-
[QUOTE=LordAbizi;1115406]לי
מונפורנו מנסה לחפור בור, אך שוב זה אורך יותר מדי זמן, ובינתיים בייליף מספיק להגיע אליו ולחתוך אותו עם העלה שעל ראשו ("עלה להב"). מונפורנו מוותר על הבור, מסתובב ומכה עם זנבו בבייליף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בגחלת על ביליף ואז תשתמש בזנב ברזל שיגמור אותו"
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל בייליף. בייליף נוגח עם ראשו במונפורנו. מונפורנו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם זנבו בבייליף. בייליף רוקע עם אחת מרגליו במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1120414]לי
מונפורנו שולח גחלת אל בייליף. בייליף נוגח עם ראשו במונפורנו. מונפורנו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם זנבו בבייליף. בייליף רוקע עם אחת מרגליו במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו, קפוץ לאוויר ואז תשלח כשאתה בגובה גחלת חזקה לעבר ביליף"
-
לי
מונפורנו קופץ, ושולח מטה גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע מההתקפות. לאחר מכן, בייליף מוציא גפן ומצליף במונפורנו. בייליף נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121481]לי
מונפורנו קופץ, ושולח מטה גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע מההתקפות. לאחר מכן, בייליף מוציא גפן ומצליף במונפורנו. בייליף נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " יופי אתה מצליח להתיש אותו מצוין. שלח גחלת בפעם האחרונה אל ביליף ". לאחר מכ אזרוק פוכדור אל בייליף
-
[QUOTE=LordAbizi;1119860]תמיר
כמובן, כשקצב המשחק שואף לאפס, ההבדל בין השחקנים קבוע.
--
"לודיקולו, תקוף בקשר עשב, כדור אנרגיה, וחבטת גוף!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ אל לודיקולו ומכה בו עם הזנב. כשפיקאצ'ו נוחת, לודיקולו שולח קשר עשב וקושר את פיקאצ'ו, ושולח עליו כדור אנרגיה. פיקאצ'ו משתחרר מקשר העשב, ותוקף מהר את לודיקולו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרם חשמלי. לודיקולו לבסוף רומס את פיקאצ'ו עם גופו. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.[/QUOTE]
חחח...
אבל אני מניח שאתה צודק...
בחופש אתה תגיב יותר?
-------
"פיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק בכל הכוח,ואז מהירות ומכת זנב!"
אחח,המקוריות...
-
לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. אתה זורק פוקדור על בייליף והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב כמה פעמים ונעצר. לכדת בייליף, יעודכן מיד.
תמיר
אני אשתדל, אבל פשוט זה מדכא אותי לראות כמות כל כך קטנה של רשומים. מצד שני, בחופש אתה תהיה פעיל יותר, ואז בכל פעם יהיו לי בערך שתי תגובות במשחק, ונראה לי שאני לא אהיה מדוכא יתר על המידה בגלל זה.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק חזקה, ולודיקולו שולח כדור אנרגיה. המתקפות מתנגשות ופיקאצ'ו משקיע כח רב שגובר על כדור האנרגיה, מגיע ללודיקולו ופוגע בו. לודיקולו נופל באפיסת כוחות ארצה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את לודיקולו. "לודיקולו אינו יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן."
"לודיקולו, חזור" אומר גרופוס, מחזיר את לודיקולו, "קרב טוב," הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוונך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121905]לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. אתה זורק פוקדור על בייליף והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב כמה פעמים ונעצר. לכדת בייליף, יעודכן מיד.
