"כן" אני מהנהנת לניל כאות הסכמה שעלינו לחפש מרכז פוקימונים לישון בו.
Printable View
"כן" אני מהנהנת לניל כאות הסכמה שעלינו לחפש מרכז פוקימונים לישון בו.
[b]אליסה וניל~[/b]
ציטוט נדב~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מתחילים לחפש את המרכז ועד מהרה אתם מוצאים מבנה גדול עם רעפים אדומים וסימון של פוקדור עליו. מצאתם את המרכז. אתם נכנסים פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית "מאוחר נורא לילדים בגילכם להסתובב בחוץ!" היא אומרת בפליאה "במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך. אליסה מבקשת חדר לישון בו והאחות ג'וי מהנהנת בחיוך ומביאה לכם מפתח. "החדר שלכם בקומה השלישית חדר 35!" היא אומרת בחיוך ומצביעה לכם על מעלית. שניכם עולים לקומה השלישית ועד מהרה אתם מגיעים לחדר גדול, עם סלון, פינת אוכל, מקלחת ושני חדרים גדולים ומרווחים.
[b]תומאס~[/b]
שרומיש מתחיל שוב לזהור באדום וקרן אור נקשרת סביב בידוף וסופגת ממנו כמות חיים נכבדת. שרומיש שכוחו כמעט חזר אליו לחלוטין מזנק לעברו של בידוף והוא דוחף אותו בחוזקה ומעלף אותו במקום.
[b]פלינט~[/b]
אתה ממשיך להסתובב בעיר, ורואה בעיקר חנויות גדולות וכמה בתי קפה. אתה מבחין גם במבנה של תחרויות הסרט הראשון. יותר מזה, הכל מבנים הנראים רגילים לחלוטין. אתה מתחיל ללכת חזור למרכז פוקימונים לפתע אתה מבחין בדני נכנס למבנה שעליו רשום 'מרכז רבייה'.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333680][b]
[b]פלינט~[/b]
אתה ממשיך להסתובב בעיר, ורואה בעיקר חנויות גדולות וכמה בתי קפה. אתה מבחין גם במבנה של תחרויות הסרט הראשון. יותר מזה, הכל מבנים הנראים רגילים לחלוטין. אתה מתחיל ללכת חזור למרכז פוקימונים לפתע אתה מבחין בדני נכנס למבנה שעליו רשום 'מרכז רבייה'.[/QUOTE]
"לא יזיק לומר לו לילה טוב" אומר בשקט ואלך בעקבות דני,כשאגיע אליו אומר לו בחיוך, "היי דני,מצטער על ההפרעה,מה אתה עושה כאן בשעה כל כך מאוחרת?" אשאל אותו בהתעניינות
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333680][b]אליסה וניל~[/b]
ציטוט נדב~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מתחילים לחפש את המרכז ועד מהרה אתם מוצאים מבנה גדול עם רעפים אדומים וסימון של פוקדור עליו. מצאתם את המרכז. אתם נכנסים פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית "מאוחר נורא לילדים בגילכם להסתובב בחוץ!" היא אומרת בפליאה "במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך. אליסה מבקשת חדר לישון בו והאחות ג'וי מהנהנת בחיוך ומביאה לכם מפתח. "החדר שלכם בקומה השלישית חדר 35!" היא אומרת בחיוך ומצביעה לכם על מעלית. שניכם עולים לקומה השלישית ועד מהרה אתם מגיעים לחדר גדול, עם סלון, פינת אוכל, מקלחת ושני חדרים גדולים ומרווחים.
[/QUOTE]
"DIBS על האחות" אני אומרת לניל ובודקת מה יש בפינת האוכל. לא אכלתי כבר מלא זמן, אני חייבת להכניס משהו לבטן. אחרי זה אני נכנסת למקלחת והולכת לישון.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333682]"dibs על האחות" אני אומרת לניל ובודקת מה יש בפינת האוכל. לא אכלתי כבר מלא זמן, אני חייבת להכניס משהו לבטן. אחרי זה אני נכנסת למקלחת והולכת לישון.[/quote]
"מה ?! לא! את לסבית מה ?! לא !"אומר בעצבים.
"dibs על האחות הבאה"
"בכל מקרה סניזל צאי"
[b]פלינט~[/b]
לא לילה אצלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס אחרי דני למרכז הרבייה ורואה חדר, המזכיר מעט את המכון של דני, הכל בובות ופרוותי וקפיצי "או היי פלינט" אומר לך דני בזמן שהוא מניח ביצה כחולה על מדף "אני באתי לעזור ליובאבה האחראית פה על המרכז" הוא אומר בחיוך ומצביע על זקנה היושבת על כיסא ליד דלפק גדול וורוד. "נו מצאתם מאמנים?" הוא שואל בחיוך ואז מסתכל עליך "איפה תמי?" הוא שואל בתמיהה.
[b]אליסה וניל~[/b]
את נגשת לפינת אוכל ופותחת את המיני מקרר הנמצא בחדר ומוציאה לעצמך חמגשית מלאה בצלי בקר ותפוחי אדמה, ומחממת את האוכל במיקרוגל, הנמצא מעל המקרר ומתחילה לזלול בתאבון.
ניל אתה מתעצבן על ההכרזה של אליסה, אבל מגלגל את עינייך לאחור ומשחרר את סניזל מהפוקדור שלה והיא יוצאת משלבת ידיים עם גבה אליכם.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333684
[b]אליסה וניל~[/b]
את נגשת לפינת אוכל ופותחת את המיני מקרר הנמצא בחדר ומוציאה לעצמך חמגשית מלאה בצלי בקר ותפוחי אדמה, ומחממת את האוכל במיקרוגל, הנמצא מעל המקרר ומתחילה לזלול בתאבון.
