-
[QUOTE=LordAbizi;1138168]לי
"סיגיליף, תקוף במתקפת כנף את מונפורנו, ואז גלי פסי על בייליף. לינון, תקוף בחבטת גוף את ביליף, ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ לעבר לינון ונותן לו אגרוף מאך. לינון נפגע, ואז רץ לביליף וחובט בו עם גופו. ביליף מחזיר ללינון עם מכה עם הגפן שלו.באותו זמן, סיגיליף טס את מונפורנו ומכה בו עם כנפו. מונפורנו נפגע, מתרחק מעט, ואז שולח גחלת אל סיגיליף. בייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף שולח גל של עיקום במרחב ופוגע בביליף. לינון רץ וחותך עם שיניו את מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף שלי " מונפרנו תשמש תשמש באגרוף מאך על לינון ובאגרוף חשמל על סיגליף.אגרוף חשמל זה פשוט אתה שוטלח אגרוף מלוה בחשמל.ביליף אתה תמש בעלי טער על לינון ותשמש בזנב ברזל על סיגליף"
-
לי
לא, זה ממש לא פשוט. מאיפה בא החשמל?? לפוקימוני חשמל קל להבין את זה, כי יש בהם חשמל, אבל לפוקימוני אש? אין להם חשמל בגוף, אז צריך להסביר איזשהו תהליך של ייצור חשמל, וזה דורש הסבר. ולביליף בכלל יש מספיק זנב כדי לעשות מתקפה כזו?
--
"סיגיליף,השתמש בבלבול על בייליף, ואז בגלי פסי על מונפורנו. לינון, מכת זנב על מונפורנו,וחבטת גוף על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו מתקרב אל לינון ונותן לו אגרוף מאך.לינון מסתובב ומכה עם הזנב שלו במונפורנו. בייליף שולח עלי תער אל לינון ופוגע בו, בזמן שהוא רץ אל סיגיליף ומכה בו (במידת האפשר) עם הזנב. סיגיליף מנצל את הקרבה ומבלבל את בייליף לתוך אשליה. מונפורנו רץ אל סיגליף ונותן לו פשוט אגרוף, וסיגליליף שולח גלים של עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1139468]לי
לא, זה ממש לא פשוט. מאיפה בא החשמל?? לפוקימוני חשמל קל להבין את זה, כי יש בהם חשמל, אבל לפוקימוני אש? אין להם חשמל בגוף, אז צריך להסביר איזשהו תהליך של ייצור חשמל, וזה דורש הסבר. ולביליף בכלל יש מספיק זנב כדי לעשות מתקפה כזו?
--
"סיגיליף,השתמש בבלבול על בייליף, ואז בגלי פסי על מונפורנו. לינון, מכת זנב על מונפורנו,וחבטת גוף על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו מתקרב אל לינון ונותן לו אגרוף מאך.לינון מסתובב ומכה עם הזנב שלו במונפורנו. בייליף שולח עלי תער אל לינון ופוגע בו, בזמן שהוא רץ אל סיגיליף ומכה בו (במידת האפשר) עם הזנב. סיגיליף מנצל את הקרבה ומבלבל את בייליף לתוך אשליה. מונפורנו רץ אל סיגליף ונותן לו פשוט אגרוף, וסיגליליף שולח גלים של עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו.[/QUOTE]
לפי סרבי ביליף יודע
-------------------
אני אומר למונפרנו וביליף" מונפרנו גחלת על סיגליף. ביליף עלי טער על לינון"
-
לי
אה אוקיי.
--
"סיגיליף, תכוון את הגחלת אל ביליף עם הרוח, ולינון, צא לתקוף את מונפורנו עם שיסוע!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגליף, מחלקן ונפגע, ואת חלקן הוא שולח אל בייליף. עודף הפעולות על סיגיליף גורם לו לשבור את האשליה על בייליף. בייליף נפגע מחלק מהגחלת. בייליף שולח עלים אל לינון ופוגע בו. לינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. לינון מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1141313]לי
אה אוקיי.
