-
[QUOTE=LordAbizi;1097926]דור
כן, הם במצב טוב דיו. [/QUOTE]
"אוקיי, פוקימון פראי נוסף." אינ אומר בחיוך. "זה הזמן לבדוק את היכולות של טיילו כחבר צוות," אני מוסיף, ומוציא אותו מהפוכדור שלו. "טיילו, תשתמש במקורך על מנת לנקר את ליליפאפ!" אני אומר בחיוך, מקווה לתוצאות טובות גם בקרב הזה.
-
תומר
מטרונום זו מתקפה קשה יחסית להסבר, וקשה למצוא לה הסבר מסבר את האוזן. אם אתה תרצה ללמוד אותה אחרי המכון, אני אוכל איכשהו לארגן את זה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מנסה להפיל את קלפייבל, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה קצת לכופף אותה. קלפייבל לאחר מכן רצה אל ראלטס ומכה בו עם האגרוף.
דור
טיילו טס אל ליליפופ ומנקר אותו. לליפופ מופתע מההתקפה ולכן נפגע ממנה. ליליפופ מסתובב ולאחר מכן נוגח בטיילו.
-
[quote=LordAbizi;1097926]
רומה
מיינפו אינו בקיא יתר על המידה במנהגים של בני אדם, ועל כן אינו מייחס חשיבות רבה לידך המושטת. עם זאת, נראה שהוא הבין את המשפט שלך.[/quote]
"אוקי עכשיו צריך לסרוק אותו בפוקידע " אומר לעצמי בראש והוציא את הפוקידע ואסרוק את מיינפו .
-
[QUOTE=LordAbizi;1098513]דור
טיילו טס אל ליליפופ ומנקר אותו. לליפופ מופתע מההתקפה ולכן נפגע ממנה. ליליפופ מסתובב ולאחר מכן נוגח בטיילו.[/QUOTE]
"טיילו, הכה בו באמצעות כנפך!" אני אומר. "לאחר מכן, אם הוא יתעכב לרגע, צלול אליו ותלוש מעט מפרוותו באמצעות מקורך!" (מעין וריאציה למתקפה מריטה - Pluck).
-
[QUOTE=LordAbizi;1098513]תומר
מטרונום זו מתקפה קשה יחסית להסבר, וקשה למצוא לה הסבר מסבר את האוזן. אם אתה תרצה ללמוד אותה אחרי המכון, אני אוכל איכשהו לארגן את זה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מנסה להפיל את קלפייבל, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה קצת לכופף אותה. קלפייבל לאחר מכן רצה אל ראלטס ומכה בו עם האגרוף.
[/QUOTE]
[I]כן אני אשמח ללמד את ראלטס מטרונום...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי ראלטס! תתאושש במהירות ותתקיף אותו באגרופים שלך! אתה מסוגל לעשות אגרופי קרח\אש\חשמל!" אפקוד על ראלטס בעידוד.
-
רומה
אתה מפעיל את הפוקדע. הפוקדע מתחיל לדבר:
"זוהה הפוקימון מיינפו. מיינפו הוא פוקימון אומנות הלחימה מסוג לוחם. בידיו יש לו טפרים חדים איתם הוא יכול לחתוך יריבים. בקרב הם משתמשים ברצף של מתקפות מתמשכות. ככל שהפוקימון מרוכז יותר, הוא נלחם בצורה מדויקת ואלגנטית יותר.
תודה שהתמשתם בפוקדע"
הפוקדע נכבה בתום ההסבר.
דור
יפה, רעיון נחמד.
--
טיילו מנצל את הקרבה ומכה עם כנפו בליליפופ. ליליפופ נפגע, ובזמן זה טיילו טס אל ליליפופ ותולש מעט מהפרווה שלו עם המקור. הדבר (כהרגל כל המתקפות שאתה עושה משום מה) מחרפן את ליליפופ, והוא מסתער בדחיפה על טיילו.
תומר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל להכות עם האגרופים שלו בקלפייבל, ואז קלפייבל מתמוטטת על ראלטס בחבטת גוף. (הערה, הקרב עדיין לא נגמר)
-
[QUOTE=LordAbizi;1098811]תומר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל להכות עם האגרופים שלו בקלפייבל, ואז קלפייבל מתמוטטת על ראלטס בחבטת גוף. (הערה, הקרב עדיין לא נגמר)[/QUOTE]
[I]אז מתי יגמר הקרב?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס תעיף אותו מימך!" אפקוד על ראלטס "לאחר מכן רוץ לעבר קלפייבל, תיגע לו באוזניים ואז תחטיף לו אגרוף בפרצוף שלו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1098811]דור
יפה, רעיון נחמד.
