-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 10:24 PM
[b] [b]קורן~[/b]
ארון נעמד עייף במקומו ושוב מתקשח, וסופג מכה ישירות של הציפור הבוערת, אך למזלו ההתקשחות בלמה את רובה. ארון די מותש מהקרב. בינתיים, לוקסריי פוגע ישירות בפידג'יאוטו עם הפריקה, ופידג'יאוטו סופג הרבה חשמל ונופל מעולף על הקרקע "פידג'יאוטו לא יכול להילחם!" מכריז השופט, ופלקנר מחזיר אותו לפודר שלו "סוולו צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר "לוקסריי, זנב ברזל!" מצווה ג'ון.
אתה מבחין כי ארון בקושי זז.
[/b][/quote]
"אני מחפה עליך ג'ון" אני אומר לו, "סטיל, פשוט תמשיך להתקשח!" אני אומר לסטיל.
-
[b]קורן~[/b]
ארון מתחיל להתקשח, אך ההתקשחות לא מפיקה, כשלפתע אור לבן מתחיל להקיף אותו! גופו גדל וגדל וגדל, וכעת במקום ארון עומד ליירון! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa305.png[/img]
[i]*ליירון למד גם הפלה - TAKE DOWN[/i]
"ארון התפתח!?" אומר פלקנר והוא ממש מופתע "הוף גם כנף ברזל עם א השמיים!" מצווה מיד פלקנר. לוקרי מזנק קדימה עם זנב הברזל ופוגע בכמה כיפילם, אך סוולו האמיתי פוגע ישירות בשני הפוקימונים ופוצע אותם קשה מאוד. "ציפור בוערת בכל הכוח!" מצווה פלקנר "לוקסרי, קרן על!" מצווה כעת ג'ון.
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר אלקיד שפוגעת בו. אלקיד מתעצבן, ומשתמש באגרוף חשמל שפוגע בצ'רמנדר ומעיף אותו אחורנית.
[b]יוסי~[/b]
"מונפארנו!" אומר מונפארנו בחיוך ומניף את ידו כלפי מעלה. הוא חוזר לבצע שוב את התרגיל אך הפעם חלק קטן מהאבנם מתפרקות במפגש עם הגחלת ועפים עליו, גורמים לו לכוויה בגב, והוא זועק קצת מכאב.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 20 2009, 11:15 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"מונפארנו!" אומר מונפארנו בחיוך ומניף את ידו כלפי מעלה. הוא חוזר לבצע שוב את התרגיל אך הפעם חלק קטן מהאבנם מתפרקות במפגש עם הגחלת ועפים עליו, גורמים לו לכוויה בגב, והוא זועק קצת מכאב. [/b][/quote]
'' מונאפרו , אתה בסדר ?!''
אני אומר ולוקח אותו למרכז הפוקימונים , ''אל תדאג , אני סומך עליך .''
-
[b] [b]קורן~[/b]
ארון מתחיל להתקשח, אך ההתקשחות לא מפיקה, כשלפתע אור לבן מתחיל להקיף אותו! גופו גדל וגדל וגדל, וכעת במקום ארון עומד ליירון! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa305.png[/img]
[i]*ליירון למד גם הפלה - TAKE DOWN[/i]
"ארון התפתח!?" אומר פלקנר והוא ממש מופתע "הוף גם כנף ברזל עם א השמיים!" מצווה מיד פלקנר. לוקרי מזנק קדימה עם זנב הברזל ופוגע בכמה כיפילם, אך סוולו האמיתי פוגע ישירות בשני הפוקימונים ופוצע אותם קשה מאוד. "ציפור בוערת בכל הכוח!" מצווה פלקנר "לוקסרי, קרן על!" מצווה כעת ג'ון.
[/b][/quote]
"סטיל, כאשר סוולו מתקרב אליך תשתמש בהפלה!" אני אומר במהירות, "וג'ון" אני אומר לו, "כדי לך לנטרל את סוולו ואז לגמור אותו" אני מסביר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 8 2009, 07:15 PM
[b] [b]לירן~[/b]
"גאאאאאאאאאאסטלי" קורא גאסטלי ומשתמש בפרצוף מפחיד, מצליח להפחיד מעט את מאנקי ולמנוע ממנו בקרב הזה לשוב לפוכדור שלו "מאנקי, בעיטה נמוכה!" מצווה המאמן, ומאנקי קופץ ומתקרב במהירות עם בעיטה נמוכה לעבר גאסטלי. [/b][/quote]
"נסה להתחמק ולהשתמש בטינה גסטלי!"אני אומר ושוב בקצת חשש..
