-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372912][b]וונדי ~
[/b]
"עלייך לודא שהדמון יהיה מותש!" קראה אימך כשראתה שאת מתבלבלת שם. "כל דבר שתרצה בקרב, מותר."[/QUOTE]
אני אקח את החרב שלי ואתחיל לחבוט בצידי גופו של הדמון במטרה להתיש אותו, אני אשרוט אותו שריטות קלות בעזרת החרב בכדי לא לפצוע אותו יותר מידי ואעשה את עצמי מנסה לפגוע בו בזוויות שונות במטרה לעייף אותו בניסיונות התחמקות.
-
[B]אנג'ל ~[/B]
אנג'ל 20
לאונרד 20
[IMG]http://www.fastup.co.il/images/6835531.jpg[/IMG]
[QUOTE]פאנג:
התקפה: 4
דיוק: 2
הגנה: 1
מהירות: 1
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל. [/QUOTE]
פאנג זינק קדימה וירה קרן קרח בזמן שהפנג האפל ירה להביור שחור שפגע בקרח. שניהם היו בעלי אותה עוצמה. מה שרק גרם לזה להתנגש וליצור פיצוץ אחיד.
[B]וונדי ~[/B]
נסיונותיך לפגוע בדמון עם החרב נכשלות. הוא מחייכך לעברך אך פשוט מתחמק מקול נסיון לפגוע בו.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372917][B]אנג'ל ~[/B]
אנג'ל 20
לאונרד 20
[IMG]https://forums.playfire.com/_proxy/?url=http%3A%2F%2Fi214.photobucket.com%2Falbums%2Fcc78%2FMargaritaNerd%2FAnime%2520Animals%2FWhiteWolf.jpg&hmac=61325ce5f06a1fb7a987fd8bbf79716b[/IMG]
פאנג זינק קדימה וירה קרן קרח בזמן שהפנג האפל ירה להביור שחור שפגע בקרח. שניהם היו בעלי אותה עוצמה. מה שרק גרם לזה להתנגש וליצור פיצוץ אחיד.
[/QUOTE]
'פאנג עוד קרן קרח הפעם תעקוב אחריה וברגע האחרון תקפוץ הצידה ותתקרב לעברו של הזאב בנשיכה 'אומר לפאנג.
-
[b]וונדי ~[/b]
נסיונותיך לפגוע בדמון עם החרב נכשלות. הוא מחייכך לעברך אך פשוט מתחמק מקול נסיון לפגוע בו.[/quote]
''אתה מהיר'' אשבח את הדמון בחיוך(lol כמעט כתבתי פוקימוןxd ).
''אבל אני מהירה יותר'' אמשיך.
אני אקפוץ בזריזות אל מעל הדמון ואשרוט את גבו בתקווה לפגוע, לאחר מכן אנסה לבעוט ברגלו במטרה להפיל אותו ולהכות בוא בחרבי.
-
[B]אנג'ל [/B]~
אנג'ל 20
לאונרד 17
[quote]
פאנג:
התקפה: 5
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל.[/quote]
התרגיל תיעתע בו. לאחר שנורתה קרן קרח פאנג ניצל את הפיצוץ להגיח מהצד ולנגוס בצוואר האפל. לאונרד הניף את שרביטו ופאנג הורחק בדחיפה קלה.
"זה חוקי. במידה ואתה שואל את עצמך." צחק לאונרד. פאנג האפל התנער וזינק היישר לעבר פאנג בציפורניים שלופות.
[B]וונדי ~[/B]
הדמון פשוט חמק מהכל. לאחר נסיונותייך הוא פשוט ישב וחייך לעבר במבט חמוד.
-
[b]וונדי ~[/b]
הדמון פשוט חמק מהכל. לאחר נסיונותייך הוא פשוט ישב וחייך לעבר במבט חמוד.[/quote]
''אוי לעזעזל אתה חמוד מידי'' אומר בחיוך ואחייך אל הדמון.