.[/QUOTE]
אני אומר "יש לכדתי בייליף ". אני מחזיר את מונפרנו לפוכדור של ואז חוזר למפעל צוללות ובודק אם הוא פתוח
-
לי
אתה חוזר למפעל הצוללות. כעת השעה כבר יותר נורמלית, 9 בבוקר. אתה מגיע למפעל ויש שם שומר בכניסה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל נוכח ההתעניינות שלך במקום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1122819]לי
אתה חוזר למפעל הצוללות. כעת השעה כבר יותר נורמלית, 9 בבוקר. אתה מגיע למפעל ויש שם שומר בכניסה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל נוכח ההתעניינות שלך במקום.[/QUOTE]
אני אומר לשומר " הי אני רוצה להיכנס למפעל הצוללות הזה.אז מותר לי להיכנס לפה ?"
-
לי
"מה אתה רוצה למצוא במפעל הצוללות?" הוא שואל בחשדנות ומניח באגביות יד אחת על הנשק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1124727]לי
"מה אתה רוצה למצוא במפעל הצוללות?" הוא שואל בחשדנות ומניח באגביות יד אחת על הנשק.[/QUOTE]
אני אומר לשומר " אל תדאג אני לא טוריסט.אני רק רוצה לעשות סיור במפעל הזה.מה אין לכם כניסה למבקרים ?"
-
לי
"לא... למה נראה לך? אנשים עובדים כאן, לפני שבוע גנבו מכאן איזה צוללת, ואנחנו עדיין מאוד חשדניים, אז אין כניסה חוץ מלעובדים." הוא אומר, עדיין מביט בך במבט חושד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1125561]לי
"לא... למה נראה לך? אנשים עובדים כאן, לפני שבוע גנבו מכאן איזה צוללת, ואנחנו עדיין מאוד חשדניים, אז אין כניסה חוץ מלעובדים." הוא אומר, עדיין מביט בך במבט חושד.[/QUOTE]
אני אומר לאיש " ביסאת לי את היום חיכתי כמה שעות רק בשביל להיכנס למפעל הצוללת הזה ". אני מתחיל לכת לעיר טאוב
-
לי
אתה יוצא מהעיר זאוגוויל לכיוון העיר טאוב. הדרך מלאה שדות בצדדים. במהלך ההליכה שלך אתה פוגש מאמן.
"משעמם לי, אני תקוע כבר כאן מאז 2010, ולא פגשתי אף שחקן. אולי תערוך איתי קרב?" הוא שואל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1125767]לי
אתה יוצא מהעיר זאוגוויל לכיוון העיר טאוב. הדרך מלאה שדות בצדדים. במהלך ההליכה שלך אתה פוגש מאמן.
"משעמם לי, אני תקוע כבר כאן מאז 2010, ולא פגשתי אף שחקן. אולי תערוך איתי קרב?" הוא שואל.[/QUOTE]
אני אומר למאמן " טוב תרצה קרב 3על 3 נגדי? או 2על 2 נגדי ?"
-
לי
"שניים נגד שניים. ביחידים או בזוגות?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1127125]לי
"שניים נגד שניים. ביחידים או בזוגות?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
אני אומר למאמן , בוא קרב זוגות. זה הולך להיות מעניין " .אני מוציא את מונפרנו ואת ביליף לקרב הזוגות ויחכה שהמאמן יוציא את הפוקימנים שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;1121905]
תמיר
אני אשתדל, אבל פשוט זה מדכא אותי לראות כמות כל כך קטנה של רשומים. מצד שני, בחופש אתה תהיה פעיל יותר, ואז בכל פעם יהיו לי בערך שתי תגובות במשחק, ונראה לי שאני לא אהיה מדוכא יתר על המידה בגלל זה.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק חזקה, ולודיקולו שולח כדור אנרגיה. המתקפות מתנגשות ופיקאצ'ו משקיע כח רב שגובר על כדור האנרגיה, מגיע ללודיקולו ופוגע בו. לודיקולו נופל באפיסת כוחות ארצה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את לודיקולו. "לודיקולו אינו יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן."
"לודיקולו, חזור" אומר גרופוס, מחזיר את לודיקולו, "קרב טוב," הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוונך.[/QUOTE]
אני מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור,והולך לכיוונו גם,בחיוך.