-------------
מצטער שלא הבתי מלא זמן פשוט האינטרנט שלי לא עבד :o
-
[b]לירון~[/b]
גאסטלי מצליח להתחמק ומשתמש בטינה שפוגעת במאנקי, והוא כרגע יכול להשתמש רק בבעיטה נמוכה. לפתע, הילד מקבל הודעה בפוקיגיר שלו, והוא בודק אותה "מצטער, חייב לזוז ביי!" הוא אומר, מחזיר את מאנקי ורץ מהמקום, מותר אותך בהלם ממה שקרה.
[b]יוסי~[/b]
אתה לוקח את מונפארנו למרכז הפוקימונים ומראה אותו לאחות גו'י, והיא לוקחת אותו, ומורחת לו על הגב משחה נגד כוויות, ומונפארנו זועק קצת מכאב. היא חובשת אותו במקום "זהו, תנסה רק לגרום לו להשתמש בפחות מהלכים עד מחר, טוב? זה לא אמור להפריע לו להשתמש במהלכים" אומרת לך האחות גו'י.
[b]קורן~[/b]
לוקסריי משחרר קרן על לעבר סוולו שנפגש עם הציפור הבוערת והלפתכם מצליחה לחדור אותם, למרות שסוולו די נפגע מההתקפה. הוא צולל כעת לעבר לוקסריי ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד כתוצאה מהאש, וליירון מפתיע אותו עם הפלה ומפיל אותו לקרקע. סוולו נפצע קשה מאוד. "אס שמיים!" צועק פלקנר, וסוולו מתרומם לאט ועף חזרה למעלה "תקשיב, לוקסריי לא יכול לתקוף במהלך הזה בגלל קרן העל, אז אתה תסיים את הקרב" אומר לך ג'ון.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 21 2009, 06:01 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה לוקח את מונפארנו למרכז הפוקימונים ומראה אותו לאחות גו'י, והיא לוקחת אותו, ומורחת לו על הגב משחה נגד כוויות, ומונפארנו זועק קצת מכאב. היא חובשת אותו במקום "זהו, תנסה רק לגרום לו להשתמש בפחות מהלכים עד מחר, טוב? זה לא אמור להפריע לו להשתמש במהלכים" אומרת לך האחות גו'י.
[/b][/quote]
אני מחייך , ''אל תדאגי , הוא מוכן , ואני מאמין בו .''
אני לוקח אותו , והולך לישון , עם ריולו , ומונאפרו .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 21 2009, 06:01 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
לוקסריי משחרר קרן על לעבר סוולו שנפגש עם הציפור הבוערת והלפתכם מצליחה לחדור אותם, למרות שסוולו די נפגע מההתקפה. הוא צולל כעת לעבר לוקסריי ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד כתוצאה מהאש, וליירון מפתיע אותו עם הפלה ומפיל אותו לקרקע. סוולו נפצע קשה מאוד. "אס שמיים!" צועק פלקנר, וסוולו מתרומם לאט ועף חזרה למעלה "תקשיב, לוקסריי לא יכול לתקוף במהלך הזה בגלל קרן העל, אז אתה תסיים את הקרב" אומר לך ג'ון. [/b][/quote]
"או... אוקיי..." אני ממלמל, "בסדר סטיל, התקשח וכאשר סוולו יתקרב אליך תנגח בו!" אני אומר.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר אלקיד שפוגעת בו. אלקיד מתעצבן, ומשתמש באגרוף חשמל שפוגע בצ'רמנדר ומעיף אותו אחורנית.
[/b][/quote]
"אוקי צ'רמנדר,צרחה ואז גחלת!" אני אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 04:24 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר מהנהן לעברך, ואתה לוקח אותו חזרה אל מרכז הפוקימונים, שם הוא נשכב על המיטה בו היה, ומסתכל עליך "הוא מרגיש יותר טוב?" מופיע פתאום מקס משומקום. [/b][/quote]
"כן, הוא בסדר, תודה על הדאגה" אומר לו ואחייך.
---
יווווווו יהיה למישהו אגרון עוד התפתחות!@!@!@!!!!!!!!
הוא לא לוקח דמג' ממתקפות כמו טטיק דאון, לכן הוא יכול לתקוף במתקפה כזו שהעוצמה שלה...כמה 90-95 אני לא בבדיוק זוכר, באמת שלא, ולא לקחת דמג' עצמי, יו איזה עצבים, זה מגניב שיש לי מתחרים ם:
-
[b]אביב~[/b]
"איזה מזל..." אומר לך מקס "תגיד, אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך.
