-
[QUOTE=Alice;1485529][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
דיינו מגלגל עיניים ומתחיל להתקדם אל עבר הפוקימון הורוד שלפתע מישהו נעמד מולו וחוסם את דרכו.
אתה מתקרב ורואה פוקימון כחול-ירוק עומד לפני דיינו. לפתע, דיינו צועק בכאב-צל חולף על ידו במהירות ושורט אותו בגבו!. אתה מנסה למקד את המבט שלך וקולט פוקימון כחול-ירוק חוסם את דרכו של דינו אל הפוקימון הורוד. "שלא תעז" הוא מסנן
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/215.gif[/IMG][/QUOTE]
"תשמע בחור" אגיד בכעס "אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!" אזהיר אותו ואזמן לדינו להראות תקיף ומוכן
-
[QUOTE=Alice;1485407][SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"לילית תחזקי מעמד!" אתה צועק. אמראה רץ אל לפני לילית ומשתמש במסך אור כדי להגן על לילית. סוואבק טוען כדור אנרגיה עוצמתי על אייפום-אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא מתחיל להתאושש לאט לאט אך סוואבק מנסה לנצל את התשישות שלו ולתקוף את אייפום בקפיצת בעיטה-אייפום נופל מיד חזרה לקרקע, מעולף. פנאפי מתרכז, ומתחיל רעידת אדמה מתחת למעורב. המעורב מעט מופתע אך פשוט רץ במהירות אל מחוץ לטווח רעידת האדמה, פצוע ממנה רק מעט. אתה מתחיל לפתע לומר מילים לא קשורות אחת לשנייה-ממקד את רובן לעבר המעורב שנראה סובל ופגוע מכך. שינקס רץ עם ניצוץ אל עבר סוואבק ובאדו שוב עם עלים קסומים לפנאפי[/QUOTE]
" אמראה תשתשמ שוב במסך אור על מנת להגן על לילית. פנאפי תחבוט ואז תעשה התקלה על שינקס . סוובאק כדור אנרגיה על באדו." אני מתחיל לתת פקודות ושר שיר ערס על מנת להרדים את הפוקימנים של היריב
-
[QUOTE=Alice;1485518][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"מוכן" אתה מהנהן לעברו. ג'וקס זורק את הפוקדורים שלו לאוויר ושני פוקימונים יוצאים ממנו. אחד הפוקימונים הוא פוקימון חום קטן עם גולגולת שבורה מורכבת על ראשו ועצם ביד שלו. הפוקימון השני הוא פוקימון ענק-מורכב מאבנים גדולות.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/104.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אומר ואחכה שהם יבואו. "טרטוויג, עלי תער על קיובון! טירטוגה, זנב אקווה על אוניקס!" אומר ואחכה לפעילותם. בינתיים אסקור את הזירה
-
[QUOTE]~לוקאס~
"אתה מעצבן אותי" אתה אומר לו בכעס. אתה אוגר גחלת כמה שיותר חזקה ויורה אותה-אתה קולט שהגחלת הזאת קצת יותר מאוחדת מבדרך כלל ובעלת קצת יותר כוח. המעורב עף לאחור מכח המכה, מובס! אתה מביט לצדדים ורואה שגם סקווירטל והנודר כבר הביסו את היריבים שלהם אם כי הם די פצועים-סקווירטל שרוט בכל הגוף והונדור צולע על שלוש רגליים. "אתה... אתה תשלם על זה" ממלמל המעורב. הוא קורא לחבורה שלו והם הולכים משם[/QUOTE]
"אתה לא הולך לשום מקום" אומר וארוץ אחריו, אתפוס אותו בחולצה "אם אתה לא רוצה שאני אהפוך אותך לאבק כדאי שתתחיל לדבר, מה אתה רצית ממני?"
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"תשמע בחור. אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!"אתה מזהיר את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע. "סניזל. סניזל הוא פוקימון קשוח ואוהב צדק. הוא בדרך כלל לא מראה הם הרגשות שלו לאחרים" מזמזמם הקול המתכתי.
סניזל מרים את ידו, אתה רואה שהציפורניים שלו סוהרות באור כסוף והוא שורט את דיינו!
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה אומר לאמראה להשתמש שוב במסך אור. "תתרכז בקרב-אל תדאג. אני אשמור עליה מעכשיו" הוא אומר לך כדי שתצטרך לדאוג לפחות לאדם אחד פחות. אתה קולט שפנאפי לא מקשיב לך-הוא עומד במקום ואתה רואה אבנים מוזרות נוצרות מעל ראשו ועופות אל עבר שינקס-שינקס סופג פגיעה ישירה ומתעלף! מזלט. פנאפי למד כח עתיק (ancient power). סוואבק טוען כדור אנרגיה על באדו, שמצליח להתחמק. באדו רץ אל עבר סוואבק ומתקיל אותו. אתה מתחיל לשיר שיר ערס, תוך כדי המעורב רץ לעברך במהירות, בגלל השירה שלך אתה לא מגיב מספיק מהר וחוטף פגיעה ישירה מגחלת! אתה מרגיש כאילו הבטן שלך עומדת להתפוצץ. "מוריס!" אתה שומע את מיסטי צועקת בלחץ, היא מתחילה לרוץ לעברך שאחד החיילים שם לה רגל ומפיל אותה, הוא מתחיל להאבק איתה במטרה למנוע ממנה להגיע אלייך. "אספי, אני סומכת עלייך!" היא צועקת ואספיאון רץ לעברך, הוא נעמד מולך ופוער את פיו. אתה שומע רעש נוראי, כמו שבחיים לא שמעת אבל זה לא פוגע בך. לעומת זאת, נראה שהמעורב סובל מכאבי תופת-והוא קרוב לתבוסה.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט
-
[QUOTE=Alice;1485583][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"תשמע בחור. אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!"אתה מזהיר את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע. "סניזל. סניזל הוא פוקימון קשוח ואוהב צדק. הוא בדרך כלל לא מראה הם הרגשות שלו לאחרים" מזמזמם הקול המתכתי.
