-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מוציא מכיסך את הסכין שלך ונותן לאלקטויר תסכין שלך.אלקטויר לוקחת את הסכין ומחזיקה תסכין קרוב לצואר של דרטיני.דרטיני מתחיל לפחד עד מוות מהסכין.אתה מחכה לאמא דרגוניט אך היא לא באה .בקום אמא דרגוניט באים [IMG]http://veekun.com:81/dex/media/black-white/632.png[/IMG]5 אינטו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826240][B][COLOR="Red"]ניר
אתה מוציא מכיסך את הסכין שלך ונותן לאלקטויר תסכין שלך.אלקטויר לוקחת את הסכין ומחזיקה תסכין קרוב לצואר של דרטיני.דרטיני מתחיל לפחד עד מוות מהסכין.אתה מחכה לאמא דרגוניט אך היא לא באה .בקום אמא דרגוניט באים [IMG]http://veekun.com:81/dex/media/black-white/632.png[/IMG]5 אינטו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
מי אלא אינטו? מהדור ה5?
-------------------------------
אני אומר להם:
"תזוזה אחת שלכם או כל תזוזה,ודרטיני בחוץ מובן?
עכשיו לכו ותמצאו לי את אמא שלו,אני רוצה להגיד לה משהוא
-
[B][COLOR="Red"]ניר
כן המשחק היה עם פוקימונים מהדור ה5 גם הבאתי לך ספריט של אינטו.
אתה מתחיל לאיים על הנמלים אך הם לא מפחדים מימך. כול 5 האנטו תוקפים במספרי איקס אותך ואת הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826245][B][COLOR="Red"]ניר
כן המשחק היה עם פוקימונים מהדור ה5 גם הבאתי לך ספריט של אינטו.
אתה מתחיל לאיים על הנמלים אך הם לא מפחדים מימך. כול 5 האנטו תוקפים במספרי איקס אותך ואת הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
חבל עליכם!
אצעק
אלקטיוייר מסך אור.
אחרי זה תותח חשמל(מתקפה שבטוח משתקת),ותשאירי את דרטיני בזרועות שלך,רק בגב!
צ'ארמנדר גחלת,ופיפטר תקפצי וראש ברזל!
ארון,דחיפה!
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר עוד לא למדה תותח חשמל.אלקטויר משתמשת במסך אור ומגנה עליך ועל הפוקימונים שלך ממספרי האיקס של האינטו.צ'רמנדאר יורה גחל על הנמלים.אחת הנמלות נפגעת ומובסת בקרב.פיפטר קופצת ומשתמש בראש ברזל.4 האינו האחרות מתחמקות מזה.ארון משתמש בדחיפה על הנמלות.אך לא מזיז להם הם מסוג פלדה וחרק.הינטו שנשארו משתמשות בגילוטינה על פוקימונך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826249][B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר עוד לא למדה תותח חשמל.אלקטויר משתמשת במסך אור ומגנה עליך ועל הפוקימונים שלך ממספרי האיקס של האינטו.צ'רמנדאר יורה גחל על הנמלים.אחת הנמלות נפגעת ומובסת בקרב.פיפטר קופצת ומשתמש בראש ברזל.4 האינו האחרות מתחמקות מזה.ארון משתמש בדחיפה על הנמלות.אך לא מזיז להם הם מסוג פלדה וחרק.הינטו שנשארו משתמשות בגילוטינה על פוקימונך[/COLOR][/B][/QUOTE]
כדור חשמל ותותח חשמל זה אותו הדבר,רק 2 צורות תרגום שונות.
---------------------------------------------------------------------------
אלקטיוויר שוב מסך אור.
עכשיו פינסיר,צא!
צ'ארמנדר קפוץ על פינסיר
פינסיר קפוץ לגובה מטורף באוויר ותשתמש במכת קרן! ותסתובב בו זמנית
צ'ארמנדר גחלת,מכת קרן בוערת שיוצא ממנה גחלת!
אלקטיוויר אגרוף אש.
פיופיטר נקמה.