-
לי
"צאו, לינון וסיגיליף!" אומר המאמן ומוציא את שני הפוקימונים. "סיגיליף, תקוף בחותך רוח את בייליף, וליינון, צא לשסע את מונפורנו!"
תמיר
אתה מתקדם אל מנהיג המכון והוא לוחץ את ידך ונותן לך את תג המכון.
"זהו תג הפוטוסינתזה של העיר טרגול-מרסה. כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר לך גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1128496]לי
"צאו, לינון וסיגיליף!" אומר המאמן ומוציא את שני הפוקימונים. "סיגיליף, תקוף בחותך רוח את בייליף, וליינון, צא לשסע את מונפורנו!"
.[/QUOTE]
אני אומר למוהפרנו וביליף " תחמקו מהמתקפות האלו. מונפרנו גחלת על סיגלי,. בייליף עלי טער על לינון "
-
לי
סיגיליף שולח רוח עזה וחדה שפוגעת בבייליף, ולינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. ביייליף שולח עלים חדים לעבר ליינון, פוגע בו, ומרחיק אותו ממונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בסיגיליף.
"סיגיליף, תקוף בגלי פסי את מונפורנו, וליינון, השתמש בחבטת גוף על בייליף!" אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130143]לי
סיגיליף שולח רוח עזה וחדה שפוגעת בבייליף, ולינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. ביייליף שולח עלים חדים לעבר ליינון, פוגע בו, ומרחיק אותו ממונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בסיגיליף.
"סיגיליף, תקוף בגלי פסי את מונפורנו, וליינון, השתמש בחבטת גוף על בייליף!" אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו " ביליף חבטת גוף על לךינון.תקפוץ גבוה ותסיט את הגוף דלך אליו.מונפרנו תחמק ותשלח גחלת לסיגליפ ואגרוף מאך תשמש עליו "
-
לי
ביליף ולינון נעים זה לעבר זה, ומתנגשים וחובטים זה בזה, ונהדפים אחורה. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף שיורה גלים של עיקום המרחב. הגלים הודפים את הגחלת, אך נותנים למונפורנו די זמן כדי להתקרב אל סיגיליף ולהכות בו עם אגרוף המאך.
"סיגיליף, תקוף דחיפה על בייליף. אם נשלחת לעברך גחלת, השתמש במשב רוח כדי לכוון אותה על בייליף. לינון, תקוף בחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130778]לי
ביליף ולינון נעים זה לעבר זה, ומתנגשים וחובטים זה בזה, ונהדפים אחורה. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף שיורה גלים של עיקום המרחב. הגלים הודפים את הגחלת, אך נותנים למונפורנו די זמן כדי להתקרב אל סיגיליף ולהכות בו עם אגרוף המאך.
"סיגיליף, תקוף דחיפה על בייליף. אם נשלחת לעברך גחלת, השתמש במשב רוח כדי לכוון אותה על בייליף. לינון, תקוף בחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף " תחמקו לאחר מכן מונפרנו תשתמש באגרוף מאך את לינון ואתה ביליף עלי טער וחבטת גוף את סיגליף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1128496
תמיר
אתה מתקדם אל מנהיג המכון והוא לוחץ את ידך ונותן לך את תג המכון.
"זהו תג הפוטוסינתזה של העיר טרגול-מרסה. כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר לך גרופוס.[/QUOTE]
בלית תגובה מוצלחת יותר,אני אומר לו תודה,לוקח את התג והולך לשופטים.
-----------
אחרי הבגרות בהיסטוריה,החופש שלי מתחיל רשמית עכשיו.
בתקווה להתקדם הרבה בחופש הזה,וסוף סוף לגרד קצת מידע על העלילה המסתורית הזאת שלך...
