-
[QUOTE=Akainu;812021][B][COLOR="Blue"]מרי
עיכנתי לך
את רוצה להילחם מול סטיבן?
את שמחה שאיוי שלך התפתח לאמריון חזק.אנה אומרת לך"אין בעיה .בהצלחה במסע שלך להתראות."אנה הולכת מהזירה והולכת אל חדר אחר.מרי את מחזירה לפוכדור את אמבריאון שלך.את יוצאת מן הטירה והולכת אל מרכז הפוקימונים.את מגיעה לכניסה של המרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/78.png[/IMG]"מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
פנפי משתמש בגילגול ומתחמק מהקרן הסואלרית של מגניום.גרוביל תופס בידו הימנית את פולויג ובידו השמאלית את צ'ימצ'אר.גרןוביל קופץ לאויר רגע ליפני שהקרן הסואלראית פוגעת בו.גרוביל פולויאג וצ'ימצ'אר מתחמקים מהקרן הסולארית של מגנים.הרוצח מתעצבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
דניס אתה נכנכס למרכז ואומר לאחות ג'וי שתצרפא לך תפוקימונים.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים ואומרת לך"ריפאתי את הפוקימונים שלך.בהצלחה במסע שלך"אתה יוצא מהמרכז ולפתע מבחין באיצטדיון ענק באמצע האי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נושם נשימה רגועה מכך שפוקימוניי יצאו מזה בשלום.
"אנחנו לא נוותר חברים!" אני צועק בגאווה לפוקימונים שלי.
"גרובייל,תקפוץ במהירות אל עבר מגניום ושתמש בכדור אנרגיה!"
-
[quote=Akainu;812021][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/78.png[/IMG]"מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חושב שספיל צריך טיפה מנוחה' אחשוב
"טורצ'יק צא החוצה! תשתמש בגחלת!" אצעק
ואצביע על רפידש
'אני חושב שזה יהיה קרב קשה כי טורצ'יק ורפידש שניה מסוג אש' אחשוב
-
[quote=Akainu;811745]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הרקרוס לא מצליח התחמק מהגלישה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ומכת קרן משולבים על סרמפט.סרמפט לא מצליח להתחמק מהמכות של הררקוס ונפגע קשה.לפתע הרקרוס ורמפט מתעלים. 4 2 לך.סרמפט חוזר לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "כל הכבוד על קרב קשה, מי הוא הפוקימון האחרון שלך בקרב הזה?".
-
[quote=Akainu;810247]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מתסכל אחורה ורואה את חיוכם.אתץה נעצר ושאול אותם אם הם רוצים אימון.ובזמן שהם עונים לך אתה משחק באבן עם הידים שלך.סטריו ובאלבאזור עונים לך בחיובי.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני זורק את האבן הצידה ומחפש בשבילהם קרב 2 על 2 כדי שהם יתפתחו או יתאמנו חלקראת המכון הראשון
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח.ויוצר לו קיר קרח עבה שמגמן עליו מהאבנים החדות של אוניקס.פאליגאטור משתמש בגלישה על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגלישה של פאליגאטור ונפגע קשה.אויקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/quote]
פאליגאטור תקפיא תזנב של אוניקס ואז תתפוס אותו ותדפוק אותו באדמה ולאחר מכן קרן קרח
-
[quote=Akainu;812021][B][COLOR=olive]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]דניס אתה נכנכס למרכז ואומר לאחות ג'וי שתצרפא לך תפוקימונים.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים ואומרת לך"ריפאתי את הפוקימונים שלך.בהצלחה במסע שלך"אתה יוצא מהמרכז ולפתע מבחין באיצטדיון ענק באמצע האי[/COLOR][/B][/quote]
אני נכנס אליו בעודי חושב לעצמי 'מעניין מה באיצטדיון'
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אבסול משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמהו.הפוקימונים שלך תוקפים את הכפילים של אבסול.אבסול האמיתי מתחמק מהפוקימונים שלך.נותרו 4 אבסול אחד מהם המקורי.אבסול ושאר הכפילים תוקפים בכדור צל[/color][/b][/quote]"התחמקו מהר בקפיצה!"אומר להם במהירות ולחץ.
