-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 07:42 PM
[b] [color=blue][u][i][b]arad1021[/b][/i][/u][/color]
"טוב אז בוא אחרי." אמרה אווליו והתחילה לרוץ, אתה רץ אחרי אוולין וכעבור כמה דקות אתה מגיע לאזור ביער שכל העצים בו יבשים או מתים.
"טוב תמשיך ללכת ישר עד שתיראה שדא פרחים לבנים ועצים ממש גבוהים כי מכאן אני לא ממשיכה, אה ותיזהר יש באזור מלא פוקימונים פראיים והם ממש מעצבנים אבל גם חזקים." אמרה אוולין.
אתה ממשיך ללכת לאן שאוולין אמרה ולפתע קופץ עליך מן השיחים פרס עצבני מאוד ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/d/d0/046.png[/img]) [/b][/quote]
"אקספסקיו צא ותשתמש בגחלת"
-
[color=blue][u][i][b]trevis222[/b][/i][/u][/color]
לפתע באנירי שלך יוצאת מהפוקדור היא ניראת מספיק חזקה כדי להלחם בקרב.
[color=blue][u][i][b]זאב על מקל[/b][/i][/u][/color]
טורטוויג תוקף בחבטה אבל קורפיש חומק במהירות ותוקף באחיזת צבט הוא תופס חזק את טורטוויג ומעיף אותו שוב על הסלעים.
לפתע טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע חזק בקורפיש, קורפיש ניפצע אבל לא מוותר הוא ממשיך להלחם.
(טורטוויג למד עלי תער)
[color=blue][u][i][b]arad1021[/b][/i][/u][/color]
אקספסקיו תוקף בגחלת אבל פרס חומק במהירות הוא תוקף בשריטה ופוגע באקספסקיו ומפיל אותו על האדמה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 08:51 PM
אקספסקיו תוקף בגחלת אבל פרס חומק במהירות הוא תוקף בשריטה ופוגע באקספסקיו ומפיל אותו על האדמה. [/b][/quote]
"אקספסקיו ריח בלש ומיד אחרי זה גחלת"
-
[b] [color=blue][u][i][b]Ferrari[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ ומפוצץ את כל הבועות של קרבי, ואז מדקיפ תוקף בחבטה ופוגע קרבי חזק.
קרבי מחוסל אתה מנצח בקרב.
אתה הולך לרפאה את מדקיפ ואז אתה עולה לקרב השני יש מולך מאמן ויש לו סלווברו ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/080.png[/img]) [/b][/quote]
"תיזהר מדקיפ, זה הולך להיות קרב קשה" אני אומר לו "התחל עם חבטת בוץ!" אני מצווה עליו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 07:51 PM
[b] [color=blue][u][i][b]trevis222[/b][/i][/u][/color]
לפתע באנירי שלך יוצאת מהפוקדור היא ניראת מספיק חזקה כדי להלחם בקרב.
[/b][/quote]
"באנירי זה קרב מאוד חשוב זה קרב על האוכל שלך" אני אומר ואז אני אומר "באנירי קפצי על קיר המערה ומשם חבטה ואז סבל" אני אומר בקול מלא ביטחון
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 07:09 PM
[b]
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אתה ממשיך ללכת ולפתע אתה מגיע אל האזור האסור, אתה מחפש את מאמן המכון ולפתע אתה רואה את מאמן המכון הוא מאמן את הקרגנאק שלו.
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/img][img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa453.png[/img]
[/b][/quote]
"היי באתי לאתגר אותך!" אני קורא לו בקול.
-
[b]
[b][color=blue][u][i]Dingo[/i][/u][/color][/b]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה אתה הפוקימונים שלך, ואז אתה חוזר לחוף ונירשם לתחרות.
כעבור כמה דקות אתה עולה לזירה ויש מולך מאמנת ויש לה קלמפרל ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/d/dd/366.png[/img])
[/b][/quote]
"בוא נתחיל! בוויזל תקפוץ לאוויר ואז בום על קולי ואז התקפה מהירה ואקדח מים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 23 2009, 01:12 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף מנסה להתקרב על ביל אבל הוא מטוד איטי סיל מחליק במהירות על הזירה ומתחיל לתקוף את אקטופאף בחבטת ראש ומעיך את אקטופאף על אחת האבנים בזירה, אקטופאף ניפצע. [/b][/quote]
אקטופאף תחזיק חזק באבן ותדחוף אותה ואז תנוע יותר מהר לכיוון סיל
-
[color=blue][u][i][b]arad1021[/b][/i][/u][/color]
אקספסקיו קם מהריצפה הוא תוקף בריח בלש ומצליח לחמוק ממתקפת שריטה של פרס, ואז אקספסקיו תוקף בגחלת ופוגע חזק בפרס ומחסל אותו.
