שלום נמנמנמ
Printable View
שלום נמנמנמ
[QUOTE=DoR_RoD;765261]אה לא שמתי לב... כן אתה יכול להשתמש בזה.[/QUOTE]
תודה,רוצה חלב?
[quote=Dan;765255]אמרת שזה מחובתך לעזור לו , איך אתה יודע מה הוא צריך ? אם היית רוצה לעזור לו היית עונה לו באופן מלא[/quote]
אני לא יכול לעזור לו במשהו שהוא לא שאל! הוא נתן לי להשלים חלק מהמידע בעצמי, ועליו להסתכן בלקבל תשובה לא רצויה כשהוא עושה מהלכים כאלה. כפי שידוע מסרטי The Saw, אני לא צריך להציל אותך, אני צריך לתת לך להציל את עצמך. אני לא יכול לנחש למה הוא התכוון. שיהיה מדויק ואני יעזור לו.
[QUOTE=LordAbizi;765264]אני לא יכול לעזור לו במשהו שהוא לא שאל! הוא נתן לי להשלים חלק מהמידע בעצמי, ועליו להסתכן בלקבל תשובה לא רצויה כשהוא עושה מהלכים כאלה. כפי שידוע מסרטי The Saw, אני לא צריך להציל אותך, אני צריך לתת לך להציל את עצמך. אני לא יכול לנחש למה הוא התכוון. שיהיה מדויק ואני יעזור לו.[/QUOTE]
מה הקשר המסור, הוא שאל כמה זה 2+2 וענית לו בשדה אחד שאלתי בשביל מה חפרת לו אמרת שזה מחובתך לענות לו . אם זה היה כך היית עונה לו מכל שדה קיים
ליאור אני יכול להרשם למשחק שלך?
לורד אביזי,גם ככה לא הבנתי כלום >< Xd
בכל מקרה,דור זה שולט מיאו תודה ^^
[QUOTE=~Tyrael~;765268]לורד אביזי,גם ככה לא הבנתי כלום >< Xd
בכל מקרה,דור זה שולט מיאו תודה ^^[/QUOTE]
אלכס לא ענית לי
[quote=Dan;765266]מה הקשר המסור, הוא שאל כמה זה 2+2 וענית לו בשדה אחד שאלתי בשביל מה חפרת לו אמרת שזה מחובתך לענות לו . אם זה היה כך היית עונה לו מכל שדה קיים[/quote]
מחובתי לעזור לו, אבל אני לא יכול לקרוא מחשבות (רק לדבר בטלפתיה, וגם זה רק עם מישהו שפתח את הראש למופשטות העילאית)
לא הצלחתי להבין בדיוק את השאלה, אז השלמתי את הפערים בעצמי.
אני לא עניתי בכל שדה, כי הוא לא ביקש את זה.
והמסור קשור, כי יש בו משפטים מאוד חשובים, כמו זה שהזכרתי.
@
Tyrael
במה לעזאזל עשית תואר אם אתה לא יודע אלגברה לינארית?! באיזה חור מעופש למדת?!
[QUOTE=nilasak;765263]תודה,רוצה חלב?[/QUOTE]
לא זה בסדר יש לי בבית... אולי אני אוכל קורנפלקס... קורנפלקס כריות ממממ...
~Tyrael~-אין בעד מה מיאאו תגיד איך קוראים לך? אלכס?
[QUOTE=LordAbizi;765272]מחובתי לעזור לו, אבל אני לא יכול לקרוא מחשבות (רק לדבר בטלפתיה, וגם זה רק עם מישהו שפתח את הראש למופשטות העילאית)
לא הצלחתי להבין בדיוק את השאלה, אז השלמתי את הפערים בעצמי.
אני לא עניתי בכל שדה, כי הוא לא ביקש את זה.
והמסור קשור, כי יש בו משפטים מאוד חשובים, כמו זה שהזכרתי.
@
Tyrael
במה לעזאזל עשית תואר אם אתה לא יודע אלגברה לינארית?! באיזה חור מעופש למדת?![/QUOTE]
או לא ביקש איך ידעת לענות לו בשדה ?
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27131[/url] תגיבו את דעתכם בבקשה לפני שנועלים...
[QUOTE=DoR_RoD;765273]לא זה בסדר יש לי בבית... אולי אני אוכל קורנפלקס... קורנפלקס כריות ממממ...
~Tyrael~-אין בעד מה מיאאו תגיד איך קוראים לך? אלקס?[/QUOTE]
אלכס*
היי דן
היי מור
[quote=Dan;765278]או לא ביקש איך ידעת לענות לו בשדה ?[/quote]
שוב פעם:
הוא לא ציין באיזה שדה הוא עובד בשאלה שלו.
מכאן שאני לא יכול לדעת באיזה שדה הוא עובד.
בגלל שהוא לא ביקש תשובה בכל שדה שקיים, אז לא עניתי לו על כל שדה שקיים.
אני חייב להחזיר לו תשובה כלשהי.
התשובה שאני חייב להחזיר לו אם כן, היא תשובה בשדה [B]לבחירתי[/B], ואני בחרתי שדה בעל איפיון 4.
עכשיו הכל ברור?