-
[quote]ברוס
עידכנתי לך את גליגר כן תוכל לשנות את השם של פוטאצ'ימארו לשם שלו באנגלית
----------------------------------------------------
ברוס אתה שמח שהצלחת לתפוס גליגר.אתה מחזיר את הפוכדור של גליגר לתיק שלך.אתה מחזיר את דאווט שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת בדרך 3 עד לעיר הבאה.תוך כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 3 ויוצא מיער גליגר.אתה שמח שיצאת מהיער אך לאכזבתך אתה רואה יער יותר גדול מולך.אתה קורא את השלט שמולך"היער הגדול.מצוים פה הרבה פוקימוני חרק.אאחרי היער העיר בג"[/quote]
"טוב,כנראה שאלך ליער!" אומר ואלך ליער.
-
[quote]ניר
איינריימפ משתמש בארוף אש על זנב הברזל של פוצ'יאנה.אגרוף האש חזק יותר מזנב הברזל ולכן פוצ'יאנה נפגע ועף עד לתקרה עד שמרסק עליה.נוצר חור בתקרת החדר.פוצ'יאנה נופל לתוך הזירה.דרפיון יורה טיל סיכות לער פוצ'יאנה.טיל הסיכות פוגע קשה בפוצ'יאנה.פוצ'יאנה מתרסק על זירת הקרב ויוצר מכתש קטן סביבו.פוצ'יאנה מעולף.דאקראי אומר"פוצ'יאנה מעולף המנצח הוא ניר.ניר עברת תמבחן ה4 שלך".הדלת למבחן הבאה נפתחת[/quote]
וכמו הסרט הבלונדיני הבא בסדרה, אלך למבחן החמישי ואחרון, המצמרר ביותר.
אחכה שיגידו לי מה הוא ואראה את מה אני יעשה
-
[B][COLOR="SlateGray"]ניר
אתה,דאקראי והופוקימונים שלך נכנסים דרך הדלת הבא.אתם מגיעים לחדר ענק שבו נמצאת זירת קרב ענקית.דאקראי אומר לך"הגעת למבחן ה5 שלך.המבחן האחרון לפני שתקבל תכוחות החדשיים שלך.טוב אם נחשת גם זה היה קרב פוקימונים.כול מה שעליך לעשות זה להביס את מלך האופל בקרב 3על 3 ביחידם.מותר לכול אחד מכם להחליף פוקימון באמצע הקרב.אני אשפוט בקרב".דאקראי נעמד בעמדת השופט ומולך מופיע מלך האופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה נכנס ליער הגדול.אתה רואה הרבה עצים מולך סבוכים שבקושי אפשר לעבור דרכם.איכשהו אתה מצליח לעבור דרך העצים הסבוכים.אתה ממשיך ללכת ליער ואתה שומע מישהו צועק"הצילווו".אתה רואה מולך מאמן שבורח ממשה.אתה לא מבין ממה ואתה ממשיך ללכת ביער הגדול.לאחר דקה אתה שומע מולך קולות של זמזומים.מולך מופיעים 6 בידרלים כועסים.אתה מביין שמהם המאמן שראית מקודם ברח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה הופך את עצמך לאלקאזם ואז אתה משתגר יחד עם מונפרנו שלך אל מחוץ לחדר.אתם יוצאים מהחדר שהייתם כלואים.אתה הופך לסבלי ווקר את המקום שאתה נמצא בו.אתה מנסה לעבור בין הקירות אך הקירות מונעות ממך לעבור דרכם.קול במיקרופון אומר לך"אם תרצה לצאת ממבנה הזה עליך לעבור 4 מבחנים.אם תעבור אותם אנחנו ניתן לך לצאת מן המבנה הזה.אז אתה מוכן למבחן ה1?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