"עכשיו המשיכו לתקוף אותם!עד שהאמיתי התגלה"אומר להם בנחישות.
-
[B][COLOR="Red"]מצטער שאני לא מגיב אני משחק בלבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG]שני שנדרסו מולך [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אבי
סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל קופץ לאויר ויורה כדור אנרגיה על מגניום.מגניום מתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל בקלות.מגניום תוקף בזנב ברזל את גרוביל שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תכוון גחלת לרגליו של רפידש כדי שיפול ואז תשתמש בניקור קדימה!" אצעק
'אני מקווה שזה יעבוד' אחשוב
-
[QUOTE=Akainu;811408][B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מתחמק בקות מהקרן הסולארית של מגמרוטאר.סאלאמנס עף אל מגמרוטאר בדראכו מטאור אדיר.מגמרוטאר מנסה להתחמקר מזה ומצליח.סטיבן אומר למגמרוטאר"חימום יתר עכשיו"מגמרוטאר משתמש בחימום יתר על סאלאמנס שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס לתקוף את הקרן הסולרית בדראכו מטאור
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אני עונה בלהט ובהתלהבות, מחכה שיוציא פוקימון ומוציא את צ'יקו
-
[quote]
לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה
[/quote]
סטיבן טיפה יותר מחשבה פאליגאטור משאבת הידרו ואז תקפיא את כל הבור(כולל את אוניקס הרטוב שבפנים) בקרן קרח
-
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/color][/b][/quote]"חזו פידג'י!"אומר לו."כולם לא [email="לוותר@!תקפו"]לוותר@!תקפו[/email] אותו! בלי רחמים!"אומר להם.
-
[QUOTE=Akainu;809114]מצטער שלא הגבתי הרבה זמן אני מקוה שבסוכות אני יגיב הרבה
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה מוציא את כול הפוכדורים מכיסך ומהם יוצאים: גרוביל,פוליווג,צ'ימצ'אר,פנפי.רוצח העשב אומר לך"אין בעיה בוא נעשה קרב. 4 הפוקימונים שלך נגד הביליף שלי אם תנצח שניכם לא תמותו.אך אם אתה תפסיד אז שניכם תמותון.אז אתה מסכים ילד.להילחם על החיים שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
באלבאזור שומע אותתך וןאז עושה כן עם הראש.אתה שמח שבאלבאזור רוצה להיתפתח .האישה אומרת לך"אוקי אם באלבאזור מסכים אז אני אפתח אותו.ו + ילמד מתקפה חדשה.רק תגכניס אותו לפוכדור שלו ותביא לי את הפוכדור שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
שינקס מתחמק בזריזות מהבילבול של פסידאק.שינקס רץ במהירות אדירה אל פסידאק.כשינקס כרוב לפסידאק הוא תוקף אותו בניב חשמלי קטלני.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניב החשמל של שינקס ונפגע קשה.אנה אומרת לפסידאק"אקדח מים"פסידאק יורה אקדח מים על שינקס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איווי משתמש במהירות בסופת החול.הסופת החול של איווי גורמת ללדיבה לפספס את מתקפת החרק הבאז שלו.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.איוי רץ במהירות אל לדיבה ופוגע בו בהתקפה ישירה.לדיבה נפגע קשה.לדיבה נשארו עוד קצת כוחות ומשתמש בקרן אור על איוי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מגנב מאוחרי אבסול.צ'ימצ'אר מעכב את אבסול.אך אבסול מתעלם מימנו.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס איתם את אבסול.אבסול במהירות מתחמק משוטי הגפן של טרטויג.כול שאר הפוקימונחם תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מכולם.אבסול תוקף בפיבק את פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מגמר עוד מעט מפסיד
ספיל קופץ לאויר ומתחמק מהגחלת של מגמר.ספיל תוקף במהירות בדיחפ את מגמר.מגמר לא מספיק להשיב ונפגע.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל"מגמר משתמש בלהביור קטלני על ספיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
פינסיר לא מצליח להתחמק מקרן העל של רג'אייס.פיניסיר מובס מהקרן על של רג'אייס.לרביטר נפגעת מהקרן העל אך בזכות שריון הפלדה שלה היא יוצאת מזה ללא נזק.רג'אייס תוקף שוב בקרן על את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אתה מיד תגלה זו.צא לקרב מנגמרוטר שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG]מגמרוטר שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בגלישה ואז משתמש בקרן קרח ומקפיא את הגלישה של עצמו.ביזרה נוצר קיר קרח עצום.קחר הקרח עוצר את הצוחה של אוניקס אך הוא נשבר.אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/COLOR][/B][/QUOTE]
פינסיר,אתה יכול להשאר עוד!
