לא אתה בסדר ):
Printable View
לא אתה בסדר ):
את רותם כן, הוא מנסה להעליב אותי בהודעות באנים
[quote=free me or...;1445685]את רותם כן, הוא מנסה להעליב אותי בהודעות באנים[/quote]חח זה פשוט מצחיק. לוקח לי בדיוק 3 לחיצות לתת לך באן, אתה זה שמתאמץ.
מסכן, כמה מיילים הוא פתח.
[quote=yort3m;1445686]חח זה פשוט מצחיק. לוקח לי בדיוק 3 לחיצות לתת לך באן, אתה זה שמתאמץ.
מסכן, כמה מיילים הוא פתח.[/quote]
לוקח לך 3 לחיצות?! אני תמיד חשבתי שכשכנסים לפרופיל של המשתמש אז סווג משתמש יש "רשימת מבונבנים" :(
[quote=שלום לכם;1445687]לוקח לך 3 לחיצות?! אני תמיד חשבתי שכשכנסים לפרופיל של המשתמש אז סווג משתמש יש "רשימת מבונבנים" :([/quote]לחיצה על המשתמש - לחיצה על ban - ואז לחיצה על אישור
רוצה LOL?
[QUOTE=YoRt3m;1445688]לחיצה על המשתמש - לחיצה על ban - ואז לחיצה על אישור
רוצה LOL?[/QUOTE]
הלוואי
[QUOTE=שלום לכם;1445689]הלוואי[/QUOTE]
איפה ההתחלה שלי?
[QUOTE=RedNovaDragon;1445690]איפה ההתחלה שלי?[/QUOTE]
בתהליך כתיבה
[quote=שלום לכם;1445691]בתהליך כתיבה[/quote]
אני מקווה שלא רק ההתחלה שלו :)
[quote=~barmaster~;1445692]אני מקווה שלא רק ההתחלה שלו :)[/quote]
תשתוק ותגיד תודה שלא גרמתי לך להתפתח לאיזה קקימון או משהו.
או רגע עוד לא ראית את מה שכתבתי לך בזמן שאני כתבתי את זה :d
יוו לכתוב מ"ת מושקע זה חופר):
[quote=שלום לכם;1445695]תשתוק ותגיד תודה שלא גרמתי לך להתפתח לאיזה קקימון או משהו.
או רגע עוד לא ראית את מה שכתבתי לך בזמן שאני כתבתי את זה :d
יוו לכתוב מ"ת מושקע זה חופר):[/quote]
חחחחח בהצלחה עם זה :p
[quote=mr. Blue sky;1445699]חחחחח בהצלחה עם זה :p[/quote]
בהצלחה לך אתה זה שצריך לחכות שעתיים וחצי להמשך
היי
[quote=שלום לכם;1445700]בהצלחה לך אתה זה שצריך לחכות שעתיים וחצי להמשך[/quote]
אני יכול לחכות~
אם חיכיתי למ"ת אז אני יכול לחכות לתשובה
תקשיבו,המורה אפילו צריך עדיין ללמוד. ללמוד להכין רקעים... זה תמיד היה קשה לי
[quote=odin borson;1445710]תקשיבו,המורה אפילו צריך עדיין ללמוד. ללמוד להכין רקעים... זה תמיד היה קשה לי[/quote]
תגיד איך הענן המיסטי שלי? ):
גם השתעממתי אח"כ ועשיתי שני זיופים ותג גרוע.
עדיין אפשר להצטרף לקורס? או שכבר מאוחר מדי?
זה אולי לקח 3 שעות אבל המשכים פורסמו
[quote=mr. Blue sky;1445712]עדיין אפשר להצטרף לקורס? או שכבר מאוחר מדי?[/quote]
אף פים לא מאוחר
[quote=שלום לכם;1445711]תגיד איך הענן המיסטי שלי? ):
גם השתעממתי אח"כ ועשיתי שני זיופים ותג גרוע.[/quote]
ברצינות? יפה. אני אשמח אם תפרסם.
[quote=odin borson;1445717]אף פים לא מאוחר
ברצינות? יפה. אני אשמח אם תפרסם.[/quote]
אבל..אבל..אבל.. אבל זיופים זה ממש קל והתג יצא לי גרוע ):
[quote=שלום לכם;1445718]אבל..אבל..אבל.. אבל זיופים זה ממש קל והתג יצא לי גרוע ):[/quote]
ברצינות? אני אדאג שלא יעליבו ואתה מתקדם טוב לפי מה שראיתי. חוץ מזה,ראית עבודות שלי בהתחלה?
[QUOTE=Odin Borson;1445720]ברצינות? אני אדאג שלא יעליבו ואתה מתקדם טוב לפי מה שראיתי. חוץ מזה,ראית עבודות שלי בהתחלה?[/QUOTE]
אחי, אני כמעט גרמתי לך להתאבד בהתחלה, לא זוכר? :sunglasses:
[quote=שלום לכם;1445721]אחי, אני כמעט גרמתי לך להתאבד בהתחלה, לא זוכר? :sunglasses:[/quote]
זה לא משהו חכם כל כך לאמר לי כרגע (אין סמיילי מרושע לצערי)
[QUOTE=Odin Borson;1445722]זה לא משהו חכם כל כך לאמר לי כרגע (אין סמיילי מרושע לצערי)[/QUOTE]
למה? :nose_pick:
אז אתה רוצה לראות מה שעשיתי? ):
[quote=שלום לכם;1445723]למה? :nose_pick:
אז אתה רוצה לראות מה שעשיתי? ):[/quote]
תפרסם. ומר בלו סקיי,עניתי לך. יש אינסוף מקומות(לא רעיון יותר מדי טוב)
[QUOTE=Odin Borson;1445724]תפרסם. ומר בלו סקיי,עניתי לך. יש אינסוף מקומות(לא רעיון יותר מדי טוב)[/QUOTE]
אני לא מבין מה רעיון לא טוב. אתה רק מפרסם שיעורים ומבקר את העבודות שלהם >.<
ורק איזה 1 מתוך 7 צריך עזרה מיוחדת.