-
[COLOR=Red][B]ניר
אה לא ידעתי טוב
אלטויר משתמשת במסך אור.המסך האר מגן עליך ועל הפוקימונים שלך מהגיליטינה של האינטו.פינסיר קופץ לגובה ומשתמש במכת קרן.צ'רמנדאר משתמשבגחלת על הקרן של פינסיר.ויוצר מכת קרן גחלת.אלקטויר משתמש באגרוף אש.פיפטר נקמה.האינטו מנסים להתחמק מהמכות האלו אך לא מצליחים וכולם מובסים בקרב.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;826297][COLOR=Red][B]ניר
אה לא ידעתי טוב
אלטויר משתמשת במסך אור.המסך האר מגן עליך ועל הפוקימונים שלך מהגיליטינה של האינטו.פינסיר קופץ לגובה ומשתמש במכת קרן.צ'רמנדאר משתמשבגחלת על הקרן של פינסיר.ויוצר מכת קרן גחלת.אלקטויר משתמש באגרוף אש.פיפטר נקמה.האינטו מנסים להתחמק מהמכות האלו אך לא מצליחים וכולם מובסים בקרב.[/B][/COLOR][/QUOTE]
יופי כולם,זה היה נהדר! אגיד
אני זורק פוקדור על אחד האינטואים,בתקווה שהיה לו קורים כדי שאתפוס את כל השאר.
-
[COLOR=Red][B]ניר
קורים?
אתהה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על אחד האינטו.הפוכדור לוכד את אחד האינטו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונפתח מחדש.לא לכדת אינטו[/B][/COLOR]
-
רשת,איך שלא קוראים לזה!
----------------------------
אני יורק על האינטו,וממשיך לחפש את אבא דרגונייט.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה יורק על האינטו והם לא עושים לך שום דבר.אתה וכל הפוקימונים שלך כולל דרטיני ממשיכים ללכת וגם לחפש את אבא דרגוניט.אתה רואה בן אדם שנראה כך [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWYacon.png[/IMG]ניגש אליך ואומר לך"אני השריף של דרך 3.תגיד אתה מנסה לגנוב את הדרטיני הזות?טוב תעצור בשם החוק נראה שאתה גונב פוקימון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826385][B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה יורק על האינטו והם לא עושים לך שום דבר.אתה וכל הפוקימונים שלך כולל דרטיני ממשיכים ללכת וגם לחפש את אבא דרגוניט.אתה רואה בן אדם שנראה כך [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWYacon.png[/IMG]ניגש אליך ואומר לך"אני השריף של דרך 3.תגיד אתה מנסה לגנוב את הדרטיני הזות?טוב תעצור בשם החוק נראה שאתה גונב פוקימון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
ואני עוד שחררתי אותך ממעצר...
------------------------------------------
אלקטיוייר מסך אור כדי שנשמור מרחק!
אני אומר לשריף:
"ניסיתי לתפוס את דרטיני אחרי שהיא הובסה,זרקתי עליה פוקדור והיא לא נתפסה
אז אני רוצה ללכת למקום אחר ולנסות לתפוס אותה שוב,ברור?"
-
[quote=Akainu;824029][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גרוטל מנסה להתחמק מטיפוס הסלעים של זוארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גרוטל תוקף בעלי טער את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.גרוטל רץ אל זוארק בטיפוס סלעים.זוארק גם משתמש בטיפוס סלעים.גרוטל וזוארק עומדים להיתנגש זה בזה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תשתמש בעלי טער כפולים בהמשך לטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח את זורארק".
