-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 7 2009, 03:03 PM
[b]
[b]עומר[/b] - "למישהו יש מצב רוח לקניות היום" אומרת לך המוכרת לאחר הרשימה האחרונה,
ואז מחשבת במחשב שלה משהו.
"אוקיי, הכל ביחד זה 750$" היא אומרת וכבר מוציאה את הרייר קנדי מהמגירה,
להכנה.
(ולא הפלצתי את המחיר... אני יודע שזה יקר, אבל תחשב בעצמך אפילו \:)
[/b][/quote]
אין בעיות אני מאמין לך
____
אני מחכה עד שהיא מביאה לי את הכל מה שקניתי ויוצא החוצה
"חברה אולי כדאי שניתאמן קצת אבל לפני זה מרי ורוקי צאו הנה לכל אחד מכם רייר קנדי אחד בתקווה שזה יעזור לכם להתפתח"
מוציא את כולם " טוב מרי רוקי סטנלי ואלה צאו סטנלי מתקפה מהירה ואז נשיכה על רוקי! רוקי זריקת אבנים ל סנטלר בתגובה! "
"מרי הלם רעם על עצמך ואז התקלה על אלה! אלה חפירה ותשתמשי בבום על קולי!"
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 6 2009, 03:17 PM
[b]
[b]קורן[/b] - תקרא את ההודעה למעלה.
ואנא, קרא לזה רייר קנדי. יותר קל לי ככה.
אני ישנה את השם מתישהו...
----
אתה מוסר לגארי את הפוכדורים שלך,
והולך לכיוון החנות.
שאתה מגיע אתה קונה 2 רייר קנדי במחיר יחסית זול,
וכשאתה יוצא החוצה - אתה רואה את הציירת ממקודם,
מציירת משהו על הלוח שלה, ואז מתעצבנת וזורקת את הציור על הריצפה.
"זה שוב לא הולך לי..." היא אומרת ובועטת בכעס בשיח.
[/b][/quote]
אוקיי
-------------
"סליחה גבירתי, אפשר לעזור במשהו?" אשאל אותה בחיוך ואושיט לה יד כאות לידידות, "אני בן, בנג'מין טניסון, נעים להכיר" אוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 7 2009, 08:31 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - בתנועה מהירה, כמו מקצוען, אתה בועט באקדח שלו כלפי מעלה, האקדח מתעופף באוויר מספר שניות ומגיע עד תקרת המבנה, ואז נוחת ישר לידיים שלך, ואתה מכוון את זה לראשו. אתה עומד ללחוץ על ההדק, ואז... "לא! בבקשה לא! אני גרוש עם 3 ילדים! אני מתחנן, בבקשה לא!" הוא אומר לך ומתחיל לבכות, ואז יורד על ברכיו.
"באמת! פעם הייתי עובד הייטק בעיר מסיגה! אך ארצ'י הרשע מרביעיית ונום השתלט על העיר, על המפעלים ועל כל איזור התעשייה הגדול, לקח לעצמו את כל המשאבים וכרגע הוא שולט במסחר של העיר מסיגה! מי שמתנגד לשלטונו האנרכי, נרצח בן רגע ע"י חייליו! אני הצלחתי להבריח את ילדי לעיר מאנקרה דרך אונייה שיצאה לפה, ואחרי שלושה ימים הצלחתי לברוח בעצמי, לאחר שנקלעתי לחובות במסים, שכמובן בהם ארצ'י שולט. באתי לכאן לחפש את ילדי ולהשיג להם אוכל, אין לי עבודה! בבקשה אל תעשה זאת!" הוא אומר לך ואז מתחיל לבכות בקול גבוה וצורם. [/b][/quote]
''מצטער .''
אני אומר , ואז לוחץ על ההדק בכל הכוח שלי !
ואז , אתן לרייהורן שלי סוף סוף את ארבעת הרייר קנדי שלי .