-
לי
מונפורנו מנסה לברוח מהמתקפה של לינון אך לינון מגיע ראשון וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מגיב באגרוף מאך ופוגע בלינון. סיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו, ולאחר מכן שולח עלים חדים אל סיגליף ופוגע בו, ולאחר מכן קופץ לדחוץ אותו.
"סיגיליף, רוח תער על מונפורנו, ולינון, השתמש בשיסוע על בייליף!" אומר המאמן.
תמיר
ברכותיי.
גם אני שותף לתקוותך.
--
אתה ניגש לשופטים.
"היינו שלושה שופטים, וכל אחד בדק חלק אחר בקרב שלך" אומר אחד מהם. "אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים שלך. גם פיקאצ'ו וגם הנדוואר נמצאים במצב טוב, ועל כן אני נותן לך 33."
"אני הייתי אחראי על בדיקת עצמת המתקפות שלך," אומר שני מהם, "המתקפות שלך מאומנות היטב, ועל כן אתה תקבל 31".
"אני הייתי אחראי לבדיקת הטקטיקות ותכנון הקרב שלך. זה לא היה מרשים במיוחד, אך מצד שני לורד אביזי מעט הקשה עליך עם משיכת הקרב האינסופית. לכן תקבל 26" אומר השלישי.
"סך הכל הציון הוא 90. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו ניתן להכניס את הציון?" שואל הראשון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1132010]לי
מונפורנו מנסה לברוח מהמתקפה של לינון אך לינון מגיע ראשון וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מגיב באגרוף מאך ופוגע בלינון. סיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו, ולאחר מכן שולח עלים חדים אל סיגליף ופוגע בו, ולאחר מכן קופץ לדחוץ אותו.
"סיגיליף, רוח תער על מונפורנו, ולינון, השתמש בשיסוע על בייליף!" אומר המאמן.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לביליף" תחמקו. ביליף עלי טעק על סיגליף.מונפרנו גחלת על לינון "
-
לי
סיגליף מתחיל בלשלוח רוח תער על מונפורנו. מונפורנו זז הצידה אך בכל זאת נפגע. לינון מתחיל להתקרב אל ביליף. מונפורנו שולח גחלת לכיוון לינון. לינון רץ מהר יותר אל בייליף ומשסע אותו, ומונפורנו בטעות פוגע קצת גם בבייליף עם הגחלת (גם לינון נפגע). בסוף ביליף שולח עלים חדים אל סיגיליף ופוגע בו.
"סיגליף, השתמש בבלבול על מונפורנו. לינון, תקוף בנגיחה את בייליף." אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133131]לי
סיגליף מתחיל בלשלוח רוח תער על מונפורנו. מונפורנו זז הצידה אך בכל זאת נפגע. לינון מתחיל להתקרב אל ביליף. מונפורנו שולח גחלת לכיוון לינון. לינון רץ מהר יותר אל בייליף ומשסע אותו, ומונפורנו בטעות פוגע קצת גם בבייליף עם הגחלת (גם לינון נפגע). בסוף ביליף שולח עלים חדים אל סיגיליף ופוגע בו.
