[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 10 2009, 10:09 PM
[b]
עופרי
אתם הולכים בדרך מזרנטל למרוול, ואתם פוגשים סידוט. [/b][/quote]
"צא בלספראוט! עלי תער!"
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 10 2009, 10:09 PM
[b]
עופרי
אתם הולכים בדרך מזרנטל למרוול, ואתם פוגשים סידוט. [/b][/quote]
"צא בלספראוט! עלי תער!"
ירין
סלוברו נפגע מההתקפות, ואז טנטקול מנסה להעיף אותו אל מחוץ למים אבל נכשל בכך.
"סלוברו, כעת אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים ומעיף ממנו את טנטקול
תמיר
יש לי תגובות ביניים כאלה כדי לוודא שאתה לא עושה שום דבר מוזר. אני רוצה לעשות כמות דברים מינימלית בשביל השחקן.
--
"קרן על היא די איטית, ופירו חייב להיות סטציונרי כשהוא יורה, הם היו יכולים לירות בנו. בכל אופן, היית לא רע. אמנם היו לך שתי שגיאות, אבל זו הייתה אותה שגיאה. השתמשת בפוקימון כשלא היה צורך בכך. אבל אל תדאג, אני מכיר שוטרים שהיו מסתדרים הרבה יותר גרוע ממך. בהזדמנות אני צריך להעביר אותך את תכנית האימונים של שוטרים. זה כיף. עכשיו יש לי המון תוצאות לנתח. מה גם, שההוא אמר 'צוות האורף'. זה מוזר... אולי זה השם האמיתי שלהם? בכל אופן יש לי הרבה עבודה, ואתה בינתיים הוכחת את עצמך כלא מרגל מסוג שהוא, ולכן אתה יכול לקבל את המספר שלי", הוא אומר ומושיט לך כרטיס ביקור שלו, ואז עולה על פירו ועף משם.
ניתאי
שוב, הזנב של טוטודייל זניח, ולכן זה כמעט ולא משפיע על סלוברו, וחוץ מזה טוטודייל כבר בתהליך נשיכה של סלוברו, שכן אמרת לו 'לא לעזוב'.
"סלוברו, כעת זרוק אותו ממך!" אומרת ג'ן. סלוברו זורק ממנו את טוטודייל.
עופרי
בלספרוט מסתכל עליך במבט די תמוה. אנא קרא את כל ההערות בדף הראשון, ובפרט את זאת שעוסקת בלימוד מתקפות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 11 2009, 04:09 PM
[b] ירין
סלוברו נפגע מההתקפות, ואז טנטקול מנסה להעיף אותו אל מחוץ למים אבל נכשל בכך.
"סלוברו, כעת אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים ומעיף ממנו את טנטקול
[/b][/quote]
"שוב אקדח מים ואז תכנס לתוך אקדח המים ותפתיע אותו בנגיחה מסובבת! ואז עוקץ רעל לעניים שלו!" אני אומר
[b] ניתאי
שוב, הזנב של טוטודייל זניח, ולכן זה כמעט ולא משפיע על סלוברו, וחוץ מזה טוטודייל כבר בתהליך נשיכה של סלוברו, שכן אמרת לו 'לא לעזוב'.
"סלוברו, כעת זרוק אותו ממך!" אומרת ג'ן. סלוברו זורק ממנו את טוטודייל. [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 11 2009, 05:09 PM
[b]
תמיר
יש לי תגובות ביניים כאלה כדי לוודא שאתה לא עושה שום דבר מוזר. אני רוצה לעשות כמות דברים מינימלית בשביל השחקן.
--
"קרן על היא די איטית, ופירו חייב להיות סטציונרי כשהוא יורה, הם היו יכולים לירות בנו. בכל אופן, היית לא רע. אמנם היו לך שתי שגיאות, אבל זו הייתה אותה שגיאה. השתמשת בפוקימון כשלא היה צורך בכך. אבל אל תדאג, אני מכיר שוטרים שהיו מסתדרים הרבה יותר גרוע ממך. בהזדמנות אני צריך להעביר אותך את תכנית האימונים של שוטרים. זה כיף. עכשיו יש לי המון תוצאות לנתח. מה גם, שההוא אמר 'צוות האורף'. זה מוזר... אולי זה השם האמיתי שלהם? בכל אופן יש לי הרבה עבודה, ואתה בינתיים הוכחת את עצמך כלא מרגל מסוג שהוא, ולכן אתה יכול לקבל את המספר שלי", הוא אומר ומושיט לך כרטיס ביקור שלו, ואז עולה על פירו ועף משם. [/b][/quote]
'תודה רבה על המחמאה...' אני חושב בבוז והולך לכיוון המכון.
ירין
זה כאב...
--
אקדח המים של טנטקול מתקדם וטנטקול לבסוף נוחת על על סלוברו ומתכוון לירות את עוקץ הרעל.
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מסחרר בכח על טבעי את טנטקול וגורם לעוקץ הרעל להחטי ולפגוע בכל מיני מקומות, רק לו בעיניים של סלוברו.
ניתאי
טוטודייל פוגע בסלוברו עם אקדח המים.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר על זה שטוטודייל ופוגע בו.
תמיר
דרך אגב, זה כן אמורה להיות מחמאה טהורה... אבל שיהיה
--
השומר עוצר אותך בכניסה למכון.
"למה באת לפה?" הוא שואל אותך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 11 2009, 08:22 PM
[b] ירין
זה כאב...
--
אקדח המים של טנטקול מתקדם וטנטקול לבסוף נוחת על על סלוברו ומתכוון לירות את עוקץ הרעל.