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 7 2009, 08:31 PM
[b] [b]גיל[/b] - "יופי, ממש יופי. שום דבר לא יכול להשתבש!" הוא אומר. "אל תגיד את זה!" אתה אומר לו בגלל שאתה יודע שכל פעם שאומרים את זה, משהו משתבש. אבל זה מאוחר מדי. רוג'ר פתח פה לשטן. לפתע שלישיית הוורמאדאם של רוג'ר, מתחילת הקרב זוחלים אליכם שהם שחומים מאש, פצועים ומדממים. "הוורמאדאם שלי! לא הספקתי להחזיר אותם לפוכדור כי רג'יסטיל רדף אחרינו! שכחתי מהם לגמרי! מסכנים שלי..." הוא אומר בדאגה ומנסה לטפל בהם, אך לפי הראייה שלך, מצבם אנוש.
לפתע עיניו של רג'יסטיל זוהרות, והוא מתרומם ומתעופף באוויר. הוא נוחת ליד הוורמאדאם, שם את ידו מעליהם, ומספר ניצוצות נוחתים עליהם. לפתע כל החבלות והצלקות העמוקות שנחרטו על גופם של וורמאדאם - פשוט נעלמו בן רגע! כמו קסם! "מה... מה קורה כאן!? זה פשוט נס!" אומר רוג'ר בתדהמה ולפתע כל הוורמאדאם קמים שמחים וקופצים. כבר לא פצועים, והם כבר יכולים ללכת. "תודה רבה רג'יסטיל! אין לי איך להודות לך על זה!" הוא אומר ותוך כדי מחזיר אותם לפוכדור. אך רג'יסטיל דווקא ידע איך הוא יגמול לו על זה. בתנועה מהירה רג'יסטיל חוטף את האולטרהבול מידו של רוג'ר, ואז... מגיש אותו לך... ופשוט עומד מולך, מחכה. מנסה לרמוז משהו.
[b]בובי[/b] - אני מעיף אותך מהמשחק בגלל דאבל.
----
אתה מכניס את המפתחות למנוע, מתניע, והסירה נדלקת.
"ופרט אחד חשוב! אסור לך לפגוע או ללכוד את פוקימוני הים! זאת עבירה פלילית!" המזכירה אומרת לך בשיא הרצינות. אתה מודה לה ודופק גז, ולאחר מרחק של 200 מטר בערך אתה מגיע לאי סלוופוק.
על האי סלוופוק יש מבנה רחב העשוי כולו ממראות זוהרות, זה בוודאי מכון הקרחון.
שאתה מגיע ומחנה את הסירה שלך על שפת הים, אתה רואה את מאמן המכון, לבוש חלוק כחול ובגדים מפוארים, שיערו השחור מסודר הצידה, והוא מדליק סיגריה ומתחיל לעשן. "אתה באת למכון?" הוא שואל אותך ומתיישב על ספסל העץ שבחוץ.
[b]יוסי[/b] - בתנועה מהירה, כמו מקצוען, אתה בועט באקדח שלו כלפי מעלה, האקדח מתעופף באוויר מספר שניות ומגיע עד תקרת המבנה, ואז נוחת ישר לידיים שלך, ואתה מכוון את זה לראשו. אתה עומד ללחוץ על ההדק, ואז... "לא! בבקשה לא! אני גרוש עם 3 ילדים! אני מתחנן, בבקשה לא!" הוא אומר לך ומתחיל לבכות, ואז יורד על ברכיו.
"באמת! פעם הייתי עובד הייטק בעיר מסיגה! אך ארצ'י הרשע מרביעיית ונום השתלט על העיר, על המפעלים ועל כל איזור התעשייה הגדול, לקח לעצמו את כל המשאבים וכרגע הוא שולט במסחר של העיר מסיגה! מי שמתנגד לשלטונו האנרכי, נרצח בן רגע ע"י חייליו! אני הצלחתי להבריח את ילדי לעיר מאנקרה דרך אונייה שיצאה לפה, ואחרי שלושה ימים הצלחתי לברוח בעצמי, לאחר שנקלעתי לחובות במסים, שכמובן בהם ארצ'י שולט. באתי לכאן לחפש את ילדי ולהשיג להם אוכל, אין לי עבודה! בבקשה אל תעשה זאת!" הוא אומר לך ואז מתחיל לבכות בקול גבוה וצורם. [/b][/quote]
"ברור" אני אומר בביטחון רב
"תצפה להפסד" אני אומר לו ומוסיף
"בכמה פוקימונים אפשר לשתף בקרב?" אני שואל אותו ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון הראשון שלו
-
[b]בובי[/b] - אתם נכנסים למכון ומגיעים לזירת הקרח.
