-
אליס ~
"אני כבר ריפאתי את הפוקימונים שלך. האמת היא שהפוקימון הזה שייך למחוז אחר והוא עומד להישלח לשם, כך שאין סיבה שהוא ישאר במקום מרוחק כל כך. הסיבה שסיפרתי לך את זה היא, שאני מגבשת קבוצה של ילדות צעירות שמעוניינות ללמוד את חוכמת הרפואה, בנוסף לעצם היותן מאמנות פוקימונים ומתמודדות בליגה, תהיתי, האם היית רוצה להצטרף לתורת הרפואה?"
לונדון ~
"אני בטוחה שתהיה מאמן מעולה, שתהיה לך רק הצלחה." איחלה האחות ג'וי בחום ושלפה מפתחות ממתחת לדלפק שלה. "זה החדר שלך להלילה, תוכל להתרווח באולם הגדול ולשוחח עם מאמנים בני גילך או לאכול ארוחת צהריים או לקבל ארוחת צהריים בחדרך, תוכל להשתמש בזירות הקרב לנוחיותך בחוץ, תמיד יש מאמנים שמעוניינים להילחם שם. חנות הפוקימונים נמצאת מספר רחובות מכאן. הנה הפוקימונים שלך, כמו חדשים!" היא חייכה חיוך מלא שיניים והביטה אל מאחורי הכתף שלך לראות אם מישהו אחר נמצא וצריך את עזרתה. "עוד משהו?" הוסיפה בנימוס.
ג'יימי ~
קטרפי מביט בך בחשדנות ולאחר כמה דקות מתקרב אליך, הוא נהנה מחום כף ידך ומתרפק על חברתך. ממלמל לעצמו "פרייייי פריייי..."
אנדי ~
"אם היית נחמד לפוקימון שלך היית סומך עליו שהוא מסוגל לנצח את הקרב בנוכחותי, נידורן הוא פוקימון חזק ולא צריך שתגן עליו. בכל מקרה אתה צריך לדעת שהצורה שאתה מחלק פקודות היא חנפנית למדי ונראה כאילו אין לך אומץ להתמודד עם המחויבות של גידול הפוקימונים שלך. אם אתה שואל אותי, אתה פחדן.
אגב, אני שמח להכיר אותך, על אף שיש לך שם אדיוטי למדי. קוראים לי סם, כבר אמרתי את זה, אך לא ציינתי את זה שיש לי אספרגר, שזו תסמונת שנולדים איתה שמעידה על חוסר יכולת לשלוט על מה שיוצא לי מהפה. אני לרוב פוגע באנשים ואני משוכנע שלעולם לא אמצא שותף למסע שלי, רק כי אני תמיד מעליב את מי שסביבי מבלי להתכוון. הייתי מבקש ממך לבוא איתי למסע, אך אני בטוח שאתה כבר שונא אותי."
-
[QUOTE=Charmander;1431365]
ג'יימי ~
קטרפי מביט בך בחשדנות ולאחר כמה דקות מתקרב אליך, הוא נהנה מחום כף ידך ומתרפק על חברתך. ממלמל לעצמו "פרייייי פריייי..."
[/QUOTE]
אני מחייך לזחל הירוק הקטן. "קטרפי, תסכים להתלוות למסע הפוקימונים שלי?" אני שואל אותו, לוקח את אחד מהפוכדורים שהפרופסור הביא לי, וזורק לידו, בתקווה שיסכים מרצונו להיכנס פנימה.
"אני יודע שאתה פוקימון חופשי, ופוקימונים מטבעם רוצים להיות חופשיים, אך אני זקוק לך כי אני עני ואין לי כסף להשיג פוקימון התחלתי... אני מבטיח שאטפל בך כראוי, ואנחנו נהנה ביחד במסע...".
