-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 09:52 PM
[b] תמיר
"אני הייתי מחזיר את סקיפלום אם הייתי אתה. אני לא יודע עד כמה מהיר סקיפלום, אבל אני די בטוח שהוא לא מהיר כמו פירו שלי" הוא אומר. [/b][/quote]
"חזור" אני אומר בשקט,ומחזיר אותו
אין לי כוח להגיב לו,אז אני פשוט אומר:"בוא נצא כבר"
-
עופרי
"אם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך. פרופסור רוזנשיין נמצא בסוף המעבדה, ליד המחשב" הוא אומר ומצביע לסוף המעבדה.
ירין
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה בועות שמבטלות את עוקץ הרעל. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו. "כעת סלוברו, על חושי!" כשטנקטול בא לירות עוקץ רעל שוב, המים מתחתיו עולים למעלה, ומקבלים צורה של טנטקרול, שתופס את טנקטול וחובט אותו בקירות הזירה, וזורק אותו למים.
תמיר
"קדימה רב טוראי, רדפי אחרי הוואן, אנחנו צריכים לנטרל את הצוללת ולהחזיר אותה!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לנוע במהירות די גבוה, והוא נמצא מעל הרכב. מהרכב יוצאים שני אנשים ומתחילים לירות בכם. אנדרסון יורה גם בהם, ואז הוא מכוון את פירו למעלה. פירו עולה עוד למעלה. אנדרסן מוציא מכשיר מהתיק שלו. "בוא נראה, הם לא מתכוונים לברוח עם הצוללת בוואן. בוא נחפש משהו... כמו מסוק" הוא אומר ומתעסק מעט עם המכשיר "אוקיי, המכ"ם הקטן שלי מוכן. כן, מסוק אחד בדרך לכאן. בוא נוריד אותו! רב"ט, 30 מעלות צפון מזרח, קדימה!" פירו טס קדימה, ואתם רואים מסוק מתקרב. אנדרסן יורה על המסוק, אבל המסוק מתחמק, ואז מסתובב, ואחת הדלתות נפתחת ועומד שם איש עם מכונת ירייה. "נו באמת..." אומר אנדרסן, ומכוון את פירו למעלה. מהמסוק נופל וו לכיוון הוואן. מהוואן יוצא מישהו, שתופס את הוו והולך לתא המטען כדי לחבר את הוו לצוללת. "בחיי הם צפויים.." אומר אנדרסן "רב"ט, קרן על!" פירו טוען קרן על ויורה, אבל האיש שמחזיק בוו מוציא וואבפט שבולם את ההתקפה. אחר כך ראין והמסוק מחליפים עוד יריות, שבגללן המסוק נע ולכן הוו לא נשאר במקום, מה שמפריע לאיש לחבר את זה לצוללות. "אוקיי ראין, אני לא יכול לטפל בהם עם וובאפט. אני עכשיו מתכוון לרדת למטה, ואתה תתפוס את וואבפט, ותעיף אותו מהוואן כדי שאני אוכל להשתמש בקרן על!" הוא אומר, ומכין את פירו לצלילה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 09:56 PM
[b] תמיר
"קדימה רב טוראי, רדפי אחרי הוואן, אנחנו צריכים לנטרל את הצוללת ולהחזיר אותה!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לנוע במהירות די גבוה, והוא נמצא מעל הרכב. מהרכב יוצאים שני אנשים ומתחילים לירות בכם. אנדרסון יורה גם בהם, ואז הוא מכוון את פירו למעלה. פירו עולה עוד למעלה. אנדרסן מוציא מכשיר מהתיק שלו. "בוא נראה, הם לא מתכוונים לברוח עם הצוללת בוואן. בוא נחפש משהו... כמו מסוק" הוא אומר ומתעסק מעט עם המכשיר "אוקיי, המכ"ם הקטן שלי מוכן. כן, מסוק אחד בדרך לכאן. בוא נוריד