--
"סיגיליף, תכוון את הגחלת אל ביליף עם הרוח, ולינון, צא לתקוף את מונפורנו עם שיסוע!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגליף, מחלקן ונפגע, ואת חלקן הוא שולח אל בייליף. עודף הפעולות על סיגיליף גורם לו לשבור את האשליה על בייליף. בייליף נפגע מחלק מהגחלת. בייליף שולח עלים אל לינון ופוגע בו. לינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. לינון מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למנונפרנו " אגרוף מאך על לינון.ביליף עלי טער על סיגליף "
-
[QUOTE=LordAbizi;1137236]
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע שלך ומחבר אותו בכבל Usb למחשב. הוא עושה כמה דברים, ואז מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג שמור כעת בפוקדע שלך באמצעות סיסמא שלנו. אם תהיה בעיה לאלה בליגה עם זה, הפנה אותם אלינו."[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר ולוקח את הפוקקדע אלי.
אני נפרד מהם,ואז הולך ל...
*לאן אני בעצם הולך?
מה אמרת שיש כאן,שאמרתי לך שאני אלך לשם?שכחתי...*
-
לי
"סיגיליף, דחיפה על בייליף, ולינון, נשיכה על מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו עם האגרוף. לינון מגיב ונושך את מונפורנו. בינתיים בייליף שולח את העלים שלו על סיגיליף, וסיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
פוקיספורט. מידע בהודעה השלישית. אתה רשאי להתעלם מ"הרשימה" שיש שם, כי כבר הספקתי לשכוח את השמות המקוריים של זה.
--
אתה יוצא ברוב פאר מהמכון, עם הפוקדע באמתחתך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1142524]לי
"סיגיליף, דחיפה על בייליף, ולינון, נשיכה על מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו עם האגרוף. לינון מגיב ונושך את מונפורנו. בינתיים בייליף שולח את העלים שלו על סיגיליף, וסיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו אגרוף אש על סיגליף,אגרוף מאך על לינון,ביליף עלי טער על סיגליף וחבטת גוף על לינון"
-
לי
"לינון, חבטת גוף על ביליף, וחיתוך על מונפורנו. סיגיליף, גלי פסי על מונפורנו, ורוח תער על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל סיגיליף ונותו לו אגרוף אש. בתגובה סיגיליף משגר גלי עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו. מונפורנו מתקרב אל לינון, בזמן שבייליף יורה על סיגיליף. מונפורנו נותן אגרוף גם ללינון. לינון חותך עם שיניו את מונפורנו. ביליף פוגע בסיגיליף. סיגיליף משגר רוח שפוגעת בביליף. ביליף ולינון רצים זה לעבר זה ומתנגשים בחבטת גוף. סיגיליף מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1145513]לי
"לינון, חבטת גוף על ביליף, וחיתוך על מונפורנו. סיגיליף, גלי פסי על מונפורנו, ורוח תער על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל סיגיליף ונותו לו אגרוף אש. בתגובה סיגיליף משגר גלי עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו. מונפורנו מתקרב אל לינון, בזמן שבייליף יורה על סיגיליף. מונפורנו נותן אגרוף גם ללינון. לינון חותך עם שיניו את מונפורנו. ביליף פוגע בסיגיליף. סיגיליף משגר רוח שפוגעת בביליף. ביליף ולינון רצים זה לעבר זה ומתנגשים בחבטת גוף. סיגיליף מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף" ביליף עלי טער על סיגליף. מונפרנו אגרוף אש על לינון"