--
טיילו מנצל את הקרבה ומכה עם כנפו בליליפופ. ליליפופ נפגע, ובזמן זה טיילו טס אל ליליפופ ותולש מעט מהפרווה שלו עם המקור. הדבר (כהרגל כל המתקפות שאתה עושה משום מה) מחרפן את ליליפופ, והוא מסתער בדחיפה על טיילו.[/QUOTE]
"כל הכבוד, טיילו," אני אומר בחיוך לפוקימון הסנונית. "כעת, תפוס את ליליפאפ באמצעות רגליך, ותנסה לזרוק אותו אל הקרקע מגובה!" אני מסביר לטיילו. "אם לא תצליח, לא נורא. תשתמש במכת כנף פעם נוספת," אני אומר, כאופציה ב.
-
תומר
אתה יודע, כשארצה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ רבות ומרים ממנו את קלפייבל. ראלטס מתקרב אל קלפייבל (הם במילא קרובים כבר שכן קלפייבל מחץ אותו), ואיכשהו נוגע באזניים שלה (הבדלי גודל בין הפוקימונים לא אמורים לאפשר זאת, אך מכיוון שאתה מתכנן משהו, אף על פי שאני לא מבין בדיוק מה, אתן לזה לקרות), ואז גם נותן לה מכה בפרצוף. קלפייבל נפגעת ואז מכה בראלטס עם אגרוף מגה.
דור
הגדלים והמשקלים שלהם לא אמורים לאפשר את הדבר הזה. טיילו קטן וחלש מכדי להרים לילפופ שבערך באותו גודל שלו.
--
טיילו טס לעבר ליליפופ, תופס אותו עם רגליו ומנסה להרים את לילפופ אך נכשל מהסיבות שהסברתי. ליליפופ שולח את זרועותיו הקדמיות קדימה ומכה בטיילו. טיילו לאחר מכן מנחית מכה עם כנפו עם ליליפופ.
-
[quote]תומר
אתה יודע, כשארצה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ רבות ומרים ממנו את קלפייבל. ראלטס מתקרב אל קלפייבל (הם במילא קרובים כבר שכן קלפייבל מחץ אותו), ואיכשהו נוגע באזניים שלה (הבדלי גודל בין הפוקימונים לא אמורים לאפשר זאת, אך מכיוון שאתה מתכנן משהו, אף על פי שאני לא מבין בדיוק מה, אתן לזה לקרות), ואז גם נותן לה מכה בפרצוף. קלפייבל נפגעת ואז מכה בראלטס עם אגרוף מגה.[/quote]
"ראלטס תשתמש בדחיפה כדי לדחוף את קלפייבל ואז תן לו אגרוף לפרצוף!" אפקוד על ראלטס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1094131]תמיר
אופס, טעות שלי.
--
פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל כדור האנרגיה ובנקודת המפגש נוצר פיצוץ. לודיקולו בזמן הזה שולח קשר עשב שתופס את פיקאצ'ו שהיה עסוק בכדור האנרגיה. לודיקולו מכין עוד כדור אנרגיה, אך פיקאצ'ו קופץ ומתחמק מכדור הארנגיה הזה, ואז הוא פוגע בלודיקולו עם הזנב שלו. לודיקולו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מהירות ואז מכת ברק
--------------------------
*כבר ממש נמאס מהקרב הזה,אין לי כבר הלכים מעניינים...*
-
תומר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, כשראלטס רץ קדימה ודוחף אותה. קלפייבל נהדפת אחורה, ואז מסיימת את המטרונום שהופך לאקדח מים שמרטיב את ראלטס והודף אותו מעט אחורה. ראלטס רץ קדימה ונותן כמה אגרופים לקלפייבל.