כרטוס תוקף במשאבת הידרו את הלהביור של מולטרס.משאבת הידרו מכבת את הלהביור של מולטרס.אתה ניצל מן הלהביור של מולטרס בזכות כרטוס שלך.כרטוס תוקף בסילון אקוה.זרם מים מקיף אותו.צ''איזרד משלב את הלהביור שלו בסילון האקוה של כרטוס.כרטוס גולש לעבר מולטרס עם סילון אקוה האש שלו.מולטרוס מנפנפך בכנפיו בחוזקה מצליח להעיף אותו לעבר נהר הזרם.כרטוס ניזצל ממות בזכות סילון האוה שלו והלהביור של צ'אריזארד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025676][B][COLOR="SlateGray"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
כרטוס תוקף במשאבת הידרו את הלהביור של מולטרס.משאבת הידרו מכבת את הלהביור של מולטרס.אתה ניצל מן הלהביור של מולטרס בזכות כרטוס שלך.כרטוס תוקף בסילון אקוה.זרם מים מקיף אותו.צ''איזרד משלב את הלהביור שלו בסילון האקוה של כרטוס.כרטוס גולש לעבר מולטרס עם סילון אקוה האש שלו.מולטרוס מנפנפך בכנפיו בחוזקה מצליח להעיף אותו לעבר נהר הזרם.כרטוס ניזצל ממות בזכות סילון האוה שלו והלהביור של צ'אריזארד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אשתלב עם צ'אריזארד לשילוב של תומארד(שילוב של תומר וצ'אריזארד) ואז אשתמש בצעקה ואגרוף חשמל על מולטרס במהירות
ואז אוציא את ויבל מהפוקדור שלו ואומר לו ולכרטוס:"ויבל תשתמש בכדור צל ורסיסי קרח וכרטוס תשתמש בקרן קרח ובאבנים חדות ותשלבו את המתקפות ביחד כדי שננצח בקרב הזה!אבל תשתמשו בזה אחרי המתקפות של צ'אריזארד!"
-
[quote]ניר
אתה,דאקראי והופוקימונים שלך נכנסים דרך הדלת הבא.אתם מגיעים לחדר ענק שבו נמצאת זירת קרב ענקית.דאקראי אומר לך"הגעת למבחן ה5 שלך.המבחן האחרון לפני שתקבל תכוחות החדשיים שלך.טוב אם נחשת גם זה היה קרב פוקימונים.כול מה שעליך לעשות זה להביס את מלך האופל בקרב 3על 3 ביחידם.מותר לכול אחד מכם להחליף פוקימון באמצע הקרב.אני אשפוט בקרב".דאקראי נעמד בעמדת השופט ומולך מופיע מלך האופל.[/quote]
אני מחכה שמלך האופל יוציא את הפוקימון שלו. לאחר מכן אבדוק למי מהפוקימונים שלי יש יתרון עליו ואוציא אותו לקרב.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחכה שמלך האופל יוציא תפוקימון שלו.המלך האופל אומר לך"תכונן להפסיד אין מאמן שניצח אותי.היחיד שניצח אותי זה דאקראי.בגלל זה הכינוי שלי הוא מלך האופל.טוב אז אני יוציא פוקימון ראשון צא פורלין לקרב".צלך האופל זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/509.png[/IMG] פורלין.אתה בודק באיזה פוקימון ילחם הכי טוב שלו.אתה מוצא שסוג לחימה חזק על פורלין.