[QUOTE=SexStyle;754615]זה ברור שזה היה סטיב :s
מה יש לכם?בדיוק אותו דיבור...[/QUOTE]
מה לעשות אני לא מכיר אותו כמוך
אילו הייתי מכיר אותו הייתי מזהה
Printable View
מה לעשות אני לא מכיר אותו כמוך
אילו הייתי מכיר אותו הייתי מזהה
אני עדיין לא מבין איך זה שפומבה פתח "נושא פרישה" - והוא בבאן
וארווין שפתח נושא פרישה - לא בבאן.
נכון..
רק הוסיף "שיגעון" לסינית או שזה היה יפנית? :oing:
כשהוא כתב משהו בגוגל תרגום
וכינוי שלו לא היה הגיוני בכלל..
טוב הלכתי, ביי כולם.
[quote=TheChosenOne;754620]אני עדיין לא מבין איך זה שפומבה פתח "נושא פרישה" - והוא בבאן
וארווין שפתח נושא פרישה - לא בבאן.[/quote]
פרוטקציות.
בלאקבירד התחבר (:
אולי הוא יאשר את המשחק שלי (:::
@pokedex,
זה מכריח אותי לצפות ביוטיוב, ועל התענוג הזה ברשותך אני אוותר.
@BeHappy
עכשיו אני רואה סוף סוף שיש לך טיעון.
השורה הראשונה: צודק לגמרי. אני נהנה מלדון לפי כל הנהלים המקובלים, גם ללא נושא, כי פשוט לדון באנשים ולבנות טיעונים גורם לי הנאה.
שורה שנייה: דבר נוסף שאני נהנה ממנו זה שילוב עדין בין הגיון ואיגיון. לכל דבר אני מנסה למצוא נימוק הגיוני ואיגיוני (ואגב, זה היה לדבר עם אל החלל)
השורה השלישית: אני לא משנה לגמרי את הנושא, אלא אני רק מדבר על הצדדים האיגיוניים של הנושא. ושוב, ב"כל הזמן שמח" אני מתכוון לזה שבכל מצב/דבר אני מצליח למצוא נקודת מבט שבה רואים משהו מצחיק.
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)
[quote=LordAbizi;754627]@pokedex,
@BeHappy
השורה הראשונה: צודק לגמרי. אני נהנה מלדון לפי כל הנהלים המקובלים, גם ללא נושא, כי פשוט לדון באנשים ולבנות טיעונים גורם לי הנאה.
שורה שנייה: דבר נוסף שאני נהנה ממנו זה שילוב עדין בין הגיון ואיגיון. לכל דבר אני מנסה למצוא נימוק הגיוני ואיגיוני (ואגב, זה היה לדבר עם אל החלל)
השורה השלישית: אני לא משנה לגמרי את הנושא, אלא אני רק מדבר על הצדדים האיגיוניים של הנושא. ושוב, ב"כל הזמן שמח" אני מתכוון לזה שבכל מצב/דבר אני מצליח למצוא נקודת מבט שבה רואים משהו מצחיק.
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)[/quote]
באמת? אתה מתנגד ל-2 דקות של קומדיה ביוטיוב?
כנראה באמת יש לך בעיות :\
[quote=pokedex;754630]באמת? אתה מתנגד ל-2 דקות של קומדיה ביוטיוב?
כנראה באמת יש לך בעיות :\[/quote]
לא יודע, אני לא מעריץ גדול של יוטיוב. פשוט קיוויתי שאני אוכל ללחוץ PLAY כאן בפורום וזה יפעיל את זה אבל אז זה אמר שאני חייב לראות דרך יוטיוב, והמחשבה על כך שיפתח לי עוד חלון ואני אצטרך עוד לסגור אותו אחר כך מעלה בי מחשבות לא נעימות. זה לא מתאים לשעות האלה. זה מתאים לשעה 3 וארבעים בצהריים ככה, כי אז במילא אני רואה פינגווינים.
[QUOTE=LordAbizi;754627]@pokedex,
@BeHappy
אני לא רב על דברים מפגרים, אלא אני סתם שורף זמן (במילא זה כל מה שאנחנו עושים בצפייה למוות, לא?)[/QUOTE]
חח סבבה , אבל גם דיברת איתי בשפה גבוהה וזה מה שאני שונא בדיונים , אני מבין את השפה הגבוהה אבל זה מתסכל לבנות דיון ככה..
אולי הוא שונא את הסדרה? אני אישית הייתי מתנגד לשניה מהסדרה הזאת
[quote=Dan;754637]אולי הוא שונא את הסדרה? אני אישית הייתי מתנגד לשניה מהסדרה הזאת[/quote]
למה? יש לך ביסוס? סדרה מצויינת, לא סתם היא זכתה ל-15% רייטינג בממוצע השנה בארה"ב (אם אני לא טועה, זה יותר מכל קומדיה אחרת).
[quote=LordAbizi;754634]לא יודע, אני לא מעריץ גדול של יוטיוב. פשוט קיוויתי שאני אוכל ללחוץ PLAY כאן בפורום וזה יפעיל את זה אבל אז זה אמר שאני חייב לראות דרך יוטיוב, והמחשבה על כך שיפתח לי עוד חלון ואני אצטרך עוד לסגור אותו אחר כך מעלה בי מחשבות לא נעימות. זה לא מתאים לשעות האלה. זה מתאים לשעה 3 וארבעים בצהריים ככה, כי אז במילא אני רואה פינגווינים.[/quote]
אתה רק צריך ללחוץ PLAY, אין קשר לחלון חדש.
אולי לחצת פעמיים...
[QUOTE=pokedex;754639]למה? יש לך ביסוס? סדרה מצויינת, לא סתם היא זכתה ל-15% רייטינג בממוצע השנה בארה"ב (אם אני לא טועה, זה יותר מכל קומדיה אחרת).
אתה רק צריך ללחוץ PLAY, אין קשר לחלון חדש.
אולי לחצת פעמיים...[/QUOTE]
יש לך בסיסוס שהוא לא? לפי דעתי חרא סדרה ה15% הם מטומטמים שראו את הסדרה
ציטוט מסיפור שאני כותב (ללא מטרה, זה סוג של מעקב פסיכולוגי אחרי אי השפיות שלי) :
[QUOTE][FONT='Times New Roman']בבוקר שלמחרת הם היו הרבה יותר רגועים. כל הדברים המוזרים שקרו אתמול נראו להם כמו אשליה רחוקה וחסרת משמעות.[/FONT][/QUOTE]
הבה נקווה שזה מה שיקרה מחר.
דניאל D: