-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 07:27 PM
[b] ניתאי
ממהר לאנשהו?
--
"סלוברו אקדח מים גם אתה!" אומרת ג'ן. אקדח המים של סלוברו מפסיד לזה של טוטודייל ואז טוטודייל פוגע בסלוברו עם אקדח המים ונושך אותו. סלוברו די עייף, אבל טוטודייל יותר.
[/b][/quote]
לא,סתם רוצה קרוקונאו O:
---------------------
"טוטודייל! תמשיך לנשוך!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 07:27 PM
[b]
ירין
זה לא סרט סיני... דברים כאלה לא עובדים ב'מציאות'.
--
מנקי מנסה, אבל ההשפעה לא משמעותית מדי.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שועט לעבר מנקי ופוגע בו עם הגולגולת, ואז מנקי שורט אותו. [/b][/quote]
"תנסה לעשות גלים בכל דרך ואז תצלול מתחת למים ותן לו אגרופי מים חזקים שיעיפו אותו מהמים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 08:27 PM
[b]
תמיר
זה לא עקרוני (בנוגע למתים מדברים, אל אף כי זה היה יכול להיות נחמד)
--
"סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. סקיפלום מתחיל לירות וסקילפלום המים מתמוסס כי סלוברו הפסיק להחזיק אותו, ואז כדורי הזרע מתגברים על המים ולבסוף סלוברו נפגע. [/b][/quote]
"תמשיך ככה!כדורי הזרע שלך משפיעים עליו חזק!"
-
ניתאי
"אתה כבד יודע שלא נותנים לנשוך יותר מדי!" אומרת ג'ן, וסלוברו לוקח את טוטודייל וזוק אותו ממנו למים. טוטודייל נראה מאוד עייף.
ירין
הגלים משפיעים באותה צורה על שניהם, כי שניהם בתוך המים. מקני מתחיל להכות בקווגסייר.
"קווגסייר, הלחם גם אתה!" אומרת ג'ן, וקווגסייר מחזיר למקני, ונראה שהכח שלהם שווה.
תמיר
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מפסיק את אקדח המים, ואז מהמים יוצא חבל ממים שתופס את סקיפלום ומושך אותו למים.
דודי
אתה לוקח את האקדח של ג'ן ויורה לעצמך בראש. התאבדת. ביי.
התפנה מקום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 09:34 PM
[b]
ירין
הגלים משפיעים באותה צורה על שניהם, כי שניהם בתוך המים. מקני מתחיל להכות בקווגסייר.
"קווגסייר, הלחם גם אתה!" אומרת ג'ן, וקווגסייר מחזיר למקני, ונראה שהכח שלהם שווה.
[/b][/quote]
איזה יופי אתה מוציא אנשים מהמשחק.. באלגנטיות.. ומה איפה הוא הוציא רובה?? אני גם רוצה!
------
"בעיטות זעם ושריטות זעם! נסה להשתמש במים לטובתך!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 10:34 PM
[b] תמיר
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מפסיק את אקדח המים, ואז מהמים יוצא חבל ממים שתופס את סקיפלום ומושך אותו למים. [/b][/quote]
הוא לא השתמש באקדח מים אף פעם >_>
---
זאת התגובה האחרונה שלי עד יום שלישי.להתראות...!.
--
"תשתמש בקליעי זרע כדי לפגוע בחבל המים ולעוף,ואז תתקוף את סלוברו בכדור אנרגיה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 09:34 PM
[b] ניתאי
"אתה כבד יודע שלא נותנים לנשוך יותר מדי!" אומרת ג'ן, וסלוברו לוקח את טוטודייל וזוק אותו ממנו למים. טוטודייל נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
"טוטודייל! חזור!" אני אומר ומחזיר אותו "אני יודע שזה ממש מוזר להוציא אותך בקרב כזה,אבל אני בוטח בך,מגבי! צא! להביור!"
====================
אני אף פעם לא הבנתי את כל הקטע של הסוגים,אש מאדה מים,זה הופך אותה לחלשה יותר מהמים?!
וגם אם אש פוגעת בפוקימון מים כשהוא מחוץ למים זה אמור להשפיע עליו אותו הדבר,לא?
-
ירין
הוא היה באמצע קרב נגד צוות ניילא של 8 על 8 ( ה6 שלו וה2 של ג'ן קרלסון) במכון מרוול כי הם רצו לנקום בפול מורפי. קודם הם החליפו יריות, ועדיין היה לו את האקדח.
--
"קוגסייר, חבטת זנב!" אומרת ג'ן. מנקי מכה בקווגסייר, ואז קווגסייר מסתובב במהירות ופוגע בו עם הזנב.
תמיר
קליע הזרע חותך את חבל המים, מה שזמנית נותן לסקיפלום לעוף ולירות את כדור האנרגיה, מה שגם מפסיק את העל חושי ואת יצירת חבל המים.
"סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה אקדח מים ופוגע בסקיפלום.
ניתאי
אני לא המצאתי את החוקים האלה, אלא החוקים שנינטנדו המציאה, ואנחנו נאלצים להשלים עמם. אני לא יכול לעשות כלום נגד החוקים האלה, כי אלה חלק מחוקי ה'פיסיקה' של המשחק הזה.
--
"מוזר!! מוזר זה טוב! סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדח המים מתגבר על הלהביור ונראה שבקרוב הוא יפגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 14 2009, 08:14 PM
[b] ניתאי
אני לא המצאתי את החוקים האלה, אלא החוקים שנינטנדו המציאה, ואנחנו נאלצים להשלים עמם. אני לא יכול לעשות כלום נגד החוקים האלה, כי אלה חלק מחוקי ה'פיסיקה' של המשחק הזה.
