-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 10:29 AM
[b] מקס
"אוקיי, אבל מנהיגת המכון לא כאן, אז אני אעביר אותך ליקום מקביל" הוא אומר, ואתה שוב מופיע במכון. כל השופטים כבר מוכנים.
"החוקים אותם חוקים, אין לי שום כוונה לשמוע אותם שוב" אמרה ג'ן קרלסון. "צא סלוברו!" היא מוציאה סלוברו.
[/b][/quote]
"צא טריקו והשתמש בשאיבה"
-
ניתאי
"מה הקשר? אנחנו מקליטים את השיחה בינינו. חוץ מזה, אני שואל כאן את השלאות, ולא אתה. אז תגיד לי, למה לא חשבת ללכת במשטרה, ומסופקני שלא מצאת את המבנה" הוא אומר לך
ירין
"אתה אומר לי, שהלכת עם עוד מישהו לנסות לתקן את תחנת הכח, באמצע פגשתם עוד מטפסי הרים, ואז איכשהו ביחד ניצחתם חבורה של אנשים, שהיה להם נשק חם, והצלחתם לשרוד? ברור לך שזה לא סביר?" הוא אומר לך.
מקס
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו נפגע מהשאיבה, ואז יוצאים מהמים ידיים שתופסות אותו וזורקות אותו לקרקעית של המים בתוך המכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 04:18 PM
[b] ניתאי
"מה הקשר? אנחנו מקליטים את השיחה בינינו. חוץ מזה, אני שואל כאן את השלאות, ולא אתה. אז תגיד לי, למה לא חשבת ללכת במשטרה, ומסופקני שלא מצאת את המבנה" הוא אומר לך [/b][/quote]
"זה לא עלה במוחי באותו הרגע" אגיד לו בכעס על זה שהשיחה הזאת לא נגמרת
-
[b]
ירין
"אתה אומר לי, שהלכת עם עוד מישהו לנסות לתקן את תחנת הכח, באמצע פגשתם עוד מטפסי הרים, ואז איכשהו ביחד ניצחתם חבורה של אנשים, שהיה להם נשק חם, והצלחתם לשרוד? ברור לך שזה לא סביר?" הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"היה לנו גם פוקימונים וגם נשק-יתדות" אני אומר לו
-
ניתאי
"אוקיי, נעזוב את העלבון הגדול הזה למשטרה בצד. איך ידעת לאן ללכת? ידעת לבד שצריך ללכת לתחנת הכח, ואת מיקומה?" הוא שואל.
ירין
"אם הצלחתם לעשות את זה... אז המשטרה צריכה ללמוד מכם משהו. זה נשמע לא סביר. אבל רגע... ירין הנקן (?)... השם הזה נשמע לי מוכר. אה כן, שמעתי שוטר אחר מדבר על עדות שמסרת ביום בנוגע לתקיפה של ביתן ההשכרה של אופנועי ים. מה אתה מתכנן ירין? אתה אומר לי שאתה קורבן מצער של צירופי מקרים?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 09:07 PM
[b]
ירין
"אם הצלחתם לעשות את זה... אז המשטרה צריכה ללמוד מכם משהו. זה נשמע לא סביר. אבל רגע... ירין הנקן (?)... השם הזה נשמע לי מוכר. אה כן, שמעתי שוטר אחר מדבר על עדות שמסרת ביום בנוגע לתקיפה של ביתן ההשכרה של אופנועי ים. מה אתה מתכנן ירין? אתה אומר לי שאתה קורבן מצער של צירופי מקרים?" הוא שואל. [/b][/quote]
"אפשר להגיד..." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 09:07 PM
[b] ניתאי
"אוקיי, נעזוב את העלבון הגדול הזה למשטרה בצד. איך ידעת לאן ללכת? ידעת לבד שצריך ללכת לתחנת הכח, ואת מיקומה?" הוא שואל. [/b][/quote]
"האיש מהמכון אמר לי,עכשיו,אני מאוד רוצה להמשיך את קרב המכון שלי,זה ייקח עוד הרבה זמן?" אשאל במעט כעס
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 12:03 PM
[b]
תמיר
"מה פתאום, אני צריך רק שתשמור עליי בזמן שאני פורץ למפעל הזה ומנטרל את ההגנה של הדלת הזאת" הוא אומר, ומושיט לך אקדח "אתה יודע איך לתפעל את זה, נכון? תירה בכל אחד שיתקרב יותר מדי לכאן.". אתה לוקח את האקדח. הוא מוציא מחשב נייד, ומחבר אליו משהו בUSB ומכניס את זה למכשיר עם מספרים שנמצא ליד הדלת. לאחר מכן הוא מתחיל להקליד דברים. [/b][/quote]
סוף סוף שוחררתי למעצר בית!!
לא התקדמתם הרבה...
--
אני לוקח את האקדח,מסתכל סביב ומחפש אנשים שיתקרבו.
אם מישהו מתקרב אני מכון אליו את האקדח ואומר לא:"אל תתקרב!"