כל אחד נעמד בעמדה שלו, משני צדי המגרש, והשופט באמצע של שולי המגרש.
"הקרב הוא 3 על 3. אני מניח שאתה כבר מכיר את החוקים הרגילים, אם עברת עד כל המכונות עד כאן" אומר לך השופט בנאיביות.
"אפשר להתחיל!" הוא צועק ומנפנף בדגליו. "נתחיל בפוקימון הפחות טוב שלי. צא גלאיילי!" קרופ אומר ומוציא גלאיילי.
[b]יוסי[/b] - "מצטער" אתה אומר לו בחוסר ברירה.
"לא... לא!" הוא אומר, אך אתה לא שומע אותו. אתה לוחץ על ההדק, ומשחרר כדור אחד לחזהו.
ההרגשה... היא נוראית. אתה לא יכול לתאר אותה. אתה מרגיש שכרגע הרגת את עצמך מבפנים.
אתה עוזב את האקדח ומפיל אותו על הריצפה, רועד כולך.
"שמישהו יקרא למשטרה!" אתה שומע כמה צעקות מאחורה. "היה כאן רצח! היה כאן רצח!" כל חנוק של אישה אומר.
"אבא?..." אתה שומע ילד קטן אומר לשודד ששוכב על הריצפה, ללא רוח חיים. "אבא.. אבא תענה לי!" הוא אומר לו ולא מבין מה קרה.
כתמי הדם על הידיים שלך לא עוזבים אותך. הם כאילו עושים לך דווקא ונשארים שם. הזמן מאט... כל שנייה היא נצח... עד שאתה מרגיש נגיעה בכתפך. "אתה בא איתי, חבר" אומר לך שוטר עם אזיקים ביד.
[b]קורן[/b] - זאת לא מישהי חדשה, זאת הציירת שניסתה לצייר אותך... זאתי עם הסמירגל ממקודם.
פגשת אותה לפני שהגעת לחוף מאנקרה ונילחמת נגד היועץ, אתה לא זוכר?
[b]עומר[/b] - אתה קונה את כל הדברים ומשלם סכום נכבד שכזה,
ואז יוצא החוצה ומוציא את כולם.
הם נענים לפקודותייך בקלות, ומבצעים כל ציווי שאמרת.
סטנטלר שולח קצה כפול אל ג'יאודוד ומעיף אותו לאוויר בקול חבטה מהיר, סטנטלר קופץ ומנסה לנשוך אותו אך ג'יאודוד מכניס לו אגרוף בפנים וכך מפיל אותו חזרה לקרקע, לאחר שג'יאודוד נוחת הוא זורק עליו אבנים ופוגע בסטנטלר. בינתיים בקרב השני, מריפ משתמשת ברעם הלם על עצמה ובכך הופכת לכדור ברק, היא רצה ומתקילה את קורסולה, קורסולה נפגעת אך חוזרת לשגרה במהירות וחופרת באדמה. מריפ לא מבינה איפה היא, אך לפתע קורסולה יוצאת מתחת למריפ ומעיפה אותה לאוויר. קורסולה מנסה בום על קולי אך מריפ הזריזה מצליחה להתחמק.
איך אתה נהנה ליראות את הצוות שלך, כה מאומן, כה חזק, והכל בזכותך.
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 8 2009, 12:18 PM
[b]
"לא... לא!" הוא אומר, אך אתה לא שומע אותו. אתה לוחץ על ההדק, ומשחרר כדור אחד לחזהו.
ההרגשה... היא נוראית. אתה לא יכול לתאר אותה. אתה מרגיש שכרגע הרגת את עצמך מבפנים.
"שמישהו יקרא למשטרה!" אתה שומע כמה צעקות מאחורה. "היה כאן רצח! היה כאן רצח!" כל חנוק של אישה אומר.
"אבא?..." אתה שומע ילד קטן אומר לשודד ששוכב על הריצפה, ללא רוח חיים. "אבא.. אבא תענה לי!" הוא אומר לו ולא מבין מה קרה.
