[QUOTE=TheChosenOne;931089]אלוהים אוהב בייקון, הוא סתם עבד על כולם כדאי שישאר יותר לו :סמייליחכם:[/QUOTE]
בדיוק!
בזמן שהוא משאיר לנו את כל האוכל הכשר והאיכסי הוא למעלה אוכל בייקון עם קצפת!
Printable View
[QUOTE=TheChosenOne;931089]אלוהים אוהב בייקון, הוא סתם עבד על כולם כדאי שישאר יותר לו :סמייליחכם:[/QUOTE]
בדיוק!
בזמן שהוא משאיר לנו את כל האוכל הכשר והאיכסי הוא למעלה אוכל בייקון עם קצפת!
היה נחמד חבר'ה אבל לכל דבר יש סוף...
חח אני צריך לזוז להביא מחבר תאקסבוקס שלי,השאלתי לבן זונה תאקסבוקס אתמול ועכשיו שאני צריך אותו הוא לא עונה לי ><
[quote=TheChosenOne;931089]אלוהים אוהב בייקון, הוא סתם עבד על כולם כדאי שישאר יותר לו :סמייליחכם:[/quote]
חחח
[QUOTE=LordAbizi;931088]"מנין אתה אומר שאני משוגע, מפני שאמרתי קוקוריקו, שאתה למד מן האמירה, שכל האומר קוקוריקו משמע שמשוגע הוא, אף אני למד מן האמירה, ומאחר שאני אומר שאיני משוגע משמשע שאיני משו גע גע גע, שמושגע קורא כתרנגול ואני קורא גע גע גע" - הירשל, סיפור פשוט.[/QUOTE]
נחמד.
[quote=ענב של זעם;931091]היה נחמד חבר'ה אבל לכל דבר יש סוף...
חח אני צריך לזוז להביא מחבר תאקסבוקס שלי,השאלתי לבן זונה תאקסבוקס אתמול ועכשיו שאני צריך אותו הוא לא עונה לי ><[/quote]
אתה טמבל או מה? מי משאיל אקסבוקס לחברים? לי יש אקסבוקס בבית ואסור לאף אחד לגעת בו, הוא קדוש!
[quote=Stranger in a Strange Land;931094]אתה טמבל או מה? מי משאיל אקסבוקס לחברים? לי יש אקסבוקס בבית ואסור לאף אחד לגעת בו, הוא קדוש![/quote]
כמוך?קדוש מעונה?
חחחחחחחחח
הבן זונה ביקש מה אני יעשה...
יש לי פלייסטיישן 2 ומשחק של קראש D:
פתאום אני מרגיש פרימיטיבי
לול
משתמש בולבול+קדוש מעונה Xd
[quote=Stranger in a Strange Land;931094]אתה טמבל או מה? מי משאיל אקסבוקס לחברים? לי יש אקסבוקס בבית ואסור לאף אחד לגעת בו, הוא קדוש![/quote]
ההבדל בינך לבין האקסבוקס שלך הוא שאתה מעונה.
לכן יש דימוי בינך לבין האקסבוקס.
אולי אתה שעון, ומינה היא תרנגולת?
היי נדב שינה צבע!
נדב מזה גוונים חדשים?
אחלה צבע נדב.
[quote=TheChosenOne;931097]יש לי פלייסטיישן 2 ומשחק של קראש D:
פתאום אני מרגיש פרימיטיבי[/quote]
קראש בנדיגוט או קראש באש?
נגד שינו לך את הצבע של המשתמש
עריכה: אני מאחר...
נדב אלק קדוש מעונה