-
לי
"לינון, נשוך את מונפורנו, וסיגיליף, דחוף את ביליף!" אומר המאמן. ביליף שולח עלים אל סיגיליף. סיגיליף מסיג את בייליף ודוחף אותו. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו אגרוף בוער, ולינון בתגובה נושך את מונפורנו. לינון נראה ממש עייף, ומונפורנו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1146461]לי
"לינון, נשוך את מונפורנו, וסיגיליף, דחוף את ביליף!" אומר המאמן. ביליף שולח עלים אל סיגיליף. סיגיליף מסיג את בייליף ודוחף אותו. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו אגרוף בוער, ולינון בתגובה נושך את מונפורנו. לינון נראה ממש עייף, ומונפורנו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו אגרוף מאך על לינון וגחלת על סיגליף.ביליף עלי טער על לינון"
-
לי
"סיגיליף, גלי פסי על בייליף, ודחיפה על מונפורנו. לינון, מכת זנב על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ונותן לו אגרוף מאך. סיגיליף נע לעבר מונפורנו ודוחף אותו. בייליף שולח עלי תער אל לינון שמתקרב ונותן לו מכה עם הזנב. מונפורנו שלח גחלת על סיגיליף, ששולח גלי עיקום במרחב לביליף, וכל המעורבים נפגעים. בייליף נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1147325]לי
"סיגיליף, גלי פסי על בייליף, ודחיפה על מונפורנו. לינון, מכת זנב על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ונותן לו אגרוף מאך. סיגיליף נע לעבר מונפורנו ודוחף אותו. בייליף שולח עלי תער אל לינון שמתקרב ונותן לו מכה עם הזנב. מונפורנו שלח גחלת על סיגיליף, ששולח גלי עיקום במרחב לביליף, וכל המעורבים נפגעים. בייליף נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" ביליף תאגור כוחות ותקוף בעלי טער את סיגליף.מונפרנו גחלת על סיגליף,זנב ברזל על לינון"
-
[QUOTE=LordAbizi;1142524]
תמיר
פוקיספורט. מידע בהודעה השלישית. אתה רשאי להתעלם מ"הרשימה" שיש שם, כי כבר הספקתי לשכוח את השמות המקוריים של זה.
--
אתה יוצא ברוב פאר מהמכון, עם הפוקדע באמתחתך.[/QUOTE]
אה תודה...
========
אני הולך למתחם הפוקיספורט,נרגש,בלי לדעת למה לצפות...
-
לי
"לינון, קו הגנה אחרון! סיגיליף גלי פסי על מונפורנו!" אומר המאמן. לינון מתחיל לרוץ בפראות והולם בשני הפוקימונים שלך, עד שהוא חוטף מכת זנב ממונפורנו, ומשתטח על הרצפה באפיסת כוחות. בה בעת, ביליף ומונפורנו תקופים ביחד את סיגיליף, וסיגיליף מגיב בגלי פסי שפוגעים במונפורנו. "לינון, חזור!" המאמן מחזיר אותו. סיגיליף נראה ממש עייף.
תמיר
כשאתה הולך למתחם הפוקיספורט אתה מבחין כבר שדי חשוך בחוץ, אך מכיוון שזה חופש גדול, ואין ביום המחרת "בית ספר", כולם מרשים לעצמם להישאר עוד כמה שעות בחוץ. אתה מגיע למתחם הפוקיספורט. אתה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה מספר מסדרונות שמובילים כנראה למקומות משחק שונים, ודלפק מידע, שיש עליו כל מיני עלונים עם מידע.