סניזל מרים את ידו, אתה רואה שהציפורניים שלו סוהרות באור כסוף והוא שורט את דיינו!
[/QUOTE]
"הו לא אתה לא!" אגיד לו "דינו פעימת דרקון!" אפקוד
-
[QUOTE=Alice;1485583][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות
[/QUOTE]
סקווירטל? O_o
~~~~~~~~~~~
אומר:" טרטוויג! תתחמק בזריזות ממתקפתו של קיובון ואז עלי תער, שוב! נסה לגרום לכך שהעלים יפגעו בקיובון מכל הכיוונים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! נסה לחוש מאיפה אוניקס עומד לצוץ וזוז משם!" אני אומר לו. בינתיים [B]אסקור שוב את הזירה[/B].
-
[QUOTE]~לוקאס~
אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט[/QUOTE]
"לא" אומר "נמאס לי מקבוצת המטורפים שלכם, כל הזמן מטרידים אותי, תמסור לחברים שלך את זה, אל תתקרבו למעורב ההאונדור" ואיצור לו צלקת ענקית בפנים עם הגחלת המחוזקת שלי zuko style אחר כך אלך למרכז הפוקימונים ואחלים, ביחד עם האונדור וסקווירטל
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
דיינו משתמש בפעימת דרקון שמעיפה את סניזל לאחור, הוא קם ומגחכך. "אתה חזק, אני אוהב את זה" הוא אומר.
הוא מרים את ידיו לפנים ויוצר גדור שחור מולו, הוא משגר את הכדור, המהיר כמו צל אל דיינו שסופג פגיעה ישירה.
"בל, מה עכשיו?" שואל דיינו
[SIZE=4]~מייק~[/SIZE]
חח סורי על הסקווירטל, קפצה לי העין לתגובה של מישו אחר
~~~~~
אתה סורק את הזירה (אז נקווה שהפעם התיאור לא יעלם בצורה מסתורית). אתה רואה שהרצפה היא בעצם אדמה ועליה אבנים גדולות, קטנות ובינוניות. אתה שם אתכף היד שלך על הרצפה ומרגיש שהיא די חמה.
טרטוויג קופץ הצידה בזריזות במטרה להתחמק בקיובון. הוא טוען עלי תער, הפעם מנסה לגרום להם לפגוע בקיובון מכל הכיוונים-קיובון מנסה להתחמק אבל העלים מקיפים אותו ולכן הוא מתחמק רק מחלק. הוא רץ אל עבר טרטוויג במהירות אדירה ומעיף אותו. טריטוגה מנסה לחוש במקומו של אוניקס, אתה רואה לפי המבט שלו שהוא עלה על משו. אתה גם מצליח לשמוע עם האוזניים שלך רחשים קטנים ומוזרם מתחת לאדמה. לפתע טריטוגה קופץ ימינה, הוא מפספס בסנטימטר את הקפיצה שלו ולכן נפגע חלקית שראשו של אוניקס פורץ מהאדמה. הוא טוען זנב אקווה סביב הזנב שלו ותוקף שוב את אוניקס שלא מצפה להתקפה.
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
~~
אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין
-
[QUOTE]~לוקאס~
חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
~~
אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין[/QUOTE]
no mercy
~~~
"אז רצינו להתאמן נכון? זה מספיק לדעתכם?" אשאל אותם "אתם מרגישים שהתחזקתם מהקרב הזה?"
-
[QUOTE=Alice;1485601][SIZE=5]
[SIZE=4]~מייק~[/SIZE]
חח סורי על הסקווירטל, קפצה לי העין לתגובה של מישו אחר
~~~~~
אתה סורק את הזירה (אז נקווה שהפעם התיאור לא יעלם בצורה מסתורית). אתה רואה שהרצפה היא בעצם אדמה ועליה אבנים גדולות, קטנות ובינוניות. אתה שם אתכף היד שלך על הרצפה ומרגיש שהיא די חמה.
טרטוויג קופץ הצידה בזריזות במטרה להתחמק בקיובון. הוא טוען עלי תער, הפעם מנסה לגרום להם לפגוע בקיובון מכל הכיוונים-קיובון מנסה להתחמק אבל העלים מקיפים אותו ולכן הוא מתחמק רק מחלק. הוא רץ אל עבר טרטוויג במהירות אדירה ומעיף אותו. טריטוגה מנסה לחוש במקומו של אוניקס, אתה רואה לפי המבט שלו שהוא עלה על משו. אתה גם מצליח לשמוע עם האוזניים שלך רחשים קטנים ומוזרם מתחת לאדמה. לפתע טריטוגה קופץ ימינה, הוא מפספס בסנטימטר את הקפיצה שלו ולכן נפגע חלקית שראשו של אוניקס פורץ מהאדמה. הוא טוען זנב אקווה סביב הזנב שלו ותוקף שוב את אוניקס שלא מצפה להתקפה.
[/QUOTE]
"טרטוויג, קפוץ על אחת האבנים הגדולות! שלח משם עלים קסומים לעבר קיובון! נסה לחשוב על כיוונים שהוא לא יצפה להם! טירטוגה, שלח אקדח מים על אוניקס! נסה לפגוע בו בתחתית האבן של הראש שלו" אומר, אנסה לרקוח אסטרטגיה חדשנית.
-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל והנודר מהנהנים, אתה חש שהם באמת קצת חזקים יותר משהיו.
"לאן נלך עכשיו?" שואל סקווירטל בסקרנות
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טרטוויג קופץ על אבן גדולה קרובה, אך במקום ליצור עלים קסומים הוא מתחיל לזהור באור לבן! לאט לאט טרטוויג גדל וגדל ולפתע עומד מולך פוקימון חדש-"אני...אני לא מאמין! התפתחתי!" צועק הוקימון בשמחה. אתה לפתע קולט שאתה מזהה את הקול הזה-זה טרטוויג, הוא התפתח!. אתה סורק את הפוקימון בזריזות ומגלה שקוראים לו גרוטל-הצורה המפותחת של טרטוויג. גרוטל יוצר המוני עלים סביבו ולפתע אתה קולט גם רוח שמתחילה להיווצר על ידו-העלים נסחפים אל תוך הסערה הקטנה שנוצרה על ידו, והוא משלח אותה במהירות אל עבר קיובון! גרוטל למד סופת עלים-leaf storm!.