ניל אתה מתעצבן על ההכרזה של אליסה, אבל מגלגל את עינייך לאחור ומשחרר את סניזל מהפוקדור שלה והיא יוצאת משלבת ידיים עם גבה אליכם.[/QUOTE]
"מה יש לה? היא כועסת על משהו?" אשאל את ניל בתמיהה כדי שיסביר לי את המצב. אולי אוכל לעזור.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333685]"מה יש לה? היא כועסת על משהו?" אשאל את ניל בתמיהה כדי שיסביר לי את המצב. אולי אוכל לעזור.[/quote]
אתקרב לאליסה ואלחש לה "המצב הוא כזה, במבחן הקבלה שלי, הייתי צריך להרוג את 2 התאומות ששכבו אז על הרצפה שתפסת את טאדיאורסה, ובמקרה טאדיאורסה וסניזל היו הפוקימונים שלהן"
אחרי סיום ההסבר אגש חזרה לסניזל אוציא לה מעט אוכל ואומר "את צריכה לאכול"
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333684][b]פלינט~[/b]
לא לילה אצלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס אחרי דני למרכז הרבייה ורואה חדר, המזכיר מעט את המכון של דני, הכל בובות ופרוותי וקפיצי "או היי פלינט" אומר לך דני בזמן שהוא מניח ביצה כחולה על מדף "אני באתי לעזור ליובאבה האחראית פה על המרכז" הוא אומר בחיוך ומצביע על זקנה היושבת על כיסא ליד דלפק גדול וורוד. "נו מצאתם מאמנים?" הוא שואל בחיוך ואז מסתכל עליך "איפה תמי?" הוא שואל בתמיהה.
[/QUOTE]
חחח אוקיי
"ועוד איך" אשיב לו בחיוך גדול, "ניצחנו בשני קרבות כפולים! יותר נכון את הקרב השני ניצחה תמי בזכות האוניקס האדירה שלה" אומר לו בחיוך בעודי נזכר באותו קרב, "וצ'ימצ'אר שלי למד סיוע" אוסיף בחיוך, "אתה צריך עזרה? אשמח לעזור!" אומר לדני,אחרי שיענה אעלה בפרצופי חיוך מעט עצוב,אנסה לראות אם יבחין בכך
[QUOTE]
אדם~
צ'ארלה מתחילה לרוץ במהירות ויוצרת סביב נאמל עשרות כפילים המיסתובבים סביבו במהירות וכולם מרימים את זנבותיהם ושולחים מאות כדורי אש קטנים הנכנסים לתוך החור הקטן בגבו של נאמל, המתחיל להתעורר מתרדמת האדישות שלו.
"נהדר נאמל בדיוק מה שהיית צריך! עכשיו תשרוף אותה! השתמש בשרפה (Incinerate)!" קורא המאמן.[/QUOTE]
"צ'ארלה,קטן עליך!" קראתי. אני מכיר את ההתקפה, היא לא מסוגלת להרבה נזק וצ'ארלה מסוגלת לעמוד בזה ואף לטעון אנרגיה. "סיבולת זה שם המשחק! עמדי זקוף ותספגי את ההתקפה, אז, התקיפי במתקפה הכי חזקה שתוכלי לגייס!"
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333680]
[b]תומאס~[/b]
שרומיש מתחיל שוב לזהור באדום וקרן אור נקשרת סביב בידוף וסופגת ממנו כמות חיים נכבדת. שרומיש שכוחו כמעט חזר אליו לחלוטין מזנק לעברו של בידוף והוא דוחף אותו בחוזקה ומעלף אותו במקום.
.[/QUOTE]
חלוץ מי מראה לך להגיב עד 2 לפנות בוקר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד שרומיש!" אני משבח אותו לנוכח הקרב "חזור" אני אומר וממשיך בשביל הלאה.
[B]אליסה וניל~[/B]
אליסה,ניל מסביר לך מה הסיפור של סניזל בקצרה ואז משאיר אותך לאכול לבד. ניל, אתה ניגש לסניזל ומוציא לה אוכל והיא מסרבת להסתובב אליך. לפתע אתה שומע את קירקורי הבטן של סניזל והיא חוטפת את האוכל ואז חורזת למצבה הקודם ומתחילה לאכול במהירות.
[B]פלינט~[/B]
"כל הכבוד לכם!" הוא אומר בגאווה ותופך על שכמך "אני מניח שתמיד צריך פה עזרה, יובאבה יש פה עוד זוג ידיים, את צריכה משהו?" צועק דני לזקנה שנראית כאילו היא מנמנמת בכיסא שלה. כשהיא שומעת את דני היא קמה בקפיצה ונעמדת בתנוחת קרב "אתם לא תקחו אותי בחיים!" היא צועקת ואז קולטת אתכם " אהמ.. אני מניחה שאפשר להשתמש בו. מישהו צריך לנקות את החדר האכלה" היא אומרת ומעלה חיוך מעט רשע. דני אינו מסתכל עליך בזמן שאתה מעלה על פרצופך חיוך עצוב. "אני הולך לבדוק מה עם התינוקות" דני אומר לך בחיוך ונכנס לדלת מאחורי הכיסא של יובאבה.
"נו למה אתה מחכה? תתחיל לנקות!" היא קוראת לך.