-
[quote]לוקאס
ריולו משתמצש במכת עצם ומסיט את אגרוף החשמל של אלקטויר לשמיים.ריולו משתמש באגרוף שאיבה ונותן לאלקטויר תאגרוף בבטן.ריולו שואב קצת מהכוח של אל קטויר.אלקטויר משתמש בארגוף אש ופוגע מכה ישירה בריולו.ריולו עומד להפסיד בקרב.אלקטויר עומד לפגוע בריולו עם אגרוף ברק[/quote]
"תסובב מכת עצם כדי ליצור מגן ולעצור את האגרוף ולאחר מכן תן לו מטר של אגרופי שאיבה כדי להתיש אותו סופית" אני צועק לריולו
אני חושב אחרי המתקפה של ריולו אני מוציא את גלייסקור לקרב(למה מחקת לגלייסקור את הגיליוטינה)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
פאליגאטור מונפרנו ריולו וגליסקור
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר משתמשת במסך אור השריף אומר לך"הסיפור שלך בכלל לא הגינוי אתה יכול לתפוס את דרטיי כן ועכשיו ובשבילמה לכת למקום אחר.לפי מה שנראה 100% שתתפוס דרטיני במצב שלה עכשיו.אבל ברור שכל זה שקר אחד גדול.טוב ניר בוא אחרי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826484][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר משתמשת במסך אור השריף אומר לך"הסיפור שלך בכלל לא הגינוי אתה יכול לתפוס את דרטיי כן ועכשיו ובשבילמה לכת למקום אחר.לפי מה שנראה 100% שתתפוס דרטיני במצב שלה עכשיו.אבל ברור שכל זה שקר אחד גדול.טוב ניר בוא אחרי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך קרוב אל השריף,והולך איתו 5 מטרים.
אני מחכה שהוא יתקרב אלי,ואז אני דוקר אותו בלב.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך עם השריך 5 מטרים ואז שוולף את הסכין ועומד לדקור אותו.אך מישהו מחזיק את ידך.אתה מסוב את הראש ואתה רואה שזה השריף.עצר אותך מלדקור אותו.אתה לא מבין מה קורה איך זה שיש פה שני שריפים.השריף השני נעלם ביחד עם הסכין שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;826484][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "אני לא רואה מה קרה שם, מי ניצח בסוף?" ואני מחכה שהעשן יתפזר מהר כדי לדעת מה קרה.
-
[QUOTE=Akainu;826544][B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך עם השריך 5 מטרים ואז שוולף את הסכין ועומד לדקור אותו.אך מישהו מחזיק את ידך.אתה מסוב את הראש ואתה רואה שזה השריף.עצר אותך מלדקור אותו.אתה לא מבין מה קורה איך זה שיש פה שני שריפים.השריף השני נעלם ביחד עם הסכין שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
הדביל הזה לקח לי את הסכין?! לא!!!! עם מה אני אחתוך עגבניות עכשיו?!
-----------------------------------------------------------------------------------
אני שואל את השריף:
"תגיד לאן אתה לוקח אותי?"
-
[COLOR=Red][B]ניר
השריף אומר לך"אתה תגלה זות בעוד מס' דקות וגם תגלה איך נהיה לי כפיל שלקח תסכין שאיתה ניסת לרצוח אותי".אתה והשריף מגיעים לביקתה קטנה.השריף נכנכס וגם אתה נכסנס לביקתה.הביקתה היתה חשוכה..אך השריף הדליק תאור ואתה מבחין שביקתה יש מכשירים מוזרים שאף לא ראית.השריף אומר לך"שמי שלגון ואני שריף. את זה אתה יודע כבר.תרצה לדעת עוד עלי ומה זה המקום הזה?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.זוארק עדין עומד על הזירה אך פצוע חלקית מהקרב האחרון שלו נגד גרוטל .אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;826561][COLOR=Red][B]ניר
השריף אומר לך"אתה תגלה זות בעוד מס' דקות וגם תגלה איך נהיה לי כפיל שלקח תסכין שאיתה ניסת לרצוח אותי".אתה והשריף מגיעים לביקתה קטנה.השריף נכנכס וגם אתה נכסנס לביקתה.הביקתה היתה חשוכה..אך השריף הדליק תאור ואתה מבחין שביקתה יש מכשירים מוזרים שאף לא ראית.השריף אומר לך"שמי שלגון ואני שריף. את זה אתה יודע כבר.תרצה לדעת עוד עלי ומה זה המקום הזה?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו :"כן",אתה יודע שעם הסכין הזאת,ניטרלתי 2 אנשי ניוטק וכמעט רצחתי את אור מצוות ניוטק?
אתה יודע שאני הצלתי את רג'יאייס? (אתה יודע שעם הסכין הזאת הייתי מכין לי לאפה.)
