[quote=togfi;1451533]אתה טועה
תקשיב מהמריבה הזאת בסוף הרוצחים ירצחו מישהו מאיתנו ואז יפלו או עליך או עלי אשמה שאנחנו רוצחים.....[/quote]
מה שתגיד בכל מקרה כמו שאמרתי אני מצביע לאדם ואני [b]רק[/b] חושד בטוגפי
Printable View
[quote=togfi;1451533]אתה טועה
תקשיב מהמריבה הזאת בסוף הרוצחים ירצחו מישהו מאיתנו ואז יפלו או עליך או עלי אשמה שאנחנו רוצחים.....[/quote]
מה שתגיד בכל מקרה כמו שאמרתי אני מצביע לאדם ואני [b]רק[/b] חושד בטוגפי
[quote=nononos;1451534]מה שתגיד בכל מקרה כמו שאמרתי אני מצביע לאדם ואני [b]רק[/b] חושד בטוגפי[/quote]
אם הרוצחים רואים את זה הם אומרים זאת בטח הזדמנות להפיל שתי ציפורים במכה ירצחו אותך או אותי ולמחרת יאשימו אותך או אותי הבנת? צריך להיזהר לא לריב פה זה מסוכן!!!
נונונוס תקשיב שנייה, אנחנו רוצים לבדוק אם רותם יודע על מה הוא מדבר או לא, בואו נצביע בינתיים לאדם ובהמשך נקפוץ למסקנות על אחרים..
נראלי אנחנו בדרך הנכונה בינתיים..
[quote=uzumaki naruto;1451554]נונונוס תקשיב שנייה, אנחנו רוצים לבדוק אם רותם יודע על מה הוא מדבר או לא, בואו נצביע בינתיים לאדם ובהמשך נקפוץ למסקנות על אחרים..
נראלי אנחנו בדרך הנכונה בינתיים..[/quote]
אני כבר אמרתי שאני מצביע לאדם רק אמרתי שאני חושד בו זה הכול
[quote=nononos;1451556]אני כבר אמרתי שאני מצביע לאדם רק אמרתי שאני חושד בו זה הכול[/quote]
מותר לך לחשוד אני חושד בכולם כי אני לא יודע מי מה
סליחה שלא הייתי כאן רוב היום
אבל לפי מה שהבנתי אתם רוצים לסקול או את טוגפי או את אדם
בגלל ריב אני לא מצביעה נגד נתי או נועם
אני מצביעה גם נגד אדם
נראה שהוא לא מדבר כמעט מאז תחילת המשחק וזה לדעתי חשוד
[quote=ellmik12;1451574]סליחה שלא הייתי כאן רוב היום
אבל לפי מה שהבנתי אתם רוצים לסקול או את טוגפי או את אדם
בגלל ריב אני לא מצביעה נגד נתי או נועם
אני מצביעה גם נגד אדם
נראה שהוא לא מדבר כמעט מאז תחילת המשחק וזה לדעתי חשוד[/quote]
רק נועם רוצה לסקול אותי
בקיצור כולם הצביעו אדם
אדם נסקל
מצטער על האיחור האופנתי, היו לי כמה דברים לעשות.
[IMG]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2008/03/10/ib460.jpg[/IMG]
תושבי העיירה התעוררו לבוקר יום שני וישר עלו בחכתם שלושה מועמדים: טוגפי, אדם וSkeletron. בהתחלה הם ניסו להוריד את Skeletron, אבל הוא הציב התנגדות מרשימה והצליח להסיר את החשדות ממנו. מאוחר יותר, הם תקפו את טוגפי, אבל הוא הצליח לגרום להם להבין שזה לא הוא. מי שלא נחלץ מידם של ההמונים הוא אדם שנדקר פעם אחת יותר מדי, ואי הופעתו במשחק הייתה עקב האכילס שלו.
[COLOR="Red"]הגולש אדם נרצח! תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב יותר במשחק.
כעת יורד הלילה ואיתו יוצאים הרוצחים. על הרוצחים כעת להתאגד להחלטה. מי אתם רוצים לרצוח? את הבחירה שלכם אתם עושים בהודעה פרטית. זהו גם הזמן של השוטר שיכול לברר את זהותו של אדם אחד במשחק. ולבסוף, זהו גם הזמן של הרופא שכשל להציל אחד ממכם בעבר, ולהוכיח שהוא כאן כדי לעזור. הלילה יורד. שיהיה לכולם לילה טוב. נמשיך בשעה 19:00.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב לא נורא לפחות הצלחנו לרצוח רוצח על הפעם הראשונה
עריכה:ועכשיו נצביע לרותם נכון?
[quote=nononos;1451579]טוב לא נורא לפחות הצלחנו לרצוח רוצח על הפעם הראשונה
עריכה:ועכשיו נצביע לרותם נכון?[/quote]טוב. בואו נצביע רותם. :|
[QUOTE=YoRt3m;1451601]טוב. בואו נצביע רותם. :|[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחח
סתם לא... ממממ עכשיו כבר אין לי מושג מי הרוצח... חח
סליחה שלא הגבתי , לא הייתי עד עכשיו , נראה שאדם היה אזרח .
