[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 22 2009, 11:09 PM
[b]
מקס
אחד מהם אומר לך "הוא הרס את הקזינו שלנו", ואתה שומע כעס בקולו, והרבה כעס
[/b][/quote]
"אני ממש מצטער!הוא ברח לי,אני מצטער."אני אומר לו.
Printable View
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 22 2009, 11:09 PM
[b]
מקס
אחד מהם אומר לך "הוא הרס את הקזינו שלנו", ואתה שומע כעס בקולו, והרבה כעס
[/b][/quote]
"אני ממש מצטער!הוא ברח לי,אני מצטער."אני אומר לו.
קיט
מהר מאוד אתה יורד, לאופנוע של השוטרת גני מחובר תא קטן שאתה יכול לנסוע בתוכו.
השוטרת גני אומרת "אני מקווה שאתה מוכן, אני באיחור בגלל שלא רציתי להקים אותך יותר מדי מוקדם"
רומה
סייבלי משחרר אותך ומביט עליך מבולבל, הוא לא יודע שום מתקפה בשם שריטת לילה והוא לא יכול לשלב מתקפה אחת
גיי
"כמעט הפסדת והחיילים עוד עצרו בעצמם, אבל בסדר. יש לך עוד מבחן אחד, רוצה לנוח קצת לפניו?"
תומאס
סטריו יוצר בועות ודרוזי על חושי, נוצר פיצוץ ענק של מים מהתנגשות של המון בועות בבת אחת, ששני הפוקימונים מנצילים את המים בצורה הטובה ביותר.
ניקוד:
סטריו- 30%
דרוזי- 60%
מקס
"זה שאתה מצטער לא עוזר לנו! וראינו אתכם עומדים בחוץ כמה דקות לפני שהוא נכנס, בוחנים את המקום ואז מתרחקים. חזרתם אחרי זה וצימצאר שלך נכנס, הרס את הכל"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 23 2009, 12:38 AM
[b]
מקס
"זה שאתה מצטער לא עוזר לנו! וראינו אתכם עומדים בחוץ כמה דקות לפני שהוא נכנס, בוחנים את המקום ואז מתרחקים. חזרתם אחרי זה וצימצאר שלך נכנס, הרס את הכל" [/b][/quote]
"מה?זה לא נכון,הייתי עם צימצר במרכז הפוקימונים ואז הוא ברח לי ורדפתי אחריו והגעתי לכאן"אני מסביר לו.
[b] גיי
"כמעט הפסדת והחיילים עוד עצרו בעצמם, אבל בסדר. יש לך עוד מבחן אחד, רוצה לנוח קצת לפניו?" [/b][/quote]
"כן ריצ'ו עייף מידי לקרב נוסף אחכה כמה דקות"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 22 2009, 11:43 PM
[b] כריס
מדקים מביט עליך, כשהוא רואה אותך מבט ל הקלה עולה על פניו. לא ברור לך מה היה החלום שלו, אבל כן ברור לך שהוא שמח לראות אותך בריא ושלם, ושמח להיות קרוב עליך.
מדקיפ מנסה לקום, אבל הוא מחליק ונופל חזרה לשכיבה. הוא גמור ולא מסוגל לזוז, ההיסטריה ממקודם פגעה בו קשות
[/b][/quote]
"אני מצטער על זה מאדקיפ, בוא. אני ארים אותך!" אני אומר ומרים אותו.
"אולי קצת אוכל יחזיר לך את הכוחות, אתה רוצה לאכול?" אני שואל אותו ומחייך.
מקס
"כן בטח שקרן עלוב. קדימה כולם זה הזמן לחסל אותו!"
גיי
"יש לנו זמן, כבר מתחיל להיות מאוחר. נחנה כאן היום ומחר נבצע את המבחן הסופי. בוא איתנו"
הסגן ושאר החיילים מובילים אותך למחנה גדול באיזור אחר בהריסות, שנראה כמו שכונה עתיקה והרוסה.
הם מראים לך חדר קטן ששרד עם שני קירות צמודים וגג,החדר בערך בגודל של מטר על מטר, ואחד החיילים אומר "תתארגן לשינה כאן"
כריס
מדקיפ מנסה לדבר, אבל הוא בקושי מצליח להזיז את הפה, הוא לא במצב ללעוס או לאכול, וכל הגוף שלו נרפה ונשמט כלפי מטה בתוך הידיים שלך
[b] תומאס
סטריו יוצר בועות ודרוזי על חושי, נוצר פיצוץ ענק של מים מהתנגשות של המון בועות בבת אחת, ששני הפוקימונים מנצילים את המים בצורה הטובה ביותר.
ניקוד:
סטריו- 30%
דרוזי- 60%
[/b][/quote]
"תמשיך עם קרן בילבול ואקדח מים!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 23 2009, 12:46 AM
[b] גיי
"יש לנו זמן, כבר מתחיל להיות מאוחר. נחנה כאן היום ומחר נבצע את המבחן הסופי. בוא איתנו"
הסגן ושאר החיילים מובילים אותך למחנה גדול באיזור אחר בהריסות, שנראה כמו שכונה עתיקה והרוסה.