-
[quote=Akainu;826561][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.זוארק עדין עומד על הזירה אך פצוע חלקית מהקרב האחרון שלו נגד גרוטל .אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "צאי ניטלס, תשתמש בלהביור ואז בגחלת משולבים ביחד על זורארק בכל הכוח כדי לנצח אותו".
-
[quote]לוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.
[/quote]
אז אם כך יש לגלייסקור גיליוטינה
"גלייסקור אלקטיוייר חלש לאדמה לכן תשתמש בסופת חול ותעוור אותו"
"ואז גלייסקור הגיע הזמן לתת ליגמור אותו גיליוטינה בכל הכוח(מכת נוק אאוט ואלקטיוייר לא רואה כלום לכן זה יגמור אותו"
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
גלייסקור משתמשבסופת חול והופך את אלקטויר לעיור.גלייסקור עף לאויר ומשתמשבגיליוטינה על אלקטויר.אלקטויר לא מתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור ומובס בקרב. 2 0 לך.סטיבן מחזיר את אלקטויר לפוכדור שלו[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;826735][COLOR=Blue][B]לוקאס
גלייסקור משתמשבסופת חול והופך את אלקטויר לעיור.גלייסקור עף לאויר ומשתמשבגיליוטינה על אלקטויר.אלקטויר לא מתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור ומובס בקרב. 2 0 לך.סטיבן מחזיר את אלקטויר לפוכדור שלו[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
לא ממש,זה יותר נראה לי שאתה מצוות X
אבל אם אתה רוצה להיות השותף שלי,אני מסכים,אבל איזה פוקימונים יש לך?
ואתה באמת שריף? כי אין שריפים בדרכים.
ודרך אגב,תוכיח לי שאתה עם סופר כוחות על.
תפתח את הדרטיני שעל אלקטיוויר.
ותחזיר לי את הסכין.
-
[QUOTE=Akainu;826230][B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמצש במכת עצם ומסיט את אגרוף החשמל של אלקטויר לשמיים.ריולו משתמש באגרוף שאיבה ונותן לאלקטויר תאגרוף בבטן.ריולו שואב קצת מהכוח של אל קטויר.אלקטויר משתמש בארגוף אש ופוגע מכה ישירה בריולו.ריולו עומד להפסיד בקרב.אלקטויר עומד לפגוע בריולו עם אגרוף ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו עונה לך"מונ מונ מונ" הוא מתחיחל לקפוץ מאושר.אתה מבין שהוא רוצה להמשיך להילחם.סטיבן אומר"זו תהי טעות להשאיר את מונפרנו לק'רב הזה.תבין בעוד רגע למה.צא בלסטיוז שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/9.png[/IMG]בלסטויז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אלקטויר שולחת את הזרועות שבגב שלה כדי לתפוס את דרטיני.דרטיני לא מצליח להימלט ונתפס על ידי הזרועות של אלקטויר.ארון שולך פצצת בוץ אל האדמה שקרובה לדרטיני.האדמה הופכת לבוץ ודרטיני תקוע בה.פינסיר וארון לא זוכרים את תרגיל האם ותכונית האם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא פוכדור ומנו יוצא פולויאג שלך.פולויאג יורה אקדח מים על יוטרי של דנטו.דנטו אומר ליוטרי"תתחמק ואז אחרי ששתחמק נשיכה על פולויאג שלו"יוטרי מתחמק מהאקדח המים של פולויאג ורץ אל פולויאג במטרה לנשוך אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אולי אני יעשה את זה
קומבסקין קופץ לגובה ומתצחמק מהזעם דרקון של דרטיני.קומבסקין משתמש ויורה גחלת אדירה אל דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזנב דרקון על קומבסקין שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פוליווג תהדוף אותו באמצעות אקדח מים!"
-
[quote=Akainu;826735]
[COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לניטלט: "תתחמקי מהשיסוע הלילה שלו ואז תגמרי את הקרב הזה בעזרת השילוב של גחלת ואז בלהביור הכי חזקים שלך כדי שננצח".