תנסה לעשות אגרוף שאיבה,כדי לשאוב כוח ולחזור להיות חזק,קדימה,אני מאמין בך! (כמובן זה נגד רג'יאייס)
לרביטר,הגנת ברזל,ואז שהקרן פוגעת בך תנסי לעשות פיצוץ משני המתקפות,ולשגר את זה על רג'יאייס!
-
[QUOTE=Akainu;812021][B][COLOR="Blue"]מרי
עיכנתי לך
את רוצה להילחם מול סטיבן?
את שמחה שאיוי שלך התפתח לאמריון חזק.אנה אומרת לך"אין בעיה .בהצלחה במסע שלך להתראות."אנה הולכת מהזירה והולכת אל חדר אחר.מרי את מחזירה לפוכדור את אמבריאון שלך.את יוצאת מן הטירה והולכת אל מרכז הפוקימונים.את מגיעה לכניסה של המרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/78.png[/IMG]"מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אממ סבבה.ותשים לב [B]אמרתי שאני רוצה למכור את הצ'ימצ'אר שלי בגלל האונדום[/B]
[QUOTE=Akainu;815487][B][COLOR="Red"]מצטער שאני לא מגיב אני משחק בלבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG]שני שנדרסו מולך [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אבי
סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל קופץ לאויר ויורה כדור אנרגיה על מגניום.מגניום מתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל בקלות.מגניום תוקף בזנב ברזל את גרוביל שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרובייל תגן בחבטה!" אני צועק לו בחוזק
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=darkolivegreen]אבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "וואו, זה פוקימון חזק מאוד, אחד מהפוקימונים שאני הכי אוהב והכי רוצה לתפוס לעצמי, אבל אני ילחם מולו מאוד, אני ממשיך אם גולדג, תתחיל אתה".
-
[I][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/299.png[/IMG] נוחזפאס שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;817067][I][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש[/COLOR][/B]
אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/299.png[/IMG] נוחזפאס שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה חברים כולכם ביחד!" אני אומר בקול רם.
"גרובייל תשתמש בכדור אנרגיה,פוליווג באקדח מים,צ'ימצ'אר גחלת ולאחר מכן פנפי בגילגול!"
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס להישתמש בזעם דרקון בסמיים כדי שאני הדע אתה בסדר
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
לרביטר,מהאנרגיה של הקרן תנסי לירות מול הקרן של רג'יאייס היפר קרן!
פינסיר תחזור,ואחזיר אותו.
-
[quote=Akainu;817067][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/299.png[/IMG] נוחזפאס שלו[/COLOR][/B][/quote]
"עלי טער!" אני מורה לצ'יקו
-
[quote=Akainu;817067][I][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=green]סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"[/COLOR][/B][/I][/quote]
אני אומר לגולדג: "תשתמש מהר באקדח מים ואב במשאבת הידרו בכל הכוח שלך כדי לנצח את זוראק שלו".