כתמי הדם על הידיים שלך לא עוזבים אותך. הם כאילו עושים לך דווקא ונשארים שם. הזמן מאט... כל שנייה היא נצח... עד שאתה מרגיש נגיעה בכתפך. "אתה בא איתי, חבר" אומר לך שוטר עם אזיקים ביד.
[b]קורן[/b] - זאת לא מישהי חדשה, זאת הציירת שניסתה לצייר אותך... זאתי עם הסמירגל ממקודם.
[/b][/quote]
''סליחה , זאת הייתה הגנה עצמית .
הוא היה יורה בי , אם לא הייתי לוקח לו את האקדח .
מצטער , ביי !''
אני אומר , מחזיר את רייהורן ומוציא את צ'אריזארד , לאחר מכן טס משם .
-
[b]
סטנטלר שולח קצה כפול אל ג'יאודוד ומעיף אותו לאוויר בקול חבטה מהיר, סטנטלר קופץ ומנסה לנשוך אותו אך ג'יאודוד מכניס לו אגרוף בפנים וכך מפיל אותו חזרה לקרקע, לאחר שג'יאודוד נוחת הוא זורק עליו אבנים ופוגע בסטנטלר. בינתיים בקרב השני, מריפ משתמשת ברעם הלם על עצמה ובכך הופכת לכדור ברק, היא רצה ומתקילה את קורסולה, קורסולה נפגעת אך חוזרת לשגרה במהירות וחופרת באדמה. מריפ לא מבינה איפה היא, אך לפתע קורסולה יוצאת מתחת למריפ ומעיפה אותה לאוויר. קורסולה מנסה בום על קולי אך מריפ הזריזה מצליחה להתחמק.
איך אתה נהנה ליראות את הצוות שלך, כה מאומן, כה חזק, והכל בזכותך. [/b][/quote]
"יפה מאוד ח'ברה אני גאה בכולכם"
"עכשיו בואו נמשיך! מרי עכשיו גם רעם על סטנלי סטנלי תנסה להתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז נשיכה על מרי , מרי נסי להתחמק בעזרת התקלה עם הלם רעם!"
רוקי זריקת אבנים על קורסולה ואז התקלה דרך האבנים אלה אקדח מים ותשלבי אותו עם בום על קולי!"
קדימה כולם אני צריך שרוקי ומרי יתפתחו לפני הקרב מכון הראשון שלי אני חושב לעצמי.
-
[b] [b]בובי[/b] - אתם נכנסים למכון ומגיעים לזירת הקרח.
כל אחד נעמד בעמדה שלו, משני צדי המגרש, והשופט באמצע של שולי המגרש.
"הקרב הוא 3 על 3. אני מניח שאתה כבר מכיר את החוקים הרגילים, אם עברת עד כל המכונות עד כאן" אומר לך השופט בנאיביות.
"אפשר להתחיל!" הוא צועק ומנפנף בדגליו. "נתחיל בפוקימון הפחות טוב שלי. צא גלאיילי!" קרופ אומר ומוציא גלאיילי.
איך אתה נהנה ליראות את הצוות שלך, כה מאומן, כה חזק, והכל בזכותך. [/b][/quote]
"קדימה ניינטלס זה התור שלך" אני אומר וזורק את הפוכדור שלה
"קדימה תישתמש בלהביור ואז בסחרור אש ואחרי זה בזנב ברזל"
-
[b]עומר[/b] - אתה שוב מחלק להם פקודות, אך אתה רואה סימני עייפות קצת אצל חלקם.
מריפ שולחת גל רעם על סטנטלר, סטנטלר מתחמק עם מתקפה מהירה ותופס את מריפ עם נשיכה, מריפ מנסה להתנגד אך לא מצליחה, ולבסוף היא משתמשת ברעם הלם על עצמה, ומכיוון שסטנטלר נוגע בה, הוא מתחשמל ונפגע. ג'יאודוד זורק אבנים על קורסולה והוא מנסה להתקיל אך מחטיא, קורסולה יורה אקדח מים קטלני ומשלבת בו בום על קולי, ג'יאודוד מתחמק אבל המתקפה ממשיכה ופוגעת במריפ, ומחסלת אותה!