-
[QUOTE=Charmander;1431365]
לונדון ~
"אני בטוחה שתהיה מאמן מעולה, שתהיה לך רק הצלחה." איחלה האחות ג'וי בחום ושלפה מפתחות ממתחת לדלפק שלה. "זה החדר שלך להלילה, תוכל להתרווח באולם הגדול ולשוחח עם מאמנים בני גילך או לאכול ארוחת צהריים או לקבל ארוחת צהריים בחדרך, תוכל להשתמש בזירות הקרב לנוחיותך בחוץ, תמיד יש מאמנים שמעוניינים להילחם שם. חנות הפוקימונים נמצאת מספר רחובות מכאן. הנה הפוקימונים שלך, כמו חדשים!" היא חייכה חיוך מלא שיניים והביטה אל מאחורי הכתף שלך לראות אם מישהו אחר נמצא וצריך את עזרתה. "עוד משהו?" הוסיפה בנימוס.
[/QUOTE]
איך צהריים? אמרת מקודם שמחשיך! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא תודה" אומר ואז אצא במהירות מהמרכז ואלך ישירות לחנות.
-
[QUOTE=Charmander;1431365]אליס ~
"אני כבר ריפאתי את הפוקימונים שלך. האמת היא שהפוקימון הזה שייך למחוז אחר והוא עומד להישלח לשם, כך שאין סיבה שהוא ישאר במקום מרוחק כל כך. הסיבה שסיפרתי לך את זה היא, שאני מגבשת קבוצה של ילדות צעירות שמעוניינות ללמוד את חוכמת הרפואה, בנוסף לעצם היותן מאמנות פוקימונים ומתמודדות בליגה, תהיתי, האם היית רוצה להצטרף לתורת הרפואה?"
לונדון ~
ג'יימי ~
אנדי ~
"אם היית נחמד לפוקימון שלך היית סומך עליו שהוא מסוגל לנצח את הקרב בנוכחותי, נידורן הוא פוקימון חזק ולא צריך שתגן עליו. בכל מקרה אתה צריך לדעת שהצורה שאתה מחלק פקודות היא חנפנית למדי ונראה כאילו אין לך אומץ להתמודד עם המחויבות של גידול הפוקימונים שלך. אם אתה שואל אותי, אתה פחדן.
אגב, אני שמח להכיר אותך, על אף שיש לך שם אדיוטי למדי. קוראים לי סם, כבר אמרתי את זה, אך לא ציינתי את זה שיש לי אספרגר, שזו תסמונת שנולדים איתה שמעידה על חוסר יכולת לשלוט על מה שיוצא לי מהפה. אני לרוב פוגע באנשים ואני משוכנע שלעולם לא אמצא שותף למסע שלי, רק כי אני תמיד מעליב את מי שסביבי מבלי להתכוון. הייתי מבקש ממך לבוא איתי למסע, אך אני בטוח שאתה כבר שונא אותי."[/QUOTE]
״בנוגע לאספרגר סמתי לב...״ אגיד ״אני יעשה איתך עשקה״ אגיד לו ״ אם תלמד אותי איך לתת פקודות כמו שצריך לפוקימונים אולי אהיה שותף שלך״ אומר בחיוך
-
[QUOTE=Charmander;1431345]
ג'ייק ~
אתה שולח את הפוקמון החוצה ומגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/440.gif[/IMG] אתה מנסה את מזלך ומבקש ממנה להשתמש בריפוי אך היא מביטה בך בבילבול ויוצרת פעמון קטן שמצלצל ופניו הסגלגלות של פוליוורל נראות טיפה יותר טוב. הוא כבר לא מורעל אך הוא כמעט מעולף. אתה ממהר לעבר מרכז הפוקימונים בורידיאן, ג'וי ממהרת לטפל בו ומודיעה לך שזה יקח קצת זמן. צ'נסי שלה ניגש לחדר נפרד לטפל בו וג'וי מביאה לך מבט של 'אתהיודעשישלימשהולדבראיתךעליו'
[/QUOTE]
"מה יש?" אני אשאל אותה קצת מבולבל מהמבט שהיא נועצת בי.
"קרה משהו?"
