-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 25 2009, 11:44 PM
[b] [b][color=blue]קאמי-[/color][/b]
פיצ'ו יוצא ומישתמש בהצלפת זנב, ווידל המופתע מישתמש ביריעת חוט וקושר את פיצ'ו. ווידל שולח עוקץ רעל. [/b][/quote]
"פיצ'ו, ני ידוע שזה עומד להכאיב לך מעט, אבל אני מבקש, תשתמש ברעם!"
כתוב 'רעם הלם' במתקפות בעמוד 1.
מה זה? O-ם
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
האפיני מישתמשת בנשיקה חביה. אודיש ישן חזק.
[b][color=blue]קאמי-[/color][/b]
רעם הלם זה- Thundershock
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 12:51 AM
[b][b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
האפיני מישתמשת בנשיקה חביה. אודיש ישן חזק.
רעם הלם זה- Thundershock
"פיצ'ו, התחמק והשתמש בסטירה כפולה!"
למחוק את הקודמת בבקשה, יש לי בעיות אינטרנט וההודעה בהתחרבשה לי
-
פיצ'ו מתחמק מרוב העוקץ, אבל ניפגע מעט. פיצ'ו יוצא בסתירה כפולה חזקה. ווידל מעולף.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 25 2009, 11:14 PM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
"כרטיס שאיתו אתה יכול להתמודד בתחרויות סרט" היא אומרת בארסיות. "אני מניחה שאין לך" היא מוסיפה ולוקחת אותך לחדר קטן וכעבור רבע שעה אתה מקבל כרטיס מתאם. "התחרות תתחיל עוד חצי שעה" היא אומרת בחיוך שמעורר בך בחילה. [/b][/quote]
"ת..ת.. תודה, אני מניח" אני אומר ומתחפף משם. אני מחכה אתה החצי שעה הזאת בלובי המרכזי, מרפא פוקימונים ועושה הכנות אחרונות.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 01:11 AM
פיצ'ו מתחמק מרוב העוקץ, אבל ניפגע מעט. פיצ'ו יוצא בסתירה כפולה חזקה. ווידל מעולף. [/b][/quote]
"כל הכבוד פיצ'ו!" אני אומר וחזיר אותו לפוקדור, וזורק פוקדור על ווידל
-
[b][SIZE=4][font=Arial][color=red]טוב, מעכשיו תוכלי להיות או מתאמים או מאמנים. תחרות הסרט הראשונה והמכון פתוחים לכולם. אחריהם תיהיו צריכים להחליט או מתאם או מאמן.[/font][/color][/SIZE][/b]
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
אתה ממתין במרכז פוקימונים ושם לב שאתה מאחר. אתה רץ במהירות לתחרות ושנייה לפני שסוגרים את הדלתות אתה ניכנס. אתה מגיע למאחורי הקלעים ורואה שם מכונת ריפוי וכמה מתאמים לחוצים. כעבור שתי שניות קוראים לך לעלות על הבמה. "זהו רייבן מהעיר ניו טוטריק!" אומר הכרוז אתה עולה למעלה וכולך רועד מהיתרגשות "רייבן יש לך חמש דקות להרשים את השופטים!" אומר הכרוז "מעכשיו!"
אתה זורק פוקדור על ווידל. גללגול ראשון,שני,שלישי,רביעי ניתפס!
*תפסת את הפוקימון הראשון שלך! מזל טוב!*
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 01:30 AM
[b] [b][SIZE=4][font=Arial][color=red]טוב, מעכשיו תוכלי להיות או מתאמים או מאמנים. תחרות הסרט הראשונה והמכון פתוחים לכולם. אחריהם תיהיו צריכים להחליט או מתאם או מאמן.[/font][/color][/SIZE][/b]
אתה זורק פוקדור על ווידל. גללגול ראשון,שני,שלישי,רביעי ניתפס!
*תפסת את הפוקימון הראשון שלך! מזל טוב!*
מה תעשה? [/b][/quote]
נאי כבר אודיע שאנ יאהיה מאמן. לא נראה לי הקטע של המתאם, אין עושים את זה בכלל :ארג:
אני ממשיך לדרך 26 ולכיוון העיר הבאה.
-
בתיאום, אתה צריך ליצור מתקפות יפות. זה פחות קרב יותר הצורה של המתקפות.
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 01:50 AM
בתיאום, אתה צריך ליצור מתקפות יפות. זה פחות קרב יותר הצורה של המתקפות.
"היי, סנסרט!" אני אומר ומתיישב לידו על הברכיים. "אתה מעונייף להצטרף אליי?" אני שואל עם חיוך.
-
סנטרט מתחיל לצחקק בכולי קולות ומצביע עליך. הוא עולה על עץ ומתתיישב שם וממשיך לצחקק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 01:30 AM
אתה ממתין במרכז פוקימונים ושם לב שאתה מאחר. אתה רץ במהירות לתחרות ושנייה לפני שסוגרים את הדלתות אתה ניכנס. אתה מגיע למאחורי הקלעים ורואה שם מכונת ריפוי וכמה מתאמים לחוצים. כעבור שתי שניות קוראים לך לעלות על הבמה. "זהו רייבן מהעיר ניו טוטריק!" אומר הכרוז אתה עולה למעלה וכולך רועד מהיתרגשות "רייבן יש לך חמש דקות להרשים את השופטים!" אומר הכרוז "מעכשיו!"
[/b][/quote]
"צא! סורסקיט!"
"תשתמש בבועות ואז ברוח קרירה!" אני אומר. הרוח הקרירה מעיפה את הבועות לכל עבר ויוצרת מראה יפה, ואז אני אומר "עכשיו תשתמש בקרן בועות על הרצפה. זה יעיף אותך מעלה. כשאתה למעלה, תתחיל ללכת על הבועות במהירות!"
סורסקיט מתקיף בקרן בועות על הרצפה, יוצר סילון יפה של בועות, ומעיף את סורסקיט למעלה. סורסקיט מתחיל ללכת על הבועות, לקפץ מאחת לשניה. "כשכל הבועות מתפוצצות תגמור את המופע בהקפאת הבועות של קרן הבועות! תשתמש ברוח קרה עד שהם קופאות!" סורסקיט מקפיא את הבועות ונוחת על פסל קרח גדול עשוי מבועות.
-
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
השופטים והקהל יוצא מגדרו במחיאות כפיים ושריקות. אתה עובר לשלב הבא. "אחרי מופע מדהים כזה ניצא להפסקה של רבע שעה" אומר הכרוז. יש לך רבע שעה מאחורי הקלעים, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 26 2009, 03:17 AM
השופטים והקהל יוצא מגדרו במחיאות כפיים ושריקות. אתה עובר לשלב הבא. "אחרי מופע מדהים כזה ניצא להפסקה של רבע שעה" אומר הכרוז. יש לך רבע שעה מאחורי הקלעים, מה תעשה? [/b][/quote]
"סורסקיט! היית נהדר" אני אומר לו ומלטף אותו. אחר כך אני מחזיר אותו לפוקדור ומרפא אותו.