תמיר
נו, הוא כבר מתחיל להתעייף. אם עלית כבר על החוקיות, אז אתה אמור לדעת שהקרב קרוב לסיום, ואתה אפילו יכול לאמר לי תוך כמה תגובות.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה, ואז חבטת גוף!" אומר גרופוס פילדמן. פיקאצ'ו נע במהירות אל לודיקולו ומתנגש בו. בזמן שפיקאצ'ו עוד קרוב לודיקולו מספיק לירות עליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פיקאצ'ו מתרחק ושולח זרם חשמלי אל לודיקולו המתקרב, עד שלודיקולו מגיע אליו ומנחית את עצמו על פיקאצ'ו.
-
[quote]תומר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, כשראלטס רץ קדימה ודוחף אותה. קלפייבל נהדפת אחורה, ואז מסיימת את המטרונום שהופך לאקדח מים שמרטיב את ראלטס והודף אותו מעט אחורה. ראלטס רץ קדימה ונותן כמה אגרופים לקלפייבל.[/quote]
"ראלטס דחיפה בכול הכוח! ותנסה שוב לעשות אגרוף חשמל!" אגיד לראלטס בעידוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099413]דור
הגדלים והמשקלים שלהם לא אמורים לאפשר את הדבר הזה. טיילו קטן וחלש מכדי להרים לילפופ שבערך באותו גודל שלו.
--
טיילו טס לעבר ליליפופ, תופס אותו עם רגליו ומנסה להרים את לילפופ אך נכשל מהסיבות שהסברתי. ליליפופ שולח את זרועותיו הקדמיות קדימה ומכה בטיילו. טיילו לאחר מכן מנחית מכה עם כנפו עם ליליפופ.[/QUOTE]
"מריטה וניקור!" אני אומר במהרה.
-
תומר
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ קדימה ודוחף את קלפייבל. קלפייבל נותנת אגרוף מגה לראלטס. ראלטס שולח את האגרוף קדימה ופוגע בקלפייבל, ונראה שקלפייבל לרגע נרתעת אחורה לאחר המגע עם האגרוף.
דור
טיילו שוב מתחיל לאכול (לשון ציורית) את ליליפופ, וליליפופ שוב מתחרפן ומניף את כל איברי גופו כדי לפגוע בטיילו ולהרחיק אותו. טיילו מורחק מליליפופ. לאחר מכן טיילו מתקרב שוב והפעם מנקר את ליליפופ. ליליפופ מגיב בנשיכה על טיילו.
-
[quote]תומר
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ קדימה ודוחף את קלפייבל. קלפייבל נותנת אגרוף מגה לראלטס. ראלטס שולח את האגרוף קדימה ופוגע בקלפייבל, ונראה שקלפייבל לרגע נרתעת אחורה לאחר המגע עם האגרוף.[/quote]
"תנסה לעשות אגרוף מגה ראלטס!" אפקוד על ראלטס "אם לא תצליח תשתמש בדחיפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1100576]דור
טיילו שוב מתחיל לאכול (לשון ציורית) את ליליפופ, וליליפופ שוב מתחרפן ומניף את כל איברי גופו כדי לפגוע בטיילו ולהרחיק אותו. טיילו מורחק מליליפופ. לאחר מכן טיילו מתקרב שוב והפעם מנקר את ליליפופ. ליליפופ מגיב בנשיכה על טיילו.[/QUOTE]
"טיילו, תכה בו בכנפיך כמה פעמים שתוכל מבלי להיפגע גם כן," אני אומר לטיילו.
-
תומר
"קלפייבל, בעיטת מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס נותן אגרוף, אך מכיוון שפיזית ראלטס די חלש, אז לא יכול לצאת לו אגרוף חזק במיוחד. (המתקפה הצליחה, אך היא לא חזקה כמו שהיא צריכה להיות) לאחר מכן קלפייבל מגיבה בביעת מגה ובועטת בראלטס.
דור
טיילו מתחיל לחבוט עם כנפיו בליליפופ, והוא פוגע שלוש פעמים עד אשר ליליפופ שולח את גפיו הקדמיים קדימה והודף ממנו את טיילו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1101739]דור
טיילו מתחיל לחבוט עם כנפיו בליליפופ, והוא פוגע שלוש פעמים עד אשר ליליפופ שולח את גפיו הקדמיים קדימה והודף ממנו את טיילו.[/QUOTE]
"הממ..." אני אומר בהרהור. "אוקיי, טיילו, חזור." אני אומר ומחזיר את פוקימון הסנונית לפוכדור שלו. "להתראות, ליליפאפ." אני אומר בקול סתמי ומתרחק מהמקום, ממשיך לעבר העיר הבאה.
