מצטער שלא האמנתי לך...
Printable View
מצטער שלא האמנתי לך...
חח מיזה הסטיב הזה בכלל?
משעמם לי יש לכם משהו להציע לי ?
[quote=Flupy;754595]משעמם לי יש לכם משהו להציע לי ?[/quote]
תעשה ביד
[QUOTE=LordAbizi;754552]אז אתה צדת משתמשים של סטיב במקום להמשיך את העבודה שלך במתמטיקה? ואחרי זה אתה מתפלא שאין לך זמן ואתה בלחץ ויש לך עוד 75 תרגילים.[/QUOTE]
לא עובד על מתמטיקה בלילה..
זה מאמץ ת'מוח יותר מדי ואני רוצה לישון כמו שצריך.
[quote=MoR;754597]לא עובד על מתמטיקה בלילה..
זה מאמץ ת'מוח יותר מדי ואני רוצה לישון כמו שצריך.[/quote]
להפך, אתה אמור להתיש את עצמך עד אקסטזה כדי לעורר את החיה הפנימית, ומשם אתה כבר יכול לעשות הכל.
[quote=LordAbizi;754599]להפך, אתה אמור להתיש את עצמך עד אקסטזה כדי לעורר את החיה הפנימית, ומשם אתה כבר יכול לעשות הכל.[/quote]
מה שתגיד, ארכימדס.
[QUOTE=pokedex;754601]מה שתגיד, ארכימדס.[/QUOTE]
אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.
זה באמת היה סטיב חחה אילו הייתי מכיר אותו אולי הייתי מזהה אותו
באותו נושא אלכס מי יחליף את כל המנהלים האלה שפרשו הם 3 או 4
[quote=BeHappy;754605]אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.[/quote]
אתה יודע, באמת ניסיתי להבין מה כל כך לא בסדר במה שאמרתי, אבל לא הצלחתי (תסיק מזה מה שאתה רוצה). האם אתה באמת טרחת להבין מה אני כותב או שרפרפת בקצרה והרהרת משהו בסגנון "טוב, הוא כותב משהו שלא נשמע כמו משפט הגיוני אז בוא נחליט שהוא מטורף וזהו"?
בכל מקרה תחשוב מה שאתה רוצה, במילא במוקדם או במאוחר תצטרך לשנות את הדעה שלך.
[quote=BeHappy;754605]אחי , עדיף שלא תכנס איתו לריב.
הוא פשוט יחפור לך וזה יהיה משעמם הוא גם יגיד לך את הדבר הכי מפגר שאתה יכול לשמוע , אני עשיתי את הטעות הזאת.[/quote]
אחי, כל אחד מצחיק בדרך שלו.
אבאזי מצחיק בדרך של שלדון מהמפץ הגדול, אם אתה מבין D:
[quote=pokedex;754612]אחי, כל אחד מצחיק בדרך שלו.
אבאזי מצחיק בדרך של שלדון מהמפץ הגדול, אם אתה מבין D:[/quote]
לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל לצחוק ממני זה התחלה טובה.
זה בדרך כלל מוביל לזה שכל פעם שיש ריב מאוד משונה בפורום ואני מופיע וכותב פשרה לא הגיונית מצטטים אותי וכותבים
"ארכימדס תמיד מוצא פתרון לא הגיוני"
וכולם יוצאים מרוצים.
זה ברור שזה היה סטיב :s
מה יש לכם?בדיוק אותו דיבור...
[quote=LordAbizi;754613]לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל לצחוק ממני זה התחלה טובה.
זה בדרך כלל מוביל לזה שכל פעם שיש ריב מאוד משונה בפורום ואני מופיע וכותב פשרה לא הגיונית מצטטים אותי וכותבים
"ארכימדס תמיד מוצא פתרון לא הגיוני"
וכולם יוצאים מרוצים.[/quote]
אתה לא רואה המפץ הגדול?
יס סטארס קומדי (ערוץ 14), 2 פרקים ברצף משעה 23:10-00:00. אפשר גם לראות דרך האינטרנט.
בכל מקרה, אני מדבר על:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=k0xgjUhEG3U[/YOUTUBE]
אחד הקטעים הטובים בסדרה, מדובר על 4 חנונים והשכנה הנורמאלית שלהם ממול.
הגבוה זה שלדון, גאון עם ליקויים חברתיים.
[QUOTE=LordAbizi;754610]אתה יודע, באמת ניסיתי להבין מה כל כך לא בסדר במה שאמרתי, אבל לא הצלחתי (תסיק מזה מה שאתה רוצה). האם אתה באמת טרחת להבין מה אני כותב או שרפרפת בקצרה והרהרת משהו בסגנון "טוב, הוא כותב משהו שלא נשמע כמו משפט הגיוני אז בוא נחליט שהוא מטורף וזהו"?
בכל מקרה תחשוב מה שאתה רוצה, במילא במוקדם או במאוחר תצטרך לשנות את הדעה שלך.[/QUOTE]
אתה פשוט אוהב לריב על שום דבר.
ופשוט כתבת שאתה טס אל החלל ושאתה רוצה להשתלט על העולם.
וגם רבת איתי על דברים כל כך מפגרים , וניסיתי להגיד לך ואתה פשוט משנה את הנושא וכותב שאתה כל הזמן שמח וכל מיני שטויות.