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה נעמדת איתנה כנגד המתקפה ולהבת זנבה גדלה. "קדימה נאמל חום של 10,000 מעלות!" צועק המאמן ונאמל ממשיך להגביר את קצב המתקפה שלו וצ'ארלה נהדפת מעט לאחור. צ'ארלה אז סופגת את רוב כוח המתקפה ושולחת גחלת ענקית מקצה זנבה ופוגעת ישירות בנאמל המועף אחורנית בעצמה אדירה.
"נאמל אל תוותר רעש אדה!" קורא שוב המאמן ומצביע לעברכם.
[B]תומאס~[/B]
אתה מחזיר את שרומיש לפוקדור שלו ומתחיל ללכת. אחרי שעה ארוכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך וקצת בהמשך הדרך, אתה מבחין בפוקימון קטן ואפור, המדלג לצד השביל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG].
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333732][B]אליסה וניל~[/B]
אליסה,ניל מסביר לך מה הסיפור של סניזל בקצרה ואז משאיר אותך לאכול לבד. ניל, אתה ניגש לסניזל ומוציא לה אוכל והיא מסרבת להסתובב אליך. לפתע אתה שומע את קירקורי הבטן של סניזל והיא חוטפת את האוכל ואז חורזת למצבה הקודם ומתחילה לאכול במהירות.
.[/QUOTE]
אוציא לסניזל עוד [U][B]בורקס [/B][/U] ואשאל את אליסה"אני נכנס להתקלח את יכולה להשגיח על סניזל ?"
[B]פלינט~[/B]
"כל הכבוד לכם!" הוא אומר בגאווה ותופך על שכמך "אני מניח שתמיד צריך פה עזרה, יובאבה יש פה עוד זוג ידיים, את צריכה משהו?" צועק דני לזקנה שנראית כאילו היא מנמנמת בכיסא שלה. כשהיא שומעת את דני היא קמה בקפיצה ונעמדת בתנוחת קרב "אתם לא תקחו אותי בחיים!" היא צועקת ואז קולטת אתכם " אהמ.. אני מניחה שאפשר להשתמש בו. מישהו צריך לנקות את החדר האכלה" היא אומרת ומעלה חיוך מעט רשע. דני אינו מסתכל עליך בזמן שאתה מעלה על פרצופך חיוך עצוב. "אני הולך לבדוק מה עם התינוקות" דני אומר לך בחיוך ונכנס לדלת מאחורי הכיסא של יובאבה.
"נו למה אתה מחכה? תתחיל לנקות!" היא קוראת לך.[/QUOTE]
חחחחחחח
"אוקיי אוקיי" אשיב ליובאבה ואתחיל לנקות,אנקה ביסודיות את חדר האכלה בעודי חושב על חדר התינוקות בו נמצא דני
[B]פלינט~[/B]
"נו למה אתה מחכה? תתחיל לנקות!" היא קוראת לך.
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה נעמדת איתנה כנגד המתקפה ולהבת זנבה גדלה. "קדימה נאמל חום של 10,000 מעלות!" צועק המאמן ונאמל ממשיך להגביר את קצב המתקפה שלו וצ'ארלה נהדפת מעט לאחור. צ'ארלה אז סופגת את רוב כוח המתקפה ושולחת גחלת ענקית מקצה זנבה ופוגעת ישירות בנאמל המועף אחורנית בעצמה אדירה.
"נאמל אל תוותר רעש אדה!" קורא שוב המאמן ומצביע לעברכם.
[B]תומאס~[/B]
אתה מחזיר את שרומיש לפוקדור שלו ומתחיל ללכת. אחרי שעה ארוכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך וקצת בהמשך הדרך, אתה מבחין בפוקימון קטן ואפור, המדלג לצדהשביל[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG].[/QUOTE]
אני מסתבך עם הציטוט חח...
''צ'ארלה, עם המהירות שלך אין להתווכח. התקדמי. אל נאמל בצוות כפול עתירי עליו גחלת מטווח אפס!'' אני קורא בעוד שאני נזהר שלא ליפול מהסדקים. באדמה שנאמל. יצא...:-)
[B]ניל~[/B]
אתה משאיר לסניזל, קערה מלאת ממליגה קרה, שאתה מוצא במקרר והולך משאיר את סניזל יחד עם אליסה, זמן שהיא ממשיכה לאכול בתאבון מהחמגשית. אתה נכנס למקלחת ואחרי עשר דקות יוצא נקי, ורואה שאליסה עדיין אוכלת, וסניזל נרדמה בפינה שבו עמדה מקודם.
[B]פלינט~[/B]
אתה מחייך והולך אחרי יובאבה לחדר האכלה. אתה מגיע לחדר מבולגן ולגמרי מלא בקבוקים מפוזרים בכל מקום ופה ושם חלב שפוך, או קיא. אתה גם מבחין בכמה נערות צעירות יושבות ומאכילות מספר פוקימונים קטנים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/10/Spr_5b_438.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/37/Spr_5b_440.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/01/Spr_5b_406.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/36/Spr_5b_298.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/01/Spr_5b_191.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/db/Spr_5b_175.png[/IMG].
"בנות תכירו את העוזר החדש פה. הוא ינקה פה את החדר. אז תנסו לא להפריע לו" היא אומרת להן ואז מסתובבת אליך "אתה יכול להתחיל לטאטא את הרצפה. הכל נמצא שם" היא אומרת ומצביעה לך על מחסן קטן.
אתה פותח ומוצא מטאטא גדול ומתחיל לנקות את הריצפה. "אז איך קוראים לך?" שואלת נערה צעירה המאכילה את טוגפי.