-
[b] מקס
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו נפגע מהשאיבה, ואז יוצאים מהמים ידיים שתופסות אותו וזורקות אותו לקרקעית של המים בתוך המכון. [/b][/quote]
"טריקו, תתאושש ותצא מהר מהמים ותשתמש בסיבוב ואז מכת זנב על סלובארו!"
-
ירין
"טוב, לדעתי זה מספק לבינתיים. אם לא, האם קיימת דרך לתקשר איתך?" הוא שואל.
ניתאי
"אתה יודע שלהתחצף לשוטר זה עבירה פדרלית? אתה יודע מה עוד מצחיק? שהשוטר קובע מה זה התחצפות. ככה שכדאי לך שאני לא אחליט כך. כעת, ספר לי מה קרה כשהלכת לתחנת הכח וכל מה שקרה שם, ואל תשמיט פרטים. אין צורך לתאר את זירות ההתרחשות, כי אנחנו מכירים אותן." הוא אומר.
תמיר
נכון, בעיה רצינית.
--
אנשים לא מתקרבים, ובינתיים אנדרסון אומר אל עצמו:
"שיטת הצפנה... קוביה הונגרית... איזה יופי, יש לי בדיוק תוכנה שפורצת דברים כאלה. קדימה..... קדימה...... כן! דלתות מקוונות!" הוא אומר, והדלתות נפתחות הוא מוציא את הדברים של המחשב הנייד ומחזיר אותו לתיק "אוקיי, קדימה בוא נמשיך!" הוא נכנס פנימה.
מקס
סיבוב?
--
טריקו מסתובב ועולה בסופו של דבר למעלה, ואז תוקף ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן, ואקדח המים של סלוברו פוגע בטריקו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 2 2009, 03:18 PM
[b] מקס
סיבוב?
--
טריקו מסתובב ועולה בסופו של דבר למעלה, ואז תוקף ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן, ואקדח המים של סלוברו פוגע בטריקו. [/b][/quote]
"טריקו, השתמש בשריטה ואז שוב זנב ברזל והתחמק!"
ועם הוא שוב ישתמש באקדח מים:
"תתחמק לצד האקדח ואז ירייית זרע"
-
[b] ירין
"טוב, לדעתי זה מספק לבינתיים. אם לא, האם קיימת דרך לתקשר איתך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
"יש דרך.." אני אומר ונותן את מספר הפלפון שלי
-
[b] ניתאי
"אתה יודע שלהתחצף לשוטר זה עבירה פדרלית? אתה יודע מה עוד מצחיק? שהשוטר קובע מה זה התחצפות. ככה שכדאי לך שאני לא אחליט כך. כעת, ספר לי מה קרה כשהלכת לתחנת הכח וכל מה שקרה שם, ואל תשמיט פרטים. אין צורך לתאר את זירות ההתרחשות, כי אנחנו מכירים אותן." הוא אומר. [/b][/quote]
"כשיצאתי פגשתי ילד בגילי שקרה לו אותו הדבר..." אגיד ואתחיל לספר להם מה שאני זוכר
-
עדיין נשאר מקום אחרון? אם כן אני רוצה להירשם , אומנם אין לי הרבה הודעות פה אבל שיחקתי בהרבה משחקי תפקידים של פוקימון בפורומים אחרים.
[b]שם:[/b] בוב
[b]צורת פנייה:[/b] עופרי
[b]גיל:[/b] 16
[b]אופי:[/b] פיקח, עקשן, מתבגר רגיל.
[b]רקע:[/b]אין רקע מיוחד , החליט בגיל 16 שנמאס לו מבית הספר והוא רוצה לצאת למסע פוקימונים בדומה לשניים מחבריו , אביו היה מנהל מכון עשב בעברו אך פרש לאחרונה , הוא עודד אותו לצאת למסע אך אימו התנגדה , לבסוף הסכימה. המטרה של בוב היא גם להתחבר עם הפוקימונים שלו ולא להתייחס אליהם כחיילים.
[b]פוקימון:[/b] בלספראוט
[b]בקשות:[/b] אני גם לא חזק בפוקימונים של הדור ה-4 , אז אם אפשר תתחשב בזה. בנוסף אם אפשר הייתי רוצה לפגוש לפרס אך בדרך מיוחדת. וגם אלקטבז.
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] מעדיף שלא (שקר)
[b]תמונה:[/b] אין צורך.
מקווה שתקבל אותי :)
-
מקס
"סלוברו, השתמש באגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו עם השריטה וזנב הברזל, ואז נפגע מאגרוף המגה, ולא מצליח להתחמק.
ירין
"רשמנו זאת. משוחרר, ואנחנו שמים עליך עין. יותר מבדרך כלל" הוא אומר לך ופותח את הדלת.
ניתאי
20 ו14 זה לא בגילך... אם אתה רוצה להתייחס לגיל של מישהו, עשה זאת במדויק...
ונניח שאני גם יודע מה התכוונת לספר לו.
--
"אז אתה אומר לי שבאמצעות יתדות ומאצ'מפים ניצחתם חבורה של אנשים חמושים?!" הוא אומר בתמיהה קלה.
עופרי
כן, יש מקום, אני אתקן מעט את השטויות שכתובות בדף הראשון.
ואתה רשום. התחל בזמנך החופשי.