טריטוגה משתמש באקדח מים, אך אוניקס מצליח להתחמק חלקית. אוניקס זוחל במהירות אל עבר טריטוגה ומתקיל אותו!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1485613][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טרטוויג קופץ על אבן גדולה קרובה, אך במקום ליצור עלים קסומים הוא מתחיל לזהור באור לבן! לאט לאט טרטוויג גדל וגדל ולפתע עומד מולך פוקימון חדש-"אני...אני לא מאמין! התפתחתי!" צועק הוקימון בשמחה. אתה לפתע קולט שאתה מזהה את הקול הזה-זה טרטוויג, הוא התפתח!. אתה סורק את הפוקימון בזריזות ומגלה שקוראים לו גרוטל-הצורה המפותחת של טרטוויג. גרוטל יוצר המוני עלים סביבו ולפתע אתה קולט גם רוח שמתחילה להיווצר על ידו-העלים נסחפים אל תוך הסערה הקטנה שנוצרה על ידו, והוא משלח אותה במהירות אל עבר קיובון! גרוטל למד סופת עלים-leaf storm!.
טריטוגה משתמש באקדח מים, אך אוניקס מצליח להתחמק חלקית. אוניקס זוחל במהירות אל עבר טריטוגה ומתקיל אותו!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG][/QUOTE]
OMAGAD :0. אפשר לא למצוא את המאמן שלו? :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגיד לעברו:" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת! הישאר על האבן ושלח סופת עלים נוספת אל קיובון! טירטוגה, תנסה לנוע מהר יותר מאוניקס! השתמש בזנב אקווה!" אומר לעברו. אשמח מאוד שטרטוויג התפתח לגרוטל
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אממ נחשוב עלייך (לא)
~~
" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת!" אתה משבח אותו. הוא נשאר על האבן ויוצר סופת עלים נוספת-שמעיפה את קיובון בחוזקה, מונעת ממנו להתקרב. טריטורגה טוען זנב אקווה נוסף על זנבו ומנסה לנוע מהר יותר, הוא מצליח בקצת (הוא צב בכל זאת) ופוגע בראשו שלאוניקס!. אתה רואה מזווית העין שלך אדם צעיר קצת יותר מג'וקס שיוצא מאחד החדרים שבצד הזירה ומסתכל בקרב במבט מלא קנאה. אתה שם לב שיש לו אוזני וזנב פוקימון. בזמן שדעתך מוסחת לרגע אוניקס זורק אבנים על טריטוגה שמתחמק מרובם חוץ מאחת. אתה בוחן את הקרב ומבין שהוא קרוב להכרעה-אוניקס נראה די מותש ממתקפות המים וקיובון נראה מתחיל להתעייף. מצד שני גוטל נראה נאבק קצת עם הצורה החדשה שלו וטריטוגה פצוע
המעורב (רק מבוגר יותר):
[SPOILER][IMG]http://i334.photobucket.com/albums/m415/cele-chann/Pokemon%20Gijinka/112_Rhydon.jpg[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]דיינו משתמש בפעימת דרקון שמעיפה את סניזל לאחור, הוא קם ומגחכך. "אתה חזק, אני אוהב את זה" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#333333]הוא מרים את ידיו לפנים ויוצר גדור שחור מולו, הוא משגר את הכדור, המהיר כמו צל אל דיינו שסופג פגיעה ישירה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"בל, מה עכשיו?" שואל דיינו[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"אל תדאג" ארגיע אותו "צא לנשיכה ובזמן שאתה נושך נסה להוציע פעימת דרקון!" אגיד לו "נקרא לזה נשיכת דרקון" אלחש לעצמי
-
[QUOTE=Alice;1485627][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אממ נחשוב עלייך (לא)
~~
" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת!" אתה משבח אותו. הוא נשאר על האבן ויוצר סופת עלים נוספת-שמעיפה את קיובון בחוזקה, מונעת ממנו להתקרב. טריטורגה טוען זנב אקווה נוסף על זנבו ומנסה לנוע מהר יותר, הוא מצליח בקצת (הוא צב בכל זאת) ופוגע בראשו שלאוניקס!. אתה רואה מזווית העין שלך אדם צעיר קצת יותר מג'וקס שיוצא מאחד החדרים שבצד הזירה ומסתכל בקרב במבט מלא קנאה. אתה שם לב שיש לו אוזני וזנב פוקימון. בזמן שדעתך מוסחת לרגע אוניקס זורק אבנים על טריטוגה שמתחמק מרובם חוץ מאחת. אתה בוחן את הקרב ומבין שהוא קרוב להכרעה-אוניקס נראה די מותש ממתקפות המים וקיובון נראה מתחיל להתעייף. מצד שני גוטל נראה נאבק קצת עם הצורה החדשה שלו וטריטוגה פצוע
המעורב (רק מבוגר יותר):
[SPOILER][IMG]http://i334.photobucket.com/albums/m415/cele-chann/Pokemon%20Gijinka/112_Rhydon.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
באסה. בכוונה פיתחת אותו כדי להוציא לי את העיניים נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגיד להם:" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אנסה לחקור במבטי את המעורב ריידון.
-
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE] "פידג'י, אתה מוכן להלחם מולו, אני מרגיש שזה לא הולך להיות קרב קל. אבל יש לנו משימות חשובות מזה ואנחנו נצטרך להתמודד מול הכל. אתה מוכן להלחם למעני?" אתה שואל את הפוקימון. פידג'י מהנהן ועף לידך. האיש הזקן שהוביל אותך למקום נעמד בצד הזירה וצועק "היכון, הכן, הילחמו!". ליף מיד מתחיל לרוץ לכיוונך, שעלים הזוהרים בכל צבעי הקשת נוצרים סביבו תוך כדי ריצה-אלה אומנם עלים אך הם נראים די חדים. ליפיאון פוער את פיו וכדור אנרגיה ירוק נוצר מולו-הוא משגר את הכדור אל עבר פידג'י. פיג'י נפגע מהכדור מופתע. אתה מביט קדימה ורואה שעוד שנייה ליף יגיע אלייך![/QUOTE]
אני לא מבין אם עליי לסמוך על פידג'י או לפקוד עליו בו זמנית שאני נלחם בליף...