[B]אדם~ [/B]
צ'ארלה יוצרת עשרות כפילים שלה ואז כל הכפילים רצים במהירות לעברו של נאמל ופוגעים בו ישירות עם מאות כדורי גחלת מטווח אפס. נאמל נפגע ברצינות, אבל לא מוותר ואז דורך על האדמה במהירות והאדמה מתחילה לזוז במהירות, ומעלימה את כל הכפילים של צ'ארלה ומשאירה אותה חשופה.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333747][B]ניל~[/B]
אתה משאיר לסניזל, קערה מלאת ממליגה קרה, שאתה מוצא במקרר והולך משאיר את סניזל יחד עם אליסה, זמן שהיא ממשיכה לאכול בתאבון מהחמגשית. אתה נכנס למקלחת ואחרי עשר דקות יוצא נקי, ורואה שאליסה עדיין אוכלת, וסניזל נרדמה בפינה שבו עמדה מקודם.
[B]פלינט~[/B]
אתה מחייך והולך אחרי יובאבה לחדר האכלה. אתה מגיע לחדר מבולגן ולגמרי מלא בקבוקים מפוזרים בכל מקום ופה ושם חלב שפוך, או קיא. אתה גם מבחין בכמה נערות צעירות יושבות ומאכילות מספר פוקימונים קטנים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/10/Spr_5b_438.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/37/Spr_5b_440.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/01/Spr_5b_406.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/36/Spr_5b_298.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/01/Spr_5b_191.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/db/Spr_5b_175.png[/IMG].
"בנות תכירו את העוזר החדש פה. הוא ינקה פה את החדר. אז תנסו לא להפריע לו" היא אומרת להן ואז מסתובבת אליך "אתה יכול להתחיל לטאטא את הרצפה. הכל נמצא שם" היא אומרת ומצביעה לך על מחסן קטן.
אתה פותח ומוצא מטאטא גדול ומתחיל לנקות את הריצפה. "אז איך קוראים לך?" שואלת נערה צעירה המאכילה את טוגפי.[/QUOTE]
שתי תמונות לא עובדות
" שמי פלינט" אומר לה בחיוך, "אני חייב לומר שהטוגפי הזה הוא אחד הפוקימונים החמודים שיש" אומר לה בחיוך ואביט בטוגפי הקטן אוכל,לאחר מכן אתחיל לנקות את הרצפה
[quote]אדם~*
צ'ארלה יוצרת עשרות כפילים שלה ואז כל הכפילים רצים במהירות לעברו של נאמל ופוגעים בוישירות עם מאות כדורי גחלת מטווח אפס. נאמל נפגע ברצינות, אבל לא מוותר ואז דורך על האדמה במהירות והאדמה מתחילה לזוז במהירות, ומעלימה אתכל הכפילים של צ'ארלה ומשאירה אותה חשופה.__________________[/quote]
''זה הזמן לכסח אותו צ'ארלה, אנחנו לא מוותרים! קדימה, קפצו גבוה ובסחרור מהיר שריטה, היכנסו בו בכל הכח!'' פקדתי.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333747][B]ניל~[/B]
[/QUOTE]
כשחקן כדמות הא XP ?
שניהם שמנים :P
---------------------------
"לילה טוב" אומר ואחזיר את סניזל לפוכדור.
"אליסה אני זז לישון, מחר הולכים למכון"אומר ואלך לשכב על המיטה.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333564][B]דארן~[/B]
אתה מתארגן במהירות ורץ למטה, ששם דון מחכה לך בחיוך "מוכן?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה. אתם נפרדים מהאחות ג'וי ויוצאים לדרך. אחרי שעה ארוכה של הליכה בשמש בקופחת שניכם מחליטים לקחת מנוחה קלה ומתיישבים לצד עץ גדול, בצל הנעים. לפתע אתה שומע יללה קטנה אתה מחפש עם ראשך את מקול הרעש וקולט פוקימון חתולי קטן וורוד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG] המילל לעברכם בחיבה.
[/QUOTE]
"אממ... את מעוניינת להלחם בה או שאני אאמן את דאסקל ואלחם בה?" אני שואל את דון, במחשבה שאולי היא תרצה לתפוס את סקיטי.
[B]פלינט~[/B]
"נכון?!" היא אומרת בחיוך ומחבקת את הטוגפי בידיה. אתה מתחיל לטאטא ועד מהרה כל הרצפה נקייה לחלוטין. כשאתה מתיישב לנוח נכנס דני לחדר "נו סיימת?" הוא שואל בחיוך ומסמן לך לעקוב אחריו. שניכם הולכים בשקט "נראה לי שתאהב את זה" הוא אומר בחיוך ופותח דלת ירוקה ומכניס אותך לחדר. המראה שם, מפתיע אותך מאוד. כל החדר מלא במדפים, ממש כמו בספרייה, אבל במקום ספרים כל המדפים מלאים בביצים של פוקימונים.
"כל ביצה פה מכילה פוקימון שונה" הוא לוחש לך בהתלהבות "זה החדר שאני הכי אוהב בכל המקום הזה" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת איתך ברחבי החדר. לפתע ברחבי החדר, ביצה קטנה בצבע בז' מתחילה לזוז במהירות וממנה בוקע פוקימון קטן וחתולי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Spr_5b_052.png[/IMG] "מיאו!!" הוא קורא ומתחיל לבכות. דני מרים אותו ומתחיל ללטף אותו ולנענע אותו בעדינות ואז מסמן לך בראשו לצאת מהחדר. שניכם הולכים ליובאבה והיא לוקחת את מיאו הקטן בידייה "אתם יכולים ללכת. אני עומדת לסגור לכמה שעות" היא אומרת בחיוך והולכת עם המיאו בחזרה לחדר ההנקה, שניקית מקודם.