-
דור
אתה מחזיר את טיילו ומתקדם הלאה. הדרך עוברת ללא יותר מדי בעיות, ואתה מוצא את עצמך בעיר מרוול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1102380]דור
אתה מחזיר את טיילו ומתקדם הלאה. הדרך עוברת ללא יותר מדי בעיות, ואתה מוצא את עצמך בעיר מרוול.[/QUOTE]
אני מביט סביב, וסורק את הסביבה בחיפוש אחר מבנים ואתרי עניין. אם אמצא מרכז פוקימונים, אלך לעברו ואיכנס פנימה על מנת לרפא את טיילו וגאסטלי.
-
דור
אתה מסתובב בעיר ובקלות מוצא את מרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם ובעזרת האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך. המבנים המעניינים שיש מפורטים ברשימת הערים (וכאן לעומת המשחק השני שלי אין צורך לנווט בעיר, אלא אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה בכח הרצון בלבד).
-
[QUOTE=LordAbizi;1103030]דור
אתה מסתובב בעיר ובקלות מוצא את מרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם ובעזרת האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך. המבנים המעניינים שיש מפורטים ברשימת הערים (וכאן לעומת המשחק השני שלי אין צורך לנווט בעיר, אלא אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה בכח הרצון בלבד).[/QUOTE]
[I]איזה יופי (:[/I]
~~~
אני מודה לאחות ג'וי, ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם שני הפוכדורים של גאסטלי וטיילו. לאחר מכן, אלך לי לטיול קצר סביב העיר במטרה לאמן את טיילו וגאסטלי לקראת קרב המכון המתוכנן בעיר מרוול.
-
דור
נו, בכל זאת חסר לי הסבר "איך" אתה מתכוון לעשות את זה. (או בניסוח שקול: מול מי\מה ואיפה אתה רוצה לאמן את הפוקימונים שלך)
לי
מונפורנו מתחיל לחפור בור, אך הוא עושה זאת לאט מדי, ובזמן הזה בייליף מספיק לירות עליו מספיק עלים. מונפונרו מוותר על הרעיון ויורה גחלת לכיוון בייליף ופוגע בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1103750]
לי
מונפורנו מתחיל לחפור בור, אך הוא עושה זאת לאט מדי, ובזמן הזה בייליף מספיק לירות עליו מספיק עלים. מונפונרו מוותר על הרעיון ויורה גחלת לכיוון בייליף ופוגע בו.[/QUOTE]
רק שתדע יום רביעי וחמישי אני לא אגיב במשחק.יש לי טיול שנתי ליומיים
-----------------------------------------------
אני אומר למונפרנו " תשמש הפעם בחפירה אבל נסה לעשות זאת מהר ואז בגחלת על ביליף"
-
לי
אה, נו טוב.
--
שוב פעם מונפורנו מתחיל לחפור בור, ובייליף יוצא לדחיפה. מונפורנו ממהר, וכשבייליף מגיע אליו, מונפורנו כבר חפר בור עמוק דיו כדי שכולו יצליח להסתתר בבור. לכן ביליף מפספס אותו, ואז מונפורנו יורה גחלת מלמטה אל בייליף. בייליף קופץ אחורה, ואז מכה עם גפן מצליפה במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108168]לי
אה, נו טוב.