--
"מוזר!! מוזר זה טוב! סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדח המים מתגבר על הלהביור ונראה שבקרוב הוא יפגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי! תיפול על הרצפה ותגרום לאקדח המים לעבור מעליך! ואז מסך עשן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 14 2009, 08:14 PM
[b] ירין
הוא היה באמצע קרב נגד צוות ניילא של 8 על 8 ( ה6 שלו וה2 של ג'ן קרלסון) במכון מרוול כי הם רצו לנקום בפול מורפי. קודם הם החליפו יריות, ועדיין היה לו את האקדח.
--
"קוגסייר, חבטת זנב!" אומרת ג'ן. מנקי מכה בקווגסייר, ואז קווגסייר מסתובב במהירות ופוגע בו עם הזנב.
[/b][/quote]
טוב..
-----
"מכת קארטה חזקה! ואז שריטות זעם לפנים שלו" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 14 2009, 09:14 PM
[b]
תמיר
קליע הזרע חותך את חבל המים, מה שזמנית נותן לסקיפלום לעוף ולירות את כדור האנרגיה, מה שגם מפסיק את העל חושי ואת יצירת חבל המים.
"סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה אקדח מים ופוגע בסקיפלום. [/b][/quote]
רק שתי תגובות ביום וחצי?
אתם איטיים ברמות...
--
אם יורשה לי להצטרף לויכוח על חוקי ה'פיזיקה' של המשחק:
גם חשמל אמור לנצח אדמה.
רוצים לדעת למה?
כי החשמל נבלע באדמה,ולכן החשמל עדיין מאוחסן באדמה,ולא 'מתפוגג'...
--
"סקיפלום קליעי זרע!"
-
מגבי
מגבי מתחמק מאקדח המים ואז יורה עשן שמכביד על הראייה, גם לך וגם לה.
"סלוברו, המתן. תן לו לתקוף" אומרת ג'ן.
ירין
מנקי פוגע בקווגסייר, ואז שורט אותו.
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע במנקי.
תמיר
אני למדתי שנה שעברה חשמל, ועשיתי מבחן בגרות על זה...
פוקימון אדמה הוא מוארק לאדמה, (נובע מהגדרה של פוקימון אדמה), ולכן אם מטעינים פוקימון אדמה, אז למעשה כדור הארץ נטען, וכדור הארץ כל כך גדול שהשינוי במטען הזה זניח.
חוץ מזה שכל מתקפות החשמל בפוקימון לא מסתדר עם חוקי הפיסיקה, אז אם מתקפות חשמל של פוקימון קיימות, אז בהכרח גם חוקי הסוגים של נינטנדו קיימים, ולכן חשמל לא משפיע על אדמה, כנדרש.
תשמע, אתמול חזרתי הביתה רק ב7, היום רק עכשיו חזרתי הביתה.....
--
סקיפלום יורה את קליעי הזרע ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן. סקיפלום מתחיל לתקוף את הקיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 15 2009, 04:47 PM
[b]
ירין
מנקי פוגע בקווגסייר, ואז שורט אותו.
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
"נסה לתפוס אותו בזנבו ולהעיף אותו מהזירה! ואם זה לא מצליח אגרופי זעם חזקים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 15 2009, 05:47 PM
[b] תמיר
אני למדתי שנה שעברה חשמל, ועשיתי מבחן בגרות על זה...
פוקימון אדמה הוא מוארק לאדמה, (נובע מהגדרה של פוקימון אדמה), ולכן אם מטעינים פוקימון אדמה, אז למעשה כדור הארץ נטען, וכדור הארץ כל כך גדול שהשינוי במטען הזה זניח.
חוץ מזה שכל מתקפות החשמל בפוקימון לא מסתדר עם חוקי הפיסיקה, אז אם מתקפות חשמל של פוקימון קיימות, אז בהכרח גם חוקי הסוגים של נינטנדו קיימים, ולכן חשמל לא משפיע על אדמה, כנדרש.
תשמע, אתמול חזרתי הביתה רק ב7, היום רק עכשיו חזרתי הביתה.....
--
סקיפלום יורה את קליעי הזרע ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן. סקיפלום מתחיל לתקוף את הקיר. [/b][/quote]
הלוואי עלי...
--
"חזור סקיפלום!" אני קורא 'אחרי שפוקימון חוזר לפוכדור הבלבול מפסיק...'
"צא דרטיני!חניקה"
--
בלבול הוא כמו על חושי אבל חלש יותר-משמע מרים חפצים/פוקימונים/אנשים
-
ירין
מנקי שוחה ותופס את הזנב של קווגסייר, אך הזנב שלו כל כך חלקלק (כמו שאר הגוף שלו) שקווגסייר פשוט בורח מזה. אחר כך מנקי מכה בקווגסייר עם אגרופי זעם.
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן.קווגסייר שוחה לקרקעית, ואז קופץ במהירות אדירה שמטלטלת את המים.
תמיר
זה מסוג הדברים שהבהרתי לעצמי כשהתחלתי את המשחק:
בלבול - מכניס את הפוקימון לאשליות. נגד זה יש מתקפה על חושית שקוראים לה ביטול אשליה.
גלי פסיי - יורה גלים של עיקום במרחב.
על חושי - מזיז דברים בכוחות המחשבה.
--
דרטיני מתנפל על סלוברו ונכרך סביבו.
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חוטים שתופסים את דרטיני ומושכים אותו מסלוברו.