-
[QUOTE=Charmander;1431301]אנג'ל ~
הפוקדור מתנדנד לו ואקנס נתפס. אתה ממשיך לעבר העיר פיוטר ומגיע לאזור מלא סלעים. היה זה איזור הכניסה לפיוטר, על פי המפה, כך שאתה ידעת שאתה קרוב. אתה מבחין במערה גדולה וחשוכה. הדרך פונה לשם או שתוכל להמשיך לעיר.[/QUOTE]
אפנה לכיוון העיר בחיפוש אחר מרכז פוקימונים
-
[QUOTE=Charmander;1431345]לונדון ~
אתה חוטף את גראולייט מידיו של רוג'ר שמתנצל בפניך שוב, מפחד להרגיז אותך יותר מדי. אתה מסתובב בזעם ומתרחק ממנו בעודך מגיע לעיר ורידיאן. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מחייכת לעברך ברוגע ושואל לשלומך.
"תגיד, חשבת מה ייעודך במסע? מה היית רוצה להיות?" שאלה בנימוס. "בימינו יש מגוון מטרת למאמנים היוצאים למסע פוקימונים, אי פעם שאלת את עצמך מה אתה מעוניין לעשות? אני מוכנה לייעץ בשמחה!"
ג'יימי ~
"תקשיב אדון מרטין, כמו שאמרתי לכל האחים שלך, אתם מאמנים מוכשרים, אבל אין ביכולתי להביא לך פוקימון וציוד ללא תשלום! זה ציוד יקר נורא והפוקימונים כולם שמורים למאמנים שהוריהם שילמו את האגרה. אין לי אפשרות לעזור, שלום ולהתראות!" הרים פרופ' אוק מעט את קולו, מנסה לשכנע את עצמו כי זה הדבר הנכון לעשות.
ג'ייק ~
אתה שולח את הפוקמון החוצה ומגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/440.gif[/IMG] אתה מנסה את מזלך ומבקש ממנה להשתמש בריפוי אך היא מביטה בך בבילבול ויוצרת פעמון קטן שמצלצל ופניו הסגלגלות של פוליוורל נראות טיפה יותר טוב. הוא כבר לא מורעל אך הוא כמעט מעולף. אתה ממהר לעבר מרכז הפוקימונים בורידיאן, ג'וי ממהרת לטפל בו ומודיעה לך שזה יקח קצת זמן. צ'נסי שלה ניגש לחדר נפרד לטפל בו וג'וי מביאה לך מבט של 'אתהיודעשישלימשהולדבראיתךעליו'
דילן ~
"המכון הראשון מנוהל על ידי ברודי, זה ממש בעיר הסמוכה של פיוטר. אבל עליך להיות בעל שלושה פוקימונים לפחות, אני חושבת שעליך להבין שכל פוקימון הוא מיוחד. איזה מן פוקימון היית רוצה לדוגמא?"[/QUOTE]
״נכון כל פוקימון מיוחד״ אומר מייד, ״אני עוד לא יודע,מה שיבוא לי לעין״ אונר לה בחיוך
-
ג'יימי ~
"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.
לונדון ~
"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
"המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."
אנדי ~
"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
סם קיפץ ורקד בשמחה.
ג'ייק ~
"אני פשוט..." הביטה ג'וי ברצפה. "אני פשוט..."
היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.
אנג'ל ~
אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG]
"אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."
דילן ~
"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"
-
ג'יימי ~
"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.
לונדון ~
אנדי ~
"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
סם קיפץ ורקד בשמחה.
ג'ייק ~
היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.
אנג'ל ~
אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG]
"אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."
דילן ~
"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"
-
[QUOTE=Charmander;1431397]ג'יימי ~
[/QUOTE]
"מ-מה?..." אני ממלמל חלושות בחרדה. אני זורק במהירות את הפוכדור של קטרפרי. "א-אתה דיברת עכשיו?...".
'פוקימון מדבר...' אני אומר בלבי. 'לא, אני בטוח חולם את זה, אין כזה דבר...'.