אותו! רב"ט, 30 מעלות צפון מזרח, קדימה!" פירו טס קדימה, ואתם רואים מסוק מתקרב. אנדרסן יורה על המסוק, אבל המסוק מתחמק, ואז מסתובב, ואחת הדלתות נפתחת ועומד שם איש עם מכונת ירייה. "נו באמת..." אומר אנדרסן, ומכוון את פירו למעלה. מהמסוק נופל וו לכיוון הוואן. מהוואן יוצא מישהו, שתופס את הוו והולך לתא המטען כדי לחבר את הוו לצוללת. "בחיי הם צפויים.." אומר אנדרסן "רב"ט, קרן על!" פירו טוען קרן על ויורה, אבל האיש שמחזיק בוו מוציא וואבפט שבולם את ההתקפה. אחר כך ראין והמסוק מחליפים עוד יריות, שבגללן המסוק נע ולכן הוו לא נשאר במקום, מה שמפריע לאיש לחבר את זה לצוללות. "אוקיי ראין, אני לא יכול לטפל בהם עם וובאפט. אני עכשיו מתכוון לרדת למטה, ואתה תתפוס את וואבפט, ותעיף אותו מהוואן כדי שאני אוכל להשתמש בקרן על!" הוא אומר, ומכין את פירו לצלילה. [/b][/quote]
אם אני לא טועה,בסדרה אמרו שהמתקפה הזו של וואבפט חוסמת רק מתקפות תוקפות,ולא מגינות כמו יריית חוט למשל
אני מקווה שתחשוב גם אתה שגלגול היא מתקפה הגנתית...
--
"צא פאנפי!גלגול על וואבפט!" אני אומר ומוציא אותו בעודנו באוויר,בתקווה שיפול ישר על הוואבפט
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 08:56 PM
[b]
ירין
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה בועות שמבטלות את עוקץ הרעל. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו. "כעת סלוברו, על חושי!" כשטנקטול בא לירות עוקץ רעל שוב, המים מתחתיו עולים למעלה, ומקבלים צורה של טנטקרול, שתופס את טנקטול וחובט אותו בקירות הזירה, וזורק אותו למים.
[/b][/quote]
איזה נמתקפות אנ י יכול ללמד את טנטקול?
---------
"מהר נסה גם אתה בועות- תרכז את הכח שלך ואז תירה אותו ואז אקדח מים(מקווה שהוא יודע) חזק!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 4 2009, 08:52 PM
[b] ניתאי
"אוקיי. חקירה הסתיימה. אנחנו שמים עין עליך" הוא אומר ופותח את הדלת. [/b][/quote]
אני יוצא מהחדר והולך למרכז הפוקמונים,ולאחר שאני מרפא שם את הפוקמונים שלי אני חוזר למכון לאיתגור נוסף
-
תמיר
אתה לא טועה, אבל גלגול זה מתקפה התקפית לכל דבר. חוץ מזה שיש לך דברים חשובים יותר להיות מוטרד בהם.
--
"מה לעזאזל?!" אומר אנדרסן, ואז פירו טס למטה והפוכדור נופל ליד שלך, לפני שהוא מספיק להפתח אפילו. "יש סיבה שאמרתי ש[b]אתה[/b] תעיף את וואבפט, והיא שלתקשר עם פוקימון ממרחק 500 מטר זה לא הרעיון הכי טוב! אתה מבין, טעויות קורות, יכול להיות שהם יוציאו פוקימון. אתה לא יכול לשלוט בפאנפי מ500 מטר. אם הייתי רוצה להשתמש בפוקימון, הייתי מוציא את סמל פיטרס שיאכל להם את הגלגלים. אבל אני לא יודע מה הם יעשו. ואני לא יכול לשלוט בו מ500 מטר. לכן, בוא ננסה את זה שוב, והפעם אתה תעיף משם את וואבפט, אתה." הוא אומר, חוזר לגובה המקורי, ומתכונן לטוס למטה עוד פעם.
ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת... לך לסרבי, תבדוק ותחשוב בעצמך.