-
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות[/color][/b][/quote]"ארטואיז העבר את הזמן עד שפידג'י יתפתח!ואז פידג'י גמור אותו עם השילוב מתקפה מהירה ומתכפת כנף!"אומר להם!
-
[quote=Akainu;815487]
[B][COLOR=seagreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG]שני שנדרסו מולך [/COLOR][/B]
[/quote]
" זה הולך להיות קרב קל כל כך גם באלבזור וגם סטריו חזקים על סוג זה צאו באלבזור וסטריו , סטרי ובעוות , באלבזור הצלפת גפן " כשאר אני מחייך ומחכה למכה
-
[quote=Akainu;817067][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B][/quote]
"טורצ'יק תתחמק ותשתמש בגחלת על ראשו של רפידש!" אצעק
'קדימה טורצ'יק אתה יכול לנצח!" אחשוב בתקווה
-
[I][B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהלהביור של ראפידיאש.טורצ'יק משתמש ויורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ראפידיאש מתאושש ומשתמש בהתלקחות ולפתע הלהבות שעל גופו גדלות ונהיות ענקיות[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה שמח שהקרב הולך להיות קל.אתה מוציא לקרב את סטריו ובאלבאזור לקרב.סטריו משתמש בבועות על השנדלש השמאלי.באלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הימני.השנדלש השמאלי והימני מתחמקים בחפירה משתי התקפות של באלבאזור וסטריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י נעלם ובמקומו מופיע פיג'יטו ענקי וחזק. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/17.png[/IMG]פיג'יוטו למד אס אוירי.פיג'יטו משתמש בשילוב התקפה מהיירה ומכת כנף.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב התקפות של פיג'יוטו.אבסול נפגע קשה.אתה מבחין שאבסול תשושוש כבר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג משתמש באקדח מים על זורארק שבתור גולדג.זורארק בתור גולדג מתחמק מאקדח המים של גולדג.גולדג לא מוותר וחמשתמש במשאבת הידרו על זורארק שבתור גולדג.זוארארק מתחמק מזה בקלות.סטיבן אומר לזוררארק שלו"תשתמש בבכדור צל"זורוארק משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
צ'י'קו משתמש בעלי טער על נוזזפאס.נוזפאזס לא מצליח להתחמק מעלי הער של צ'יקו ונפגע קשה.סטיבן אומר לנוזפאס שלו"תשתמש במפולת אבנים."נוזפאס משתמש במצפולת אבנים ויוצר מפולת אבנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה מחזיר את פינמסיר לפוכדור שלו.לרביטר מנסה לירות היפר קרן על רגאייס אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהקרן העל קשה.אתה מבחין שלרביטר תשושה מהקרב נגד רג'אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס משתמש בחתך שמים ומסמן לך איפה הוא וגם מעיף את העשן שהסתיר אותו.מגמרוטאר מנצל תרגע הזה ושולח להביור שפוגע בסאלאמנס שלך קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
גרוביל משגר כדור אנרגיה על מגניום.פולויאג יורה אקדח מים על מגניום.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מגניום.פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ההרוצח אומר לך"אתה עוד תשלם על אתה תמות.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;818089][B][COLOR=olive]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]צ'י'קו משתמש בעלי טער על נוזזפאס.נוזפאזס לא מצליח להתחמק מעלי הער של צ'יקו ונפגע קשה.סטיבן אומר לנוזפאס שלו"תשתמש במפולת אבנים."נוזפאס משתמש במצפולת אבנים ויוצר מפולת אבנים[/COLOR][/B][/quote]