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר צורח וגורם לאלקיד לקפוץ אחורנית, ואז שולח גחלת שפוגעת בו בחוזקה. אלקיד מתאושש לאט לאט, ואז שולח מכת ברק ופוגע בצרמנד'ר.
[b]קורן~[/b]
סטיל מתקשח, ואז רץ קדימה, מתחמק בקלות מהאס שמיים ופוגע ישירות בסוולו! סוולו מוטח בקרקע, מעולף. "סוולו לא יכול להילחם! הזוכים בקרב המכון הם הצמד של ג'ון וקורן!" מכריז השופט.
"כל הכבוד לכם" אומר פלקנר ומחזיר את סוולו לפוכדור שלו "נלחמתם היטב, ולכן שניכם מקבלים את תג הספיר" הוא אומר, ומגיש לכם קופסא, בתוכה נמצאים 2 התגים.
[b]יוסי~[/b]
אתה עומד לחזור לחדר, אך אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקרת. אתה רואה שריאולו מתחיל לבכות קצת מרוב רעב. השעה עכשיו 18:50.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 22 2009, 07:12 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
סטיל מתקשח, ואז רץ קדימה, מתחמק בקלות מהאס שמיים ופוגע ישירות בסוולו! סוולו מוטח בקרקע, מעולף. "סוולו לא יכול להילחם! הזוכים בקרב המכון הם הצמד של ג'ון וקורן!" מכריז השופט.
"כל הכבוד לכם" אומר פלקנר ומחזיר את סוולו לפוכדור שלו "נלחמתם היטב, ולכן שניכם מקבלים את תג הספיר" הוא אומר, ומגיש לכם קופסא, בתוכה נמצאים 2 התגים.
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר לו בחיוך, משבח את סטיל ומחזיר אותו לפוקדור, "אני הולך למרכז הפוקימונים, אתה בא?" אני שואל את ג'ון לאחר שאנחנו יוצאים מן המכון.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר צורח וגורם לאלקיד לקפוץ אחורנית, ואז שולח גחלת שפוגעת בו בחוזקה. אלקיד מתאושש לאט לאט, ואז שולח מכת ברק ופוגע בצרמנד'ר.
[/b][/quote]
"אוקי צ'רמנדר,מסך עשן ואז שרוט את אלקיד!" אני מצווה.
-
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה עומד לחזור לחדר, אך אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקרת. אתה רואה שריאולו מתחיל לבכות קצת מרוב רעב. השעה עכשיו 18:50. [/b][/quote]
אני לוקח מהתיק שלי אוכל פוקימוני ואוכל לבני האדם , ונותן לי , לריולו , למונאפרו , לשינקס , ולהרקרוס .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 22 2009, 05:12 PM
[b] [b]אביב~[/b]
"איזה מזל..." אומר לך מקס "תגיד, אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך.
[/b][/quote]
"לא אוכל לסרב, אבל בעוד יומיים ידידי, בעוד יומיים, ממש כאן מחוץ למרכז, בצהרי היום" אומר לו.
-
[b]אביב~[/b]
"אם כך, להתראות בינתיים" הוא אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על פארפדג', שיושן לו בנחת כעת.
[b]יוסי~[/b]
אתה מחטט בתוך התיק שלך אחר חיפוש של מזון, ואתה מגלה שאין לך. ריאולו מתחיל לבכות די חזק.
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר מתאושש אט אט מהמכה, ואז שולח מסך עשן ממלא את הזירה. אלקיד לא יכול לראות כלום והוא שולח מכות ברק לכיוונים שונים במטרה לפגוע בצרמנד'ר, אך הוא מפספס אותו. צרמנד'ר מגיח מאחוריו ושולח גחלת מטווח קצר שפוגעת ישירות באלקיד. אלקיד נופל על הקרקע, מעולף.
