-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 11 2009, 09:22 PM
[b] תמיר
דרך אגב, זה כן אמורה להיות מחמאה טהורה... אבל שיהיה
--
השומר עוצר אותך בכניסה למכון.
"למה באת לפה?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
השומרים די טיפשים...
למה לי לבוא למכון אם לא לקרב מכון?
--
"באתי כדי להלחם במנהיג המכון" אני אומר ובורר את מילותי בזהירות,כדי שלא יקרה מה שקרה בפעם שעברה...
-
עופרי
משהו בטוח יעבוד, אני לא יודע למה התכוונת ב'זה'. פשוט תחליט לפי התגובה שלי אם זה עבד או לא.
--
בלספראוט נדחף כנגד סידוט, וזה עוצר אותו וזורק אותו מעט אחורה, וגם מעט אחורה את בלספרוט. סידוט לאחר מכן משתמש בדחיפה
ירין
כפי שכתוב במכון של פול מורפי, כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת. לכן במובן כלשהו בכל דבר יש הגיון.
--
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים גם הוא, והוא מתאמץ וגורם לכך שאקדחי המים נמצאים בשיוויון. אחר כך טנטקול יורה את עוקצי הרעל שנשחפים עם אקדח המים, ואז כשמגיעים לנק' המפגש של אקדחי המים קופצים למעלה, ופוגעים מעט בראש של סלוברו.
"סלוברו, עצור אותם עם על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את שאר עוקצי הרעל, אבל אז אקדח המים פוגע בו, שכן הוא לא יכול להתרכז בשתי דברים בו זמנית. סלוברו נראה די עייף.
תמיר
כדי להרוג את מנהיג המכון, את השופטים, לגנוב את המחשב שבו יש את הנתנונים על התג, ולהכניס אותם בצורה לא חוקית לפוקדע שלך. אני הייתי עושה את זה D:
--
"אוקיי. וזה מנהיגה, פשוט מתכנת המשחק שכח לציין לך שיש שלט לידך שכתוב בו:
'מכון העיר זאוגוויל.
סוג: מים
מנהיגה: ג'ן קרלסון.
'להוציא הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לעיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו. ' '
ודרך אגב, היא לא נמצאית כעת, אז אני אעביר אותך למימד המקביל" הוא אומר, ואז אתה מוצא את עצמך במימד המקביל בתוך המכון. כולם כבר בעמדות. הזירה מוגדרת כך: יש חלק יבש ליד כל מאמן, ובאמצע יש חלק מאותה תעלה מלאכותית שמבילה לעיר, והיא נחסמת משני צידיה, כך שהמים לא זזים בתעלה. מעל כל מגע של התעלה עם הקיר של המכון יש מדרגות, ובצד אחד יש את שופט הדגלים, ובצד השני שלושה שופטים עם מחשבים ושולחן.
"קרב מכון העיר זאוגוויל יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים שלה עם לכל היותר 2 שלו, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא סלוברו" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 12 2009, 08:17 PM
[b]
ירין
כפי שכתוב במכון של פול מורפי, כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת. לכן במובן כלשהו בכל דבר יש הגיון.
--
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים גם הוא, והוא מתאמץ וגורם לכך שאקדחי המים נמצאים בשיוויון. אחר כך טנטקול יורה את עוקצי הרעל שנשחפים עם אקדח המים, ואז כשמגיעים לנק' המפגש של אקדחי המים קופצים למעלה, ופוגעים מעט בראש של סלוברו.
"סלוברו, עצור אותם עם על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את שאר עוקצי הרעל, אבל אז אקדח המים פוגע בו, שכן הוא לא יכול להתרכז בשתי דברים בו זמנית. סלוברו נראה די עייף.
תמיר
כדי להרוג את מנהיג המכון, את השופטים, לגנוב את המחשב שבו יש את הנתנונים על התג, ולהכניס אותם בצורה לא חוקית לפוקדע שלך. אני הייתי עושה את זה D:
--
'מכון העיר זאוגוויל.
'להוציא הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לעיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו. ' '
ודרך אגב, היא לא נמצאית כעת, אז אני אעביר אותך למימד המקביל" הוא אומר, ואז אתה מוצא את עצמך במימד המקביל בתוך המכון. כולם כבר בעמדות. הזירה מוגדרת כך: יש חלק יבש ליד כל מאמן, ובאמצע יש חלק מאותה תעלה מלאכותית שמבילה לעיר, והיא נחסמת משני צידיה, כך שהמים לא זזים בתעלה. מעל כל מגע של התעלה עם הקיר של המכון יש מדרגות, ובצד אחד יש את שופט הדגלים, ובצד השני שלושה שופטים עם מחשבים ושולחן.
"קרב מכון העיר זאוגוויל יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים שלה עם לכל היותר 2 שלו, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא סלוברו" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו. [/b][/quote]
"יופי שוב דבר כזה ואז נסה לצלול וחבטה מסובבת מתוך המים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 12 2009, 09:17 PM
[b]
תמיר
--
'מכון העיר זאוגוויל.