-
[QUOTE=LordAbizi;1148442]לי
"לינון, קו הגנה אחרון! סיגיליף גלי פסי על מונפורנו!" אומר המאמן. לינון מתחיל לרוץ בפראות והולם בשני הפוקימונים שלך, עד שהוא חוטף מכת זנב ממונפורנו, ומשתטח על הרצפה באפיסת כוחות. בה בעת, ביליף ומונפורנו תקופים ביחד את סיגיליף, וסיגיליף מגיב בגלי פסי שפוגעים במונפורנו. "לינון, חזור!" המאמן מחזיר אותו. סיגיליף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו " יפה הצלחתם להביס את לינון.עכשיו נותר להביס רק את סיגליפ.טוב ביליף עלי טער על סיגליפ.מונפרנו גחלת על סיגליפ.יאלה גמרו אותו"
-
לי
"סיגיליף, השתמש ברוח תער על שינהם!" אומר המאמן. סיגיליף, בילי, ומונפורנו שולחים ביחד את המתקפות שלהם שמתנגשות בחזקה, וכל אחד מהצדדים נפגע. מונפורנו נראה ממש עייף, אך בייליף כורע בחוסר כח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1149617]לי
"סיגיליף, השתמש ברוח תער על שינהם!" אומר המאמן. סיגיליף, בילי, ומונפורנו שולחים ביחד את המתקפות שלהם שמתנגשות בחזקה, וכל אחד מהצדדים נפגע. מונפורנו נראה ממש עייף, אך בייליף כורע בחוסר כח.[/QUOTE]
אני מחזיר את ביליף לפוכדור שלו ואומר למונפרנו " הכול תלוי בך.תשלח גחלת ואז זנב ברזל על סיגליף"
-
טוב היום יום השנתיים למשחק.
די ציפיתי אבל לא התכוננתי ליום הזה ככה שאין לי נאום.
אני מניח שאני צריך עוד שחקנים...
בכל מקרה, שניכם מקבלים התפתחות, פוקימון ומתקפה לא טריוויאלית.
מזל טוב.
לי
"סיגיליף, דחיפה!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף. סיגילף נפגע ודוחף חזרה את מונפורנו. מונפורנו מגיב בזנב ברזל, וסיגיליף קורס מטה.
"טוב זה מספיק. סיגיליף חזור." המאמן מחזיר את סיגילף. ונעלם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1151042]טוב היום יום השנתיים למשחק.
די ציפיתי אבל לא התכוננתי ליום הזה ככה שאין לי נאום.
אני מניח שאני צריך עוד שחקנים...
בכל מקרה, שניכם מקבלים התפתחות, פוקימון ומתקפה לא טריוויאלית.
מזל טוב.
לי
"סיגיליף, דחיפה!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף. סיגילף נפגע ודוחף חזרה את מונפורנו. מונפורנו מגיב בזנב ברזל, וסיגיליף קורס מטה.
"טוב זה מספיק. סיגיליף חזור." המאמן מחזיר את סיגילף. ונעלם.[/QUOTE]
מזל טוב שהמשחק ישרוד לעוד הרבה שנים
אפשר להשתמש בהתפחות לפתח לי את מונפרנו?
--------------------------------------------------
אני אומר למונפרנו" היית טוב עכשיו תחזור לפוכדור שלך ". אני מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו ומיך ללכת לעבר העיר הבאה
-
לי
אפשר, אבל אני לא בטוח שכדאי לך. הוא נלחם בהרבה יחסית קרבות והוא עלול להתפתח בקרוב.
--
אתה ממשיך להתקדם זמן מה בדרך, ואתה מוצא קקניה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1153426]לי
אפשר, אבל אני לא בטוח שכדאי לך. הוא נלחם בהרבה יחסית קרבות והוא עלול להתפתח בקרוב.
