-
[quote][b]לורן-
"זריזוטת ואז חיתוך" אומרת הסבתא. שיפטרי שוב נעלם אל מאחוריי ארון, הוא תוקף בחיתוך חזק את ארון ופוגע בו קשות-ארון כבר מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]אני מחליף את ארון בספירו "ספירו עוף מסביבו במרחק רחוק עד שהוא מסתחרר ואז חבטה! ותנסה להרביץ לו עם הכנפיים!" (מכת כנף :XD: )
-
עומר-
"בסדר" אומר פיליפ "אתה ניצחת במתקני קרב? אם כן בכמה ובאילו?"
לורן-
זה קרב של אחד על אחד
ניב-
מגיעה אליך ואל טורה השופט, "אז איזה חפץ אתם רוצים?" הוא שואל
-
[quote][b]לורן-
זה קרב של אחד על אחד
[/b][/quote]"ארון בלימה ותתחיל להסתובב סביבו כדי לבלבל אותו ואם הוא נעלם תשתמש בשיריון!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:12 PM
[b] עומר-
"בסדר" אומר פיליפ "אתה ניצחת במתקני קרב? אם כן בכמה ובאילו?"
[/b][/quote]
"ניצחתי רק באחד את אנבל מנהיגת מגדל הקרב"
-
עומר-
"אתה יכול להראות לי בבקשה את הפוקימונים שלך?" מבקש פיליפ
לורן-
"תקפוץ לאוויר ואז סופת עלים" אומרת הסבתא. שיפטרי קופץ לאוויר, הוא שולח מלמעלה סופת עלים וגומר את ארון
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:12 PM
[b] ניב-
מגיעה אליך ואל טורה השופט, "אז איזה חפץ אתם רוצים?" הוא שואל [/b][/quote]
"אלקהייזר"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:26 PM
[b] עומר-
"אתה יכול להראות לי בבקשה את הפוקימונים שלך?" מבקש פיליפ
[/b][/quote]
"כן למה לא" אני אומר ומוציא את כלום
-
[quote][b]לורן-
"תקפוץ לאוויר ואז סופת עלים" אומרת הסבתא. שיפטרי קופץ לאוויר, הוא שולח מלמעלה סופת עלים וגומר את ארון [/b][/quote]
"צדקתם" אני צוחק ואומר "עכשיו רוצים ללכת למוזיאון המאובנים?"
-
לורן-
אתם הולכים למוזיאון ומסתכלים על המאובנים, "אני הייתי רוצה להשיג אנוריט', הוא גם מאובן וגם מסוג חרק. ואתה?" שואל שגיב
עומר-
פיליפ מתפעל מכל הפוקימונים. "יש לי רעיון-אולי טורצ'יק שלך ילחם מול איווי שלי וכך נבדוק את איווי" מציע פיליפ
ניב-
"אני לא מעוניינת באף אחד מהם" אומרת טורה. השופט נותן לך אלקטריזר, "אתם יודעים מהי האופציה החדשה?" שואל השופט
-
[quote][b]לורן-
אתם הולכים למוזיאון ומסתכלים על המאובנים, "אני הייתי רוצה להשיג אנוריט', הוא גם מאובן וגם מסוג חרק. ואתה?" שואל שגיב[/b][/quote]"אני רוצה את כולם-לכל אחד החולשות והיתרונות שלו ויחד כולם טובים, ובכלל איך משיגים מאובנים?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:32 PM
[b]
עומר-
פיליפ מתפעל מכל הפוקימונים. "יש לי רעיון-אולי טורצ'יק שלך ילחם מול איווי שלי וכך נבדוק את איווי" מציע פיליפ
[/b][/quote]
"אוקי סבבה" אני אומר ומחזיר את כולם חוץ מטורצי'ק "מוכן?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:32 PM
[b] ניב-
"אני לא מעוניינת באף אחד מהם" אומרת טורה. השופט נותן לך אלקטריזר, "אתם יודעים מהי האופציה החדשה?" שואל השופט [/b][/quote]
"מה האופצייה?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:35 PM
[b] ארתור-
השקיעה מגיעה ואתם מחכים, פתאום יוצאת מהאדמה גבעה ענקית וירוקה וכולה מלאה פוקימונים. אתה בוהה במראה ומשותק מכך, "אתה בא?" שואל ראש השלישיה-הוא כבר עלה על ההר [/b][/quote]
אני רץ אחריהם לכיוון ההר ומקווה לתפוס לי איזה פוקימון על חושי טוב כמו קירליה
-
לורן-
"במערת הירח ניתן להשיג מאובנים" אומר שגיב
עומר-
טורצ'יק מהנהן. "צא איב, בלימה על טורצ'יק" אומר פיליפ
ניב-
כל הפעם שיימצא פוקימון מיוחד או פוקימון שרגיל לאזור, ידווח לכם בפק'פון. השופט לוקח לך ולטורה את הפוק'פון ומתקין תוכנה, כעבור דקה הוא מחזיר לכם את הפוק'פון. "להיתראות" הוא אומר ומנפנף לכם לשלום תוך כדי הליכה
ארתור-
אתה מתקדם ורואה נטו-[img]http://i43.tinypic.com/hrgfaw.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 06:51 PM
[b] ניב-
כל הפעם שיימצא פוקימון מיוחד או פוקימון שרגיל לאזור, ידווח לכם בפק'פון. השופט לוקח לך ולטורה את הפוק'פון ומתקין תוכנה, כעבור דקה הוא מחזיר לכם את הפוק'פון. "להיתראות" הוא אומר ומנפנף לכם לשלום תוך כדי הליכה [/b][/quote]
"טוב, אני הולך לחנות ואז ממשיך במסע.איך הגעת הנה כל-כך מהר?"