[QUOTE=The Charizard;1481788]תמיד אפשר להעתיק רקעים של אנשים שפרשו לפני 8 שנים[/QUOTE]
חחחח זה עומר הוא לא טמבל הוא ישים לב...
Printable View
[QUOTE=The Charizard;1481788]תמיד אפשר להעתיק רקעים של אנשים שפרשו לפני 8 שנים[/QUOTE]
חחחח זה עומר הוא לא טמבל הוא ישים לב...
באמת? :@
[QUOTE=Ritsuka kun;1481802]באמת? :@[/QUOTE]
לאלאלאא זו ציניות גמורה.
אני עובד על רקע חדש ומצויין
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481789]חחחח הכי חשוב זה שבסופו של יום הפורום מתחיל לחזור לחיים,
אביזי הסוף עדיין לא הגיע, אני זוכר כמה פעמיים אמרת שהפורום הזה כבר מת אבל תראה אותו עכשיו חחחחחחח:wink:[/QUOTE]
אוישששש
הנוסטלגיה הנוסטלגיה.
אני חייב להגיד, התקופה ללא הפורום הייתה התקופה חסרת המורבידיות בחיי.
הרי מה הם החיים, אם לא אביזי המנלכולי שחוזה כל יום מחדש את סוף הפורום?
באלי גם להירשם למ"ת של עומר אבל אני יכול להגיב רק פעם ב.... אז זו טיפה בעיה:um_face::peee:
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481811]באלי גם להירשם למ"ת של עומר אבל אני יכול להגיב רק פעם ב.... אז זו טיפה בעיה:um_face::peee:[/QUOTE]
אתה יכול לבקש ממני משהו כדי שאני אוכל לבוא עם גיף סופר טוב?
[QUOTE=Ritsuka kun;1481802]באמת? :@[/QUOTE]
אגב... יש לי שאלה, הסיפור של כל השחקנים מתרחש ביקומים מקבילים? או שבמקרה אחיות גדולות של מלא אנשים נחטפות ואף אחד לא חושב שבמכון השמיני חי אנס פדופיל מטורף?
[QUOTE=The Charizard;1481812]אתה יכול לבקש ממני משהו כדי שאני אוכל לבוא עם גיף סופר טוב?[/QUOTE]
לבקש משהו כמו מה?:what::um_face::doubt:
כדאי להחליף שם משתמש?
שקראתי לעצמי bugoji1 לא ידעתי בדיוק אנגלית כמו שצריך...
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481815]לבקש משהו כמו מה?:what::um_face::doubt:[/QUOTE]
[IMG]http://data.whicdn.com/images/136030943/large.gif[/IMG]
מה
זה
כל
המת"ים
האלו
?????
כמה רקעים כבר אפשר לכתוב??? חחחח
עמוד 30 rip
אופסי דופסי נו"ד חדש
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1481822]אופסי דופסי נו"ד חדש[/QUOTE]
חחחחח נו"ד חחחח...
[QUOTE=The Charizard;1481821]עמוד 30 rip[/QUOTE]
חחח מה קרה לעמוד 30
נכנס לmlssoccer.com, רואה שיוסטון שוב הפסידו כרגיל. בתוצאה 3-1. אני אומר טוב בוא נבדוק מי שם את הגול ליוסטון, זה בטח ברד דיוויס בפנדל. נכנס לדף של המשחק ואכן רואה... ברד דיוויס בפנדל.
נו בחייכם יוסטון, תפתחו קצת גאווה!
חשבתי לפתוח משחק מבוסס דרגון בול אבל לא נראלי ישחקו בו
אם תפתח אני מקווה שההמשכים לא יזדחלו כמו הפרקים המחורבנים שלהם.
אני פשוט קולט כמה שעות שרפתי על גברים מזיעים ופצועים שצועקים "אההההה"
[QUOTE=The Charmander;1481852]אם תפתח אני מקווה שההמשכים לא יזדחלו כמו הפרקים המחורבנים שלהם.