"סופת עלים!" אני מורה לו בתגובה
-
[quote=Akainu;818089]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח שהקרב הולך להיות קל.אתה מוציא לקרב את סטריו ובאלבאזור לקרב.סטריו משתמש בבועות על השנדלש השמאלי.באלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הימני.השנדלש השמאלי והימני מתחמקים בחפירה משתי התקפות של באלבאזור וסטריו[/COLOR][/B]
[/quote]
" הם נפלו בפח הישן , סטריו בועות על האדמה תהפוך אותה להיות בוץ' ייהיה להם רשה לצאת ולתקוף וכאשר הם יוצאים באלבזור תצליף בהם "
-
[QUOTE=Akainu;818089][I][B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהלהביור של ראפידיאש.טורצ'יק משתמש ויורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ראפידיאש מתאושש ומשתמש בהתלקחות ולפתע הלהבות שעל גופו גדלות ונהיות ענקיות[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה שמח שהקרב הולך להיות קל.אתה מוציא לקרב את סטריו ובאלבאזור לקרב.סטריו משתמש בבועות על השנדלש השמאלי.באלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הימני.השנדלש השמאלי והימני מתחמקים בחפירה משתי התקפות של באלבאזור וסטריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י נעלם ובמקומו מופיע פיג'יטו ענקי וחזק. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/17.png[/IMG]פיג'יוטו למד אס אוירי.פיג'יטו משתמש בשילוב התקפה מהיירה ומכת כנף.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב התקפות של פיג'יוטו.אבסול נפגע קשה.אתה מבחין שאבסול תשושוש כבר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג משתמש באקדח מים על זורארק שבתור גולדג.זורארק בתור גולדג מתחמק מאקדח המים של גולדג.גולדג לא מוותר וחמשתמש במשאבת הידרו על זורארק שבתור גולדג.זוארארק מתחמק מזה בקלות.סטיבן אומר לזוררארק שלו"תשתמש בבכדור צל"זורוארק משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
צ'י'קו משתמש בעלי טער על נוזזפאס.נוזפאזס לא מצליח להתחמק מעלי הער של צ'יקו ונפגע קשה.סטיבן אומר לנוזפאס שלו"תשתמש במפולת אבנים."נוזפאס משתמש במצפולת אבנים ויוצר מפולת אבנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה מחזיר את פינמסיר לפוכדור שלו.לרביטר מנסה לירות היפר קרן על רגאייס אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהקרן העל קשה.אתה מבחין שלרביטר תשושה מהקרב נגד רג'אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס משתמש בחתך שמים ומסמן לך איפה הוא וגם מעיף את העשן שהסתיר אותו.מגמרוטאר מנצל תרגע הזה ושולח להביור שפוגע בסאלאמנס שלך קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
גרוביל משגר כדור אנרגיה על מגניום.פולויאג יורה אקדח מים על מגניום.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מגניום.פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ההרוצח אומר לך"אתה עוד תשלם על אתה תמות.הבנת ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרובייל תסיים את זה בכדור אנרגיה!" אני צועק ומצביע היישר לעברו של מגניום לאחר שנפגע קשה בתקווה כי מהלך זה יסיים את האיום הגדול של רוצח העשב.
"קדימה!" אני צועק כעוס ומכוון למטרה.
