תכתוב את ה5 שנים אחרי. (:
Printable View
תכתוב את ה5 שנים אחרי. (:
[b]
[SIZE=3]כעבור 5 שנים ..[/SIZE]
אדוארד ~
תחילה אדוארד רק יצאת עם לי במשך כמה חודשים , ולאחר חמישה חודשים סוערים במיוחד של אהבה שקטה ללא בגידות כמו בעבר החלטתם להתחתן , בחתונה לי הודיע לך שהיא בהיריון בחודש הראשון , היית מאוד מאוד שמח ונרגש ובחודש השלישי גילו שהם תאומים , בחודש התשיעי הם נולדו כרגיל והכל היה בסדר גמור בלידתם הטבעית , רק שאחד נולד עם שיער לבן ואחד עם שחר שחור , לי הייתה מאוד שמחה וקראה לראשון עם השיער הלבן - אינגי , ולשני - אנג .
ביחד הם היו אינגי אנג , אנג לא היה ילד חיובי כל כך והוא ברח מהבית שגדל והצטרף להינאמורי המרושעת , אבל לעומתו אינגי היה אביר לבן נקפא בזמן ומתכוון להפשיר את הקרח בעוד מאות שנים ולעזור לטובים לנצח את הרעים.
זאת הייתה חובתם של שני הילדים , זה מה שהגורל בחר ואיתו אין להתווכח , אדוארד ולי היו עצובים מאוד שלא יהיה להם ילד אחד שיישאר איתם לנצח ואז ילדו עוד ילד , שלו קראו ג'סטין על שמו של האביר הלבן שמת בקרב בממלכת זינון . ג'סטין גם הוא גדל והפך לאביר לבן עם הזמן , הם גדלו יחד לעד והיו מאושרים ביחד , תמיד אדוארד שמר על קשר עם חברו הטוב מכולם ג'ק .
ג'ק ~
ג'ק עבר את כל המסע יחד עם ג'ני , כבר ביום הראשון שהגיע הלהיב אותה עם כדור אש .
הם היו ביחד שלוש שנים ולאחר שלוש שנים התחתנו ביחד באותו אירוע עם אדוארד ולי , שאיתם שמרו על קשר טוב מאוד . לג'ק וג'ני נולדו שתי בנות - רינה ורימה , שתיהן היו מאוד מאוד יפות ותמיד ג'ני דאגה שייתלבשו יפה , אחזו בכוח האש . יום אחד גדלו לרינה אוזני זאב , היא נבהלה והתחילה לבכות , וישר שהתחילה לבכות זה נעלם אבל על האוזן שלה נשאר קעקוע שאומר "זה יחזור בעוד כמה מאות" .
לא הבנת למה הכוונה אבל שמרת על שתי בנותיך כמו שלא שמרת על מישהו בחיים , אהבת אותן והן אהבו אותם , גידלתם יחד דרקוני קרח והייתם למשפחה מופלאה ומקסימה ,
שתיהן הלכו לבית הספר ותמיד דאגת שמי שמתעסק עם הבנות שלך מתעסק גם איתך
הילדים בבית הספר העריצו אותך ותמיד רצו להיות כמוך ,
בו זמנית שמעת הרבה מאוד תגובות טובות על אדוארד האביר הלבן , קצת קינאת אבל זה לא נתן לחייך להיפסק , הוא היה חברך הטוב ביותר ובנוסף אתה הוגלת בתור אביר האהבה , שדבר כזה לא ראו במשך אלפי שנים .
[SIZE=4]הסוף[/SIZE]
הקדשה קטנה לשניכם , הייתם השחקנים הטובים ביותר שהיו לי בכל משחקי התפקידים שניהלתי
אומנם זה המשחק הראשון שלי בפורום הזה אבל ניהלתי עוד משחקי תפקידים בפורומים קודמים .
רק ממכם נהיניתי בתקופה הזאת ואני מקווה מאוד שתירשמו למשחק ההמשך שלי .
אוהב אותכם , רועי||סטיב .
[/b]