עדיין לא עברתם עמוד חחח
Printable View
עדיין לא עברתם עמוד חחח
ממתי היטמן מפקח?
[quote=LordAbizi;798541]אותי הוא לא הרשים יותר מדי, כתבתי את זה בסוף עמוד 119:[/quote]
למה אתה מתכוון?
שאין בן אדם שיכתוב 2 שורות וחצי? , או עוד פעם מה זה השקעה?
[quote=Tamir;798546]ממתי היטמן מפקח?[/quote]
תחילת אוגוסט הייתי משער, כשהיה בלאגן שלם וכל ההנהלה התחלפה, ואז הורכבה מחדש, ואז הושמדה, ואז נאכלה על ידי מוטנטים מצבי הנינג'ה.
לצערי כל זה קרה כשהייתי בחו"ל ולא ראיתי את הדרמה בעיצומה.
@NapTime
אני מתכוון לכך שאורך זה לא המדד.
כולם שמים דגש על אורך וזמן, אבל השקעה במשחק זה לא משהו שבאמת אפשר למדוד, ואת זה אף אחד לא רואה.
[QUOTE=Tamir;798546]ממתי היטמן מפקח?[/QUOTE]
מהחוש הגדול מאוגוסט נדמה לי
[quote=LordAbizi;798550]תחילת אוגוסט הייתי משער, כשהיה בלאגן שלם וכל ההנהלה התחלפה, ואז הורכבה מחדש, ואז הושמדה, ואז נאכלה על ידי מוטנטים מצבי הנינג'ה.
לצערי כל זה קרה כשהייתי בחו"ל ולא ראיתי את הדרמה בעיצומה.
@NapTime
אני מתכוון לכך שאורך זה לא המדד.
כולם שמים דגש על אורך וזמן, אבל השקעה במשחק זה לא משהו שבאמת אפשר למדוד, ואת זה אף אחד לא רואה.[/quote]
מה לעשות , רק עומר חשב ככה ובגלל זה היה תחוק הזה...
[B][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27581"]תרצו לציע לי פתיח נותרו 2מקמות אז מהרו להציע לי[/URL][/B]
[quote=NapTime;798554]מה לעשות , רק עומר חשב ככה ובגלל זה היה תחוק הזה...[/quote]
לא, לא רק עומר.
אתה הולך דורות אחורה של מנהלי חת"ם, והתגובה הראשונית של רובם למושג השקעה זה
"כתבת שורה וחצי זה לא מושקע1111אחדאחדאחדאנימגניב123!!"
רק אחרי שמתחילים להתווכח איתם הם ממציאים כל מיני תירוצים אחרים ש"זה לא מעביר טוב את המידע", אבל התגובה הראשונית של כולם זה אורך.
[quote=LordAbizi;798557]לא, לא רק עומר.
אתה הולך דורות אחורה של מנהלי חת"ם, והתגובה הראשונית של כל אחד למושג השקעה זה
"כתבת שורה וחצי זה לא מושקע1111אחדאחדאחדאנימגניב123!!"
רק אחרי שמתחילים להתווכח איתם הם ממציאים כל מיני תירוצים אחרים ש"זה לא מעביר טוב את המידע", אבל התגובה הראשונית של כולם זה אורך.[/quote]
מה לעשות , כל מי שמנהל מסתכל רק על נקודת מבט שלו וככה הוא דורס את כולם בדרך
[QUOTE=PokeStyle;798545]עדיין לא עברתם עמוד חחח[/QUOTE]
עכשיו שהגהבת עברנו עמ'
[quote=Akainu;798560]עכשיו שהגהבת עברנו עמ'[/quote]
וואללה... צודק
[QUOTE=NapTime;798561]וואללה... צודק[/QUOTE]
ערפד תמיד צודק
[quote=NapTime;798559]מה לעשות , כל מי שמנהל מסתכל רק על נקודת מבט שלו וככה הוא דורס את כולם בדרך[/quote]
אפילו משהו כללי יותר: כדי לא להבין אותי צריך להיות שפוי מאוד, דהיינו, רק אנשים מאוד לא שפויים יבינו על מה אני מדבר.
[quote=LordAbizi;798563]אפילו משהו כללי יותר: כדי לא להבין אותי צריך להיות שפוי מאוד, דהיינו, רק אנשים מאוד לא שפויים יבינו על מה אני מדבר.[/quote]
אמר המתמטקאי המחונן.
[quote=Akainu;798562]ערפד תמיד צודק[/quote]
וואלה גם צודק =] חחחחחח
[QUOTE=NapTime;798565]אמר המתמטקאי המחונן.
וואלה גם צודק =] חחחחחח[/QUOTE]
אני תמיד צודק