"אז מה בא לך לעשות?" שואל אותך דני בחיוך.
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה קופצת באוויר ושולפת את ידייה קדימה ונופלת על דבשתו של נאמל ומתחילה לשרוט אותו בפראות. נאמל נופל על בטנו ומתעלף.
"וואו קרב מעולה!" אומר הבחור ומחזיר את נאמל לפוקדור שלו "שכחתי לומר שמי מייקל" הוא אומר בחיוך ומגיש את ידו לשלום.
[B]ניל~[/B]
צריך השראה מאיפשהו P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחזיר את סניזל והולך למיטה. איך שאתה נשכב קלפה יוצאת מהפוקדור שלה וקופצת עליך ונרדמת על בטנך. אתה נרדם. כעבור כמה שעות טובות אתה מתעורר בשעה תשע וחצי בבוקר. אתה מתארגן ורואה שאליסה עדיין ישנה בחדרה.
[B]דארן~[/B]
"חמודה, אבל יש לי כרגע מספיק פוקימונים." היא אומרת בחיוך ומרימה ארבעה פוקדורים "אתה מוזמן להלחם בה" היא אומרת בחיוך ואז הולכת הצידה ומתיישבת על אבן גדולה.
אדם~
צ'ארלה קופצת באוויר ושולפת את ידייה קדימה ונופלת על דבשתו של נאמל ומתחילה לשרוט אותו בפראות. נאמל נופל על בטנו ומתעלף.
"וואו קרב מעולה!" אומר הבחור ומחזיר את נאמל לפוקדור שלו "שכחתי לומר שמי מייקל" הוא אומר בחיוך ומגיש את ידו ל[QUOTE]שלום.[/QUOTE]
''נעים להכיר מייקל. אני ממליץ לך להילחם עם השיר I'm still standing בראש, בטוח תנצח. שמי אדם, זוהי צ'ארלה ואתה ידידי, הבאת קרב מעולה.''
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333757][B]
[B]ניל~[/B]
צריך השראה מאיפשהו P:
אתה מחזיר את סניזל והולך למיטה. איך שאתה נשכב קלפה יוצאת מהפוקדור שלה וקופצת עליך ונרדמת על בטנך. אתה נרדם. כעבור כמה שעות טובות אתה מתעורר בשעה תשע וחצי בבוקר. אתה מתארגן ורואה שאליסה עדיין ישנה בחדרה.
[/QUOTE]
אניח את קלפה על המיטה בזהירות על מנת שלא תתעורר,אכסה אותה ואתרחק בשחק.
"צאו כולם "אלחש על מנת לא להעיר את אליסה, בזמן שאוציא את כל הפוקימונים ואתן להם לאכול.
'עכשיו אוכל' אומר לעצמי ואכין ארוחת בוקר לי וצלחת לאליסה.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333757][B]פלינט~[/B]
"נכון?!" היא אומרת בחיוך ומחבקת את הטוגפי בידיה. אתה מתחיל לטאטא ועד מהרה כל הרצפה נקייה לחלוטין. כשאתה מתיישב לנוח נכנס דני לחדר "נו סיימת?" הוא שואל בחיוך ומסמן לך לעקוב אחריו. שניכם הולכים בשקט "נראה לי שתאהב את זה" הוא אומר בחיוך ופותח דלת ירוקה ומכניס אותך לחדר. המראה שם, מפתיע אותך מאוד. כל החדר מלא במדפים, ממש כמו בספרייה, אבל במקום ספרים כל המדפים מלאים בביצים של פוקימונים.
"כל ביצה פה מכילה פוקימון שונה" הוא לוחש לך בהתלהבות "זה החדר שאני הכי אוהב בכל המקום הזה" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת איתך ברחבי החדר. לפתע ברחבי החדר, ביצה קטנה בצבע בז' מתחילה לזוז במהירות וממנה בוקע פוקימון קטן וחתולי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Spr_5b_052.png[/IMG] "מיאו!!" הוא קורא ומתחיל לבכות. דני מרים אותו ומתחיל ללטף אותו ולנענע אותו בעדינות ואז מסמן לך בראשו לצאת מהחדר. שניכם הולכים ליובאבה והיא לוקחת את מיאו הקטן בידייה "אתם יכולים ללכת. אני עומדת לסגור לכמה שעות" היא אומרת בחיוך והולכת עם המיאו בחזרה לחדר ההנקה, שניקית מקודם.
"אז מה בא לך לעשות?" שואל אותך דני בחיוך.[/QUOTE]
"אתה מכיר את העיר,אז כנראה שאתה תהיה המדריך שלנו" אומר לו באירוניה, "למי אתם מגדלים את כל הפוקימונים האלה? אתם מוכרים אותם?" אשאל אותו בסקרנות בעודי מחכה
לרעיון שיעלה לו בראש
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333757][
[B]דארן~[/B]
"חמודה, אבל יש לי כרגע מספיק פוקימונים." היא אומרת בחיוך ומרימה ארבעה פוקדורים "אתה מוזמן להלחם בה" היא אומרת בחיוך ואז הולכת הצידה ומתיישבת על אבן גדולה.[/QUOTE]
אני מוציא את הפוקדור של דאסקל מהכיס, "צא דאסקל!", אני זורק את הפוקדור באוויר ומחכה שדאסקל יצא מהפוקדור.