-
[quote=Akainu;826230][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אולי אני יעשה את זה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין קופץ לגובה ומתצחמק מהזעם דרקון של דרטיני.קומבסקין משתמש ויורה גחלת אדירה אל דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזנב דרקון על קומבסקין שלך[/COLOR][/B][/quote]
תעשה זה יגרום לאנשים להשקיע ורצון להמשיך
--------------------
'קומבסקין לא יצליח להתחמק באוויר אני חייב לעשות משהו' אחשוב
"קומבסקין מהר תצנח על דרטיני עם בעיטת מגה קדימה!" אצעק
-
[QUOTE=Akainu;826735][COLOR=Blue][B]לוקאס
[COLOR=Green][B]ג'ון
[COLOR=Red][B]ניר
שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סטיבן קרב מצוין הפתעת אותי מאוד" אני אומר בחיוך
"מיהו הפוקימון הבא שלך ?" אני שואל ומנסה לנחש איזה פוקימון יהיה לו ומה אני אצטרך לעשות
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/392.png[/IMG]איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]אדם
קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOliveGreen][B]שון
פולויאג הודף את הנשיכה של יוטרי באקדח מים.יוטרי נפגעקשה מהאקדח המים של פולויאג.דנטו אומר ליוטרי שלו"אל תוותר ותמשתמש שוב בנשיכה על פולויאג" יוטרי רץ ומשתמש שוב בנשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
שלגון אומר לך"כן אני שריף אתה לא רואה תבגדים שלי הם בגדים של שריף.אם תרצה אני אוכל להיות שותפך למסע.ובקשר לפוקימונים אני ארה לך אותם.אתה ראית שאני יכול ליצור כפילים.אם תרצה לראות את כוח העל השני שלי נסיעה בזמן אבחר שנה שתרצה חהיות בה.ובקשר לסכין אני אחזיר לך אות במילא לא תוכל להרוג אותי"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;827231][COLOR=Blue][B]לוקאס
סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/392.png[/IMG]איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]אדם
קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOliveGreen][B]שון
פולויאג הודף את הנשיכה של יוטרי באקדח מים.יוטרי נפגעקשה מהאקדח המים של פולויאג.דנטו אומר ליוטרי שלו"אל תוותר ותמשתמש שוב בנשיכה על פולויאג" יוטרי רץ ומשתמש שוב בנשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
שלגון אומר לך"כן אני שריף אתה לא רואה תבגדים שלי הם בגדים של שריף.אם תרצה אני אוכל להיות שותפך למסע.ובקשר לפוקימונים אני ארה לך אותם.אתה ראית שאני יכול ליצור כפילים.אם תרצה לראות את כוח העל השני שלי נסיעה בזמן אבחר שנה שתרצה חהיות בה.ובקשר לסכין אני אחזיר לך אות במילא לא תוכל להרוג אותי"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה לחזור ל... לתקופה שבה רציתי להתקבל לבניין שניצילים,עוד שהיה לי קומבסקן שכמעט התפתח.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"אוקי תחזיק בי אך אסור לך לשנות תעבר אם תשנה תעבר אתה תשנה בעתיד אז אל תעשה את זה מבין".ניר אתה מחזיק בשלגון.הבזק אור מגיע ולפתע אתה נמצא בבית השניצלים ואתה רואה את קומבסרין שלך ואת עצמך שהיית קטן[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;827231][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לניטלט: "תתחמקי מהכדור צל שלו ואז סיימי את זה בגחלת ולהביור משולבים ביחד בכל הכוח שלך".
-
[QUOTE=Akainu;827277][B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"אוקי תחזיק בי אך אסור לך לשנות תעבר אם תשנה תעבר אתה תשנה בעתיד אז אל תעשה את זה מבין".ניר אתה מחזיק בשלגון.הבזק אור מגיע ולפתע אתה נמצא בבית השניצלים ואתה רואה את קומבסרין שלך ואת עצמך שהיית קטן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך אל הילד ושואל אותו: "היי ילד,תגיד,איזה מתקפות יש לקומבסקן שלך?
ואיזה דברים הוא עושה?"