--
שוב פעם מונפורנו מתחיל לחפור בור, ובייליף יוצא לדחיפה. מונפורנו ממהר, וכשבייליף מגיע אליו, מונפורנו כבר חפר בור עמוק דיו כדי שכולו יצליח להסתתר בבור. לכן ביליף מפספס אותו, ואז מונפורנו יורה גחלת מלמטה אל בייליף. בייליף קופץ אחורה, ואז מכה עם גפן מצליפה במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תקרב אל ביליף וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בנשיכה ואז בגחלת "
-
לי
מונפורנו יוצא מהבור ונושך את ביליף. ביליף רוקע עם אחת הרגליים שלו במונפורנו ומרחיק אותו ממנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בביליף. בייליף מתקרב אל מונפורנו ומניף את העלה שעל ראשו ופוגע מספר פעמים במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108725]לי
מונפורנו יוצא מהבור ונושך את ביליף. ביליף רוקע עם אחת הרגליים שלו במונפורנו ומרחיק אותו ממנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בביליף. בייליף מתקרב אל מונפורנו ומניף את העלה שעל ראשו ופוגע מספר פעמים במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בזנב ברזל ואז בגחלת על בילייף"
-
לי
מונפורנו מסתובב והולם עם זנבו בבייליף. בייליף שולח גפן ומכה בה במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ושולח גחלת את בייליף. בייליף מתחיל לרוץ אל מונפורנו, וכשמגיע קופץ עליו ומנתפל עליו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1110923]לי
מונפורנו מסתובב והולם עם זנבו בבייליף. בייליף שולח גפן ומכה בה במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ושולח גחלת את בייליף. בייליף מתחיל לרוץ אל מונפורנו, וכשמגיע קופץ עליו ומנתפל עליו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בזנב ברזל על בילייף ולאחר מכן נסה להשתמש באגרוף מאך.נסה לגמור אותו כבר "
-
[QUOTE=LordAbizi;1100020]תמיר
נו, הוא כבר מתחיל להתעייף. אם עלית כבר על החוקיות, אז אתה אמור לדעת שהקרב קרוב לסיום, ואתה אפילו יכול לאמר לי תוך כמה תגובות.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה, ואז חבטת גוף!" אומר גרופוס פילדמן. פיקאצ'ו נע במהירות אל לודיקולו ומתנגש בו. בזמן שפיקאצ'ו עוד קרוב לודיקולו מספיק לירות עליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פיקאצ'ו מתרחק ושולח זרם חשמלי אל לודיקולו המתקרב, עד שלודיקולו מגיע אליו ומנחית את עצמו על פיקאצ'ו.[/QUOTE]
עדין לא עליתי על חוקיות מסוימת שאני יכול לשים עליה את היד,אבל מה שאני כן יודע שכל מהלך פה נמשך שנים...
(אני משער 10- תגובות)
-----
"פיקאצ'ו,לפני שלודיקולו יספיק לקום,תתפוס אותו,'תדביק' את הזנב שלך לבטן שלו,ותשתמש במכת ברק בכל הכוח,תבזבז את כל החשמל שלך פרט לחשמל שאתה צריך בשביל להמשך לחיות ולזוז(כלומר כל החשמל שמשמש למתקפות)!"
-
לי
מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בבייליף. בייליף נוגח במונפורנו. לאחר מכן מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף יורה מספר עלי תער אל מונפורנו ופוגע בו.
תמיר
מתחילת ההתעייפות עד סוף קרב מכון עוברות פחות מ-10 תגובות, אם כי 10 זה די קרוב.
למרות שכן, קשה למצוא חוקיות עם הפרשי זמן כאלה בין תגובות...
--
"לודיקולו, זרוק אותו ממך בהקדם האפשרי! לאחר מכן תקוף אותו בכדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו מתחיל להזרים זרם אל לודיקולו הקם, וברגע שלודיקולו קם הוא תופס את פיקאצ'ו ומנתק אותו ממנו, ככה שפיקאצ'ו לא הספיק לבזבז את כל הכח שלו על המתקפה. לודיקולו שולח כדור אנרגיה אל פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1112158]לי
מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בבייליף. בייליף נוגח במונפורנו. לאחר מכן מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף יורה מספר עלי תער אל מונפורנו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש באגרוף מאך על בייליף ובגחלת על בילייף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1112158]
תמיר
מתחילת ההתעייפות עד סוף קרב מכון עוברות פחות מ-10 תגובות, אם כי 10 זה די קרוב.
למרות שכן, קשה למצוא חוקיות עם הפרשי זמן כאלה בין תגובות...
--
"לודיקולו, זרוק אותו ממך בהקדם האפשרי! לאחר מכן תקוף אותו בכדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו מתחיל להזרים זרם אל לודיקולו הקם, וברגע שלודיקולו קם הוא תופס את פיקאצ'ו ומנתק אותו ממנו, ככה שפיקאצ'ו לא הספיק לבזבז את כל הכח שלו על המתקפה. לודיקולו שולח כדור אנרגיה אל פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
יאי...