"תתחיל בצל לילה!" אני קורא ומצביע לכיוון סקיטי.
[QUOTE=Flupy;1333751]כשחקן כדמות הא XP ?
שניהם שמנים :P
---------------------------
"לילה טוב" אומר ואחזיר את סניזל לפוכדור.
"אליסה אני זז לישון, מחר הולכים למכון"אומר ואלך לשכב על המיטה.[/QUOTE]
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333757]
[B]ניל~[/B]
צריך השראה מאיפשהו P:
[/QUOTE]
אני אפליק לכם.
טוב, לפי התגובה של עומר אני ישן, אז אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגיב לזה XD
נניח שארוחת בוקר+מקלחת קצרה כשהדמות מתעוררת ואז יוצאים למכון אומשו. אנערף.
[b]אדם~[/b]
מלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה" הוא אומר בחיוך "אני הולך לעיר ג'נטה. גם אתה?" הוא שואל אותך בחיוך.
[b]ניל ואליסה~[/b]
נדב יא שמן 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ניל, בזמן שאתה מתארגן לארוחת בוקר, אליסה קמה ומברכת אותך בבוקר טוב ואז נכנסת להתקלח. וכשהיא יוצאת אתה כבר מסדר את הצלחות ואתם מתיישבים לאכול ארוחת בוקר.
אח"כ שניכם יוצאים מהחדר ויורדים למטה. האחות ג'וי נפרדת ממכם ושניכם מתחילים לחפש את המכון.
אחרי עשר דקות של חיפושים, אתם מוצאים מבנה גדול עם דלתות ירוקות גדולות ומעליהן שלט גדול הרשון עליו מכון.
אתם דופקים בדלת, אבל אין תשובה.
[b]פלינט~[/b]
"אנחנו מגדלים אותם למאמנים שעוברים פה" הוא אומר "חלקם שוכחים לבוא לקחת את הפוקימונים שלהם, אז באיזה שלב אנחנו משחררים אותם לטבע" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך מזה "אני בחיים לא אבין מאמן שככה מזניח את הפוקימונים שלו" הוא מוסיף בנימה מעט עצבנית, בזמן שאתם הולכים מהמרכז. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים בחזרה למכון. "דרך אגב, לא ענית לי. איפה לתמי נעלמה?" הוא שואל בהתעניינות.
[b]דארן~[/b]
אתה משחרר את דאסקול ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה ואז שולחות קרן שחורה לעברה של סקיטי, אבל אז קורא משהו שמפתיע אותך. המתקפה לא פוגעת בסקיטי. "מתקפות מסוג רוח לא עובדות על פוקימוני נורמאל" אומרת לך דון "כמו שמתקפות נורמאל לא עובדות על רוח" היא אומרת בנימה של חכמה. "סקיטי קופצת באוויר עם דחיפה, אבל המתקפה פשוט עוברת דרך דאסוקל.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333782][b]
[b]ניל ואליסה~[/b]
נדב יא שמן 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ניל, בזמן שאתה מתארגן לארוחת בוקר, אליסה קמה ומברכת אותך בבוקר טוב ואז נכנסת להתקלח. וכשהיא יוצאת אתה כבר מסדר את הצלחות ואתם מתיישבים לאכול ארוחת בוקר.
אח"כ שניכם יוצאים מהחדר ויורדים למטה. האחות ג'וי נפרדת ממכם ושניכם מתחילים לחפש את המכון.
אחרי עשר דקות של חיפושים, אתם מוצאים מבנה גדול עם דלתות ירוקות גדולות ומעליהן שלט גדול הרשון עליו מכון.
אתם דופקים בדלת, אבל אין תשובה.[/QUOTE]
"מנהיג מכון כושל, איפה הוא לעזאזל" אומר לאליסה ואנסה לשאול את אחד מהולכי רגל באזור למיקומו של מנהיג המכון..
[QUOTE]אדם~
מלך Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה" הוא אומר בחיוך "אני הולך לעיר ג'נטה. גם אתה?" הוא שואל אותך בחיוך.[/QUOTE]
"בטח." אני עונה לו ומחזיר את צ'ארלה לפוקדור. "אני מחפש אחר אחותי, היא נעלמה ואין לי מושג מה איתה. בעקרון אני משלב גם את הייעוד שלי, להיות מאסטר פוקימון. אני יודע שעל ידי שאלמד על הפוקימונים, אצבור כוח וידע רב שיעזור לי למצוא אותה. כרגע, אני יודע שיש מכוני פוקימונים שיכולים ללמד אותי טקטיקות ואף מתקפות."
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333782]
[b]פלינט~[/b]
"אנחנו מגדלים אותם למאמנים שעוברים פה" הוא אומר "חלקם שוכחים לבוא לקחת את הפוקימונים שלהם, אז באיזה שלב אנחנו משחררים אותם לטבע" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך מזה "אני בחיים לא אבין מאמן שככה מזניח את הפוקימונים שלו" הוא מוסיף בנימה מעט עצבנית, בזמן שאתם הולכים מהמרכז. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים בחזרה למכון. "דרך אגב, לא ענית לי. איפה לתמי נעלמה?" הוא שואל בהתעניינות.[/QUOTE]
"מאז הקרב אתמול אני לא ראיתי אותה" אומר לו, "ואני חושב שבמקום לשחרר אותם לטבע אתם יכולים לישות מאין ערב אימוץ או יום אימוץ שיהיה אפשר לאמץ את הפוקימונים העזובים,אני בטוח שיהיו לא מעט אנשים שיתעניינו לתת מקלט לפוקימונים האלה,גם אני אשמח לאמץ פוקימון" אומר לו ואחכה לשמוע את תגובתו על הרעיון שלי
[B]ניל~[/B]
אתה מתעצבן ומתחיל לחפש את המנהיג באזור ושואל אנשים עד שלבסוף אישה מבוגרת מתייחסת אליך "ובכן כמו שאני מכירה את דני.." היא מלמלת "הוא בטח נמצא במרכז רבייה!" היא אומרת לכם בסוג של גאווה עצמית.