-
[QUOTE=Charmander;1431397]ג'יימי ~
לונדון ~
אנדי ~
סם קיפץ ורקד בשמחה.
ג'ייק ~
אנג'ל ~
דילן ~
"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"[/QUOTE]
״ סם אמרתי בתנאי שתלמד אותי איך לתת פקודות״ אזכיר לו. ״ וגם כדי שאחרים לא יפעגו מפליטות הפה שלך כל פעם שתגיד משהו לא במקום אני אניח יד על הכתף שלך וזה אומר שאתה צריך להתנצל״ אגיד רציני ״עסק״ אשאל ואושית את ידי על מנת לסגור עסקה
-
[QUOTE=Charmander;1431396]
ג'ייק ~
[/QUOTE]
"...את שואלת אותי? את לקחת אותם ואמרת שזה יקח קצת זמן. אם כבר זה לוקח זמן, לפחות תגידי לי מה מציק לך. את נראית מוטרדת מקודם."
-
[QUOTE=Charmander;1431396]ג'יימי ~
לונדון ~
אנדי ~
סם קיפץ ורקד בשמחה.
ג'ייק ~
אנג'ל ~
דילן ~
"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"[/QUOTE]
״ממממ״ אחשוב ברצינות, ״אם את יודעת איפה אפשר למצוא גרואליט זה יהיה מצוין״ אומר לה בחיוך, ״את יודעת מהו סוג המכון בפיוטר?״ אוסיף בהתעניינות
-
ג'יימי ~
קטרפרי מביט בך בהלם לכמה שניות.
"אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."
אנדי ~
"אני מוכן לנסות!" קרא סם בהתלהבות. "אני לא רוצה ללחוץ את היד שלך כי היא מלוכלכת. בוא נלך לחפש פוקימונים ללכידה, אני אהיה בשדה הזה ואתה בשדה ההוא וניפגש בערב עם פוקימון חדש כל אחד, מוכן? ניפגש במרכז..."
ג'ייק ~
"זה פשוט," התחילה האחות ג'וי והלחיים שלה היו כה אדומות כמו עלי הכותרת של גלום. "אני מרגישה משהו כלפיך, קיוויתי שאולי.. אולי אתה מרגיש משהו גם.."
דילן ~
"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"
-
[QUOTE=Charmander;1431409]ג'יימי ~
"אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."
אנדי ~
"אני מוכן לנסות!" קרא סם בהתלהבות. "אני לא רוצה ללחוץ את היד שלך כי היא מלוכלכת. בוא נלך לחפש פוקימונים ללכידה, אני אהיה בשדה הזה ואתה בשדה ההוא וניפגש בערב עם פוקימון חדש כל אחד, מוכן? ניפגש במרכז..."
ג'ייק ~
"זה פשוט," התחילה האחות ג'וי והלחיים שלה היו כה אדומות כמו עלי הכותרת של גלום. "אני מרגישה משהו כלפיך, קיוויתי שאולי.. אולי אתה מרגיש משהו גם.."
דילן ~
"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"[/QUOTE]
״במרכז?״ אשאל כי היה נראה שסיים משפט באמצע ״אוקי בואנלקד פוקימונים״ אגיד בנחישות ״והיד שלי לא מלוכלכת״ אמלמל לי בשקט
-
אנדי ~
ג'ייק ~
דילן ~
"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"[/QUOTE]
״זה מצוין!״ אודה לאחות ג׳וי, ״אחזור בקרוב!״ אוסיף בחיוך ואצא ממרכז הפוקימונים, אשחרר את איווי ואומר לו בהתרגשות, ״בוא חבר! אנחנו הולכים לצרף חבר ראשון לצוות שלנו!״ ואתחיל לחפש עם איווי בקוצר רוח אחר תחנת המשטרה
-
[QUOTE=Charmander;1431409]
ג'ייק ~
[/QUOTE]
"Our love can never be!"
"תקשיבי, אני צעיר מדי בשבילך.. את תוכלי למצוא מישהו אחר, הרבה יותר מוצלח ממני ובגילך" אני אומר ושותק במבוכה, מחכה לפוקימונים שלי.