אני פשוט קולט כמה שעות שרפתי על גברים מזיעים ופצועים שצועקים "אההההה"[/QUOTE]
זה נשמע כאילו ראית סרטי גייז חח
מה הם התאריכים של החג ?
[QUOTE=The Charmander;1481852]אם תפתח אני מקווה שההמשכים לא יזדחלו כמו הפרקים המחורבנים שלהם.
אני פשוט קולט כמה שעות שרפתי על גברים מזיעים ופצועים שצועקים "אההההה"[/QUOTE]
תראה קאי...
[QUOTE=הנפש המתמטית;1481856]מה הם התאריכים של החג ?[/QUOTE]
מהיום בערב עד יום שלישי בערב.
איזה כיף
[QUOTE=itayQT;1481868]איזה כיף[/QUOTE]
איזה?
למה עמוד 30 לא עובד?
לחזור הביתה אחרי מסע ישראלי וגם ראש השנה, אז בנימה זו ארצה לאחל לכולכם חג שמח ושנה טובה :)
[QUOTE=Hit Man;1481874]למה עמוד 30 לא עובד?[/QUOTE]
לא רצית להירשם או משהו כזה למשחק שלי?
כן, אני ארשם, אבל צריך קודם לדעת אם הפורום ישאר פתוח בחג. אני לא ארשם למשחק שלך, ואז אשב בבית כמו מטומטם ואחכה שלושה ימים.
הנו"ד חזר
[QUOTE=Hit Man;1481877]כן, אני ארשם, אבל צריך קודם לדעת אם הפורום ישאר פתוח בחג. אני לא ארשם למשחק שלך, ואז אשב בבית כמו מטומטם ואחכה שלושה ימים.[/QUOTE]
לא הבנתי איזזה התחלתי אתה רוצה במשחק?
------=
יאי מגניב תמונת רקע לפורום.
תגיבו במ"תיייייייייייים אדם תגיב במ"ת של טל
Stm!!!
וואו פעם ראשונה שאני התחברתי בשנים האחרונות ויש מעל 15 אנשים מחוברים :o
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481811]באלי גם להירשם למ"ת של עומר אבל אני יכול להגיב רק פעם ב.... אז זו טיפה בעיה:um_face::peee:[/QUOTE]
אתה יכול חח ;)
אני עובד כמעט 9 שעות ביום.. אני לא אהיה מגיב סידרתי חח אולי רק בימים שאני מסיים מוקדם או בחופש
זורם לכם קבוצה בוואטאפ?
[QUOTE=Ritsuka kun;1481957]אתה יכול חח ;)
אני עובד כמעט 9 שעות ביום.. אני לא אהיה מגיב סידרתי חח אולי רק בימים שאני מסיים מוקדם או בחופש[/QUOTE]
אצלך זה עבודה, אני נמצא בצבא אז אני יוכל להגיב רק בימי שישי/שבת פעם פעמיים וכשאני חוזר הביתה להגיב מלא :sorry:
אם זה מתאים לך אז אני אירשם ואתחיל לחשוב על רקע מושקע, אני אנסה להגיב כמה שיותר :sorry::um_face::peee:
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481960]אצלך זה עבודה, אני נמצא בצבא אז אני יוכל להגיב רק בימי שישי/שבת פעם פעמיים וכשאני חוזר הביתה להגיב מלא :sorry:
אם זה מתאים לך אז אני אירשם ואתחיל לחשוב על רקע מושקע, אני אנסה להגיב כמה שיותר :sorry::um_face::peee:[/QUOTE]
איפפ מסכן חח
[QUOTE=Amitlv;1481958]זורם לכם קבוצה בוואטאפ?[/QUOTE]
וואלה האמת שכן
היום בבוקר חלפה בראשי המחשבה לכתוב איזשהו טור על האיזון בין מציאתיות למשחקיות במשחקי תפקידים בחת"ם...
אולי אני אעשה את זה. יש לי את הזמן, לא בטוח אם אני אמצא שם דברים מועילים לכתוב.
נראה.
איזה משחק פוקימון כדאי לי לשחק? (שאפשר באימולטור) פתאום נורא בא לי להתחיל לשחק.