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
אתה מרגיע את דיינו ואומר לו להשתמש בנשיכה עם פעימת דרוקן. דיינו נושך את סניזל ואתה רואה אותו מתאמץ לנסות ליצור פעימת דרקון, נראה שהדבר קשה לדיינו אך לבסוף אתה רואה את הכדור הסגלגל המוכר-לכדור אין לאן לצאת, מפני שדיינו נושך את סניזל. לפתע, הכדור נספג בניבים של דיינו והם מתחילים לזהור באור סגלגל. מזלט, דיינו למד נשיכת דרקון! (ניב דרקון יותר מתאים פה האמת חח). סינזל צווח בכאב ונופלף מובס. לאחר כמה דקות של מנוחה הוא קם "אתה חזק. אני רוצה להצטרף אלייך" הוא אומר לך
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אבלאבלאבל חשבתי שזה נחמד לפתח אותו כי בינתיים הוא כן אתך
~~~
" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אתה צועק. טריטוגה רץ אל עבר קיובון בזנב אקווה ופוגע בו, נראה שמתקפת המים היא הקש האחרון בשבילו והוא מתעלף!. גוטל יוצר סביב עצמו עלים קסומים ומשגר אותם אל עבר אוניקס-אוניקס כבר מותש מהקרב אך נראה כי הוא עדיין מסוגל להילחם עוד קצת. הוא מעיף את גוטל עם הזנב שלו על אחת האבנים הקרובות.
אתה בוחן את המעורב ורואה שהוא מעט דומה לג'וקס. הוא מביט בקרב בסקרנות
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
הבחירה שלך. אתה יכול לבחור לסמוך עליו להילחם לבד אבל זה לא בהכרח יצליח לו. ואתה יכול לתת לו הוראות תוך כדי אבל אתה קצת מסתכן שזה יפגע לך בקרב. יש שחקנים שמעדיפים לתת הוראות ויש כאלה שמעדיפים לא
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה מרגיע את דיינו ואומר לו להשתמש בנשיכה עם פעימת דרוקן. דיינו נושך את סניזל ואתה רואה אותו מתאמץ לנסות ליצור פעימת דרקון, נראה שהדבר קשה לדיינו אך לבסוף אתה רואה את הכדור הסגלגל המוכר-לכדור אין לאן לצאת, מפני שדיינו נושך את סניזל. לפתע, הכדור נספג בניבים של דיינו והם מתחילים לזהור באור סגלגל. מזלט, דיינו למד נשיכת דרקון! (ניב דרקון יותר מתאים פה האמת חח). סינזל צווח בכאב ונופלף מובס. לאחר כמה דקות של מנוחה הוא קם "אתה חזק. אני רוצה להצטרף אלייך" הוא אומר לך[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חחח לא חשבתי על זה
--------
"ברוך הבא" אסנן בנחמדות "אנכנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אגיד לו
-
[QUOTE=Alice;1485637][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אבלאבלאבל חשבתי שזה נחמד לפתח אותו כי בינתיים הוא כן אתך
~~~
" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אתה צועק. טריטוגה רץ אל עבר קיובון בזנב אקווה ופוגע בו, נראה שמתקפת המים היא הקש האחרון בשבילו והוא מתעלף!. גוטל יוצר סביב עצמו עלים קסומים ומשגר אותם אל עבר אוניקס-אוניקס כבר מותש מהקרב אך נראה כי הוא עדיין מסוגל להילחם עוד קצת. הוא מעיף את גוטל עם הזנב שלו על אחת האבנים הקרובות.
אתה בוחן את המעורב ורואה שהוא מעט דומה לג'וקס. הוא מביט בקרב בסקרנות
[/QUOTE]
זה מצוין. אני שמח שהוא התפתח כי מן הסתם אני יעביר לא מעט זמן עם גרוטל (עד דרך 49- לא?)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אומר:"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אומר. אנסה לבדוק אם ג'וקס והמעורב באמת דומים או שאני מדמיין.
-
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]הבחירה שלך. אתה יכול לבחור לסמוך עליו להילחם לבד אבל זה לא בהכרח יצליח לו. ואתה יכול לתת לו הוראות תוך כדי אבל אתה קצת מסתכן שזה יפגע לך בקרב. יש שחקנים שמעדיפים לתת הוראות ויש כאלה שמעדיפים לא[/QUOTE]
"פידג'י, בוא נתחיל את הקרב, תשתמש ברוח כסופה ואז תנצל את זה כהסחה ותשתמש בהתקלה (דחיפה גם טוב? חח)" אפקוד את פידג'י בזמן שליף מתקרב אלי. בנתיים אאגור חשמל בזנב הברזל שלי וכשהוא יגיע אלי אקפוץ בכל הכח ואכוון אל פניו!
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"ברוך הבא" אתה מסנן בנחמדות "אנחנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אתה אומר לו. לפתע השעון שעל ידך מצפצף-אתה מסתכל על היד שלך ורואה על מסך השעון כיתוב "הודעה חדשה". אתה לוחץ על האייקון של ההודעה ונפתח לך חלון שחור עם כיתוב לבן. "בל, אותר מעורב על יד המכון להתפחויות פוקימונים. אני סומך עלייך שתלכוד אותו" כתוב.
המשימה הראשונה שלך!.
אתה לא צריך אפילו להשתגר למקום המשימה-אתה רואה את המכון כבר באופק. תוך כ10 דקות הליכה אתה מגיע למכון-אתה רואה שזה מבנה מרובע, עם שלט "ברוכים הבאים למכון לחקר התפתחויות פוקימונים!". נראה שהמקום עבר שיפוץ לא מזמן.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אתה אומר. אתה מנסה להסתכל שוב אל המעורב ורואה שלא דמיינת את הקשר-יש להם מבנה פנים ממש דומה.