ו'לירות את הכח שלך'? שאני אבין, אתה ביקשת מטנקטול, לרכז את הכח שלו, ואז לירות את הכח שלו? איך? מה? מה?!???
--
טנטקול, כמוני לא הבין את הפקודה הראשונה, וירה אקדח מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר לאט על אקדח המים של טנקטול, ועכשיו יש שיוויון בערך.
ניתאי
ביצעת את הכל הדברים הלא עקרוניים, ואתה חוזר למכון. השומר מעביר אותך למימד המקביל, והכל כבר מוכן שם.
"אוקיי, אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 04:32 PM
[b] ניתאי
ביצעת את הכל הדברים הלא עקרוניים, ואתה חוזר למכון. השומר מעביר אותך למימד המקביל, והכל כבר מוכן שם.
"אוקיי, אין טעם לחזור על החוקים, נתחיל!" היא אומרת ומוציאה את סלוברו. [/b][/quote]
"בסדר גמור" אגיד ואוציא את טוטודייל "נשיכה ואז אקדח מים!" אצעק לו
------------------------
אין איזה מכשיר משוכלל ולא קיים שיחזיר אותנו למצב הקרב שהיה מקודם? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 04:32 PM
[b] ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת... לך לסרבי, תבדוק ותחשוב בעצמך.
ו'לירות את הכח שלך'? שאני אבין, אתה ביקשת מטנקטול, לרכז את הכח שלו, ואז לירות את הכח שלו? איך? מה? מה?!???
--
טנטקול, כמוני לא הבין את הפקודה הראשונה, וירה אקדח מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר לאט על אקדח המים של טנקטול, ועכשיו יש שיוויון בערך.
[/b][/quote]
"צלול עמוק למים ואז נסה להפתיע אותו באקדח מים משולב בעוקץ רעל ואז נגיחה חזקה!!" אני אומר
-
ניתאי
אני אשמח עם תמציא לי מכשיר כזה. בתכנון של המכשיר חייב להיות הסבר על העקרונות שעל פיהם הוא פועל (ניתן להשתמש בעקרונות שממושים במשחק הזה, כמו רב מימדיות), ואיך בדיוק הוא ממומש.
--
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ על סלוברו ונושך אותו, ואז סלוברו נותן לו את אגרוף המגה ומעיף אותו ממנו. טוטודייל יורה את אקדח המים ופוגע בסלוברו.
ירין
ברור לך שככל שפוקימון משתמש ביותר מתקפות 'חזקות', הוא מתעייף מהר יותר, נכון? ככל שהמתקפה חזקה יותר היא דורשת יותר כח, אז אל תוסיף 'במלוא הכח' או 'חזקה' בכל התקפה.
--
טנטקול צולל ובכך מתחמק מאקדח המים, ולאחר מכן הוא יורה אקדח מים ועוקץ רעל.
"סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב, שמביסים את עוקץ הרעל ופוגע בטנטקול.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 7 2009, 04:36 PM
[b] ירין
ברור לך שככל שפוקימון משתמש ביותר מתקפות 'חזקות', הוא מתעייף מהר יותר, נכון? ככל שהמתקפה חזקה יותר היא דורשת יותר כח, אז אל תוסיף 'במלוא הכח' או 'חזקה' בכל התקפה.
--
טנטקול צולל ובכך מתחמק מאקדח המים, ולאחר מכן הוא יורה אקדח מים ועוקץ רעל.
"סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב, שמביסים את עוקץ הרעל ופוגע בטנטקול. [/b][/quote]
טוב..
---
"אקדח מים ואז נסה לקפוץ גבוה ולתת נגיחה מלמעלה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 7 2009, 04:36 PM
[b] ניתאי
אני אשמח עם תמציא לי מכשיר כזה. בתכנון של המכשיר חייב להיות הסבר על העקרונות שעל פיהם הוא פועל (ניתן להשתמש בעקרונות שממושים במשחק הזה, כמו רב מימדיות), ואיך בדיוק הוא ממומש.