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש[/quote]
פאליגאטור תחזור צא מונפרנו תחפור לכיוון אוניקס ותשמיד אותו עם אגרוף מאך משולב באגרוף אש(נזק X4) זה ילמד את סטיבי שלנו לחשוב מעט
-
[QUOTE][B][COLOR=#000080]ג'וני
[/QUOTE]"פידג'יוטו זה התור שלך!השתמש באס אוירי בשילוב של מתקפה מהירה ואז ניקור בכל הכוח!"אומר לו
-
[quote=Akainu;818089][I][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מהלהביור של ראפידיאש.טורצ'יק משתמש ויורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ראפידיאש מתאושש ומשתמש בהתלקחות ולפתע הלהבות שעל גופו גדלות ונהיות ענקיות[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=seagreen]"[/COLOR][/B][/quote]
'מהר אני חייב לעשות משהו אחר אני אבוד!' אחשוב
"טורצ'יק מהר תכוון גחלת לרגליו של רפידש כדי שיפול ותתקוף בדחיפה קדימה!" אצעק
-
[quote=Akainu;818089][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גולדג משתמש באקדח מים על זורארק שבתור גולדג.זורארק בתור גולדג מתחמק מאקדח המים של גולדג.גולדג לא מוותר וחמשתמש במשאבת הידרו על זורארק שבתור גולדג.זוארארק מתחמק מזה בקלות.סטיבן אומר לזוררארק שלו"תשתמש בבכדור צל"זורוארק משתמש בכדור צל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מהר מהכדור צל של זורארק ואז תשתמש במשאבת הידרו כפולה בכל הכוח שלך כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג מנסה להתחמק מכדור הצל של זוררארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על זורקרק.זורקר מתחמק בקלות מימנה.סטבן אומצר לזורקרק"תשתתמש בבשלאס לילה על גולדג שלו"זוררארק משתמש בשיסוע לילה על גודג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
אדם
טורצ'יק תוקף בגחלת את רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש מהר מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש בדחיפה.ראפידיאש גם מזה מתחמק.ראפידיאש רץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]ג'וני
אסור 3
פיג'יוטו עף לאויר ומשתמש באס אוריוי בשילוב עם התקפה מהירה.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני של פיג'יטו ונפגע קשה.אתה מבחין שאבסול כבר תשוש ולא יכול כמעט להילחם[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3 אגרוף אש יוצא מהתמונה
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפםרנו.מונפרנו משתמש במהירות בחפםירה.מונפרנו פוגש את אוניקס בבור.מונפרנו משתמש באגרוף מאך על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתץחמק ומובס בקרב. 1 0 לך.סטיבן מחזיר את אוניקס לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל שולח כדור אנרגיה על המגניום של רוצח.מגניום לא מצליח להתחמק מכדור האנרגיה ונפגע מעט.הרוצח מעצבן מאוד.לפתע הבזק אור מרהיב באה לכיונו של הרוצח.הרוצח מתמוטט ומת על האדמה.מרוב פחד מגניום בורח לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
סטריו יורה בועות על האדמה.והאדמה הופכת לבוץ.שנדלדש מנסים לצאת מהבור ומצליחים.אך מיד שיצאו נפגעים מהצלפת הגפן של באלבאזור.שנשלש יוצרים סופת חול.ובאלבאזור נלכד בה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בסופת עלים על המפולת האבנים של נוזפאס.הסופת העלים מגנה על צ'יקו מפולת האבנים של נוזפאס.נוזפאס משתמש באבנים חדות על ביליף שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;819301][B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג מנסה להתחמק מכדור הצל של זוררארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על זורקרק.זורקר מתחמק בקלות מימנה.סטבן אומצר לזורקרק"תשתתמש בבשלאס לילה על גולדג שלו"זוררארק משתמש בשיסוע לילה על גודג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
אדם
טורצ'יק תוקף בגחלת את רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש מהר מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש בדחיפה.ראפידיאש גם מזה מתחמק.ראפידיאש רץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]ג'וני
אסור 3
פיג'יוטו עף לאויר ומשתמש באס אוריוי בשילוב עם התקפה מהירה.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני של פיג'יטו ונפגע קשה.אתה מבחין שאבסול כבר תשוש ולא יכול כמעט להילחם[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3 אגרוף אש יוצא מהתמונה
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפםרנו.מונפרנו משתמש במהירות בחפםירה.מונפרנו פוגש את אוניקס בבור.מונפרנו משתמש באגרוף מאך על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתץחמק ומובס בקרב. 1 0 לך.סטיבן מחזיר את אוניקס לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל שולח כדור אנרגיה על המגניום של רוצח.מגניום לא מצליח להתחמק מכדור האנרגיה ונפגע מעט.הרוצח מעצבן מאוד.לפתע הבזק אור מרהיב באה לכיונו של הרוצח.הרוצח מתמוטט ומת על האדמה.מרוב פחד מגניום בורח לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
סטריו יורה בועות על האדמה.והאדמה הופכת לבוץ.שנדלדש מנסים לצאת מהבור ומצליחים.אך מיד שיצאו נפגעים מהצלפת הגפן של באלבאזור.שנשלש יוצרים סופת חול.ובאלבאזור נלכד בה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בסופת עלים על המפולת האבנים של נוזפאס.הסופת העלים מגנה על צ'יקו מפולת האבנים של נוזפאס.נוזפאס משתמש באבנים חדות על ביליף שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
צעקה יוצאת מפי,צעקת בהלה.
