-
[QUOTE=Eustass Kid;685950][B][COLOR="Red"]יגאל ספיל חוזר וטריס אומר" אתה יריב חזק מאוד כל הכבוד אני עומד במילה שלי מיל נמצאת בחדר הזה"אתה רואה שטריס מצביא על הדלת שמיינך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש ופינסיר נפגע מזה.פינסיר משתמש במספרי איקס ולא נתן לצ'ימצ'אר להשתמש בלהביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תפוס לו את הקרניים ואז תצית את הידיים שלך אבל אל תשתמש באגרופי אש רק תעיף אותו עם זה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;685950][B][COLOR="Red"]יגאל ספיל חוזר וטריס אומר" אתה יריב חזק מאוד כל הכבוד אני עומד במילה שלי מיל נמצאת בחדר הזה"אתה רואה שטריס מצביא על הדלת שמיינך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש ופינסיר נפגע מזה.פינסיר משתמש במספרי איקס ולא נתן לצ'ימצ'אר להשתמש בלהביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שגם הוא יריב חזק ורץ לדלת ופותח אותה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה רץ אל הדלת אתה פותח אותה ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr112.png[/IMG] היא רצה אליך ומחבקת אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן לצ'ימצ'אר לתפוס לו את הקרניים ומשתמש באגרוף ממקד שפוגע בפינסיר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;685962][B][COLOR="Red"]יגאל אתה רץ אל הדלת אתה פותח אותה ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr112.png[/IMG] היא רצה אליך ומחבקת אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן לצ'ימצ'אר לתפוס לו את הקרניים ומשתמש באגרוף ממקד שפוגע בפינסיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותה עם היא בסדר
-
[QUOTE=Eustass Kid;685962][B][COLOR="Red"]יגאל אתה רץ אל הדלת אתה פותח אותה ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr112.png[/IMG] היא רצה אליך ומחבקת אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן לצ'ימצ'אר לתפוס לו את הקרניים ומשתמש באגרוף ממקד שפוגע בפינסיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
מי אגרוף ממוקד? "צ'ימצ'אר אל תתוותר אני חייב לנצח! קדימה תפיל אותו געם להביור לרגליים ואז אגרוף אש!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן שצ'ימצ'אר יתקוף אותו ומשתמש מהר באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"כן איך מצאת מה הבסת את קצין האש"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;685977][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן שצ'ימצ'אר יתקוף אותו ומשתמש מהר באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"כן איך מצאת מה הבסת את קצין האש"[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר אגרוף אש על האגרוף הממוקד אגרוף אש הרבה יותר חזק מהר!
-
[QUOTE=Eustass Kid;685977][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר לא נותן שצ'ימצ'אר יתקוף אותו ומשתמש מהר באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"כן איך מצאת מה הבסת את קצין האש"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה כן אבל אין לנו זמן לדבר צריך לברוח מכאן
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"אם הבסת את קצין האש אז בטח כולהלוחמים שיש בסיס לא יעזו לתפוס אותך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על האגרוף הממוקד של פינסיר ונוצר ענן אבק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;685981][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"אם הבסת את קצין האש אז בטח כולהלוחמים שיש בסיס לא יעזו לתפוס אותך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על האגרוף הממוקד של פינסיר ונוצר ענן אבק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לא צ'ימצ'אר!!! 'מעניין מי ניצח' מהר צא משם אם אתה מסוגל!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;685981][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"אם הבסת את קצין האש אז בטח כולהלוחמים שיש בסיס לא יעזו לתפוס אותך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על האגרוף הממוקד של פינסיר ונוצר ענן אבק[/COLOR][/B][/QUOTE]
נראה לי אבל אנחנו צריכים למהר בואי
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה לא רואה את פינסיר וצ'ימצ'אר .צ'ימצ'אר לא עונה לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל אתם רצים אל היציאה ורואים את היציאה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;685987][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה לא רואה את פינסיר וצ'ימצ'אר .צ'ימצ'אר לא עונה לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל אתם רצים אל היציאה ורואים את היציאה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לא צ'ימצ'אר מה קרה לך!!!" אני צועק אליו במתוסכלות (לא ידעתי איך לכתוב את זה...)
-
[QUOTE=Eustass Kid;685987][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה לא רואה את פינסיר וצ'ימצ'אר .צ'ימצ'אר לא עונה לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל אתם רצים אל היציאה ורואים את היציאה[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי מיל בואי מהר יותר
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ענן העשן נגמר ואתה רואה שגם צ'ימצ'אר ופינסיר מובסים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם יוצאים מהמפקדה לאן תלך עכשיו[/COLOR][/B]