-
ירין
"סלוברו, למים גם אתה!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים טנטקול שוחה ומתכוון לנגוח בו. "סלוברו, השתמש באגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, סלוברו חוטף את המכה ונותן את האגרוף לטנטקול. אז טנטקול יורה עוקץ רעל, וסלוברו יורה אקדח מים שגובר על עוקץ הרעל.
ניתאי
אז אתה חושב שלי זה קל להמציא דבר כזה?! אז זהו, לכן אי אפשר.
--
אין לי מושג איך זה בדיוק עוזר, שכן אקדח המים הוא קו ישר...
טוטודייל יורה אקדח מים, שממשיך לירות לכל הכיוונים בו זמנית.
"סלוברו, כעת גלי פסיי!" אומרת ג'ן. המערבולת מפסיקה וסלוברו מתחיל ליפול, ואז פוגעים בו גלי עיקום במרחב והוא נופל על החלק היבש שלך של הזירה.
תמיר
כשאתם מתקרבים, אחד מהאנשים על הוואן יורה לכיוון פירו, ואז פירו מתחיל להסתחרר כדי להתחמק, וכשאתם קרובים לוואן הוא שוב יורה, תוך כדי זה שהוא צועק "צוות האורף לנצח!" ואז פירו עולה למעלה במהירות כשהוא מתחמק, וכך פיספת את וואבפט.
"לעזאזל איתם!" אומר אנדרסן. הוא מוציא את המכ"ם הנייד שלו, ורואה עוד שני עצמים. "אוי לעזאזל, עוד שני מסוקים בדרך לכאן... הם מביאים תגבורת!" אנדרסן ופירו בינתיים מנסים לירות במסוק הראשון, אבל בגלל שהוא כל הזמן זז כדי לברוח אז הם לא יכולים להביא את הוו על הצוללת, אבל אז כשמגיעים שני המסוקים האחרים כבר קשה מדי להחזיק מעמד מולם.
"קדימה רב"ט ניסיון אחרון, למעלה, ואז קרן על!" אומר אנדרסן. פירו עולה למעלה, ויורה קרן על, אבל וואבפט שוב עוצר את זה. אז שלושת המסוקים באים ביחד ומתחברים לוואן, ואז הם נוסעים/טסים ומתרחקים. "לעזאזל, חזרה לעיר!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לעוף חזרה, וכשאתם עוברים ליד המפעל לצוללות הוא זורק לשם פתק "זה הכרטיס ביקור שלי... כדי שהמשטרה ידעו שהייתי כאן." לבסוף אתם נוחתים בערך איפה שהוא נחת כשפגש אותך בעיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 03:50 PM
[b] ירין
"סלוברו, למים גם אתה!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים טנטקול שוחה ומתכוון לנגוח בו. "סלוברו, השתמש באגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, סלוברו חוטף את המכה ונותן את האגרוף לטנטקול. אז טנטקול יורה עוקץ רעל, וסלוברו יורה אקדח מים שגובר על עוקץ הרעל.
[/b][/quote]
תנגח באקדח המים ותסתובב ושתגיע אליו נגיחה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 03:50 PM
[b] ניתאי
אז אתה חושב שלי זה קל להמציא דבר כזה?! אז זהו, לכן אי אפשר.
--
אין לי מושג איך זה בדיוק עוזר, שכן אקדח המים הוא קו ישר...
טוטודייל יורה אקדח מים, שממשיך לירות לכל הכיוונים בו זמנית.
"סלוברו, כעת גלי פסיי!" אומרת ג'ן. המערבולת מפסיקה וסלוברו מתחיל ליפול, ואז פוגעים בו גלי עיקום במרחב והוא נופל על החלק היבש שלך של הזירה. [/b][/quote]
התכוונתי שהוא ילחם בזרם,ובכך יגרום לעצירתו,וכך הוא ישחרר את עצמו מהמערבולת ><"
וסלוברו תקף את עצמו? מוזר O:
-------------------
"טוטודייל! נשיכה על סלוברו כל עוד שהוא על הרצפה!"