--
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ על סלוברו ונושך אותו, ואז סלוברו נותן לו את אגרוף המגה ומעיף אותו ממנו. טוטודייל יורה את אקדח המים ופוגע בסלוברו.
[/b][/quote]
זה תכנון מאוד פשוט...
לוחצים על כפתור,והפוקמונים חוזרים בדיוק לאותו המצב שהם היו לפני ההפסקת חשמל
-----------------
"תצלול ותחכה שהוא יבוא אחריך,כשהוא יבוא תנשך אותו,ואם הוא לא בא אז תשתמש באקדח מים!"
-
ירין
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים יוצרים שיוויון, ואז טנטקול קופץ, והמהירות שהוא צובר מתגברת על אקדח המים שסלוברו ממשיך לירות ולבסוף הוא פוגע בסלוברו.
ניתאי
ביקשתי מידע על המנגונים שעליהם זה פועל. ללחוץ על כפתור זה ממשק, זה מה שהמשתמש צריך לעשות. אני רוצה לדעת איך המתכנן בונה דבר כזה.
--
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתערבל, ועולים לתקרה, וטוטודייל לכוד במערבולת, ואז הוא יורה אקדח מים, אבל בגלל הסיבוב המהיר הוא לא ממש פוגע משהו, אלא פוגע בכל הדברים בו זמנית, מה שלא יוצר השפעה אפקטיבית מדי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 8 2009, 04:27 PM
[b] ירין
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים יוצרים שיוויון, ואז טנטקול קופץ, והמהירות שהוא צובר מתגברת על אקדח המים שסלוברו ממשיך לירות ולבסוף הוא פוגע בסלוברו.
[/b][/quote]
"שוב תצלול ומתוף המים תנגח בחוזקה ועוקץ רעל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 8 2009, 04:27 PM
[b] ניתאי
ביקשתי מידע על המנגונים שעליהם זה פועל. ללחוץ על כפתור זה ממשק, זה מה שהמשתמש צריך לעשות. אני רוצה לדעת איך המתכנן בונה דבר כזה.
--
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתערבל, ועולים לתקרה, וטוטודייל לכוד במערבולת, ואז הוא יורה אקדח מים, אבל בגלל הסיבוב המהיר הוא לא ממש פוגע משהו, אלא פוגע בכל הדברים בו זמנית, מה שלא יוצר השפעה אפקטיבית מדי. [/b][/quote]
אנלא מהנדס במשחק O:
------------------
"טוטודייל! אקדח מים נגד הזרם של המערבולת!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 6 2009, 05:32 PM
[b] תמיר
אתה לא טועה, אבל גלגול זה מתקפה התקפית לכל דבר. חוץ מזה שיש לך דברים חשובים יותר להיות מוטרד בהם.
--
"מה לעזאזל?!" אומר אנדרסן, ואז פירו טס למטה והפוכדור נופל ליד שלך, לפני שהוא מספיק להפתח אפילו. "יש סיבה שאמרתי ש[b]אתה[/b] תעיף את וואבפט, והיא שלתקשר עם פוקימון ממרחק 500 מטר זה לא הרעיון הכי טוב! אתה מבין, טעויות קורות, יכול להיות שהם יוציאו פוקימון. אתה לא יכול לשלוט בפאנפי מ500 מטר. אם הייתי רוצה להשתמש בפוקימון, הייתי מוציא את סמל פיטרס שיאכל להם את הגלגלים. אבל אני לא יודע מה הם יעשו. ואני לא יכול לשלוט בו מ500 מטר. לכן, בוא ננסה את זה שוב, והפעם אתה תעיף משם את וואבפט, אתה." הוא אומר, חוזר לגובה המקורי, ומתכונן לטוס למטה עוד פעם. [/b][/quote]
'אבל איך?' אני שואל את עצמי,וכשמתקרבים אני מנסה לדחוף אותו ולהפיל אותו,אולי אפילו משתמש באקדח כדי לפגוע לו בראש או משהו כזה.