[B]אדם~[/B]
"אוי, אחי מצטער לשמוע" הוא אומר ומקמט את פיו "ובכן העיר ממש קרובה עד הערב אנחנו כבר אמורים להיות שם" הוא אומר בחיוך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים רעשים מאחד העצים. אתה מסתכל למעלה ורואה עץ מלא בפוקימונים חומים ועגולים, עם עיניים גדולות ואדומות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/74/Spr_5b_163.png[/IMG]
[B]פלינט~[/B]
עדיין לא עבר יום כפרע XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה נשמע רעיון מעולה!" הוא אומר בחיוך "אני ארוץ לדבר על זה עם יובאבה!" הוא הוא בהחלטיות ומשאיר אותך ליד המכון בזמן שהוא רץ בחזרה למרכז רבייה.
[quote=Ritsuka Kun;1332194]
[B]אוסטין~[/B]
אמרתי שהמשחק נכנס למקומות יותר אפלים~ ם:
טריקו מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות לעבר העץ הענקי שהצבעת עליו ומחיל לחבוט בו בחוזקה בראשו, טריקו למד חבטת ראש (Headbutt) ומצליח להפיל מהעץ שני פוקימונים. אחד קטן ושחור וזנב בוהק ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]) אתה מזהה אותו בוולביט. והשני נראה כמו חלת דבש ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/3/35/Spr_5b_415_m.png[/IMG]). אתה מכוון על הפוקימון המוזר את הפוקידע ומגלה שזה קומבי, פוקימון הדבורה הקטנה. בנוסף, אתה מגלה שקומבי זכר אינו יכול להתפתח ורק נקבה יכולה.
[/quote]
"מממ... קרב אם הוולביט הזה נראה מעניין למדי!" אחשוב לי ואשאל את טריקו אם הוא חפץ בעוד אימון קטן.
במידה ויענה בחיוב ולא יראה לי עייף, כן אעשה, אומר לו "נסה את המתקפה החדשה, נגיחה ראש על וולביט!"
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333793][B]ניל~[/B]
אתה מתעצבן ומתחיל לחפש את המנהיג באזור ושואל אנשים עד שלבסוף אישה מבוגרת מתייחסת אליך "ובכן כמו שאני מכירה את דני.." היא מלמלת "הוא בטח נמצא במרכז רבייה!" היא אומרת לכם בסוג של גאווה עצמית.
[/QUOTE]
"הוא בטח הלך להתרבות עם הפוקימונים שלו. אתה יודע איך זה מנהיגי מכון, הם זואופילים רצח והכל" אני אומרת לניל בצחוק. "קדימה, בוא נחפש את מרכז הרבייה, זה לא יכול להיות כזה קשה למצוא אותו"
[b]אוסטין~[/b]
שמח שחזרת ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו נראה נחוש להלחם והוא קופץ על וולביט עם ראשו מוטה קדימה והוא מעיף אותו בחזרה על בול העץ. וולביט נעמד, מעט מסוחרר ואז מסובב את גבו אליכם וזנבו מתחיל לזהור עד שעיניכם מסונוורות לגמרי. ולביט השתמש בהבזק.
ובזמן שטריקו משפשף את עיניו וולביט טס במהירות לעברו ודוחף אותו בחוזקה.
[B]אליסה~[/B]
אתם מתחילים לחפש באיזור את המרכז רבייה ועד מהרה אתם מוצאים מבנה קטן עם רעפים ירוקים ועליו רשום מרכז הרבייה.
אתם נכנסים פנימה ומוצאים אישה זקנה היושבת ומעשנת ממקטרת "כן?" היא שואלת ונושפת עליכם עשן כבר.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333793]
[B]פלינט~[/B]
עדיין לא עבר יום כפרע XD
"זה נשמע רעיון מעולה!" הוא אומר בחיוך "אני ארוץ לדבר על זה עם יובאבה!" הוא הוא בהחלטיות ומשאיר אותך ליד המכון בזמן שהוא רץ בחזרה למרכז רבייה.[/QUOTE]
חחחחחחחחחח XD
"מצוין!" אקרא בקול וארגיש גאווה על הרעיון שהבאתי, אחכה כמה דקות ואם דני לא יחזור אתחיל להתקדם לכיוון מרכז הרבייה כדי לבדוק היכן הוא ואיך הגיבה יובאבה על הרעיון
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333800][b]
[B]אליסה~[/B]
אתם מתחילים לחפש באיזור את המרכז רבייה ועד מהרה אתם מוצאים מבנה קטן עם רעפים ירוקים ועליו רשום מרכז הרבייה.
אשאיר את הדיבורים לאליסה ובינתיים אסתובב ברחבי המרכז.