-
[b][color=#808000][quote]
[b][color=#808000]שחר
סטריו יורה בועות על סופת החול שיצרו שמדלש.הבעועות פוגעותץ בסופות החול ועוצרות אותה.סטריו רץ מהר ופוגע באחד השנדלש קשה.שני השנדלש זורקים פצצות בוץ לעבר באלבאזור וסטריו[/color][/b]
[/quote]
" תתחמקו חברים , ואז באלבזור הצלפת גפן על הפצוע , סטריו בועות על השני "[/color][/b]
-
[quote]לוקאס
סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך[/quote]
"איינפרימפ? לא רע" אני אומר
"גלייסקור יופי של עבודה תחמוק ותחזור לפוקדור" אני אומר בקול שמח
"צא פאליגאטור גלישה ותקפיא את הגלישה עם קרן קרח כדי שיפול על אינפריימפ קיר קרח קטלני"
-
[quote=Akainu;827231][COLOR=red][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון[/COLOR][/B]
[/quote]
"קומבסקין מהר אל תיתן לדרטיני להגיב קדימה תשתמש בניקור!" אצעק
-
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]מי שמגיב את תגובות ה5000 במשחק מקבל פרסים שאני אחשוב עלים
אז בהצלחחה לכם[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין מנסה לא לתת לדרטיני להגיב בזעם דרקון אך נכשל.קומבסקין נפגע מהזעם הדרקון של דרטיני.קומבסקין רץ אל דרטיני ומנקר אותו בחוזקה.דרטיני נפגע אך לא מוותר ומשתמש בזנב דרקון על קומבסקין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתחמק מהלהביור של איינפרימפ.גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא במקום גלייסקור את פאליגאטור שלך.פאליגאטור מישתמש בגלישה ומקפיא את הגלישה בקרן קרח.נוצר גוש קרח ענק.איינפרימפ מתחמק מהגוש הקרח בעזרת חפירה ונשאר בבור שחפר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור וסטריו מתחמקים מפצוות הבוץ של שנדלש.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הפצוע.השנדלש הפצוע נפגע ומובס בקקרב.סטריו יורה בועות על השנדלש שנותר.השנדלש שנותר מתחמק מהבועות של סטריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך אל הילד לשאול שאלות.פתאום אתה מרגיש משהו שחונק אותך.אתה מסובב את ראשך ורואה שזה שלגון.שלגון אומר לך"עם תדבר עם עצמך אתה תשנה תעתיד וזה אסור לך מובן"הבזק אור נוצר ואתה חוזר לזמן שלך יחד עם שלגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך.זכית ב2000$[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;827838][B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "תודה סטיבן, אני הולך עכשיו", אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואני יוצא אל המכון השלישי.
-
[QUOTE=Akainu;827838][SIZE="7"][B][COLOR="Red"]מי שמגיב את תגובות ה5000 במשחק מקבל פרסים שאני אחשוב עלים
אז בהצלחחה לכם[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין מנסה לא לתת לדרטיני להגיב בזעם דרקון אך נכשל.קומבסקין נפגע מהזעם הדרקון של דרטיני.קומבסקין רץ אל דרטיני ומנקר אותו בחוזקה.דרטיני נפגע אך לא מוותר ומשתמש בזנב דרקון על קומבסקין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתחמק מהלהביור של איינפרימפ.גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא במקום גלייסקור את פאליגאטור שלך.פאליגאטור מישתמש בגלישה ומקפיא את הגלישה בקרן קרח.נוצר גוש קרח ענק.איינפרימפ מתחמק מהגוש הקרח בעזרת חפירה ונשאר בבור שחפר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור וסטריו מתחמקים מפצוות הבוץ של שנדלש.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הפצוע.השנדלש הפצוע נפגע ומובס בקקרב.סטריו יורה בועות על השנדלש שנותר.השנדלש שנותר מתחמק מהבועות של סטריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך אל הילד לשאול שאלות.פתאום אתה מרגיש משהו שחונק אותך.אתה מסובב את ראשך ורואה שזה שלגון.שלגון אומר לך"עם תדבר עם עצמך אתה תשנה תעתיד וזה אסור לך מובן"הבזק אור נוצר ואתה חוזר לזמן שלך יחד עם שלגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך.זכית ב2000$[/COLOR][/B][/QUOTE]
אשאל אותו: "אבל למה? אני מנסה למנוע מקומבסקן מסכן למות."