[b]יוסי[/b] - "כן כן, שמעתי הרבה כאלה. בכל אופן אתה בא איתי לתחנת המשטרה לבירורים" הוא אומר ומנסה לשים את ידך בתוך האזיקים, אך בחבטה מהירה אתה מעיף את האזיקים לכביש, ואז בועט לו בבטן ועף משם על צ'אריזארד שבדיוק הוצאת. אתה מביט על העיר מאנקרה מלמעלה.
כמה זכרונות. כמה זמן. כ"כ הרבה חוויות. טרגדיות. חלומות. פחדים. אין לך איך לתאר את העיר המשוגעת הזאתי.
אתה רואה המון ניידות נוסעות בכבישים, בזכות אורם הכחול אדום הבוהק. כ"כ הרבה סירנות.
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את ניינטלס.
ניינטלס יורה להביור מהיר אך גלאיילי הזריז מתחמק, ועוד ללא פקודת מאמנו.
"אתה תצטרך הרבה יותר מסתם להביור בשביל להביס את הפוקימון העוצמתי שלי" קרופ מזלזל בך בטון מתנשא.
ניינטלס יורה גם סחרור אש, אך גם מזה גלאיילי מתחמק ללא להתאמץ כלל.
"גלאיילי, ראשיית זן!" קרופ אומר ומצביע על ניינטלס, וגלאיילי מרסק את גופו של ניינטלס עם ראשיית זן הרסנית, אך זאת הזדמנות מושלמת בשביל ניינטלס, וניינטלס אכן מנצל אותה - הוא דופק לגלאיילי זנב ברזל קטלני בראש, ומעיף אותו באוויר לצד השני של הזירה.
"מהלך יפה..." קרופ אומר בהלם, מעכל את מה שקרה כרגע.
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 8 2009, 12:56 PM
[b] [b]עומר[/b] - אתה שוב מחלק להם פקודות, אך אתה רואה סימני עייפות קצת אצל חלקם.
מריפ שולחת גל רעם על סטנטלר, סטנטלר מתחמק עם מתקפה מהירה ותופס את מריפ עם נשיכה, מריפ מנסה להתנגד אך לא מצליחה, ולבסוף היא משתמשת ברעם הלם על עצמה, ומכיוון שסטנטלר נוגע בה, הוא מתחשמל ונפגע. ג'יאודוד זורק אבנים על קורסולה והוא מנסה להתקיל אך מחטיא, קורסולה יורה אקדח מים קטלני ומשלבת בו בום על קולי, ג'יאודוד מתחמק אבל המתקפה ממשיכה ופוגעת במריפ, ומחסלת אותה!
[b]יוסי[/b] - "כן כן, שמעתי הרבה כאלה. בכל אופן אתה בא איתי לתחנת המשטרה לבירורים" הוא אומר ומנסה לשים את ידך בתוך האזיקים, אך בחבטה מהירה אתה מעיף את האזיקים לכביש, ואז בועט לו בבטן ועף משם על צ'אריזארד שבדיוק הוצאת. אתה מביט על העיר מאנקרה מלמעלה.
כמה זכרונות. כמה זמן. כ"כ הרבה חוויות. טרגדיות. חלומות. פחדים. אין לך איך לתאר את העיר המשוגעת הזאתי.
אתה רואה המון ניידות נוסעות בכבישים, בזכות אורם הכחול אדום הבוהק. כ"כ הרבה סירנות.
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את ניינטלס.
ניינטלס יורה להביור מהיר אך גלאיילי הזריז מתחמק, ועוד ללא פקודת מאמנו.
"אתה תצטרך הרבה יותר מסתם להביור בשביל להביס את הפוקימון העוצמתי שלי" קרופ מזלזל בך בטון מתנשא.
ניינטלס יורה גם סחרור אש, אך גם מזה גלאיילי מתחמק ללא להתאמץ כלל.
"גלאיילי, ראשיית זן!" קרופ אומר ומצביע על ניינטלס, וגלאיילי מרסק את גופו של ניינטלס עם ראשיית זן הרסנית, אך זאת הזדמנות מושלמת בשביל ניינטלס, וניינטלס אכן מנצל אותה - הוא דופק לגלאיילי זנב ברזל קטלני בראש, ומעיף אותו באוויר לצד השני של הזירה.