עכשיו יש בעיה אחת:כמה תגובות עברו מאז שאמרת שהוא התעייף????!
--
"פיקאצ'ו,תרוץ אליו במתקפת מהירות ואז מכת ברק!"
---
אני דורש שאחרי קרב המכון הארוך-לחינם הזה יקרה משהו מעניין,כי ממילא כבר אין לי כוח לאלתר מה אני עושה אח"כ אחרי שאלתרתי כל הקרב מהלכים משעממים...
-
לי
מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף נהדף אחורה ואז דוחף את מונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. בייליף שולח את אחת הגפנים שלו ומצליף במונפורנו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
זו השלישית...
ובנוגע לדרישה שלך, כפי שאמר אליהו נוכח בקשתו של אלישע: הקשת לשאול. לפני המכון היה אירוע מעניין (ההתקפה על המעבדה של הפרופסור), ולא תכננתי למען האמת שום דבר לאחרי המכון. מה שכן, יש את הפוקיספורט שלא נוסה על ידי אף אחד, אז אם אתה מרגיש שעיתותיך בידיך אתה מוזמן לנסות את זה. אם זה לא מספיק לך, אז אני אנסה לחשוב על איזה אירוע עלילתי שאפשר לשלב איכשהו כאן.
--
"לודיקולו, תקוף באקדח מים כדי להאט אותו, ולאחר מכן תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו שיורה לעברו אקדח מים שמאט קצת את פיקאצ'ו. כשפיקאצ'ו מגיע אל לודיקולו, הוא שולח אליו מכת ברק. לודיקולו בתגובה שולח עלי תער לפיקאצ'ו. לודיקולו נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1114095]לי
מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף נהדף אחורה ואז דוחף את מונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. בייליף שולח את אחת הגפנים שלו ומצליף במונפורנו. בייליף מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אנחנו מתקדמים.ביליף כבר עיף .טוב תחפור בור כנס אליו ואז תצא בהפתעה ותקוף את בייליף בזנ ברזל "
-
לי
מונפורנו מנסה לחפור בור, אך שוב זה אורך יותר מדי זמן, ובינתיים בייליף מספיק להגיע אליו ולחתוך אותו עם העלה שעל ראשו ("עלה להב"). מונפורנו מוותר על הבור, מסתובב ומכה עם זנבו בבייליף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1114095]
תמיר
זו השלישית...
ובנוגע לדרישה שלך, כפי שאמר אליהו נוכח בקשתו של אלישע: הקשת לשאול. לפני המכון היה אירוע מעניין (ההתקפה על המעבדה של הפרופסור), ולא תכננתי למען האמת שום דבר לאחרי המכון. מה שכן, יש את הפוקיספורט שלא נוסה על ידי אף אחד, אז אם אתה מרגיש שעיתותיך בידיך אתה מוזמן לנסות את זה. אם זה לא מספיק לך, אז אני אנסה לחשוב על איזה אירוע עלילתי שאפשר לשלב איכשהו כאן.
--
"לודיקולו, תקוף באקדח מים כדי להאט אותו, ולאחר מכן תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו שיורה לעברו אקדח מים שמאט קצת את פיקאצ'ו. כשפיקאצ'ו מגיע אל לודיקולו, הוא שולח אליו מכת ברק. לודיקולו בתגובה שולח עלי תער לפיקאצ'ו. לודיקולו נראה ממש עייף.[/QUOTE]
פוקיספורט נשמע סבבה.
ואני עדיין השחקן הכי מתקדם כאן,לא?או שמישהו עקף אותי כבר?
----
"פיקאצ'ו,תשתמש במכת זנב,מהירות ואז מכת ברק!"
-
תמיר
כמובן, כשקצב המשחק שואף לאפס, ההבדל בין השחקנים קבוע.
--
"לודיקולו, תקוף בקשר עשב, כדור אנרגיה, וחבטת גוף!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ אל לודיקולו ומכה בו עם הזנב. כשפיקאצ'ו נוחת, לודיקולו שולח קשר עשב וקושר את פיקאצ'ו, ושולח עליו כדור אנרגיה. פיקאצ'ו משתחרר מקשר העשב, ותוקף מהר את לודיקולו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרם חשמלי. לודיקולו לבסוף רומס את פיקאצ'ו עם גופו. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.