-
אנדי ~
אתה יוצא לעבר המדשאה המוקצת לך ומחפש פוקימון שתוכל לתפוס. לפתע מצאת פוקימון פראי: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/063.gif[/IMG]
דילן ~
אתה נכנס לתחנה ורואה כי היא ריקה. פתאום מגיחה שוטרת ומודיעה חגיגית כי היא צריכה דחוף לזוז כי יש לך קריאה. "רוצה להצטרף?" שואלת השוטרת.
ג'ייק ~
"אני מבינה." עונה ג'וי וממניכה את ראשה מעט. "הפוקימונים שלך בריאים, וזה פוליוורל. הוא גם בריא."
"פריוויויי!" הכריז פוליוורל. מאושר ומקפץ.
-
[QUOTE=Charmander;1431424]אנדי ~
אתה יוצא לעבר המדשאה המוקצת לך ומחפש פוקימון שתוכל לתפוס. לפתע מצאת פוקימון פראי: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/063.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"חוצן!!" עצרח למראה הפוקימון דמוי חייזר "חייזרים השתלתו על העולם!" אגיד "טוב בוא נראה מי אתה ואז נוצאי את נידורן" אומר בנחת
-
[QUOTE=Charmander;1431424]
ג'ייק ~
"אני מבינה." עונה ג'וי וממניכה את ראשה מעט. "הפוקימונים שלך בריאים, וזה פוליוורל. הוא גם בריא."
"פריוויויי!" הכריז פוליוורל. מאושר ומקפץ.[/QUOTE]
"אני מצטער שזה המצב.." אני אומר, מרים את פוליוואג* (ווירל זה המפותח), ויוצא ממרכז הפוקימונים.
"אז תגיד, אתה עדיין מחפש משהו בדרך לפיוטר?" אשאל אותו בזמן שאתקדם איתו אל כיוון המקום בו פגשתי את פוליוואג
-
[QUOTE=Charmander;1431424]אנדי ~
דילן ~
אתה נכנס לתחנה ורואה כי היא ריקה. פתאום מגיחה שוטרת ומודיעה חגיגית כי היא צריכה דחוף לזוז כי יש לך קריאה. "רוצה להצטרף?" שואלת השוטרת.
ג'ייק ~
"פריוויויי!" הכריז פוליוורל. מאושר ומקפץ.[/QUOTE]
״בשמחה״ אשיב לה ואלך בעקבותייה עם איווי
-
אנדי ~
הפוקימון נבהל ממך ונעלם מהאיזור במהירות.
אתה מבין כי עליך לחפש אחר פוקימון אחר ולאחר כמה דקות מוצא פוקימון נוסף!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/083.gif[/IMG]
ג'ייק ~
פוליוואג קפץ במהירות וזינק הרחק לעבר השדות, הזכרת לו משהו. הוא ביקש ממך לעקוב אחריו ואתה התחלת לרוץ אחריו. אתה ממהר ואתה רואה שהוא ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה ממשיך אחריו במהירות כשלפתע אתה נתקל בפוקימון ששווה התייחסות. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/048.gif[/IMG]
דילן ~
"שב פה!" מצביעה השוטרת ג'ני לעבר המושב הצדדי בסירה של האופנוע. אתה קופץ פנימה ועד מהרה אתה רואה את עצמך מקפצץ מחמת המהירות שג'ני נסעה. "יש לנו קריאה של דיגלטים משתוללים!" קרא ג'ני ומיהרה לעבר מערה חשוכה לחלוטין, האופנוע שלה הדליק אור ואתם המשכתם עמוק פנימה.
"אנחנו מחפשים אחר דיגלטים" אמרה השוטרת. "אם תראה דיגלטים יוצרים מהומה, עליך לדווח לי במכשיר הקשר הזה!" אמרה ג'ני והגישה לך מכשיר קטן.
