הנה למשל הודעה שבה NivX10 מתיר אימוץ למישהו:
[URL]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1071076&postcount=187[/URL]
מסקנה: NivX10 ניהל את חת"ם.
מ.ש.ל
Printable View
הנה למשל הודעה שבה NivX10 מתיר אימוץ למישהו:
מ.ש.ל
[QUOTE=LordAbizi;1334812]הנה למשל הודעה שבה NivX10 מתיר אימוץ למישהו:
מ.ש.ל[/QUOTE]
אז כנראה לא הייתי פעיל באותה תקופה~ ם:
[QUOTE=LordAbizi;1334809]לא... NivX10 במפורש היה מנהל חת"ם. תחפש משחקים שנפתחו במאי-אפריל של שנה שעברה, ותראה אישורים של NivX10.
אני לא יכול להתבלבל עם norg, כי את norg אי אפשר לשכוח.
אני מתקשה להבין את הרלוונטיות של ההבחנה הזו.[/QUOTE]
אה, זה לא רלוונטי, סתם ציינתי עובדה.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334810]כן יחד עם איציק~ ואז שאיציק נעלם אני החלפתי אותו.
ואז אני ירדתי ואביעד היה עם נורג
ואז נורג פרש..[/QUOTE]
אה וואלה
אני מתגעגע לאביעד >:
עומר לך תגיד יש פה פוקימון רציני על הכףףףףף? ,?,,,,?
[quote=הקדוש ברוך הוא;1334814]אה, זה לא רלוונטי, סתם ציינתי עובדה.
אה וואלה
אני מתגעגע לאביעד >:[/quote]
וואי כן אביעד היה מלך >:
ספרטני אמיתי :p
אביעד 3>>>>>>>>>
ספרטני מהולל שלי D:
בכל מקרה אדם אני אעזור לך במשחק אחר הצהריים יש לי בגרות עוד שעה וחצי ם:
תגובת.... לא תגיד...
עכשיו אני צריך להגדיר 'תחרות'... ארר... מבחינתי היה אפשר לוותר על חידות, תחרויות ו' בשם הפורום של חת"ם, והעבודה שלי עכשיו הייתה הרבה יותר פשוטה. כי אני צריך להגדיר חוקים ונורמות לפעילויות שכמוהן לא נראו זה זמן רב בפורום חת"ם...
למרות שמה שאני אעשה זה פשוט אשתמש בחוקים הקיימים לדברים האלה בלי יותר מדי שינויים...
[QUOTE=LordAbizi;1334819]עכשיו אני צריך להגדיר 'תחרות'... ארר... מבחינתי היה אפשר לוותר על חידות, תחרויות ו' בשם הפורום של חת"ם, והעבודה שלי עכשיו הייתה הרבה יותר פשוטה. כי אני צריך להגדיר חוקים ונורמות לפעילויות שכמוהן לא נראו זה זמן רב בפורום חת"ם...
למרות שמה שאני אעשה זה פשוט אשתמש בחוקים הקיימים לדברים האלה בלי יותר מדי שינויים...[/QUOTE]
תכלס צריך לשנות את הפורום למשחקי תפקידים וזהו. גם ככה אף אחד לא פותח שם חידונים ותחרויות וכל הבולשיט הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1334819]עכשיו אני צריך להגדיר 'תחרות'... ארר... מבחינתי היה אפשר לוותר על חידות, תחרויות ו' בשם הפורום של חת"ם, והעבודה שלי עכשיו הייתה הרבה יותר פשוטה. כי אני צריך להגדיר חוקים ונורמות לפעילויות שכמוהן לא נראו זה זמן רב בפורום חת"ם...
למרות שמה שאני אעשה זה פשוט אשתמש בחוקים הקיימים לדברים האלה בלי יותר מדי שינויים...[/QUOTE]
החוקים רשומים בצורה טובה~
אם הם בסדר, אין באמת צורך לשנות אותם ם:
אוי כ"כ אהבתי לערוך את החוקים ^^
אני זוכר שניהלתי פעם את פורום ציצים וכסף וכתבתי בכל החוקים שאני חתיך... היו זמנים :$
[quote=Ritsuka Kun;1334822]החוקים רשומים בצורה טובה~
אם הם בסדר, אין באמת צורך לשנות אותם ם:
אוי כ"כ אהבתי לערוך את החוקים ^^[/quote]
בגדול, החוקים יהיו דומים מאוד לקודמים. אני פשוט מוסיף קצת מהשקפת העולם המאוד פתוחה שלי לחוקים, על ידי זה שאני אוכל את חוק התגובה המושקעת, נותן קצת זכויות לשחקנים לעומת מנהל המשחק, ובכלל, מנסח את זה בצורה קצת יותר מוגדרת ומדוייקת.
אז נותר לי לכתוב את הסעיף על חידונים ותחרויות, את הסעיף על מדריכים, ואז עוד סעיף שאני מוסיף - סעיף על מנהל חת"ם ותפקידיו.
הכל ברוח חוקת השחמט של פיד"ה.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1334823]אני זוכר שניהלתי פעם את פורום ציצים וכסף וכתבתי בכל החוקים שאני חתיך... היו זמנים :$[/quote]
לפחות מישהו חושב שאתה חתיך
אני בעד סבב מאפיה
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334825]לפחות מישהו חושב שאתה חתיך[/QUOTE]
כולם חושבים שאני חתיך. זה היה כתוב בחוקים אפילו.