"מה זה היה?" אני שואל בתהדמה מבוהל,אני מסתובב ומסתכל לכיוון ממנו הבזק האור בא.
"מי זה?" אני מוסיף בצעקה מבוהל לגמריי.
-
[quote=Akainu;819301][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג מנסה להתחמק מכדור הצל של זוררארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על זורקרק.זורקר מתחמק בקלות מימנה.סטבן אומצר לזורקרק"תשתתמש בבשלאס לילה על גולדג שלו"זוררארק משתמש בשיסוע לילה על גודג שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מהר מהשיסוע לילה של זורארק ואז תשתמש באקדח מים כפול ויחד עם משאבת הידרו כפולה בכל הכוח שלך".
-
[quote=Akainu;819301][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק תוקף בגחלת את רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש מהר מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש בדחיפה.ראפידיאש גם מזה מתחמק.ראפידיאש רץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תשתמש שוב בגחלת על רגליו של רפידש ואז תתקוף בניקור קדימה!" אצעק
-
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק לא מציח להתחמק מהתקפה המירה של ראפידיאש ונפגע קצת.טורצ'יק משתמש בגחלת על רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש נפגע קשה ברגליו.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש ומנקר את רגליו בחוזקה.מק אומר לך"מהלכים יפים ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק מהשיסוע לילה של זורארק ונפגע קשה.אתה רואה שגולדג תשוש כבר.גולדג משתמש באקדח מים כפול ומשאבת הידרו כפולה על זורארק.זורארק לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר לזורארק"שיסוע לילה"זורארק משתמש בשיסוע לילה
[/COLOR][/B]
אתה מסווב את ראשך ומחפש מי עשה זאת.אתה רואה דמות שנראת כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]מתקרבת אליך ומחזיקה רובה בידה.הדמות אומרת לך"הי שמי קילר.אני עוקב אחרי שלושת הרוצחים.ומנסה להרוג אותם.לפני שהם ירגו הרבה אנשים.תודה לך שעזרת לי.אם לא הית נלחם נגדו הוא היה מבחין בי.תרצה דרך אגב פרס על האומץ שהפגנת הרגע?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;819750][B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק לא מציח להתחמק מהתקפה המירה של ראפידיאש ונפגע קצת.טורצ'יק משתמש בגחלת על רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש נפגע קשה ברגליו.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש ומנקר את רגליו בחוזקה.מק אומר לך"מהלכים יפים ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק מהשיסוע לילה של זורארק ונפגע קשה.אתה רואה שגולדג תשוש כבר.גולדג משתמש באקדח מים כפול ומשאבת הידרו כפולה על זורארק.זורארק לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר לזורארק"שיסוע לילה"זורארק משתמש בשיסוע לילה
[/COLOR][/B]
אתה מסווב את ראשך ומחפש מי עשה זאת.אתה רואה דמות שנראת כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]מתקרבת אליך ומחזיקה רובה בידה.הדמות אומרת לך"הי שמי קילר.אני עוקב אחרי שלושת הרוצחים.ומנסה להרוג אותם.לפני שהם ירגו הרבה אנשים.תודה לך שעזרת לי.אם לא הית נלחם נגדו הוא היה מבחין בי.תרצה דרך אגב פרס על האומץ שהפגנת הרגע?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פ..פרס?" אני אומר בקושי רב.
הלם גדול עובר עליי בגלל הדבר שקרה שם.
לוקח לי כמה שניות להרגע ואני אומר לו:"איזה מן פרס?" אני שואל בחשדנות.