אתה מוציא את איינריימפ החוצה לקרב.איינריימפ יוצא החוצה לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה וצ'אריזארד משתלבים לאחד.אתה עף לעבר מולטרס ותוקף אותו בצעקה.מולטרס עף במהירות ומצליח להתחמק מהצעקה שלך.אתה עף במהירות לעבר מולטרס ומצליח לפגוע בו באגרוף חשמל.מולטרס לא משותק.אתה מוציא את ויבל לקרב.ויבל משתמש בכדורי צל ורסיסי קרח.כרטוס משתמש בקרן קרח ובאנבים חדות.כרטוס וויבל משלבים את המתקפות שלהם שיפגעו במולטרס.טריס אומר למולטרס"להביור סיבוב מגן".מולטרס עף לעבר המתקפות שנשלחות אליו תוך כדי שהוא מסתובב ועוטף אותו להביור.הוא מתנגש במתקפות של כרטוס וויבל.הוא מצליח להעיף את המתקפות שלהם ולהשמיד אותם.הוא ממשיך לטוס במתקפה שלו והוא פוגע באדמה שיוצר פיצוץ חזק שויבל וכרטוס נפגעים מימנו.מולטרס לא נפגע מזה בכלל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025741][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה וצ'אריזארד משתלבים לאחד.אתה עף לעבר מולטרס ותוקף אותו בצעקה.מולטרס עף במהירות ומצליח להתחמק מהצעקה שלך.אתה עף במהירות לעבר מולטרס ומצליח לפגוע בו באגרוף חשמל.מולטרס לא משותק.אתה מוציא את ויבל לקרב.ויבל משתמש בכדורי צל ורסיסי קרח.כרטוס משתמש בקרן קרח ובאנבים חדות.כרטוס וויבל משלבים את המתקפות שלהם שיפגעו במולטרס.טריס אומר למולטרס"להביור סיבוב מגן".מולטרס עף לעבר המתקפות שנשלחות אליו תוך כדי שהוא מסתובב ועוטף אותו להביור.הוא מתנגש במתקפות של כרטוס וויבל.הוא מצליח להעיף את המתקפות שלהם ולהשמיד אותם.הוא ממשיך לטוס במתקפה שלו והוא פוגע באדמה שיוצר פיצוץ חזק שויבל וכרטוס נפגעים מימנו.מולטרס לא נפגע מזה בכלל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'זה לא טוב...זה ממש לא טוב...'אחשוב לעצמי ואז אגיד בשמחה:"ויבל תשתמש ברסיסי קרח על כול המקום וכרטוס תעזור לו בקרן קרח!ואז כרטוס תשתמש באבנים חדות וויבל תשתמש בכדור אופל על מולטרס!"ואז אני יעשה אגרוף חשמל על מולטרס עם המתקפות של וויבל וכרטוס.
-
[quote]ברוס
אתה נכנס ליער הגדול.אתה רואה הרבה עצים מולך סבוכים שבקושי אפשר לעבור דרכם.איכשהו אתה מצליח לעבור דרך העצים הסבוכים.אתה ממשיך ללכת ליער ואתה שומע מישהו צועק"הצילווו".אתה רואה מולך מאמן שבורח ממשה.אתה לא מבין ממה ואתה ממשיך ללכת ביער הגדול.לאחר דקה אתה שומע מולך קולות של זמזומים.מולך מופיעים 6 בידרלים כועסים.אתה מביין שמהם המאמן שראית מקודם ברח.[/quote]
"טוב,תזהרו בידרילים!" אומר "קדימה מגבי-צא!" אומר ואוציא את מגבי מהפוכדור שלו "מגבי-תשתמש בגחלת על הבידרילים כדי לגרום להם לברוח!" אומר למגבי.