גרוטל מתנער ומשלח סופת עלים אל עבר אוניקס, אקדח המים של טריטוגה חודר לסופת העלים ומתערבב איתה-המתקפה המאוחדת פוגעת באוניקס ומעלפת אותו!. "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה" מחמיא לך ג'וקס תוך כדי שהוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא קולט מזווית עינו את המעורב. "היי סטון. קרה משהו?" הוא שואל את המעורב, שנראה ששמו הוא סטון. הוא רואה את המבט התמוהה שלך ומספר לך זה האח שלו, זה שמנהל איתו את המכון.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
זורם דחיפה
פידג'י לא יודע רוח כסופה 0:
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.
-
עווופס
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]זורם דחיפה
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.[/QUOTE]
"כל הכבוד פידג'י, איך אתה מסתדר?" אשאל אותו ישירות. הוא חזק, אני מאמין ביכולות שלו. "תשתדל ליצור מערבולת רוח! אני יודע שאתה לא מכיר את המתקפה אבל נסה לנפף חזק בכנפיך לשני כיוונים מנוגדים! אם אתה מתקשה תקוף שוב בכנף ברזל!" אפקוד אותו. אביט בליף, הוא מהיר וקל לו לחמוק בזכות הרגלים שלו, הגיע הזמן לתקוף לו אותם. אשלח ניצוץ לעבר הרגליים שלו ואם פגע אתקוף אותו ישירות בזנב ברזל מהיר בפניו!
-
[QUOTE=Alice;1485647][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"ברוך הבא" אתה מסנן בנחמדות "אנחנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אתה אומר לו. לפתע השעון שעל ידך מצפצף-אתה מסתכל על היד שלך ורואה על מסך השעון כיתוב "הודעה חדשה". אתה לוחץ על האייקון של ההודעה ונפתח לך חלון שחור עם כיתוב לבן. "בל, אותר מעורב על יד המכון להתפחויות פוקימונים. אני סומך עלייך שתלכוד אותו" כתוב.
המשימה הראשונה שלך!.
אתה לא צריך אפילו להשתגר למקום המשימה-אתה רואה את המכון כבר באופק. תוך כ10 דקות הליכה אתה מגיע למכון-אתה רואה שזה מבנה מרובע, עם שלט "ברוכים הבאים למכון לחקר התפתחויות פוקימונים!". נראה שהמקום עבר שיפוץ לא מזמן.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אתה אומר. אתה מנסה להסתכל שוב אל המעורב ורואה שלא דמיינת את הקשר-יש להם מבנה פנים ממש דומה.
גרוטל מתנער ומשלח סופת עלים אל עבר אוניקס, אקדח המים של טריטוגה חודר לסופת העלים ומתערבב איתה-המתקפה המאוחדת פוגעת באוניקס ומעלפת אותו!. "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה" מחמיא לך ג'וקס תוך כדי שהוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא קולט מזווית עינו את המעורב. "היי סטון. קרה משהו?" הוא שואל את המעורב, שנראה ששמו הוא סטון. הוא רואה את המבט התמוהה שלך ומספר לך זה האח שלו, זה שמנהל איתו את המכון.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
זורם דחיפה
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.[/QUOTE]
אבדוק מה יש ברשותי על מנת ללכוד מעורב ואחפש עוד דברים בסביבה 'עלי להיות מוכן' אחשוב "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אצווה על השותפים
-
[QUOTE=Alice;1485647][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
[/QUOTE]
אומר לו:"שלום לך סטון". "אני מאמין שמגיע לי תג, לא?" אשאל את ג'וקס.
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
"אתה מעודד את פידג'י ומנסה להסביר לו איך ליצור מערבולת רוח. פידג'י מנסה לעשות מה שאתה אומר לו-הוא מנופף בכנפיים שלו במהירות ובחוזקה ואט אט נוצרת מערבולת! פידג'י נותן דחיפה אחרונה עם המערבולת ומשלח אותה אל עבר ליפיאון שנתפס בתוכה!. לאחר שהמערבולת נעלמת אתה רואה את ליפיאון-הוא עייף אבל עומד. מזלט פידג'י למד טוויסטר (Twister).
אתה מביט בליף ומבין שקל לו לחמוק. אתה משלח ניצוץ אל עבר רגליו של ליף, הוא קופץ הצידה בדיוק בזמן אך חלק מהניצוץ פודע מעט ברגלו השמאלית. ליף מרים את ידיו קדימה ואתה קולט כדור ארנגיה ירוק נוצר לפניו, הוא משלח את הכדור אנרגיה היישר אלייך!. אתה נפגע ומועף אחורה על אחד העצים, אתהמרגיש כאב נוראי בבטן שלך.
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
'עלי להיות מוכן' אתה חושב. אתה פותח את התיק שלך אבל לא רואה משהו מיוחד שיוכל לעזור לך(תסתכל בדף הרשומים). "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אתה מצווה על השותפים שלך.
אבל נראה כי אין צורך בזה, מפני שאתה שומע דלת נפתחת וילדה צעירה יוצאת מהמרכז עם פוקימון על ידה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שהילדה מעורבת!
אתה שומע חלק מהשיחה שלה עם הפוקימון "....מדהים! והקאטרפי הקטן שהתפתח למטאפוד!" היא אומרת וצוחקת
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/98/8e/86/988e86b5b21a10ce37bd7a25aea5e118.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
ג'וקס מהנהן ומושיט לך תג [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]!
"לא הרבה מנצחים את ג'וקס. כל הכבוד" משבח אותך סטון. הליופטייל צועד קדימה "מה עכשיו מייק?" הוא שואל
-
[QUOTE=Alice;1485663][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
ג'וקס מהנהן ומושיט לך תג [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]!
"לא הרבה מנצחים את ג'וקס. כל הכבוד" משבח אותך סטון. הליופטייל צועד קדימה "מה עכשיו מייק?" הוא שואל[/QUOTE]
אסמן לו לחכות. איפרד לשלום מג'וקס וסטון ואקח את ביאנקה תחת ידי. אצא מהמכון ואתחיל לצעוד לכיוון דרך 33 והעיר קנאלייב.