"סיגליף, השתמש בבלבול על מונפורנו. לינון, תקוף בנגיחה את בייליף." אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי , תחמקו מהתקפות שלהם.מונפרנו תשמש בחפירה ואז אתה וביליף כנסו לבור.תצאו מהבור ותפתיעו אותם בהתקפות שלכם: מונפרנו תפתיע את לינון בזנב ברזל.בייליף תפתיע את סיגליף בעלי טער "
-
לי
מונפורנו מנסה לברוח, אך סיגיליף מספיק להינעל על המוח שלו, וכולא אותו באשליה. מונפורנו הולך לאחד העצים ומנסה לחפור באותו, ומכיוון שזה בלתי אפשרי לחפור בעץ, אינו מצליח. בינתיים לינון רץ אל בייליף ונוגח בו, ובייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף נפגע, אך הוא עדיין מצליח להחזיק את האשליה על מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133585]לי
מונפורנו מנסה לברוח, אך סיגיליף מספיק להינעל על המוח שלו, וכולא אותו באשליה. מונפורנו הולך לאחד העצים ומנסה לחפור באותו, ומכיוון שזה בלתי אפשרי לחפור בעץ, אינו מצליח. בינתיים לינון רץ אל בייליף ונוגח בו, ובייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף נפגע, אך הוא עדיין מצליח להחזיק את האשליה על מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף "ביליף תקוף את סיגליף בחבטת גוף כדי שהוא יבטל את האשליה השולטת במונפרנו.לאחר מכן עלי ער על לינון.מונפרנו תשמש בזנב ברזל על סיגליף"
-
לי
"לינון, נסה להגן על סיגיליף מפני בייליף. אם תכשל, תקוף בחבטת ראש את מונפורנו. סיגיליף, אם האשליה נשברת, תקוף ברוח תער אך בייליף." אומר המאמן. בייליף מתחיל לנוע לכיוון סיגיליף, ולינון יוצא לתקוף את בייליף. בייליף מבצע הטעיה, עוקף את לינון, מגיע אל סיגיליף ודוחף אותו. בינתיים לינון רץ אל מונפורנו וחובט בו עם הראש. האשליה של סיגיליף נשברה. בייליף שולח עלים חדים לכיוון לינון. לינון מחלקם נפגע, אך מחלקם מתחמק כך שהם פוגעים במונפורנו. מונפורנו רץ אל סיגיליף ומכה בו עם הזנב. סיגיליף שולח רוח חזקה אל בייליף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1134079]לי
"לינון, נסה להגן על סיגיליף מפני בייליף. אם תכשל, תקוף בחבטת ראש את מונפורנו. סיגיליף, אם האשליה נשברת, תקוף ברוח תער אך בייליף." אומר המאמן. בייליף מתחיל לנוע לכיוון סיגיליף, ולינון יוצא לתקוף את בייליף. בייליף מבצע הטעיה, עוקף את לינון, מגיע אל סיגיליף ודוחף אותו. בינתיים לינון רץ אל מונפורנו וחובט בו עם הראש. האשליה של סיגיליף נשברה. בייליף שולח עלים חדים לכיוון לינון. לינון מחלקם נפגע, אך מחלקם מתחמק כך שהם פוגעים במונפורנו. מונפורנו רץ אל סיגיליף ומכה בו עם הזנב. סיגיליף שולח רוח חזקה אל בייליף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " תשמש בזנב ברזל על סיגליף וגחלת על לינון ". אני אומר לביליף " תחמק מהרוח החזקה.תשמש בעלי טער על סיגליף ובחבטת גוף על לינון "
-
לי
"סיגיליף, תקוף בדחיפה את מונפורנו, ובגלי פסי את ביליף, ולינון, תקוף בשיסוע את ביליף ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו יוצא ודוחף את סיגיליף בזנב ברזל, וסיגיליף משיב בדחיפה. בייליף שולח עלי תער על סיגיליף, וסיגיליף מוציא גלי פסי שעוצרים אותם. לינון משסע את ביליף, סופג גחלת ממונפורנו, סופג חבטת גוף מביליף, ואז רץ אל מונפורנו וחותך אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1135596]לי
"סיגיליף, תקוף בדחיפה את מונפורנו, ובגלי פסי את ביליף, ולינון, תקוף בשיסוע את ביליף ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו יוצא ודוחף את סיגיליף בזנב ברזל, וסיגיליף משיב בדחיפה. בייליף שולח עלי תער על סיגיליף, וסיגיליף מוציא גלי פסי שעוצרים אותם. לינון משסע את ביליף, סופג גחלת ממונפורנו, סופג חבטת גוף מביליף, ואז רץ אל מונפורנו וחותך אותו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " תשמש בזנב ברזל ובגחלת על סיגליף"
אני אומר לביליף" שלך עלי טעער וגפן מצליפה- אתה מוציא מהגוף שלך גפנים שמצליפים בלינון "
-
[QUOTE=LordAbizi;1132010]
תמיר
ברכותיי.