--
אתה ממשיך להתקדם זמן מה בדרך, ואתה מוצא קקניה.[/QUOTE]
טוב אז אשמור תפרס
------------------------------------
אני אתעלם קניה ואמשיך בדרכי
-
לי
אתה ממשיך ללכת, ואתה מבחין בכביש המהיר שהלכת במקביל אליו כל הזמן. אתה רואה שיש תחנת אוטובוס איפשהו, ועל השלט כתוב שמגיע כאן אוטובוס 474 שעובר במרכז טאוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1154548]לי
אתה ממשיך ללכת, ואתה מבחין בכביש המהיר שהלכת במקביל אליו כל הזמן. אתה רואה שיש תחנת אוטובוס איפשהו, ועל השלט כתוב שמגיע כאן אוטובוס 474 שעובר במרכז טאוב.[/QUOTE]
אני יושב בתחנת אוטובוס ומחכה לקו 474 שיוביל אותי למרכז טאוב
-
[QUOTE=LordAbizi;1148442]
תמיר
כשאתה הולך למתחם הפוקיספורט אתה מבחין כבר שדי חשוך בחוץ, אך מכיוון שזה חופש גדול, ואין ביום המחרת "בית ספר", כולם מרשים לעצמם להישאר עוד כמה שעות בחוץ. אתה מגיע למתחם הפוקיספורט. אתה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה מספר מסדרונות שמובילים כנראה למקומות משחק שונים, ודלפק מידע, שיש עליו כל מיני עלונים עם מידע.[/QUOTE]
אני הולך למרכז המידע,מסתכל סביבי ומחפש עוד קצת פרטים סביבי,ואז לוקח עלון שנראה לי מעניין וקורא את תוכנו בזריזות.
-
לי
אתה מחכה זמן מה, ואתה רואה לבסוף את האוטובוס מגיע. הוא עוצר ליד התחנה.
תמיר
אתה מעלעל בעלון המידע ומגלה שקיימים סוגי הפוקיספורט הבאים:
1. ג'ודו פוקימונים - בדיוק כמו החוקים של ג'ודו, רק עם פוקימונים. המאמנים נמצאים מחוץ לזירה ואומרים לפוקימונים שלהם מה לעשות. הכניסה מותרת רק לפוקימונים דמויי אדם. במהלך הקרבות מותר לבצע רק מהלכים גופניים ולא מתקפות. (הערה: אני לא בקיא בחוקים של ג'ודו, ככה שאני עלול לכתוב שטויות (אני פשוט אסתכל בויקפדיה ואקווה שאני לא אכתוב שטויות)).
2. כדורגל יבשתי - משחק קבוצתי. משחקים כדורגל על מגרש על היבשה, כשכמה אנשים ביחד מחלקים את כל הפוקימונים שלהם לקבוצות. החוקים כמו של כדורגל. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול ללכת על האדמה. מותר להשתמש בפוקימונים מעופפים, אך כל פעם שהם עם הכדור אסור להם לעוף.
3. כדורגל ימי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בתוך אקווריום. הכדור מלא בגז שמאפשר לו לרחף בתוך המים, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת רק לפוקימונים מסוג מים, וכאלו שיכולים לצלול לזמן ממושך.
4. כדורגל אווירי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בשמים. במקום שערים, יש טבעות שמחרפות באמצעות בלוני הליום. הכדור גם הוא מלא בחומר שמאפשר לו להיות בשיווי משקל באוויר, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול לעוף.
5. תחרות רוכבי הפוקימונים - זירה מעגלית לכמות מסויימת של משתתפים. כל אחד נכנס מקצה אחר. לכל אחד מותר להשתמש בשני פוקימונים - פוקימון אחד רוכב, שעליו יושב המאמן, ופוקימון אחר לוחם. המאמנים והפוקימונים צריכים להתקדם לעבר המטרה שבמרכז, כשהם חייבים להלחם בכל מאמן אחר שהם רואים. מי שהפוקימון הלוחם שלו מפסיד, רשאי להשתמש בקרב גם בפוקימון הרוכב, אבל הוא צריך לקחת בחשבון את זה שהוא עצמו עלול להפגע. הערה: מדי כמה זמן נערכת תחרות גדולה ורצינית של רוכבי פוקימונים בעיר טירגיל.
כל זה נוסף עכשיו להודעה השלישית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1157651]לי
אתה מחכה זמן מה, ואתה רואה לבסוף את האוטובוס מגיע. הוא עוצר ליד התחנה.