-
ירין
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. טנטקול שוחה נגד אקדח המים ובסוף נוגח בסלוברו, אבל אז המים עוצרים לרגע, ואז מתחילים לנוע בפרעות וטנטקול נורה מסלוברו.
ניתאי
ברור לך שתהוכונתי שטוטודייל נפל, לך תדע מה אני עלול לכתוב כשאני לא מרוכז..
אתה יכול להגיב למה שאני אכתוב עכשיו, או לתגובה הקודמת, רק תגיד.
--
טוטודייל, קם, ורץ אל סלוברו כדי לנשוך אותו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתחרפן ומעיפים את טוטודייל שנוחת ונושך את הראש של סלוברו, מה שגורם לו להבעה מסטולית יותר מבדרך כלל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 07:14 PM
[b] ניתאי
ברור לך שתהוכונתי שטוטודייל נפל, לך תדע מה אני עלול לכתוב כשאני לא מרוכז..
אתה יכול להגיב למה שאני אכתוב עכשיו, או לתגובה הקודמת, רק תגיד.
--
טוטודייל, קם, ורץ אל סלוברו כדי לנשוך אותו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים מתחילים להתחרפן ומעיפים את טוטודייל שנוחת ונושך את הראש של סלוברו, מה שגורם לו להבעה מסטולית יותר מבדרך כלל. [/b][/quote]
[quote][b]ניתאי
אני יודע שהתבלבלת, ובכל זאת...
--
"אל תגיד פוקודת לקלפייבל!" אומר פול מורפי "וויזמיר השתמש בגלגול!". וויזמיר וקלפייבל מבולבלים, אבל הם בכל זאת תוקפים, קלפייבל מחטיאה וויזמיר פוגע, וקלפייבל נופלת על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים הוא נכנס לזירה ומסתכל על קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם, המאמן ניצח בקרב".
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר אותה, הוא מתקרב למרכז הזירה עם יד מושטת.[/b][/quote]
מזכיר לך משהו?
-----------------------
"טוטודייל! אקדח מים! ואז נשיכה שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 07:14 PM
[b] ירין
"סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. טנטקול שוחה נגד אקדח המים ובסוף נוגח בסלוברו, אבל אז המים עוצרים לרגע, ואז מתחילים לנוע בפרעות וטנטקול נורה מסלוברו.
[/b][/quote]
"נסה ליצור גלים בזירה ואז תשתמש בזה לנגיחה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 5 2009, 08:56 PM
[b] עופרי
"אם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך. פרופסור רוזנשיין נמצא בסוף המעבדה, ליד המחשב" הוא אומר ומצביע לסוף המעבדה. [/b][/quote]
"תודה רבה " אני אומר והולך לפרופ' רוזנשיין.
"שלום פרופסור , אני בוב! באתי לקחת את הבלספראוט שלי."
-
ניתאי
טעות יסודית ביותר: אני מחשב, אתה בן אדם. בדוגמא במכון, הבן אדם התבלבל, ולכן הוא לא יכול להאשים את המחשב בתוצאות, והוא חייב לקבל אותן. אם המחשב התבלבל, אז המשתמש יכול או לנסות עוד פעם בתקווה שהמחשב נרגע, או לקבל את התוצאות. בדוגמא עם המכון אתה התבלבלת, ולכן היית חייב לקבל את מה שקרה. כאן אני התבלבלתי, ולכן יש לך בחירה מה לעשות.
--
טוטודייל יורה אקדח מים מה שמעלה אותו מעל סלוברו.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך לעצמו את היד מתוך הבלבול, ובואתו זמן מוציא את עצמו מהבלבול.