-
[quote]ניר
אתה מחכה שמלך האופל יוציא תפוקימון שלו.המלך האופל אומר לך"תכונן להפסיד אין מאמן שניצח אותי.היחיד שניצח אותי זה דאקראי.בגלל זה הכינוי שלי הוא מלך האופל.טוב אז אני יוציא פוקימון ראשון צא פורלין לקרב".צלך האופל זורק פוכדור וממנו יוצא פורלין.אתה בודק באיזה פוקימון ילחם הכי טוב שלו.אתה מוצא שסוג לחימה חזק על פורלין.אתה מוציא את איינריימפ החוצה לקרב.איינריימפ יוצא החוצה לקרב.[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "חפירה, ואז בהפתעה אגרוף מאך!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025300]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג וטראפינץ' תופסים את כדורי הצל שקראודנט שדולח לעברם.הם תופסים את כדורי הצל בפה שלהם והם מצליחים לשבור את כדורי הצל.ליאו וקראודנט נדהמים עד כמה טארטויג וטראפינץ' שלך חזקים.טרארטויג מעיף עלי טער לעבר קראודנט.טראפינץ' שולח פצצות בוץ לעבר קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.התקשחות מגנה עליו והוא בקושי נפגע מהתקפות שלהם.קראודנט משתמש במשאבת הידרו על הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג וטראפינץ' בוא נדהים אותם עוד קצת תחמקו בסיבוב מהמשאבת הידרו ותאחר מכן טרטוייג תתפוס את טראפינץ' בשוטי גפן ותעיף אותו אל עבר קרודאנט כשאתה טראפינץ' תשתמש בנשיכה!" אגיד לשניהם
-
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' וטטרטויג מסתובבים וכך הם מצליחים להתחמק ממשאבת הידרו ש קראודנט.טראטויג משתמש בשוטי גפן.הוא תופס את טראפינץ' עם השוטים שלו ואז הוא מעיף אותו לעבר קראודנט.טראפינץ' עף לעבר קראודנט ומנסה לנשוך אותו.אך העור של קראודנט קשה ואי אפשר לנשוך אותו.ליאו אומר"קרודאנט גמור את טראפינץ' בופק אפל".קראודנט יורה דופק אפל לעבר טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ משתמש בחחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס לו לבור.בבור הוא מתהלך לו למיקום שבו נמצא פורלין.איינריימפ יוצא מהבור בהפפתעה.הוא מצליח להפתיע את פורלין וז הוא במהירות תוקף את פורלין באגרוף מאך.פורלין לא מצליח להתחמק מאגרוף המאך של איינריימפ ונפגע קשה.מלך האופל אומר"פורלין שיסוע לילה על איינריימפ שלו".פורלין רץ לעבר איינריימפ בשיסוע לילה כשציפורניו שלופות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מזהיר את הסידרלים שהם היו בסכנה גדולה עוד מעט.אתה מוציא את מגבי שלך החוצה.מגבי יוצא החוצה ליער הגדול.מגבי מתחיל קצת לפחוד מהבידרלים אך הוא מצליח לגבור על הפחד שלו.הבידרלים במהירות יורים עליו עוקץ רעל.מגבי מצליח להתחמק מהעוקץ רעל שלהם.הוא משתמש בגחלת עליהם.הגחלת פוגעת בהם אך לא מביסה אותם.הבידרלים עוזבים אותך במנוחה ועפים לדרכם ביער הגדול.מגבי שמח שעזר לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש ברסיסי קרח על הזירה וכרטוס יורה קרן קרח על המקום.חלק מהמקום שאתה עומד בו הופך לקרח אך זה לא מזיז למולטרס וטריס.כרטוס משתמש באבנים חדות.הוא מעיף אבנים חדות לעבר מולטרס.ויבל משגר כדור צל לעבר מולטרס.אתה עף לעבר המתקפות של כרטוס וייבל ומשלב אותם עם אגרוף חשמל.מולטרס עף גבוה ומנסה להתחמק.אך אתה עף אחריו ולא מוותר לו.טריס זורק פוכדור וממנו יוצא מגמרוטאר.הוא אומר לו".מגן אש על מולטרס".מגמרוטאר מפעיל על מולטרס מגן אש.מגן האש מגן על מולטרס מהתקפות שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025930][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש ברסיסי קרח על הזירה וכרטוס יורה קרן קרח על המקום.חלק מהמקום שאתה עומד בו הופך לקרח אך זה לא מזיז למולטרס וטריס.כרטוס משתמש באבנים חדות.הוא מעיף אבנים חדות לעבר מולטרס.ויבל משגר כדור צל לעבר מולטרס.אתה עף לעבר המתקפות של כרטוס וייבל ומשלב אותם עם אגרוף חשמל.מולטרס עף גבוה ומנסה להתחמק.אך אתה עף אחריו ולא מוותר לו.טריס זורק פוכדור וממנו יוצא מגמרוטאר.הוא אומר לו".מגן אש על מולטרס".מגמרוטאר מפעיל על מולטרס מגן אש.מגן האש מגן על מולטרס מהתקפות שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כרטוס תשתמש במשאבת הידרו ואבנים חדות על מגמרוטאר!"אצעק לכרטוס
ואז אוסיף בחשש:"ויבל אחרי שכרטוס פוגע במגמרוטאר תשתמש בכדור צל ושיסוע לילה על מגמרוטאר!"ואז אתקוף גם צעקה ובאגרוף חשמל.