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מסחרר בכח על טבעי את טנטקול וגורם לעוקץ הרעל להחטי ולפגוע בכל מיני מקומות, רק לו בעיניים של סלוברו.
[/b][/quote]
מה כאב?
----
"שוב עוקץ רעל לעניים ותפתיע אותו מאחורר בנגיחה חזקה!!" אני אומר
[b]
עופרי
בלספרוט מסתכל עליך במבט די תמוה. אנא קרא את כל ההערות בדף הראשון, ובפרט את זאת שעוסקת בלימוד מתקפות. [/b][/quote]
מצטער , חשבתי שאת המתקפות הבסיסיות הוא יודע.
~
"בלספראוט , נסה לירות את העלים שלך על סידוט!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 11 2009, 08:22 PM
[b] ניתאי
טוטודייל פוגע בסלוברו עם אקדח המים.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר על זה שטוטודייל ופוגע בו. [/b][/quote]
"צלול ואז תבוא עם נשיכה מתחתיו!"
ירין
התגובה... הקודמת שלך, אבל תזכור, אל תתן לזה להטריד אותך. עינוי עצמי זה דרך חיים.
--
טנטקול מפסיק את הסחרור ויורה עוקץ רעל.
"סלוברו, התכופף!" אומרת ג'ן. סלוברו מתכופף, ובכך עוקץ הרעל פוגע בראש שלו, ולא בעיניים, אבל אם הוא לא היה מתכופף, זה היה פוגע בעיניים.אני לא מבין איך טנטקול יגיע אליו מאחור, אז נניח שהוא בא אליו מקדימה. ופוגע בו. "סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן, המים משתוללים מעט וטנטקול נפגע איכשהו.
עופרי
והצדק עמך, אבל ההגדרה של מתקפה בסיסית אצלי זה: כל מתקפה שאופן הביצוע שלה מובן מהשם, או שהמתקפה לא מצריכה ידע כלשהו. (פוקימון צריך לדעת איך לשלוט בכוחות מהסוג שלו, ולכן הוא לא יצליח מיד להביור ודברים כאלה..)
--
העלים שבסלפראוט יוצאים מאוד חלשים ושורטים אותו מעט. לאחר מכן סידוט מתחיל להתגלגל לכיוון בלספראוט.
ניתאי
טוטודייל מתחיל לשחות לעבר סלוברו ופוגע בו. נראה סלוברו מתחיל להתעייף.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו נותן אגרוף ממוקד לטוטודייל, וגם הוא מתחיל להתעייף.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 12 2009, 07:10 AM
[b] ניתאי
טוטודייל מתחיל לשחות לעבר סלוברו ופוגע בו. נראה סלוברו מתחיל להתעייף.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו נותן אגרוף ממוקד לטוטודייל, וגם הוא מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
'סלוברו כבד יותר ועצלן יותר מטוטודייל' אחשוב ואז אצעק לטוטודייל "טוטודייל! תצלול ותירה על סלוברו אקדחי מים מלמטה,תכריח אותו לעקוב אחריך ואז תברח עד שהוא יתעייף!"
[b] ירין
התגובה... הקודמת שלך, אבל תזכור, אל תתן לזה להטריד אותך. עינוי עצמי זה דרך חיים.
--
טנטקול מפסיק את הסחרור ויורה עוקץ רעל.
"סלוברו, התכופף!" אומרת ג'ן. סלוברו מתכופף, ובכך עוקץ הרעל פוגע בראש שלו, ולא בעיניים, אבל אם הוא לא היה מתכופף, זה היה פוגע בעיניים.אני לא מבין איך טנטקול יגיע אליו מאחור, אז נניח שהוא בא אליו מקדימה. ופוגע בו. "סלוברו, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן, המים משתוללים מעט וטנטקול נפגע איכשהו.
[/b][/quote]
"עוקץ רעל לעניים שלו-תדייק! ואז שוב נגיחה מסוחרררת!" אני אומר
ניתאי
"למנהיגי מכון אין פוקימונים עצלנים!" אומרת ג'ן. אקדח המים פוגע בסלוברו "סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מהמים נוצר עמוד שזורק את טוטודייל לתרקת המכון, ואז הוא נוחת על החלק היבש.
ירין
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. העל חושי של סלוברו מפזר את עוקצי הרעל לכל הכיוונים, ואז סלוברו נפגע מהנגיחה המסוחררת.
[b]
עופרי
והצדק עמך, אבל ההגדרה של מתקפה בסיסית אצלי זה: כל מתקפה שאופן הביצוע שלה מובן מהשם, או שהמתקפה לא מצריכה ידע כלשהו. (פוקימון צריך לדעת איך לשלוט בכוחות מהסוג שלו, ולכן הוא לא יצליח מיד להביור ודברים כאלה..)
--
העלים שבסלפראוט יוצאים מאוד חלשים ושורטים אותו מעט. לאחר מכן סידוט מתחיל להתגלגל לכיוון בלספראוט.
[/b][/quote]
"בלספראוט! עצור אותו עם דחיפה!"
~
זה אמור לעבוד , נכון?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 12 2009, 05:06 PM
[b]
ירין
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. העל חושי של סלוברו מפזר את עוקצי הרעל לכל הכיוונים, ואז סלוברו נפגע מהנגיחה המסוחררת. [/b][/quote]
"אקדח מים לפנים שלו ואז נסה לסובב את עוקצי הרעל שיפגעו בו בחוזקה!" אני אומר
----
נקווה שזה יצליח.. ויש בזה הגיון..