הם מראים לך חדר קטן ששרד עם שני קירות צמודים וגג,החדר בערך בגודל של מטר על מטר, ואחד החיילים אומר "תתארגן לשינה כאן" [/b][/quote]
אני מיתארגן והולך לישון
[b] מקס
"כן בטח שקרן עלוב. קדימה כולם זה הזמן לחסל אותו!"
[/b][/quote]
נו מה כל הזמן אתה מסבך אותי מחדש ותוקע אותי.
-------------
"אני נשבע לך שאני לא עשיתי לך כלום"אני אומר לו.
[b] כריס
מדקיפ מנסה לדבר, אבל הוא בקושי מצליח להזיז את הפה, הוא לא במצב ללעוס או לאכול, וכל הגוף שלו נרפה ונשמט כלפי מטה בתוך הידיים שלך [/b][/quote]
"מאדקיפ המסכן... והכל באשמתי." אני חושב בעצבות.
"מאדקיפ, באמת שאני מצטער, אבל אתה חייב לנוח. אל תזוז הרבה, פשוט תשכב על המיטה" אני מסביר לו.
"או שאולי כדאי שאני אקח אותך לאחות ג'וי, אולי זה חמור." אני אומר בטון רציני, מרים את מאדקיפ, יורד במדרגות ומחפש את האחות ג'וי בשביל לדעת אם מאדקיפ צריך טיפול או לא.
מקס
אתה לא תקוע בדרכים להתקדם, אתה תקוע בדרך חשיבה
אתה קם בבוקר אחרי שינה מלאת סיוטים בנוגע להחלטה, והפוקימונים שלך נעמדים מוכנים לקרב.
המבחן האחרון קרב וכולם מלאי אנרגיה ומוכנים לאתגר, ופוציאנה נראה מתוח במיוחד
תומאס
סטריו יורה קרן בילבול ודרוזי קרן על חושית.
הקרניים מתנגשות ויוצרים מופע מרהיב שפוגע בנקודות של שני הפוקימונים, ובסופו של דבר הקרן העל חושית חודרת דרך קרן הבילבול ופוגעת בסטריו. סטריו עף לאחור ונוחט לידך, הוא נעמד מוכן לתקוף, אבל במקום לירות אקדח מים הוא יוצר כדור שנשלח במהירות לכיוון דרוזי ומתפוצץ עליו.
נקודות:
סטריו- 25%
דרוזי- 30%
נשארה עוד דקה אחת
כריס
האחות גוי אומרת "זה קרה לו רק פעם אחת, הוא צריך מנוחה ארוכה מאוד ולא יותר מזה, הוא פשוט עייף. אל תזיז אותו יותר מדי, תחזיר אותו לפוקדור עד שתגיע לחדר ושם תוציא אותו על המיטה. אני שמחה שהוא נרגע"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 23 2009, 12:57 AM
[b]
כריס
האחות גוי אומרת "זה קרה לו רק פעם אחת, הוא צריך מנוחה ארוכה מאוד ולא יותר מזה, הוא פשוט עייף. אל תזיז אותו יותר מדי, תחזיר אותו לפוקדור עד שתגיע לחדר ושם תוציא אותו על המיטה. אני שמחה שהוא נרגע" [/b][/quote]
"אז יש בעיה קטנה, כי הפוקדור שהיה לו התפוצץ... ללכוד אותו מחדש?" אני שואל את האחות ג'וי.
[b] גיי
אתה קם בבוקר אחרי שינה מלאת סיוטים בנוגע להחלטה, והפוקימונים שלך נעמדים מוכנים לקרב.
המבחן האחרון קרב וכולם מלאי אנרגיה ומוכנים לאתגר, ופוציאנה נראה מתוח במיוחד [/b][/quote]
"קדימה זה הזמן שלנו אנכנו הולכים להפוך לחיילי צוות רוקט!" אני אומר ואני ריצ'ו פוצ'יאנה ומגבי יוצאים לכיוון של הסגן
[b] מקס
אתה לא תקוע בדרכים להתקדם, אתה תקוע בדרך חשיבה
אני מוציא אותם מהפוקדורים,"טיילו תקוף במכת כנף,צימצר אתה תתקוף את כולם בלהביור!" אני אומר להם
[quote][b]
רומה
סייבלי משחרר אותך ומביט עליך מבולבל, הוא לא יודע שום מתקפה בשם שריטת לילה והוא לא יכול לשלב מתקפה אחת
[/b][/quote]
אופס היבלבלתי
~~~~~~~~~~
"סייבלי תשלב שריטה עם חיתוך לילה ותישתמש בזה עליהם"אני אומר וחושב בראשי אני יקרה לשילוב הזה שריטת לילה