בהצלחה ארווין, באמת עבודה קשה...
והיי שקד, אני הייתי מקווה לעבודה נורמאלית בשעות נורמאליות.... אני חייב את זה, אני שונא להסתמך על ההורים שלי..
Printable View
בהצלחה ארווין, באמת עבודה קשה...
והיי שקד, אני הייתי מקווה לעבודה נורמאלית בשעות נורמאליות.... אני חייב את זה, אני שונא להסתמך על ההורים שלי..
קייטרינג זה נורמלי? ><
יוצאים ב-12 חוזרים ב-5.. אין כוח לקקי הזה.. ><
ואין לאבא שלי בעיה להביא לי כסף..
[quote=Naruto;698242]קייטרינג זה נורמלי? ><
יוצאים ב-12 חוזרים ב-5.. אין כוח לקקי הזה.. ><
ואין לאבא שלי בעיה להביא לי כסף..[/quote]
אני בכיף עושה את זה... ו12 זה נורמלי בשבילי, יותר מ6 וחצי בבוקר.
אני מקווה לפחות להוציא כסף טוב ולקנות אופניים חדשות
[quote=ErWiN;698246]אני מקווה לפחות להוציא כסף טוב ולקנות אופניים חדשות[/quote]
אני רוצה כסף בישביל לקנות מחשב חדש וטוב בישבילי, וגם גיטרה חשמלית.
[quote=MatanS23;698249]אני רוצה כסף בישביל לקנות מחשב חדש וטוב בישבילי, וגם גיטרה חשמלית.[/quote]
כמה עולה חשמלית ?
[quote=ErWiN;698252]כמה עולה חשמלית ?[/quote]
מה שאני רוצה כרגע, כולל הכל וציוד לבינתיים בחנות כלי זמר, זה יוצא משהו כמו 2200 או בסביבות המחיר הזה.
[quote=MatanS23;698254]מה שאני רוצה כרגע, כולל הכל וציוד לבינתיים בחנות כלי זמר, זה יוצא משהו כמו 2200 או בסביבות המחיר הזה.[/quote]
וואו בהצלחה אחי .
חבר שלי משוגע.קנה ציוד די ג'יי יד שנייה ב6,500
[quote=MatanS23;698245]אני בכיף עושה את זה... ו12 זה נורמלי בשבילי, יותר מ6 וחצי בבוקר.[/quote]
אני אתמוטט שם על הבשר אם יתנו לי לעמוד עד 5 XD
גיטרות גיטרות.. למה כולם לומדים גיטרה?!
אני היחיד שמנגן תופים? ):
[quote=ErWiN;698257]וואו בהצלחה אחי .
חבר שלי משוגע.קנה ציוד די ג'יי יד שנייה ב6,500[/quote]
באמת משוגע, ועוד יד שניה! אבל באמת ציוד די ג'יי נורא יקר.
ותודה אחי, יש לי חסכונות, אבל את הרוב אני מתכוון באמת לחסוך וחלק גם לרישיון שנה הבאה.
ושקד, מה לעשות, אני אוהב נורא גיטרות, ויפה לך שאתה מנגן בתופים, אי אפשר מוזיקה בלי תופים, זה נשמע יותר מידי שקט אחרי זה.
חח איזה חמש פעמים הרסתי אותם Xd
[quote=Naruto;698266]חח איזה חמש פעמים הרסתי אותם Xd[/quote]
חחחח כמה זמן אתה מנגן על תופים?
[quote=MatanS23;698268]חחחח כמה זמן אתה מנגן על תופים?[/quote]
4 שנים כמעט 5..
זה כל כך כיף, זה משחרר לי קריזות בטירוף, לפעמים כשאני מתעצבן השכנים גם יכולים לבוא לצעוק עלי ואני לא מפסיק..
[quote=Naruto;698272]4 שנים כמעט 5..
זה כל כך כיף, זה משחרר לי קריזות בטירוף, לפעמים כשאני מתעצבן השכנים גם יכולים לבוא לצעוק עלי ואני לא מפסיק..[/quote]
חחחח יפה לך, אני ניגנתי עד עכשיו בקלאסית 4 שנים... ואני עכשיו מתכוון לעבור לחשמלית. אני רוצה לנגן בלי אוזניות אבל אבא שלי לא סובל את הרעש הזה, והוא יכריח אותו לשים אוזניות.
היי חזרתי