בכ"מ תג החישול [IMG]http://srv2.jpg.co.il/9/52150134550f8.bmp[/IMG] ומאורת סוואינב, פיילוסוואין ומאמוסוואין. [SPOILER][IMG]http://srv2.jpg.co.il/4/521501345aabe.bmp[/IMG][/SPOILER] וכלא פוקימונים [SPOILER][IMG]http://srv2.jpg.co.il/5/52167499d4208.bmp[/IMG][/SPOILER]
אני מאוד מקווה שלא יהיה לי תנ"ך על היום הראשון, זה יביא לנו מזל רע וחרא שנה, עם המורה השטנית שלנו.
אף אחד מהמורים לא פרסם כלום באתר של בית הספר או במשו"ב, אין לי שמץ מה להביא מחר, אז למישהו בא לול?
[quote=שלום לכם;1445725]אני לא מבין מה רעיון לא טוב. אתה רק מפרסם שיעורים ומבקר את העבודות שלהם >.<
ורק איזה 1 מתוך 7 צריך עזרה מיוחדת.
בכ"מ תג החישול [img]http://srv2.jpg.co.il/9/52150134550f8.bmp[/img] ומאורת סוואינב, פיילוסוואין ומאמוסוואין. [spoiler][img]http://srv2.jpg.co.il/4/521501345aabe.bmp[/img][/spoiler] וכלא פוקימונים [spoiler][img]http://srv2.jpg.co.il/5/52167499d4208.bmp[/img][/spoiler][/quote]
האמת? נחמד. תפרסם בפורום מול כולם. זה טוב מאוד
[quote=odin borson;1445727]האמת? נחמד. תפרסם בפורום מול כולם. זה טוב מאוד[/quote]
כן אבל את הזיופים זה רק לצחוקים, והתג לא יצא טוב בגלל שהפטיש באותה זווית של האלכסונים...
[quote=שלום לכם;1445728]כן אבל את הזיופים זה רק לצחוקים, והתג לא יצא טוב בגלל שהפטיש באותה זווית של האלכסונים...[/quote]
אה... חשבתי שרצית שכאילו זה ייראה כך כאילו זה מחושל. טוב חשבתי לעשות גם שיעורים מיוחדים מתישהו אז אולי תגים
[quote=odin borson;1445729]אה... חשבתי שרצית שכאילו זה ייראה כך כאילו זה מחושל. טוב חשבתי לעשות גם שיעורים מיוחדים מתישהו אז אולי תגים[/quote]
לא פשוט בלינקייה יש מדריך להכנת תגים שעושים אלכסונים כאלה כדי שהתג יהיה זוהר
[quote=שלום לכם;1445730]לא פשוט בלינקייה יש מדריך להכנת תגים שעושים אלכסונים כאלה כדי שהתג יהיה זוהר[/quote]
נתת לי רעיון למדריך. יש כמה סוגי תגים שונים ובלינקייה יש מדריך רק לאחד מהם,הא
[quote=odin borson;1445731]נתת לי רעיון למדריך. יש כמה סוגי תגים שונים ובלינקייה יש מדריך רק לאחד מהם,הא[/quote]
יש מדריך לתגים של יהלום ופנינה
[quote=שלום לכם;1445732]יש מדריך לתגים של יהלום ופנינה[/quote]
עוד פעם,רק סוג אחד.
נו טוב
ואני עוד פעם ממליץ לך להוריד סקייפ. להרבה יש וזו דרך תקשורת מהירה יותר מה"פ
[quote=שלום לכם;1445734]נו טוב
ואני עוד פעם ממליץ לך להוריד סקייפ. להרבה יש וזו דרך תקשורת מהירה יותר מה"פ[/quote]
טוב. נכנסתי לדוויאנט ארט עכשיו וראיתי כמה מוזר המועדפים שלי... רוצה לראות?
[quote=odin borson;1445735]טוב. נכנסתי לדוויאנט ארט עכשיו וראיתי כמה מוזר המועדפים שלי... רוצה לראות?[/quote]
כן. ומה זה דוויאנט ארט?
[quote=שלום לכם;1445736]כן. ומה זה דוויאנט ארט?[/quote]
זה אתר שבו אנשים מפרסמים יצירות מכל הסוגים ויש שם הכול. החל מיצירות אומנות שמתאימות למוזיאון עד לקומקיס,משחקים אינטראקטיביים שעשו בפלאש ופיקסל ארט. אתה מעדיף את הטופ של כל עמוד או את כל העמודים
[quote=שלום לכם;1445736]כן. ומה זה דוויאנט ארט?[/quote]
שמע שאפו, אתה משקיע חבל על הזמן כל הכבוד באמת (במ"ת)
[quote=~barmaster~;1445739]שמע שאפו, אתה משקיע חבל על הזמן כל הכבוד באמת (במ"ת)[/quote]
תודה זה הפעם הראשונה שאני אשכרה משקיע במ"ת
ד"א הקטע עם ת'אנדרבירמון זה חלק מהאוונט