[b]קורן~[/b]
"כן, אני בא" הוא אומר לך ושניכם צועדים יחדיו אל עבר מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים פנימה ומבחינים כי האחות גו'י איננה נמצאת ורק צנס'י שם.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 23 2009, 09:41 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
"כן, אני בא" הוא אומר לך ושניכם צועדים יחדיו אל עבר מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים פנימה ומבחינים כי האחות גו'י איננה נמצאת ורק צנס'י שם. [/b][/quote]
"שלום צ'נסי" אני אומר לה, "הנה הפוקימונים שלי" אני מוסיף בחיוך ונותן לה את הפוקדורים.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר מתאושש אט אט מהמכה, ואז שולח מסך עשן ממלא את הזירה. אלקיד לא יכול לראות כלום והוא שולח מכות ברק לכיוונים שונים במטרה לפגוע בצרמנד'ר, אך הוא מפספס אותו. צרמנד'ר מגיח מאחוריו ושולח גחלת מטווח קצר שפוגעת ישירות באלקיד. אלקיד נופל על הקרקע, מעולף.
[/b][/quote]
"כל הכבוד צ'רמנדר!" אני משבח אותו ומחזיר אותו לפוקדור. אני בודק מה השעה.
-
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מחטט בתוך התיק שלך אחר חיפוש של מזון, ואתה מגלה שאין לך. ריאולו מתחיל לבכות די חזק.
[/b][/quote]
''אל תבכה ריולו .''
אני אומר במטרה להרגיע אותו , ומנסה לחפש חנות עם אוכל פוקימוניי .
-
[b]קורן~[/b]
צנס'י מחייכת ולוקחת ממך ומג'ון את הפוכדורים שלכם. היא מניחה אותם במתקן ומפעילה אותו. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם אותם "צנס'י!" היא אומרת וקדה בפניכם.
"אז, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שואל אותך ג'ון. השעה כרגע היא 15:09.
[b]עומר~[/b]
אתה משבח את צרמנד'ר ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מסתכל ורואה שהשעה כבר 19:00.
[b]יוסי~[/b]
אתה מחזיר את שאר הפוקימונים ולוקח את ריאולו בידיים, ואתה יורד למטה. אתה פוגש שם את האחות גו'י "ואו, ריאולו! הוא זה שבקע מהביצה?" היא שואלת אותך בהתרגשות "נראה שהוא די רעב" היא אומרת, ומתכופפת אל ארון קטן שליד הדלפק. היא מוציאה מתוכו חלב "תן לו את זה. הוא יצטרך לשתות חלב בימים הקרובים, ורק אז הוא יוכל לאכול משהו מוצק. ברגע שהוא לא ירצה יותר חלב, תדע שצריך לתת לו אוכל מוצק" היא אומרת לך, ונונת בקבוק אחד לריאולו, שמיד מתחיל לשתות לבד.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 24 2009, 07:45 PM
[b] [b]קורן~[/b]
צנס'י מחייכת ולוקחת ממך ומג'ון את הפוכדורים שלכם. היא מניחה אותם במתקן ומפעילה אותו. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם אותם "צנס'י!" היא אומרת וקדה בפניכם.
"אז, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שואל אותך ג'ון. השעה כרגע היא 15:09.
[/b][/quote]
"אני הולך להתאמן עם דארק" אני אומר לו, "מה אתה הולך לעשות?" אשאל אותו.
-
[b]קורן~[/b]
"אני אתקדם לעבר העיירה אקרוטיק, חשבתי על פוקימון רוח לצוות ושמעתי שבמגדל הפח הישן שם יש מלא רוחות. אולי אני אמצא אחד טוב לצוות שלי" הוא אומר לך בחיוך "אז, נתראה" הוא לוחץ את ידך, ונפרד ממך, פונה אל עבר היציאה הצפון-מערכית של העיר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 24 2009, 08:10 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"אני אתקדם לעבר העיירה אקרוטיק, חשבתי על פוקימון רוח לצוות ושמעתי שבמגדל הפח הישן שם יש מלא רוחות. אולי אני אמצא אחד טוב לצוות שלי" הוא אומר לך בחיוך "אז, נתראה" הוא לוחץ את ידך, ונפרד ממך, פונה אל עבר היציאה הצפון-מערכית של העיר. [/b][/quote]
"להתראות..." אני ממלמל ונפרד ממנו לצמיתות, לאחר מכן אני הולך אל דרך 32 כדי לחפש פוקימון לאימון.
-
[b]קורן~[/b]
אתה פונה אל עבר היציאה הדרומים של העיר ונכנס אל תוך דרך 32. אתה מטייל לך בהנאה בה, עד שלפתע אתה נתקל במאריפ. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa179.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 24 2009, 08:34 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה פונה אל עבר היציאה הדרומים של העיר ונכנס אל תוך דרך 32. אתה מטייל לך בהנאה בה, עד שלפתע אתה נתקל במאריפ. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa179.png[/img] [/b][/quote]
"בסדר דארק, תשתמש בנשיכה!" אני קורא.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה משבח את צרמנד'ר ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מסתכל ורואה שהשעה כבר 19:00.
