היי תומר מה קורה?
Printable View
היי תומר מה קורה?
[quote=MatanS23;698274]חחחח יפה לך, אני ניגנתי עד עכשיו בקלאסית 4 שנים... ואני עכשיו מתכוון לעבור לחשמלית. אני רוצה לנגן בלי אוזניות אבל אבא שלי לא סובל את הרעש הזה, והוא יכריח אותו לשים אוזניות.[/quote]
אני פשוט גורם לאחים שלי ואמא שלי ללכת לבריכה אז אני מנגן כמה שבא לי
[quote=Naruto;698278]אני פשוט גורם לאחים שלי ואמא שלי ללכת לבריכה אז אני מנגן כמה שבא לי[/quote]
חחחח אני אנגן בלי אוזניות כשאבא שלי לא יהיה בבית, וגם אני אנסה לשים בעוצמה שלא תפריע לכל הבית.
הכל סבבה מתן איך אתה???אני רואה שעוד מאט הקדשה :)
[quote=SexStyle;698192]למה לא היית פה הרבה זמן?><[/quote]
האמת שכבר נמאס לי מהפורום,בהתחלה בגלל הלימודים וזה לא הייתי פעיל ואז תמיד ניסתי להגביר פעילות אבל לא היה לי חשק,עכשיו גם אין לי עוד חשק להיות כאן אפילו שאני בטוח שעם אני יגיב עכשיו בחצי מהפורומים יחזור לי החשק.בכל מקרה לא מגיע לי להיות לפחות בהיכל התהילה?
הייתי רק משגיח,אבל ניהלתי את פורום אנימה מנגה ומצויירים ממש טוב והוא היה ממש פעיל בתקופה שניהלתי אותו,היה לי מפעל חתימות עם איזה עשרה עמודים וגם משחק בחת"מ עם איזה 100 עמודים.הייתי גם מנהל החודש..
כמובן שהיו עוד מלא דברים ששכחתי כרגע XD
בקיצור אולי אני אחזור לפורום אבל לא נראה לי שעכשיו , אני "אקפוץ" לבקר פה לפעמים..
[quote=Sanji;698284]האמת שכבר נמאס לי מהפורום,בהתחלה בגלל הלימודים וזה לא הייתי פעיל ואז תמיד ניסתי להגביר פעילות אבל לא היה לי חשק,עכשיו גם אין לי עוד חשק להיות כאן אפילו שאני בטוח שעם אני יגיב עכשיו בחצי מהפורומים יחזור לי החשק.בכל מקרה לא מגיע לי להיות לפחות בהיכל התהילה?
הייתי רק משגיח,אבל ניהלתי את פורום אנימה מנגה ומצויירים ממש טוב והוא היה ממש פעיל בתקופה שניהלתי אותו,היה לי מפעל חתימות עם איזה עשרה עמודים וגם משחק בחת"מ עם איזה 100 עמודים.הייתי גם מנהל החודש..
כמובן שהיו עוד מלא דברים ששכחתי כרגע XD
קיצר אולי אני אחזור לפורום אבל לא נראה לי שעכשיו , אני "אקפוץ" לבקר פה לפעמים..[/quote]
שו אתה???
[quote=MatanS23;698279]חחחח אני אנגן בלי אוזניות כשאבא שלי לא יהיה בבית, וגם אני אנסה לשים בעוצמה שלא תפריע לכל הבית.[/quote]
יאי D:
שים על פול ווליום ותעצק על השכנים "לכו זד****"
שקד מה קורה חשבתי שאתה מת :)
כן עוד מעט הקדשות... אבל אין לי למי כל כך הרבה להקדיש...
וגם אני אנסה לשים על ווליום חזק פעם אחת נראה מה יקרה חחחח.
ח אם אתה צריך מישהו להקדיש אז אותי :) (אני רציני)
היי כולם.
[quote=אני בובי בוטן כן;698292]ח אם אתה צריך מישהו להקדיש אז אותי :) (אני רציני)[/quote]
ברור שאני מקדיש לך... אבל בכללי הרשימה שלי די קצרה... כי אני די מעט זמן כאן ואני לא מכיר את כולם.
שלום.
היי אבי מה קורה???
ומתן רשימה:רותם,ליאור,אני,מתן(קילרבי),אבי,ארווין,ניצן,מור,דינג'ר(אני לא יודע את שמו הפרטי),שקד,סקסי טיל וזהו
[quote=Naruto;698286]יאי D:
שים על פול ווליום ותעצק על השכנים "לכו זד****"[/quote]
מתן