-
[quote]ניר
איינריימפ משתמש בחחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס לו לבור.בבור הוא מתהלך לו למיקום שבו נמצא פורלין.איינריימפ יוצא מהבור בהפפתעה.הוא מצליח להפתיע את פורלין וז הוא במהירות תוקף את פורלין באגרוף מאך.פורלין לא מצליח להתחמק מאגרוף המאך של איינריימפ ונפגע קשה.מלך האופל אומר"פורלין שיסוע לילה על איינריימפ שלו".פורלין רץ לעבר איינריימפ בשיסוע לילה כשציפורניו שלופות.[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה על הרצפה כדי לעשות מגה ניתור, ואז תרד ותנסה לעשות עם הנפילה שבירת אבנים!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ משתמש בגלגל להבה.אש מקיפה אותו.הוא משתמש בגלגל להבה כדי שהוא יתן לו תנופה חזקה לגובה.איינריימפ קופץ לגובה וכך מתחמק מן שיסוע הלילה פורלין.איינריימפ מנסה להשתמש בשבירת לבנים על פורלין.הוא לא מצליח ולכן הוא תוקף באגרוף מאך את פורלין.פורלין מצליח להתחמק מן אגרוף המאך של איינריימפ.פורלין מכין כדור צל ומשגר אותו לעבר איינריימפ שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
כרטוס יורה משאבת הידרו והרבה אבנים חדות לעבר מגמגרוטאר של טריס.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו ואבנים חדות של כרטוס שלך ונפגע קשה.ויבל תוקף בכור צל ואז בשיסוע לילה את מגמרוטאר.אתה עף לעבר מגמרוטאר בצעקה ובאגרוף חשמל.צגגרוטאר משתמש שוב במגן אש.מגן אש מופיע ומגן עליו מהתקפות שלך ושל ויבל.טריס אומר"מולטרס ומגרוטאר להבור עליהם".מולטרס ומגמרוטאר משתמשים בלהביור.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025942][B][COLOR="Blue"]ניר[B][COLOR="Red"]תומר
כרטוס יורה משאבת הידרו והרבה אבנים חדות לעבר מגמגרוטאר של טריס.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו ואבנים חדות של כרטוס שלך ונפגע קשה.ויבל תוקף בכור צל ואז בשיסוע לילה את מגמרוטאר.אתה עף לעבר מגמרוטאר בצעקה ובאגרוף חשמל.צגגרוטאר משתמש שוב במגן אש.מגן אש מופיע ומגן עליו מהתקפות שלך ושל ויבל.טריס אומר"מולטרס ומגרוטאר להבור עליהם".מולטרס ומגמרוטאר משתמשים בלהביור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כרטוס תשתמש באקווה ג'יט על המתקפות ואז תשלח משאבת הידרו!"אצעק לכרטוס
ואז אגיד לויבל:"תשתמש במתקפה מהירה וכדור צל כדי שתהפוך לכדור ותפגע במגמורטאר ותעלף אותו!"ובאותו זמן אתקוף באגרוף חשמל עם להביור.