[/b][/quote]
'הקרב בקרוב יתחיל'אני חושב לעצמי והולך למרכז הפוקימונים
-
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מחזיר את שאר הפוקימונים ולוקח את ריאולו בידיים, ואתה יורד למטה. אתה פוגש שם את האחות גו'י "ואו, ריאולו! הוא זה שבקע מהביצה?" היא שואלת אותך בהתרגשות "נראה שהוא די רעב" היא אומרת, ומתכופפת אל ארון קטן שליד הדלפק. היא מוציאה מתוכו חלב "תן לו את זה. הוא יצטרך לשתות חלב בימים הקרובים, ורק אז הוא יוכל לאכול משהו מוצק. ברגע שהוא לא ירצה יותר חלב, תדע שצריך לתת לו אוכל מוצק" היא אומרת לך, ונונת בקבוק אחד לריאולו, שמיד מתחיל לשתות לבד. [/b][/quote]
אני מלטף את ריולו כסימן לאהבה , ואומר לאחות ג'וי , ''כמה זה עולה בבקשה?''
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 23 2009, 07:41 PM
[b] [b]אביב~[/b]
"אם כך, להתראות בינתיים" הוא אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על פארפדג', שיושן לו בנחת כעת.
[/b][/quote]
אתחיל לשחק איתו ולגרום לו לצחוק.
-
[b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לדגדג אותו והוא מתעצבן מזה ונותן לך מכה עם האלה שלו בראש XD. הוא חוזר לישון.
[b]יוסי~[/b]
"זה חינם, אתה לא צריך לשלם" היא אומרת בחביבות "העיקר שהוא מחבב אותך" היא מוסיפה. ריאולו מסיים לשתות את החלב וקופץ לרצפה. הוא מניף את זרועותיו ומסתכל עליך "אני חושבת שהוא רוצה להילחם את הקרב הראשון שלו" אומרת לךה אחות גו'י.
[b]עומר~[/b]
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה רואה שמרכז הפוקימונים די ריק, והאחות גו'י עסוקה בסידורו.
[b]קורן~ [/b]
פ'וציאנה מזנק ממקומו וקופץ לעבר מאריפ. הוא משתמש בנשיכה ונושך אותה בהפתעה בגבה, והיא זועקת מכאב. מאריפ מכה עם זנבה עם גבו של פ'וציאנה וגורמת לו לעזוב אותה, ואז היא שולחת מכת ברק שפוגעת בפ'וציאנה ופוצעת אותו בינוני.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 27 2009, 05:38 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"זה חינם, אתה לא צריך לשלם" היא אומרת בחביבות "העיקר שהוא מחבב אותך" היא מוסיפה. ריאולו מסיים לשתות את החלב וקופץ לרצפה. הוא מניף את זרועותיו ומסתכל עליך "אני חושבת שהוא רוצה להילחם את הקרב הראשון שלו" אומרת לךה אחות גו'י.
[/b][/quote]
''נו טוב , בוא נחפש לנו איזה פוקימון !''
אני אומר , ויוצא החוצה .
מחפש פוקימון חלש יחסית , שיהווה יריב טוב לריולו .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה יוצא עם ריאולו החוצה שמתחיל לדלג לו ולחפש פוקימונים. הוא מרים סלע באמצע הדרך ופתאום צץ לו שם וורמפל שמפתיע אותו ושולח עליו חוט שמכסה את פיו. ריאולו המופתע מנסה להשתחרר מהחוט ובקושי מצליח.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 27 2009, 06:54 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה יוצא עם ריאולו החוצה שמתחיל לדלג לו ולחפש פוקימונים. הוא מרים סלע באמצע הדרך ופתאום צץ לו שם וורמפל שמפתיע אותו ושולח עליו חוט שמכסה את פיו. ריאולו המופתע מנסה להשתחרר מהחוט ובקושי מצליח. [/b][/quote]
''ריולו , תשתמש בפעולת הסחה ואז במתקפה מהירה !''