אני אנסה להכות אותו שוב בחרב תוך כדי דיבור ''אתה יודע עבר עליי יום ממש קשה-גיליתי שאני יצור קסום-אלף, גיליתי שיש דבר כזה בכלל אלף וקוסמים, גיליתי שבמשך כל חיי המשפחה שלי הסתירה ממני את העובדה ה''קטנה'' הזאת ושיש לי בחדר ממש מתחת לשטיח כניסה סודית לעיר מוזרה בשם גאלריה סאה, ואתה ממש לא משפר את היום הזה-_-.'' אני אנסה שוב להתקיל את רגליו במטרה להפיל אותו ולהכותו בקת החרב
-
[b]וונדי ~
[/b]
הדמון היה כה עסוק בלהקשיב לסיפור שלך שהחרב פגעה ברגלו הקדמית. הוא הספיק לעשות סלטה קטנה ואז לחמוק מהמכה השנייה. עם זאת, רגלו היתה כפופה באוויר.
-
[quote=ヒトカゲ;1372921][b]אנג'ל [/b]~
אנג'ל 20
לאונרד 17
התרגיל תיעתע בו. לאחר שנורתה קרן קרח פאנג ניצל את הפיצוץ להגיח מהצד ולנגוס בצוואר האפל. לאונרד הניף את שרביטו ופאנג הורחק בדחיפה קלה.
"זה חוקי. במידה ואתה שואל את עצמך." צחק לאונרד. פאנג האפל התנער וזינק היישר לעבר פאנג בציפורניים שלופות.
[/quote]
'פאנג תשתמש בקרן קרח בשביל להרחיק אותו לאחר מכן תשלח קרן קרח קצת יותר למטה בשביל שתפגע בו ברגע שהוא נוחת, פאנג יכול להיות שתצטרך להיכנס לקרב קרוב תהיה מוכן'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372924][b]וונדי ~
[/b]
הדמון היה כה עסוק בלהקשיב לסיפור שלך שהחרב פגעה ברגלו הקדמית. הוא הספיק לעשות סלטה קטנה ואז לחמוק מהמכה השנייה. עם זאת, רגלו היתה כפופה באוויר.[/QUOTE]
''ושוב... רק שתדע אני לא אוהבת לפגוע באף אחד אלה עם כן זה בתחרות שאז חופשי'' אומר ואעשה מבט מתנצל.
אנצל את חולשתו ברגלו שבטח מאטה אותו ואנסה לפגוע בצידי גופוץ
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 17
[quote]
פאנג:
התקפה: 6
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל.[/quote]
קרן הקרח ששוגרה לעבר פאנג האפל נשסעה באורך פלא על ידי ציפורניו. פאנג הופתע מכך כל כך שלא ראה את ההנחתה שבאה אליו היישר לאחר מכן. מעין סטירת לכי שצילצלה בכל רחבי הפאב. לאחר מכן הלהביור לא איחר לבוא. אתה עצמך הרגשת חולשה איומה מהלהביור הזה. מעין פחד בלתי נשלט וחסר מעצורים השתלט עליך ועל פאנג.
[QUOTE]וונדי ~
[/QUOTE]
הוא עדיין לא הואט לגמרי, אך הוא נפגע פעם נוספת. הוא התגלגל בעדינות ועף היישר לזרועותיך. גודלו לא היה יותר מכלב צ'יוואווה קטן.
-
הוא עדיין לא הואט לגמרי, אך הוא נפגע פעם נוספת. הוא התגלגל בעדינות ועף היישר לזרועותיך. גודלו לא היה יותר מכלב צ'יוואווה קטן.[/quote]
''ושוב אתה כזה חמוד-_-'' אמלמל.
'אולי עכשיו?' אחשוב במוחי וארים את ידי לאוויר בתקווה להצליח ''
''כח האנרגיה הטמון השועל הכתום-לבן אני מצווה עליך בזכות שליטתי השתחרר!''