"צא סלוברו" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו. [/b][/quote]
אבל לא הייתי אומר לו את זה >_>
--
'גיבל,פאנפי וטרפינץ' לא יהיו לי כאן לעזר,הם חלשים במים.
אני יכול להשתמש בדרטיני,סקיפלום ופוליוואג.'
"צא סקיפלום!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 12 2009, 05:06 PM
[b] ניתאי
"למנהיגי מכון אין פוקימונים עצלנים!" אומרת ג'ן. אקדח המים פוגע בסלוברו "סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מהמים נוצר עמוד שזורק את טוטודייל לתרקת המכון, ואז הוא נוחת על החלק היבש. [/b][/quote]
"אני חייב ללמד את אחד הפוקמונים שלי לעשות את זה" אני אומר ומסתכל בהתפעלות על העמוד "טוטודייל! תישאר שם ותחכה שהוא יעלה,ואז אקדח מים!"
-
ירין
"אוקיי סלוברו, למים!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים ומתחמק מאקדח המים. אז טנטקול שוחה אליו עם הבחטה המסובבת ופוגע בו. סלוברו נראה ממש עייף. "סלוברו, קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בעל חושי שזורק את טנטקול מהמים שוב לחלק היבש, ואז סלוברו קורס בתוך המים.
"עצרו" אומר שופט הדגלים וקופץ למים. הוא שוחה עד לסלוברו, ואז יוצא מהמים. "סלוברו לא יכול להלחם, 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו "המשיכו!"
"סלוברו עבודה טובה, חזור!" ג'ן מחזירה את סלוברו "צא קווגסייר ! ([img]http://pokemonelite2000.com/pkrs340.gif[/img])" ג'ן מוציאה קווגסייר. טנטקול נראה די עייף.
תמיר
אבל לפחות זה משאיר לו את האפשרות להכנס פנימה ברגע שהוא שומע מישהו מת.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, ומהמים נוצר העתק של סקיפלום, שמרחף ליד סקיפלום שלך.
ניתאי
לעלות מאיפה? לאן?
--
נניח שהתנאי המוזר שהצבת שם התקיים.
טוטודייל יורה אקדח מים על סלוברו.
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חוטים שתופסים את טוטודייל ומפילים אותו, וגורמים לו להחטיא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 04:20 PM
[b] ירין
"אוקיי סלוברו, למים!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים ומתחמק מאקדח המים. אז טנטקול שוחה אליו עם הבחטה המסובבת ופוגע בו. סלוברו נראה ממש עייף. "סלוברו, קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בעל חושי שזורק את טנטקול מהמים שוב לחלק היבש, ואז סלוברו קורס בתוך המים.
"עצרו" אומר שופט הדגלים וקופץ למים. הוא שוחה עד לסלוברו, ואז יוצא מהמים. "סלוברו לא יכול להלחם, 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו "המשיכו!"
"סלוברו עבודה טובה, חזור!" ג'ן מחזירה את סלוברו "צא קווגסייר ! ([img]http://pokemonelite2000.com/pkrs340.gif[/img])" ג'ן מוציאה קווגסייר. טנטקול נראה די עייף.
[/b][/quote]
פאק!!! רציתי לבחור את אלקטרבז!!!
-----
"טנטקול חזור! מנקי צא! תתחיל במכת קארטה! נסה לא להיכנס למים! ואז שריטות זעם לעניים שלו ותדחוף אותו למים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 05:20 PM
[b]
תמיר
אבל לפחות זה משאיר לו את האפשרות להכנס פנימה ברגע שהוא שומע מישהו מת.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, ומהמים נוצר העתק של סקיפלום, שמרחף ליד סקיפלום שלך.
[/b][/quote]
אי אפשר לשמוע מישהו מת!!!
--
לאחי הקטן היה עכשיו ברית,אז אני יוכל להגיב עד תשע בערב לפני שאני אחזור לפנימיה.!~
תנחש איך קראנו לו?
רמז:השם מתחיל ב-נ',יש שחקן עם השם הזה במשחק שלך,ואני לא נותן עוד רמזים...
--
"תעקוף את סקילום המים ותשתמש בכדור אנרגיה על סלוברו!"
'אני לא טיפש.אם אני אתקוף את סקיפלום המים הוא בטוח יתאחה בחזרה עם עוד מים מהבריכה'
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 04:20 PM
[b] ניתאי
לעלות מאיפה? לאן?
--
נניח שהתנאי המוזר שהצבת שם התקיים.
טוטודייל יורה אקדח מים על סלוברו.
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חוטים שתופסים את טוטודייל ומפילים אותו, וגורמים לו להחטיא. [/b][/quote]
"טוטודייל! תשתמש באקדח מים על המים ותנסה לגרום להם להיטלטל בחוזקה!"
------------
כדי להכריח את סלוברו לצאת O:
עריכה:תמיר,אחלה שם נתתם לו D:
-
ירין
להסיר ספק, מנקי יכול לשחות ולהכנס למים, אבל הוא לא יכול להיות יותר מדי זמן מתחת למים, והוא לא יכול לשחות יותר מדי טוב, אבל הוא יכול.