-
[b]
[b]קורן~ [/b]
פ'וציאנה מזנק ממקומו וקופץ לעבר מאריפ. הוא משתמש בנשיכה ונושך אותה בהפתעה בגבה, והיא זועקת מכאב. מאריפ מכה עם זנבה עם גבו של פ'וציאנה וגורמת לו לעזוב אותה, ואז היא שולחת מכת ברק שפוגעת בפ'וציאנה ופוצעת אותו בינוני. [/b][/quote]
"דארק, תנהם ושהיא זזה לאחור, נשך אותה בחוזקה!" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 27 2009, 03:38 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לדגדג אותו והוא מתעצבן מזה ונותן לך מכה עם האלה שלו בראש XD. הוא חוזר לישון.
[/b][/quote]
אנסה להירדם גם אני, אהיה שם לצידו.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה רואה שמרכז הפוקימונים די ריק, והאחות גו'י עסוקה בסידורו.
[/b][/quote]
"סלחי לי האחות ג'וי,תוכלי להתפנות אלי?" אני שואל אותה בנימוס.
-
[b]עומר~[/b]
"רק רגע אחד" היא אומרת לך. היא גומרת לנקות בקטע קטן במרכז, מחזירה את החפצים למקום ומתפנה אלייך כעת "איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
[b]אביב~[/b]
אתה מניח את ראשך על מיטתו של פארפדג' ואט אט אתה חש מנומנם. אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה חולם שאתה עומד על במה גדולה, ואנשים מריעים לך. הרגע זכית בתחרות גדולה של קרבות פוקימונים. מארגן התחרות מעניק לך גביע, ועומד לחשוף בפניך את הפרס שזכית בתחרות. הוא מרים את הבד המכסה את המתנה -
[b]טראח![/b] אתה חש לפתע מכה חזקה בראשך שמעירה אותך.
[b]קורן~[/b]
פ'וציאנה נוהם בחוזקה וגורם לפחד אצל מאריפ, שזזה לאחור בבהלה. פ'וציאנה מנצל זאת ומזנק לעברה, פוגע בה עם נשיכה. מאריפ הפצועה נופלת על הקרקע, פצועה קשה ובקושי מצליחה להתרומם על רגליה.
[b]יוסי~[/b]
ריאולו מרים אבן קטנה שהוא מוצא, נוגע בה והיא פתאום זוהרת באור כזה ומשנה את צורתה לפתע לאוכל פוקימונים קטן. ריאולו זורק אותו לעבר וורמפל שמבחין בזה, וקופץ לעברו. הוא תופס את החפץ בפיו ומתחיל ללעוס, ואז הוא יורק אותו החוצה בעיוות כאב. ריאולו מנצל זאת ורץ קדימה במהירות הבזק, פוגע בוורמפל עם מתקפה מהירה, פוצע אותו בינוני.
"וורמפל!" קורא וורמפל בכעס ותוקף עם התקלה את ריאולו ופוגע בו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:02 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
פ'וציאנה נוהם בחוזקה וגורם לפחד אצל מאריפ, שזזה לאחור בבהלה. פ'וציאנה מנצל זאת ומזנק לעברה, פוגע בה עם נשיכה. מאריפ הפצועה נופלת על הקרקע, פצועה קשה ובקושי מצליחה להתרומם על רגליה.
[/b][/quote]
"בסדר פוקדור, צא!" אני קורא וזורק על מאריפ פוקדור.
-
[b]קורן~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מהתיק שלך ומשליך אותו אל עבר מאריפ הפצועה. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מתחיל לזוז מצד לצד, רוקד לו צה צה צה (XDDD), ולבסוף, הוא נעצר. מאריפ נלכדה!
"האו!" נובח פ'וציאנה באושר ומדלג סביבך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:09 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מהתיק שלך ומשליך אותו אל עבר מאריפ הפצועה. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מתחיל לזוז מצד לצד, רוקד לו צה צה צה (XDDD), ולבסוף, הוא נעצר. מאריפ נלכדה!
"האו!" נובח פ'וציאנה באושר ומדלג סביבך. [/b][/quote]
עכשיו יהיו לי סיוטים...
---------------------
"האו האו!" אני נובח גם, מרוב שמחה, "עכשיו צאי ספארק!" אקרא.
-
[SIZE=1]בטח יש עוד מקום ואנשים בכלל לא פעילים אצלך, אז אני אנסה להרשם ליתר בטחון. ם:
[b]שם -[/b] שיר.
[b]פוקימון התחלתי -[/b] פוליוואג (Poliwag) ~ [img]http://upokecenter.com/pictures/pmd/pmdanim060_7_0.gif[/img]
[b]מקצוע -[/b] מאמנת.
[b]הערות/בקשות -[/b] ג'וק.[/SIZE]