[color=blue][u][i][b]Ferrari[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ אבל סלווברו חומק ותוקף בבילבול וגורם למדקיפ נזק רציני.
מדקיפ לא יודע לאן לתקוף הוא מבולבל מדי.
[color=blue][u][i][b]trevis222[/b][/i][/u][/color]
מנהיג השבט של האיווים יוצא להלחם מול באנירי שבר קופצץ לעברו ותוקפת בחבטה, גם איווי תוקף בחבטה ושנהים מתנגשים זה בזה.
שניהם ניפצעים באותה מידה אבל לא מוותרים.
"בסדר בוא קרב שתיים על שתיים." אמר פינק, תבחר שני פוקימונים שאיתם תלחם בקרב ופוקימון אחד מהם שאיתו תתחיל את הקרב.
בויזל תוקף בבום על קולי אבל קלמפרל תוקף בהגנת בזל וניסגר בתוך הקונכיה שלו ולא ניפגע.
ברגע שבויזל מתקרב ותוקף את קלמפרל במתקפה מהירה קלמפרל תוקף במלחצים ופוגע חזק מאוד בבויזל.
הקהל מופתע מקלפמרל שמוכיח שהוא מאוד חזק.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף נעזר באבנים שבזירה וככה הוא מתקרב במהירות אל סיל.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 11:30 PM
[b]
"בסדר בוא קרב שתיים על שתיים." אמר פינק, תבחר שני פוקימונים שאיתם תלחם בקרב ופוקימון אחד מהם שאיתו תתחיל את הקרב.
[/b][/quote]
"עכשיו נלחם?" אני שואל בטיפה חשש "הם כולם תשושים נוכל לחזור למכון שאני ארפא אותם ואז נלחם" אני שואל בתקווה.
-
[b]
בויזל תוקף בבום על קולי אבל קלמפרל תוקף בהגנת בזל וניסגר בתוך הקונכיה שלו ולא ניפגע.
ברגע שבויזל מתקרב ותוקף את קלמפרל במתקפה מהירה קלמפרל תוקף במלחצים ופוגע חזק מאוד בבויזל.
הקהל מופתע מקלפמרל שמוכיח שהוא מאוד חזק.
[/b][/quote]
"בוויזל בוא נראה להם! מהר התקפה מהירה ואם הוא סוגר תכונכייה תתחיל לשבור לו אותה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 10:30 PM
[b] [color=blue][u][i][b]trevis222[/b][/i][/u][/color]
מנהיג השבט של האיווים יוצא להלחם מול באנירי שבר קופצץ לעברו ותוקפת בחבטה, גם איווי תוקף בחבטה ושנהים מתנגשים זה בזה.
שניהם ניפצעים באותה מידה אבל לא מוותרים.
[/b][/quote]
"באנירי חבטה חזק יותר ואז סבל קדימה תזכרי אנחנו חייבים לנצח" אני אומר
-
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף נעזר באבנים שבזירה וככה הוא מתקרב במהירות אל סיל. [/b][/quote]
"עכשיו כשאתה קרוב עליו תשתמש בדחיפה!" אומר לאקטופאף
-
אקספסקיו קם מהריצפה הוא תוקף בריח בלש ומצליח לחמוק ממתקפת שריטה של פרס, ואז אקספסקיו תוקף בגחלת ופוגע חזק בפרס ומחסל אותו. [/b][/quote]
אני זורק על פרס פוקדור
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 25 2009, 08:51 PM
[b]
[color=blue][u][i][b]זאב על מקל[/b][/i][/u][/color]
טורטוויג תוקף בחבטה אבל קורפיש חומק במהירות ותוקף באחיזת צבט הוא תופס חזק את טורטוויג ומעיף אותו שוב על הסלעים.
לפתע טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע חזק בקורפיש, קורפיש ניפצע אבל לא מוותר הוא ממשיך להלחם.
(טורטוויג למד עלי תער)
[/b][/quote]
"טורוויג! זה נהדר!" אינ קורא בקול שמח ואומר: "טורוויג, עלי תער!"