גם אני שותף לתקוותך.
--
אתה ניגש לשופטים.
"היינו שלושה שופטים, וכל אחד בדק חלק אחר בקרב שלך" אומר אחד מהם. "אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים שלך. גם פיקאצ'ו וגם הנדוואר נמצאים במצב טוב, ועל כן אני נותן לך 33."
"אני הייתי אחראי על בדיקת עצמת המתקפות שלך," אומר שני מהם, "המתקפות שלך מאומנות היטב, ועל כן אתה תקבל 31".
"אני הייתי אחראי לבדיקת הטקטיקות ותכנון הקרב שלך. זה לא היה מרשים במיוחד, אך מצד שני לורד אביזי מעט הקשה עליך עם משיכת הקרב האינסופית. לכן תקבל 26" אומר השלישי.
"סך הכל הציון הוא 90. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו ניתן להכניס את הציון?" שואל הראשון.[/QUOTE]
:)
---
"פוקדע" אני אומר בקצרה ומושיט לו אותו,מורגל היטב למהלך העניינים.
-
לי
"סיגיליף, רוח תער וגלי פסי על מונפורנו. לינון, מתקפה מהירה ושיסוע על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ לכיוון סיגיליף. סיגיליף גורם לרוח להתנגד לו ולחתוך אותו מעט. מונפורנו מגיע לסיגיליף, ואז חובט בו עם זנבו. סיגיליף שולח גל עיקום במרחב שפוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת מטווח קרוב אל סיגיליף ופוגע. בייליף שולח עלי תער. חלקם פוגעים בלינון, אך אז לינון מאיץ למהירות די גדולה, מגיע אל בייליף ותמנגש בו. בייליף מצליף עם אחת הגפנים שלו בלינון. לינון בסוף משסע את בייליף.
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע שלך ומחבר אותו בכבל Usb למחשב. הוא עושה כמה דברים, ואז מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג שמור כעת בפוקדע שלך באמצעות סיסמא שלנו. אם תהיה בעיה לאלה בליגה עם זה, הפנה אותם אלינו."
-
[QUOTE=LordAbizi;1137236]לי
"סיגיליף, רוח תער וגלי פסי על מונפורנו. לינון, מתקפה מהירה ושיסוע על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ לכיוון סיגיליף. סיגיליף גורם לרוח להתנגד לו ולחתוך אותו מעט. מונפורנו מגיע לסיגיליף, ואז חובט בו עם זנבו. סיגיליף שולח גל עיקום במרחב שפוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת מטווח קרוב אל סיגיליף ופוגע. בייליף שולח עלי תער. חלקם פוגעים בלינון, אך אז לינון מאיץ למהירות די גדולה, מגיע אל בייליף ותמנגש בו. בייליף מצליף עם אחת הגפנים שלו בלינון. לינון בסוף משסע את בייליף.
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו תשמש באגרוף מאך על לינון ובגחלת על סיגליף" ביליף גפן מצליפה על לינון ועלי ער על סיגליף "
-
לי
"סיגיליף, תקוף במתקפת כנף את מונפורנו, ואז גלי פסי על בייליף. לינון, תקוף בחבטת גוף את ביליף, ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ לעבר לינון ונותן לו אגרוף מאך. לינון נפגע, ואז רץ לביליף וחובט בו עם גופו. ביליף מחזיר ללינון עם מכה עם הגפן שלו.באותו זמן, סיגיליף טס את מונפורנו ומכה בו עם כנפו. מונפורנו נפגע, מתרחק מעט, ואז שולח גחלת אל סיגיליף. בייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף שולח גל של עיקום במרחב ופוגע בביליף. לינון רץ וחותך עם שיניו את מונפורנו.