אז.....זה שרותם ניסה למשוך אותנו להרוג את אדם זה לא אומר שהוא רוצח.
מי יהיה כאן מחר?
[QUOTE=nononos;1451620]מי יהיה כאן מחר?[/QUOTE]
מה זאת אומרת?
[quote=odin borson;1451628]מה זאת אומרת?[/quote]
מי ישתתף במשחק מחר ומי לא יהיה כאן מחר בגלל שהוא שומר שבת?
אני לא אהיה מחר.
אוקיי
שלום ,אדם היה אזרח? חשבתי שהוא רוצח חחח
אני לא יהיה מחר מ4-5 עד מוצאי שבת שעה אחרי גג אני לא יהיה
אז אתה תיהיה מארבע חמש עד מוצאי שבת או הפוך
וצ'רמנדר-חחחחחח כולנו חשבנו ככה
[quote=nononos;1451644]אז אתה תיהיה מארבע חמש עד מוצאי שבת או הפוף[/quote]
אני לא יהיה מ 4-5 עד מוצאי שבת הכי מאוחר שעה גג אחרי מוצא''ש
חייב לזוז , אתעדכן מחר
ביי
[IMG]http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/mfn/lowres/mfnn13l.jpg[/IMG]
שוב, רק שני רוצחים יצאו בעששית הלילה וניסו לאתר את הקורבן הבא שלהם. היה להם קצת קשה לבחור בהתחלה והם התפזרו על 2-3 מועמדים. בסופו של דבר הם הצליחו להעביר החלטה בפה אחד ולרצוח את עידן. דרך הפעולה שלהם הייתה מאוד פשוטה. הם נעלו את עידן בחדר שלו וחתכו לו את הצינור מים שמועבר לחדר שלו. אחרי כמה שעות, עידן נמצא מיובש, וחסר חיים.
[COLOR="Red"]Uzumaki Naruto היה עידן. תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב יותר למשחק. תודה על השיתוף פעולה.
כעת נותרו 12 שחקנים בלבד. תושבי העיירה צריכים להיות מודאגים מאוד. השוטר והרופא שוב לא ביצעו את המלאכה שלהם ונתנו לרוצחים יד חופשית. זוהי הפעם הראשונה שהשוטר לא מבצע את תפקידו, ופעם שניה שהרופא לא מבצע את תפקידו. אולי כדאי לכם להתחיל לעורר את שאר השחקנים במשחק בשליחת הודעות פרטיות, או שמא זה מה שהרוצחים רוצים שתעשו, ודרך כך הם ימצאו את הקורבן הבא שלכם. על כל פנים, אנחנו נכנסים ליום השלישי במשחק וכמו תמיד, הוא ישוחק עד מחר ב17:00, אז ירצח המועמד הבא של התושבים. תשחקו, תהנו ותרצחו.
אי יקשיב למה שהוא אמר אם קורה משהו להצביע רותם
אני מצביע רותם!
אני הולך עם טוגפי
[quote=charmander 1;1451656]אני הולך עם טוגפי[/quote]
כיאלו אתה מצביע רותם?
כן
אני לא מנסה להעתיק אני פשוט רוצה להדיח את רותם כי לדעתי הוא חשוד........
רותם
אני לא יודע מה לעשות.
[quote=skeletron;1451660]אני לא יודע מה לעשות.[/quote]
הוא חשד בו והוא מת
אני מפחד מכולם.... אי אפשר לדעת מה יקרה......
די ברור שהם מנסים למצוא את הרופא
[quote=hecarim;1451663]די ברור שהם מנסים למצוא את הרופא[/quote]
השוטר נראה לי הקלף הכי חזק במשחק...... הם בטח מחפשים אותו.......
טיפ: תנסו להעיר את השוטר והרופא. בלעדיהם אין לכם סיכוי. שלחו לאנשים מסרים ותגידו להם להשתתף.
זה יכול להיות רמז שאחד מהם אולי לא מחובר......
[quote=hit man;1451665]טיפ: תנסו להעיר את השוטר והרופא. בלעדיהם אין לכם סיכוי. שלחו לאנשים מסרים ותגידו להם להשתתף.[/quote]
תשלח אתה...
אתה מנהל המשחק...
אני מצביע נועם,הוא עושה טעות קלאסית של רוצח כל כמה שניות. אלכס עשה אותן גם,הוא מת.
[quote=odin borson;1451670]אני מצביע נועם,הוא עושה טעות קלאסית של רוצח כל כמה שניות. אלכס עשה אותן גם,הוא מת.[/quote]
איזה סיבה יש לך בדיוק?
אני לא מצביע רותם זה שהוא טעה זה לא אומר שהוא רוצח...
עריכה:אני מצביע סקלטרון בלילה הראשון הוא רצח את החושד שלו,ואז שכמעט סוקל הבין שעליו לפעול בחכמה רבה יותר ולכן בלילה השני רצח את נארוטו כדי שיסקלו את רותם