.[/QUOTE]
אני עולה עליו ומתישב על כיסא פנוי.אני אחכה עד שיגיע לתחנה הבאה שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;1157651]
תמיר
אתה מעלעל בעלון המידע ומגלה שקיימים סוגי הפוקיספורט הבאים:
1. ג'ודו פוקימונים - בדיוק כמו החוקים של ג'ודו, רק עם פוקימונים. המאמנים נמצאים מחוץ לזירה ואומרים לפוקימונים שלהם מה לעשות. הכניסה מותרת רק לפוקימונים דמויי אדם. במהלך הקרבות מותר לבצע רק מהלכים גופניים ולא מתקפות. (הערה: אני לא בקיא בחוקים של ג'ודו, ככה שאני עלול לכתוב שטויות (אני פשוט אסתכל בויקפדיה ואקווה שאני לא אכתוב שטויות)).
2. כדורגל יבשתי - משחק קבוצתי. משחקים כדורגל על מגרש על היבשה, כשכמה אנשים ביחד מחלקים את כל הפוקימונים שלהם לקבוצות. החוקים כמו של כדורגל. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול ללכת על האדמה. מותר להשתמש בפוקימונים מעופפים, אך כל פעם שהם עם הכדור אסור להם לעוף.
3. כדורגל ימי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בתוך אקווריום. הכדור מלא בגז שמאפשר לו לרחף בתוך המים, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת רק לפוקימונים מסוג מים, וכאלו שיכולים לצלול לזמן ממושך.
4. כדורגל אווירי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בשמים. במקום שערים, יש טבעות שמחרפות באמצעות בלוני הליום. הכדור גם הוא מלא בחומר שמאפשר לו להיות בשיווי משקל באוויר, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול לעוף.
5. תחרות רוכבי הפוקימונים - זירה מעגלית לכמות מסויימת של משתתפים. כל אחד נכנס מקצה אחר. לכל אחד מותר להשתמש בשני פוקימונים - פוקימון אחד רוכב, שעליו יושב המאמן, ופוקימון אחר לוחם. המאמנים והפוקימונים צריכים להתקדם לעבר המטרה שבמרכז, כשהם חייבים להלחם בכל מאמן אחר שהם רואים. מי שהפוקימון הלוחם שלו מפסיד, רשאי להשתמש בקרב גם בפוקימון הרוכב, אבל הוא צריך לקחת בחשבון את זה שהוא עצמו עלול להפגע. הערה: מדי כמה זמן נערכת תחרות גדולה ורצינית של רוכבי פוקימונים בעיר טירגיל.
כל זה נוסף עכשיו להודעה השלישית.[/QUOTE]
*תגיד,איזה פרסים נשארו שלא קיבלתי?אני יכול לפתח פוקימון?*
----
אם יש לי פרס לפיתוח פוקימון,אני משתמש בו כדי לפתח את גאביט,ומשתמש בו ובסקיפלום לתחרות רכיבה,ורושם אותנו.
אם לא,אני רושם את הראקרוס לתחרות הג'ודו(ואל תדאג,גם אני לא מבין בזה משהו...)
-
לי
אני מניח שגם היית צריך לכתוב שאתה משלם, אבל מה זה משנה.
--
אתה יושב באוטובוס והוא נוסע זמן מה, והתחנה הראשונה בה האוטובוס נעצר היא מחלף טאוב, שזה עדיין מחוץ לטאוב.
תמיר
הכל כתוב בדף הראשון. לכמות המתקפות הלא טריוויאליות יש להוסיף 1, להתפתחויות 1, ולפוקימונים 1. (זאת כי המשחק חגג יום הולדת 2).
הפוקימונים שלך יתפתחו כשתוציא אותם. סקיפלום בכלל במרכז הפוקימונים...
--
אתה לא צריך להרשם, אתה פשוט הולך בהתאם לשילוט לזירה של תחרות רוכבי הפוקימונים. אתה רואה שם כמה אנשים שמחכים.