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372927][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 17
קרן הקרח ששוגרה לעבר פאנג האפל נשסעה באורך פלא על ידי ציפורניו. פאנג הופתע מכך כל כך שלא ראה את ההנחתה שבאה אליו היישר לאחר מכן. מעין סטירת לכי שצילצלה בכל רחבי הפאב. לאחר מכן הלהביור לא איחר לבוא. אתה עצמך הרגשת חולשה איומה מהלהביור הזה. מעין פחד בלתי נשלט וחסר מעצורים השתלט עליך ועל פאנג.
[/QUOTE]
'פאנג תשתמש בקרן קרח בשביל להאט את הלהביור ואז תקפוץ הצידה בשביל להתחמק'אומר לפאנג במהירות ובמקרה הצורך הקפוץ הצידה על מנת להתחמק מהלהביור.
'פאנג אם יש לך רעיונות תדבר'אומר לפאנג ואז אחשוב לעצמי 'סטף אמרה משהו על שליטה בטמפרטורה ושימוש בקור גוף של פאנג בקרב'אחשוב לעצמי ואנסה לחוש בעזרת הקשר שיש ביני לבין פאנג בקור שהוא מייצר.
-
[b]וונדי ~
[/b]
השועל הפך לאור אנרגיה כתום והשתולל סביבך. לאחר מכן התגבשה צורה של כדור כתום עם נגיעות לבנות על כף ידיך.
"עכשיו צווי עליו לשוב לצורה האמיתית שלו וונדי!" קראה אימך "תגידי לו שהוא חייב להקשיב לך מעתה!"
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 9
[quote]
פאנג:
התקפה: 8
גם עם הלהביור החזק לא הוחלש מקרן הקרח פאנג בהק באור בהיר. גופו פלט קרח בעוצמה אדירה ואתה הרגשת כמה חזק גופו של פאנג נהיה. הבטת בידיך, ברקים בקעו משם.
"אז אתה רוצה להשתלב בקרב מה?" שאל לאונרד וירה לעברך להביור שחור מהשרביט שלו. נכנס היישר אל תוך הזירה.
בנתיים פאנג היה פנוי להחזיר מלחמה לפאנג האפל ולירות עליו קרן קרח נוספת. מותירה אותו חשוף. בדיוק כמוך.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372934][b]וונדי ~
[/b]
השועל הפך לאור אנרגיה כתום והשתולל סביבך. לאחר מכן התגבשה צורה של כדור כתום עם נגיעות לבנות על כף ידיך.
"עכשיו צווי עליו לשוב לצורה האמיתית שלו וונדי!" קראה אימך "תגידי לו שהוא חייב להקשיב לך מעתה!"
''אני מצווה עלייך לחזור לצורה האמיתית שלך, אתה חייב לציית לי מעתה והלאה'' אנסהל ומר בתקווה שאלו המילים הנכונות.
'וואוו עומד להיות לי דמון!' אחשוב במוחי בשמחה.
-
וונדי ~
[IMG]http://www.coverbooth.com/uploads/cover/2be25c74c261936010e4a0b06f7b9b15/cute-orange-snow-fox-cartoon-facebook-cover.jpg[/IMG]
ומבכן הדמון אכן שייך לך.
'מה הולך פה?' נשמע לפתע קול מתוק בתוך ראשך.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372937]וונדי ~
[IMG]http://www.coverbooth.com/uploads/cover/2be25c74c261936010e4a0b06f7b9b15/cute-orange-snow-fox-cartoon-facebook-cover.jpg[/IMG]
ומבכן הדמון אכן שייך לך.
'מה הולך פה?' נשמע לפתע קול מתוק בתוך ראשך.[/QUOTE]
''אה?! מי זה?!'' אצעק בתדהמה.