-
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE] "אתה מעודד את פידג'י ומנסה להסביר לו איך ליצור מערבולת רוח. פידג'י מנסה לעשות מה שאתה אומר לו-הוא מנופף בכנפיים שלו במהירות ובחוזקה ואט אט נוצרת מערבולת! פידג'י נותן דחיפה אחרונה עם המערבולת ומשלח אותה אל עבר ליפיאון שנתפס בתוכה!. לאחר שהמערבולת נעלמת אתה רואה את ליפיאון-הוא עייף אבל עומד. מזלט פידג'י למד טוויסטר (Twister).
אתה מביט בליף ומבין שקל לו לחמוק. אתה משלח ניצוץ אל עבר רגליו של ליף, הוא קופץ הצידה בדיוק בזמן אך חלק מהניצוץ פודע מעט ברגלו השמאלית. ליף מרים את ידיו קדימה ואתה קולט כדור ארנגיה ירוק נוצר לפניו, הוא משלח את הכדור אנרגיה היישר אלייך!. אתה נפגע ומועף אחורה על אחד העצים, אתהמרגיש כאב נוראי בבטן שלך.[/QUOTE]
"פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אפקו את פידג'י ואחזור להתרכז בקרב שלי:
אומנם הבטן כואבת לי שוב, אבל אני חייב לעשות משהו בעניין. אני חייב באיזושהי צורה לספק יותר אנרגיה. יותר חשמל. אני ממקד את המחשבה הזאת לעבר כל הגוף שלי. מכוון את המטרה שלי, שהיא ליף. אני מחשב להשתמש בניצוץ אך מחליט במקום לאגור את כל החשמל שאני יכול לגייס. מוכן לתקוף. בכל דרך שהיא. מוכן להתפוצ. עליו!!!!
"ליף! אני הולך לנצח אותך!!!!" אני קורא בכל הכח ומתפלל, מתפלל שהמתקפה הזאת תעבוד, מעולם לא צברתי כל כך הרבה חשמל בגופי!
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה נפרד לשלום מג'וקס וסטון ולוקח את ביאנקה תחת ידך. אתה יוצא מהמכון ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 33. קצת לפני שאתה מגיע ליציאה מהעיר אתה שומע צעקות. "היי, את לא תברחי הפעם! את באה איתנו ל49!". אתה מביט הצידה ורואה באחד הרחובות הצדדים את אותה דמות בעלת גלימה שסימנה לך סימנים מוזרים לפני שנכנסת למכון מוקפת בחמישה חיילים של הארי. לצד האיש עומד פוקימון שחור עם טבעות צהובות שנראה פצוע ומותש. אחד הפוקימונים של החיילים תוקף במתקפת רוח שמעיפה לאחור את הברדס של האיש-לפנייך נגלת נערה צעירה כבת גילך, שברור שהיא מעורבת.
[SPOILER][IMG]http://images6.fanpop.com/image/photos/38100000/Umbreon-Girl-Pokemon-anime-role-play-38110903-600-800.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/197.gif[/IMG][/SPOILER]
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
"פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אתה צועק. פידג'י מנסה להשתמש שוב בטוויסטר, הפעם מלמעלה. ליפיאון מצליח להתחמק מהטוויסטר די בקלילות אך לא מספיק להתחמק מכנף הברזל. הוא מותש ופצוע אבל עומד. הוא טוען כדור אנרגיה ירוק ומעיף אותו במהירות אל פידגי שנפגע בכנף שלו. הוא מצליח לעוף אבל נמוך יותר מהרגיל. אתה ממקד את המשבה שאתה צריך חשמל בכל הגוף שלך. אתה משחרר בבת אחת את כל האנרגיה שצברת אך במקום ניצוץ אתה מרגיש הרבה יותר אנרגיה יוצאת ובצורה הרבה יותר ישירה-למדת מכת ברק!.
ליף המופתע סופג מכה ישירה. הוא בקושי עומד על הרגליים אך לפתע מתחיל לזהור באור ירקרק-הפציעות שלו מתחילות להיעלם!
-
[QUOTE=Alice;1485669][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה נפרד לשלום מג'וקס וסטון ולוקח את ביאנקה תחת ידך. אתה יוצא מהמכון ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 33. קצת לפני שאתה מגיע ליציאה מהעיר אתה שומע צעקות. "היי, את לא תברחי הפעם! את באה איתנו ל49!". אתה מביט הצידה ורואה באחד הרחובות הצדדים את אותה דמות בעלת גלימה שסימנה לך סימנים מוזרים לפני שנכנסת למכון מוקפת בחמישה חיילים של הארי. לצד האיש עומד פוקימון שחור עם טבעות צהובות שנראה פצוע ומותש. אחד הפוקימונים של החיילים תוקף במתקפת רוח שמעיפה לאחור את הברדס של האיש-לפנייך נגלת נערה צעירה כבת גילך, שברור שהיא מעורבת.
[SPOILER][IMG]http://images6.fanpop.com/image/photos/38100000/Umbreon-Girl-Pokemon-anime-role-play-38110903-600-800.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/197.gif[/IMG][/SPOILER]
[/QUOTE]
אלחש אליה ללא קול "מצטער" ואמשיך ללכת עם ביאנקה אל דרך 33.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא באלי לצאת מניאק אבל אין לי כוח לקרבות בעיר של הארי
-
[QUOTE] ~זינק~
"פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אתה צועק. פידג'י מנסה להשתמש שוב בטוויסטר, הפעם מלמעלה. ליפיאון מצליח להתחמק מהטוויסטר די בקלילות אך לא מספיק להתחמק מכנף הברזל. הוא מותש ופצוע אבל עומד. הוא טוען כדור אנרגיה ירוק ומעיף אותו במהירות אל פידגי שנפגע בכנף שלו. הוא מצליח לעוף אבל נמוך יותר מהרגיל. אתה ממקד את המשבה שאתה צריך חשמל בכל הגוף שלך. אתה משחרר בבת אחת את כל האנרגיה שצברת אך במקום ניצוץ אתה מרגיש הרבה יותר אנרגיה יוצאת ובצורה הרבה יותר ישירה-למדת מכת ברק!.
