם על איך שזה נשמע
ויפנית כתובה נורא יפה, יותר מערבית ובטח שיותר מעברית (לדעתי)
הכתב היפני באמת די מעוות עברית זאת שפה שאנחנו רגילים אליה פשוט... יש כאלה אנשים שלא יודעים עברית וערבית ובסוף זה נראה להם ( איך שהו ) מאוד דומה
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325678]אני לא אוהב את הכתב, לדעתי הוא יפה אבל לא מעניין אותי לדעת לקרוא או לכתוב ביפנית
לא שמת לב שרואים חרב דרך הפה שלו? חח[/QUOTE]
זה סתם ננראה כאילו יש לו חרב דרך הפה.אבל אין לו חרב שיוצאת מהפה שלו.זה כמו אשיה.
סימתי לקרוא אצ ארב ארלנורג פארק.
שחושבים על זה , אם אתה רוצה ללמוד רוסית כדי שתלמד לפני אנגלית , האותיות נראות כמו באנגלית אך הם שונות בהגייה שלהם
אבל הפה שלו לא אמור להיות שקוף, וגם לא אמור להיות לו חור בפה O.o
[QUOTE=Prince;1325686]שחושבים על זה , אם אתה רוצה ללמוד רוסית כדי שתלמד לפני אנגלית , האותיות נראות כמו באנגלית אך הם שונות בהגייה שלהם[/QUOTE]
צודק ההורים שלי רוסיים אך יש לי בת- דודה בארצות הברית בגלל זה א יודע טוב מאוד רוסית וטוב מאוד אנגלית ( בכל היסטוריית המבחנים שלי באנגלית עד עכשיו לא קיבלתי אף פעם פחות מ-90 !)
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325678]אני לא אוהב את הכתב, לדעתי הוא יפה אבל לא מעניין אותי לדעת לקרוא או לכתוב ביפנית
לא שמת לב שרואים חרב דרך הפה שלו? חח[/QUOTE]
אנגלית לשלטון לעולמי עולמים !
[quote=עולה אושאוט;1325683]הכתב היפני באמת די מעוות עברית זאת שפה שאנחנו רגילים אליה פשוט... יש כאלה אנשים שלא יודעים עברית וערבית ובסוף זה נראה להם ( איך שהו ) מאוד דומה[/quote]
אני עשיתי 5 יחידות ערבית, אני אשכנזי וזה לא דומה בכלל לעברית חוץ מחלק מהאותיות ומילים מסויימות כמו אח או חומוס.
ערבית שפה חרא, מגעילה ועשתה לי טראומה. לא ממליץ לאף אחד להרחיב את הדבר הזה בחיים.
[QUOTE=Pooh;1325690]אני עשיתי 5 יחידות ערבית, אני אשכנזי וזה לא דומה בכלל לעברית חוץ מחלק מהאותיות ומילים מסויימות כמו אח או חומוס.
ערבית שפה חרא, מגעילה ועשתה לי טראומה. לא ממליץ לאף אחד להרחיב את הדבר הזה בחיים.[/QUOTE]
סוף סוף מישהו עם סכל!
[quote=עולה אושאוט;1325683]הכתב היפני באמת די מעוות עברית זאת שפה שאנחנו רגילים אליה פשוט... יש כאלה אנשים שלא יודעים עברית וערבית ובסוף זה נראה להם ( איך שהו ) מאוד דומה[/quote]
זה לא מעוות, פשוט הוא יותר קשה
אם מישהו מאיתנו היה חי ביפן, אני בטוח שהיינו חושבים שעברית קשה הרבה יותר
זה לא עיוות, זה יותר כתב ציורי