[quote]אדם~
"אוי, אחי מצטער לשמוע" הוא אומר ומקמט את פיו "ובכן העיר ממש קרובה עד הערב אנחנו כבר אמורים להיות שם" הוא אומר בחיוך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים רעשים מאחד העצים. אתה מסתכל למעלה ורואה עץ מלא בפוקימונים חומים ועגולים, עם עיניים גדולות ואדומות
[/quote]
"צ'ארלה!" קראתי בקול כדי למשוך תשומת לב אחד ההוטהוטים "גחלת! צאי!!!"
לאחר שפקדתי עליה לצאת ולתקוף, פתחתי את הפוקדע למעט מידע. אני יודע שההתקפות של צ'ארלה מתקיפים בצורה נורמלית, מה גם שהתעופה של הוטהוט לא בשמיים Xd
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333800]
[B]אליסה~[/B]
אתם נכנסים פנימה ומוצאים אישה זקנה היושבת ומעשנת ממקטרת "כן?" היא שואלת ונושפת עליכם עשן כבר.[/QUOTE]
אני משתעלת, מעיפה את העשן מהפרצוף שלי ואז מסבירה:"אנחנו מחפשים את דני, מנהיג המכון. שמענו שהוא כנראה יהיה פה כשראינו שהמכון נעול"
[quote=Ritsuka Kun;1333800][B]אוסטין~[/B]
שמח שחזרת ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו נראה נחוש להלחם והוא קופץ על וולביט עם ראשו מוטה קדימה והוא מעיף אותו בחזרה על בול העץ. וולביט נעמד, מעט מסוחרר ואז מסובב את גבו אליכם וזנבו מתחיל לזהור עד שעיניכם מסונוורות לגמרי. ולביט השתמש בהבזק.
ובזמן שטריקו משפשף את עיניו וולביט טס במהירות לעברו ודוחף אותו בחוזקה.
[/quote]
"טריקו בלום את עצמך עם הזנב, רוץ אליו במהירות, תן את כל המהירות שבך, נתר מעץ לעץ, למעלה לכיוונו, ובלבל אותו ואז חבוט בפניו!" אדריך אותו בבטחון.
במידה ויצליח אומר "עכשיו תשתמש בשאיבה!"
[B]פלינט~[/B]
אתה חכה מספר דקות ואז מתחיל ללכת בחזרה לעבר המרכז רבייה. בדרך אתה נתקל שוב בתמי. "היי" היא אומרת בשקט "מצטערת שנעלמתי. איפה היית?" היא שואלת בחיוך ואתה מעדכן אותה והיא נראית מעט מעודדת מהרעיון שלך "באמת המון פוקימונים ננטשים ע"י המאמנים שלהם" היא אומרת בעצבות והולכת איתך למרכז. בדיוק שאתם מגיעים לדלת של המרכז, היא נפתחת במהירות ודני קופץ החוצה "או פלינט! היא אהבה את הרעיון! אנחנו הולכים לארגן את היום אימוץ מחר בצהרים! יש כ"כ הרבה מה לעשות!" הוא אומר "אנחנו רוצים לעשות את זה בתור פסטיבל ענק! ושאחת מהאטרקציות זה קרב נגדי!" הוא אומר בהתלהבות "בכל מקרה, אם תסלחו לי אני חייב לזוז! נתראה מאוחר יותר?" הוא שואל וממשיך לרוץ בחזרה למכון שלו.
"טוב כנראה נלך לעשות משהו בינתיים?" היא שואלת בחיוך.
[B]ניל ואליסה~[/B]
"אני מבינה" הזקנה אומרת וממשיכה לנשוף במקטרת "דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" היא צורחת בקול גבוה, ושניכם נלחצים. מאחורי אחת מהדלתות יוצא בחור צעיר, בעל עור כהה ושיער שחור "כן יובאבה?" הוא שואל בחיוך "הם רוצים להלחם נגדך" היא אומרת בקול משועמם.
"אני מצטער, אבל אני מעט עסוק. אני אהיה במכון בשעות הצהריים. בסדר?" הוא שואל [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG]
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה יוצאת בקפיצה מהפוקדור שלה ומניפה את זנבה ושולחת משם עשרות כדורי אש קטנים ופוגעים באחד מהוטהוטים. שאר הוטהוטים נלחצים ובורחים משם.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על הוטוהוט והיא נדלקת "הוטהוט, פוקימון הינשוף. למרות שהוא אל עף הכי טוב הוא נחשב לאחד מהפוקימונים הכי חכמים בעולם הפוקימונים. הוא משתמש בהרבה מתקפות על חושיות המחזקות את תואר הפוקימון החכם." ואח"כ היא נסגרת. הוטהוט בינתיים עף במוזרות מעל האדמה, ועיניו מתחילות לזהור באדום בהיר והן יוצרות טבעות של אור בהיר, אשר עפות לעברה של צ'ארלה ומרדימות אותה.
הוטהוט השתמש בהיפנוזה.
[B]אוסטין~[/B]
רק תזכיר לי לייתר בטחון, לא היה לך עוד פוקימון נכון? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו חוסם את העפתו עם הזנב ואז מותח את הזנב ומזנק במהירות על אחד מהעצים ואז נוחט על גבו של וולביט ותוקף אותו עם חבטה אדירה ומעיף אותו הצידה. גופו של טריקו מתחיל לזהור באדום ואנרגיה אדומה יוצאת לעברו של וולביט ופוגעת בו, אבל אז אתה מבחין שיש עשרות וולביטים מסביבכם. וולביט השתמש בצוות כפול כדי להתחמק וההתקפה שלכם נכשלה.
כל הכפילים יוצאים עם חבטה ופוגעים בטריקו, המצליח לחסום את רוב עוצמת המתקפה עם ידיו וזנבו.