''א-נ-י ו-ו-נ-ד-י מ-י א-ת-ה?!'' אשאל בסתימות בלי להבין עם מי אני מדברת
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372934]
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 9
גם עם הלהביור החזק לא הוחלש מקרן הקרח פאנג בהק באור בהיר. גופו פלט קרח בעוצמה אדירה ואתה הרגשת כמה חזק גופו של פאנג נהיה. הבטת בידיך, ברקים בקעו משם.
"אז אתה רוצה להשתלב בקרב מה?" שאל לאונרד וירה לעברך להביור שחור מהשרביט שלו. נכנס היישר אל תוך הזירה.
בנתיים פאנג היה פנוי להחזיר מלחמה לפאנג האפל ולירות עליו קרן קרח נוספת. מותירה אותו חשוף. בדיוק כמוך.[/QUOTE]
"היי אתה התחלת!"אומר ללאונרד, בינתיים אקרב את ידי,אנסה לאגור את הברקים שבוקעים ובמהירות אפתח את ידי במטרה לשחרר את הברקים לעברו של הלהביור.
'פאנג אני אטפל בלאונרד, פשוט תתרכז בלהביס את החיקוי שלך' אומר לפאנג מבלי להסיט את מבטי מלאונרד.
-
[b]וונדי ~
[/b]
"וונדי." חייכה אמא שלך. "תוכלי לדבר איתו בטלפתיה בלבד. עליך לרכז את המחשבה שלך בראשך ואז פשוט לכוון אותה לדמון שלך. ברור?"
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מזנק קדימה, ומתחיל את הקרב. פאנג לוקח פיקוד כנגד הצד האפל שלו. נשיכה נעצרת על ידי שרידה שנהדפת על ידי נשיכה. קרב צמוד. בנתיים אתה מרגיש מספיק חזק כדי לשחרר אנרגייה לעבר לאונרד. הלהביור נהדף ובמקום מתוך העשן לאונרד עצמו מגיח, תופס אותך בראשך ומשוך אותך למטה.
היאבקות.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372941][b]וונדי ~
[/b]
"וונדי." חייכה אמא שלך. "תוכלי לדבר איתו בטלפתיה בלבד. עליך לרכז את המחשבה שלך בראשך ואז פשוט לכוון אותה לדמון שלך. ברור?"
''אופס'' אומר ואסמיק.
אני אמקד את המחשבה שלי ואנסה לכוון אותה לדמון ''אני וונדי, אתה הדמון שלי נעים להכיר אותך איך קוראים לך?'' אשאל את הדמון בסקרנות
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372941]
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מזנק קדימה, ומתחיל את הקרב. פאנג לוקח פיקוד כנגד הצד האפל שלו. נשיכה נעצרת על ידי שרידה שנהדפת על ידי נשיכה. קרב צמוד. בנתיים אתה מרגיש מספיק חזק כדי לשחרר אנרגייה לעבר לאונרד. הלהביור נהדף ובמקום מתוך העשן לאונרד עצמו מגיח, תופס אותך בראשך ומשוך אותך למטה.
היאבקות.[/QUOTE]
אשתמש בתנופה שלאונרד נתן לי בכך שהוא מושך את ראשי למטה על מנת לקפוץ עם רגלי ובעצם לעשות סלטה שבסופה אפגע עם העקב בראשו של לאונרד.
-
[b]וונדי ~[/b]
'אני לא יודעת איך קוראים לי.' אמר הדמון. 'זה התפקיד שלך להגיד לי את זה, וונדי.'
אגב, כשמדברים אל דמון או חושבים משתמשים בגרש אחד. 'ככה'
[b]אנג'ל ~[/b]
לאחר ששניכם ממשיכים להכות אחד את השני לאונרד מבין שזאת טעות להתמודד איתך בהיאבקות ושולח את שרביטו לאוויר, דבר המרחיק אותו ממך. הוא נעמד ושולח להביור לעברך.
-
[quote=ヒトカゲ;1372945]וונדי ~
'אני לא יודעת איך קוראים לי.' אמר הדמון. 'זה התפקיד שלך להגיד לי את זה, וונדי.'
אגב, כשמדברים אל דמון או חושבים משתמשים בגרש אחד. 'ככה'[/quote]
'אומ...פוקס זה שם של בנים, אלכסנדרה זה לא שם לדמונים חמודים' אשדר מחשבות את הדמונית 'אני יודעת! מה דעתך על דייזי?' אשאל.
לאחר מכן אלך אל אמא שלי ואציג לפניה את הדמונית.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372945]
[b]אנג'ל ~[/b]
לאחר ששניכם ממשיכים להכות אחד את השני לאונרד מבין שזאת טעות להתמודד איתך בהיאבקות ושולח את שרביטו לאוויר, דבר המרחיק אותו ממך. הוא נעמד ושולח להביור לעברך.[/QUOTE]
"דווקא נהניתי"אומר ללאונרד ובעזרת הזריזות שלי אתחמק מהלהביור תוך כדי שאני אוגר עוד מתקפת ברקים, מיד לאחר הברקים אקפוץ לעברו של לאונרד ובעזרת אצבעותיי אייצר מין חוד שבעזרתו אנסה לפגוע בצווארו של לאונרד.
'פאנג הכל בסדר ?'אשאל את פאנג תוך כדי המהלך.
-
[b]וונדי ~
[/b]
"דייזי!" חיבקה אמך את הדמונית שלך. "כמה חמודה היא! את יודעת שהיא זנב קטיפה כן? זה השם של הדמון הזה. מה דעתך שנצא לאכול משהו יחד?"
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 1
[quote]פאנג:
התקפה: 8
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל.
[/quote]
חמקת בהצלחה מהלהביור ושלחת לעברו מכת ברק רצינית והצמדת לו מעין חוד חשמלי לצואר. הוא היה מיוזע והושיט שתי ידיים קדימה. כנוע.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372950][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 15
לאונרד 1
חמקת בהצלחה מהלהביור ושלחת לעברו מכת ברק רצינית והצמדת לו מעין חוד חשמלי לצואר. הוא היה מיוזע והושיט שתי ידיים קדימה. כנוע.[/QUOTE]
"פיו זה היה קרב טוב, וזה עוד לא שיא הכוח שלך?"אומר ללאונרד ואחייך טיפה.
'פאנג תזכור את ההרגשה שהייתה לך שחסמת את הלהביור אנחנו הולכים לעבוד על זה ולשלוט בזה 'אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"לא הייתי צריך לזלזל בך ווסטן." חייך לאונרד והושיט לך יד. "אתה ללא כל ספק אחיה הקטן של סטף. אתם דומים."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372949][b]וונדי ~
[/b]
"דייזי!" חיבקה אמך את הדמונית שלך. "כמה חמודה היא! את יודעת שהיא זנב קטיפה כן? זה השם של הדמון הזה. מה דעתך שנצא לאכול משהו יחד?"[/QUOTE]
''בסדר אמא'' אומר לאמא שלי.
''לזנב קטיפה עוד כוחות חוץ ממהירות?'' אשאל בסקרנות את אימי כאשר אלך עם דייזי לצידי.