היא ממהרת להסתלק ואתה מוצא את עצמך במערה חשוכה כשמולך נקרא פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/041.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Charmander;1431433]אנדי ~
[/QUOTE]
"מי אתה?" אגיד ואבדוק בפוקידע "אני חייב פוקימון שיהיה הרבה יותר טוב ממה שסם ימצא" אומר לעצמי "ברווז מעופף לא מספיק טוב" אגיד ואמשיך לחפס
-
[QUOTE=Charmander;1431433]אנדי ~
ג'ייק ~
פוליוואג קפץ במהירות וזינק הרחק לעבר השדות, הזכרת לו משהו. הוא ביקש ממך לעקוב אחריו ואתה התחלת לרוץ אחריו. אתה ממהר ואתה רואה שהוא ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה ממשיך אחריו במהירות כשלפתע אתה נתקל בפוקימון ששווה התייחסות. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/048.gif[/IMG]
דילן ~
"שב פה!" מצביעה השוטרת ג'ני לעבר המושב הצדדי בסירה של האופנוע. אתה קופץ פנימה ועד מהרה אתה רואה את עצמך מקפצץ מחמת המהירות שג'ני נסעה. "יש לנו קריאה של דיגלטים משתוללים!" קרא ג'ני ומיהרה לעבר מערה חשוכה לחלוטין, האופנוע שלה הדליק אור ואתם המשכתם עמוק פנימה.
"אנחנו מחפשים אחר דיגלטים" אמרה השוטרת. "אם תראה דיגלטים יוצרים מהומה, עליך לדווח לי במכשיר הקשר הזה!" אמרה ג'ני והגישה לך מכשיר קטן.
היא ממהרת להסתלק ואתה מוצא את עצמך במערה חשוכה כשמולך נקרא פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/041.gif[/IMG][/QUOTE]
״איווי אין זמן להילחם!״ אומר מיד ואחפש אחר הדיגלטים
-
[QUOTE=Charmander;1431433]
ג'ייק ~
[/QUOTE]
לא מתייחס ):
~~~~
בהתעלמות מוחלטת, אני ממשיך לרוץ אחרי פוילוואג אל עבר העיר פויטר. "מעניין מה יש לו" אני ממלמל בזמן שאני רץ.
-
[QUOTE=Charmander;1431397]
לונדון ~
[/QUOTE]
"אז למה אין לך שומר?" אשאל ואתחיל לחפש אבנים מיוחדות או איזה דיסק עם מתקפות. "יש לך פה אבן אש?" אשאל בנימוס
-
אנדי ~
אתה מנסה להסתובב וללכת אך אתה מרגיש את הכרישה של פארפיידג' נוגעת בך. הוא לא מוכן לתת לך לברוח בשום אופן ומסמן לך להוציא פוקימון.
דילן ~
אתה ממשיך במערה עד שאתה שומע צעקות של ילד קטן. אתה מתחיל לרוץ בטירוף חושים לעבר הילד ואיווי זינק על כתפך. אתה מגיע לשם ורואה דיגלטים מקיפים ילד קטן ודוחפים אותו לעבר מפל מים גדול. מעל המפל היה חור שהכניס אור למערה. אתה מנסה לדווח לג'ני ומגלה שאיבדת את מכשיר הקשר. נראה שרק אתה יכול לסייע לילד הזה עכשיו.
ג'ייק ~
פוליוואג ממהר ונכנס אל העיר, מדלג בין הרגליים של אדם שחסם את המעבר לעיר, אתה רודף אחריו והאדם מנסה לעצור אותך. "אסור להיכנס!"
לא אכפת לך, אתה דוחף אותו ואחריך מזדחל מאמן נוסף, מנצל את ההזדמנות לעבור. פולייואג מיהר לצד הדרך בפיוטר ואתה אחריו, אתה מבחין במפולת סלעים גדולה ופוליוואג מסמן לך כי הוא צריך להיכנס פנימה!
אנג'ל ~
הבט בהמשך של ג'ייק.
לונדון ~
"אני לא מוכר אבני פיתוח לצערי." ענה המוכר. "יש משהו אחר שאני יכול לעשות למענך?"
