[quote=סת' קינגלר;1334919]כי אין סיכוי שלא יכולתי לכתוב את זה בצורה קצרה יותר.[/quote]
אל תדאג, אני לא המנחה שלי לפונקציות מרוכבות, שיוריד לך נקודות אם עשית חישוב מיותר...
Printable View
[quote=סת' קינגלר;1334919]כי אין סיכוי שלא יכולתי לכתוב את זה בצורה קצרה יותר.[/quote]
אל תדאג, אני לא המנחה שלי לפונקציות מרוכבות, שיוריד לך נקודות אם עשית חישוב מיותר...
[QUOTE=Lambo;1334929]למה אתה לא יכול לדבר איתו בפרטי?מה כל כך קשה לך לדבר איתו בפרטי?[/QUOTE]
בגלל שההודעות שלי מפוצצות. עומר,תשלח לאימייל שאומר לך בתגובה הבאה
[QUOTE=Tobi...;1334933]בגלל שההודעות שלי מפוצצות. עומר,תשלח לאימייל שאומר לך בתגובה הבאה[/QUOTE]
שלחתי לך את המייל שלי :)
אני רואה אשר יותר ויותר ספאמרים פורשים ואנשים ותיקים חוזרים.
אם למישהו יש דרך לתקשר עם עומר, שישאל בבקשה למה עשה את זה?! בלי עומר ואיתי פורום יוגיהו מת
[quote=Kurohige;1334936]אם למישהו יש דרך לתקשר עם עומר, שישאל בבקשה למה עשה את זה?! בלי עומר ואיתי פורום יוגיהו מת[/quote]
אני חושב שמור מדבר איתו
אני אחכה כי אביזי יענה על הודעה זאת מכיוון שיש לי שאלה אליו.
ליאון תשלח לי מייל לא שאני אשלח אליך.....
[quote=עולה אושאוט;1334941]ליאון תשלח לי מייל לא שאני אשלח אליך.....[/quote]
שלחתי לך
[QUOTE=Tobi...;1334942]שלחתי לך[/QUOTE]
לא שלחת לי כלום... אני לא רואה ששלחו לי משהו....
[QUOTE=עולה אושאוט;1334943]לא שלחת לי כלום... אני לא רואה ששלחו לי משהו....[/QUOTE]
אל תצוטט את ההודעה,אני משתמש עם אחי הקטן באימייל הזה:[url]http://newmail.walla.co.il/#folder:-1000:0:1[/url]
[QUOTE=Tobi...;1334945]אל תצוטט את ההודעה,אני משתמש עם אחי הקטן באימייל הזה:[url]http://newmail.walla.co.il/#folder:-1000:0:1[/url][/QUOTE]
אני מנסה לשלוח לך מייל ומראה שכתובת לא תקינה..
[quote=עולה אושאוט;1334946]אני מנסה לשלוח לך מייל ומראה שכתובת לא תקינה..[/quote]
זה בוואלה
שחר ישלך מזל שתמיר מתעכב ^^'
אם עד מחר הוא לא ייפתח נו"ד, הבא אחריו ייפתח.
תגיב בסקייפ, אגב.
ליאון אתה צריך להשתמש באימייל, לא בקישור של האימייל שלך.
[QUOTE=Kurohige;1334936]אם למישהו יש דרך לתקשר עם עומר, שישאל בבקשה למה עשה את זה?! בלי עומר ואיתי פורום יוגיהו מת[/QUOTE]
יוגיהו זה לנובים :(
ואני רק אומר את זה כי הדק שלי מעפן.