-
[b]וונדי ~
[/b]
"עלייך לזכור שהדמונים בעלי יכולות ולא בעלי כוחות או התקפות כפי שניתן לטעות." חייכה אימך. ליד החנויות ישבתם ליד בית קפה קטן. אמל הזמינה לה פסטה ברוטב שמנת ופטריות. "מה תרצי להזסמין?" שאלה המוכרת.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372957][b]אנג'ל ~
[/b]
"לא הייתי צריך לזלזל בך ווסטן." חייך לאונרד והושיט לך יד. "אתה ללא כל ספק אחיה הקטן של סטף. אתם דומים."[/QUOTE]
אלחץ את ידו, "אם כבר הזכרת היא שלחה אותי להביא את השרביט הזה " אומר ואראה ללאונרד את התמונה.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
"השרביט של החמקן." חייך לאונרד. "היה לי ברור שזה מה שהיא צריכה. טוב. תגיד לה שאין לי. תודה שבאת לביקור."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372968][b]אנג'ל ~[/b]
"השרביט של החמקן." חייך לאונרד. "היה לי ברור שזה מה שהיא צריכה. טוב. תגיד לה שאין לי. תודה שבאת לביקור."[/QUOTE]
"אבל הוא היה אצלך נכון ?"אשאל את לאונרד וארים גבה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אין לי דרך לחמוק מזה נכון?" חייך לאוננרד ולגם מבקבוק שיכר. "אוקיי. השרביט של החמקן כבר לא בידי הקוסמים. אבל אל תספר זאת לאיש, השבע לי. בן אנוש בשם אלברט מלונדון מחזיק בשרביט ורק קוסם לבן שיער יכול לזמן אותו ממנו. עליך לדבר עם שוכני המדבר שבמדבר של גלאריה סאה. הם יכווינו אותך לעבר קוסם לבן שיער. הכן את עצמך לקראת זה שהם לא יסייעו לך סקלות. אלו קוסמים ברברים שלא מרבים לסמוך על אלפים.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372971][b]אנג'ל ~
[/b]
"אין לי דרך לחמוק מזה נכון?" חייך לאוננרד ולגם מבקבוק שיכר. "אוקיי. השרביט של החמקן כבר לא בידי הקוסמים. אבל אל תספר זאת לאיש, השבע לי. בן אנוש בשם אלברט מלונדון מחזיק בשרביט ורק קוסם לבן שיער יכול לזמן אותו ממנו. עליך לדבר עם שוכני המדבר שבמדבר של גלאריה סאה. הם יכווינו אותך לעבר קוסם לבן שיער. הכן את עצמך לקראת זה שהם לא יסייעו לך סקלות. אלו קוסמים ברברים שלא מרבים לסמוך על אלפים.[/QUOTE]
"פשוט היית חייב לאבד את השרביט הא ?טוב אז בגלל שאני חדש בגלאריה סאה מה דעתך על להסביר לי איך להגיע שוכני המדבר ?"אשאל ואגרד בראשי.
-
[B]אנג'ל ~[/B]
"אני לא איבדתי כלום." אומר לאונרד ובעיניו הערצה על קור הרוח שלך. "תבין, אני ממלא פקודות ממועצת הקוסמים בדיוק כמו שסטף פעילה ישירה ממועצת האלפים. ברגע שהם אמרו לי להעביר את השרביט להם, זה מה שעשיתי.
בכל אופן, שוכני המדבר גרים באוהלים שחורים תוך המדבר. לרוב כהי עור ואינם נקיים. יש להם יכולת טלפתית מדהימה ואף יש אומרים שיש להם יכולת לראות את העתיד.
שים לב, הם לא משתמשים בדמונים כך שהם עשויים לתקוף אותך באופן ישיר. הישמר. נסה להשיג אדם בשם רפיש. הוא מכר שלי. תגיד לו שאני שלחתי אותך ואולי הוא יעזור לך.
כדי להגיע למדבר עליך ללכת דרומית. אני מאמין שיכולת ההכוונה שלכם תעזור לך, במידה וכבר למדת איך לעשות זאת בבית הספר. שיהיה לך בהצלחה. אגב, קח איתך את הספל הזאת
[IMG]http://www.paldinox.com/web/8888/nsf/web/5078/153302ImageFile2.jpg[/IMG]
, זה סמל לידידות אצל שוכני המדבר. מה שאולי ימנע מהם לתקוף אותך. למרות שהם מתעבים אלפים."
ועוד משהו קטן. הרי לך 1000 פאונד. אחרי הכל צריך להביא לך משהו על השליחות שלך. זה החלק שלי בעניין. ואל תשכח להחזיר לי את הספל.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372961][b]וונדי ~
[/b]
"עלייך לזכור שהדמונים בעלי יכולות ולא בעלי כוחות או התקפות כפי שניתן לטעות." חייכה אימך. ליד החנויות ישבתם ליד בית קפה קטן. אמל הזמינה לה פסטה ברוטב שמנת ופטריות. "מה תרצי להזסמין?" שאלה המוכרת.[/QUOTE]
''כמו אמא שלי'' אומר בחיוך.
