-
[QUOTE=X-Drake;1364915]למה בגלל שהוא שבור? והקטע שגם אתה וגם היריב תשחקו במשהו שאתם באמת אוהבים ולא באינפרנייפ חרוש או סוואמפרט.
שיחקתי נגד חבר שלי בסמאטרופונים ברנדום Xd היה ענק[/QUOTE]
חחח לא.
לכל אינפרניאפ מצוי שמים grass knot, מתקפה שמסתמכת על משקל.
סוואמפרט שמן+הוא פוקימון אדמה ומים=>השפעה*4.
1HKO
קרבות ברנדום משעממים אותי...
אין פה אסטרטגיה של בניית שישיה שהיא חשובה מאוד.
לכל מקום בשישיה יש משבצת...
ויש משבצות מסוימות שחייבות להיות, כמו תוקף פיזי.
לך תיתקע מול בליסי בלי תוקף פיזי..
-
[QUOTE=D.SexStyle;1364912]אפשרי...
מהניסיון שלי בPO מה שמשנה זה לא הכוח של השישיה שלך, אלא השימוש בשישיה שלך וההכרות עם היכולות של פוקימונים אחרים וסטים מוכרים.
לדוגמא, מי שיש לו ניסיון יחזיר את סוואמפרט כשהוא נמצא נגד אינפרנייאפ.
מי שאין לו ניסיון יתלהב, ישתמש בוואטרפול ויפסיד את סוואמפרט ב1HKO.[/QUOTE]
כיום רוב האינפרנייפים לא מסתובבים עם GRASS KNOT (בנוסף סוואמפרט בכלל כבר לא OU)
האמת היא שאת בליסי אפשר להביס עם תוקפים מיוחדים (לטיאוס וקלדאו הם דוגמא טובה)
אפילו ראוניקולוס לא מפחד מבליסי כי ב +6 בליסי לא יכולה לעשות לו כלום.
-
רנדום זה כיף אל תתווכח איתי :עצבני:
טוב אני הולך לבנות שישייה לru, תגידו מי שבסמארטפון יכול לשחק כנגד מחשב?
-
-
-
[QUOTE=Flupy;1364924]זה מצחיק שסימנת חלק בצהוב ואחרי שורה המשכת לספלייר XD[/QUOTE]
xd לא שמתי לב, לא נורא במילא סיימת את כל הצ'אפטרים עשיתי את זה בשביל מי שעומד לקרוא אבל כננראה הוא לא יקרא את זה
ואני סיימתי עכשיו את 10 כשהיא מסבירה להם על הכרטיס והכל ועכשיו ב11 כנראה על הפסיי
יש מצב אתה מסביר לי מה היא בדיוק עשתה פה?:
[url]http://www.mangastream.to/psyren-chapter-10-page-18.html[/url]
כאילו הבנתי שזאת סוג של כוח אבל מה היא עשתה שם?
פשוט לא הבנתי תפאנל הראשון
-
גיל באמת לא היית פה הרבה זמן, ואני קורא קצת על בניית שישייה בתכלס מה זה אין לי כוח להיכנס לקטע של מה מתאים לשים שם ושלכל אחד יש מקום כאילו לא מבין את זה הם אומרים שבצוות של מלא אטקרים כדאי שיהיה ספשל אבל לפעמים זה לא טוב אז מה הקטע
-
כן אני כמעט לא נכנס לפה...
-
[QUOTE=X-Drake;1364939]גיל באמת לא היית פה הרבה זמן, ואני קורא קצת על בניית שישייה בתכלס מה זה אין לי כוח להיכנס לקטע של מה מתאים לשים שם ושלכל אחד יש מקום כאילו לא מבין את זה הם אומרים שבצוות של מלא אטקרים כדאי שיהיה ספשל אבל לפעמים זה לא טוב אז מה הקטע[/QUOTE]
אני מנסה לאזן את הצוותים אבל אני לפעמים מפסיד כמו נוב
-
איך אתם מצליחים לשחק במשחקי הגיימבוי האלה? אני בקושי מצליח להפעיל אחד בגלל שהמחשב שלי גרוע...
-
זה באונליין לא בגיממבוי, ואשמח אם תהיה פחות טוב ממה שאני חושב אם נעשה אי פעם קרב אולי לא תנגב איתי תרצפה Xd רק תמרח ם: אני קורא קצת ומבין שצריך לגבות אחד תשני ברגישות לסוגים וזה, אולי אלמד קצת אם אקרא. הטאנדורוס הזה[למרות שאני בrr והוא כנראה לא שם] פתאום נראה לי מגניב חחח
-
חוץ מזה הפוקימונים נראים מוזרים לגמרי..
-
[QUOTE=Rider;1364937]xd לא שמתי לב, לא נורא במילא סיימת את כל הצ'אפטרים עשיתי את זה בשביל מי שעומד לקרוא אבל כננראה הוא לא יקרא את זה
ואני סיימתי עכשיו את 10 כשהיא מסבירה להם על הכרטיס והכל ועכשיו ב11 כנראה על הפסיי
יש מצב אתה מסביר לי מה היא בדיוק עשתה פה?:
[url]http://www.mangastream.to/psyren-chapter-10-page-18.html[/url]
כאילו הבנתי שזאת סוג של כוח אבל מה היא עשתה שם?
פשוט לא הבנתי תפאנל הראשון[/QUOTE]
טלקינזיס ברמה גבוהה מאוד. ם:
-
-
[QUOTE=X-Drake;1364943]זה באונליין לא בגיממבוי, ואשמח אם תהיה פחות טוב ממה שאני חושב אם נעשה אי פעם קרב אולי לא תנגב איתי תרצפה Xd רק תמרח ם: אני קורא קצת ומבין שצריך לגבות אחד תשני ברגישות לסוגים וזה, אולי אלמד קצת אם אקרא. הטאנדורוס הזה[למרות שאני בrr והוא כנראה לא שם] פתאום נראה לי מגניב חחח[/QUOTE]
אל תדאג אני מאוד טוב אני פשוט אומר שהממש פרו יותר חזקים ממני כנראה בגלל שאני מתעקש על דברים מסוימים.
אני חשבתי שאני ממש טוב אבל כשאני נלחם בטופ של הטופ אני מבין שיש לי המון מה ללמוד.