"מהלך יפה..." קרופ אומר בהלם, מעכל את מה שקרה כרגע. [/b][/quote]
"עכשיו ניינטלס תישתמש במכת זנב ואז שוב בסחרור אש ואחרי זה תמשיך במתקפה מהירה"
-
[b]
[/b][/quote]
אני עף אל העיר מסיגה !
בתקווה להגיע למכון כמה שיותר מהר .
-
[b]יוסי[/b] - בפעם העשרים, אי אפשר לעוף מעיר לעיר בעזרת פקוימון מעופף.
[b]בובי[/b] - ניינטלס תופס תאוצה ונותן לגלאיילי מכת זנב,
גלאיילי לא מספיק להתאושש וכבר הוא נאלץ לקבל סחרור אש הישר לפנים.
"גלאיילי תתאפס על עצמך! קרן קרח!" קרופ אומר בחוסר עונים,
אך לפתע גלאיילי חוזר לשגרה ומקפיא את ניינטלס עם קרן קרח עוצמתית.
"גלאיילי! עכשיו נפץ את הקרח עם ריסוק ראש!" קרופ אומר,
וגלאיילי יוצר סביבו אש כחולה... והמתקפה מתקרבת!
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 8 2009, 01:06 PM
[b] [b]יוסי[/b] - בפעם העשרים, אי אפשר לעוף מעיר לעיר בעזרת פקוימון מעופף.
[/b][/quote]
אז תפרט איך להגיע .
אני לא יודע איך מגיעים לשום מקום .
-
[quote][i]Originally posted by Mirror Master[/i]@May 7 2009, 09:31 PM
[b] [b]גיל[/b] - "יופי, ממש יופי. שום דבר לא יכול להשתבש!" הוא אומר. "אל תגיד את זה!" אתה אומר לו בגלל שאתה יודע שכל פעם שאומרים את זה, משהו משתבש. אבל זה מאוחר מדי. רוג'ר פתח פה לשטן. לפתע שלישיית הוורמאדאם של רוג'ר, מתחילת הקרב זוחלים אליכם שהם שחומים מאש, פצועים ומדממים. "הוורמאדאם שלי! לא הספקתי להחזיר אותם לפוכדור כי רג'יסטיל רדף אחרינו! שכחתי מהם לגמרי! מסכנים שלי..." הוא אומר בדאגה ומנסה לטפל בהם, אך לפי הראייה שלך, מצבם אנוש.
לפתע עיניו של רג'יסטיל זוהרות, והוא מתרומם ומתעופף באוויר. הוא נוחת ליד הוורמאדאם, שם את ידו מעליהם, ומספר ניצוצות נוחתים עליהם. לפתע כל החבלות והצלקות העמוקות שנחרטו על גופם של וורמאדאם - פשוט נעלמו בן רגע! כמו קסם! "מה... מה קורה כאן!? זה פשוט נס!" אומר רוג'ר בתדהמה ולפתע כל הוורמאדאם קמים שמחים וקופצים. כבר לא פצועים, והם כבר יכולים ללכת. "תודה רבה רג'יסטיל! אין לי איך להודות לך על זה!" הוא אומר ותוך כדי מחזיר אותם לפוכדור. אך רג'יסטיל דווקא ידע איך הוא יגמול לו על זה. בתנועה מהירה רג'יסטיל חוטף את האולטרהבול מידו של רוג'ר, ואז... מגיש אותו לך... ופשוט עומד מולך, מחכה. מנסה לרמוז משהו.
[/b][/quote]
"אתה מנסה לרמוז ש..." אני אגיד בפליאה,ף לא מאמין שזה קורה לי למרות הכל "ש... אני ינסה לתפוס אותך?" אני אשאל בשקט, בטוח שזהו חלום ושעוד מעט אתעורר. אבל אז אבין, לא זה לא חלום. משימתי החדשה היא להגיע למערת הסוויפר שבעיר מנקארה על מנת לשים שם את רג'יסטייל ושם הוא יהיה בטוח מציידי הפוקימון.
-
[b] [b]עומר[/b] - אתה שוב מחלק להם פקודות, אך אתה רואה סימני עייפות קצת אצל חלקם.
[/b][/quote]
אוץ' אני חושב
"טוב כולם מספיק הייתם נהדרים בואו נחזור למרכז פוקימונים שנוכל להמשיך בדרכנו"
הולך למרכז פוקימונים