ירין
באמצעות מה לנסות ליצור גלים? קפיצה במקום? הסתחררות במקום? הנפת הזרועות? כל גל יוצר משהו שונה, ובהתאם לכך תהיה לי תגובה שונה. אם הייתי מחשב אמיתי הייתי כותב לך שלושה המשכים שונים עכשיו.
--
טנטקול (שחושב כמוני, שכן הוא חלק ממני) מתעלם מהפוקדה הרב משמעית, ועובר לנגיחה.
"סלוברו, נגיחה גם אתה!" אומרת ג'ן. הם מתקדמים זה לעבר זה, ומתנגשים. נראה ששניהם מתחילים להתעייף.
עופרי
בהמשך לה"פ, לא סתם יש את העיגול השחור במעטפה הכתומה שאומר לך שאתה הגבת בנושא הזה ם.ם...
--
"אני לא מכיר אף בוב שהשאיר לי כאן בלספראוט.." אומר פורפסור רוזנשיין "אה רגע, התכוונת שאתה רוצה לקבל בלספראוט כדי לאמן אותו... אני צריך להפסיק לחשוב כמו מכונה." הוא אומר ומתחיל להקליד דברים במחשב. אחר כך נכתב על המסך "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח אותו ומצרף אליו פוקדע ו5 פוכדורים נוספים, ונותן לך. "הנה, זה אמור להספיק. בהצלחה" הוא אומר וחוזר למחשב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 09:12 PM
[b]
ירין
באמצעות מה לנסות ליצור גלים? קפיצה במקום? הסתחררות במקום? הנפת הזרועות? כל גל יוצר משהו שונה, ובהתאם לכך תהיה לי תגובה שונה. אם הייתי מחשב אמיתי הייתי כותב לך שלושה המשכים שונים עכשיו.
--
טנטקול (שחושב כמוני, שכן הוא חלק ממני) מתעלם מהפוקדה הרב משמעית, ועובר לנגיחה.
"סלוברו, נגיחה גם אתה!" אומרת ג'ן. הם מתקדמים זה לעבר זה, ומתנגשים. נראה ששניהם מתחילים להתעייף.
[/b][/quote]
"נסה ליצור גלים עם הסתחררות במים ותנצל את זה כדי לנגוח בו חזק! ועוקץ רעל שוב לענייו!" אני אומר
-
[b] ניתאי
טעות יסודית ביותר: אני מחשב, אתה בן אדם. בדוגמא במכון, הבן אדם התבלבל, ולכן הוא לא יכול להאשים את המחשב בתוצאות, והוא חייב לקבל אותן. אם המחשב התבלבל, אז המשתמש יכול או לנסות עוד פעם בתקווה שהמחשב נרגע, או לקבל את התוצאות. בדוגמא עם המכון אתה התבלבלת, ולכן היית חייב לקבל את מה שקרה. כאן אני התבלבלתי, ולכן יש לך בחירה מה לעשות.
--
טוטודייל יורה אקדח מים מה שמעלה אותו מעל סלוברו.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך לעצמו את היד מתוך הבלבול, ובואתו זמן מוציא את עצמו מהבלבול.
[/b][/quote]
"נשיכה על הראש של סלוברו! ואל תעזוב!"
-
[b]
עופרי
בהמשך לה"פ, לא סתם יש את העיגול השחור במעטפה הכתומה שאומר לך שאתה הגבת בנושא הזה ם.ם...
--
"אני לא מכיר אף בוב שהשאיר לי כאן בלספראוט.." אומר פורפסור רוזנשיין "אה רגע, התכוונת שאתה רוצה לקבל בלספראוט כדי לאמן אותו... אני צריך להפסיק לחשוב כמו מכונה." הוא אומר ומתחיל להקליד דברים במחשב. אחר כך נכתב על המסך "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח אותו ומצרף אליו פוקדע ו5 פוכדורים נוספים, ונותן לך. "הנה, זה אמור להספיק. בהצלחה" הוא אומר וחוזר למחשב. [/b][/quote]
"תודה רבה!" אני אומר ויוצא מן המעבדה שלו.
