[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 2 2009, 09:02 PM
[b] ירין
"רשמנו זאת. משוחרר, ואנחנו שמים עליך עין. יותר מבדרך כלל" הוא אומר לך ופותח את הדלת.
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לראות איפה אני..
Printable View
[b] ירין
"רשמנו זאת. משוחרר, ואנחנו שמים עליך עין. יותר מבדרך כלל" הוא אומר לך ופותח את הדלת.
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לראות איפה אני..
אוקיי , אלך אל הפרופסור לקחת את הבלספראוט שלי (בהנחה שעוד לא קיבלתי אותו)
[b] מקס
"סלוברו, השתמש באגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו עם השריטה וזנב הברזל, ואז נפגע מאגרוף המגה, ולא מצליח להתחמק.
[/b][/quote]
"טריקו, שחה במים ואז תקפוץ ותשתמש ביריית זרע ואז מכת זנב"
[b] ניתאי
20 ו14 זה לא בגילך... אם אתה רוצה להתייחס לגיל של מישהו, עשה זאת במדויק...
ונניח שאני גם יודע מה התכוונת לספר לו.
--
"אז אתה אומר לי שבאמצעות יתדות ומאצ'מפים ניצחתם חבורה של אנשים חמושים?!" הוא אומר בתמיהה קלה. [/b][/quote]
אה,O:,שכחתי שכאן אתה בוחר את גילך
------------------
"האמת שכן" אגיד ואחשוב בעצמי בפליאה איך קרה הדבר
ירין
אתה נמצא בעיר זאגוויל, בתחנת המשטרה, ואתה מזהה את המקום הזה, אתה יודע איך להגיע מכאן לכל נקודה חשובה שהיא בעיר.
עופרי
כן, רק להבא צטט את התגובה שאתה מגיב אליה, כי לא תמיד אתה מגיב לתגובה קבועה כמו ההתחלה.
--
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, וכתוב על שלט ליד המעבדה:
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
מקס
שוב, איך קופצים מהמים? זה לא נארוטו.
--
טריקו שוחה, ואז יורה זרע עלוקה ופוגע בסלוברו, אז הוא מתקרב עוד כדי להשתמש במכת זנב (שכן, הוא לא שחה)
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו, ואז סלוברו יורה אקדח מים ופוגע בטריקו.
ניתאי
שזה מוביל בסופו של דבר לעוד אחד מהדברים שאני שונא בפורום הזה: סינגולריות. אני אפרט על כך בהזדמנות.
--
"הסיפורים ההזווים מתחילים לעלות לי העצבים, והבעיה היא, שאתה לא הראשון שהתחיל עם הסיפורים המוזרים האלה. טוב נראה לי זה מספיק. אם זה לא, האם קיימת דרך שבה נוכל לתקשר איתך?" הוא שואל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 3 2009, 04:27 PM
[b] ירין
אתה נמצא בעיר זאגוויל, בתחנת המשטרה, ואתה מזהה את המקום הזה, אתה יודע איך להגיע מכאן לכל נקודה חשובה שהיא בעיר.
[/b][/quote]
אני כמובן הולך לרפא את הפוקימונים אם צריך ואז למכון
[b] עופרי
כן, רק להבא צטט את התגובה שאתה מגיב אליה, כי לא תמיד אתה מגיב לתגובה קבועה כמו ההתחלה.
--
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, וכתוב על שלט ליד המעבדה:
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
'נשמע אדם דיי חשוב' אני חושב ונכנס למעבדה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 2 2009, 04:18 PM
[b]
תמיר
נכון, בעיה רצינית.
--
אנשים לא מתקרבים, ובינתיים אנדרסון אומר אל עצמו:
"שיטת הצפנה... קוביה הונגרית... איזה יופי, יש לי בדיוק תוכנה שפורצת דברים כאלה. קדימה..... קדימה...... כן! דלתות מקוונות!" הוא אומר, והדלתות נפתחות הוא מוציא את הדברים של המחשב הנייד ומחזיר אותו לתיק "אוקיי, קדימה בוא נמשיך!" הוא נכנס פנימה. [/b][/quote]
"אוקיי!" אני אומר במהירות,לוקח את הפוקימון שהוצאתי(אפילו לא זוכר מי זה היה) בידי ונכנס אחריו,עדיין משגיח עד השניה האחרונה.