'דייזי מה היכולת שלך? המהירות?' אשאל את דייזיבמחשבתי
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1372908][B]
[B]לוק ~
[/B]
הנברן הסתכל עליך בהלם.
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmrqvPsBCN1drxAiBDfGe3WK-3rjfzrThYQc3LC2sOnMbFkGBLEw[/IMG]
ניסית כל דבר. לתע נזכרת בדברי אנג'ל, שהסביר לך כיצד לרכוש דמונים בעבר. הרגשת פלאש חזק וראית אותו ממלמל לפני שהוא עזב אותך. "פשוט תרים את הידיים קדימה ותצעק שאתה מצווה עליו לחזור לצורה האמיתית שלו..."[/QUOTE]
אביט על הדמון וארים ידיים באוויר. "דמון אשר ברשותי, אני מצווה עליך לחזור לצורה האמיתית שלך!" אצעק, מרגיש די מטומטם, ומביט לצדדים לראות מה קורה עכשיו.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1373044][B]אנג'ל ~[/B]
"אני לא איבדתי כלום." אומר לאונרד ובעיניו הערצה על קור הרוח שלך. "תבין, אני ממלא פקודות ממועצת הקוסמים בדיוק כמו שסטף פעילה ישירה ממועצת האלפים. ברגע שהם אמרו לי להעביר את השרביט להם, זה מה שעשיתי.
בכל אופן, שוכני המדבר גרים באוהלים שחורים תוך המדבר. לרוב כהי עור ואינם נקיים. יש להם יכולת טלפתית מדהימה ואף יש אומרים שיש להם יכולת לראות את העתיד.
שים לב, הם לא משתמשים בדמונים כך שהם עשויים לתקוף אותך באופן ישיר. הישמר. נסה להשיג אדם בשם רפיש. הוא מכר שלי. תגיד לו שאני שלחתי אותך ואולי הוא יעזור לך.
כדי להגיע למדבר עליך ללכת דרומית. אני מאמין שיכולת ההכוונה שלכם תעזור לך, במידה וכבר למדת איך לעשות זאת בבית הספר. שיהיה לך בהצלחה. אגב, קח איתך את הספל הזאת
[IMG]http://www.paldinox.com/web/8888/nsf/web/5078/153302ImageFile2.jpg[/IMG]
, זה סמל לידידות אצל שוכני המדבר. מה שאולי ימנע מהם לתקוף אותך. למרות שהם מתעבים אלפים."
ועוד משהו קטן. הרי לך 1000 פאונד. אחרי הכל צריך להביא לך משהו על השליחות שלך. זה החלק שלי בעניין. ואל תשכח להחזיר לי את הספל.[/QUOTE]
"אהמ אני אחזיר את הספל בהקדם האפשרי, רק דבר אחד, יכולת הכוונה ? טוב לא משנה אני אשאל את סטף שאני אחזור"אומר ללאונרד לאחר מכן אקח את הספל ואצא מהבר.
-
וונדי ~
'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?
לוק ~
הנברן הפך לכדור אנרגיה בן רגע ונשאב אל תוך ידיך. אתה זוכר שעליך לצוות עליו לחזור לצורה האמיתית שלו וכך קרה.
הוא מביט בך בחיוך. משהו בניכם נקשר.
'שלום לך!' נשמע קולו בראשך. 'מי אני? מי אתה? איך קוראים לנו?!"
אנג'ל ~
אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
"אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.
-
[quote=ヒトカゲ;1374279]
אנג'ל ~
אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
"אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.[/quote]
"בדרך כלל מציגים את עצמך לפני שפונים לאדם זר"אומר ואסתובב לעברה של הנערה.