מנקי לא יכול לתקוף מרחוק את קוגסייר אם הוא לא נכנס למים.
--
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ מהפה שלו ומנקי קופץ הצידה ומתחמק.
תמיר
אבל אפשר לשמוע אותו יורה בו, או את קולות המאבק, כי יש שם 4 שופטים, בטח אחד מהם יצרח.
מזל טוב, ואני אדבק עם הניחוש של ניתאי.
--
"סלוברו, המשך עם העל חושי!" אומרת ג'ן. סקיפלום המים דוחף את הסקיפלום שלך, ובכך מזיז אותו וגורם לכדור האנרגיה לפגוע בקיר.
ניתאי
רגע... אני אמרתי ממקודם שסלוברו נמצא במים? לעזאזל אני שונא את הזכרון שלי. אני זוכר דברים מוזרים שקרו לפני 9 שנים, ולא מה קרה במשחק שלי לפני יום לכל היותר.
--
הרעיון נחמד, אבל טוטודייל לא מבצע את זה יותר מדי טוב, והמים לא יותר מדי משתוללים.
"סלוברו, תראה לו איך עושים את זה, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים לרגע עוצרים ואז משם נורה זרם אל טוטודייל ופוגע בו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 06:44 PM
[b] ניתאי
רגע... אני אמרתי ממקודם שסלוברו נמצא במים? לעזאזל אני שונא את הזכרון שלי. אני זוכר דברים מוזרים שקרו לפני 9 שנים, ולא מה קרה במשחק שלי לפני יום לכל היותר.
--
הרעיון נחמד, אבל טוטודייל לא מבצע את זה יותר מדי טוב, והמים לא יותר מדי משתוללים.
"סלוברו, תראה לו איך עושים את זה, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים לרגע עוצרים ואז משם נורה זרם אל טוטודייל ופוגע בו. [/b][/quote]
"טוטודייל,אקדח מים ואז נשיכה!"
-----------------
די ברור שטוטודייל יפסיד אלה אם יקרה משהו,אולי תזרז את הקרב? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 07:44 PM
[b]
תמיר
אבל אפשר לשמוע אותו יורה בו, או את קולות המאבק, כי יש שם 4 שופטים, בטח אחד מהם יצרח.
מזל טוב, ואני אדבק עם הניחוש של ניתאי.
--
"סלוברו, המשך עם העל חושי!" אומרת ג'ן. סקיפלום המים דוחף את הסקיפלום שלך, ובכך מזיז אותו וגורם לכדור האנרגיה לפגוע בקיר. [/b][/quote]
אבל את המת לא ישמעו!!
--
ואתם שניכם צודקים,קראנו לו ניתאי...
למרות שאני עדיין מפקפק בהחלטה הזו...
--
"תעלה בזווית שבה סלוברו וסקיפלום המים שניהם מולך,ואז תשתמש בכדורי זרע!
תפגע בסקיפלום המים וכשהוא יעלם תפגע מהר בסלוברו!"
-
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 06:44 PM
[b] ירין
להסיר ספק, מנקי יכול לשחות ולהכנס למים, אבל הוא לא יכול להיות יותר מדי זמן מתחת למים, והוא לא יכול לשחות יותר מדי טוב, אבל הוא יכול.
מנקי לא יכול לתקוף מרחוק את קוגסייר אם הוא לא נכנס למים.
--
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ מהפה שלו ומנקי קופץ הצידה ומתחמק.
[/b][/quote]
הבנתי...
----
"מנקי תשחה במים אליו ונסה לעשות גלים עם מכת קארטה! ואז שריטות זעם עליו!" אני אומר
-
ניתאי
ממהר לאנשהו?
--
"סלוברו אקדח מים גם אתה!" אומרת ג'ן. אקדח המים של סלוברו מפסיד לזה של טוטודייל ואז טוטודייל פוגע בסלוברו עם אקדח המים ונושך אותו. סלוברו די עייף, אבל טוטודייל יותר.
תמיר
זה לא עקרוני (בנוגע למתים מדברים, אל אף כי זה היה יכול להיות נחמד)
--
"סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. סקיפלום מתחיל לירות וסקילפלום המים מתמוסס כי סלוברו הפסיק להחזיק אותו, ואז כדורי הזרע מתגברים על המים ולבסוף סלוברו נפגע.
מקס
שאני אבין, אתה עצלן מדי כדי לחפש את התגובה שלך, ולכן אתה מבקש ממני?
הנה התגובה האחרונה שלי:
שוב, איך קופצים מהמים? זה לא נארוטו.
--
טריקו שוחה, ואז יורה זרע עלוקה ופוגע בסלוברו, אז הוא מתקרב עוד כדי להשתמש במכת זנב (שכן, הוא לא שחה)
"סלוברו, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. טריקו פוגע בסלוברו, ואז סלוברו יורה אקדח מים ופוגע בטריקו.
ירין
זה לא סרט סיני... דברים כאלה לא עובדים ב'מציאות'.
--
מנקי מנסה, אבל ההשפעה לא משמעותית מדי.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שועט לעבר מנקי ופוגע בו עם הגולגולת, ואז מנקי שורט אותו.