"הו יופי, אתה באת להשתתף ברוכבי פוקימונים? בדיוק חסר לנו אחד!" אומר אחד מהם. יש שם ארבעה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1162400]לי
אני מניח שגם היית צריך לכתוב שאתה משלם, אבל מה זה משנה.
--
אתה יושב באוטובוס והוא נוסע זמן מה, והתחנה הראשונה בה האוטובוס נעצר היא מחלף טאוב, שזה עדיין מחוץ לטאוב.
.[/QUOTE]
אני נשאר באוטובוס עד שיעצור בעיר טאוב
-
לי
אתה ממשיך לנסוע זמן מה, עד שהאוטובוס מגיע לתחנה המרכזית בטאוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1171431]לי
אתה ממשיך לנסוע זמן מה, עד שהאוטובוס מגיע לתחנה המרכזית בטאוב.[/QUOTE]
אני יורד מהתחנה ואז הולך למרכז הפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=LordAbizi;1162400]
תמיר
הכל כתוב בדף הראשון. לכמות המתקפות הלא טריוויאליות יש להוסיף 1, להתפתחויות 1, ולפוקימונים 1. (זאת כי המשחק חגג יום הולדת 2).
הפוקימונים שלך יתפתחו כשתוציא אותם. סקיפלום בכלל במרכז הפוקימונים...
--
אתה לא צריך להרשם, אתה פשוט הולך בהתאם לשילוט לזירה של תחרות רוכבי הפוקימונים. אתה רואה שם כמה אנשים שמחכים.
"הו יופי, אתה באת להשתתף ברוכבי פוקימונים? בדיוק חסר לנו אחד!" אומר אחד מהם. יש שם ארבעה.[/QUOTE]
אוקיי,אז אני רוצה לפתח את גאביט לגארצ'ומפ(למרות שיהיה לי יותר ארוך לרשום את השם שלו עכשיו,אבל וואטאבר)
ואני יודע שהוא במרכז ההפוקימונים,אבל חשבתי שנרשמים,ולכן תכננתי להרשם ואז להוציא אותו.
-----
"כן," אני אומר "אבל אני צריך לקחת את אחד הפוקימונים שלי ממרכז הפוקימונים,אתם יכולים לחכות עד שאחזור?" אני שואל,וכאשר הם עונים לי אני הולך לקחת את סקיפלום,חוזר,ואם הם חיכו לי אני מוציא את גארצ'ומפ וסקיפלום ויושב על גבו של גארצ'ומפ.
-
לי
אתה יורד בתחנה, מוצא את מרכז הפוקימונים, ונכנס לתוכו.
תמיר
אה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ולוקח חזרה את סקיפלום (אם כי היית צריך להוציא משהו במקומו. למרות שאם אתה זוכר, לפי חוק אסור להחזיק יותר מ-6 פוקימונים ללא היתר מיוחד ממשרד הפוקימונים, אבל אף אחד לא יעשה לך שום דבר אם הוא לא תופס אותך. אז אם אתה רוצה להוציא מישהו, תגיד ואז זה כאילו הוצאת אותו אז.)
אתה חוזר למתחם והם עדיין חיכו לך. אתה מוציא את גאביט וסקיפלום. אור סגול אלוהי פוגע בגאביט ומפתח אותו לגרצ'ומפ. אתה בא לשבת על גרצ'ומפ אך אז אחד מהם אומר:
"לא, אתה לא סתם יושב עליו, אלא משתמש באוכף מבין אלו שיש שמה." הוא אומר ומצביע על מקום שבו יש כמה אוכפים. (אגב, על ידי זה שאתה בוחר לשבת על גרצ'ומפ, אתה למעשה אומר שהפוקימון הלוחם יהיה סקיפלום. רק לוודא שאתה מודע לזה).
-
[QUOTE=LordAbizi;1175222]לי
אתה יורד בתחנה, מוצא את מרכז הפוקימונים, ונכנס לתוכו.