--
כנלש"י (כנזכר לפני שלושה ימים)
יש!אני יכול להגיב מעכשיו עד יום ראשון בשעה 1 בערך...(בצהרים)
[b] ניתאי
שזה מוביל בסופו של דבר לעוד אחד מהדברים שאני שונא בפורום הזה: סינגולריות. אני אפרט על כך בהזדמנות.
--
"הסיפורים ההזווים מתחילים לעלות לי העצבים, והבעיה היא, שאתה לא הראשון שהתחיל עם הסיפורים המוזרים האלה. טוב נראה לי זה מספיק. אם זה לא, האם קיימת דרך שבה נוכל לתקשר איתך?" הוא שואל. [/b][/quote]
"יש לי טלפון" אגיד ואוציא אותו מתיקי,שמח שהשיחה הזאת סוף סוף מגיע לסופה
ירין
אין צורך לרפאות, ואתה מגיע למכון.
"מנהיגת המכון עדסיין לא חזרה.. אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר שזוכר אותך, ומעביר אותך למימד המקביל. הכל כבר מוכן שם.
"אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
עופרי
אתה נכנס למעבדה ואחד הועזרים פונה אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
תמיר
זה היה סקיפלום.
--
בחדר אתם רואים מין בריכה שיש בה כמה צוללות, ויש חלון זכוכית בתחתית שמתחתיו אין מים, ויש שם שער שמאפשר להוביל צוללות, ויש צוללת עמוסה על ואן.
"לעזאזל!" אומר אנדרסן, והוא עוקף את הבריכה וניגש לחלון. הוא מוציא את השוטגן ודופק איתו על החלון, עד שהחלון נשבר. הואן בינתיים מתחיל ליסוע. "צא, רב טוראי פלאיו!" אומר אנדרסון ומוציא את פירו. הוא מחליף את השוטגן לעוזי. "קדימה, עלה על פירו, יש לנו מרדף קטן לבצע" הוא אומר ומתיישב על פירו.
ניתאי
"לראות את הטלפון שלך לא עוזר שלי. אני צריך דרך לתקשר איתך" הוא אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 02:38 PM
[b] תמיר
זה היה סקיפלום.
--
בחדר אתם רואים מין בריכה שיש בה כמה צוללות, ויש חלון זכוכית בתחתית שמתחתיו אין מים, ויש שם שער שמאפשר להוביל צוללות, ויש צוללת עמוסה על ואן.
"לעזאזל!" אומר אנדרסן, והוא עוקף את הבריכה וניגש לחלון. הוא מוציא את השוטגן ודופק איתו על החלון, עד שהחלון נשבר. הואן בינתיים מתחיל ליסוע. "צא, רב טוראי פלאיו!" אומר אנדרסון ומוציא את פירו. הוא מחליף את השוטגן לעוזי. "קדימה, עלה על פירו, יש לנו מרדף קטן לבצע" הוא אומר ומתיישב על פירו. [/b][/quote]
אני קופץ על פירו ומתייצב,מחזיק בנוצות שלו,משתדל לא להכאיב ולהסתיר את חששותיי
"סקיפלום תעוף אחרינו" אני אומר לסקיפלום
"אני מוכן"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 01:38 PM
[b] ניתאי
"לראות את הטלפון שלך לא עוזר שלי. אני צריך דרך לתקשר איתך" הוא אומר [/b][/quote]
"המספר שלי הוא 0273-454-322,תתקשר אם תצטרך אותי" אגיד,מנסה לגמור את השיחה
תמיר
"אני הייתי מחזיר את סקיפלום אם הייתי אתה. אני לא יודע עד כמה מהיר סקיפלום, אבל אני די בטוח שהוא לא מהיר כמו פירו שלי" הוא אומר.
ניתאי
"אוקיי. חקירה הסתיימה. אנחנו שמים עין עליך" הוא אומר ופותח את הדלת.
[b] עופרי
אתה נכנס למעבדה ואחד הועזרים פונה אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
"כן , אני באתי לפרופסור , כדי שיביא לי את הבלספראוט שלי!"
[b] ירין
אין צורך לרפאות, ואתה מגיע למכון.
"מנהיגת המכון עדסיין לא חזרה.. אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר שזוכר אותך, ומעביר אותך למימד המקביל. הכל כבר מוכן שם.
"אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
[/b][/quote]
"טנטקול צא! תשתמש בעוקץ רעל חזק! ואז נסה נגיחה חזקה ואז תפתיע אותו מאחור בעוקץ רעל שוב!" אני אומר