ליף המופתע סופג מכה ישירה. הוא בקושי עומד על הרגליים אך לפתע מתחיל לזהור באור ירקרק-הפציעות שלו מתחילות להיעלם![/QUOTE]
"הו לא אתה לא!" אקרא בכעס ואטען את זנבי בחשמל, מהר לפני שיסיים את הסינטזה, אמהר לעברו ואכה בו במכת זנב ברזל טעונה הפעם במכת ברק ואז אסיים את הקרב במכת ברק נשנית!
"פידג׳י אנחנו לא מוותרים היום! השתמש בטוייסטר לעברו ומיד מאחורי הטוויסטר תפתחע בדחיפה עם כנפיים בוהקות במתקפת כנף ברזל, לך על כל הקופה!"
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]damn it. SHE WAS YOUR ROMANCE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוחש "מצטער" וממשיך הלאה.
אתה נכנס עם ביאנקה לדרך 33. אתה מתקדם מעט ורואה כניס למערה, נראה שזו הדרך היחידה להמשיך בה.
"אתה בטוח לגבי הנערה ההיא?" שואלת ביאנקה
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
"הו לא אתה לא!"אתה קורא בכעס. אתה טוען את הזנב שלך בחשמל ורץ אל עבר זינק עם זנב ברזל מחושמל-הוא מועף לאחור והאור הירוק סביבו נעלם. אתה יוצא במכת ברק נוספת ותוך כדי פידג'י משתמש בטויסטר שאחריו ישר כנף ברזל. עקב התנגשות בין המתקפות שלכם עשן נוצר ומקיף את הזירה. העשן מתפזר ואתה רואה את ליף על הרצפה, מובס. האיש הזקן ניגש אלייך-"כל הכבוד! ניצחת בקרב המכון. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
-
[QUOTE] זינק~
"הו לא אתה לא!"אתה קורא בכעס. אתה טוען את הזנב שלך בחשמל ורץ אל עבר זינק עם זנב ברזל מחושמל-הוא מועף לאחור והאור הירוק סביבו נעלם. אתה יוצא במכת ברק נוספת ותוך כדי פידג'י משתמש בטויסטר שאחריו ישר כנף ברזל. עקב התנגשות בין המתקפות שלכם עשן נוצר ומקיף את הזירה. העשן מתפזר ואתה רואה את ליף על הרצפה, מובס. האיש הזקן ניגש אלייך-"כל הכבוד! ניצחת בקרב המכון. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג[/QUOTE]
"עשית את זה פידג׳י! עשינו את זה!" אקרא באושר ואחבק אותו. "וואו איזו תחושת סיפוק אילעית!"
-
[QUOTE=Alice;1485677][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]damn it. SHE WAS YOUR ROMANCE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוחש "מצטער" וממשיך הלאה.
אתה נכנס עם ביאנקה לדרך 33. אתה מתקדם מעט ורואה כניס למערה, נראה שזו הדרך היחידה להמשיך בה.
"אתה בטוח לגבי הנערה ההיא?" שואלת ביאנקה
[/QUOTE]
יאללה רומאנס. אני כזה מפגר :um_face:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ביאנקה חכי במערה, דרטיני אשמור עלייך" אומר לה. אחכה לאישור מדרטיני ואז אוריד את הבגדים שקניתי (אשאר עם הבגדים ממקודם שחושפים את היותי מעורב). אכנס בסערה חזרה אל העיר ואשתמש בטעינה פרבולית על החיילים ופוקיומוניהם. אחייך לעבר הנערת אמבריאון ואצפה למתקפת נגד.
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
אתה מאושר וצועק "עשית את זה פידג'י! עשינו את זה!" ומחבק אותו. אתה מרגיש תחושת סיפוק אדירה.
"זה היה קרב מצויין, יש לכם פוטנציאל אמיתי" מחמיא לכם ליף. אתם יוצאים מהמכון. "כל הכבוד"! מחמיאה לך גרייס. "לאן הולכים עכשיו?" שואל שיקנס
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
הייתי בשיא ההתלהבות מזה כי חיכיתי יחסית עם לתת לך רומאנס וממש חיכיתי לתגובה שלך.
פתאום אתה כזה "מצטער" *עוזב בדרמטיות*
~~~~
אתה מורה לביאנקה ודרטיני לחכות במערה. דרטיני מהנהן אלייך באישור. אתה מוריד את הבגדים החדשים שלך ובכך חושף את היותך מעורב. אתה רץ בחזרה אל העיר. לא עבר זמן רב ונראה שההתרחשות היחידה שהייתה בינתיים היא שהחיילים פצעו אפילו יותר את המעורבת. אתה רואה אותה שולחת כדורי צל לעברם, אך היא מותשת. אתה יוצא בטעינה פרבולית על החיילים והפוקימונים שלהם-2 חיילים נפגעים ופוקימון אחד. אתה סורק במהירות את הסביבה-אתם מוקפים על ידי חמישה חיילים, שניים מהם פצועים בגללך. יש שלושה פוקימונים בחוץ. אתה מחייך אל הנערה "א..אתה!" היא צועקת שהיא נזכרת בך.
נראה שהיא עומדת לומר עוד משהו שלפתע היא צועקת "תיזהר!" היא משלחת כדוא צל נוסף שמבטל מתקפה שהייתה מיועדת אלייך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/025.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/315.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/322.gif[/IMG]
-
[QUOTE] ~זינק~
אתה מאושר וצועק "עשית את זה פידג'י! עשינו את זה!" ומחבק אותו. אתה מרגיש תחושת סיפוק אדירה.