"קדימה, צא בלספראוט!" אני אומר ויוצא איתו אל שדה הפוקימונים.
-
ירין
טנטקול נע במקום ובכך נוצרים גלים במים וסלוברו גם מסתחרר מעט כתוצה מכך. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו.
"סלוברו, צלול, שחה מתחתיו, תפוס אותו וזרוק אותו מהמים" אומרת ג'ן. סלוברו צולל ומתחמק, ואז זורק את סלוברו לקצה של המים והחלק היבש.
ניתאי
"כנס למים והכה בו את התחתית!" אומרת ג'ן. טוטודייל תופס בראש של סלוברו, ואז סלוברו קופץ למים ודופק את טוטודייל בקרקעית.
עופרי
אתם הולכים בדרך מזרנטל למרוול, ואתם פוגשים סידוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 10 2009, 10:09 PM
[b] ירין
טנטקול נע במקום ובכך נוצרים גלים במים וסלוברו גם מסתחרר מעט כתוצה מכך. טנטקול שוחה ונוגח בסלוברו.
"סלוברו, צלול, שחה מתחתיו, תפוס אותו וזרוק אותו מהמים" אומרת ג'ן. סלוברו צולל ומתחמק, ואז זורק את סלוברו לקצה של המים והחלק היבש.
[/b][/quote]
"מהר נסה לקפוץ בעזרת הזרועות ואז נגיחה מסובבת!! ותתפוס אותו וגם תעיף אותו מחוץ למים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 9 2009, 04:50 PM
[b]
תמיר
כשאתם מתקרבים, אחד מהאנשים על הוואן יורה לכיוון פירו, ואז פירו מתחיל להסתחרר כדי להתחמק, וכשאתם קרובים לוואן הוא שוב יורה, תוך כדי זה שהוא צועק "צוות האורף לנצח!" ואז פירו עולה למעלה במהירות כשהוא מתחמק, וכך פיספת את וואבפט.
"לעזאזל איתם!" אומר אנדרסן. הוא מוציא את המכ"ם הנייד שלו, ורואה עוד שני עצמים. "אוי לעזאזל, עוד שני מסוקים בדרך לכאן... הם מביאים תגבורת!" אנדרסן ופירו בינתיים מנסים לירות במסוק הראשון, אבל בגלל שהוא כל הזמן זז כדי לברוח אז הם לא יכולים להביא את הוו על הצוללת, אבל אז כשמגיעים שני המסוקים האחרים כבר קשה מדי להחזיק מעמד מולם.
"קדימה רב"ט ניסיון אחרון, למעלה, ואז קרן על!" אומר אנדרסן. פירו עולה למעלה, ויורה קרן על, אבל וואבפט שוב עוצר את זה. אז שלושת המסוקים באים ביחד ומתחברים לוואן, ואז הם נוסעים/טסים ומתרחקים. "לעזאזל, חזרה לעיר!" אומר אנדרסן. פירו מתחיל לעוף חזרה, וכשאתם עוברים ליד המפעל לצוללות הוא זורק לשם פתק "זה הכרטיס ביקור שלי... כדי שהמשטרה ידעו שהייתי כאן." לבסוף אתם נוחתים בערך איפה שהוא נחת כשפגש אותך בעיר. [/b][/quote]
נחתנו חזרה.נו ו?
מה אני אמור לעשות או להגיד???
--
"למה לא נשארנו?אולי היינו יכולים לפוצץ את המסוקים בקרן העל של פירו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 10 2009, 10:09 PM
[b] ניתאי
"כנס למים והכה בו את התחתית!" אומרת ג'ן. טוטודייל תופס בראש של סלוברו, ואז סלוברו קופץ למים ודופק את טוטודייל בקרקעית. [/b][/quote]
"טוטודייל! תצליף בו עם הזנב שלך ואז נשיכה!"