.[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה" שלום תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אני אגיש לה לתפוכדורים שלי שבתוכם הפוקימונים שלי
-
לי
"אין בעיה." היא אומרת, לוקחת את הפוקדורים, מכניסה אותם למכונה המפורסמת, וכעבור זמן מה מחזירה לך אותם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178732]לי
"אין בעיה." היא אומרת, לוקחת את הפוקדורים, מכניסה אותם למכונה המפורסמת, וכעבור זמן מה מחזירה לך אותם.[/QUOTE]
ני אומר לה" תודה רבה לך" אני יוצא מהמרכז והולך למכון העיר
-
[QUOTE=LordAbizi;1175222]
תמיר
אה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ולוקח חזרה את סקיפלום (אם כי היית צריך להוציא משהו במקומו. למרות שאם אתה זוכר, לפי חוק אסור להחזיק יותר מ-6 פוקימונים ללא היתר מיוחד ממשרד הפוקימונים, אבל אף אחד לא יעשה לך שום דבר אם הוא לא תופס אותך. אז אם אתה רוצה להוציא מישהו, תגיד ואז זה כאילו הוצאת אותו אז.)
אתה חוזר למתחם והם עדיין חיכו לך. אתה מוציא את גאביט וסקיפלום. אור סגול אלוהי פוגע בגאביט ומפתח אותו לגרצ'ומפ. אתה בא לשבת על גרצ'ומפ אך אז אחד מהם אומר:
"לא, אתה לא סתם יושב עליו, אלא משתמש באוכף מבין אלו שיש שמה." הוא אומר ומצביע על מקום שבו יש כמה אוכפים. (אגב, על ידי זה שאתה בוחר לשבת על גרצ'ומפ, אתה למעשה אומר שהפוקימון הלוחם יהיה סקיפלום. רק לוודא שאתה מודע לזה).[/QUOTE]
אה.
מקסימום יתפוס אותי "פקח" או כל דבר אחר,ויתן לי קנס,הרי אמרת שיש לי מספיק כסף כדי לשלם על כל מיני דברים שאני צריך...
ואני מודע גם מודע לעניין,זה הפוקימון שבחרתי D:
----
אני הולך לכיוון האוכפים,מסתכל עליהם ומנסה להבין איך לעזאזל זה קשור(תרתי משמע) לגב של גארצ'ומפ,ואז אני לוקח אחד שנראה לי מתאים לצורה ולגובה של גא'צומפ וגם לצורה שלי,ומנסה בצורה קצת כושלת לחבר את האוכף.כשאני מסיים,אני שואל אותם האם קשרתי את האוכף בסדר על גבו של גארצ'ומפ.
-
לי
אתה יוצא מהמרכז, והולך למכון של העיר. לבסוף אתה מגיע למגדל רדיו גבוה מאוד. אתה רואה שלט ובו כתוב:
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: הינריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'"
וכמובן יש שומר שעוצר אותך מיד ומבקש לעשות לך בדיקה בטחונית ולשאול לאיזו מטרה באת.
תמיר
יש לך מספיק כסף לכל "צורך מעשי". לשלם קנס על החזקת יותר מדי פוקימונים זה לא צורך מעשי.
--
אתה לוקח אוכף שמתאים לגראצ'ומפ, ומצליח לקשור את זה איכשהו אליו, ואתה מתיישב עליו. השאר מסמנים לך שזה נכון. אתה יורד גראצ'ומפ ואתם הולכים לזירה. יש שם מפה. זו זירה מעגלית ויש לה מספר כניסות. "אוקיי, שכל אחד יתפוס כניסה וזהו. אני עכשיו אפעיל שעון עצר, ובעוד שתי דקות כשכולם יהיו בשערים שלהם השערים יפתחו ונוכל להתחיל." אומר אחד מהםונשאר ליד קיר עם צג שבו הוא מפעיל שעון עצר שהמשחק יתחיל בעוד שתי דקות.