"זה היה קרב מצויין, יש לכם פוטנציאל אמיתי" מחמיא לכם ליף. אתם יוצאים מהמכון. "כל הכבוד"! מחמיאה לך גרייס. "לאן הולכים עכשיו?" שואל שיקנס [/QUOTE]
"גרייס עשינו משהו שאני רציתי לעשות. מה את היית רוצה לעשות למשל?" אומר לה בכנות. אני רוצה שהמסע יהיה גם משהו שיעניין אותה ולא שהיא תגרר אחרי
-
[QUOTE=Alice;1485686][SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
"זה היה קרב מצויין, יש לכם פוטנציאל אמיתי" מחמיא לכם ליף. אתם יוצאים מהמכון. "כל הכבוד"! מחמיאה לך גרייס. "לאן הולכים עכשיו?" שואל שיקנס
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
הייתי בשיא ההתלהבות מזה כי חיכיתי יחסית עם לתת לך רומאנס וממש חיכיתי לתגובה שלך.
פתאום אתה כזה "מצטער" *עוזב בדרמטיות*
~~~~
אתה מורה לביאנקה ודרטיני לחכות במערה. דרטיני מהנהן אלייך באישור. אתה מוריד את הבגדים החדשים שלך ובכך חושף את היותך מעורב. אתה רץ בחזרה אל העיר. לא עבר זמן רב ונראה שההתרחשות היחידה שהייתה בינתיים היא שהחיילים פצעו אפילו יותר את המעורבת. אתה רואה אותה שולחת כדורי צל לעברם, אך היא מותשת. אתה יוצא בטעינה פרבולית על החיילים והפוקימונים שלהם-2 חיילים נפגעים ופוקימון אחד. אתה סורק במהירות את הסביבה-אתם מוקפים על ידי חמישה חיילים, שניים מהם פצועים בגללך. יש שלושה פוקימונים בחוץ. אתה מחייך אל הנערה "א..אתה!" היא צועקת שהיא נזכרת בך.
נראה שהיא עומדת לומר עוד משהו שלפתע היא צועקת "תיזהר!" היא משלחת כדוא צל נוסף שמבטל מתקפה שהייתה מיועדת אלייך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/025.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/315.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/322.gif[/IMG][/QUOTE]
אקלל בשקט ואשלח את פוקימוניי לסייע. אומר:"גרוטל, סופת עלים על נאמל! טירטוגה, אקדח מים על נאמל! סקידו, הצלפת גפן על פיקאצ'ו! הליופטייל, מכת ברק על רוזליה! הוטהוט, חיתוך אוויר על רוזליה! אני אשלח טעינה פרבולית על חמשת המאמנים הרעים שלהם. "חזרתי" אומר לה. "רק הייתי צריך להרחיק את אלה" לא אחשוף את שמה האמיתי עד שלא אבטח בנערה לחלוטין. "אני מייק. שמך?" אשאל אותה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שתדעי שכשנתקלתי בה הייתי בטוח שהחיילים מנסים לתפוס את ביאנקה... חטפתי התקף לב קטן.
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
רומאנס או לא?
~~
"גרייס עשינו משהו שאני רציתי לעשות. מה את היית רוצה לעשות למשל?" אתה שואל בכנות. אתה מרגיש שאתה רוצה שהמסע יהיה גם משהו שיעניין אותה ולא רק מסע שבו היא נגררת אחרייך. גרייס חושבת לכמה רגעים ואז חיוך ביישני עולה על פניה "אמ.. הייתי רוצה...להילחם בך" היא ממלמלת.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מקלל בשקט ומחלק הוראות לפוקימונים שלך. גרוטל משתמש בסופת עלים על נאמל שנפגע אך נראה שלהתקפה לא הייתה השפעה גדולה כל כך. טריטוגה משתמש עליו באקדח מים, נאמל לא מצפה להתקפה משני פוקימונים ונפגע די קשה. סקידו משתמש בהצלפת גפן על פיקאצ'ו שמתחמק מאחד הגפנים אך נפגע מהשני-אתה רואה סימן אדום במקום שבו הגפן פגעה בו. הליופטייל מלח מכת ברק על רוזליה שמתחמקת בקלילות אך חיתוך האוויר מהיר מידי בשבילה והיא סופגת מכה ישירה. אתה משתמש בטעינה פרבולית על חמשת המאמנים, שניים מספיקים לקפוץ הצידה אך 3 נפגעים. "אני לונה הנערה אומרת בקול עייף. אתה רואה אותה. "זהו זה" מסנן אחד החיילים ומעיף את הכובע שלו-חושף את עצמו כמעורב פיקאצ'ו. הוא משלח לעברך מכת ברק!. לונה חוסמת את ההתפקה עם מה שנראה דומה לכדור צל אך אתה מבחין שזה שונה (פעימת אופל).
-
[QUOTE]
לא בוער לי אבל נראה איך יתפתח.
~
אני מביט בגרייס ורואה עד כמה היא נחושה. זאת כבר פעם שניה שהיא מבקשת ואני לא רוצה לאכזב אותה. אני מחליט להסכים.
"אוקיי גרייס אני אשמח להילחם בך בתנאי אחד. שאת באמת ובתמים תודיעי לי אם קשה לך. אני לא רוצה חלילה להכאיב לך מדי![/QUOTE]
אופס ההמשך בתוך הציטוט חחחח
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
אתה מביט בגרייס ורואה את המבט הנחוש שלה. אתה מסכים ועונה "אוקיי גרייס אני אשמח להילחם בך בתנאי אחד. שאת באמת ובתמים תודיעי לי אם קשה לך. אני לא רוצה חלילה להכאיב לך מדי!". גרייס מהנהנת, אתה רואה מאחוריה את דרטיני מגחך. אתם מוצאים שטח אדמה פנוי שבו יש מספיק מקום להילחם. בפעם הראשונה מאז שיצאתם למסע-גרייס מניחה את בובת השיימין שלה על הקרקע על יד דרטיני. קצת מוזר לך לראות אותה בלי הבובה שלה. גרייס עוצמת עיניים ונושמת עמוק-היא פותחת את עיניה ואתה רואה שהאישונים שלה זוהרים באור ירקרק. היא מרימה את הידיים שלה לשתי הצדדים ולפתע עלים מתחילים להופיע סביבה ולהסתחרר-היא מצביעה עם היידים שלך לכיוונים ולפתע סופת עלים גדולה נעה לעברך!