-
[/QUOTE]
"זה מוזר..." אני אומר לו. "איך אני יכול להבין אותך ואתה אותי?..".
אני מביט בשמיים. "יכול להיות שיש איזשהו קשר קוסמי מיוחד בין שנינו..".
-
[QUOTE=Charmander;1431445]
ג'ייק ~
פוליוואג ממהר ונכנס אל העיר, מדלג בין הרגליים של אדם שחסם את המעבר לעיר, אתה רודף אחריו והאדם מנסה לעצור אותך. "אסור להיכנס!"
לא אכפת לך, אתה דוחף אותו ואחריך מזדחל מאמן נוסף, מנצל את ההזדמנות לעבור. פולייואג מיהר לצד הדרך בפיוטר ואתה אחריו, אתה מבחין במפולת סלעים גדולה ופוליוואג מסמן לך כי הוא צריך להיכנס פנימה!
[/QUOTE]
"אוי לא" אני ממלמל כשמחשבה שמישהו נקבר תחת הסלעים עולה בראשי. "איסקנדר, צא! השתמש בבעיטה כפולה! אמייה צא, השתמש בזנב ברזל! דיארמואיד, מכת עצם! כולם, רסקו את הסלעים ופלסו לנו דרך פנימה!"
-
[QUOTE=Charmander;1431445]אנדי ~
אתה מנסה להסתובב וללכת אך אתה מרגיש את הכרישה של פארפיידג' נוגעת בך. הוא לא מוכן לתת לך לברוח בשום אופן ומסמן לך להוציא פוקימון.
[/QUOTE]
"תשמע ברווזי"אגיד כאוס "אני מחפס כרגע פוקימון יותר טוב.." אומר "אחרי שאלקוד פוקימון לתעמי אחזור אליךך טוב" אומר בנחישות ואמשיך לחפס
-
ג'ייק ~
אנג'ל ~
הבט בהמשך של ג'ייק.
[/QUOTE]
"מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל קרה פה ?ברסרקר השתמש בשריטה על הסלעים תעזור לשאר הפוקימונים"
-
[QUOTE=Charmander;1431445]אנדי ~
דילן ~
אתה ממשיך במערה עד שאתה שומע צעקות של ילד קטן. אתה מתחיל לרוץ בטירוף חושים לעבר הילד ואיווי זינק על כתפך. אתה מגיע לשם ורואה דיגלטים מקיפים ילד קטן ודוחפים אותו לעבר מפל מים גדול. מעל המפל היה חור שהכניס אור למערה. אתה מנסה לדווח לג'ני ומגלה שאיבדת את מכשיר הקשר. נראה שרק אתה יכול לסייע לילד הזה עכשיו.
ג'ייק ~
אנג'ל ~
הבט בהמשך של ג'ייק.
לונדון ~
"אני לא מוכר אבני פיתוח לצערי." ענה המוכר. "יש משהו אחר שאני יכול לעשות למענך?"[/QUOTE]
״איווי תתחיל בדמעות מזויפות בכדי לאפשר ליצמיך לפגוע באחד ואחד מהם בדחיפה!״ אדריך את איווי במהירות
-
לונדון ~
"אני לא מוכר אבני פיתוח לצערי." ענה המוכר. "יש משהו אחר שאני יכול לעשות למענך?"[/QUOTE]
"דיסקים עפ מתקפות אולי?" אשאל בנימת ספק "אתה יודע איפה מוכרים אבנים באיזור?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
מה לא מוכר אבנים??
-
ג'יימי ~
"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!
ג'ייק ואנג'ל ~
אמייה איסקנדר וברסרקר יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתחילים לפלט דרך עד שלאחר כמה דקות אתם מבחינים בפתח. זה אכן מסוכן להשתחל פנימה, אך הפוליוואג קיפץ פנימה וקרא לכם לבוא אחריו.
אמייה ניתץ עוד כמה אבנים בדרך כדי להרחיב את הפתח, גוף של נער בגילכם יכול להיכנס.
"מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?" אנג'ל שאל.
דילן ~
איווי משתמש בדמעות מזוייפות, מה שמסב את תשומת ליבם של הדיגלטים. הם מביטים בסקרנות על איווי בזמן שהילד נמלט והתחבא מאחורך. לאחר מכן איווי תק את אחד מהם בדחיפה.
לונדון ~
"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."
אנדי ~
"פאר פאר!" צרח פארפיידג' בכעס. מפנה לעברך את הכרישה שלו. "פאר פארררר!"
-
[QUOTE=Charmander;1431474]
ג'ייק ואנג'ל ~
אמייה איסקנדר וברסרקר יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתחילים לפלט דרך עד שלאחר כמה דקות אתם מבחינים בפתח. זה אכן מסוכן להשתחל פנימה, אך הפוליוואג קיפץ פנימה וקרא לכם לבוא אחריו.
אמייה ניתץ עוד כמה אבנים בדרך כדי להרחיב את הפתח, גוף של נער בגילכם יכול להיכנס.
[/QUOTE]
"הפוליוואג הזה מחפש משהו בין ההריסות" אני מסביר לבחור שצץ משום מקום. "אני חושב שמישהו לכוד שם" אני מוסיף, ונכנס בפתח שנפער.
-
אני לא מצטט כי אני באייפוד וזה סיוטט
--------
״תשמע״ אגיד לברווז המעצבן ״אם אתה כל כך רוצה קרב אין לי בעיה״ אגיד ״אבל שתדע אני לא לוקד אותך״ אומר מלא בעצבים ״ צא נידרן ותשתמש בניקור״
-
[QUOTE=Saber;1431475]"הפוליוואג הזה מחפש משהו בין ההריסות" אני מסביר לבחור שצץ משום מקום. "אני חושב שמישהו לכוד שם" אני מוסיף, ונכנס בפתח שנפער.[/QUOTE]
"חכה רגע, אקנס צא תכנס פנימה ותבדוק אם יש אדם בתוך ההריסות "אומר ואוציא את אקנס.
-
ג'יק ואנג'ל ~
אתם מפלטים לכם דרך ואקנס נכנס עמוק פנימה, לאחר כמה שניות אתם רואים את ראשו של אקנס קורא לכם בלחץ אטומי. נראה שמשהו מאוד הלחיץ אותו. אמייה מזדרז לסיים את העבודה ופתח גדול יותר נפער.
אנדי ~
"פארררררר!" קרא פארפידג' בקולי קולות. נידורן מנסה לנקר אך פארפידג חומק בקלות. "פארפיידג' פאר!"
-
[QUOTE=Charmander;1431474]ג'יימי ~
"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!
ג'ייק ואנג'ל ~
דילן ~
איווי משתמש בדמעות מזוייפות, מה שמסב את תשומת ליבם של הדיגלטים. הם מביטים בסקרנות על איווי בזמן שהילד נמלט והתחבא מאחורך. לאחר מכן איווי תק את אחד מהם בדחיפה.
לונדון ~
"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."
אנדי ~
"פאר פאר!" צרח פארפיידג' בכעס. מפנה לעברך את הכרישה שלו. "פאר פארררר!"[/QUOTE]
״איווי קדימה תקפוץ על הדיגלט הקרוב אליך בדחיפה נוספת! תנסה להתחמק ממתקפות הנגד ותגיב בדחיפה נגד כמה שיותר דיגלטים שאפשר״ אדריך את איווי בנחישות
-
[QUOTE=Charmander;1431478]ג'יק ואנג'ל ~
אתם מפלטים לכם דרך ואקנס נכנס עמוק פנימה, לאחר כמה שניות אתם רואים את ראשו של אקנס קורא לכם בלחץ אטומי. נראה שמשהו מאוד הלחיץ אותו. אמייה מזדרז לסיים את העבודה ופתח גדול יותר נפער.
[/QUOTE]
"אקנס תוביל את הדרך"אומר ואעקוב אחריי אקנס.